Додик критиковао САД због односа према Украјини

Милорад Додик, предсједник РС, разговараће сутра у Москви са Сергејом Лавровом, министром спољних послова Русије, о развоју ситуације у БиХ.

Република Српска 11.03.2014 | 08:00
Додик критиковао САД због односа према Украјини
Милорад Додик, предсједник РС, разговараће сутра у Москви са Сергејом Лавровом, министром спољних послова Русије, о развоју ситуације у БиХ.Додик је потврдио да ће током посјете Москви имати састанак и са представницима руске компаније "Зарубежњефт" и другим фирмама које су присутне у РС. У интервјуу који је дао "Гласу Русије" рекао је да ће њему резултат референдума на Криму, у којем би грађани требало да се изјасне о будућности тог полуострва, бити потпуно легитиман и прихватљив. Додик  је критиковао однос САД и ЕУ према догађајима у Украјини. "Имајући у виду чињеницу да је Украјина сложена земља са различитим етничким групама и групама које имају различите политичке вриједности било је опасно ући у овакав начин рјешавања питања у Украјини и то посљедице које сада видимо несумњиво говоре. Очигледно је да та 'наранџаста револуција' никоме није донијела посебно добро", казао је Додик. Он борави у званичној посјети Руској Федерацији, гдје ће му сутра бити уручено одликовање Фонда јединства православних народа за истакнуту дјелатност на јачању јединства православних народа и унапређењу и јачању хришћанских вриједности у друштву. Додик је Срни изјавио да је веома почаствован што ће од Фонда примити одликовање. "Ова престижна награда додјељује се у координацији Руске православне цркве и Кабинета руског предсједника", рекао је Додик. Додао је да ће му одликовање додијелити патријарх московски и цијеле Русије Кирил. "Веома сам почаствован што имам прилику да будем један од одликованих", рекао је Додик и подсјетио да су претходни добитници овог одликовања руски предсједник Владимир Путин и премијер Дмитриј Медведев. Додик је навео да су ова одликовања раније добили од свештених лица и патријарх српски Павле и патријарх Грчке православне цркве. "Осим њих, одликовани су и Емир Кустурица и Новак Ђоковић. Мени је драго да сам у друштву ових људи који су планетарно познати и који буде осјећање припадништва православљу", рекао је Додик. ИЗВОР: НЕЗАВИСНЕ НОВИНЕ

Коментари / 1157

Оставите коментар
Name

Бојан ТБ

12.03.2014 10:30

Има ли ико да га Додик није критиковао? Србија, Украина, Русија, САД, ЕУ, Крим.... Ко је сљедеци? Вјероватно је нас предсједник умислио да мозе бити предсједник свих народа и народности?! А није у стању да са својом пуленком Зељком добије ни кредит од ММФ-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

12.03.2014 09:36

Овај је награисао негдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

12.03.2014 08:50

ХАХАХАХ ста да се казе , Цовјек бусинессман и Вјерник у једном, то је сасвим нормално, гласај те опет Милета па це бити све добро ...ееех људи моји када це те се опаметити ...Позз са Запада

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

12.03.2014 16:40

Муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу. Мисао у стиху великог српског пјесника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

удс

12.03.2014 16:59

Ја стварно нас у Републици Српској не разумијем. Додик пун пара и некретнина, путује, узива зивот. Овај кратак зивот који сви зивимо он заиста зиви. А ми....ми га обозавамо....ми га волимо......он је нас....нек нам зиви драги предсједник. А исто је цовијек ко и ја. Најгоре је то сто он ницим није створио услове да и ја овај свој зивот прозивим у неком миру и среци а не под неким стресом. Понављам, не тразим ниста да ми Додик дадне, али да створи услове да моје знање додје до изразаја или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел пјево!

12.03.2014 00:36

Народе, недај боже да је запјево у РУСИЈИ, неби нас опрала ни Дрина ни Сава. Овако, мислим... платис па идес, као у Египат преко агенције, стим сто је ово много скупље и плаца НАРОД РС. Казницемо газде, али богами и циновнике, који се ових година нису придрзавали закона. Сви постени немају разлога да брину. Али непостени, ви г.ов.а у слузби криминалаца, који сте годинама, да би сацували привилегије и ситну добит. Питајте Санадера, кад се пресабере, да ли ми је свеједно ста је радио. Јел био моћнији од ових насих шупака? Па гдје је вечарас ... у "РЕМЕТИНЦУ" (то ти је као наша Фоча или слично).

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 10:06

РЕ Озренац/ Ко се то јос смије из региона од дрзавника јавно супроставити и критиковати Америцку администрацију? Само једно име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

11.03.2014 08:58

Човјек само брине бриге других држава, као да нема проблема у својој. Милораде народ је гладан у Републици Српској, држави коју ти наводно водиш и представљаш. Надам се да ћеш од октобра бити бивши предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

11.03.2014 08:40

СУЛУДО ! Апсолутно је познато да Милокрад нема компас за време и простор. Човек је тотално изгубљен или га његове службе које су задужене да га информишу о стању у земљи и свету лажу. Бити на страни Руса у овако изузетно тешком положају када РС зависи од ММФ-а, Америке и западних инвестиција је чиста лудост. Матица Србија на челу са Вучићем и непомишља да се меша у неки тамо конфликт Богу иза ногу. РС као ентитет чије постојање је “реално гледајући” под великим упитником и која постоји захваљујући Америци (јер да се они нису умешали Дејтона не би било, а Дејтон је дао међународно признање РС као Ентитету у саставу БиХ) је Милокрад довео у питање. Сукоб две велике силе између Америке и Русије уз малу гњиду Милокрада, ће РС да кошта нестанка и потпуног утапања у БиХ. Сад ћете видети кад све велике светске силе прогласе да је Дејтон поништен и да га ваља дорадити, па почну користити механизам силе ОХР-а. Какву мазгу имамо у председничкој фотељи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

11.03.2014 09:31

Истину треба рећи јасно и гласно нека одјекује овим пустопољинама, не може бјелосвјетски полицајац да узме себи за право да уређује свијет по своме нахођењу, ментални склоп универзума није толико савитљив колико жели мешетар планете. Зар нисмо то осјетили на својој кожи? Треба му рећи у лице да истина, ма каква била, није увијек на његовој страни,постоје универзални људски принципи који треба да нас руководе у нашим комуникацијама са свијетом, а што се тиче наших унутарњих проблема било би врло интересантно да се представе у правом свијетлу, не мислим да на данашњој политичкој сцени има оних који задовољавају све укусе, а што се поштења тиче можемо да упалимо луч и да га тражимо ако успијемо да га нађемо. Дотле, у здрављу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагуар

11.03.2014 14:31

Само да се завуце путину у гузове буахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

11.03.2014 07:48

Браво легендо, ми Бошњаци смо на твојој страни, само тако настави и у Републици Српској владати че "опште благостање"... Дабогда те изабрали за доживотног владара РС-ке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.03.2014 11:00

"Бивши високи представник за БиХ Wолфганг Петритсцх и стручњак за Балкан Цхристопхе Солиоз у опсежном тексту објављеном на порталу за либералне политике "Опен Демоцрацy" наводе како је дошло вријеме да се у Босни и Херцеговини укину ентитети Република Српска и Федерација БиХ и земља организује по регијама." Само нек Миле и даље провоцира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озренац

11.03.2014 08:27

Миле, запрети Амерканцима да цес им увести санкције ако се буду мјесали у Руско Украински политику

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванземаљац

11.03.2014 07:27

ПА ОН НИЈЕ НИ КРШТЕН, А НЕ ВОДИ СЕ НИ КАО СРБИН. УВЕК СЕ ИЗЈАШЊАВАО КАО ЈУГОСЛОВЕН, АЛ' ДОШЛО ВРЕМЕ ДА ЦРКВА НАГРАЂУЈЕ И НЕКРСТЕНЕ, КУСТУРИЦЕ... ДОДО И ОВО КУПИ - ЗА СЕБЕ И КУСТУРИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

11.03.2014 11:59

Ма ја Додик је битан и за Америку и за Русију па ће ето сви играти како Додик свира... на чему ли је мајко моја па се тако понаша!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

11.03.2014 13:31

Зна се вец да се иде на укидање ентитета и кантона ал тада це миле бити у опоцизији(а убрзо и у затвору) ако не збрисе у Москву.И неце само Миле, бице ту и Цовиц и Лагумдзија и Изетбеговиц.Нове власти це добити инструкције како це радити (као Вуциц у Србији), промовисаце се економска интеграција дрзаве јер це европа сада због Украине сто прије хтјети да интегрисе оовај дио балкана.Америка је створила и одобрила ентитете надајуци се да це се луди балканци успјети договорити ал сада је јасно да су БХ елите способне само за пљацку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 08:19

Свака њему цаст, опозиционари се не би усудили критиковати своје предсједнике партија, јер зна се како заврсе, а камоли да критикују САД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нићифор

11.03.2014 12:20

Милокрад опет спинује те одвлачи пажњу са тешке ситуације у РС. Милокраде, Милокраде...црни Милокраде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ако ме питас

11.03.2014 08:12

Имаћеш плату као свабо кад будеш радио као свабо. Заборавити морас кафу и пиво за вријеме радног времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИХ

11.03.2014 08:11

Фашиста обични.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

11.03.2014 07:45

Јој, јој, народе мој! Гледајте од цега зивите, а Миле оде на рапорт за Рафинерију "Брод"... Јос мало па је и њој катанац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

11.03.2014 05:27

Овом декомпензованом антихристу дају награду Руске православне цркве!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјоле

11.03.2014 17:23

крв своју за русију моју

ОДГОВОРИТЕ
Name

прпа

11.03.2014 02:18

Цојек је луд неморалан накро се па вели брига ме за народ,он зели да донесе целом српском народу несрецу и зло,мало нам је насе муке јос нам треба да се завадимо са Европом и Америком ко би тад да нас брани и од цега да зивимо.Та иста Русија је гледала страдања Срба кад нас је НАТО ударала ниста нису урадили и ја им никад неверујем да це кад несто за нас урадит ми треба да будемо неутрални у тим конфликтима измедју Русије и Америке,ако моземо имат каке користи онда уреду áли не да навлацимо мрзњу Америке јер ко се њима замерио он није дуго узиво у среци!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.03.2014 18:07

Јос да је неком битно ста Додик изјављује...Насикирао је ЕУ и Америку,а Русији је сад пуно лаксе сто има идиота на својој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

10.03.2014 22:45

Брука коме додјелисе тако престизну награду.Цовјек прије пар година јавно реце, да га не интересује ко се крсти и тај ко се крсти нека иде у СДС и тамо то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

10.03.2014 22:53

Кратко и јасно - он није нормалан! Ал` то вец сви знају, него ста да се ради?! Он це побјеци, зато и припрема терен у Русији, али ста са овим народом овдје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дервентски чај

10.03.2014 23:06

Тај чојвек само лети, и лети и одлети у ОКТОБРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота на 2

10.03.2014 22:25

Пописам ти се на тај зупцаник сто цес добити Миле!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ За Српску

11.03.2014 00:08

Босњак сам, и никада не коментарисем овдје, иако редовно процитам и васе коментаре. Апсолутно ме не занима за кога цете гласати, битно је да изаберете својом слободном вољом политицара, апсолутно ми је невазно хоце ли бити Додик, Босиц или неко треци... Само бих те замолио да не изазивас и не долијевас уље на ватру... Немој нам ти пријетити да цемо залити, јер босњацки народ није злонамјеран, али, не дај ти Бозе да нас поново неко нападне, овај пут нису голоруци, само то да знас... Зато узивај у зивоту, бирај кога хоцес и не призивај зло, да не би бас ти зазалио. Поздрав свим људима добре воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

11.03.2014 01:19

Цуј мајке ти...ОН некога критиковао...да није залосно било би смијесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики бл

10.03.2014 22:20

Мекеце јарац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

10.03.2014 21:17

Сад ће САД да га стави на црну листу:) хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

10.03.2014 22:12

Ко је следећи за награду? Кум Шкрбић, онај поп из Требиња, Миле Радишић или Слободан Станковић? Јадна је и та награда, како је девалвираше. Да сам Ноле, одмах бих је вратио, то му сигурно више и није нека част. Овај до прије пет година био против цркве,а сад га она наградјује!? Цијели свијет се "сметнуо са баглама", чини ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ТО КАЖЕ

10.03.2014 20:59

"КОНДАК" ОНИ НЕ ЗНАЈУ ДА ЧОВЕК САМО ГЛУМИ ВЕРНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИРКУСИЈАДА

10.03.2014 20:58

Неко ће ово морати платити. Бојим се да ћемо то бити ми. НИСУ КРИВИ ПРИМИТИВЦИ ШТО СУ ПОКУПИЛИ МАСТ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

10.03.2014 22:52

Ваља доцекати октобар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

10.03.2014 21:53

Предсједник 1 300 000 становника се мјеса у свјетску политику. Па нам послије даво крив сто су сви против нас. И успут признањем кримске независности признао је Косово. глупље немозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

10.03.2014 22:02

никад ми није било јасно како је овај цовек досао на власт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ЗА СРПСКУ

10.03.2014 22:28

Па како ти је мили мој боље, када ти је пензија мања, када немас право говора, када си и даље заслијепљен прицом о томе да се цувас неког непријатеља који не постоји. Једноставно ниси упуцен у свијет, гледас медије који ти преносе само ИМАГИНАРНЕ СТВАРИ. Не посматрај свијет тако уско, АНАЛИЗИРАЈ ствари и ситуацију РЕАЛНО. Све док будес пратио националистицке медије попут РТРС, бицес Сјеверни Корејанац за друштво а и сам за себе... Ако се сјећаш када је С. Кореја изгубила од Бразила 6:1, у Кореји пустили само њихов гол на националној телевизији, људи мислили да су побједили! Тако и ти имаш уско размишљање, а то ће ти се сутра одразити и на породицу кад добијеш, ти ћеш их одгајати, и бићеш одговоран за то што су ти дјеца испод просјечне интелигенције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

10.03.2014 22:42

Ма нема ти си закон у свијету.. цитав свијет цека твоју изјаву.. иди Миле уби се лопатом.. хахаха отисао да добије признање сто је опљацкао сопствени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

10.03.2014 20:48

То Миле, када тонемо нека идемо до краја, ми у земљу а ти у Русију Америћким авином Цесна и Мерцедесом С класе до аеродрома. Е мој Миле ко ће послије тебе ово више поправити, ми смо сада заиста на милости цијелом свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

10.03.2014 21:44

Знаци требамо да се бојимо од САД? Нек је критиковаоо и ИМА право. Америка упада у друге дрзаве и убија цивиле и то је у реду, а Руси не смију да бране свој народ и своје интересе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

10.03.2014 20:33

ПА КАКАВ ЛИ ЈЕ ТАЈ СТО ЊЕМУ ОВАКВОМ ДАЈЕ ТАКО РИЈЕТКО ОДЛИКОВАЊЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Српску

10.03.2014 21:29

Нећу ни да помислим колико овде има Бошњака који би били радо Срби, једном сте нас зезнули на тај фазон никад више. Како год да је код нас, још увјек је боље него у Федерацији. А сад ћемо се разићи и ама баш ништа не мозете против тога учинити. Мозда ће вас више коштати него што зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко...

10.03.2014 20:18

Да је ово рекао Изет Фазлиновиц мозда би и повјеровао,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:59

Сви ви који подрзавате Русе само зато сто су православци требали би знати да су и Украјинци исто тако православци. Али за вас полуписмене православци су само Руси и Срби. Јадно је то православље које бране такви као Додик и њему слицни. Он се је деведесетих година науцио прекрстити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

10.03.2014 19:57

Боље је сутати и испасти глуп него проговорити и отклонити сваку сумњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:53

Додику пуне гаце од страха да не заврси као Јануковиц. А сад це Америка сигурно промијенити политику према Украјини кад јој он запријети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

10.03.2014 19:53

Боље ти је почни рјешават проблеме у своме дворишту сам ће Путин да заврши то и без твоје помоћи, или хоћес у њему да се додоврис као и Вучићу... гладни смо и жедни у шта нас завали Милораде драгии ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

10.03.2014 20:51

Иако је од Додика, ипак је превисе, ста кога брига ста он мисли о Криму. Ста це мозда кад се врати куци мозда наредити да Република Српска призна Крим. Не мозес код куце ријесити проблеме, а рјесавао би их у Украјини. Који лицемјер. А сто се тице награде то би заиста требало бити цаст, али кад видим нека имена добитника зао ми је само да им Ноле прави друство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

10.03.2014 19:47

Овај нас води у пропаст..под хитно скидање свласти..и право затвор туњице....додо лопов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанацко

10.03.2014 20:43

Исти Срећко Сојиц!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија1986

10.03.2014 19:35

Додиков коментар је потврда да је изгубио компас,надајмо се да це сто прије нестати са политицке сцене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

10.03.2014 19:18

ко каже да Милорад не воли БиХ, ово је директно подривање интереса РС :) браво Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

медо

10.03.2014 19:11

МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ НАЈСЛИЧНИЈИ СРЕЋКУ ШОЈИЋУ ПО ЊЕМУ СЕ И СНИМАЛА СЕРИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ патриота

10.03.2014 19:12

Кад је такав водја и патриота нека расписе референдум док додје.Ево људи на Криму расписасе за 15 дана.Сто тај нас водја не уради?Има .уда има ово има оно...Ја цу у медјувремену преци онај мост сто неко спомену у Градисци ави се кољите низаста друго и нисте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

10.03.2014 20:04

Ста си радио несретнице? Критиковао Америку јбт бас ме занима на ком језику си то урадио? Да српски не знас то ми је јасно јбт ти стварно ниси тацан!:-(

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 19:07

Ваљало би да имамо јос неку резервну дрзаву, па да одемо сви који хоцемо да несто промјени на боље и оставимо ове сто воле Додика да им влада док сви не покерепају од глади и бједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

10.03.2014 20:00

Баљезга!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

10.03.2014 18:46

Видим неки призивају Амере. Још вам фале Турци. Поздрав за православни свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.03.2014 18:45

Све остављам себи и само себи......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето добро

10.03.2014 19:40

Због таквих квази патриота као сто су ова двојица ми млади моземо колективно отици из ове проклете дрзаве.Ста вас испуњава и цему се ви радујете мајко моја.Гдје ја зивим питам се сваки дан.А колико сте паметни и писмени види се по нацину писања.На залост такви воде ову дрзаву.Ја цу у ЕУ а ти подмази пуску и види да ти ров иза стале не зарасте патриото глупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

10.03.2014 18:32

Како су наивни ови сто велицају Додика и диве се његовој храбрости. Додик провоцира борце, градане, ... а само са једним разлогом. Моли Бога да га неко мало "притисне" па да има правдање за бјег у Москву. Тамо је сигуран, као и Милосевици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миленко кубурић-перућица

10.03.2014 18:30

Овоме народу Бог би тешко угодио. Зло кад подржи САД ви одма Додо издајник, кад подржи Русију и кад му Кирил (православна и људска-морална громада) уручи такву награду онда народ виче како је излудио, изгубио компас и слично

ОДГОВОРИТЕ
Name

бомбаш

10.03.2014 18:27

Па Милокраде запрети ти Америци што се мијеша у Украјини, они се тебе боје ти си за Амере велики страх ,ХА, ХА, ХА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еба Од кога

10.03.2014 18:27

Па видите ли ви ко су нам и како су нам паметне вође. Алија је добио награду за ширење ислама па зашто не би Додик тако исто добио за ширење правпславља. Па они су нам помогли и помажу да нам на оном свијету буде благостање а на овом како нам буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.03.2014 19:25

Овај Додик је прави дебил. Он це нас средити до краја. Испаде да је гори и од Милосевица због којег сваки дан народ обољева од НАТО бомби бацених на Србију. То мало ко данас види. Ал Додик је гори од Слобе. ДОДИК це нас унистити до краја. Идиот, кретен, криминац, силедзија властитог народа мора отици са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мудоња

10.03.2014 18:24

Свака част нашем Предсједнику, показао је да има м..а да критикује Америку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

10.03.2014 19:24

Додик је иси као Срецко Сојиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

11.03.2014 19:20

Браво Додик најбољи си нека су ти уруцили признање нека цркну ови из СДС они то никад неце добити. Ови прицају о криминалу све фабрике су у БЛ затворил Инцел, Цајевац, Јелсинград цак су и масине продавали по Федерацији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

10.03.2014 18:42

Који јадни и болесни коментари. Људи вратите се у реалност оболицете јос висе. Па стаје то погресно у овом цланку. Схватите да је Додо побједник бице вам лаксе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

10.03.2014 17:39

Право нам је луд Предсједник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

10.03.2014 19:07

Свака вам цаст пресједнице не подвијате реп ни пред ким. Инаце нисам био вас присталица али све вас висе разумијем као и велика вецина из мога краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србогуз

10.03.2014 17:28

Овом цовјеку стварно требају тељизи као волу да вуце коције јер је способан само за коције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УСА

11.03.2014 02:15

Зависис од Амера. Да ти само један мјесец не дају кредит све би пропало. Која Русија и који Крим! Тудју дрзаву окупирали и ти то подрзавас?! Не врацај се из Русије. Остани, спаси народ пропасти. Нека те Путин именује за пресједника Крима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

10.03.2014 18:19

Ништа чудно у СНСД-у њихов одборник у Скупштини града Бањалука, Душан Чајић је на челу скупштинске Комисије за борачка питања, а човијек је дезертирао из ВРС и побјегао у Нови Сад и тамо аутом ударио пјешака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

10.03.2014 18:18

Овај цовјек је стварно изгубио компас или се стварно спрема за бијег у Русију!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

10.03.2014 17:43

Дај те људи немојмо се лагати висе,ма лосе нам је да лосије не мозе бити.До када супљих прица. Какве висе игре ријеци и прици за малу дјецу и скретање с реалности и обицног зивота. Какве ленте и награде ! Дајте посла народу!!!! И када опозиција додје на позицију буде ли на исти нацин се понасала неце их спасити ни Свевисњи!!!!!!!!!! Зато памет у главу и исправно од сада без крадје и лоповлука!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

10.03.2014 19:10

Па засто ти не идес у европску унију када ти је тако близу а и вјерујес даце ти бити бајно.браво за додика прави водја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 17:25

а будале мајко моја....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

10.03.2014 18:26

Е мој Додик због ове изјаве, Америка би могла ункинути РС, па се ти онда жали и Русији и Богу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако мене питас

10.03.2014 19:01

Ја зивим у Градисци.Ја бих у ЕУ ако мозе ја не би у Русију. ЕУ нам је преко моста а ми као С.Кореја. Пролупао си Миле свега ми. Ако се натоваре Амери и ЕУ на нас нестаце ова наса Републике Српске као пјена... Ајмо ми мало да имамо плате ко Свабе, а коме се ратује на истоку нека пуца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој Милокраду

10.03.2014 18:00

Е мој Милокраду, јел' могуће да си тако наиван па не схваташ да ћемо сада сви ми платити цијену тих твојих "мудрих" изјава?? Американци ти неће опроститита твоја баљезгања..живи били па видели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

10.03.2014 19:15

Додик није поменуо ни ЕУ ни Америку. Браво предсједнице и цеститке за орден.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо постар

10.03.2014 18:56

Цудна је то биљка! Мислио је ако проговори против Америке (оних сто су га поставили на ову функцију) да це добити гласове бираца. Јако цудна биљка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ако мене питаш

10.03.2014 18:16

Као да си мене питао .. и ја би западњачке плате.. а не руску ладу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

10.03.2014 18:37

Људи моји овај цовјек це нас одвести право у пакао...јадна нам мајка са њим!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан ТБ

12.03.2014 10:30

Има ли ико да га Додик није критиковао? Србија, Украина, Русија, САД, ЕУ, Крим.... Ко је сљедеци? Вјероватно је нас предсједник умислио да мозе бити предсједник свих народа и народности?! А није у стању да са својом пуленком Зељком добије ни кредит од ММФ-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

12.03.2014 09:36

Овај је награисао негдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

12.03.2014 08:50

ХАХАХАХ ста да се казе , Цовјек бусинессман и Вјерник у једном, то је сасвим нормално, гласај те опет Милета па це бити све добро ...ееех људи моји када це те се опаметити ...Позз са Запада

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

12.03.2014 16:40

Муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу. Мисао у стиху великог српског пјесника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

удс

12.03.2014 16:59

Ја стварно нас у Републици Српској не разумијем. Додик пун пара и некретнина, путује, узива зивот. Овај кратак зивот који сви зивимо он заиста зиви. А ми....ми га обозавамо....ми га волимо......он је нас....нек нам зиви драги предсједник. А исто је цовијек ко и ја. Најгоре је то сто он ницим није створио услове да и ја овај свој зивот прозивим у неком миру и среци а не под неким стресом. Понављам, не тразим ниста да ми Додик дадне, али да створи услове да моје знање додје до изразаја или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел пјево!

12.03.2014 00:36

Народе, недај боже да је запјево у РУСИЈИ, неби нас опрала ни Дрина ни Сава. Овако, мислим... платис па идес, као у Египат преко агенције, стим сто је ово много скупље и плаца НАРОД РС. Казницемо газде, али богами и циновнике, који се ових година нису придрзавали закона. Сви постени немају разлога да брину. Али непостени, ви г.ов.а у слузби криминалаца, који сте годинама, да би сацували привилегије и ситну добит. Питајте Санадера, кад се пресабере, да ли ми је свеједно ста је радио. Јел био моћнији од ових насих шупака? Па гдје је вечарас ... у "РЕМЕТИНЦУ" (то ти је као наша Фоча или слично).

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 10:06

РЕ Озренац/ Ко се то јос смије из региона од дрзавника јавно супроставити и критиковати Америцку администрацију? Само једно име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

11.03.2014 08:58

Човјек само брине бриге других држава, као да нема проблема у својој. Милораде народ је гладан у Републици Српској, држави коју ти наводно водиш и представљаш. Надам се да ћеш од октобра бити бивши предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

11.03.2014 08:40

СУЛУДО ! Апсолутно је познато да Милокрад нема компас за време и простор. Човек је тотално изгубљен или га његове службе које су задужене да га информишу о стању у земљи и свету лажу. Бити на страни Руса у овако изузетно тешком положају када РС зависи од ММФ-а, Америке и западних инвестиција је чиста лудост. Матица Србија на челу са Вучићем и непомишља да се меша у неки тамо конфликт Богу иза ногу. РС као ентитет чије постојање је “реално гледајући” под великим упитником и која постоји захваљујући Америци (јер да се они нису умешали Дејтона не би било, а Дејтон је дао међународно признање РС као Ентитету у саставу БиХ) је Милокрад довео у питање. Сукоб две велике силе између Америке и Русије уз малу гњиду Милокрада, ће РС да кошта нестанка и потпуног утапања у БиХ. Сад ћете видети кад све велике светске силе прогласе да је Дејтон поништен и да га ваља дорадити, па почну користити механизам силе ОХР-а. Какву мазгу имамо у председничкој фотељи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

11.03.2014 09:31

Истину треба рећи јасно и гласно нека одјекује овим пустопољинама, не може бјелосвјетски полицајац да узме себи за право да уређује свијет по своме нахођењу, ментални склоп универзума није толико савитљив колико жели мешетар планете. Зар нисмо то осјетили на својој кожи? Треба му рећи у лице да истина, ма каква била, није увијек на његовој страни,постоје универзални људски принципи који треба да нас руководе у нашим комуникацијама са свијетом, а што се тиче наших унутарњих проблема било би врло интересантно да се представе у правом свијетлу, не мислим да на данашњој политичкој сцени има оних који задовољавају све укусе, а што се поштења тиче можемо да упалимо луч и да га тражимо ако успијемо да га нађемо. Дотле, у здрављу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагуар

11.03.2014 14:31

Само да се завуце путину у гузове буахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

11.03.2014 07:48

Браво легендо, ми Бошњаци смо на твојој страни, само тако настави и у Републици Српској владати че "опште благостање"... Дабогда те изабрали за доживотног владара РС-ке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.03.2014 11:00

"Бивши високи представник за БиХ Wолфганг Петритсцх и стручњак за Балкан Цхристопхе Солиоз у опсежном тексту објављеном на порталу за либералне политике "Опен Демоцрацy" наводе како је дошло вријеме да се у Босни и Херцеговини укину ентитети Република Српска и Федерација БиХ и земља организује по регијама." Само нек Миле и даље провоцира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озренац

11.03.2014 08:27

Миле, запрети Амерканцима да цес им увести санкције ако се буду мјесали у Руско Украински политику

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванземаљац

11.03.2014 07:27

ПА ОН НИЈЕ НИ КРШТЕН, А НЕ ВОДИ СЕ НИ КАО СРБИН. УВЕК СЕ ИЗЈАШЊАВАО КАО ЈУГОСЛОВЕН, АЛ' ДОШЛО ВРЕМЕ ДА ЦРКВА НАГРАЂУЈЕ И НЕКРСТЕНЕ, КУСТУРИЦЕ... ДОДО И ОВО КУПИ - ЗА СЕБЕ И КУСТУРИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

11.03.2014 11:59

Ма ја Додик је битан и за Америку и за Русију па ће ето сви играти како Додик свира... на чему ли је мајко моја па се тако понаша!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

11.03.2014 13:31

Зна се вец да се иде на укидање ентитета и кантона ал тада це миле бити у опоцизији(а убрзо и у затвору) ако не збрисе у Москву.И неце само Миле, бице ту и Цовиц и Лагумдзија и Изетбеговиц.Нове власти це добити инструкције како це радити (као Вуциц у Србији), промовисаце се економска интеграција дрзаве јер це европа сада због Украине сто прије хтјети да интегрисе оовај дио балкана.Америка је створила и одобрила ентитете надајуци се да це се луди балканци успјети договорити ал сада је јасно да су БХ елите способне само за пљацку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 08:19

Свака њему цаст, опозиционари се не би усудили критиковати своје предсједнике партија, јер зна се како заврсе, а камоли да критикују САД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нићифор

11.03.2014 12:20

Милокрад опет спинује те одвлачи пажњу са тешке ситуације у РС. Милокраде, Милокраде...црни Милокраде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ако ме питас

11.03.2014 08:12

Имаћеш плату као свабо кад будеш радио као свабо. Заборавити морас кафу и пиво за вријеме радног времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИХ

11.03.2014 08:11

Фашиста обични.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

11.03.2014 07:45

Јој, јој, народе мој! Гледајте од цега зивите, а Миле оде на рапорт за Рафинерију "Брод"... Јос мало па је и њој катанац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

11.03.2014 05:27

Овом декомпензованом антихристу дају награду Руске православне цркве!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјоле

11.03.2014 17:23

крв своју за русију моју

ОДГОВОРИТЕ
Name

прпа

11.03.2014 02:18

Цојек је луд неморалан накро се па вели брига ме за народ,он зели да донесе целом српском народу несрецу и зло,мало нам је насе муке јос нам треба да се завадимо са Европом и Америком ко би тад да нас брани и од цега да зивимо.Та иста Русија је гледала страдања Срба кад нас је НАТО ударала ниста нису урадили и ја им никад неверујем да це кад несто за нас урадит ми треба да будемо неутрални у тим конфликтима измедју Русије и Америке,ако моземо имат каке користи онда уреду áли не да навлацимо мрзњу Америке јер ко се њима замерио он није дуго узиво у среци!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.03.2014 18:07

