Убијен нарко-дилер?

Мушкарац Р.Г. из Расаваца код Приједора убијен је испред породичне куће, саопштено је из Центра јавне безбједности Приједор.

Република Српска 25.04.2012 | 09:38
Убијен нарко-дилер?

Полицији је у 21.55 часова пријављено да је непознати починилац извршио убиство.

Из ЦЈБ наводе да је у току рад на прикупљању доказа и расвјетљавању кривичног дјела.

Према незваничним информацијама, ријеч је о Радовану Грбићу, једном од двојице браће који су годинама предмет полицијских и правосудних органа због више кривичних дјела, махом неовлаштене производње и промета опојних дрога.

Крајем јануара и почетком фебруара ове године полиција је у акцији "Анекса" заплијенила 23 килограма марихуане која је припадала браћи, након чега је и Радовану и Жељку /1968/ одређен једномјесечни притвор.

На имању браће Грбић у јуну 2006. приједорска полиција открила је засад индијске конопље који би, да је осушен, дао готово тону марихуане, уличне вриједности веће од милион КМ.

Куриозитет је да је индијску конопље полиција пронашла случајно, трагајући за Радованом, за којим је расписана централна потјерница због неиздржавања правоснажних затворских казни због убиства,
разбојништва и више тешких крађа.

Бјегунац том приликом није пронађен, али је у близини породичне куће полиција затекла, у одвојеним кавезима, 150 паса и два вука са леглом вучића, који су били "жива ограда" на путу до засада индијске конопље.

Коментари / 0

Оставите коментар