Кошарац: Пандуревићкино 'кокошије сљепило'

Замјеник предсједавајућег Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Сташа Кошарац оцијенио је да реакција посланика СДС-а у Представничком дому БиХ Александре Пандуревић на писмо замјеника предсједавајућег овог дома Дениса Бећировића представља сраман покушај релативизације тог писма.

Босна и Херцеговина 26.04.2014 | 16:38
Кошарац: Пандуревићкино 'кокошије сљепило'

У том писму се на најгрубљи могући начин напада институција МУП-а Републике Српске и код међународних званичника клевеће рад те узорне институције.

"У нашем народу постоји израз 'кокошије сљепило'. У овом случају могло би се рећи да је ријеч о сљепилу Пандуревићеве јер, изгледа, само она и СДС не виде и не желе да виде опасност у Бећировићевим клеветама и захтјевима за новом иностраном интервенцијом којом би се поткопала стабилност МУП-а као једне од најважнијих институција Републике Српске", упозорио је Кошарац у данашњем саопштењу.

Он је нагласио да није тешко препознати разлоге оваквог сљепила Пандуревићеве и других посланика и делегата СДС-а у парламенту БиХ.

"Срамно релативизовање Бећировићевог писма у коме се, као и увијек, помињу само жртве на бошњачкој страни, а не и жртве из Добровољачке, Тузланске колоне или из српске Сребренице, као и бесмислено поређење Бећировића и нашег највећег писца и нобеловца Иве Андрића, више него јасно свједочи о новој, пробосанској политици СДС-а, коју на невјешт начин покушавају да сакрију од грађана Републике Српске", истакао је Кошарац.

Он је изразио увјерење да ће грађани Републике Српске на предстојећим изборима казнити такву политику СДС-а и посланике и делегате те странке у парламенту БиХ "ослободити обавезе да примају, како сами кажу, мале плате од 4.000 КМ".

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

бањалуцанин

26.04.2014 14:45

Кад видим ову полтронску фацу овог Клосарца немам напретка 7 дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

26.04.2014 14:56

Ма не млати Клошарац. Ниси ти Александри ни до чланка. Па ви се лижете са Лагумџијом и Човићем. Можда сте баш ви Денису написали писмо. Када вријеђаш на овакав начин једну даму онда ти имаш бајино слијепило. Хроничну болест која се појавила прије 9 година. Што се плате тиче Александра одради сваку марку а ти преиспитај шта си урадио осим што заједно са Ђокићем на годишњицама страдања Срба изнесете неки закључак. Ви сте за затвора јер примате плату на туђој несрећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боб Роцк

26.04.2014 15:09

К(Л)ошарац!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно сарајево

26.04.2014 15:12

Врати црквену циглу сто си покрао, па онда неком дрзи предавање

ОДГОВОРИТЕ
Name

а јојјјјј

26.04.2014 15:15

Тебе кад видим, зло ми додје... Ко нама води политику, мајко мила! Како се зове крадја цигле испред цркве? Има ли неко слијепило за то? А мозе вам се,ви црвени и онако сте "професионални Срби". Добијате велику плату да будете Србенде. А у ствари сте безбозници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

26.04.2014 15:58

Врати циглу лопове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сотир Српско Сарајево

26.04.2014 16:49

Ево га, јавио се стручњак за све, а понајвише за узимање пара. Мали комплексаш који хоће да буде баја кад порасте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

26.04.2014 20:10

КОЈИ ЈЕ ОВО.... ГДЈЕ ГА БАЈА НАДЈЕ МЕДЈУ СРБИМА НА ИСТОКУ РС... ОН СИГУРНО НИЈЕ СРПСКЕ ГОРЕ ЛИСТ... И ЗНА ЛИ НЕКО СТА ЈЕ МАЛИ БАЈА ЗАВРСИО... МИСЛИМ КОЈУ СКОЛУ И ИМА ЛИ ОН СКОЛСКЕ ДРУГОВЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да видимо

26.04.2014 22:56

1. Ста је Косарац имао прије 10 година? 2. Колико је пара остао дузан људима у Висеграду гдје је узгајао пецурке? 3. Како брзо стеце стан и куцу у И. Сарајеву? 4. Колико је са оцем одувао ФК Славију? 5. Како институцијама без рацуна продаје своју ракију Мисирацу на коју не плаца ни акцизу ни порезе? 6. На ста је потросио 400.000 КМ као кординатор Владе за тразење несталих? Ста је то урадио за те паре? 7. Колико је његов клуб Танго добио од Савјета министара, а колико од институција Републике Српске? Да има образа крио би се од бијела дана

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

26.04.2014 23:05

Мали Косарац је заврсио два разреда и велики одмор, велики баја га надје медју гљивама и повуце у Сарајево јер му овакви, испод просјецно интелигентни, људи требају да би играли како он свира! Косарац је најсмјеснија индивидуа на политицкој сцени. Да је имало паметан уцио би од Пандуревицеве, али његов мали мозак то не мозе да схвати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кокошка

27.04.2014 22:29

за све је крив СДС јер вас не подржава чудо божије само ви из СНСДа сте заслужили те мале плате велики борци зар Бећиревић није ваш коалициони партнер требате га подрдржати и они су вас када сте мијењали СДСове кадрове

ОДГОВОРИТЕ