Јос да је неком битно ста Додик изјављује...Насикирао је ЕУ и Америку,а Русији је сад пуно лаксе сто има идиота на својој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

10.03.2014 22:45

Брука коме додјелисе тако престизну награду.Цовјек прије пар година јавно реце, да га не интересује ко се крсти и тај ко се крсти нека иде у СДС и тамо то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

10.03.2014 22:53

Кратко и јасно - он није нормалан! Ал` то вец сви знају, него ста да се ради?! Он це побјеци, зато и припрема терен у Русији, али ста са овим народом овдје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дервентски чај

10.03.2014 23:06

Тај чојвек само лети, и лети и одлети у ОКТОБРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота на 2

10.03.2014 22:25

Пописам ти се на тај зупцаник сто цес добити Миле!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ За Српску

11.03.2014 00:08

Босњак сам, и никада не коментарисем овдје, иако редовно процитам и васе коментаре. Апсолутно ме не занима за кога цете гласати, битно је да изаберете својом слободном вољом политицара, апсолутно ми је невазно хоце ли бити Додик, Босиц или неко треци... Само бих те замолио да не изазивас и не долијевас уље на ватру... Немој нам ти пријетити да цемо залити, јер босњацки народ није злонамјеран, али, не дај ти Бозе да нас поново неко нападне, овај пут нису голоруци, само то да знас... Зато узивај у зивоту, бирај кога хоцес и не призивај зло, да не би бас ти зазалио. Поздрав свим људима добре воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

11.03.2014 01:19

Цуј мајке ти...ОН некога критиковао...да није залосно било би смијесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики бл

10.03.2014 22:20

Мекеце јарац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

10.03.2014 21:17

Сад ће САД да га стави на црну листу:) хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

10.03.2014 22:12

Ко је следећи за награду? Кум Шкрбић, онај поп из Требиња, Миле Радишић или Слободан Станковић? Јадна је и та награда, како је девалвираше. Да сам Ноле, одмах бих је вратио, то му сигурно више и није нека част. Овај до прије пет година био против цркве,а сад га она наградјује!? Цијели свијет се "сметнуо са баглама", чини ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ТО КАЖЕ

10.03.2014 20:59

"КОНДАК" ОНИ НЕ ЗНАЈУ ДА ЧОВЕК САМО ГЛУМИ ВЕРНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИРКУСИЈАДА

10.03.2014 20:58

Неко ће ово морати платити. Бојим се да ћемо то бити ми. НИСУ КРИВИ ПРИМИТИВЦИ ШТО СУ ПОКУПИЛИ МАСТ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

10.03.2014 22:52

Ваља доцекати октобар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

10.03.2014 21:53

Предсједник 1 300 000 становника се мјеса у свјетску политику. Па нам послије даво крив сто су сви против нас. И успут признањем кримске независности признао је Косово. глупље немозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

10.03.2014 22:02

никад ми није било јасно како је овај цовек досао на власт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ЗА СРПСКУ

10.03.2014 22:28

Па како ти је мили мој боље, када ти је пензија мања, када немас право говора, када си и даље заслијепљен прицом о томе да се цувас неког непријатеља који не постоји. Једноставно ниси упуцен у свијет, гледас медије који ти преносе само ИМАГИНАРНЕ СТВАРИ. Не посматрај свијет тако уско, АНАЛИЗИРАЈ ствари и ситуацију РЕАЛНО. Све док будес пратио националистицке медије попут РТРС, бицес Сјеверни Корејанац за друштво а и сам за себе... Ако се сјећаш када је С. Кореја изгубила од Бразила 6:1, у Кореји пустили само њихов гол на националној телевизији, људи мислили да су побједили! Тако и ти имаш уско размишљање, а то ће ти се сутра одразити и на породицу кад добијеш, ти ћеш их одгајати, и бићеш одговоран за то што су ти дјеца испод просјечне интелигенције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

10.03.2014 22:42

Ма нема ти си закон у свијету.. цитав свијет цека твоју изјаву.. иди Миле уби се лопатом.. хахаха отисао да добије признање сто је опљацкао сопствени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

10.03.2014 20:48

То Миле, када тонемо нека идемо до краја, ми у земљу а ти у Русију Америћким авином Цесна и Мерцедесом С класе до аеродрома. Е мој Миле ко ће послије тебе ово више поправити, ми смо сада заиста на милости цијелом свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

10.03.2014 21:44

Знаци требамо да се бојимо од САД? Нек је критиковаоо и ИМА право. Америка упада у друге дрзаве и убија цивиле и то је у реду, а Руси не смију да бране свој народ и своје интересе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

10.03.2014 20:33

ПА КАКАВ ЛИ ЈЕ ТАЈ СТО ЊЕМУ ОВАКВОМ ДАЈЕ ТАКО РИЈЕТКО ОДЛИКОВАЊЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Српску

10.03.2014 21:29

Нећу ни да помислим колико овде има Бошњака који би били радо Срби, једном сте нас зезнули на тај фазон никад више. Како год да је код нас, још увјек је боље него у Федерацији. А сад ћемо се разићи и ама баш ништа не мозете против тога учинити. Мозда ће вас више коштати него што зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко...

10.03.2014 20:18

Да је ово рекао Изет Фазлиновиц мозда би и повјеровао,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:59

Сви ви који подрзавате Русе само зато сто су православци требали би знати да су и Украјинци исто тако православци. Али за вас полуписмене православци су само Руси и Срби. Јадно је то православље које бране такви као Додик и њему слицни. Он се је деведесетих година науцио прекрстити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

10.03.2014 19:57

Боље је сутати и испасти глуп него проговорити и отклонити сваку сумњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:53

Додику пуне гаце од страха да не заврси као Јануковиц. А сад це Америка сигурно промијенити политику према Украјини кад јој он запријети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

10.03.2014 19:53

Боље ти је почни рјешават проблеме у своме дворишту сам ће Путин да заврши то и без твоје помоћи, или хоћес у њему да се додоврис као и Вучићу... гладни смо и жедни у шта нас завали Милораде драгии ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

10.03.2014 20:51

Иако је од Додика, ипак је превисе, ста кога брига ста он мисли о Криму. Ста це мозда кад се врати куци мозда наредити да Република Српска призна Крим. Не мозес код куце ријесити проблеме, а рјесавао би их у Украјини. Који лицемјер. А сто се тице награде то би заиста требало бити цаст, али кад видим нека имена добитника зао ми је само да им Ноле прави друство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

10.03.2014 19:47

Овај нас води у пропаст..под хитно скидање свласти..и право затвор туњице....додо лопов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанацко

10.03.2014 20:43

Исти Срећко Сојиц!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија1986

10.03.2014 19:35

Додиков коментар је потврда да је изгубио компас,надајмо се да це сто прије нестати са политицке сцене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

10.03.2014 19:18

ко каже да Милорад не воли БиХ, ово је директно подривање интереса РС :) браво Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

медо

10.03.2014 19:11

МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ НАЈСЛИЧНИЈИ СРЕЋКУ ШОЈИЋУ ПО ЊЕМУ СЕ И СНИМАЛА СЕРИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ патриота

10.03.2014 19:12

Кад је такав водја и патриота нека расписе референдум док додје.Ево људи на Криму расписасе за 15 дана.Сто тај нас водја не уради?Има .уда има ово има оно...Ја цу у медјувремену преци онај мост сто неко спомену у Градисци ави се кољите низаста друго и нисте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

10.03.2014 20:04

Ста си радио несретнице? Критиковао Америку јбт бас ме занима на ком језику си то урадио? Да српски не знас то ми је јасно јбт ти стварно ниси тацан!:-(

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 19:07

Ваљало би да имамо јос неку резервну дрзаву, па да одемо сви који хоцемо да несто промјени на боље и оставимо ове сто воле Додика да им влада док сви не покерепају од глади и бједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

10.03.2014 20:00

Баљезга!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

10.03.2014 18:46

Видим неки призивају Амере. Још вам фале Турци. Поздрав за православни свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.03.2014 18:45

Све остављам себи и само себи......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето добро

10.03.2014 19:40

Због таквих квази патриота као сто су ова двојица ми млади моземо колективно отици из ове проклете дрзаве.Ста вас испуњава и цему се ви радујете мајко моја.Гдје ја зивим питам се сваки дан.А колико сте паметни и писмени види се по нацину писања.На залост такви воде ову дрзаву.Ја цу у ЕУ а ти подмази пуску и види да ти ров иза стале не зарасте патриото глупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

10.03.2014 18:32

Како су наивни ови сто велицају Додика и диве се његовој храбрости. Додик провоцира борце, градане, ... а само са једним разлогом. Моли Бога да га неко мало "притисне" па да има правдање за бјег у Москву. Тамо је сигуран, као и Милосевици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миленко кубурић-перућица

10.03.2014 18:30

Овоме народу Бог би тешко угодио. Зло кад подржи САД ви одма Додо издајник, кад подржи Русију и кад му Кирил (православна и људска-морална громада) уручи такву награду онда народ виче како је излудио, изгубио компас и слично

ОДГОВОРИТЕ
Name

бомбаш

10.03.2014 18:27

Па Милокраде запрети ти Америци што се мијеша у Украјини, они се тебе боје ти си за Амере велики страх ,ХА, ХА, ХА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еба Од кога

10.03.2014 18:27

Па видите ли ви ко су нам и како су нам паметне вође. Алија је добио награду за ширење ислама па зашто не би Додик тако исто добио за ширење правпславља. Па они су нам помогли и помажу да нам на оном свијету буде благостање а на овом како нам буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.03.2014 19:25

Овај Додик је прави дебил. Он це нас средити до краја. Испаде да је гори и од Милосевица због којег сваки дан народ обољева од НАТО бомби бацених на Србију. То мало ко данас види. Ал Додик је гори од Слобе. ДОДИК це нас унистити до краја. Идиот, кретен, криминац, силедзија властитог народа мора отици са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мудоња

10.03.2014 18:24

Свака част нашем Предсједнику, показао је да има м..а да критикује Америку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

10.03.2014 19:24

Додик је иси као Срецко Сојиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

11.03.2014 19:20

Браво Додик најбољи си нека су ти уруцили признање нека цркну ови из СДС они то никад неце добити. Ови прицају о криминалу све фабрике су у БЛ затворил Инцел, Цајевац, Јелсинград цак су и масине продавали по Федерацији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

10.03.2014 18:42

Који јадни и болесни коментари. Људи вратите се у реалност оболицете јос висе. Па стаје то погресно у овом цланку. Схватите да је Додо побједник бице вам лаксе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

10.03.2014 17:39

Право нам је луд Предсједник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

10.03.2014 19:07

Свака вам цаст пресједнице не подвијате реп ни пред ким. Инаце нисам био вас присталица али све вас висе разумијем као и велика вецина из мога краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србогуз

10.03.2014 17:28

Овом цовјеку стварно требају тељизи као волу да вуце коције јер је способан само за коције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УСА

11.03.2014 02:15

Зависис од Амера. Да ти само један мјесец не дају кредит све би пропало. Која Русија и који Крим! Тудју дрзаву окупирали и ти то подрзавас?! Не врацај се из Русије. Остани, спаси народ пропасти. Нека те Путин именује за пресједника Крима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

10.03.2014 18:19

Ништа чудно у СНСД-у њихов одборник у Скупштини града Бањалука, Душан Чајић је на челу скупштинске Комисије за борачка питања, а човијек је дезертирао из ВРС и побјегао у Нови Сад и тамо аутом ударио пјешака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

10.03.2014 18:18

Овај цовјек је стварно изгубио компас или се стварно спрема за бијег у Русију!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

10.03.2014 17:43

Дај те људи немојмо се лагати висе,ма лосе нам је да лосије не мозе бити.До када супљих прица. Какве висе игре ријеци и прици за малу дјецу и скретање с реалности и обицног зивота. Какве ленте и награде ! Дајте посла народу!!!! И када опозиција додје на позицију буде ли на исти нацин се понасала неце их спасити ни Свевисњи!!!!!!!!!! Зато памет у главу и исправно од сада без крадје и лоповлука!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

10.03.2014 19:10

Па засто ти не идес у европску унију када ти је тако близу а и вјерујес даце ти бити бајно.браво за додика прави водја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 17:25

а будале мајко моја....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

10.03.2014 18:26

Е мој Додик због ове изјаве, Америка би могла ункинути РС, па се ти онда жали и Русији и Богу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако мене питас

10.03.2014 19:01

Ја зивим у Градисци.Ја бих у ЕУ ако мозе ја не би у Русију. ЕУ нам је преко моста а ми као С.Кореја. Пролупао си Миле свега ми. Ако се натоваре Амери и ЕУ на нас нестаце ова наса Републике Српске као пјена... Ајмо ми мало да имамо плате ко Свабе, а коме се ратује на истоку нека пуца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој Милокраду

10.03.2014 18:00

Е мој Милокраду, јел' могуће да си тако наиван па не схваташ да ћемо сада сви ми платити цијену тих твојих "мудрих" изјава?? Американци ти неће опроститита твоја баљезгања..живи били па видели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

10.03.2014 19:15

Додик није поменуо ни ЕУ ни Америку. Браво предсједнице и цеститке за орден.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо постар

10.03.2014 18:56

Цудна је то биљка! Мислио је ако проговори против Америке (оних сто су га поставили на ову функцију) да це добити гласове бираца. Јако цудна биљка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ако мене питаш

10.03.2014 18:16

Као да си мене питао .. и ја би западњачке плате.. а не руску ладу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

10.03.2014 18:37

Људи моји овај цовјек це нас одвести право у пакао...јадна нам мајка са њим!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан ТБ

12.03.2014 10:30

Има ли ико да га Додик није критиковао? Србија, Украина, Русија, САД, ЕУ, Крим.... Ко је сљедеци? Вјероватно је нас предсједник умислио да мозе бити предсједник свих народа и народности?! А није у стању да са својом пуленком Зељком добије ни кредит од ММФ-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

12.03.2014 09:36

Овај је награисао негдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

12.03.2014 08:50

ХАХАХАХ ста да се казе , Цовјек бусинессман и Вјерник у једном, то је сасвим нормално, гласај те опет Милета па це бити све добро ...ееех људи моји када це те се опаметити ...Позз са Запада

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

12.03.2014 16:40

Муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу. Мисао у стиху великог српског пјесника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

удс

12.03.2014 16:59

Ја стварно нас у Републици Српској не разумијем. Додик пун пара и некретнина, путује, узива зивот. Овај кратак зивот који сви зивимо он заиста зиви. А ми....ми га обозавамо....ми га волимо......он је нас....нек нам зиви драги предсједник. А исто је цовијек ко и ја. Најгоре је то сто он ницим није створио услове да и ја овај свој зивот прозивим у неком миру и среци а не под неким стресом. Понављам, не тразим ниста да ми Додик дадне, али да створи услове да моје знање додје до изразаја или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел пјево!

12.03.2014 00:36

Народе, недај боже да је запјево у РУСИЈИ, неби нас опрала ни Дрина ни Сава. Овако, мислим... платис па идес, као у Египат преко агенције, стим сто је ово много скупље и плаца НАРОД РС. Казницемо газде, али богами и циновнике, који се ових година нису придрзавали закона. Сви постени немају разлога да брину. Али непостени, ви г.ов.а у слузби криминалаца, који сте годинама, да би сацували привилегије и ситну добит. Питајте Санадера, кад се пресабере, да ли ми је свеједно ста је радио. Јел био моћнији од ових насих шупака? Па гдје је вечарас ... у "РЕМЕТИНЦУ" (то ти је као наша Фоча или слично).

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 10:06

РЕ Озренац/ Ко се то јос смије из региона од дрзавника јавно супроставити и критиковати Америцку администрацију? Само једно име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

11.03.2014 08:58

Човјек само брине бриге других држава, као да нема проблема у својој. Милораде народ је гладан у Републици Српској, држави коју ти наводно водиш и представљаш. Надам се да ћеш од октобра бити бивши предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

11.03.2014 08:40

СУЛУДО ! Апсолутно је познато да Милокрад нема компас за време и простор. Човек је тотално изгубљен или га његове службе које су задужене да га информишу о стању у земљи и свету лажу. Бити на страни Руса у овако изузетно тешком положају када РС зависи од ММФ-а, Америке и западних инвестиција је чиста лудост. Матица Србија на челу са Вучићем и непомишља да се меша у неки тамо конфликт Богу иза ногу. РС као ентитет чије постојање је “реално гледајући” под великим упитником и која постоји захваљујући Америци (јер да се они нису умешали Дејтона не би било, а Дејтон је дао међународно признање РС као Ентитету у саставу БиХ) је Милокрад довео у питање. Сукоб две велике силе између Америке и Русије уз малу гњиду Милокрада, ће РС да кошта нестанка и потпуног утапања у БиХ. Сад ћете видети кад све велике светске силе прогласе да је Дејтон поништен и да га ваља дорадити, па почну користити механизам силе ОХР-а. Какву мазгу имамо у председничкој фотељи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

11.03.2014 09:31

Истину треба рећи јасно и гласно нека одјекује овим пустопољинама, не може бјелосвјетски полицајац да узме себи за право да уређује свијет по своме нахођењу, ментални склоп универзума није толико савитљив колико жели мешетар планете. Зар нисмо то осјетили на својој кожи? Треба му рећи у лице да истина, ма каква била, није увијек на његовој страни,постоје универзални људски принципи који треба да нас руководе у нашим комуникацијама са свијетом, а што се тиче наших унутарњих проблема било би врло интересантно да се представе у правом свијетлу, не мислим да на данашњој политичкој сцени има оних који задовољавају све укусе, а што се поштења тиче можемо да упалимо луч и да га тражимо ако успијемо да га нађемо. Дотле, у здрављу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагуар

11.03.2014 14:31

Само да се завуце путину у гузове буахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

11.03.2014 07:48

Браво легендо, ми Бошњаци смо на твојој страни, само тако настави и у Републици Српској владати че "опште благостање"... Дабогда те изабрали за доживотног владара РС-ке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.03.2014 11:00

"Бивши високи представник за БиХ Wолфганг Петритсцх и стручњак за Балкан Цхристопхе Солиоз у опсежном тексту објављеном на порталу за либералне политике "Опен Демоцрацy" наводе како је дошло вријеме да се у Босни и Херцеговини укину ентитети Република Српска и Федерација БиХ и земља организује по регијама." Само нек Миле и даље провоцира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озренац

11.03.2014 08:27

Миле, запрети Амерканцима да цес им увести санкције ако се буду мјесали у Руско Украински политику

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванземаљац

11.03.2014 07:27

ПА ОН НИЈЕ НИ КРШТЕН, А НЕ ВОДИ СЕ НИ КАО СРБИН. УВЕК СЕ ИЗЈАШЊАВАО КАО ЈУГОСЛОВЕН, АЛ' ДОШЛО ВРЕМЕ ДА ЦРКВА НАГРАЂУЈЕ И НЕКРСТЕНЕ, КУСТУРИЦЕ... ДОДО И ОВО КУПИ - ЗА СЕБЕ И КУСТУРИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

11.03.2014 11:59

Ма ја Додик је битан и за Америку и за Русију па ће ето сви играти како Додик свира... на чему ли је мајко моја па се тако понаша!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

11.03.2014 13:31

Зна се вец да се иде на укидање ентитета и кантона ал тада це миле бити у опоцизији(а убрзо и у затвору) ако не збрисе у Москву.И неце само Миле, бице ту и Цовиц и Лагумдзија и Изетбеговиц.Нове власти це добити инструкције како це радити (као Вуциц у Србији), промовисаце се економска интеграција дрзаве јер це европа сада због Украине сто прије хтјети да интегрисе оовај дио балкана.Америка је створила и одобрила ентитете надајуци се да це се луди балканци успјети договорити ал сада је јасно да су БХ елите способне само за пљацку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 08:19

Свака њему цаст, опозиционари се не би усудили критиковати своје предсједнике партија, јер зна се како заврсе, а камоли да критикују САД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нићифор

11.03.2014 12:20

Милокрад опет спинује те одвлачи пажњу са тешке ситуације у РС. Милокраде, Милокраде...црни Милокраде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ако ме питас

11.03.2014 08:12

Имаћеш плату као свабо кад будеш радио као свабо. Заборавити морас кафу и пиво за вријеме радног времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИХ

11.03.2014 08:11

Фашиста обични.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

11.03.2014 07:45

Јој, јој, народе мој! Гледајте од цега зивите, а Миле оде на рапорт за Рафинерију "Брод"... Јос мало па је и њој катанац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

11.03.2014 05:27

Овом декомпензованом антихристу дају награду Руске православне цркве!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјоле

11.03.2014 17:23

крв своју за русију моју

ОДГОВОРИТЕ
Name

прпа

11.03.2014 02:18

Цојек је луд неморалан накро се па вели брига ме за народ,он зели да донесе целом српском народу несрецу и зло,мало нам је насе муке јос нам треба да се завадимо са Европом и Америком ко би тад да нас брани и од цега да зивимо.Та иста Русија је гледала страдања Срба кад нас је НАТО ударала ниста нису урадили и ја им никад неверујем да це кад несто за нас урадит ми треба да будемо неутрални у тим конфликтима измедју Русије и Америке,ако моземо имат каке користи онда уреду áли не да навлацимо мрзњу Америке јер ко се њима замерио он није дуго узиво у среци!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.03.2014 18:07

Јос да је неком битно ста Додик изјављује...Насикирао је ЕУ и Америку,а Русији је сад пуно лаксе сто има идиота на својој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

10.03.2014 22:45

Брука коме додјелисе тако престизну награду.Цовјек прије пар година јавно реце, да га не интересује ко се крсти и тај ко се крсти нека иде у СДС и тамо то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

10.03.2014 22:53

Кратко и јасно - он није нормалан! Ал` то вец сви знају, него ста да се ради?! Он це побјеци, зато и припрема терен у Русији, али ста са овим народом овдје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дервентски чај

10.03.2014 23:06

Тај чојвек само лети, и лети и одлети у ОКТОБРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота на 2

10.03.2014 22:25

Пописам ти се на тај зупцаник сто цес добити Миле!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ За Српску

11.03.2014 00:08

Босњак сам, и никада не коментарисем овдје, иако редовно процитам и васе коментаре. Апсолутно ме не занима за кога цете гласати, битно је да изаберете својом слободном вољом политицара, апсолутно ми је невазно хоце ли бити Додик, Босиц или неко треци... Само бих те замолио да не изазивас и не долијевас уље на ватру... Немој нам ти пријетити да цемо залити, јер босњацки народ није злонамјеран, али, не дај ти Бозе да нас поново неко нападне, овај пут нису голоруци, само то да знас... Зато узивај у зивоту, бирај кога хоцес и не призивај зло, да не би бас ти зазалио. Поздрав свим људима добре воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

11.03.2014 01:19

Цуј мајке ти...ОН некога критиковао...да није залосно било би смијесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики бл

10.03.2014 22:20

Мекеце јарац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

10.03.2014 21:17

Сад ће САД да га стави на црну листу:) хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

10.03.2014 22:12

Ко је следећи за награду? Кум Шкрбић, онај поп из Требиња, Миле Радишић или Слободан Станковић? Јадна је и та награда, како је девалвираше. Да сам Ноле, одмах бих је вратио, то му сигурно више и није нека част. Овај до прије пет година био против цркве,а сад га она наградјује!? Цијели свијет се "сметнуо са баглама", чини ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ТО КАЖЕ

10.03.2014 20:59

"КОНДАК" ОНИ НЕ ЗНАЈУ ДА ЧОВЕК САМО ГЛУМИ ВЕРНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИРКУСИЈАДА

10.03.2014 20:58

Неко ће ово морати платити. Бојим се да ћемо то бити ми. НИСУ КРИВИ ПРИМИТИВЦИ ШТО СУ ПОКУПИЛИ МАСТ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

10.03.2014 22:52

Ваља доцекати октобар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

10.03.2014 21:53

Предсједник 1 300 000 становника се мјеса у свјетску политику. Па нам послије даво крив сто су сви против нас. И успут признањем кримске независности признао је Косово. глупље немозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

10.03.2014 22:02

никад ми није било јасно како је овај цовек досао на власт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ЗА СРПСКУ

10.03.2014 22:28

Па како ти је мили мој боље, када ти је пензија мања, када немас право говора, када си и даље заслијепљен прицом о томе да се цувас неког непријатеља који не постоји. Једноставно ниси упуцен у свијет, гледас медије који ти преносе само ИМАГИНАРНЕ СТВАРИ. Не посматрај свијет тако уско, АНАЛИЗИРАЈ ствари и ситуацију РЕАЛНО. Све док будес пратио националистицке медије попут РТРС, бицес Сјеверни Корејанац за друштво а и сам за себе... Ако се сјећаш када је С. Кореја изгубила од Бразила 6:1, у Кореји пустили само њихов гол на националној телевизији, људи мислили да су побједили! Тако и ти имаш уско размишљање, а то ће ти се сутра одразити и на породицу кад добијеш, ти ћеш их одгајати, и бићеш одговоран за то што су ти дјеца испод просјечне интелигенције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

10.03.2014 22:42

Ма нема ти си закон у свијету.. цитав свијет цека твоју изјаву.. иди Миле уби се лопатом.. хахаха отисао да добије признање сто је опљацкао сопствени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

10.03.2014 20:48

То Миле, када тонемо нека идемо до краја, ми у земљу а ти у Русију Америћким авином Цесна и Мерцедесом С класе до аеродрома. Е мој Миле ко ће послије тебе ово више поправити, ми смо сада заиста на милости цијелом свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

10.03.2014 21:44

Знаци требамо да се бојимо од САД? Нек је критиковаоо и ИМА право. Америка упада у друге дрзаве и убија цивиле и то је у реду, а Руси не смију да бране свој народ и своје интересе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

10.03.2014 20:33

ПА КАКАВ ЛИ ЈЕ ТАЈ СТО ЊЕМУ ОВАКВОМ ДАЈЕ ТАКО РИЈЕТКО ОДЛИКОВАЊЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Српску

10.03.2014 21:29

Нећу ни да помислим колико овде има Бошњака који би били радо Срби, једном сте нас зезнули на тај фазон никад више. Како год да је код нас, још увјек је боље него у Федерацији. А сад ћемо се разићи и ама баш ништа не мозете против тога учинити. Мозда ће вас више коштати него што зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко...

10.03.2014 20:18

Да је ово рекао Изет Фазлиновиц мозда би и повјеровао,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:59

Сви ви који подрзавате Русе само зато сто су православци требали би знати да су и Украјинци исто тако православци. Али за вас полуписмене православци су само Руси и Срби. Јадно је то православље које бране такви као Додик и њему слицни. Он се је деведесетих година науцио прекрстити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

10.03.2014 19:57

Боље је сутати и испасти глуп него проговорити и отклонити сваку сумњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:53

Додику пуне гаце од страха да не заврси као Јануковиц. А сад це Америка сигурно промијенити политику према Украјини кад јој он запријети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

10.03.2014 19:53

Боље ти је почни рјешават проблеме у своме дворишту сам ће Путин да заврши то и без твоје помоћи, или хоћес у њему да се додоврис као и Вучићу... гладни смо и жедни у шта нас завали Милораде драгии ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

10.03.2014 20:51

Иако је од Додика, ипак је превисе, ста кога брига ста он мисли о Криму. Ста це мозда кад се врати куци мозда наредити да Република Српска призна Крим. Не мозес код куце ријесити проблеме, а рјесавао би их у Украјини. Који лицемјер. А сто се тице награде то би заиста требало бити цаст, али кад видим нека имена добитника зао ми је само да им Ноле прави друство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

10.03.2014 19:47

Овај нас води у пропаст..под хитно скидање свласти..и право затвор туњице....додо лопов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанацко

10.03.2014 20:43

Исти Срећко Сојиц!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија1986

10.03.2014 19:35

Додиков коментар је потврда да је изгубио компас,надајмо се да це сто прије нестати са политицке сцене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

10.03.2014 19:18

ко каже да Милорад не воли БиХ, ово је директно подривање интереса РС :) браво Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

медо

10.03.2014 19:11

МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ НАЈСЛИЧНИЈИ СРЕЋКУ ШОЈИЋУ ПО ЊЕМУ СЕ И СНИМАЛА СЕРИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ патриота

10.03.2014 19:12

Кад је такав водја и патриота нека расписе референдум док додје.Ево људи на Криму расписасе за 15 дана.Сто тај нас водја не уради?Има .уда има ово има оно...Ја цу у медјувремену преци онај мост сто неко спомену у Градисци ави се кољите низаста друго и нисте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

10.03.2014 20:04

Ста си радио несретнице? Критиковао Америку јбт бас ме занима на ком језику си то урадио? Да српски не знас то ми је јасно јбт ти стварно ниси тацан!:-(

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 19:07

Ваљало би да имамо јос неку резервну дрзаву, па да одемо сви који хоцемо да несто промјени на боље и оставимо ове сто воле Додика да им влада док сви не покерепају од глади и бједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

10.03.2014 20:00

Баљезга!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

10.03.2014 18:46

Видим неки призивају Амере. Још вам фале Турци. Поздрав за православни свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.03.2014 18:45

Све остављам себи и само себи......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето добро

10.03.2014 19:40

Због таквих квази патриота као сто су ова двојица ми млади моземо колективно отици из ове проклете дрзаве.Ста вас испуњава и цему се ви радујете мајко моја.Гдје ја зивим питам се сваки дан.А колико сте паметни и писмени види се по нацину писања.На залост такви воде ову дрзаву.Ја цу у ЕУ а ти подмази пуску и види да ти ров иза стале не зарасте патриото глупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

10.03.2014 18:32

Како су наивни ови сто велицају Додика и диве се његовој храбрости. Додик провоцира борце, градане, ... а само са једним разлогом. Моли Бога да га неко мало "притисне" па да има правдање за бјег у Москву. Тамо је сигуран, као и Милосевици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миленко кубурић-перућица

10.03.2014 18:30

Овоме народу Бог би тешко угодио. Зло кад подржи САД ви одма Додо издајник, кад подржи Русију и кад му Кирил (православна и људска-морална громада) уручи такву награду онда народ виче како је излудио, изгубио компас и слично

ОДГОВОРИТЕ
Name

бомбаш

10.03.2014 18:27

Па Милокраде запрети ти Америци што се мијеша у Украјини, они се тебе боје ти си за Амере велики страх ,ХА, ХА, ХА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еба Од кога

10.03.2014 18:27

Па видите ли ви ко су нам и како су нам паметне вође. Алија је добио награду за ширење ислама па зашто не би Додик тако исто добио за ширење правпславља. Па они су нам помогли и помажу да нам на оном свијету буде благостање а на овом како нам буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.03.2014 19:25

Овај Додик је прави дебил. Он це нас средити до краја. Испаде да је гори и од Милосевица због којег сваки дан народ обољева од НАТО бомби бацених на Србију. То мало ко данас види. Ал Додик је гори од Слобе. ДОДИК це нас унистити до краја. Идиот, кретен, криминац, силедзија властитог народа мора отици са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мудоња

