Народ неће “СНСД-ове помије”! (ВИДЕО)

Ратни војни инвалиди из Зворника огорчени су изјавом предсједника Младих СНСД-а Душана Петровића, да се остаци хране из ресторана и продавница дају социјално угроженим особама. Поручили су да очекују извињење за овај срамотни приједлог, јер ратни војни инвалиди не једу помије.

Република Српска 25.04.2012 | 09:38
Народ неће “СНСД-ове помије”! (ВИДЕО)

“Умјесто да функционери СНСД и чланови ове партије, ако већ желе да помогну социјално најугоженијем становништу, међу којима су нажалост и  ратни-војни инвалиди, нарочито они од 7 до 10 категорије, оснују неки фонд у који ће усмјерити своја средства за ове намјене, они предлажу да нам се дају помије, јер ми то остатаке хране тако зовемо и то доживљавамо као свијеврсну увреду”, поручује Драгислав Мијановић предсједник Удружења РВИ, Зворник.

Ратни војни инвалиди Зворника очекују од предсједника Младих СНСД, иначе њиховог суграђанина Душана Петровића извињење за овај срамотан приједлог, који вријеђа достојанство оних који су се борили за РС, а ако до тога не дође упутиће протесно писмо предсједнику ове партије Милораду Додику, како би му скренули пажњу да је понижавајуће то што његови омладинци нуде гладном народу.

(БН ТВ)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

борац РС

23.04.2014 21:41

а ста сте ви то оцекивали од снсд-а зар нису ветеране прогласили дрзавним непријатељима а они себе сматрају дрзавом стрипимо се до октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

24.04.2014 00:11

Нека му тата једе помије, овај је мали је безобразнији дупло од баје. Треба му извући уши као магарцу.То би била за њега најблажа педогашка мјера па ако то не упали онда ићи даље. Са оваквим банитима не треба разговарати јер нема ефекта. Што се извињења тиче извинуо се Васић па опет исто. Све бих ја то протјерао. Да је то неко код нас изјавио не би смио изаћи у град без полиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перун

24.04.2014 17:31

Све би то било добро да ви тзв. ратни ветерани нисте политички обојени. Да сте ви како кажете "гладни" објеручке би прихватали помоћ било које врсте.

ОДГОВОРИТЕ