Нинковић: Имамо тежак распоред

Фудбалер Црвене звезде Милош Нинковић изјавио је да се он и његови саиграчи сигурно неће опустити после победе над Радничким из Ниша и бекства конкуренту за титулу Партизану на шест бодова уочи вечитог дербија.

Фудбал 25.04.2012 | 09:38
Нинковић: Имамо тежак распоред

„Сазнали смо резултат утакмице из Крушевца пре почетка нашег меча што нас је сигурно мало спутало да играмо боље у првом полувремену. Што је најважније у наставку смо постигли два гола и забележили много важну победу. Сада смо још за корак ближи циљу, али далеко од тога да је било шта готово. Остало је још пет сусрета до краја, од тога смо гости на три и имамо дерби који се игра на стадиону комшија. У нашим главама се ништа не мења, да ли је разлика три или шест или један бод, ми и даље мислимо само на првог наредног противника и на начин како да стигнемо до још једне победе”, рекао је Нинковић за клупски сајт.

Искусни везиста и бивши репрезентативац Србије не крије да се радује окршају са вечитим ривалом.

„Дерби је празник нашег фудбала, највећа утакмица у Србији и сваком играчу је част да буде део такве представе. Прошле године када сам долазио два највећа мотива били су ми освајање титуле и играње дербија. За играче из наше земље то је највећи изазов и ако нисте део спектакла какав је дерби, као да нисте ни играли фудбал. То једноставно речима не може да се опише. Радујем се и пуним трибинама, јер волим да играм у таквој атмосфери. Увек сам за то да се сусретнемо са најтежим противником пред пуним стадионом, него са слабијим са мало публике”, истиче Нинковић.

Он такође додаје да и поред бодовне разлике он и његови саиграчи неће калкулисати.

„У неким опцијама одговара нам и нерешен исход, али нећемо калкулисати. Морамо да уђемо концентрисано у утакмицу, као да немамо предност, јер само тако можемо до победе коју сви много желимо. Док не отклонимо и теоретску могућност око првака, нећемо се опуштати”, закључио је популарни Нине.

Коментари / 0

Оставите коментар