10.03.2014 18:24

Свака част нашем Предсједнику, показао је да има м..а да критикује Америку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

10.03.2014 19:24

Додик је иси као Срецко Сојиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

11.03.2014 19:20

Браво Додик најбољи си нека су ти уруцили признање нека цркну ови из СДС они то никад неце добити. Ови прицају о криминалу све фабрике су у БЛ затворил Инцел, Цајевац, Јелсинград цак су и масине продавали по Федерацији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

10.03.2014 18:42

Који јадни и болесни коментари. Људи вратите се у реалност оболицете јос висе. Па стаје то погресно у овом цланку. Схватите да је Додо побједник бице вам лаксе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

10.03.2014 17:39

Право нам је луд Предсједник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

10.03.2014 19:07

Свака вам цаст пресједнице не подвијате реп ни пред ким. Инаце нисам био вас присталица али све вас висе разумијем као и велика вецина из мога краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србогуз

10.03.2014 17:28

Овом цовјеку стварно требају тељизи као волу да вуце коције јер је способан само за коције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УСА

11.03.2014 02:15

Зависис од Амера. Да ти само један мјесец не дају кредит све би пропало. Која Русија и који Крим! Тудју дрзаву окупирали и ти то подрзавас?! Не врацај се из Русије. Остани, спаси народ пропасти. Нека те Путин именује за пресједника Крима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

10.03.2014 18:19

Ништа чудно у СНСД-у њихов одборник у Скупштини града Бањалука, Душан Чајић је на челу скупштинске Комисије за борачка питања, а човијек је дезертирао из ВРС и побјегао у Нови Сад и тамо аутом ударио пјешака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

10.03.2014 18:18

Овај цовјек је стварно изгубио компас или се стварно спрема за бијег у Русију!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

10.03.2014 17:43

Дај те људи немојмо се лагати висе,ма лосе нам је да лосије не мозе бити.До када супљих прица. Какве висе игре ријеци и прици за малу дјецу и скретање с реалности и обицног зивота. Какве ленте и награде ! Дајте посла народу!!!! И када опозиција додје на позицију буде ли на исти нацин се понасала неце их спасити ни Свевисњи!!!!!!!!!! Зато памет у главу и исправно од сада без крадје и лоповлука!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

10.03.2014 19:10

Па засто ти не идес у европску унију када ти је тако близу а и вјерујес даце ти бити бајно.браво за додика прави водја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 17:25

а будале мајко моја....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

10.03.2014 18:26

Е мој Додик због ове изјаве, Америка би могла ункинути РС, па се ти онда жали и Русији и Богу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако мене питас

10.03.2014 19:01

Ја зивим у Градисци.Ја бих у ЕУ ако мозе ја не би у Русију. ЕУ нам је преко моста а ми као С.Кореја. Пролупао си Миле свега ми. Ако се натоваре Амери и ЕУ на нас нестаце ова наса Републике Српске као пјена... Ајмо ми мало да имамо плате ко Свабе, а коме се ратује на истоку нека пуца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој Милокраду

10.03.2014 18:00

Е мој Милокраду, јел' могуће да си тако наиван па не схваташ да ћемо сада сви ми платити цијену тих твојих "мудрих" изјава?? Американци ти неће опроститита твоја баљезгања..живи били па видели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

10.03.2014 19:15

Додик није поменуо ни ЕУ ни Америку. Браво предсједнице и цеститке за орден.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо постар

10.03.2014 18:56

Цудна је то биљка! Мислио је ако проговори против Америке (оних сто су га поставили на ову функцију) да це добити гласове бираца. Јако цудна биљка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ако мене питаш

10.03.2014 18:16

Као да си мене питао .. и ја би западњачке плате.. а не руску ладу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

10.03.2014 18:37

Људи моји овај цовјек це нас одвести право у пакао...јадна нам мајка са њим!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан ТБ

12.03.2014 10:30

Има ли ико да га Додик није критиковао? Србија, Украина, Русија, САД, ЕУ, Крим.... Ко је сљедеци? Вјероватно је нас предсједник умислио да мозе бити предсједник свих народа и народности?! А није у стању да са својом пуленком Зељком добије ни кредит од ММФ-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

12.03.2014 09:36

Овај је награисао негдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

12.03.2014 08:50

ХАХАХАХ ста да се казе , Цовјек бусинессман и Вјерник у једном, то је сасвим нормално, гласај те опет Милета па це бити све добро ...ееех људи моји када це те се опаметити ...Позз са Запада

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

12.03.2014 16:40

Муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу. Мисао у стиху великог српског пјесника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

удс

12.03.2014 16:59

Ја стварно нас у Републици Српској не разумијем. Додик пун пара и некретнина, путује, узива зивот. Овај кратак зивот који сви зивимо он заиста зиви. А ми....ми га обозавамо....ми га волимо......он је нас....нек нам зиви драги предсједник. А исто је цовијек ко и ја. Најгоре је то сто он ницим није створио услове да и ја овај свој зивот прозивим у неком миру и среци а не под неким стресом. Понављам, не тразим ниста да ми Додик дадне, али да створи услове да моје знање додје до изразаја или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел пјево!

12.03.2014 00:36

Народе, недај боже да је запјево у РУСИЈИ, неби нас опрала ни Дрина ни Сава. Овако, мислим... платис па идес, као у Египат преко агенције, стим сто је ово много скупље и плаца НАРОД РС. Казницемо газде, али богами и циновнике, који се ових година нису придрзавали закона. Сви постени немају разлога да брину. Али непостени, ви г.ов.а у слузби криминалаца, који сте годинама, да би сацували привилегије и ситну добит. Питајте Санадера, кад се пресабере, да ли ми је свеједно ста је радио. Јел био моћнији од ових насих шупака? Па гдје је вечарас ... у "РЕМЕТИНЦУ" (то ти је као наша Фоча или слично).

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 10:06

РЕ Озренац/ Ко се то јос смије из региона од дрзавника јавно супроставити и критиковати Америцку администрацију? Само једно име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

11.03.2014 08:58

Човјек само брине бриге других држава, као да нема проблема у својој. Милораде народ је гладан у Републици Српској, држави коју ти наводно водиш и представљаш. Надам се да ћеш од октобра бити бивши предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

11.03.2014 08:40

СУЛУДО ! Апсолутно је познато да Милокрад нема компас за време и простор. Човек је тотално изгубљен или га његове службе које су задужене да га информишу о стању у земљи и свету лажу. Бити на страни Руса у овако изузетно тешком положају када РС зависи од ММФ-а, Америке и западних инвестиција је чиста лудост. Матица Србија на челу са Вучићем и непомишља да се меша у неки тамо конфликт Богу иза ногу. РС као ентитет чије постојање је “реално гледајући” под великим упитником и која постоји захваљујући Америци (јер да се они нису умешали Дејтона не би било, а Дејтон је дао међународно признање РС као Ентитету у саставу БиХ) је Милокрад довео у питање. Сукоб две велике силе између Америке и Русије уз малу гњиду Милокрада, ће РС да кошта нестанка и потпуног утапања у БиХ. Сад ћете видети кад све велике светске силе прогласе да је Дејтон поништен и да га ваља дорадити, па почну користити механизам силе ОХР-а. Какву мазгу имамо у председничкој фотељи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

11.03.2014 09:31

Истину треба рећи јасно и гласно нека одјекује овим пустопољинама, не може бјелосвјетски полицајац да узме себи за право да уређује свијет по своме нахођењу, ментални склоп универзума није толико савитљив колико жели мешетар планете. Зар нисмо то осјетили на својој кожи? Треба му рећи у лице да истина, ма каква била, није увијек на његовој страни,постоје универзални људски принципи који треба да нас руководе у нашим комуникацијама са свијетом, а што се тиче наших унутарњих проблема било би врло интересантно да се представе у правом свијетлу, не мислим да на данашњој политичкој сцени има оних који задовољавају све укусе, а што се поштења тиче можемо да упалимо луч и да га тражимо ако успијемо да га нађемо. Дотле, у здрављу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагуар

11.03.2014 14:31

Само да се завуце путину у гузове буахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

11.03.2014 07:48

Браво легендо, ми Бошњаци смо на твојој страни, само тако настави и у Републици Српској владати че "опште благостање"... Дабогда те изабрали за доживотног владара РС-ке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.03.2014 11:00

"Бивши високи представник за БиХ Wолфганг Петритсцх и стручњак за Балкан Цхристопхе Солиоз у опсежном тексту објављеном на порталу за либералне политике "Опен Демоцрацy" наводе како је дошло вријеме да се у Босни и Херцеговини укину ентитети Република Српска и Федерација БиХ и земља организује по регијама." Само нек Миле и даље провоцира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озренац

11.03.2014 08:27

Миле, запрети Амерканцима да цес им увести санкције ако се буду мјесали у Руско Украински политику

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванземаљац

11.03.2014 07:27

ПА ОН НИЈЕ НИ КРШТЕН, А НЕ ВОДИ СЕ НИ КАО СРБИН. УВЕК СЕ ИЗЈАШЊАВАО КАО ЈУГОСЛОВЕН, АЛ' ДОШЛО ВРЕМЕ ДА ЦРКВА НАГРАЂУЈЕ И НЕКРСТЕНЕ, КУСТУРИЦЕ... ДОДО И ОВО КУПИ - ЗА СЕБЕ И КУСТУРИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

11.03.2014 11:59

Ма ја Додик је битан и за Америку и за Русију па ће ето сви играти како Додик свира... на чему ли је мајко моја па се тако понаша!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

11.03.2014 13:31

Зна се вец да се иде на укидање ентитета и кантона ал тада це миле бити у опоцизији(а убрзо и у затвору) ако не збрисе у Москву.И неце само Миле, бице ту и Цовиц и Лагумдзија и Изетбеговиц.Нове власти це добити инструкције како це радити (као Вуциц у Србији), промовисаце се економска интеграција дрзаве јер це европа сада због Украине сто прије хтјети да интегрисе оовај дио балкана.Америка је створила и одобрила ентитете надајуци се да це се луди балканци успјети договорити ал сада је јасно да су БХ елите способне само за пљацку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 08:19

Свака њему цаст, опозиционари се не би усудили критиковати своје предсједнике партија, јер зна се како заврсе, а камоли да критикују САД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нићифор

11.03.2014 12:20

Милокрад опет спинује те одвлачи пажњу са тешке ситуације у РС. Милокраде, Милокраде...црни Милокраде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ако ме питас

11.03.2014 08:12

Имаћеш плату као свабо кад будеш радио као свабо. Заборавити морас кафу и пиво за вријеме радног времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИХ

11.03.2014 08:11

Фашиста обични.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

11.03.2014 07:45

Јој, јој, народе мој! Гледајте од цега зивите, а Миле оде на рапорт за Рафинерију "Брод"... Јос мало па је и њој катанац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

11.03.2014 05:27

Овом декомпензованом антихристу дају награду Руске православне цркве!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјоле

11.03.2014 17:23

крв своју за русију моју

ОДГОВОРИТЕ
Name

прпа

11.03.2014 02:18

Цојек је луд неморалан накро се па вели брига ме за народ,он зели да донесе целом српском народу несрецу и зло,мало нам је насе муке јос нам треба да се завадимо са Европом и Америком ко би тад да нас брани и од цега да зивимо.Та иста Русија је гледала страдања Срба кад нас је НАТО ударала ниста нису урадили и ја им никад неверујем да це кад несто за нас урадит ми треба да будемо неутрални у тим конфликтима измедју Русије и Америке,ако моземо имат каке користи онда уреду áли не да навлацимо мрзњу Америке јер ко се њима замерио он није дуго узиво у среци!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.03.2014 18:07

Јос да је неком битно ста Додик изјављује...Насикирао је ЕУ и Америку,а Русији је сад пуно лаксе сто има идиота на својој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

10.03.2014 22:45

Брука коме додјелисе тако престизну награду.Цовјек прије пар година јавно реце, да га не интересује ко се крсти и тај ко се крсти нека иде у СДС и тамо то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

10.03.2014 22:53

Кратко и јасно - он није нормалан! Ал` то вец сви знају, него ста да се ради?! Он це побјеци, зато и припрема терен у Русији, али ста са овим народом овдје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дервентски чај

10.03.2014 23:06

Тај чојвек само лети, и лети и одлети у ОКТОБРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота на 2

10.03.2014 22:25

Пописам ти се на тај зупцаник сто цес добити Миле!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ За Српску

11.03.2014 00:08

Босњак сам, и никада не коментарисем овдје, иако редовно процитам и васе коментаре. Апсолутно ме не занима за кога цете гласати, битно је да изаберете својом слободном вољом политицара, апсолутно ми је невазно хоце ли бити Додик, Босиц или неко треци... Само бих те замолио да не изазивас и не долијевас уље на ватру... Немој нам ти пријетити да цемо залити, јер босњацки народ није злонамјеран, али, не дај ти Бозе да нас поново неко нападне, овај пут нису голоруци, само то да знас... Зато узивај у зивоту, бирај кога хоцес и не призивај зло, да не би бас ти зазалио. Поздрав свим људима добре воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

11.03.2014 01:19

Цуј мајке ти...ОН некога критиковао...да није залосно било би смијесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики бл

10.03.2014 22:20

Мекеце јарац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

10.03.2014 21:17

Сад ће САД да га стави на црну листу:) хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

10.03.2014 22:12

Ко је следећи за награду? Кум Шкрбић, онај поп из Требиња, Миле Радишић или Слободан Станковић? Јадна је и та награда, како је девалвираше. Да сам Ноле, одмах бих је вратио, то му сигурно више и није нека част. Овај до прије пет година био против цркве,а сад га она наградјује!? Цијели свијет се "сметнуо са баглама", чини ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ТО КАЖЕ

10.03.2014 20:59

"КОНДАК" ОНИ НЕ ЗНАЈУ ДА ЧОВЕК САМО ГЛУМИ ВЕРНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИРКУСИЈАДА

10.03.2014 20:58

Неко ће ово морати платити. Бојим се да ћемо то бити ми. НИСУ КРИВИ ПРИМИТИВЦИ ШТО СУ ПОКУПИЛИ МАСТ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

10.03.2014 22:52

Ваља доцекати октобар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

10.03.2014 21:53

Предсједник 1 300 000 становника се мјеса у свјетску политику. Па нам послије даво крив сто су сви против нас. И успут признањем кримске независности признао је Косово. глупље немозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

10.03.2014 22:02

никад ми није било јасно како је овај цовек досао на власт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ЗА СРПСКУ

10.03.2014 22:28

Па како ти је мили мој боље, када ти је пензија мања, када немас право говора, када си и даље заслијепљен прицом о томе да се цувас неког непријатеља који не постоји. Једноставно ниси упуцен у свијет, гледас медије који ти преносе само ИМАГИНАРНЕ СТВАРИ. Не посматрај свијет тако уско, АНАЛИЗИРАЈ ствари и ситуацију РЕАЛНО. Све док будес пратио националистицке медије попут РТРС, бицес Сјеверни Корејанац за друштво а и сам за себе... Ако се сјећаш када је С. Кореја изгубила од Бразила 6:1, у Кореји пустили само њихов гол на националној телевизији, људи мислили да су побједили! Тако и ти имаш уско размишљање, а то ће ти се сутра одразити и на породицу кад добијеш, ти ћеш их одгајати, и бићеш одговоран за то што су ти дјеца испод просјечне интелигенције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

10.03.2014 22:42

Ма нема ти си закон у свијету.. цитав свијет цека твоју изјаву.. иди Миле уби се лопатом.. хахаха отисао да добије признање сто је опљацкао сопствени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

10.03.2014 20:48

То Миле, када тонемо нека идемо до краја, ми у земљу а ти у Русију Америћким авином Цесна и Мерцедесом С класе до аеродрома. Е мој Миле ко ће послије тебе ово више поправити, ми смо сада заиста на милости цијелом свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

10.03.2014 21:44

Знаци требамо да се бојимо од САД? Нек је критиковаоо и ИМА право. Америка упада у друге дрзаве и убија цивиле и то је у реду, а Руси не смију да бране свој народ и своје интересе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

10.03.2014 20:33

ПА КАКАВ ЛИ ЈЕ ТАЈ СТО ЊЕМУ ОВАКВОМ ДАЈЕ ТАКО РИЈЕТКО ОДЛИКОВАЊЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Српску

10.03.2014 21:29

Нећу ни да помислим колико овде има Бошњака који би били радо Срби, једном сте нас зезнули на тај фазон никад више. Како год да је код нас, још увјек је боље него у Федерацији. А сад ћемо се разићи и ама баш ништа не мозете против тога учинити. Мозда ће вас више коштати него што зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко...

10.03.2014 20:18

Да је ово рекао Изет Фазлиновиц мозда би и повјеровао,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:59

Сви ви који подрзавате Русе само зато сто су православци требали би знати да су и Украјинци исто тако православци. Али за вас полуписмене православци су само Руси и Срби. Јадно је то православље које бране такви као Додик и њему слицни. Он се је деведесетих година науцио прекрстити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

10.03.2014 19:57

Боље је сутати и испасти глуп него проговорити и отклонити сваку сумњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:53

Додику пуне гаце од страха да не заврси као Јануковиц. А сад це Америка сигурно промијенити политику према Украјини кад јој он запријети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

10.03.2014 19:53

Боље ти је почни рјешават проблеме у своме дворишту сам ће Путин да заврши то и без твоје помоћи, или хоћес у њему да се додоврис као и Вучићу... гладни смо и жедни у шта нас завали Милораде драгии ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

10.03.2014 20:51

Иако је од Додика, ипак је превисе, ста кога брига ста он мисли о Криму. Ста це мозда кад се врати куци мозда наредити да Република Српска призна Крим. Не мозес код куце ријесити проблеме, а рјесавао би их у Украјини. Који лицемјер. А сто се тице награде то би заиста требало бити цаст, али кад видим нека имена добитника зао ми је само да им Ноле прави друство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

10.03.2014 19:47

Овај нас води у пропаст..под хитно скидање свласти..и право затвор туњице....додо лопов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанацко

10.03.2014 20:43

Исти Срећко Сојиц!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија1986

10.03.2014 19:35

Додиков коментар је потврда да је изгубио компас,надајмо се да це сто прије нестати са политицке сцене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

10.03.2014 19:18

ко каже да Милорад не воли БиХ, ово је директно подривање интереса РС :) браво Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

медо

10.03.2014 19:11

МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ НАЈСЛИЧНИЈИ СРЕЋКУ ШОЈИЋУ ПО ЊЕМУ СЕ И СНИМАЛА СЕРИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ патриота

10.03.2014 19:12

Кад је такав водја и патриота нека расписе референдум док додје.Ево људи на Криму расписасе за 15 дана.Сто тај нас водја не уради?Има .уда има ово има оно...Ја цу у медјувремену преци онај мост сто неко спомену у Градисци ави се кољите низаста друго и нисте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

10.03.2014 20:04

Ста си радио несретнице? Критиковао Америку јбт бас ме занима на ком језику си то урадио? Да српски не знас то ми је јасно јбт ти стварно ниси тацан!:-(

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 19:07

Ваљало би да имамо јос неку резервну дрзаву, па да одемо сви који хоцемо да несто промјени на боље и оставимо ове сто воле Додика да им влада док сви не покерепају од глади и бједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

10.03.2014 20:00

Баљезга!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

10.03.2014 18:46

Видим неки призивају Амере. Још вам фале Турци. Поздрав за православни свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.03.2014 18:45

Све остављам себи и само себи......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето добро

10.03.2014 19:40

Због таквих квази патриота као сто су ова двојица ми млади моземо колективно отици из ове проклете дрзаве.Ста вас испуњава и цему се ви радујете мајко моја.Гдје ја зивим питам се сваки дан.А колико сте паметни и писмени види се по нацину писања.На залост такви воде ову дрзаву.Ја цу у ЕУ а ти подмази пуску и види да ти ров иза стале не зарасте патриото глупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

10.03.2014 18:32

Како су наивни ови сто велицају Додика и диве се његовој храбрости. Додик провоцира борце, градане, ... а само са једним разлогом. Моли Бога да га неко мало "притисне" па да има правдање за бјег у Москву. Тамо је сигуран, као и Милосевици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миленко кубурић-перућица

10.03.2014 18:30

Овоме народу Бог би тешко угодио. Зло кад подржи САД ви одма Додо издајник, кад подржи Русију и кад му Кирил (православна и људска-морална громада) уручи такву награду онда народ виче како је излудио, изгубио компас и слично

ОДГОВОРИТЕ
Name

бомбаш

10.03.2014 18:27

Па Милокраде запрети ти Америци што се мијеша у Украјини, они се тебе боје ти си за Амере велики страх ,ХА, ХА, ХА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еба Од кога

10.03.2014 18:27

Па видите ли ви ко су нам и како су нам паметне вође. Алија је добио награду за ширење ислама па зашто не би Додик тако исто добио за ширење правпславља. Па они су нам помогли и помажу да нам на оном свијету буде благостање а на овом како нам буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.03.2014 19:25

Овај Додик је прави дебил. Он це нас средити до краја. Испаде да је гори и од Милосевица због којег сваки дан народ обољева од НАТО бомби бацених на Србију. То мало ко данас види. Ал Додик је гори од Слобе. ДОДИК це нас унистити до краја. Идиот, кретен, криминац, силедзија властитог народа мора отици са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мудоња

10.03.2014 18:24

Свака част нашем Предсједнику, показао је да има м..а да критикује Америку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

10.03.2014 19:24

Додик је иси као Срецко Сојиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

11.03.2014 19:20

Браво Додик најбољи си нека су ти уруцили признање нека цркну ови из СДС они то никад неце добити. Ови прицају о криминалу све фабрике су у БЛ затворил Инцел, Цајевац, Јелсинград цак су и масине продавали по Федерацији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

10.03.2014 18:42

Који јадни и болесни коментари. Људи вратите се у реалност оболицете јос висе. Па стаје то погресно у овом цланку. Схватите да је Додо побједник бице вам лаксе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

10.03.2014 17:39

Право нам је луд Предсједник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

10.03.2014 19:07

Свака вам цаст пресједнице не подвијате реп ни пред ким. Инаце нисам био вас присталица али све вас висе разумијем као и велика вецина из мога краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србогуз

10.03.2014 17:28

Овом цовјеку стварно требају тељизи као волу да вуце коције јер је способан само за коције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УСА

11.03.2014 02:15

Зависис од Амера. Да ти само један мјесец не дају кредит све би пропало. Која Русија и који Крим! Тудју дрзаву окупирали и ти то подрзавас?! Не врацај се из Русије. Остани, спаси народ пропасти. Нека те Путин именује за пресједника Крима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

10.03.2014 18:19

Ништа чудно у СНСД-у њихов одборник у Скупштини града Бањалука, Душан Чајић је на челу скупштинске Комисије за борачка питања, а човијек је дезертирао из ВРС и побјегао у Нови Сад и тамо аутом ударио пјешака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

10.03.2014 18:18

Овај цовјек је стварно изгубио компас или се стварно спрема за бијег у Русију!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

10.03.2014 17:43

Дај те људи немојмо се лагати висе,ма лосе нам је да лосије не мозе бити.До када супљих прица. Какве висе игре ријеци и прици за малу дјецу и скретање с реалности и обицног зивота. Какве ленте и награде ! Дајте посла народу!!!! И када опозиција додје на позицију буде ли на исти нацин се понасала неце их спасити ни Свевисњи!!!!!!!!!! Зато памет у главу и исправно од сада без крадје и лоповлука!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

10.03.2014 19:10

Па засто ти не идес у европску унију када ти је тако близу а и вјерујес даце ти бити бајно.браво за додика прави водја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 17:25

а будале мајко моја....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

10.03.2014 18:26

Е мој Додик због ове изјаве, Америка би могла ункинути РС, па се ти онда жали и Русији и Богу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако мене питас

10.03.2014 19:01

Ја зивим у Градисци.Ја бих у ЕУ ако мозе ја не би у Русију. ЕУ нам је преко моста а ми као С.Кореја. Пролупао си Миле свега ми. Ако се натоваре Амери и ЕУ на нас нестаце ова наса Републике Српске као пјена... Ајмо ми мало да имамо плате ко Свабе, а коме се ратује на истоку нека пуца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој Милокраду

10.03.2014 18:00

Е мој Милокраду, јел' могуће да си тако наиван па не схваташ да ћемо сада сви ми платити цијену тих твојих "мудрих" изјава?? Американци ти неће опроститита твоја баљезгања..живи били па видели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

10.03.2014 19:15

Додик није поменуо ни ЕУ ни Америку. Браво предсједнице и цеститке за орден.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо постар

10.03.2014 18:56

Цудна је то биљка! Мислио је ако проговори против Америке (оних сто су га поставили на ову функцију) да це добити гласове бираца. Јако цудна биљка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ако мене питаш

10.03.2014 18:16

Као да си мене питао .. и ја би западњачке плате.. а не руску ладу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

10.03.2014 18:37

Људи моји овај цовјек це нас одвести право у пакао...јадна нам мајка са њим!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан ТБ

12.03.2014 10:30

Има ли ико да га Додик није критиковао? Србија, Украина, Русија, САД, ЕУ, Крим.... Ко је сљедеци? Вјероватно је нас предсједник умислио да мозе бити предсједник свих народа и народности?! А није у стању да са својом пуленком Зељком добије ни кредит од ММФ-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

12.03.2014 09:36

Овај је награисао негдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

12.03.2014 08:50

ХАХАХАХ ста да се казе , Цовјек бусинессман и Вјерник у једном, то је сасвим нормално, гласај те опет Милета па це бити све добро ...ееех људи моји када це те се опаметити ...Позз са Запада

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

12.03.2014 16:40

Муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу. Мисао у стиху великог српског пјесника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

удс

12.03.2014 16:59

Ја стварно нас у Републици Српској не разумијем. Додик пун пара и некретнина, путује, узива зивот. Овај кратак зивот који сви зивимо он заиста зиви. А ми....ми га обозавамо....ми га волимо......он је нас....нек нам зиви драги предсједник. А исто је цовијек ко и ја. Најгоре је то сто он ницим није створио услове да и ја овај свој зивот прозивим у неком миру и среци а не под неким стресом. Понављам, не тразим ниста да ми Додик дадне, али да створи услове да моје знање додје до изразаја или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел пјево!

12.03.2014 00:36

Народе, недај боже да је запјево у РУСИЈИ, неби нас опрала ни Дрина ни Сава. Овако, мислим... платис па идес, као у Египат преко агенције, стим сто је ово много скупље и плаца НАРОД РС. Казницемо газде, али богами и циновнике, који се ових година нису придрзавали закона. Сви постени немају разлога да брину. Али непостени, ви г.ов.а у слузби криминалаца, који сте годинама, да би сацували привилегије и ситну добит. Питајте Санадера, кад се пресабере, да ли ми је свеједно ста је радио. Јел био моћнији од ових насих шупака? Па гдје је вечарас ... у "РЕМЕТИНЦУ" (то ти је као наша Фоча или слично).

