Омиљена животиња говори о вашем карактеру

Постоји нека тајна веза између животиња и људи. Сваки човјек, обично има неку омиљену животињу, коју није случајно изабрао.

 

Занимљивости 28.04.2014 | 10:58
Омиљена животиња говори о вашем карактеру

На основу тога ко коју животињу највише воли, може доста да се закључи о карактеру те особе. Ево неколико животиња које људи често наводе као омиљене, које откривају и карактерне црте њихових "обожавалаца".
 
КИТ -  Самокритични сте, али то не значи да не знате да не знате и да се забавите у животу. Друштвени сте, али не плашите се да се изолујете од свих уколико осјетите да ваши погледи нису уважени.
 
СОВА -  Веома сте интелигентни, али и врло осјећајни. На живот гледате прагматично, а ваш перфекционизам води вас ка успјеху.
 
МАЧКА -  Допадљиви сте и паметни, али и помало повучени. Имате велике идеале, волите да путујете и истражујете нове ствари. Немате баш стрпљења за нечије застарјеле идеје. 
 
ПАС - Лојални сте људима које волите и интуиција вас је ријетко када преварила. Понекад можда дјелујете грубо, али унутар вас куца “златно срце” које воли да се игра. 
 
ДЕЛФИН -  Имате афинитет према свему штио је лијепо и пружа задовољство и нико нема бољи укус од вас. Интелигентни сте и волите да се дружите па можете да се ослоните на различите типове људи. На неки начин сте и “срцеломац”.
 
ЛИСИЦА - Нико не би могао да вас оптужи да не водите рачуна о себи. Независни сте и паметни, што вам даје невјероватан “кул имиџ”. Страствени сте и истрајни сте у намјери да добијете оно што и хоћете.
 
ВУК - Ви сте права “ноблес” особа и волите високи стандард. Окренути сте ка себи, поуздани и рјешавате задатке са одређеном јачином и одлучношћу.
 
ЛАВ - У центру сте пажње било гдје да се појавите, и људи теже да се додворе вашем понашању. Поставили сте себи високе циљеве, а знате и како да искористите све своје потенцијале и да их достигнете.
 
ТИГАР - Углавном сте пионир у свему што радите и непогрешиво сте неустрашиви. Неки ће помислити да сте агресивни и да не знате шта значи “извини”, али ви уствари само желите да будете директни.
 
СЛОН - Трезвени сте и имате невјероватну снагу која вас држи смиреним и када сте у кризи. Учинићете све да заштитите оне које волите.

Коментари / 0

Оставите коментар