СДС узвраћа Кошарцу

И пјевци знају, па и они најмањи, да кокошије сљепило није никакав народни израз, него очна болест, због које људи не виде ноћу, али о каквом се обољењу код Кошарца ради када не види ни дању? Народни израз је кокошија памет, којом је „обдарен“ СНСД-ов Сташа Кошарац.

Република Српска 26.04.2014 | 18:35
СДС узвраћа Кошарцу

О каквој интелектуалној и моралној громади се ради најбоље свједочи чињеница да гријехе Дениса Бећировића настоји да, без икаквог ваљаног разлога, припише СДС-у и Александри Пандуревић.

Разлог је јасан. СНСД у којем је Сташа Кошарац СДП-у БиХ је, већ деценијама братска коалициона и истомишљеничка подршка.

Исконски реализатор пробоснске политике којој је главни циљ сиромашна и покрадена РС управо је СНСД и то од самих својих почетака, када је по први пут преузео Владу РС, којој је подршку давала убједљива већина бошњаких и хрватских странака.

За такве интимне политичке релације између СНСД-а и СДП БиХ, између Кошарца и Бећировића, не може бити одговорна СДС.

И нема тог сљепила које би прикрило ту братску љубав.

Аматерски покушај Сташе Кошарца да нападне Александру Пандуревић неодољиво асоцира на вулгарни атак „великог баје“ на новинарку БН телевизије.

Тако је и мали баја, у покушају да порасте мало већи, примитивно насрнуо на Александру Пандуревић, а све поводом иступа његовог врлог идеолошког и политичког ортака Дениса Бећировића.

Умјесто тога, мали бајица ће морати да правда стотине хиљада марака утрошених ко зна гдје и ко зна како, а намјењених откривању Срба несталих у прошлом рату, којима се и до дан данас не зна траг, као и новцу који је добио за свој ФК Танго из буџета РС и БиХ.

Саопштење СДС

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

петар

26.04.2014 19:51

Браво СДС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

26.04.2014 20:10

Клошарац може да порасте само ако се "попне" на циглу коју је крао од цркве. Мањег човјека а вецег зла није упамтио чак ни СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

26.04.2014 21:02

Гази црвене. Сваки дан... Не би било лосе ни коју васпитну им опалити да се мало спусте на земљу. Превисе су се дигли ови лопови из СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

26.04.2014 21:23

Одлично саопштење. Свака част.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

26.04.2014 22:59

Косарац? Шта рећи за ову индивидуу? Да кажем да је најгори медју најгорима и то је комплимент за њега! Па тај цовјек би требало прво да има неко образовање да би уопште могао поменути СДС и Пандуревицеву! Цовјек има завршена два разреда средње сколе и велики одмор, остало је купио захваљујући СНСД! Инаце, врло је познат и као гљивар! Предлазем му да се мало базира на врацање дугова, не би било лосе. О његовом политицком ангазману се нема шта рећи осим да не зна саставити просто просирену реченицу, тако да шта год да се казе његов интелект то не мозе разумјети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нецивилизованост

26.04.2014 23:04

Узас, овако примитиван цовјек је предсједавајуци Дома народа. И он треба да се носи са Цовицем, Љубицем, па и тим несрецним Бецировицем. Да ли нас СНСД понизава дајуци тако вазне функције овако недораслим људима? Ста реци о цовјеку који је тајно снимао Зиројевица па те снимке носио Додику. Цовјека који је унистио СНСД у Истоцном Сарајеву сам да би он био бр. 1. Било би лијепо да нам казе сто се посвадјао и са нацелником Цосицем? Пандуревицка је за њега Ангела Меркел. Дама која не вриједја, него се бори аргументима. И никада до сада нисам излазио на изборе, али овај пут хоцу и то да би свој глас дао њој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша Херцеговац

27.04.2014 06:17

Мислим да не треба трошити ријечи на овог Кошарца, најобичнији морални патуљак, који на све начине покушава да буде у центру пажње. Упорно покушава да имитира Додика и то му не иде. Један је баја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно сарајево

27.04.2014 09:07

Клосарац врати црквену циглу, па онда несто паметуј!

ОДГОВОРИТЕ