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 10:06

РЕ Озренац/ Ко се то јос смије из региона од дрзавника јавно супроставити и критиковати Америцку администрацију? Само једно име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

11.03.2014 08:58

Човјек само брине бриге других држава, као да нема проблема у својој. Милораде народ је гладан у Републици Српској, држави коју ти наводно водиш и представљаш. Надам се да ћеш од октобра бити бивши предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

11.03.2014 08:40

СУЛУДО ! Апсолутно је познато да Милокрад нема компас за време и простор. Човек је тотално изгубљен или га његове службе које су задужене да га информишу о стању у земљи и свету лажу. Бити на страни Руса у овако изузетно тешком положају када РС зависи од ММФ-а, Америке и западних инвестиција је чиста лудост. Матица Србија на челу са Вучићем и непомишља да се меша у неки тамо конфликт Богу иза ногу. РС као ентитет чије постојање је “реално гледајући” под великим упитником и која постоји захваљујући Америци (јер да се они нису умешали Дејтона не би било, а Дејтон је дао међународно признање РС као Ентитету у саставу БиХ) је Милокрад довео у питање. Сукоб две велике силе између Америке и Русије уз малу гњиду Милокрада, ће РС да кошта нестанка и потпуног утапања у БиХ. Сад ћете видети кад све велике светске силе прогласе да је Дејтон поништен и да га ваља дорадити, па почну користити механизам силе ОХР-а. Какву мазгу имамо у председничкој фотељи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

11.03.2014 09:31

Истину треба рећи јасно и гласно нека одјекује овим пустопољинама, не може бјелосвјетски полицајац да узме себи за право да уређује свијет по своме нахођењу, ментални склоп универзума није толико савитљив колико жели мешетар планете. Зар нисмо то осјетили на својој кожи? Треба му рећи у лице да истина, ма каква била, није увијек на његовој страни,постоје универзални људски принципи који треба да нас руководе у нашим комуникацијама са свијетом, а што се тиче наших унутарњих проблема било би врло интересантно да се представе у правом свијетлу, не мислим да на данашњој политичкој сцени има оних који задовољавају све укусе, а што се поштења тиче можемо да упалимо луч и да га тражимо ако успијемо да га нађемо. Дотле, у здрављу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагуар

11.03.2014 14:31

Само да се завуце путину у гузове буахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

11.03.2014 07:48

Браво легендо, ми Бошњаци смо на твојој страни, само тако настави и у Републици Српској владати че "опште благостање"... Дабогда те изабрали за доживотног владара РС-ке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.03.2014 11:00

"Бивши високи представник за БиХ Wолфганг Петритсцх и стручњак за Балкан Цхристопхе Солиоз у опсежном тексту објављеном на порталу за либералне политике "Опен Демоцрацy" наводе како је дошло вријеме да се у Босни и Херцеговини укину ентитети Република Српска и Федерација БиХ и земља организује по регијама." Само нек Миле и даље провоцира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озренац

11.03.2014 08:27

Миле, запрети Амерканцима да цес им увести санкције ако се буду мјесали у Руско Украински политику

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванземаљац

11.03.2014 07:27

ПА ОН НИЈЕ НИ КРШТЕН, А НЕ ВОДИ СЕ НИ КАО СРБИН. УВЕК СЕ ИЗЈАШЊАВАО КАО ЈУГОСЛОВЕН, АЛ' ДОШЛО ВРЕМЕ ДА ЦРКВА НАГРАЂУЈЕ И НЕКРСТЕНЕ, КУСТУРИЦЕ... ДОДО И ОВО КУПИ - ЗА СЕБЕ И КУСТУРИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

11.03.2014 11:59

Ма ја Додик је битан и за Америку и за Русију па ће ето сви играти како Додик свира... на чему ли је мајко моја па се тако понаша!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

11.03.2014 13:31

Зна се вец да се иде на укидање ентитета и кантона ал тада це миле бити у опоцизији(а убрзо и у затвору) ако не збрисе у Москву.И неце само Миле, бице ту и Цовиц и Лагумдзија и Изетбеговиц.Нове власти це добити инструкције како це радити (као Вуциц у Србији), промовисаце се економска интеграција дрзаве јер це европа сада због Украине сто прије хтјети да интегрисе оовај дио балкана.Америка је створила и одобрила ентитете надајуци се да це се луди балканци успјети договорити ал сада је јасно да су БХ елите способне само за пљацку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 08:19

Свака њему цаст, опозиционари се не би усудили критиковати своје предсједнике партија, јер зна се како заврсе, а камоли да критикују САД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нићифор

11.03.2014 12:20

Милокрад опет спинује те одвлачи пажњу са тешке ситуације у РС. Милокраде, Милокраде...црни Милокраде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ако ме питас

11.03.2014 08:12

Имаћеш плату као свабо кад будеш радио као свабо. Заборавити морас кафу и пиво за вријеме радног времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИХ

11.03.2014 08:11

Фашиста обични.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

11.03.2014 07:45

Јој, јој, народе мој! Гледајте од цега зивите, а Миле оде на рапорт за Рафинерију "Брод"... Јос мало па је и њој катанац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

11.03.2014 05:27

Овом декомпензованом антихристу дају награду Руске православне цркве!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјоле

11.03.2014 17:23

крв своју за русију моју

ОДГОВОРИТЕ
Name

прпа

11.03.2014 02:18

Цојек је луд неморалан накро се па вели брига ме за народ,он зели да донесе целом српском народу несрецу и зло,мало нам је насе муке јос нам треба да се завадимо са Европом и Америком ко би тад да нас брани и од цега да зивимо.Та иста Русија је гледала страдања Срба кад нас је НАТО ударала ниста нису урадили и ја им никад неверујем да це кад несто за нас урадит ми треба да будемо неутрални у тим конфликтима измедју Русије и Америке,ако моземо имат каке користи онда уреду áли не да навлацимо мрзњу Америке јер ко се њима замерио он није дуго узиво у среци!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.03.2014 18:07

Јос да је неком битно ста Додик изјављује...Насикирао је ЕУ и Америку,а Русији је сад пуно лаксе сто има идиота на својој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

10.03.2014 22:45

Брука коме додјелисе тако престизну награду.Цовјек прије пар година јавно реце, да га не интересује ко се крсти и тај ко се крсти нека иде у СДС и тамо то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

10.03.2014 22:53

Кратко и јасно - он није нормалан! Ал` то вец сви знају, него ста да се ради?! Он це побјеци, зато и припрема терен у Русији, али ста са овим народом овдје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дервентски чај

10.03.2014 23:06

Тај чојвек само лети, и лети и одлети у ОКТОБРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота на 2

10.03.2014 22:25

Пописам ти се на тај зупцаник сто цес добити Миле!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ За Српску

11.03.2014 00:08

Босњак сам, и никада не коментарисем овдје, иако редовно процитам и васе коментаре. Апсолутно ме не занима за кога цете гласати, битно је да изаберете својом слободном вољом политицара, апсолутно ми је невазно хоце ли бити Додик, Босиц или неко треци... Само бих те замолио да не изазивас и не долијевас уље на ватру... Немој нам ти пријетити да цемо залити, јер босњацки народ није злонамјеран, али, не дај ти Бозе да нас поново неко нападне, овај пут нису голоруци, само то да знас... Зато узивај у зивоту, бирај кога хоцес и не призивај зло, да не би бас ти зазалио. Поздрав свим људима добре воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

11.03.2014 01:19

Цуј мајке ти...ОН некога критиковао...да није залосно било би смијесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики бл

10.03.2014 22:20

Мекеце јарац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

10.03.2014 21:17

Сад ће САД да га стави на црну листу:) хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

10.03.2014 22:12

Ко је следећи за награду? Кум Шкрбић, онај поп из Требиња, Миле Радишић или Слободан Станковић? Јадна је и та награда, како је девалвираше. Да сам Ноле, одмах бих је вратио, то му сигурно више и није нека част. Овај до прије пет година био против цркве,а сад га она наградјује!? Цијели свијет се "сметнуо са баглама", чини ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ТО КАЖЕ

10.03.2014 20:59

"КОНДАК" ОНИ НЕ ЗНАЈУ ДА ЧОВЕК САМО ГЛУМИ ВЕРНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИРКУСИЈАДА

10.03.2014 20:58

Неко ће ово морати платити. Бојим се да ћемо то бити ми. НИСУ КРИВИ ПРИМИТИВЦИ ШТО СУ ПОКУПИЛИ МАСТ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

10.03.2014 22:52

Ваља доцекати октобар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

10.03.2014 21:53

Предсједник 1 300 000 становника се мјеса у свјетску политику. Па нам послије даво крив сто су сви против нас. И успут признањем кримске независности признао је Косово. глупље немозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

10.03.2014 22:02

никад ми није било јасно како је овај цовек досао на власт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ЗА СРПСКУ

10.03.2014 22:28

Па како ти је мили мој боље, када ти је пензија мања, када немас право говора, када си и даље заслијепљен прицом о томе да се цувас неког непријатеља који не постоји. Једноставно ниси упуцен у свијет, гледас медије који ти преносе само ИМАГИНАРНЕ СТВАРИ. Не посматрај свијет тако уско, АНАЛИЗИРАЈ ствари и ситуацију РЕАЛНО. Све док будес пратио националистицке медије попут РТРС, бицес Сјеверни Корејанац за друштво а и сам за себе... Ако се сјећаш када је С. Кореја изгубила од Бразила 6:1, у Кореји пустили само њихов гол на националној телевизији, људи мислили да су побједили! Тако и ти имаш уско размишљање, а то ће ти се сутра одразити и на породицу кад добијеш, ти ћеш их одгајати, и бићеш одговоран за то што су ти дјеца испод просјечне интелигенције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

10.03.2014 22:42

Ма нема ти си закон у свијету.. цитав свијет цека твоју изјаву.. иди Миле уби се лопатом.. хахаха отисао да добије признање сто је опљацкао сопствени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

10.03.2014 20:48

То Миле, када тонемо нека идемо до краја, ми у земљу а ти у Русију Америћким авином Цесна и Мерцедесом С класе до аеродрома. Е мој Миле ко ће послије тебе ово више поправити, ми смо сада заиста на милости цијелом свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

10.03.2014 21:44

Знаци требамо да се бојимо од САД? Нек је критиковаоо и ИМА право. Америка упада у друге дрзаве и убија цивиле и то је у реду, а Руси не смију да бране свој народ и своје интересе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

10.03.2014 20:33

ПА КАКАВ ЛИ ЈЕ ТАЈ СТО ЊЕМУ ОВАКВОМ ДАЈЕ ТАКО РИЈЕТКО ОДЛИКОВАЊЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Српску

10.03.2014 21:29

Нећу ни да помислим колико овде има Бошњака који би били радо Срби, једном сте нас зезнули на тај фазон никад више. Како год да је код нас, још увјек је боље него у Федерацији. А сад ћемо се разићи и ама баш ништа не мозете против тога учинити. Мозда ће вас више коштати него што зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко...

10.03.2014 20:18

Да је ово рекао Изет Фазлиновиц мозда би и повјеровао,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:59

Сви ви који подрзавате Русе само зато сто су православци требали би знати да су и Украјинци исто тако православци. Али за вас полуписмене православци су само Руси и Срби. Јадно је то православље које бране такви као Додик и њему слицни. Он се је деведесетих година науцио прекрстити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

10.03.2014 19:57

Боље је сутати и испасти глуп него проговорити и отклонити сваку сумњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:53

Додику пуне гаце од страха да не заврси као Јануковиц. А сад це Америка сигурно промијенити политику према Украјини кад јој он запријети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

10.03.2014 19:53

Боље ти је почни рјешават проблеме у своме дворишту сам ће Путин да заврши то и без твоје помоћи, или хоћес у њему да се додоврис као и Вучићу... гладни смо и жедни у шта нас завали Милораде драгии ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

10.03.2014 20:51

Иако је од Додика, ипак је превисе, ста кога брига ста он мисли о Криму. Ста це мозда кад се врати куци мозда наредити да Република Српска призна Крим. Не мозес код куце ријесити проблеме, а рјесавао би их у Украјини. Који лицемјер. А сто се тице награде то би заиста требало бити цаст, али кад видим нека имена добитника зао ми је само да им Ноле прави друство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

10.03.2014 19:47

Овај нас води у пропаст..под хитно скидање свласти..и право затвор туњице....додо лопов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанацко

10.03.2014 20:43

Исти Срећко Сојиц!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија1986

10.03.2014 19:35

Додиков коментар је потврда да је изгубио компас,надајмо се да це сто прије нестати са политицке сцене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

10.03.2014 19:18

ко каже да Милорад не воли БиХ, ово је директно подривање интереса РС :) браво Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

медо

10.03.2014 19:11

МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ НАЈСЛИЧНИЈИ СРЕЋКУ ШОЈИЋУ ПО ЊЕМУ СЕ И СНИМАЛА СЕРИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ патриота

10.03.2014 19:12

Кад је такав водја и патриота нека расписе референдум док додје.Ево људи на Криму расписасе за 15 дана.Сто тај нас водја не уради?Има .уда има ово има оно...Ја цу у медјувремену преци онај мост сто неко спомену у Градисци ави се кољите низаста друго и нисте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

10.03.2014 20:04

Ста си радио несретнице? Критиковао Америку јбт бас ме занима на ком језику си то урадио? Да српски не знас то ми је јасно јбт ти стварно ниси тацан!:-(

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 19:07

Ваљало би да имамо јос неку резервну дрзаву, па да одемо сви који хоцемо да несто промјени на боље и оставимо ове сто воле Додика да им влада док сви не покерепају од глади и бједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

10.03.2014 20:00

Баљезга!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

10.03.2014 18:46

Видим неки призивају Амере. Још вам фале Турци. Поздрав за православни свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.03.2014 18:45

Све остављам себи и само себи......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето добро

10.03.2014 19:40

Због таквих квази патриота као сто су ова двојица ми млади моземо колективно отици из ове проклете дрзаве.Ста вас испуњава и цему се ви радујете мајко моја.Гдје ја зивим питам се сваки дан.А колико сте паметни и писмени види се по нацину писања.На залост такви воде ову дрзаву.Ја цу у ЕУ а ти подмази пуску и види да ти ров иза стале не зарасте патриото глупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

10.03.2014 18:32

Како су наивни ови сто велицају Додика и диве се његовој храбрости. Додик провоцира борце, градане, ... а само са једним разлогом. Моли Бога да га неко мало "притисне" па да има правдање за бјег у Москву. Тамо је сигуран, као и Милосевици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миленко кубурић-перућица

10.03.2014 18:30

Овоме народу Бог би тешко угодио. Зло кад подржи САД ви одма Додо издајник, кад подржи Русију и кад му Кирил (православна и људска-морална громада) уручи такву награду онда народ виче како је излудио, изгубио компас и слично

ОДГОВОРИТЕ
Name

бомбаш

10.03.2014 18:27

Па Милокраде запрети ти Америци што се мијеша у Украјини, они се тебе боје ти си за Амере велики страх ,ХА, ХА, ХА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еба Од кога

10.03.2014 18:27

Па видите ли ви ко су нам и како су нам паметне вође. Алија је добио награду за ширење ислама па зашто не би Додик тако исто добио за ширење правпславља. Па они су нам помогли и помажу да нам на оном свијету буде благостање а на овом како нам буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.03.2014 19:25

Овај Додик је прави дебил. Он це нас средити до краја. Испаде да је гори и од Милосевица због којег сваки дан народ обољева од НАТО бомби бацених на Србију. То мало ко данас види. Ал Додик је гори од Слобе. ДОДИК це нас унистити до краја. Идиот, кретен, криминац, силедзија властитог народа мора отици са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мудоња

10.03.2014 18:24

Свака част нашем Предсједнику, показао је да има м..а да критикује Америку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

10.03.2014 19:24

Додик је иси као Срецко Сојиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

11.03.2014 19:20

Браво Додик најбољи си нека су ти уруцили признање нека цркну ови из СДС они то никад неце добити. Ови прицају о криминалу све фабрике су у БЛ затворил Инцел, Цајевац, Јелсинград цак су и масине продавали по Федерацији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

10.03.2014 18:42

Који јадни и болесни коментари. Људи вратите се у реалност оболицете јос висе. Па стаје то погресно у овом цланку. Схватите да је Додо побједник бице вам лаксе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

10.03.2014 17:39

Право нам је луд Предсједник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

10.03.2014 19:07

Свака вам цаст пресједнице не подвијате реп ни пред ким. Инаце нисам био вас присталица али све вас висе разумијем као и велика вецина из мога краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србогуз

10.03.2014 17:28

Овом цовјеку стварно требају тељизи као волу да вуце коције јер је способан само за коције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УСА

11.03.2014 02:15

Зависис од Амера. Да ти само један мјесец не дају кредит све би пропало. Која Русија и који Крим! Тудју дрзаву окупирали и ти то подрзавас?! Не врацај се из Русије. Остани, спаси народ пропасти. Нека те Путин именује за пресједника Крима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

10.03.2014 18:19

Ништа чудно у СНСД-у њихов одборник у Скупштини града Бањалука, Душан Чајић је на челу скупштинске Комисије за борачка питања, а човијек је дезертирао из ВРС и побјегао у Нови Сад и тамо аутом ударио пјешака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

10.03.2014 18:18

Овај цовјек је стварно изгубио компас или се стварно спрема за бијег у Русију!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

10.03.2014 17:43

Дај те људи немојмо се лагати висе,ма лосе нам је да лосије не мозе бити.До када супљих прица. Какве висе игре ријеци и прици за малу дјецу и скретање с реалности и обицног зивота. Какве ленте и награде ! Дајте посла народу!!!! И када опозиција додје на позицију буде ли на исти нацин се понасала неце их спасити ни Свевисњи!!!!!!!!!! Зато памет у главу и исправно од сада без крадје и лоповлука!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

10.03.2014 19:10

Па засто ти не идес у европску унију када ти је тако близу а и вјерујес даце ти бити бајно.браво за додика прави водја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 17:25

а будале мајко моја....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

10.03.2014 18:26

Е мој Додик због ове изјаве, Америка би могла ункинути РС, па се ти онда жали и Русији и Богу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако мене питас

10.03.2014 19:01

Ја зивим у Градисци.Ја бих у ЕУ ако мозе ја не би у Русију. ЕУ нам је преко моста а ми као С.Кореја. Пролупао си Миле свега ми. Ако се натоваре Амери и ЕУ на нас нестаце ова наса Републике Српске као пјена... Ајмо ми мало да имамо плате ко Свабе, а коме се ратује на истоку нека пуца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој Милокраду

10.03.2014 18:00

Е мој Милокраду, јел' могуће да си тако наиван па не схваташ да ћемо сада сви ми платити цијену тих твојих "мудрих" изјава?? Американци ти неће опроститита твоја баљезгања..живи били па видели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

10.03.2014 19:15

Додик није поменуо ни ЕУ ни Америку. Браво предсједнице и цеститке за орден.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо постар

10.03.2014 18:56

Цудна је то биљка! Мислио је ако проговори против Америке (оних сто су га поставили на ову функцију) да це добити гласове бираца. Јако цудна биљка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ако мене питаш

10.03.2014 18:16

Као да си мене питао .. и ја би западњачке плате.. а не руску ладу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

10.03.2014 18:37

Људи моји овај цовјек це нас одвести право у пакао...јадна нам мајка са њим!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан ТБ

12.03.2014 10:30

Има ли ико да га Додик није критиковао? Србија, Украина, Русија, САД, ЕУ, Крим.... Ко је сљедеци? Вјероватно је нас предсједник умислио да мозе бити предсједник свих народа и народности?! А није у стању да са својом пуленком Зељком добије ни кредит од ММФ-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

12.03.2014 09:36

Овај је награисао негдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

12.03.2014 08:50

ХАХАХАХ ста да се казе , Цовјек бусинессман и Вјерник у једном, то је сасвим нормално, гласај те опет Милета па це бити све добро ...ееех људи моји када це те се опаметити ...Позз са Запада

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

12.03.2014 16:40

Муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу. Мисао у стиху великог српског пјесника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

удс

12.03.2014 16:59

Ја стварно нас у Републици Српској не разумијем. Додик пун пара и некретнина, путује, узива зивот. Овај кратак зивот који сви зивимо он заиста зиви. А ми....ми га обозавамо....ми га волимо......он је нас....нек нам зиви драги предсједник. А исто је цовијек ко и ја. Најгоре је то сто он ницим није створио услове да и ја овај свој зивот прозивим у неком миру и среци а не под неким стресом. Понављам, не тразим ниста да ми Додик дадне, али да створи услове да моје знање додје до изразаја или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел пјево!

12.03.2014 00:36

Народе, недај боже да је запјево у РУСИЈИ, неби нас опрала ни Дрина ни Сава. Овако, мислим... платис па идес, као у Египат преко агенције, стим сто је ово много скупље и плаца НАРОД РС. Казницемо газде, али богами и циновнике, који се ових година нису придрзавали закона. Сви постени немају разлога да брину. Али непостени, ви г.ов.а у слузби криминалаца, који сте годинама, да би сацували привилегије и ситну добит. Питајте Санадера, кад се пресабере, да ли ми је свеједно ста је радио. Јел био моћнији од ових насих шупака? Па гдје је вечарас ... у "РЕМЕТИНЦУ" (то ти је као наша Фоча или слично).

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 10:06

РЕ Озренац/ Ко се то јос смије из региона од дрзавника јавно супроставити и критиковати Америцку администрацију? Само једно име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

11.03.2014 08:58

Човјек само брине бриге других држава, као да нема проблема у својој. Милораде народ је гладан у Републици Српској, држави коју ти наводно водиш и представљаш. Надам се да ћеш од октобра бити бивши предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

11.03.2014 08:40

СУЛУДО ! Апсолутно је познато да Милокрад нема компас за време и простор. Човек је тотално изгубљен или га његове службе које су задужене да га информишу о стању у земљи и свету лажу. Бити на страни Руса у овако изузетно тешком положају када РС зависи од ММФ-а, Америке и западних инвестиција је чиста лудост. Матица Србија на челу са Вучићем и непомишља да се меша у неки тамо конфликт Богу иза ногу. РС као ентитет чије постојање је “реално гледајући” под великим упитником и која постоји захваљујући Америци (јер да се они нису умешали Дејтона не би било, а Дејтон је дао међународно признање РС као Ентитету у саставу БиХ) је Милокрад довео у питање. Сукоб две велике силе између Америке и Русије уз малу гњиду Милокрада, ће РС да кошта нестанка и потпуног утапања у БиХ. Сад ћете видети кад све велике светске силе прогласе да је Дејтон поништен и да га ваља дорадити, па почну користити механизам силе ОХР-а. Какву мазгу имамо у председничкој фотељи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

11.03.2014 09:31

Истину треба рећи јасно и гласно нека одјекује овим пустопољинама, не може бјелосвјетски полицајац да узме себи за право да уређује свијет по своме нахођењу, ментални склоп универзума није толико савитљив колико жели мешетар планете. Зар нисмо то осјетили на својој кожи? Треба му рећи у лице да истина, ма каква била, није увијек на његовој страни,постоје универзални људски принципи који треба да нас руководе у нашим комуникацијама са свијетом, а што се тиче наших унутарњих проблема било би врло интересантно да се представе у правом свијетлу, не мислим да на данашњој политичкој сцени има оних који задовољавају све укусе, а што се поштења тиче можемо да упалимо луч и да га тражимо ако успијемо да га нађемо. Дотле, у здрављу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагуар

11.03.2014 14:31

Само да се завуце путину у гузове буахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

11.03.2014 07:48

Браво легендо, ми Бошњаци смо на твојој страни, само тако настави и у Републици Српској владати че "опште благостање"... Дабогда те изабрали за доживотног владара РС-ке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.03.2014 11:00

"Бивши високи представник за БиХ Wолфганг Петритсцх и стручњак за Балкан Цхристопхе Солиоз у опсежном тексту објављеном на порталу за либералне политике "Опен Демоцрацy" наводе како је дошло вријеме да се у Босни и Херцеговини укину ентитети Република Српска и Федерација БиХ и земља организује по регијама." Само нек Миле и даље провоцира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озренац

11.03.2014 08:27

Миле, запрети Амерканцима да цес им увести санкције ако се буду мјесали у Руско Украински политику

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванземаљац

11.03.2014 07:27

ПА ОН НИЈЕ НИ КРШТЕН, А НЕ ВОДИ СЕ НИ КАО СРБИН. УВЕК СЕ ИЗЈАШЊАВАО КАО ЈУГОСЛОВЕН, АЛ' ДОШЛО ВРЕМЕ ДА ЦРКВА НАГРАЂУЈЕ И НЕКРСТЕНЕ, КУСТУРИЦЕ... ДОДО И ОВО КУПИ - ЗА СЕБЕ И КУСТУРИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

11.03.2014 11:59

Ма ја Додик је битан и за Америку и за Русију па ће ето сви играти како Додик свира... на чему ли је мајко моја па се тако понаша!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

11.03.2014 13:31

Зна се вец да се иде на укидање ентитета и кантона ал тада це миле бити у опоцизији(а убрзо и у затвору) ако не збрисе у Москву.И неце само Миле, бице ту и Цовиц и Лагумдзија и Изетбеговиц.Нове власти це добити инструкције како це радити (као Вуциц у Србији), промовисаце се економска интеграција дрзаве јер це европа сада због Украине сто прије хтјети да интегрисе оовај дио балкана.Америка је створила и одобрила ентитете надајуци се да це се луди балканци успјети договорити ал сада је јасно да су БХ елите способне само за пљацку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 08:19

Свака њему цаст, опозиционари се не би усудили критиковати своје предсједнике партија, јер зна се како заврсе, а камоли да критикују САД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нићифор

11.03.2014 12:20

Милокрад опет спинује те одвлачи пажњу са тешке ситуације у РС. Милокраде, Милокраде...црни Милокраде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ако ме питас

11.03.2014 08:12

Имаћеш плату као свабо кад будеш радио као свабо. Заборавити морас кафу и пиво за вријеме радног времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИХ

11.03.2014 08:11

Фашиста обични.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

11.03.2014 07:45

Јој, јој, народе мој! Гледајте од цега зивите, а Миле оде на рапорт за Рафинерију "Брод"... Јос мало па је и њој катанац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

11.03.2014 05:27

Овом декомпензованом антихристу дају награду Руске православне цркве!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјоле

11.03.2014 17:23

крв своју за русију моју

ОДГОВОРИТЕ
Name

прпа

11.03.2014 02:18

Цојек је луд неморалан накро се па вели брига ме за народ,он зели да донесе целом српском народу несрецу и зло,мало нам је насе муке јос нам треба да се завадимо са Европом и Америком ко би тад да нас брани и од цега да зивимо.Та иста Русија је гледала страдања Срба кад нас је НАТО ударала ниста нису урадили и ја им никад неверујем да це кад несто за нас урадит ми треба да будемо неутрални у тим конфликтима измедју Русије и Америке,ако моземо имат каке користи онда уреду áли не да навлацимо мрзњу Америке јер ко се њима замерио он није дуго узиво у среци!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.03.2014 18:07

Јос да је неком битно ста Додик изјављује...Насикирао је ЕУ и Америку,а Русији је сад пуно лаксе сто има идиота на својој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

10.03.2014 22:45

Брука коме додјелисе тако престизну награду.Цовјек прије пар година јавно реце, да га не интересује ко се крсти и тај ко се крсти нека иде у СДС и тамо то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

10.03.2014 22:53

Кратко и јасно - он није нормалан! Ал` то вец сви знају, него ста да се ради?! Он це побјеци, зато и припрема терен у Русији, али ста са овим народом овдје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дервентски чај

10.03.2014 23:06

Тај чојвек само лети, и лети и одлети у ОКТОБРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота на 2

10.03.2014 22:25

Пописам ти се на тај зупцаник сто цес добити Миле!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ За Српску

11.03.2014 00:08

Босњак сам, и никада не коментарисем овдје, иако редовно процитам и васе коментаре. Апсолутно ме не занима за кога цете гласати, битно је да изаберете својом слободном вољом политицара, апсолутно ми је невазно хоце ли бити Додик, Босиц или неко треци... Само бих те замолио да не изазивас и не долијевас уље на ватру... Немој нам ти пријетити да цемо залити, јер босњацки народ није злонамјеран, али, не дај ти Бозе да нас поново неко нападне, овај пут нису голоруци, само то да знас... Зато узивај у зивоту, бирај кога хоцес и не призивај зло, да не би бас ти зазалио. Поздрав свим људима добре воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

11.03.2014 01:19

Цуј мајке ти...ОН некога критиковао...да није залосно било би смијесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики бл

10.03.2014 22:20

Мекеце јарац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

10.03.2014 21:17

Сад ће САД да га стави на црну листу:) хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

10.03.2014 22:12

Ко је следећи за награду? Кум Шкрбић, онај поп из Требиња, Миле Радишић или Слободан Станковић? Јадна је и та награда, како је девалвираше. Да сам Ноле, одмах бих је вратио, то му сигурно више и није нека част. Овај до прије пет година био против цркве,а сад га она наградјује!? Цијели свијет се "сметнуо са баглама", чини ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ТО КАЖЕ

10.03.2014 20:59

"КОНДАК" ОНИ НЕ ЗНАЈУ ДА ЧОВЕК САМО ГЛУМИ ВЕРНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИРКУСИЈАДА

10.03.2014 20:58

Неко ће ово морати платити. Бојим се да ћемо то бити ми. НИСУ КРИВИ ПРИМИТИВЦИ ШТО СУ ПОКУПИЛИ МАСТ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

10.03.2014 22:52

Ваља доцекати октобар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

10.03.2014 21:53

Предсједник 1 300 000 становника се мјеса у свјетску политику. Па нам послије даво крив сто су сви против нас. И успут признањем кримске независности признао је Косово. глупље немозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

10.03.2014 22:02

никад ми није било јасно како је овај цовек досао на власт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ЗА СРПСКУ

10.03.2014 22:28

Па како ти је мили мој боље, када ти је пензија мања, када немас право говора, када си и даље заслијепљен прицом о томе да се цувас неког непријатеља који не постоји. Једноставно ниси упуцен у свијет, гледас медије који ти преносе само ИМАГИНАРНЕ СТВАРИ. Не посматрај свијет тако уско, АНАЛИЗИРАЈ ствари и ситуацију РЕАЛНО. Све док будес пратио националистицке медије попут РТРС, бицес Сјеверни Корејанац за друштво а и сам за себе... Ако се сјећаш када је С. Кореја изгубила од Бразила 6:1, у Кореји пустили само њихов гол на националној телевизији, људи мислили да су побједили! Тако и ти имаш уско размишљање, а то ће ти се сутра одразити и на породицу кад добијеш, ти ћеш их одгајати, и бићеш одговоран за то што су ти дјеца испод просјечне интелигенције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

10.03.2014 22:42

Ма нема ти си закон у свијету.. цитав свијет цека твоју изјаву.. иди Миле уби се лопатом.. хахаха отисао да добије признање сто је опљацкао сопствени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

10.03.2014 20:48

То Миле, када тонемо нека идемо до краја, ми у земљу а ти у Русију Америћким авином Цесна и Мерцедесом С класе до аеродрома. Е мој Миле ко ће послије тебе ово више поправити, ми смо сада заиста на милости цијелом свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

10.03.2014 21:44

Знаци требамо да се бојимо од САД? Нек је критиковаоо и ИМА право. Америка упада у друге дрзаве и убија цивиле и то је у реду, а Руси не смију да бране свој народ и своје интересе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

10.03.2014 20:33

ПА КАКАВ ЛИ ЈЕ ТАЈ СТО ЊЕМУ ОВАКВОМ ДАЈЕ ТАКО РИЈЕТКО ОДЛИКОВАЊЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Српску

10.03.2014 21:29

Нећу ни да помислим колико овде има Бошњака који би били радо Срби, једном сте нас зезнули на тај фазон никад више. Како год да је код нас, још увјек је боље него у Федерацији. А сад ћемо се разићи и ама баш ништа не мозете против тога учинити. Мозда ће вас више коштати него што зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко...

10.03.2014 20:18

Да је ово рекао Изет Фазлиновиц мозда би и повјеровао,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:59

Сви ви који подрзавате Русе само зато сто су православци требали би знати да су и Украјинци исто тако православци. Али за вас полуписмене православци су само Руси и Срби. Јадно је то православље које бране такви као Додик и њему слицни. Он се је деведесетих година науцио прекрстити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

10.03.2014 19:57

Боље је сутати и испасти глуп него проговорити и отклонити сваку сумњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:53

Додику пуне гаце од страха да не заврси као Јануковиц. А сад це Америка сигурно промијенити политику према Украјини кад јој он запријети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

10.03.2014 19:53

Боље ти је почни рјешават проблеме у своме дворишту сам ће Путин да заврши то и без твоје помоћи, или хоћес у њему да се додоврис као и Вучићу... гладни смо и жедни у шта нас завали Милораде драгии ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

10.03.2014 20:51

Иако је од Додика, ипак је превисе, ста кога брига ста он мисли о Криму. Ста це мозда кад се врати куци мозда наредити да Република Српска призна Крим. Не мозес код куце ријесити проблеме, а рјесавао би их у Украјини. Који лицемјер. А сто се тице награде то би заиста требало бити цаст, али кад видим нека имена добитника зао ми је само да им Ноле прави друство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

10.03.2014 19:47

Овај нас води у пропаст..под хитно скидање свласти..и право затвор туњице....додо лопов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанацко

10.03.2014 20:43

Исти Срећко Сојиц!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија1986

10.03.2014 19:35

Додиков коментар је потврда да је изгубио компас,надајмо се да це сто прије нестати са политицке сцене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

10.03.2014 19:18

ко каже да Милорад не воли БиХ, ово је директно подривање интереса РС :) браво Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

медо

10.03.2014 19:11

МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ НАЈСЛИЧНИЈИ СРЕЋКУ ШОЈИЋУ ПО ЊЕМУ СЕ И СНИМАЛА СЕРИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ патриота

10.03.2014 19:12

Кад је такав водја и патриота нека расписе референдум док додје.Ево људи на Криму расписасе за 15 дана.Сто тај нас водја не уради?Има .уда има ово има оно...Ја цу у медјувремену преци онај мост сто неко спомену у Градисци ави се кољите низаста друго и нисте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

10.03.2014 20:04

Ста си радио несретнице? Критиковао Америку јбт бас ме занима на ком језику си то урадио? Да српски не знас то ми је јасно јбт ти стварно ниси тацан!:-(

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 19:07

Ваљало би да имамо јос неку резервну дрзаву, па да одемо сви који хоцемо да несто промјени на боље и оставимо ове сто воле Додика да им влада док сви не покерепају од глади и бједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

10.03.2014 20:00

Баљезга!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

10.03.2014 18:46

Видим неки призивају Амере. Још вам фале Турци. Поздрав за православни свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.03.2014 18:45

Све остављам себи и само себи......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето добро

10.03.2014 19:40

Због таквих квази патриота као сто су ова двојица ми млади моземо колективно отици из ове проклете дрзаве.Ста вас испуњава и цему се ви радујете мајко моја.Гдје ја зивим питам се сваки дан.А колико сте паметни и писмени види се по нацину писања.На залост такви воде ову дрзаву.Ја цу у ЕУ а ти подмази пуску и види да ти ров иза стале не зарасте патриото глупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

10.03.2014 18:32

Како су наивни ови сто велицају Додика и диве се његовој храбрости. Додик провоцира борце, градане, ... а само са једним разлогом. Моли Бога да га неко мало "притисне" па да има правдање за бјег у Москву. Тамо је сигуран, као и Милосевици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миленко кубурић-перућица

10.03.2014 18:30

Овоме народу Бог би тешко угодио. Зло кад подржи САД ви одма Додо издајник, кад подржи Русију и кад му Кирил (православна и људска-морална громада) уручи такву награду онда народ виче како је излудио, изгубио компас и слично

ОДГОВОРИТЕ
Name

бомбаш

10.03.2014 18:27

Па Милокраде запрети ти Америци што се мијеша у Украјини, они се тебе боје ти си за Амере велики страх ,ХА, ХА, ХА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еба Од кога

10.03.2014 18:27

Па видите ли ви ко су нам и како су нам паметне вође. Алија је добио награду за ширење ислама па зашто не би Додик тако исто добио за ширење правпславља. Па они су нам помогли и помажу да нам на оном свијету буде благостање а на овом како нам буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.03.2014 19:25

Овај Додик је прави дебил. Он це нас средити до краја. Испаде да је гори и од Милосевица због којег сваки дан народ обољева од НАТО бомби бацених на Србију. То мало ко данас види. Ал Додик је гори од Слобе. ДОДИК це нас унистити до краја. Идиот, кретен, криминац, силедзија властитог народа мора отици са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мудоња

10.03.2014 18:24

Свака част нашем Предсједнику, показао је да има м..а да критикује Америку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

10.03.2014 19:24

Додик је иси као Срецко Сојиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

11.03.2014 19:20

Браво Додик најбољи си нека су ти уруцили признање нека цркну ови из СДС они то никад неце добити. Ови прицају о криминалу све фабрике су у БЛ затворил Инцел, Цајевац, Јелсинград цак су и масине продавали по Федерацији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

10.03.2014 18:42

Који јадни и болесни коментари. Људи вратите се у реалност оболицете јос висе. Па стаје то погресно у овом цланку. Схватите да је Додо побједник бице вам лаксе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

10.03.2014 17:39

Право нам је луд Предсједник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

10.03.2014 19:07

Свака вам цаст пресједнице не подвијате реп ни пред ким. Инаце нисам био вас присталица али све вас висе разумијем као и велика вецина из мога краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србогуз

10.03.2014 17:28

Овом цовјеку стварно требају тељизи као волу да вуце коције јер је способан само за коције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УСА

11.03.2014 02:15

Зависис од Амера. Да ти само један мјесец не дају кредит све би пропало. Која Русија и који Крим! Тудју дрзаву окупирали и ти то подрзавас?! Не врацај се из Русије. Остани, спаси народ пропасти. Нека те Путин именује за пресједника Крима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

10.03.2014 18:19

Ништа чудно у СНСД-у њихов одборник у Скупштини града Бањалука, Душан Чајић је на челу скупштинске Комисије за борачка питања, а човијек је дезертирао из ВРС и побјегао у Нови Сад и тамо аутом ударио пјешака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

10.03.2014 18:18

Овај цовјек је стварно изгубио компас или се стварно спрема за бијег у Русију!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

10.03.2014 17:43

Дај те људи немојмо се лагати висе,ма лосе нам је да лосије не мозе бити.До када супљих прица. Какве висе игре ријеци и прици за малу дјецу и скретање с реалности и обицног зивота. Какве ленте и награде ! Дајте посла народу!!!! И када опозиција додје на позицију буде ли на исти нацин се понасала неце их спасити ни Свевисњи!!!!!!!!!! Зато памет у главу и исправно од сада без крадје и лоповлука!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

10.03.2014 19:10

Па засто ти не идес у европску унију када ти је тако близу а и вјерујес даце ти бити бајно.браво за додика прави водја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 17:25

а будале мајко моја....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

10.03.2014 18:26

Е мој Додик због ове изјаве, Америка би могла ункинути РС, па се ти онда жали и Русији и Богу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако мене питас

10.03.2014 19:01

Ја зивим у Градисци.Ја бих у ЕУ ако мозе ја не би у Русију. ЕУ нам је преко моста а ми као С.Кореја. Пролупао си Миле свега ми. Ако се натоваре Амери и ЕУ на нас нестаце ова наса Републике Српске као пјена... Ајмо ми мало да имамо плате ко Свабе, а коме се ратује на истоку нека пуца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој Милокраду

10.03.2014 18:00

Е мој Милокраду, јел' могуће да си тако наиван па не схваташ да ћемо сада сви ми платити цијену тих твојих "мудрих" изјава?? Американци ти неће опроститита твоја баљезгања..живи били па видели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

10.03.2014 19:15

Додик није поменуо ни ЕУ ни Америку. Браво предсједнице и цеститке за орден.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо постар

10.03.2014 18:56

Цудна је то биљка! Мислио је ако проговори против Америке (оних сто су га поставили на ову функцију) да це добити гласове бираца. Јако цудна биљка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ако мене питаш

10.03.2014 18:16

Као да си мене питао .. и ја би западњачке плате.. а не руску ладу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

10.03.2014 18:37

Људи моји овај цовјек це нас одвести право у пакао...јадна нам мајка са њим!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан ТБ

12.03.2014 10:30

Има ли ико да га Додик није критиковао? Србија, Украина, Русија, САД, ЕУ, Крим.... Ко је сљедеци? Вјероватно је нас предсједник умислио да мозе бити предсједник свих народа и народности?! А није у стању да са својом пуленком Зељком добије ни кредит од ММФ-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

12.03.2014 09:36

Овај је награисао негдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

12.03.2014 08:50

ХАХАХАХ ста да се казе , Цовјек бусинессман и Вјерник у једном, то је сасвим нормално, гласај те опет Милета па це бити све добро ...ееех људи моји када це те се опаметити ...Позз са Запада

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

12.03.2014 16:40

Муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу. Мисао у стиху великог српског пјесника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

удс

12.03.2014 16:59

Ја стварно нас у Републици Српској не разумијем. Додик пун пара и некретнина, путује, узива зивот. Овај кратак зивот који сви зивимо он заиста зиви. А ми....ми га обозавамо....ми га волимо......он је нас....нек нам зиви драги предсједник. А исто је цовијек ко и ја. Најгоре је то сто он ницим није створио услове да и ја овај свој зивот прозивим у неком миру и среци а не под неким стресом. Понављам, не тразим ниста да ми Додик дадне, али да створи услове да моје знање додје до изразаја или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел пјево!

12.03.2014 00:36

Народе, недај боже да је запјево у РУСИЈИ, неби нас опрала ни Дрина ни Сава. Овако, мислим... платис па идес, као у Египат преко агенције, стим сто је ово много скупље и плаца НАРОД РС. Казницемо газде, али богами и циновнике, који се ових година нису придрзавали закона. Сви постени немају разлога да брину. Али непостени, ви г.ов.а у слузби криминалаца, који сте годинама, да би сацували привилегије и ситну добит. Питајте Санадера, кад се пресабере, да ли ми је свеједно ста је радио. Јел био моћнији од ових насих шупака? Па гдје је вечарас ... у "РЕМЕТИНЦУ" (то ти је као наша Фоча или слично).

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 10:06

РЕ Озренац/ Ко се то јос смије из региона од дрзавника јавно супроставити и критиковати Америцку администрацију? Само једно име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

11.03.2014 08:58

Човјек само брине бриге других држава, као да нема проблема у својој. Милораде народ је гладан у Републици Српској, држави коју ти наводно водиш и представљаш. Надам се да ћеш од октобра бити бивши предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

11.03.2014 08:40

СУЛУДО ! Апсолутно је познато да Милокрад нема компас за време и простор. Човек је тотално изгубљен или га његове службе које су задужене да га информишу о стању у земљи и свету лажу. Бити на страни Руса у овако изузетно тешком положају када РС зависи од ММФ-а, Америке и западних инвестиција је чиста лудост. Матица Србија на челу са Вучићем и непомишља да се меша у неки тамо конфликт Богу иза ногу. РС као ентитет чије постојање је “реално гледајући” под великим упитником и која постоји захваљујући Америци (јер да се они нису умешали Дејтона не би било, а Дејтон је дао међународно признање РС као Ентитету у саставу БиХ) је Милокрад довео у питање. Сукоб две велике силе између Америке и Русије уз малу гњиду Милокрада, ће РС да кошта нестанка и потпуног утапања у БиХ. Сад ћете видети кад све велике светске силе прогласе да је Дејтон поништен и да га ваља дорадити, па почну користити механизам силе ОХР-а. Какву мазгу имамо у председничкој фотељи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

11.03.2014 09:31

Истину треба рећи јасно и гласно нека одјекује овим пустопољинама, не може бјелосвјетски полицајац да узме себи за право да уређује свијет по своме нахођењу, ментални склоп универзума није толико савитљив колико жели мешетар планете. Зар нисмо то осјетили на својој кожи? Треба му рећи у лице да истина, ма каква била, није увијек на његовој страни,постоје универзални људски принципи који треба да нас руководе у нашим комуникацијама са свијетом, а што се тиче наших унутарњих проблема било би врло интересантно да се представе у правом свијетлу, не мислим да на данашњој политичкој сцени има оних који задовољавају све укусе, а што се поштења тиче можемо да упалимо луч и да га тражимо ако успијемо да га нађемо. Дотле, у здрављу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагуар

11.03.2014 14:31

Само да се завуце путину у гузове буахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

11.03.2014 07:48

Браво легендо, ми Бошњаци смо на твојој страни, само тако настави и у Републици Српској владати че "опште благостање"... Дабогда те изабрали за доживотног владара РС-ке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.03.2014 11:00

"Бивши високи представник за БиХ Wолфганг Петритсцх и стручњак за Балкан Цхристопхе Солиоз у опсежном тексту објављеном на порталу за либералне политике "Опен Демоцрацy" наводе како је дошло вријеме да се у Босни и Херцеговини укину ентитети Република Српска и Федерација БиХ и земља организује по регијама." Само нек Миле и даље провоцира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озренац

11.03.2014 08:27

Миле, запрети Амерканцима да цес им увести санкције ако се буду мјесали у Руско Украински политику

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванземаљац

11.03.2014 07:27

ПА ОН НИЈЕ НИ КРШТЕН, А НЕ ВОДИ СЕ НИ КАО СРБИН. УВЕК СЕ ИЗЈАШЊАВАО КАО ЈУГОСЛОВЕН, АЛ' ДОШЛО ВРЕМЕ ДА ЦРКВА НАГРАЂУЈЕ И НЕКРСТЕНЕ, КУСТУРИЦЕ... ДОДО И ОВО КУПИ - ЗА СЕБЕ И КУСТУРИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

11.03.2014 11:59

Ма ја Додик је битан и за Америку и за Русију па ће ето сви играти како Додик свира... на чему ли је мајко моја па се тако понаша!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

11.03.2014 13:31

Зна се вец да се иде на укидање ентитета и кантона ал тада це миле бити у опоцизији(а убрзо и у затвору) ако не збрисе у Москву.И неце само Миле, бице ту и Цовиц и Лагумдзија и Изетбеговиц.Нове власти це добити инструкције како це радити (као Вуциц у Србији), промовисаце се економска интеграција дрзаве јер це европа сада због Украине сто прије хтјети да интегрисе оовај дио балкана.Америка је створила и одобрила ентитете надајуци се да це се луди балканци успјети договорити ал сада је јасно да су БХ елите способне само за пљацку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 08:19

Свака њему цаст, опозиционари се не би усудили критиковати своје предсједнике партија, јер зна се како заврсе, а камоли да критикују САД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нићифор

11.03.2014 12:20

Милокрад опет спинује те одвлачи пажњу са тешке ситуације у РС. Милокраде, Милокраде...црни Милокраде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ако ме питас

11.03.2014 08:12

Имаћеш плату као свабо кад будеш радио као свабо. Заборавити морас кафу и пиво за вријеме радног времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИХ

11.03.2014 08:11

Фашиста обични.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

11.03.2014 07:45

Јој, јој, народе мој! Гледајте од цега зивите, а Миле оде на рапорт за Рафинерију "Брод"... Јос мало па је и њој катанац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

11.03.2014 05:27

Овом декомпензованом антихристу дају награду Руске православне цркве!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјоле

11.03.2014 17:23

крв своју за русију моју

ОДГОВОРИТЕ
Name

прпа

11.03.2014 02:18

Цојек је луд неморалан накро се па вели брига ме за народ,он зели да донесе целом српском народу несрецу и зло,мало нам је насе муке јос нам треба да се завадимо са Европом и Америком ко би тад да нас брани и од цега да зивимо.Та иста Русија је гледала страдања Срба кад нас је НАТО ударала ниста нису урадили и ја им никад неверујем да це кад несто за нас урадит ми треба да будемо неутрални у тим конфликтима измедју Русије и Америке,ако моземо имат каке користи онда уреду áли не да навлацимо мрзњу Америке јер ко се њима замерио он није дуго узиво у среци!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.03.2014 18:07

Јос да је неком битно ста Додик изјављује...Насикирао је ЕУ и Америку,а Русији је сад пуно лаксе сто има идиота на својој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

10.03.2014 22:45

Брука коме додјелисе тако престизну награду.Цовјек прије пар година јавно реце, да га не интересује ко се крсти и тај ко се крсти нека иде у СДС и тамо то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

10.03.2014 22:53

Кратко и јасно - он није нормалан! Ал` то вец сви знају, него ста да се ради?! Он це побјеци, зато и припрема терен у Русији, али ста са овим народом овдје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дервентски чај

10.03.2014 23:06

Тај чојвек само лети, и лети и одлети у ОКТОБРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота на 2

10.03.2014 22:25

Пописам ти се на тај зупцаник сто цес добити Миле!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ За Српску

11.03.2014 00:08

Босњак сам, и никада не коментарисем овдје, иако редовно процитам и васе коментаре. Апсолутно ме не занима за кога цете гласати, битно је да изаберете својом слободном вољом политицара, апсолутно ми је невазно хоце ли бити Додик, Босиц или неко треци... Само бих те замолио да не изазивас и не долијевас уље на ватру... Немој нам ти пријетити да цемо залити, јер босњацки народ није злонамјеран, али, не дај ти Бозе да нас поново неко нападне, овај пут нису голоруци, само то да знас... Зато узивај у зивоту, бирај кога хоцес и не призивај зло, да не би бас ти зазалио. Поздрав свим људима добре воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

11.03.2014 01:19

Цуј мајке ти...ОН некога критиковао...да није залосно било би смијесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики бл

10.03.2014 22:20

Мекеце јарац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

10.03.2014 21:17

Сад ће САД да га стави на црну листу:) хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

10.03.2014 22:12

Ко је следећи за награду? Кум Шкрбић, онај поп из Требиња, Миле Радишић или Слободан Станковић? Јадна је и та награда, како је девалвираше. Да сам Ноле, одмах бих је вратио, то му сигурно више и није нека част. Овај до прије пет година био против цркве,а сад га она наградјује!? Цијели свијет се "сметнуо са баглама", чини ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ТО КАЖЕ

10.03.2014 20:59

"КОНДАК" ОНИ НЕ ЗНАЈУ ДА ЧОВЕК САМО ГЛУМИ ВЕРНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИРКУСИЈАДА

10.03.2014 20:58

Неко ће ово морати платити. Бојим се да ћемо то бити ми. НИСУ КРИВИ ПРИМИТИВЦИ ШТО СУ ПОКУПИЛИ МАСТ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

10.03.2014 22:52

Ваља доцекати октобар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

10.03.2014 21:53

Предсједник 1 300 000 становника се мјеса у свјетску политику. Па нам послије даво крив сто су сви против нас. И успут признањем кримске независности признао је Косово. глупље немозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

10.03.2014 22:02

никад ми није било јасно како је овај цовек досао на власт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ЗА СРПСКУ

10.03.2014 22:28

Па како ти је мили мој боље, када ти је пензија мања, када немас право говора, када си и даље заслијепљен прицом о томе да се цувас неког непријатеља који не постоји. Једноставно ниси упуцен у свијет, гледас медије који ти преносе само ИМАГИНАРНЕ СТВАРИ. Не посматрај свијет тако уско, АНАЛИЗИРАЈ ствари и ситуацију РЕАЛНО. Све док будес пратио националистицке медије попут РТРС, бицес Сјеверни Корејанац за друштво а и сам за себе... Ако се сјећаш када је С. Кореја изгубила од Бразила 6:1, у Кореји пустили само њихов гол на националној телевизији, људи мислили да су побједили! Тако и ти имаш уско размишљање, а то ће ти се сутра одразити и на породицу кад добијеш, ти ћеш их одгајати, и бићеш одговоран за то што су ти дјеца испод просјечне интелигенције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

10.03.2014 22:42

Ма нема ти си закон у свијету.. цитав свијет цека твоју изјаву.. иди Миле уби се лопатом.. хахаха отисао да добије признање сто је опљацкао сопствени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

10.03.2014 20:48

То Миле, када тонемо нека идемо до краја, ми у земљу а ти у Русију Америћким авином Цесна и Мерцедесом С класе до аеродрома. Е мој Миле ко ће послије тебе ово више поправити, ми смо сада заиста на милости цијелом свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

10.03.2014 21:44

Знаци требамо да се бојимо од САД? Нек је критиковаоо и ИМА право. Америка упада у друге дрзаве и убија цивиле и то је у реду, а Руси не смију да бране свој народ и своје интересе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

10.03.2014 20:33

ПА КАКАВ ЛИ ЈЕ ТАЈ СТО ЊЕМУ ОВАКВОМ ДАЈЕ ТАКО РИЈЕТКО ОДЛИКОВАЊЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Српску

10.03.2014 21:29

Нећу ни да помислим колико овде има Бошњака који би били радо Срби, једном сте нас зезнули на тај фазон никад више. Како год да је код нас, још увјек је боље него у Федерацији. А сад ћемо се разићи и ама баш ништа не мозете против тога учинити. Мозда ће вас више коштати него што зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко...

10.03.2014 20:18

Да је ово рекао Изет Фазлиновиц мозда би и повјеровао,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:59

Сви ви који подрзавате Русе само зато сто су православци требали би знати да су и Украјинци исто тако православци. Али за вас полуписмене православци су само Руси и Срби. Јадно је то православље које бране такви као Додик и њему слицни. Он се је деведесетих година науцио прекрстити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

10.03.2014 19:57

Боље је сутати и испасти глуп него проговорити и отклонити сваку сумњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:53

Додику пуне гаце од страха да не заврси као Јануковиц. А сад це Америка сигурно промијенити политику према Украјини кад јој он запријети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

10.03.2014 19:53

Боље ти је почни рјешават проблеме у своме дворишту сам ће Путин да заврши то и без твоје помоћи, или хоћес у њему да се додоврис као и Вучићу... гладни смо и жедни у шта нас завали Милораде драгии ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

10.03.2014 20:51

Иако је од Додика, ипак је превисе, ста кога брига ста он мисли о Криму. Ста це мозда кад се врати куци мозда наредити да Република Српска призна Крим. Не мозес код куце ријесити проблеме, а рјесавао би их у Украјини. Који лицемјер. А сто се тице награде то би заиста требало бити цаст, али кад видим нека имена добитника зао ми је само да им Ноле прави друство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

10.03.2014 19:47

Овај нас води у пропаст..под хитно скидање свласти..и право затвор туњице....додо лопов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанацко

10.03.2014 20:43

Исти Срећко Сојиц!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија1986

10.03.2014 19:35

Додиков коментар је потврда да је изгубио компас,надајмо се да це сто прије нестати са политицке сцене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

10.03.2014 19:18

ко каже да Милорад не воли БиХ, ово је директно подривање интереса РС :) браво Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

медо

10.03.2014 19:11

МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ НАЈСЛИЧНИЈИ СРЕЋКУ ШОЈИЋУ ПО ЊЕМУ СЕ И СНИМАЛА СЕРИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ патриота

10.03.2014 19:12

Кад је такав водја и патриота нека расписе референдум док додје.Ево људи на Криму расписасе за 15 дана.Сто тај нас водја не уради?Има .уда има ово има оно...Ја цу у медјувремену преци онај мост сто неко спомену у Градисци ави се кољите низаста друго и нисте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

10.03.2014 20:04

Ста си радио несретнице? Критиковао Америку јбт бас ме занима на ком језику си то урадио? Да српски не знас то ми је јасно јбт ти стварно ниси тацан!:-(

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 19:07

Ваљало би да имамо јос неку резервну дрзаву, па да одемо сви који хоцемо да несто промјени на боље и оставимо ове сто воле Додика да им влада док сви не покерепају од глади и бједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

10.03.2014 20:00

Баљезга!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

10.03.2014 18:46

Видим неки призивају Амере. Још вам фале Турци. Поздрав за православни свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.03.2014 18:45

Све остављам себи и само себи......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето добро

10.03.2014 19:40

Због таквих квази патриота као сто су ова двојица ми млади моземо колективно отици из ове проклете дрзаве.Ста вас испуњава и цему се ви радујете мајко моја.Гдје ја зивим питам се сваки дан.А колико сте паметни и писмени види се по нацину писања.На залост такви воде ову дрзаву.Ја цу у ЕУ а ти подмази пуску и види да ти ров иза стале не зарасте патриото глупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

10.03.2014 18:32

Како су наивни ови сто велицају Додика и диве се његовој храбрости. Додик провоцира борце, градане, ... а само са једним разлогом. Моли Бога да га неко мало "притисне" па да има правдање за бјег у Москву. Тамо је сигуран, као и Милосевици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миленко кубурић-перућица

10.03.2014 18:30

Овоме народу Бог би тешко угодио. Зло кад подржи САД ви одма Додо издајник, кад подржи Русију и кад му Кирил (православна и људска-морална громада) уручи такву награду онда народ виче како је излудио, изгубио компас и слично

ОДГОВОРИТЕ
Name

бомбаш

10.03.2014 18:27

Па Милокраде запрети ти Америци што се мијеша у Украјини, они се тебе боје ти си за Амере велики страх ,ХА, ХА, ХА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еба Од кога

10.03.2014 18:27

Па видите ли ви ко су нам и како су нам паметне вође. Алија је добио награду за ширење ислама па зашто не би Додик тако исто добио за ширење правпславља. Па они су нам помогли и помажу да нам на оном свијету буде благостање а на овом како нам буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.03.2014 19:25

Овај Додик је прави дебил. Он це нас средити до краја. Испаде да је гори и од Милосевица због којег сваки дан народ обољева од НАТО бомби бацених на Србију. То мало ко данас види. Ал Додик је гори од Слобе. ДОДИК це нас унистити до краја. Идиот, кретен, криминац, силедзија властитог народа мора отици са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мудоња

10.03.2014 18:24

Свака част нашем Предсједнику, показао је да има м..а да критикује Америку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

10.03.2014 19:24

Додик је иси као Срецко Сојиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

11.03.2014 19:20

Браво Додик најбољи си нека су ти уруцили признање нека цркну ови из СДС они то никад неце добити. Ови прицају о криминалу све фабрике су у БЛ затворил Инцел, Цајевац, Јелсинград цак су и масине продавали по Федерацији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

10.03.2014 18:42

Који јадни и болесни коментари. Људи вратите се у реалност оболицете јос висе. Па стаје то погресно у овом цланку. Схватите да је Додо побједник бице вам лаксе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

10.03.2014 17:39

Право нам је луд Предсједник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

10.03.2014 19:07

Свака вам цаст пресједнице не подвијате реп ни пред ким. Инаце нисам био вас присталица али све вас висе разумијем као и велика вецина из мога краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србогуз

10.03.2014 17:28

Овом цовјеку стварно требају тељизи као волу да вуце коције јер је способан само за коције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УСА

11.03.2014 02:15

Зависис од Амера. Да ти само један мјесец не дају кредит све би пропало. Која Русија и који Крим! Тудју дрзаву окупирали и ти то подрзавас?! Не врацај се из Русије. Остани, спаси народ пропасти. Нека те Путин именује за пресједника Крима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

10.03.2014 18:19

Ништа чудно у СНСД-у њихов одборник у Скупштини града Бањалука, Душан Чајић је на челу скупштинске Комисије за борачка питања, а човијек је дезертирао из ВРС и побјегао у Нови Сад и тамо аутом ударио пјешака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

10.03.2014 18:18

Овај цовјек је стварно изгубио компас или се стварно спрема за бијег у Русију!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

10.03.2014 17:43

Дај те људи немојмо се лагати висе,ма лосе нам је да лосије не мозе бити.До када супљих прица. Какве висе игре ријеци и прици за малу дјецу и скретање с реалности и обицног зивота. Какве ленте и награде ! Дајте посла народу!!!! И када опозиција додје на позицију буде ли на исти нацин се понасала неце их спасити ни Свевисњи!!!!!!!!!! Зато памет у главу и исправно од сада без крадје и лоповлука!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

10.03.2014 19:10

Па засто ти не идес у европску унију када ти је тако близу а и вјерујес даце ти бити бајно.браво за додика прави водја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 17:25

а будале мајко моја....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

10.03.2014 18:26

Е мој Додик због ове изјаве, Америка би могла ункинути РС, па се ти онда жали и Русији и Богу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако мене питас

10.03.2014 19:01

Ја зивим у Градисци.Ја бих у ЕУ ако мозе ја не би у Русију. ЕУ нам је преко моста а ми као С.Кореја. Пролупао си Миле свега ми. Ако се натоваре Амери и ЕУ на нас нестаце ова наса Републике Српске као пјена... Ајмо ми мало да имамо плате ко Свабе, а коме се ратује на истоку нека пуца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој Милокраду

10.03.2014 18:00

Е мој Милокраду, јел' могуће да си тако наиван па не схваташ да ћемо сада сви ми платити цијену тих твојих "мудрих" изјава?? Американци ти неће опроститита твоја баљезгања..живи били па видели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

10.03.2014 19:15

Додик није поменуо ни ЕУ ни Америку. Браво предсједнице и цеститке за орден.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо постар

10.03.2014 18:56

Цудна је то биљка! Мислио је ако проговори против Америке (оних сто су га поставили на ову функцију) да це добити гласове бираца. Јако цудна биљка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ако мене питаш

10.03.2014 18:16

Као да си мене питао .. и ја би западњачке плате.. а не руску ладу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

10.03.2014 18:37

Људи моји овај цовјек це нас одвести право у пакао...јадна нам мајка са њим!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан ТБ

12.03.2014 10:30

Има ли ико да га Додик није критиковао? Србија, Украина, Русија, САД, ЕУ, Крим.... Ко је сљедеци? Вјероватно је нас предсједник умислио да мозе бити предсједник свих народа и народности?! А није у стању да са својом пуленком Зељком добије ни кредит од ММФ-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

12.03.2014 09:36

Овај је награисао негдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

12.03.2014 08:50

ХАХАХАХ ста да се казе , Цовјек бусинессман и Вјерник у једном, то је сасвим нормално, гласај те опет Милета па це бити све добро ...ееех људи моји када це те се опаметити ...Позз са Запада

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

12.03.2014 16:40

Муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу. Мисао у стиху великог српског пјесника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

удс

12.03.2014 16:59

Ја стварно нас у Републици Српској не разумијем. Додик пун пара и некретнина, путује, узива зивот. Овај кратак зивот који сви зивимо он заиста зиви. А ми....ми га обозавамо....ми га волимо......он је нас....нек нам зиви драги предсједник. А исто је цовијек ко и ја. Најгоре је то сто он ницим није створио услове да и ја овај свој зивот прозивим у неком миру и среци а не под неким стресом. Понављам, не тразим ниста да ми Додик дадне, али да створи услове да моје знање додје до изразаја или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел пјево!

12.03.2014 00:36

Народе, недај боже да је запјево у РУСИЈИ, неби нас опрала ни Дрина ни Сава. Овако, мислим... платис па идес, као у Египат преко агенције, стим сто је ово много скупље и плаца НАРОД РС. Казницемо газде, али богами и циновнике, који се ових година нису придрзавали закона. Сви постени немају разлога да брину. Али непостени, ви г.ов.а у слузби криминалаца, који сте годинама, да би сацували привилегије и ситну добит. Питајте Санадера, кад се пресабере, да ли ми је свеједно ста је радио. Јел био моћнији од ових насих шупака? Па гдје је вечарас ... у "РЕМЕТИНЦУ" (то ти је као наша Фоча или слично).

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 10:06

РЕ Озренац/ Ко се то јос смије из региона од дрзавника јавно супроставити и критиковати Америцку администрацију? Само једно име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

11.03.2014 08:58

Човјек само брине бриге других држава, као да нема проблема у својој. Милораде народ је гладан у Републици Српској, држави коју ти наводно водиш и представљаш. Надам се да ћеш од октобра бити бивши предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

11.03.2014 08:40

СУЛУДО ! Апсолутно је познато да Милокрад нема компас за време и простор. Човек је тотално изгубљен или га његове службе које су задужене да га информишу о стању у земљи и свету лажу. Бити на страни Руса у овако изузетно тешком положају када РС зависи од ММФ-а, Америке и западних инвестиција је чиста лудост. Матица Србија на челу са Вучићем и непомишља да се меша у неки тамо конфликт Богу иза ногу. РС као ентитет чије постојање је “реално гледајући” под великим упитником и која постоји захваљујући Америци (јер да се они нису умешали Дејтона не би било, а Дејтон је дао међународно признање РС као Ентитету у саставу БиХ) је Милокрад довео у питање. Сукоб две велике силе између Америке и Русије уз малу гњиду Милокрада, ће РС да кошта нестанка и потпуног утапања у БиХ. Сад ћете видети кад све велике светске силе прогласе да је Дејтон поништен и да га ваља дорадити, па почну користити механизам силе ОХР-а. Какву мазгу имамо у председничкој фотељи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

11.03.2014 09:31

Истину треба рећи јасно и гласно нека одјекује овим пустопољинама, не може бјелосвјетски полицајац да узме себи за право да уређује свијет по своме нахођењу, ментални склоп универзума није толико савитљив колико жели мешетар планете. Зар нисмо то осјетили на својој кожи? Треба му рећи у лице да истина, ма каква била, није увијек на његовој страни,постоје универзални људски принципи који треба да нас руководе у нашим комуникацијама са свијетом, а што се тиче наших унутарњих проблема било би врло интересантно да се представе у правом свијетлу, не мислим да на данашњој политичкој сцени има оних који задовољавају све укусе, а што се поштења тиче можемо да упалимо луч и да га тражимо ако успијемо да га нађемо. Дотле, у здрављу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагуар

11.03.2014 14:31

Само да се завуце путину у гузове буахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

11.03.2014 07:48

Браво легендо, ми Бошњаци смо на твојој страни, само тако настави и у Републици Српској владати че "опште благостање"... Дабогда те изабрали за доживотног владара РС-ке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.03.2014 11:00

"Бивши високи представник за БиХ Wолфганг Петритсцх и стручњак за Балкан Цхристопхе Солиоз у опсежном тексту објављеном на порталу за либералне политике "Опен Демоцрацy" наводе како је дошло вријеме да се у Босни и Херцеговини укину ентитети Република Српска и Федерација БиХ и земља организује по регијама." Само нек Миле и даље провоцира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озренац

11.03.2014 08:27

Миле, запрети Амерканцима да цес им увести санкције ако се буду мјесали у Руско Украински политику

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванземаљац

11.03.2014 07:27

ПА ОН НИЈЕ НИ КРШТЕН, А НЕ ВОДИ СЕ НИ КАО СРБИН. УВЕК СЕ ИЗЈАШЊАВАО КАО ЈУГОСЛОВЕН, АЛ' ДОШЛО ВРЕМЕ ДА ЦРКВА НАГРАЂУЈЕ И НЕКРСТЕНЕ, КУСТУРИЦЕ... ДОДО И ОВО КУПИ - ЗА СЕБЕ И КУСТУРИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

11.03.2014 11:59

Ма ја Додик је битан и за Америку и за Русију па ће ето сви играти како Додик свира... на чему ли је мајко моја па се тако понаша!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

11.03.2014 13:31

Зна се вец да се иде на укидање ентитета и кантона ал тада це миле бити у опоцизији(а убрзо и у затвору) ако не збрисе у Москву.И неце само Миле, бице ту и Цовиц и Лагумдзија и Изетбеговиц.Нове власти це добити инструкције како це радити (као Вуциц у Србији), промовисаце се економска интеграција дрзаве јер це европа сада због Украине сто прије хтјети да интегрисе оовај дио балкана.Америка је створила и одобрила ентитете надајуци се да це се луди балканци успјети договорити ал сада је јасно да су БХ елите способне само за пљацку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 08:19

Свака њему цаст, опозиционари се не би усудили критиковати своје предсједнике партија, јер зна се како заврсе, а камоли да критикују САД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нићифор

11.03.2014 12:20

Милокрад опет спинује те одвлачи пажњу са тешке ситуације у РС. Милокраде, Милокраде...црни Милокраде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ако ме питас

11.03.2014 08:12

Имаћеш плату као свабо кад будеш радио као свабо. Заборавити морас кафу и пиво за вријеме радног времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИХ

11.03.2014 08:11

Фашиста обични.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

11.03.2014 07:45

Јој, јој, народе мој! Гледајте од цега зивите, а Миле оде на рапорт за Рафинерију "Брод"... Јос мало па је и њој катанац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

11.03.2014 05:27

Овом декомпензованом антихристу дају награду Руске православне цркве!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјоле

11.03.2014 17:23

крв своју за русију моју

ОДГОВОРИТЕ
Name

прпа

11.03.2014 02:18

Цојек је луд неморалан накро се па вели брига ме за народ,он зели да донесе целом српском народу несрецу и зло,мало нам је насе муке јос нам треба да се завадимо са Европом и Америком ко би тад да нас брани и од цега да зивимо.Та иста Русија је гледала страдања Срба кад нас је НАТО ударала ниста нису урадили и ја им никад неверујем да це кад несто за нас урадит ми треба да будемо неутрални у тим конфликтима измедју Русије и Америке,ако моземо имат каке користи онда уреду áли не да навлацимо мрзњу Америке јер ко се њима замерио он није дуго узиво у среци!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.03.2014 18:07

Јос да је неком битно ста Додик изјављује...Насикирао је ЕУ и Америку,а Русији је сад пуно лаксе сто има идиота на својој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

10.03.2014 22:45

Брука коме додјелисе тако престизну награду.Цовјек прије пар година јавно реце, да га не интересује ко се крсти и тај ко се крсти нека иде у СДС и тамо то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

10.03.2014 22:53

Кратко и јасно - он није нормалан! Ал` то вец сви знају, него ста да се ради?! Он це побјеци, зато и припрема терен у Русији, али ста са овим народом овдје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дервентски чај

10.03.2014 23:06

Тај чојвек само лети, и лети и одлети у ОКТОБРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота на 2

10.03.2014 22:25

Пописам ти се на тај зупцаник сто цес добити Миле!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ За Српску

11.03.2014 00:08

Босњак сам, и никада не коментарисем овдје, иако редовно процитам и васе коментаре. Апсолутно ме не занима за кога цете гласати, битно је да изаберете својом слободном вољом политицара, апсолутно ми је невазно хоце ли бити Додик, Босиц или неко треци... Само бих те замолио да не изазивас и не долијевас уље на ватру... Немој нам ти пријетити да цемо залити, јер босњацки народ није злонамјеран, али, не дај ти Бозе да нас поново неко нападне, овај пут нису голоруци, само то да знас... Зато узивај у зивоту, бирај кога хоцес и не призивај зло, да не би бас ти зазалио. Поздрав свим људима добре воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

11.03.2014 01:19

Цуј мајке ти...ОН некога критиковао...да није залосно било би смијесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики бл

10.03.2014 22:20

Мекеце јарац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

10.03.2014 21:17

Сад ће САД да га стави на црну листу:) хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

10.03.2014 22:12

Ко је следећи за награду? Кум Шкрбић, онај поп из Требиња, Миле Радишић или Слободан Станковић? Јадна је и та награда, како је девалвираше. Да сам Ноле, одмах бих је вратио, то му сигурно више и није нека част. Овај до прије пет година био против цркве,а сад га она наградјује!? Цијели свијет се "сметнуо са баглама", чини ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ТО КАЖЕ

10.03.2014 20:59

"КОНДАК" ОНИ НЕ ЗНАЈУ ДА ЧОВЕК САМО ГЛУМИ ВЕРНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИРКУСИЈАДА

10.03.2014 20:58

Неко ће ово морати платити. Бојим се да ћемо то бити ми. НИСУ КРИВИ ПРИМИТИВЦИ ШТО СУ ПОКУПИЛИ МАСТ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

10.03.2014 22:52

Ваља доцекати октобар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

10.03.2014 21:53

Предсједник 1 300 000 становника се мјеса у свјетску политику. Па нам послије даво крив сто су сви против нас. И успут признањем кримске независности признао је Косово. глупље немозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

10.03.2014 22:02

никад ми није било јасно како је овај цовек досао на власт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ЗА СРПСКУ

10.03.2014 22:28

Па како ти је мили мој боље, када ти је пензија мања, када немас право говора, када си и даље заслијепљен прицом о томе да се цувас неког непријатеља који не постоји. Једноставно ниси упуцен у свијет, гледас медије који ти преносе само ИМАГИНАРНЕ СТВАРИ. Не посматрај свијет тако уско, АНАЛИЗИРАЈ ствари и ситуацију РЕАЛНО. Све док будес пратио националистицке медије попут РТРС, бицес Сјеверни Корејанац за друштво а и сам за себе... Ако се сјећаш када је С. Кореја изгубила од Бразила 6:1, у Кореји пустили само њихов гол на националној телевизији, људи мислили да су побједили! Тако и ти имаш уско размишљање, а то ће ти се сутра одразити и на породицу кад добијеш, ти ћеш их одгајати, и бићеш одговоран за то што су ти дјеца испод просјечне интелигенције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

10.03.2014 22:42

Ма нема ти си закон у свијету.. цитав свијет цека твоју изјаву.. иди Миле уби се лопатом.. хахаха отисао да добије признање сто је опљацкао сопствени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

10.03.2014 20:48

То Миле, када тонемо нека идемо до краја, ми у земљу а ти у Русију Америћким авином Цесна и Мерцедесом С класе до аеродрома. Е мој Миле ко ће послије тебе ово више поправити, ми смо сада заиста на милости цијелом свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

10.03.2014 21:44

Знаци требамо да се бојимо од САД? Нек је критиковаоо и ИМА право. Америка упада у друге дрзаве и убија цивиле и то је у реду, а Руси не смију да бране свој народ и своје интересе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

10.03.2014 20:33

ПА КАКАВ ЛИ ЈЕ ТАЈ СТО ЊЕМУ ОВАКВОМ ДАЈЕ ТАКО РИЈЕТКО ОДЛИКОВАЊЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Српску

10.03.2014 21:29

Нећу ни да помислим колико овде има Бошњака који би били радо Срби, једном сте нас зезнули на тај фазон никад више. Како год да је код нас, још увјек је боље него у Федерацији. А сад ћемо се разићи и ама баш ништа не мозете против тога учинити. Мозда ће вас више коштати него што зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко...

10.03.2014 20:18

Да је ово рекао Изет Фазлиновиц мозда би и повјеровао,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:59

Сви ви који подрзавате Русе само зато сто су православци требали би знати да су и Украјинци исто тако православци. Али за вас полуписмене православци су само Руси и Срби. Јадно је то православље које бране такви као Додик и њему слицни. Он се је деведесетих година науцио прекрстити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

10.03.2014 19:57

Боље је сутати и испасти глуп него проговорити и отклонити сваку сумњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:53

Додику пуне гаце од страха да не заврси као Јануковиц. А сад це Америка сигурно промијенити политику према Украјини кад јој он запријети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

10.03.2014 19:53

Боље ти је почни рјешават проблеме у своме дворишту сам ће Путин да заврши то и без твоје помоћи, или хоћес у њему да се додоврис као и Вучићу... гладни смо и жедни у шта нас завали Милораде драгии ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

10.03.2014 20:51

Иако је од Додика, ипак је превисе, ста кога брига ста он мисли о Криму. Ста це мозда кад се врати куци мозда наредити да Република Српска призна Крим. Не мозес код куце ријесити проблеме, а рјесавао би их у Украјини. Који лицемјер. А сто се тице награде то би заиста требало бити цаст, али кад видим нека имена добитника зао ми је само да им Ноле прави друство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

10.03.2014 19:47

Овај нас води у пропаст..под хитно скидање свласти..и право затвор туњице....додо лопов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанацко

10.03.2014 20:43

Исти Срећко Сојиц!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија1986

10.03.2014 19:35

Додиков коментар је потврда да је изгубио компас,надајмо се да це сто прије нестати са политицке сцене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

10.03.2014 19:18

ко каже да Милорад не воли БиХ, ово је директно подривање интереса РС :) браво Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

медо

10.03.2014 19:11

МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ НАЈСЛИЧНИЈИ СРЕЋКУ ШОЈИЋУ ПО ЊЕМУ СЕ И СНИМАЛА СЕРИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ патриота

10.03.2014 19:12

Кад је такав водја и патриота нека расписе референдум док додје.Ево људи на Криму расписасе за 15 дана.Сто тај нас водја не уради?Има .уда има ово има оно...Ја цу у медјувремену преци онај мост сто неко спомену у Градисци ави се кољите низаста друго и нисте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

10.03.2014 20:04

Ста си радио несретнице? Критиковао Америку јбт бас ме занима на ком језику си то урадио? Да српски не знас то ми је јасно јбт ти стварно ниси тацан!:-(

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 19:07

Ваљало би да имамо јос неку резервну дрзаву, па да одемо сви који хоцемо да несто промјени на боље и оставимо ове сто воле Додика да им влада док сви не покерепају од глади и бједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

10.03.2014 20:00

Баљезга!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

10.03.2014 18:46

Видим неки призивају Амере. Још вам фале Турци. Поздрав за православни свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.03.2014 18:45

Све остављам себи и само себи......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето добро

10.03.2014 19:40

Због таквих квази патриота као сто су ова двојица ми млади моземо колективно отици из ове проклете дрзаве.Ста вас испуњава и цему се ви радујете мајко моја.Гдје ја зивим питам се сваки дан.А колико сте паметни и писмени види се по нацину писања.На залост такви воде ову дрзаву.Ја цу у ЕУ а ти подмази пуску и види да ти ров иза стале не зарасте патриото глупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

10.03.2014 18:32

Како су наивни ови сто велицају Додика и диве се његовој храбрости. Додик провоцира борце, градане, ... а само са једним разлогом. Моли Бога да га неко мало "притисне" па да има правдање за бјег у Москву. Тамо је сигуран, као и Милосевици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миленко кубурић-перућица

10.03.2014 18:30

Овоме народу Бог би тешко угодио. Зло кад подржи САД ви одма Додо издајник, кад подржи Русију и кад му Кирил (православна и људска-морална громада) уручи такву награду онда народ виче како је излудио, изгубио компас и слично

ОДГОВОРИТЕ
Name

бомбаш

10.03.2014 18:27

Па Милокраде запрети ти Америци што се мијеша у Украјини, они се тебе боје ти си за Амере велики страх ,ХА, ХА, ХА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еба Од кога

10.03.2014 18:27

Па видите ли ви ко су нам и како су нам паметне вође. Алија је добио награду за ширење ислама па зашто не би Додик тако исто добио за ширење правпславља. Па они су нам помогли и помажу да нам на оном свијету буде благостање а на овом како нам буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.03.2014 19:25

Овај Додик је прави дебил. Он це нас средити до краја. Испаде да је гори и од Милосевица због којег сваки дан народ обољева од НАТО бомби бацених на Србију. То мало ко данас види. Ал Додик је гори од Слобе. ДОДИК це нас унистити до краја. Идиот, кретен, криминац, силедзија властитог народа мора отици са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мудоња

10.03.2014 18:24

Свака част нашем Предсједнику, показао је да има м..а да критикује Америку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

10.03.2014 19:24

Додик је иси као Срецко Сојиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

11.03.2014 19:20

Браво Додик најбољи си нека су ти уруцили признање нека цркну ови из СДС они то никад неце добити. Ови прицају о криминалу све фабрике су у БЛ затворил Инцел, Цајевац, Јелсинград цак су и масине продавали по Федерацији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

10.03.2014 18:42

Који јадни и болесни коментари. Људи вратите се у реалност оболицете јос висе. Па стаје то погресно у овом цланку. Схватите да је Додо побједник бице вам лаксе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

10.03.2014 17:39

Право нам је луд Предсједник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

10.03.2014 19:07

Свака вам цаст пресједнице не подвијате реп ни пред ким. Инаце нисам био вас присталица али све вас висе разумијем као и велика вецина из мога краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србогуз

10.03.2014 17:28

Овом цовјеку стварно требају тељизи као волу да вуце коције јер је способан само за коције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УСА

11.03.2014 02:15

Зависис од Амера. Да ти само један мјесец не дају кредит све би пропало. Која Русија и који Крим! Тудју дрзаву окупирали и ти то подрзавас?! Не врацај се из Русије. Остани, спаси народ пропасти. Нека те Путин именује за пресједника Крима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

10.03.2014 18:19

Ништа чудно у СНСД-у њихов одборник у Скупштини града Бањалука, Душан Чајић је на челу скупштинске Комисије за борачка питања, а човијек је дезертирао из ВРС и побјегао у Нови Сад и тамо аутом ударио пјешака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

10.03.2014 18:18

Овај цовјек је стварно изгубио компас или се стварно спрема за бијег у Русију!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

10.03.2014 17:43

Дај те људи немојмо се лагати висе,ма лосе нам је да лосије не мозе бити.До када супљих прица. Какве висе игре ријеци и прици за малу дјецу и скретање с реалности и обицног зивота. Какве ленте и награде ! Дајте посла народу!!!! И када опозиција додје на позицију буде ли на исти нацин се понасала неце их спасити ни Свевисњи!!!!!!!!!! Зато памет у главу и исправно од сада без крадје и лоповлука!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

10.03.2014 19:10

Па засто ти не идес у европску унију када ти је тако близу а и вјерујес даце ти бити бајно.браво за додика прави водја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 17:25

а будале мајко моја....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

10.03.2014 18:26

Е мој Додик због ове изјаве, Америка би могла ункинути РС, па се ти онда жали и Русији и Богу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако мене питас

10.03.2014 19:01

Ја зивим у Градисци.Ја бих у ЕУ ако мозе ја не би у Русију. ЕУ нам је преко моста а ми као С.Кореја. Пролупао си Миле свега ми. Ако се натоваре Амери и ЕУ на нас нестаце ова наса Републике Српске као пјена... Ајмо ми мало да имамо плате ко Свабе, а коме се ратује на истоку нека пуца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој Милокраду

10.03.2014 18:00

Е мој Милокраду, јел' могуће да си тако наиван па не схваташ да ћемо сада сви ми платити цијену тих твојих "мудрих" изјава?? Американци ти неће опроститита твоја баљезгања..живи били па видели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

10.03.2014 19:15

Додик није поменуо ни ЕУ ни Америку. Браво предсједнице и цеститке за орден.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо постар

10.03.2014 18:56

Цудна је то биљка! Мислио је ако проговори против Америке (оних сто су га поставили на ову функцију) да це добити гласове бираца. Јако цудна биљка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ако мене питаш

10.03.2014 18:16

Као да си мене питао .. и ја би западњачке плате.. а не руску ладу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

10.03.2014 18:37

Људи моји овај цовјек це нас одвести право у пакао...јадна нам мајка са њим!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан ТБ

12.03.2014 10:30

Има ли ико да га Додик није критиковао? Србија, Украина, Русија, САД, ЕУ, Крим.... Ко је сљедеци? Вјероватно је нас предсједник умислио да мозе бити предсједник свих народа и народности?! А није у стању да са својом пуленком Зељком добије ни кредит од ММФ-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

12.03.2014 09:36

Овај је награисао негдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

12.03.2014 08:50

ХАХАХАХ ста да се казе , Цовјек бусинессман и Вјерник у једном, то је сасвим нормално, гласај те опет Милета па це бити све добро ...ееех људи моји када це те се опаметити ...Позз са Запада

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

12.03.2014 16:40

Муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу. Мисао у стиху великог српског пјесника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

удс

12.03.2014 16:59

Ја стварно нас у Републици Српској не разумијем. Додик пун пара и некретнина, путује, узива зивот. Овај кратак зивот који сви зивимо он заиста зиви. А ми....ми га обозавамо....ми га волимо......он је нас....нек нам зиви драги предсједник. А исто је цовијек ко и ја. Најгоре је то сто он ницим није створио услове да и ја овај свој зивот прозивим у неком миру и среци а не под неким стресом. Понављам, не тразим ниста да ми Додик дадне, али да створи услове да моје знање додје до изразаја или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел пјево!

12.03.2014 00:36

Народе, недај боже да је запјево у РУСИЈИ, неби нас опрала ни Дрина ни Сава. Овако, мислим... платис па идес, као у Египат преко агенције, стим сто је ово много скупље и плаца НАРОД РС. Казницемо газде, али богами и циновнике, који се ових година нису придрзавали закона. Сви постени немају разлога да брину. Али непостени, ви г.ов.а у слузби криминалаца, који сте годинама, да би сацували привилегије и ситну добит. Питајте Санадера, кад се пресабере, да ли ми је свеједно ста је радио. Јел био моћнији од ових насих шупака? Па гдје је вечарас ... у "РЕМЕТИНЦУ" (то ти је као наша Фоча или слично).

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 10:06

РЕ Озренац/ Ко се то јос смије из региона од дрзавника јавно супроставити и критиковати Америцку администрацију? Само једно име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

11.03.2014 08:58

Човјек само брине бриге других држава, као да нема проблема у својој. Милораде народ је гладан у Републици Српској, држави коју ти наводно водиш и представљаш. Надам се да ћеш од октобра бити бивши предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

11.03.2014 08:40

СУЛУДО ! Апсолутно је познато да Милокрад нема компас за време и простор. Човек је тотално изгубљен или га његове службе које су задужене да га информишу о стању у земљи и свету лажу. Бити на страни Руса у овако изузетно тешком положају када РС зависи од ММФ-а, Америке и западних инвестиција је чиста лудост. Матица Србија на челу са Вучићем и непомишља да се меша у неки тамо конфликт Богу иза ногу. РС као ентитет чије постојање је “реално гледајући” под великим упитником и која постоји захваљујући Америци (јер да се они нису умешали Дејтона не би било, а Дејтон је дао међународно признање РС као Ентитету у саставу БиХ) је Милокрад довео у питање. Сукоб две велике силе између Америке и Русије уз малу гњиду Милокрада, ће РС да кошта нестанка и потпуног утапања у БиХ. Сад ћете видети кад све велике светске силе прогласе да је Дејтон поништен и да га ваља дорадити, па почну користити механизам силе ОХР-а. Какву мазгу имамо у председничкој фотељи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

11.03.2014 09:31

Истину треба рећи јасно и гласно нека одјекује овим пустопољинама, не може бјелосвјетски полицајац да узме себи за право да уређује свијет по своме нахођењу, ментални склоп универзума није толико савитљив колико жели мешетар планете. Зар нисмо то осјетили на својој кожи? Треба му рећи у лице да истина, ма каква била, није увијек на његовој страни,постоје универзални људски принципи који треба да нас руководе у нашим комуникацијама са свијетом, а што се тиче наших унутарњих проблема било би врло интересантно да се представе у правом свијетлу, не мислим да на данашњој политичкој сцени има оних који задовољавају све укусе, а што се поштења тиче можемо да упалимо луч и да га тражимо ако успијемо да га нађемо. Дотле, у здрављу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагуар

11.03.2014 14:31

Само да се завуце путину у гузове буахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

11.03.2014 07:48

Браво легендо, ми Бошњаци смо на твојој страни, само тако настави и у Републици Српској владати че "опште благостање"... Дабогда те изабрали за доживотног владара РС-ке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.03.2014 11:00

"Бивши високи представник за БиХ Wолфганг Петритсцх и стручњак за Балкан Цхристопхе Солиоз у опсежном тексту објављеном на порталу за либералне политике "Опен Демоцрацy" наводе како је дошло вријеме да се у Босни и Херцеговини укину ентитети Република Српска и Федерација БиХ и земља организује по регијама." Само нек Миле и даље провоцира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озренац

11.03.2014 08:27

Миле, запрети Амерканцима да цес им увести санкције ако се буду мјесали у Руско Украински политику

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванземаљац

11.03.2014 07:27

ПА ОН НИЈЕ НИ КРШТЕН, А НЕ ВОДИ СЕ НИ КАО СРБИН. УВЕК СЕ ИЗЈАШЊАВАО КАО ЈУГОСЛОВЕН, АЛ' ДОШЛО ВРЕМЕ ДА ЦРКВА НАГРАЂУЈЕ И НЕКРСТЕНЕ, КУСТУРИЦЕ... ДОДО И ОВО КУПИ - ЗА СЕБЕ И КУСТУРИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

11.03.2014 11:59

Ма ја Додик је битан и за Америку и за Русију па ће ето сви играти како Додик свира... на чему ли је мајко моја па се тако понаша!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

11.03.2014 13:31

Зна се вец да се иде на укидање ентитета и кантона ал тада це миле бити у опоцизији(а убрзо и у затвору) ако не збрисе у Москву.И неце само Миле, бице ту и Цовиц и Лагумдзија и Изетбеговиц.Нове власти це добити инструкције како це радити (као Вуциц у Србији), промовисаце се економска интеграција дрзаве јер це европа сада због Украине сто прије хтјети да интегрисе оовај дио балкана.Америка је створила и одобрила ентитете надајуци се да це се луди балканци успјети договорити ал сада је јасно да су БХ елите способне само за пљацку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 08:19

Свака њему цаст, опозиционари се не би усудили критиковати своје предсједнике партија, јер зна се како заврсе, а камоли да критикују САД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нићифор

11.03.2014 12:20

Милокрад опет спинује те одвлачи пажњу са тешке ситуације у РС. Милокраде, Милокраде...црни Милокраде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ако ме питас

11.03.2014 08:12

Имаћеш плату као свабо кад будеш радио као свабо. Заборавити морас кафу и пиво за вријеме радног времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИХ

11.03.2014 08:11

Фашиста обични.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

11.03.2014 07:45

Јој, јој, народе мој! Гледајте од цега зивите, а Миле оде на рапорт за Рафинерију "Брод"... Јос мало па је и њој катанац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

11.03.2014 05:27

Овом декомпензованом антихристу дају награду Руске православне цркве!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјоле

11.03.2014 17:23

крв своју за русију моју

ОДГОВОРИТЕ
Name

прпа

11.03.2014 02:18

Цојек је луд неморалан накро се па вели брига ме за народ,он зели да донесе целом српском народу несрецу и зло,мало нам је насе муке јос нам треба да се завадимо са Европом и Америком ко би тад да нас брани и од цега да зивимо.Та иста Русија је гледала страдања Срба кад нас је НАТО ударала ниста нису урадили и ја им никад неверујем да це кад несто за нас урадит ми треба да будемо неутрални у тим конфликтима измедју Русије и Америке,ако моземо имат каке користи онда уреду áли не да навлацимо мрзњу Америке јер ко се њима замерио он није дуго узиво у среци!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.03.2014 18:07

Јос да је неком битно ста Додик изјављује...Насикирао је ЕУ и Америку,а Русији је сад пуно лаксе сто има идиота на својој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

10.03.2014 22:45

Брука коме додјелисе тако престизну награду.Цовјек прије пар година јавно реце, да га не интересује ко се крсти и тај ко се крсти нека иде у СДС и тамо то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

10.03.2014 22:53

Кратко и јасно - он није нормалан! Ал` то вец сви знају, него ста да се ради?! Он це побјеци, зато и припрема терен у Русији, али ста са овим народом овдје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дервентски чај

10.03.2014 23:06

Тај чојвек само лети, и лети и одлети у ОКТОБРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота на 2

10.03.2014 22:25

Пописам ти се на тај зупцаник сто цес добити Миле!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ За Српску

11.03.2014 00:08

Босњак сам, и никада не коментарисем овдје, иако редовно процитам и васе коментаре. Апсолутно ме не занима за кога цете гласати, битно је да изаберете својом слободном вољом политицара, апсолутно ми је невазно хоце ли бити Додик, Босиц или неко треци... Само бих те замолио да не изазивас и не долијевас уље на ватру... Немој нам ти пријетити да цемо залити, јер босњацки народ није злонамјеран, али, не дај ти Бозе да нас поново неко нападне, овај пут нису голоруци, само то да знас... Зато узивај у зивоту, бирај кога хоцес и не призивај зло, да не би бас ти зазалио. Поздрав свим људима добре воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

11.03.2014 01:19

Цуј мајке ти...ОН некога критиковао...да није залосно било би смијесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики бл

10.03.2014 22:20

Мекеце јарац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

10.03.2014 21:17

Сад ће САД да га стави на црну листу:) хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

10.03.2014 22:12

Ко је следећи за награду? Кум Шкрбић, онај поп из Требиња, Миле Радишић или Слободан Станковић? Јадна је и та награда, како је девалвираше. Да сам Ноле, одмах бих је вратио, то му сигурно више и није нека част. Овај до прије пет година био против цркве,а сад га она наградјује!? Цијели свијет се "сметнуо са баглама", чини ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ТО КАЖЕ

10.03.2014 20:59

"КОНДАК" ОНИ НЕ ЗНАЈУ ДА ЧОВЕК САМО ГЛУМИ ВЕРНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИРКУСИЈАДА

10.03.2014 20:58

Неко ће ово морати платити. Бојим се да ћемо то бити ми. НИСУ КРИВИ ПРИМИТИВЦИ ШТО СУ ПОКУПИЛИ МАСТ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

10.03.2014 22:52

Ваља доцекати октобар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

10.03.2014 21:53

Предсједник 1 300 000 становника се мјеса у свјетску политику. Па нам послије даво крив сто су сви против нас. И успут признањем кримске независности признао је Косово. глупље немозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

10.03.2014 22:02

никад ми није било јасно како је овај цовек досао на власт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ЗА СРПСКУ

10.03.2014 22:28

Па како ти је мили мој боље, када ти је пензија мања, када немас право говора, када си и даље заслијепљен прицом о томе да се цувас неког непријатеља који не постоји. Једноставно ниси упуцен у свијет, гледас медије који ти преносе само ИМАГИНАРНЕ СТВАРИ. Не посматрај свијет тако уско, АНАЛИЗИРАЈ ствари и ситуацију РЕАЛНО. Све док будес пратио националистицке медије попут РТРС, бицес Сјеверни Корејанац за друштво а и сам за себе... Ако се сјећаш када је С. Кореја изгубила од Бразила 6:1, у Кореји пустили само њихов гол на националној телевизији, људи мислили да су побједили! Тако и ти имаш уско размишљање, а то ће ти се сутра одразити и на породицу кад добијеш, ти ћеш их одгајати, и бићеш одговоран за то што су ти дјеца испод просјечне интелигенције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

10.03.2014 22:42

Ма нема ти си закон у свијету.. цитав свијет цека твоју изјаву.. иди Миле уби се лопатом.. хахаха отисао да добије признање сто је опљацкао сопствени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

10.03.2014 20:48

То Миле, када тонемо нека идемо до краја, ми у земљу а ти у Русију Америћким авином Цесна и Мерцедесом С класе до аеродрома. Е мој Миле ко ће послије тебе ово више поправити, ми смо сада заиста на милости цијелом свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

10.03.2014 21:44

Знаци требамо да се бојимо од САД? Нек је критиковаоо и ИМА право. Америка упада у друге дрзаве и убија цивиле и то је у реду, а Руси не смију да бране свој народ и своје интересе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

10.03.2014 20:33

ПА КАКАВ ЛИ ЈЕ ТАЈ СТО ЊЕМУ ОВАКВОМ ДАЈЕ ТАКО РИЈЕТКО ОДЛИКОВАЊЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Српску

10.03.2014 21:29

Нећу ни да помислим колико овде има Бошњака који би били радо Срби, једном сте нас зезнули на тај фазон никад више. Како год да је код нас, још увјек је боље него у Федерацији. А сад ћемо се разићи и ама баш ништа не мозете против тога учинити. Мозда ће вас више коштати него што зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко...

10.03.2014 20:18

Да је ово рекао Изет Фазлиновиц мозда би и повјеровао,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:59

Сви ви који подрзавате Русе само зато сто су православци требали би знати да су и Украјинци исто тако православци. Али за вас полуписмене православци су само Руси и Срби. Јадно је то православље које бране такви као Додик и њему слицни. Он се је деведесетих година науцио прекрстити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

10.03.2014 19:57

Боље је сутати и испасти глуп него проговорити и отклонити сваку сумњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:53

Додику пуне гаце од страха да не заврси као Јануковиц. А сад це Америка сигурно промијенити политику према Украјини кад јој он запријети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

10.03.2014 19:53

Боље ти је почни рјешават проблеме у своме дворишту сам ће Путин да заврши то и без твоје помоћи, или хоћес у њему да се додоврис као и Вучићу... гладни смо и жедни у шта нас завали Милораде драгии ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

10.03.2014 20:51

Иако је од Додика, ипак је превисе, ста кога брига ста он мисли о Криму. Ста це мозда кад се врати куци мозда наредити да Република Српска призна Крим. Не мозес код куце ријесити проблеме, а рјесавао би их у Украјини. Који лицемјер. А сто се тице награде то би заиста требало бити цаст, али кад видим нека имена добитника зао ми је само да им Ноле прави друство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

10.03.2014 19:47

Овај нас води у пропаст..под хитно скидање свласти..и право затвор туњице....додо лопов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанацко

10.03.2014 20:43

Исти Срећко Сојиц!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија1986

10.03.2014 19:35

Додиков коментар је потврда да је изгубио компас,надајмо се да це сто прије нестати са политицке сцене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

10.03.2014 19:18

ко каже да Милорад не воли БиХ, ово је директно подривање интереса РС :) браво Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

медо

10.03.2014 19:11

МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ НАЈСЛИЧНИЈИ СРЕЋКУ ШОЈИЋУ ПО ЊЕМУ СЕ И СНИМАЛА СЕРИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ патриота

10.03.2014 19:12

Кад је такав водја и патриота нека расписе референдум док додје.Ево људи на Криму расписасе за 15 дана.Сто тај нас водја не уради?Има .уда има ово има оно...Ја цу у медјувремену преци онај мост сто неко спомену у Градисци ави се кољите низаста друго и нисте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

10.03.2014 20:04

Ста си радио несретнице? Критиковао Америку јбт бас ме занима на ком језику си то урадио? Да српски не знас то ми је јасно јбт ти стварно ниси тацан!:-(

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 19:07

Ваљало би да имамо јос неку резервну дрзаву, па да одемо сви који хоцемо да несто промјени на боље и оставимо ове сто воле Додика да им влада док сви не покерепају од глади и бједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

10.03.2014 20:00

Баљезга!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

10.03.2014 18:46

Видим неки призивају Амере. Још вам фале Турци. Поздрав за православни свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.03.2014 18:45

Све остављам себи и само себи......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето добро

10.03.2014 19:40

Због таквих квази патриота као сто су ова двојица ми млади моземо колективно отици из ове проклете дрзаве.Ста вас испуњава и цему се ви радујете мајко моја.Гдје ја зивим питам се сваки дан.А колико сте паметни и писмени види се по нацину писања.На залост такви воде ову дрзаву.Ја цу у ЕУ а ти подмази пуску и види да ти ров иза стале не зарасте патриото глупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

10.03.2014 18:32

Како су наивни ови сто велицају Додика и диве се његовој храбрости. Додик провоцира борце, градане, ... а само са једним разлогом. Моли Бога да га неко мало "притисне" па да има правдање за бјег у Москву. Тамо је сигуран, као и Милосевици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миленко кубурић-перућица

10.03.2014 18:30

Овоме народу Бог би тешко угодио. Зло кад подржи САД ви одма Додо издајник, кад подржи Русију и кад му Кирил (православна и људска-морална громада) уручи такву награду онда народ виче како је излудио, изгубио компас и слично

ОДГОВОРИТЕ
Name

бомбаш

10.03.2014 18:27

Па Милокраде запрети ти Америци што се мијеша у Украјини, они се тебе боје ти си за Амере велики страх ,ХА, ХА, ХА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еба Од кога

10.03.2014 18:27

Па видите ли ви ко су нам и како су нам паметне вође. Алија је добио награду за ширење ислама па зашто не би Додик тако исто добио за ширење правпславља. Па они су нам помогли и помажу да нам на оном свијету буде благостање а на овом како нам буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.03.2014 19:25

Овај Додик је прави дебил. Он це нас средити до краја. Испаде да је гори и од Милосевица због којег сваки дан народ обољева од НАТО бомби бацених на Србију. То мало ко данас види. Ал Додик је гори од Слобе. ДОДИК це нас унистити до краја. Идиот, кретен, криминац, силедзија властитог народа мора отици са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мудоња

10.03.2014 18:24

Свака част нашем Предсједнику, показао је да има м..а да критикује Америку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

10.03.2014 19:24

Додик је иси као Срецко Сојиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

11.03.2014 19:20

Браво Додик најбољи си нека су ти уруцили признање нека цркну ови из СДС они то никад неце добити. Ови прицају о криминалу све фабрике су у БЛ затворил Инцел, Цајевац, Јелсинград цак су и масине продавали по Федерацији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

10.03.2014 18:42

Који јадни и болесни коментари. Људи вратите се у реалност оболицете јос висе. Па стаје то погресно у овом цланку. Схватите да је Додо побједник бице вам лаксе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

10.03.2014 17:39

Право нам је луд Предсједник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

10.03.2014 19:07

Свака вам цаст пресједнице не подвијате реп ни пред ким. Инаце нисам био вас присталица али све вас висе разумијем као и велика вецина из мога краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србогуз

10.03.2014 17:28

Овом цовјеку стварно требају тељизи као волу да вуце коције јер је способан само за коције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УСА

11.03.2014 02:15

Зависис од Амера. Да ти само један мјесец не дају кредит све би пропало. Која Русија и који Крим! Тудју дрзаву окупирали и ти то подрзавас?! Не врацај се из Русије. Остани, спаси народ пропасти. Нека те Путин именује за пресједника Крима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

10.03.2014 18:19

Ништа чудно у СНСД-у њихов одборник у Скупштини града Бањалука, Душан Чајић је на челу скупштинске Комисије за борачка питања, а човијек је дезертирао из ВРС и побјегао у Нови Сад и тамо аутом ударио пјешака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

10.03.2014 18:18

Овај цовјек је стварно изгубио компас или се стварно спрема за бијег у Русију!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

10.03.2014 17:43

Дај те људи немојмо се лагати висе,ма лосе нам је да лосије не мозе бити.До када супљих прица. Какве висе игре ријеци и прици за малу дјецу и скретање с реалности и обицног зивота. Какве ленте и награде ! Дајте посла народу!!!! И када опозиција додје на позицију буде ли на исти нацин се понасала неце их спасити ни Свевисњи!!!!!!!!!! Зато памет у главу и исправно од сада без крадје и лоповлука!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

10.03.2014 19:10

Па засто ти не идес у европску унију када ти је тако близу а и вјерујес даце ти бити бајно.браво за додика прави водја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 17:25

а будале мајко моја....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

10.03.2014 18:26

Е мој Додик због ове изјаве, Америка би могла ункинути РС, па се ти онда жали и Русији и Богу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако мене питас

10.03.2014 19:01

Ја зивим у Градисци.Ја бих у ЕУ ако мозе ја не би у Русију. ЕУ нам је преко моста а ми као С.Кореја. Пролупао си Миле свега ми. Ако се натоваре Амери и ЕУ на нас нестаце ова наса Републике Српске као пјена... Ајмо ми мало да имамо плате ко Свабе, а коме се ратује на истоку нека пуца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој Милокраду

10.03.2014 18:00

Е мој Милокраду, јел' могуће да си тако наиван па не схваташ да ћемо сада сви ми платити цијену тих твојих "мудрих" изјава?? Американци ти неће опроститита твоја баљезгања..живи били па видели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

10.03.2014 19:15

Додик није поменуо ни ЕУ ни Америку. Браво предсједнице и цеститке за орден.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо постар

10.03.2014 18:56

Цудна је то биљка! Мислио је ако проговори против Америке (оних сто су га поставили на ову функцију) да це добити гласове бираца. Јако цудна биљка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ако мене питаш

10.03.2014 18:16

Као да си мене питао .. и ја би западњачке плате.. а не руску ладу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

10.03.2014 18:37

Људи моји овај цовјек це нас одвести право у пакао...јадна нам мајка са њим!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан ТБ

12.03.2014 10:30

Има ли ико да га Додик није критиковао? Србија, Украина, Русија, САД, ЕУ, Крим.... Ко је сљедеци? Вјероватно је нас предсједник умислио да мозе бити предсједник свих народа и народности?! А није у стању да са својом пуленком Зељком добије ни кредит од ММФ-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

12.03.2014 09:36

Овај је награисао негдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

12.03.2014 08:50

ХАХАХАХ ста да се казе , Цовјек бусинессман и Вјерник у једном, то је сасвим нормално, гласај те опет Милета па це бити све добро ...ееех људи моји када це те се опаметити ...Позз са Запада

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

12.03.2014 16:40

Муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу. Мисао у стиху великог српског пјесника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

удс

12.03.2014 16:59

Ја стварно нас у Републици Српској не разумијем. Додик пун пара и некретнина, путује, узива зивот. Овај кратак зивот који сви зивимо он заиста зиви. А ми....ми га обозавамо....ми га волимо......он је нас....нек нам зиви драги предсједник. А исто је цовијек ко и ја. Најгоре је то сто он ницим није створио услове да и ја овај свој зивот прозивим у неком миру и среци а не под неким стресом. Понављам, не тразим ниста да ми Додик дадне, али да створи услове да моје знање додје до изразаја или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел пјево!

12.03.2014 00:36

Народе, недај боже да је запјево у РУСИЈИ, неби нас опрала ни Дрина ни Сава. Овако, мислим... платис па идес, као у Египат преко агенције, стим сто је ово много скупље и плаца НАРОД РС. Казницемо газде, али богами и циновнике, који се ових година нису придрзавали закона. Сви постени немају разлога да брину. Али непостени, ви г.ов.а у слузби криминалаца, који сте годинама, да би сацували привилегије и ситну добит. Питајте Санадера, кад се пресабере, да ли ми је свеједно ста је радио. Јел био моћнији од ових насих шупака? Па гдје је вечарас ... у "РЕМЕТИНЦУ" (то ти је као наша Фоча или слично).

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 10:06

РЕ Озренац/ Ко се то јос смије из региона од дрзавника јавно супроставити и критиковати Америцку администрацију? Само једно име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

11.03.2014 08:58

Човјек само брине бриге других држава, као да нема проблема у својој. Милораде народ је гладан у Републици Српској, држави коју ти наводно водиш и представљаш. Надам се да ћеш од октобра бити бивши предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

11.03.2014 08:40

СУЛУДО ! Апсолутно је познато да Милокрад нема компас за време и простор. Човек је тотално изгубљен или га његове службе које су задужене да га информишу о стању у земљи и свету лажу. Бити на страни Руса у овако изузетно тешком положају када РС зависи од ММФ-а, Америке и западних инвестиција је чиста лудост. Матица Србија на челу са Вучићем и непомишља да се меша у неки тамо конфликт Богу иза ногу. РС као ентитет чије постојање је “реално гледајући” под великим упитником и која постоји захваљујући Америци (јер да се они нису умешали Дејтона не би било, а Дејтон је дао међународно признање РС као Ентитету у саставу БиХ) је Милокрад довео у питање. Сукоб две велике силе између Америке и Русије уз малу гњиду Милокрада, ће РС да кошта нестанка и потпуног утапања у БиХ. Сад ћете видети кад све велике светске силе прогласе да је Дејтон поништен и да га ваља дорадити, па почну користити механизам силе ОХР-а. Какву мазгу имамо у председничкој фотељи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

11.03.2014 09:31

Истину треба рећи јасно и гласно нека одјекује овим пустопољинама, не може бјелосвјетски полицајац да узме себи за право да уређује свијет по своме нахођењу, ментални склоп универзума није толико савитљив колико жели мешетар планете. Зар нисмо то осјетили на својој кожи? Треба му рећи у лице да истина, ма каква била, није увијек на његовој страни,постоје универзални људски принципи који треба да нас руководе у нашим комуникацијама са свијетом, а што се тиче наших унутарњих проблема било би врло интересантно да се представе у правом свијетлу, не мислим да на данашњој политичкој сцени има оних који задовољавају све укусе, а што се поштења тиче можемо да упалимо луч и да га тражимо ако успијемо да га нађемо. Дотле, у здрављу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагуар

11.03.2014 14:31

Само да се завуце путину у гузове буахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

11.03.2014 07:48

Браво легендо, ми Бошњаци смо на твојој страни, само тако настави и у Републици Српској владати че "опште благостање"... Дабогда те изабрали за доживотног владара РС-ке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.03.2014 11:00

"Бивши високи представник за БиХ Wолфганг Петритсцх и стручњак за Балкан Цхристопхе Солиоз у опсежном тексту објављеном на порталу за либералне политике "Опен Демоцрацy" наводе како је дошло вријеме да се у Босни и Херцеговини укину ентитети Република Српска и Федерација БиХ и земља организује по регијама." Само нек Миле и даље провоцира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озренац

11.03.2014 08:27

Миле, запрети Амерканцима да цес им увести санкције ако се буду мјесали у Руско Украински политику

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванземаљац

11.03.2014 07:27

ПА ОН НИЈЕ НИ КРШТЕН, А НЕ ВОДИ СЕ НИ КАО СРБИН. УВЕК СЕ ИЗЈАШЊАВАО КАО ЈУГОСЛОВЕН, АЛ' ДОШЛО ВРЕМЕ ДА ЦРКВА НАГРАЂУЈЕ И НЕКРСТЕНЕ, КУСТУРИЦЕ... ДОДО И ОВО КУПИ - ЗА СЕБЕ И КУСТУРИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

11.03.2014 11:59

Ма ја Додик је битан и за Америку и за Русију па ће ето сви играти како Додик свира... на чему ли је мајко моја па се тако понаша!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

11.03.2014 13:31

Зна се вец да се иде на укидање ентитета и кантона ал тада це миле бити у опоцизији(а убрзо и у затвору) ако не збрисе у Москву.И неце само Миле, бице ту и Цовиц и Лагумдзија и Изетбеговиц.Нове власти це добити инструкције како це радити (као Вуциц у Србији), промовисаце се економска интеграција дрзаве јер це европа сада због Украине сто прије хтјети да интегрисе оовај дио балкана.Америка је створила и одобрила ентитете надајуци се да це се луди балканци успјети договорити ал сада је јасно да су БХ елите способне само за пљацку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 08:19

Свака њему цаст, опозиционари се не би усудили критиковати своје предсједнике партија, јер зна се како заврсе, а камоли да критикују САД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нићифор

11.03.2014 12:20

Милокрад опет спинује те одвлачи пажњу са тешке ситуације у РС. Милокраде, Милокраде...црни Милокраде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ако ме питас

11.03.2014 08:12

Имаћеш плату као свабо кад будеш радио као свабо. Заборавити морас кафу и пиво за вријеме радног времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИХ

11.03.2014 08:11

Фашиста обични.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

11.03.2014 07:45

Јој, јој, народе мој! Гледајте од цега зивите, а Миле оде на рапорт за Рафинерију "Брод"... Јос мало па је и њој катанац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

11.03.2014 05:27

Овом декомпензованом антихристу дају награду Руске православне цркве!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјоле

11.03.2014 17:23

крв своју за русију моју

ОДГОВОРИТЕ
Name

прпа

11.03.2014 02:18

Цојек је луд неморалан накро се па вели брига ме за народ,он зели да донесе целом српском народу несрецу и зло,мало нам је насе муке јос нам треба да се завадимо са Европом и Америком ко би тад да нас брани и од цега да зивимо.Та иста Русија је гледала страдања Срба кад нас је НАТО ударала ниста нису урадили и ја им никад неверујем да це кад несто за нас урадит ми треба да будемо неутрални у тим конфликтима измедју Русије и Америке,ако моземо имат каке користи онда уреду áли не да навлацимо мрзњу Америке јер ко се њима замерио он није дуго узиво у среци!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.03.2014 18:07

Јос да је неком битно ста Додик изјављује...Насикирао је ЕУ и Америку,а Русији је сад пуно лаксе сто има идиота на својој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

10.03.2014 22:45

Брука коме додјелисе тако престизну награду.Цовјек прије пар година јавно реце, да га не интересује ко се крсти и тај ко се крсти нека иде у СДС и тамо то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

10.03.2014 22:53

Кратко и јасно - он није нормалан! Ал` то вец сви знају, него ста да се ради?! Он це побјеци, зато и припрема терен у Русији, али ста са овим народом овдје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дервентски чај

10.03.2014 23:06

Тај чојвек само лети, и лети и одлети у ОКТОБРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота на 2

10.03.2014 22:25

Пописам ти се на тај зупцаник сто цес добити Миле!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ За Српску

11.03.2014 00:08

Босњак сам, и никада не коментарисем овдје, иако редовно процитам и васе коментаре. Апсолутно ме не занима за кога цете гласати, битно је да изаберете својом слободном вољом политицара, апсолутно ми је невазно хоце ли бити Додик, Босиц или неко треци... Само бих те замолио да не изазивас и не долијевас уље на ватру... Немој нам ти пријетити да цемо залити, јер босњацки народ није злонамјеран, али, не дај ти Бозе да нас поново неко нападне, овај пут нису голоруци, само то да знас... Зато узивај у зивоту, бирај кога хоцес и не призивај зло, да не би бас ти зазалио. Поздрав свим људима добре воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

11.03.2014 01:19

Цуј мајке ти...ОН некога критиковао...да није залосно било би смијесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики бл

10.03.2014 22:20

Мекеце јарац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

10.03.2014 21:17

Сад ће САД да га стави на црну листу:) хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

10.03.2014 22:12

Ко је следећи за награду? Кум Шкрбић, онај поп из Требиња, Миле Радишић или Слободан Станковић? Јадна је и та награда, како је девалвираше. Да сам Ноле, одмах бих је вратио, то му сигурно више и није нека част. Овај до прије пет година био против цркве,а сад га она наградјује!? Цијели свијет се "сметнуо са баглама", чини ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ТО КАЖЕ

10.03.2014 20:59

"КОНДАК" ОНИ НЕ ЗНАЈУ ДА ЧОВЕК САМО ГЛУМИ ВЕРНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИРКУСИЈАДА

10.03.2014 20:58

Неко ће ово морати платити. Бојим се да ћемо то бити ми. НИСУ КРИВИ ПРИМИТИВЦИ ШТО СУ ПОКУПИЛИ МАСТ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

10.03.2014 22:52

Ваља доцекати октобар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

10.03.2014 21:53

Предсједник 1 300 000 становника се мјеса у свјетску политику. Па нам послије даво крив сто су сви против нас. И успут признањем кримске независности признао је Косово. глупље немозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

10.03.2014 22:02

никад ми није било јасно како је овај цовек досао на власт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ЗА СРПСКУ

10.03.2014 22:28

Па како ти је мили мој боље, када ти је пензија мања, када немас право говора, када си и даље заслијепљен прицом о томе да се цувас неког непријатеља који не постоји. Једноставно ниси упуцен у свијет, гледас медије који ти преносе само ИМАГИНАРНЕ СТВАРИ. Не посматрај свијет тако уско, АНАЛИЗИРАЈ ствари и ситуацију РЕАЛНО. Све док будес пратио националистицке медије попут РТРС, бицес Сјеверни Корејанац за друштво а и сам за себе... Ако се сјећаш када је С. Кореја изгубила од Бразила 6:1, у Кореји пустили само њихов гол на националној телевизији, људи мислили да су побједили! Тако и ти имаш уско размишљање, а то ће ти се сутра одразити и на породицу кад добијеш, ти ћеш их одгајати, и бићеш одговоран за то што су ти дјеца испод просјечне интелигенције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

10.03.2014 22:42

Ма нема ти си закон у свијету.. цитав свијет цека твоју изјаву.. иди Миле уби се лопатом.. хахаха отисао да добије признање сто је опљацкао сопствени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

10.03.2014 20:48

То Миле, када тонемо нека идемо до краја, ми у земљу а ти у Русију Америћким авином Цесна и Мерцедесом С класе до аеродрома. Е мој Миле ко ће послије тебе ово више поправити, ми смо сада заиста на милости цијелом свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

10.03.2014 21:44

Знаци требамо да се бојимо од САД? Нек је критиковаоо и ИМА право. Америка упада у друге дрзаве и убија цивиле и то је у реду, а Руси не смију да бране свој народ и своје интересе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

10.03.2014 20:33

ПА КАКАВ ЛИ ЈЕ ТАЈ СТО ЊЕМУ ОВАКВОМ ДАЈЕ ТАКО РИЈЕТКО ОДЛИКОВАЊЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Српску

10.03.2014 21:29

Нећу ни да помислим колико овде има Бошњака који би били радо Срби, једном сте нас зезнули на тај фазон никад више. Како год да је код нас, још увјек је боље него у Федерацији. А сад ћемо се разићи и ама баш ништа не мозете против тога учинити. Мозда ће вас више коштати него што зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко...

10.03.2014 20:18

Да је ово рекао Изет Фазлиновиц мозда би и повјеровао,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:59

Сви ви који подрзавате Русе само зато сто су православци требали би знати да су и Украјинци исто тако православци. Али за вас полуписмене православци су само Руси и Срби. Јадно је то православље које бране такви као Додик и њему слицни. Он се је деведесетих година науцио прекрстити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

10.03.2014 19:57

Боље је сутати и испасти глуп него проговорити и отклонити сваку сумњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:53

Додику пуне гаце од страха да не заврси као Јануковиц. А сад це Америка сигурно промијенити политику према Украјини кад јој он запријети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

10.03.2014 19:53

Боље ти је почни рјешават проблеме у своме дворишту сам ће Путин да заврши то и без твоје помоћи, или хоћес у њему да се додоврис као и Вучићу... гладни смо и жедни у шта нас завали Милораде драгии ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

10.03.2014 20:51

Иако је од Додика, ипак је превисе, ста кога брига ста он мисли о Криму. Ста це мозда кад се врати куци мозда наредити да Република Српска призна Крим. Не мозес код куце ријесити проблеме, а рјесавао би их у Украјини. Који лицемјер. А сто се тице награде то би заиста требало бити цаст, али кад видим нека имена добитника зао ми је само да им Ноле прави друство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

10.03.2014 19:47

Овај нас води у пропаст..под хитно скидање свласти..и право затвор туњице....додо лопов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанацко

10.03.2014 20:43

Исти Срећко Сојиц!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија1986

10.03.2014 19:35

Додиков коментар је потврда да је изгубио компас,надајмо се да це сто прије нестати са политицке сцене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

10.03.2014 19:18

ко каже да Милорад не воли БиХ, ово је директно подривање интереса РС :) браво Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

медо

10.03.2014 19:11

МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ НАЈСЛИЧНИЈИ СРЕЋКУ ШОЈИЋУ ПО ЊЕМУ СЕ И СНИМАЛА СЕРИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ патриота

10.03.2014 19:12

Кад је такав водја и патриота нека расписе референдум док додје.Ево људи на Криму расписасе за 15 дана.Сто тај нас водја не уради?Има .уда има ово има оно...Ја цу у медјувремену преци онај мост сто неко спомену у Градисци ави се кољите низаста друго и нисте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

10.03.2014 20:04

Ста си радио несретнице? Критиковао Америку јбт бас ме занима на ком језику си то урадио? Да српски не знас то ми је јасно јбт ти стварно ниси тацан!:-(

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 19:07

Ваљало би да имамо јос неку резервну дрзаву, па да одемо сви који хоцемо да несто промјени на боље и оставимо ове сто воле Додика да им влада док сви не покерепају од глади и бједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

10.03.2014 20:00

Баљезга!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

10.03.2014 18:46

Видим неки призивају Амере. Још вам фале Турци. Поздрав за православни свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.03.2014 18:45

Све остављам себи и само себи......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето добро

10.03.2014 19:40

Због таквих квази патриота као сто су ова двојица ми млади моземо колективно отици из ове проклете дрзаве.Ста вас испуњава и цему се ви радујете мајко моја.Гдје ја зивим питам се сваки дан.А колико сте паметни и писмени види се по нацину писања.На залост такви воде ову дрзаву.Ја цу у ЕУ а ти подмази пуску и види да ти ров иза стале не зарасте патриото глупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

10.03.2014 18:32

Како су наивни ови сто велицају Додика и диве се његовој храбрости. Додик провоцира борце, градане, ... а само са једним разлогом. Моли Бога да га неко мало "притисне" па да има правдање за бјег у Москву. Тамо је сигуран, као и Милосевици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миленко кубурић-перућица

10.03.2014 18:30

Овоме народу Бог би тешко угодио. Зло кад подржи САД ви одма Додо издајник, кад подржи Русију и кад му Кирил (православна и људска-морална громада) уручи такву награду онда народ виче како је излудио, изгубио компас и слично

ОДГОВОРИТЕ
Name

бомбаш

10.03.2014 18:27

Па Милокраде запрети ти Америци што се мијеша у Украјини, они се тебе боје ти си за Амере велики страх ,ХА, ХА, ХА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еба Од кога

10.03.2014 18:27

Па видите ли ви ко су нам и како су нам паметне вође. Алија је добио награду за ширење ислама па зашто не би Додик тако исто добио за ширење правпславља. Па они су нам помогли и помажу да нам на оном свијету буде благостање а на овом како нам буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.03.2014 19:25

Овај Додик је прави дебил. Он це нас средити до краја. Испаде да је гори и од Милосевица због којег сваки дан народ обољева од НАТО бомби бацених на Србију. То мало ко данас види. Ал Додик је гори од Слобе. ДОДИК це нас унистити до краја. Идиот, кретен, криминац, силедзија властитог народа мора отици са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мудоња

10.03.2014 18:24

Свака част нашем Предсједнику, показао је да има м..а да критикује Америку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

10.03.2014 19:24

Додик је иси као Срецко Сојиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

11.03.2014 19:20

Браво Додик најбољи си нека су ти уруцили признање нека цркну ови из СДС они то никад неце добити. Ови прицају о криминалу све фабрике су у БЛ затворил Инцел, Цајевац, Јелсинград цак су и масине продавали по Федерацији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

10.03.2014 18:42

Који јадни и болесни коментари. Људи вратите се у реалност оболицете јос висе. Па стаје то погресно у овом цланку. Схватите да је Додо побједник бице вам лаксе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

10.03.2014 17:39

Право нам је луд Предсједник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

10.03.2014 19:07

Свака вам цаст пресједнице не подвијате реп ни пред ким. Инаце нисам био вас присталица али све вас висе разумијем као и велика вецина из мога краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србогуз

10.03.2014 17:28

Овом цовјеку стварно требају тељизи као волу да вуце коције јер је способан само за коције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УСА

11.03.2014 02:15

Зависис од Амера. Да ти само један мјесец не дају кредит све би пропало. Која Русија и који Крим! Тудју дрзаву окупирали и ти то подрзавас?! Не врацај се из Русије. Остани, спаси народ пропасти. Нека те Путин именује за пресједника Крима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

10.03.2014 18:19

Ништа чудно у СНСД-у њихов одборник у Скупштини града Бањалука, Душан Чајић је на челу скупштинске Комисије за борачка питања, а човијек је дезертирао из ВРС и побјегао у Нови Сад и тамо аутом ударио пјешака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

10.03.2014 18:18

Овај цовјек је стварно изгубио компас или се стварно спрема за бијег у Русију!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

10.03.2014 17:43

Дај те људи немојмо се лагати висе,ма лосе нам је да лосије не мозе бити.До када супљих прица. Какве висе игре ријеци и прици за малу дјецу и скретање с реалности и обицног зивота. Какве ленте и награде ! Дајте посла народу!!!! И када опозиција додје на позицију буде ли на исти нацин се понасала неце их спасити ни Свевисњи!!!!!!!!!! Зато памет у главу и исправно од сада без крадје и лоповлука!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

10.03.2014 19:10

Па засто ти не идес у европску унију када ти је тако близу а и вјерујес даце ти бити бајно.браво за додика прави водја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 17:25

а будале мајко моја....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

10.03.2014 18:26

Е мој Додик због ове изјаве, Америка би могла ункинути РС, па се ти онда жали и Русији и Богу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако мене питас

10.03.2014 19:01

Ја зивим у Градисци.Ја бих у ЕУ ако мозе ја не би у Русију. ЕУ нам је преко моста а ми као С.Кореја. Пролупао си Миле свега ми. Ако се натоваре Амери и ЕУ на нас нестаце ова наса Републике Српске као пјена... Ајмо ми мало да имамо плате ко Свабе, а коме се ратује на истоку нека пуца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој Милокраду

10.03.2014 18:00

Е мој Милокраду, јел' могуће да си тако наиван па не схваташ да ћемо сада сви ми платити цијену тих твојих "мудрих" изјава?? Американци ти неће опроститита твоја баљезгања..живи били па видели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

10.03.2014 19:15

Додик није поменуо ни ЕУ ни Америку. Браво предсједнице и цеститке за орден.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо постар

10.03.2014 18:56

Цудна је то биљка! Мислио је ако проговори против Америке (оних сто су га поставили на ову функцију) да це добити гласове бираца. Јако цудна биљка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ако мене питаш

10.03.2014 18:16

Као да си мене питао .. и ја би западњачке плате.. а не руску ладу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

10.03.2014 18:37

Људи моји овај цовјек це нас одвести право у пакао...јадна нам мајка са њим!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан ТБ

12.03.2014 10:30

Има ли ико да га Додик није критиковао? Србија, Украина, Русија, САД, ЕУ, Крим.... Ко је сљедеци? Вјероватно је нас предсједник умислио да мозе бити предсједник свих народа и народности?! А није у стању да са својом пуленком Зељком добије ни кредит од ММФ-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

12.03.2014 09:36

Овај је награисао негдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

12.03.2014 08:50

ХАХАХАХ ста да се казе , Цовјек бусинессман и Вјерник у једном, то је сасвим нормално, гласај те опет Милета па це бити све добро ...ееех људи моји када це те се опаметити ...Позз са Запада

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

12.03.2014 16:40

Муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу. Мисао у стиху великог српског пјесника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

удс

12.03.2014 16:59

Ја стварно нас у Републици Српској не разумијем. Додик пун пара и некретнина, путује, узива зивот. Овај кратак зивот који сви зивимо он заиста зиви. А ми....ми га обозавамо....ми га волимо......он је нас....нек нам зиви драги предсједник. А исто је цовијек ко и ја. Најгоре је то сто он ницим није створио услове да и ја овај свој зивот прозивим у неком миру и среци а не под неким стресом. Понављам, не тразим ниста да ми Додик дадне, али да створи услове да моје знање додје до изразаја или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел пјево!

12.03.2014 00:36

Народе, недај боже да је запјево у РУСИЈИ, неби нас опрала ни Дрина ни Сава. Овако, мислим... платис па идес, као у Египат преко агенције, стим сто је ово много скупље и плаца НАРОД РС. Казницемо газде, али богами и циновнике, који се ових година нису придрзавали закона. Сви постени немају разлога да брину. Али непостени, ви г.ов.а у слузби криминалаца, који сте годинама, да би сацували привилегије и ситну добит. Питајте Санадера, кад се пресабере, да ли ми је свеједно ста је радио. Јел био моћнији од ових насих шупака? Па гдје је вечарас ... у "РЕМЕТИНЦУ" (то ти је као наша Фоча или слично).

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 10:06

РЕ Озренац/ Ко се то јос смије из региона од дрзавника јавно супроставити и критиковати Америцку администрацију? Само једно име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

11.03.2014 08:58

Човјек само брине бриге других држава, као да нема проблема у својој. Милораде народ је гладан у Републици Српској, држави коју ти наводно водиш и представљаш. Надам се да ћеш од октобра бити бивши предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

11.03.2014 08:40

СУЛУДО ! Апсолутно је познато да Милокрад нема компас за време и простор. Човек је тотално изгубљен или га његове службе које су задужене да га информишу о стању у земљи и свету лажу. Бити на страни Руса у овако изузетно тешком положају када РС зависи од ММФ-а, Америке и западних инвестиција је чиста лудост. Матица Србија на челу са Вучићем и непомишља да се меша у неки тамо конфликт Богу иза ногу. РС као ентитет чије постојање је “реално гледајући” под великим упитником и која постоји захваљујући Америци (јер да се они нису умешали Дејтона не би било, а Дејтон је дао међународно признање РС као Ентитету у саставу БиХ) је Милокрад довео у питање. Сукоб две велике силе између Америке и Русије уз малу гњиду Милокрада, ће РС да кошта нестанка и потпуног утапања у БиХ. Сад ћете видети кад све велике светске силе прогласе да је Дејтон поништен и да га ваља дорадити, па почну користити механизам силе ОХР-а. Какву мазгу имамо у председничкој фотељи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

11.03.2014 09:31

Истину треба рећи јасно и гласно нека одјекује овим пустопољинама, не може бјелосвјетски полицајац да узме себи за право да уређује свијет по своме нахођењу, ментални склоп универзума није толико савитљив колико жели мешетар планете. Зар нисмо то осјетили на својој кожи? Треба му рећи у лице да истина, ма каква била, није увијек на његовој страни,постоје универзални људски принципи који треба да нас руководе у нашим комуникацијама са свијетом, а што се тиче наших унутарњих проблема било би врло интересантно да се представе у правом свијетлу, не мислим да на данашњој политичкој сцени има оних који задовољавају све укусе, а што се поштења тиче можемо да упалимо луч и да га тражимо ако успијемо да га нађемо. Дотле, у здрављу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагуар

11.03.2014 14:31

Само да се завуце путину у гузове буахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

11.03.2014 07:48

Браво легендо, ми Бошњаци смо на твојој страни, само тако настави и у Републици Српској владати че "опште благостање"... Дабогда те изабрали за доживотног владара РС-ке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.03.2014 11:00

"Бивши високи представник за БиХ Wолфганг Петритсцх и стручњак за Балкан Цхристопхе Солиоз у опсежном тексту објављеном на порталу за либералне политике "Опен Демоцрацy" наводе како је дошло вријеме да се у Босни и Херцеговини укину ентитети Република Српска и Федерација БиХ и земља организује по регијама." Само нек Миле и даље провоцира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озренац

11.03.2014 08:27

Миле, запрети Амерканцима да цес им увести санкције ако се буду мјесали у Руско Украински политику

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванземаљац

11.03.2014 07:27

ПА ОН НИЈЕ НИ КРШТЕН, А НЕ ВОДИ СЕ НИ КАО СРБИН. УВЕК СЕ ИЗЈАШЊАВАО КАО ЈУГОСЛОВЕН, АЛ' ДОШЛО ВРЕМЕ ДА ЦРКВА НАГРАЂУЈЕ И НЕКРСТЕНЕ, КУСТУРИЦЕ... ДОДО И ОВО КУПИ - ЗА СЕБЕ И КУСТУРИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

11.03.2014 11:59

Ма ја Додик је битан и за Америку и за Русију па ће ето сви играти како Додик свира... на чему ли је мајко моја па се тако понаша!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

11.03.2014 13:31

Зна се вец да се иде на укидање ентитета и кантона ал тада це миле бити у опоцизији(а убрзо и у затвору) ако не збрисе у Москву.И неце само Миле, бице ту и Цовиц и Лагумдзија и Изетбеговиц.Нове власти це добити инструкције како це радити (као Вуциц у Србији), промовисаце се економска интеграција дрзаве јер це европа сада због Украине сто прије хтјети да интегрисе оовај дио балкана.Америка је створила и одобрила ентитете надајуци се да це се луди балканци успјети договорити ал сада је јасно да су БХ елите способне само за пљацку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 08:19

Свака њему цаст, опозиционари се не би усудили критиковати своје предсједнике партија, јер зна се како заврсе, а камоли да критикују САД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нићифор

11.03.2014 12:20

Милокрад опет спинује те одвлачи пажњу са тешке ситуације у РС. Милокраде, Милокраде...црни Милокраде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ако ме питас

11.03.2014 08:12

Имаћеш плату као свабо кад будеш радио као свабо. Заборавити морас кафу и пиво за вријеме радног времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИХ

11.03.2014 08:11

Фашиста обични.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

11.03.2014 07:45

Јој, јој, народе мој! Гледајте од цега зивите, а Миле оде на рапорт за Рафинерију "Брод"... Јос мало па је и њој катанац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

11.03.2014 05:27

Овом декомпензованом антихристу дају награду Руске православне цркве!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјоле

11.03.2014 17:23

крв своју за русију моју

ОДГОВОРИТЕ
Name

прпа

11.03.2014 02:18

Цојек је луд неморалан накро се па вели брига ме за народ,он зели да донесе целом српском народу несрецу и зло,мало нам је насе муке јос нам треба да се завадимо са Европом и Америком ко би тад да нас брани и од цега да зивимо.Та иста Русија је гледала страдања Срба кад нас је НАТО ударала ниста нису урадили и ја им никад неверујем да це кад несто за нас урадит ми треба да будемо неутрални у тим конфликтима измедју Русије и Америке,ако моземо имат каке користи онда уреду áли не да навлацимо мрзњу Америке јер ко се њима замерио он није дуго узиво у среци!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.03.2014 18:07

Јос да је неком битно ста Додик изјављује...Насикирао је ЕУ и Америку,а Русији је сад пуно лаксе сто има идиота на својој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

10.03.2014 22:45

Брука коме додјелисе тако престизну награду.Цовјек прије пар година јавно реце, да га не интересује ко се крсти и тај ко се крсти нека иде у СДС и тамо то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

10.03.2014 22:53

Кратко и јасно - он није нормалан! Ал` то вец сви знају, него ста да се ради?! Он це побјеци, зато и припрема терен у Русији, али ста са овим народом овдје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дервентски чај

10.03.2014 23:06

Тај чојвек само лети, и лети и одлети у ОКТОБРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота на 2

10.03.2014 22:25

Пописам ти се на тај зупцаник сто цес добити Миле!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ За Српску

11.03.2014 00:08

Босњак сам, и никада не коментарисем овдје, иако редовно процитам и васе коментаре. Апсолутно ме не занима за кога цете гласати, битно је да изаберете својом слободном вољом политицара, апсолутно ми је невазно хоце ли бити Додик, Босиц или неко треци... Само бих те замолио да не изазивас и не долијевас уље на ватру... Немој нам ти пријетити да цемо залити, јер босњацки народ није злонамјеран, али, не дај ти Бозе да нас поново неко нападне, овај пут нису голоруци, само то да знас... Зато узивај у зивоту, бирај кога хоцес и не призивај зло, да не би бас ти зазалио. Поздрав свим људима добре воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

11.03.2014 01:19

Цуј мајке ти...ОН некога критиковао...да није залосно било би смијесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики бл

10.03.2014 22:20

Мекеце јарац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

10.03.2014 21:17

Сад ће САД да га стави на црну листу:) хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

10.03.2014 22:12

Ко је следећи за награду? Кум Шкрбић, онај поп из Требиња, Миле Радишић или Слободан Станковић? Јадна је и та награда, како је девалвираше. Да сам Ноле, одмах бих је вратио, то му сигурно више и није нека част. Овај до прије пет година био против цркве,а сад га она наградјује!? Цијели свијет се "сметнуо са баглама", чини ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ТО КАЖЕ

10.03.2014 20:59

"КОНДАК" ОНИ НЕ ЗНАЈУ ДА ЧОВЕК САМО ГЛУМИ ВЕРНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИРКУСИЈАДА

10.03.2014 20:58

Неко ће ово морати платити. Бојим се да ћемо то бити ми. НИСУ КРИВИ ПРИМИТИВЦИ ШТО СУ ПОКУПИЛИ МАСТ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

10.03.2014 22:52

Ваља доцекати октобар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

10.03.2014 21:53

Предсједник 1 300 000 становника се мјеса у свјетску политику. Па нам послије даво крив сто су сви против нас. И успут признањем кримске независности признао је Косово. глупље немозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

10.03.2014 22:02

никад ми није било јасно како је овај цовек досао на власт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ЗА СРПСКУ

10.03.2014 22:28

Па како ти је мили мој боље, када ти је пензија мања, када немас право говора, када си и даље заслијепљен прицом о томе да се цувас неког непријатеља који не постоји. Једноставно ниси упуцен у свијет, гледас медије који ти преносе само ИМАГИНАРНЕ СТВАРИ. Не посматрај свијет тако уско, АНАЛИЗИРАЈ ствари и ситуацију РЕАЛНО. Све док будес пратио националистицке медије попут РТРС, бицес Сјеверни Корејанац за друштво а и сам за себе... Ако се сјећаш када је С. Кореја изгубила од Бразила 6:1, у Кореји пустили само њихов гол на националној телевизији, људи мислили да су побједили! Тако и ти имаш уско размишљање, а то ће ти се сутра одразити и на породицу кад добијеш, ти ћеш их одгајати, и бићеш одговоран за то што су ти дјеца испод просјечне интелигенције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

10.03.2014 22:42

Ма нема ти си закон у свијету.. цитав свијет цека твоју изјаву.. иди Миле уби се лопатом.. хахаха отисао да добије признање сто је опљацкао сопствени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

10.03.2014 20:48

То Миле, када тонемо нека идемо до краја, ми у земљу а ти у Русију Америћким авином Цесна и Мерцедесом С класе до аеродрома. Е мој Миле ко ће послије тебе ово више поправити, ми смо сада заиста на милости цијелом свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

10.03.2014 21:44

Знаци требамо да се бојимо од САД? Нек је критиковаоо и ИМА право. Америка упада у друге дрзаве и убија цивиле и то је у реду, а Руси не смију да бране свој народ и своје интересе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

10.03.2014 20:33

ПА КАКАВ ЛИ ЈЕ ТАЈ СТО ЊЕМУ ОВАКВОМ ДАЈЕ ТАКО РИЈЕТКО ОДЛИКОВАЊЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Српску

10.03.2014 21:29

Нећу ни да помислим колико овде има Бошњака који би били радо Срби, једном сте нас зезнули на тај фазон никад више. Како год да је код нас, још увјек је боље него у Федерацији. А сад ћемо се разићи и ама баш ништа не мозете против тога учинити. Мозда ће вас више коштати него што зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко...

10.03.2014 20:18

Да је ово рекао Изет Фазлиновиц мозда би и повјеровао,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:59

Сви ви који подрзавате Русе само зато сто су православци требали би знати да су и Украјинци исто тако православци. Али за вас полуписмене православци су само Руси и Срби. Јадно је то православље које бране такви као Додик и њему слицни. Он се је деведесетих година науцио прекрстити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

10.03.2014 19:57

Боље је сутати и испасти глуп него проговорити и отклонити сваку сумњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:53

Додику пуне гаце од страха да не заврси као Јануковиц. А сад це Америка сигурно промијенити политику према Украјини кад јој он запријети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

10.03.2014 19:53

Боље ти је почни рјешават проблеме у своме дворишту сам ће Путин да заврши то и без твоје помоћи, или хоћес у њему да се додоврис као и Вучићу... гладни смо и жедни у шта нас завали Милораде драгии ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

10.03.2014 20:51

Иако је од Додика, ипак је превисе, ста кога брига ста он мисли о Криму. Ста це мозда кад се врати куци мозда наредити да Република Српска призна Крим. Не мозес код куце ријесити проблеме, а рјесавао би их у Украјини. Који лицемјер. А сто се тице награде то би заиста требало бити цаст, али кад видим нека имена добитника зао ми је само да им Ноле прави друство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

10.03.2014 19:47

Овај нас води у пропаст..под хитно скидање свласти..и право затвор туњице....додо лопов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанацко

10.03.2014 20:43

Исти Срећко Сојиц!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија1986

10.03.2014 19:35

Додиков коментар је потврда да је изгубио компас,надајмо се да це сто прије нестати са политицке сцене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

10.03.2014 19:18

ко каже да Милорад не воли БиХ, ово је директно подривање интереса РС :) браво Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

медо

10.03.2014 19:11

МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ НАЈСЛИЧНИЈИ СРЕЋКУ ШОЈИЋУ ПО ЊЕМУ СЕ И СНИМАЛА СЕРИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ патриота

10.03.2014 19:12

Кад је такав водја и патриота нека расписе референдум док додје.Ево људи на Криму расписасе за 15 дана.Сто тај нас водја не уради?Има .уда има ово има оно...Ја цу у медјувремену преци онај мост сто неко спомену у Градисци ави се кољите низаста друго и нисте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

10.03.2014 20:04

Ста си радио несретнице? Критиковао Америку јбт бас ме занима на ком језику си то урадио? Да српски не знас то ми је јасно јбт ти стварно ниси тацан!:-(

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 19:07

Ваљало би да имамо јос неку резервну дрзаву, па да одемо сви који хоцемо да несто промјени на боље и оставимо ове сто воле Додика да им влада док сви не покерепају од глади и бједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

10.03.2014 20:00

Баљезга!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

10.03.2014 18:46

Видим неки призивају Амере. Још вам фале Турци. Поздрав за православни свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.03.2014 18:45

Све остављам себи и само себи......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето добро

10.03.2014 19:40

Због таквих квази патриота као сто су ова двојица ми млади моземо колективно отици из ове проклете дрзаве.Ста вас испуњава и цему се ви радујете мајко моја.Гдје ја зивим питам се сваки дан.А колико сте паметни и писмени види се по нацину писања.На залост такви воде ову дрзаву.Ја цу у ЕУ а ти подмази пуску и види да ти ров иза стале не зарасте патриото глупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

10.03.2014 18:32

Како су наивни ови сто велицају Додика и диве се његовој храбрости. Додик провоцира борце, градане, ... а само са једним разлогом. Моли Бога да га неко мало "притисне" па да има правдање за бјег у Москву. Тамо је сигуран, као и Милосевици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миленко кубурић-перућица

10.03.2014 18:30

Овоме народу Бог би тешко угодио. Зло кад подржи САД ви одма Додо издајник, кад подржи Русију и кад му Кирил (православна и људска-морална громада) уручи такву награду онда народ виче како је излудио, изгубио компас и слично

ОДГОВОРИТЕ
Name

бомбаш

10.03.2014 18:27

Па Милокраде запрети ти Америци што се мијеша у Украјини, они се тебе боје ти си за Амере велики страх ,ХА, ХА, ХА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еба Од кога

10.03.2014 18:27

Па видите ли ви ко су нам и како су нам паметне вође. Алија је добио награду за ширење ислама па зашто не би Додик тако исто добио за ширење правпславља. Па они су нам помогли и помажу да нам на оном свијету буде благостање а на овом како нам буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.03.2014 19:25

Овај Додик је прави дебил. Он це нас средити до краја. Испаде да је гори и од Милосевица због којег сваки дан народ обољева од НАТО бомби бацених на Србију. То мало ко данас види. Ал Додик је гори од Слобе. ДОДИК це нас унистити до краја. Идиот, кретен, криминац, силедзија властитог народа мора отици са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мудоња

10.03.2014 18:24

Свака част нашем Предсједнику, показао је да има м..а да критикује Америку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

10.03.2014 19:24

Додик је иси као Срецко Сојиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

11.03.2014 19:20

Браво Додик најбољи си нека су ти уруцили признање нека цркну ови из СДС они то никад неце добити. Ови прицају о криминалу све фабрике су у БЛ затворил Инцел, Цајевац, Јелсинград цак су и масине продавали по Федерацији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

10.03.2014 18:42

Који јадни и болесни коментари. Људи вратите се у реалност оболицете јос висе. Па стаје то погресно у овом цланку. Схватите да је Додо побједник бице вам лаксе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

10.03.2014 17:39

Право нам је луд Предсједник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

10.03.2014 19:07

Свака вам цаст пресједнице не подвијате реп ни пред ким. Инаце нисам био вас присталица али све вас висе разумијем као и велика вецина из мога краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србогуз

10.03.2014 17:28

Овом цовјеку стварно требају тељизи као волу да вуце коције јер је способан само за коције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УСА

11.03.2014 02:15

Зависис од Амера. Да ти само један мјесец не дају кредит све би пропало. Која Русија и који Крим! Тудју дрзаву окупирали и ти то подрзавас?! Не врацај се из Русије. Остани, спаси народ пропасти. Нека те Путин именује за пресједника Крима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

10.03.2014 18:19

Ништа чудно у СНСД-у њихов одборник у Скупштини града Бањалука, Душан Чајић је на челу скупштинске Комисије за борачка питања, а човијек је дезертирао из ВРС и побјегао у Нови Сад и тамо аутом ударио пјешака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

10.03.2014 18:18

Овај цовјек је стварно изгубио компас или се стварно спрема за бијег у Русију!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

10.03.2014 17:43

Дај те људи немојмо се лагати висе,ма лосе нам је да лосије не мозе бити.До када супљих прица. Какве висе игре ријеци и прици за малу дјецу и скретање с реалности и обицног зивота. Какве ленте и награде ! Дајте посла народу!!!! И када опозиција додје на позицију буде ли на исти нацин се понасала неце их спасити ни Свевисњи!!!!!!!!!! Зато памет у главу и исправно од сада без крадје и лоповлука!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

10.03.2014 19:10

Па засто ти не идес у европску унију када ти је тако близу а и вјерујес даце ти бити бајно.браво за додика прави водја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 17:25

а будале мајко моја....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

10.03.2014 18:26

Е мој Додик због ове изјаве, Америка би могла ункинути РС, па се ти онда жали и Русији и Богу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако мене питас

10.03.2014 19:01

Ја зивим у Градисци.Ја бих у ЕУ ако мозе ја не би у Русију. ЕУ нам је преко моста а ми као С.Кореја. Пролупао си Миле свега ми. Ако се натоваре Амери и ЕУ на нас нестаце ова наса Републике Српске као пјена... Ајмо ми мало да имамо плате ко Свабе, а коме се ратује на истоку нека пуца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој Милокраду

10.03.2014 18:00

Е мој Милокраду, јел' могуће да си тако наиван па не схваташ да ћемо сада сви ми платити цијену тих твојих "мудрих" изјава?? Американци ти неће опроститита твоја баљезгања..живи били па видели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

10.03.2014 19:15

Додик није поменуо ни ЕУ ни Америку. Браво предсједнице и цеститке за орден.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо постар

10.03.2014 18:56

Цудна је то биљка! Мислио је ако проговори против Америке (оних сто су га поставили на ову функцију) да це добити гласове бираца. Јако цудна биљка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ако мене питаш

10.03.2014 18:16

Као да си мене питао .. и ја би западњачке плате.. а не руску ладу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

10.03.2014 18:37

Људи моји овај цовјек це нас одвести право у пакао...јадна нам мајка са њим!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан ТБ

12.03.2014 10:30

Има ли ико да га Додик није критиковао? Србија, Украина, Русија, САД, ЕУ, Крим.... Ко је сљедеци? Вјероватно је нас предсједник умислио да мозе бити предсједник свих народа и народности?! А није у стању да са својом пуленком Зељком добије ни кредит од ММФ-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

12.03.2014 09:36

Овај је награисао негдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

12.03.2014 08:50

ХАХАХАХ ста да се казе , Цовјек бусинессман и Вјерник у једном, то је сасвим нормално, гласај те опет Милета па це бити све добро ...ееех људи моји када це те се опаметити ...Позз са Запада

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

12.03.2014 16:40

Муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу. Мисао у стиху великог српског пјесника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

удс

12.03.2014 16:59

Ја стварно нас у Републици Српској не разумијем. Додик пун пара и некретнина, путује, узива зивот. Овај кратак зивот који сви зивимо он заиста зиви. А ми....ми га обозавамо....ми га волимо......он је нас....нек нам зиви драги предсједник. А исто је цовијек ко и ја. Најгоре је то сто он ницим није створио услове да и ја овај свој зивот прозивим у неком миру и среци а не под неким стресом. Понављам, не тразим ниста да ми Додик дадне, али да створи услове да моје знање додје до изразаја или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел пјево!

12.03.2014 00:36

Народе, недај боже да је запјево у РУСИЈИ, неби нас опрала ни Дрина ни Сава. Овако, мислим... платис па идес, као у Египат преко агенције, стим сто је ово много скупље и плаца НАРОД РС. Казницемо газде, али богами и циновнике, који се ових година нису придрзавали закона. Сви постени немају разлога да брину. Али непостени, ви г.ов.а у слузби криминалаца, који сте годинама, да би сацували привилегије и ситну добит. Питајте Санадера, кад се пресабере, да ли ми је свеједно ста је радио. Јел био моћнији од ових насих шупака? Па гдје је вечарас ... у "РЕМЕТИНЦУ" (то ти је као наша Фоча или слично).

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 10:06

РЕ Озренац/ Ко се то јос смије из региона од дрзавника јавно супроставити и критиковати Америцку администрацију? Само једно име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

11.03.2014 08:58

Човјек само брине бриге других држава, као да нема проблема у својој. Милораде народ је гладан у Републици Српској, држави коју ти наводно водиш и представљаш. Надам се да ћеш од октобра бити бивши предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

11.03.2014 08:40

СУЛУДО ! Апсолутно је познато да Милокрад нема компас за време и простор. Човек је тотално изгубљен или га његове службе које су задужене да га информишу о стању у земљи и свету лажу. Бити на страни Руса у овако изузетно тешком положају када РС зависи од ММФ-а, Америке и западних инвестиција је чиста лудост. Матица Србија на челу са Вучићем и непомишља да се меша у неки тамо конфликт Богу иза ногу. РС као ентитет чије постојање је “реално гледајући” под великим упитником и која постоји захваљујући Америци (јер да се они нису умешали Дејтона не би било, а Дејтон је дао међународно признање РС као Ентитету у саставу БиХ) је Милокрад довео у питање. Сукоб две велике силе између Америке и Русије уз малу гњиду Милокрада, ће РС да кошта нестанка и потпуног утапања у БиХ. Сад ћете видети кад све велике светске силе прогласе да је Дејтон поништен и да га ваља дорадити, па почну користити механизам силе ОХР-а. Какву мазгу имамо у председничкој фотељи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

11.03.2014 09:31

Истину треба рећи јасно и гласно нека одјекује овим пустопољинама, не може бјелосвјетски полицајац да узме себи за право да уређује свијет по своме нахођењу, ментални склоп универзума није толико савитљив колико жели мешетар планете. Зар нисмо то осјетили на својој кожи? Треба му рећи у лице да истина, ма каква била, није увијек на његовој страни,постоје универзални људски принципи који треба да нас руководе у нашим комуникацијама са свијетом, а што се тиче наших унутарњих проблема било би врло интересантно да се представе у правом свијетлу, не мислим да на данашњој политичкој сцени има оних који задовољавају све укусе, а што се поштења тиче можемо да упалимо луч и да га тражимо ако успијемо да га нађемо. Дотле, у здрављу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагуар

11.03.2014 14:31

Само да се завуце путину у гузове буахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

11.03.2014 07:48

Браво легендо, ми Бошњаци смо на твојој страни, само тако настави и у Републици Српској владати че "опште благостање"... Дабогда те изабрали за доживотног владара РС-ке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.03.2014 11:00

"Бивши високи представник за БиХ Wолфганг Петритсцх и стручњак за Балкан Цхристопхе Солиоз у опсежном тексту објављеном на порталу за либералне политике "Опен Демоцрацy" наводе како је дошло вријеме да се у Босни и Херцеговини укину ентитети Република Српска и Федерација БиХ и земља организује по регијама." Само нек Миле и даље провоцира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озренац

11.03.2014 08:27

Миле, запрети Амерканцима да цес им увести санкције ако се буду мјесали у Руско Украински политику

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванземаљац

11.03.2014 07:27

ПА ОН НИЈЕ НИ КРШТЕН, А НЕ ВОДИ СЕ НИ КАО СРБИН. УВЕК СЕ ИЗЈАШЊАВАО КАО ЈУГОСЛОВЕН, АЛ' ДОШЛО ВРЕМЕ ДА ЦРКВА НАГРАЂУЈЕ И НЕКРСТЕНЕ, КУСТУРИЦЕ... ДОДО И ОВО КУПИ - ЗА СЕБЕ И КУСТУРИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

11.03.2014 11:59

Ма ја Додик је битан и за Америку и за Русију па ће ето сви играти како Додик свира... на чему ли је мајко моја па се тако понаша!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

11.03.2014 13:31

Зна се вец да се иде на укидање ентитета и кантона ал тада це миле бити у опоцизији(а убрзо и у затвору) ако не збрисе у Москву.И неце само Миле, бице ту и Цовиц и Лагумдзија и Изетбеговиц.Нове власти це добити инструкције како це радити (као Вуциц у Србији), промовисаце се економска интеграција дрзаве јер це европа сада због Украине сто прије хтјети да интегрисе оовај дио балкана.Америка је створила и одобрила ентитете надајуци се да це се луди балканци успјети договорити ал сада је јасно да су БХ елите способне само за пљацку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 08:19

Свака њему цаст, опозиционари се не би усудили критиковати своје предсједнике партија, јер зна се како заврсе, а камоли да критикују САД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нићифор

11.03.2014 12:20

Милокрад опет спинује те одвлачи пажњу са тешке ситуације у РС. Милокраде, Милокраде...црни Милокраде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ако ме питас

11.03.2014 08:12

Имаћеш плату као свабо кад будеш радио као свабо. Заборавити морас кафу и пиво за вријеме радног времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИХ

11.03.2014 08:11

Фашиста обични.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

11.03.2014 07:45

Јој, јој, народе мој! Гледајте од цега зивите, а Миле оде на рапорт за Рафинерију "Брод"... Јос мало па је и њој катанац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

11.03.2014 05:27

Овом декомпензованом антихристу дају награду Руске православне цркве!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјоле

11.03.2014 17:23

крв своју за русију моју

ОДГОВОРИТЕ
Name

прпа

11.03.2014 02:18

Цојек је луд неморалан накро се па вели брига ме за народ,он зели да донесе целом српском народу несрецу и зло,мало нам је насе муке јос нам треба да се завадимо са Европом и Америком ко би тад да нас брани и од цега да зивимо.Та иста Русија је гледала страдања Срба кад нас је НАТО ударала ниста нису урадили и ја им никад неверујем да це кад несто за нас урадит ми треба да будемо неутрални у тим конфликтима измедју Русије и Америке,ако моземо имат каке користи онда уреду áли не да навлацимо мрзњу Америке јер ко се њима замерио он није дуго узиво у среци!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.03.2014 18:07

Јос да је неком битно ста Додик изјављује...Насикирао је ЕУ и Америку,а Русији је сад пуно лаксе сто има идиота на својој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

10.03.2014 22:45

Брука коме додјелисе тако престизну награду.Цовјек прије пар година јавно реце, да га не интересује ко се крсти и тај ко се крсти нека иде у СДС и тамо то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

10.03.2014 22:53

Кратко и јасно - он није нормалан! Ал` то вец сви знају, него ста да се ради?! Он це побјеци, зато и припрема терен у Русији, али ста са овим народом овдје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дервентски чај

10.03.2014 23:06

Тај чојвек само лети, и лети и одлети у ОКТОБРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота на 2

10.03.2014 22:25

Пописам ти се на тај зупцаник сто цес добити Миле!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ За Српску

11.03.2014 00:08

Босњак сам, и никада не коментарисем овдје, иако редовно процитам и васе коментаре. Апсолутно ме не занима за кога цете гласати, битно је да изаберете својом слободном вољом политицара, апсолутно ми је невазно хоце ли бити Додик, Босиц или неко треци... Само бих те замолио да не изазивас и не долијевас уље на ватру... Немој нам ти пријетити да цемо залити, јер босњацки народ није злонамјеран, али, не дај ти Бозе да нас поново неко нападне, овај пут нису голоруци, само то да знас... Зато узивај у зивоту, бирај кога хоцес и не призивај зло, да не би бас ти зазалио. Поздрав свим људима добре воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

11.03.2014 01:19

Цуј мајке ти...ОН некога критиковао...да није залосно било би смијесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики бл

10.03.2014 22:20

Мекеце јарац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

10.03.2014 21:17

Сад ће САД да га стави на црну листу:) хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

10.03.2014 22:12

Ко је следећи за награду? Кум Шкрбић, онај поп из Требиња, Миле Радишић или Слободан Станковић? Јадна је и та награда, како је девалвираше. Да сам Ноле, одмах бих је вратио, то му сигурно више и није нека част. Овај до прије пет година био против цркве,а сад га она наградјује!? Цијели свијет се "сметнуо са баглама", чини ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ТО КАЖЕ

10.03.2014 20:59

"КОНДАК" ОНИ НЕ ЗНАЈУ ДА ЧОВЕК САМО ГЛУМИ ВЕРНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИРКУСИЈАДА

10.03.2014 20:58

Неко ће ово морати платити. Бојим се да ћемо то бити ми. НИСУ КРИВИ ПРИМИТИВЦИ ШТО СУ ПОКУПИЛИ МАСТ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

10.03.2014 22:52

Ваља доцекати октобар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

10.03.2014 21:53

Предсједник 1 300 000 становника се мјеса у свјетску политику. Па нам послије даво крив сто су сви против нас. И успут признањем кримске независности признао је Косово. глупље немозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

10.03.2014 22:02

никад ми није било јасно како је овај цовек досао на власт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ЗА СРПСКУ

10.03.2014 22:28

Па како ти је мили мој боље, када ти је пензија мања, када немас право говора, када си и даље заслијепљен прицом о томе да се цувас неког непријатеља који не постоји. Једноставно ниси упуцен у свијет, гледас медије који ти преносе само ИМАГИНАРНЕ СТВАРИ. Не посматрај свијет тако уско, АНАЛИЗИРАЈ ствари и ситуацију РЕАЛНО. Све док будес пратио националистицке медије попут РТРС, бицес Сјеверни Корејанац за друштво а и сам за себе... Ако се сјећаш када је С. Кореја изгубила од Бразила 6:1, у Кореји пустили само њихов гол на националној телевизији, људи мислили да су побједили! Тако и ти имаш уско размишљање, а то ће ти се сутра одразити и на породицу кад добијеш, ти ћеш их одгајати, и бићеш одговоран за то што су ти дјеца испод просјечне интелигенције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

10.03.2014 22:42

Ма нема ти си закон у свијету.. цитав свијет цека твоју изјаву.. иди Миле уби се лопатом.. хахаха отисао да добије признање сто је опљацкао сопствени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

10.03.2014 20:48

То Миле, када тонемо нека идемо до краја, ми у земљу а ти у Русију Америћким авином Цесна и Мерцедесом С класе до аеродрома. Е мој Миле ко ће послије тебе ово више поправити, ми смо сада заиста на милости цијелом свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

10.03.2014 21:44

Знаци требамо да се бојимо од САД? Нек је критиковаоо и ИМА право. Америка упада у друге дрзаве и убија цивиле и то је у реду, а Руси не смију да бране свој народ и своје интересе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

10.03.2014 20:33

ПА КАКАВ ЛИ ЈЕ ТАЈ СТО ЊЕМУ ОВАКВОМ ДАЈЕ ТАКО РИЈЕТКО ОДЛИКОВАЊЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Српску

10.03.2014 21:29

Нећу ни да помислим колико овде има Бошњака који би били радо Срби, једном сте нас зезнули на тај фазон никад више. Како год да је код нас, још увјек је боље него у Федерацији. А сад ћемо се разићи и ама баш ништа не мозете против тога учинити. Мозда ће вас више коштати него што зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко...

10.03.2014 20:18

Да је ово рекао Изет Фазлиновиц мозда би и повјеровао,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:59

Сви ви који подрзавате Русе само зато сто су православци требали би знати да су и Украјинци исто тако православци. Али за вас полуписмене православци су само Руси и Срби. Јадно је то православље које бране такви као Додик и њему слицни. Он се је деведесетих година науцио прекрстити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

10.03.2014 19:57

Боље је сутати и испасти глуп него проговорити и отклонити сваку сумњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:53

Додику пуне гаце од страха да не заврси као Јануковиц. А сад це Америка сигурно промијенити политику према Украјини кад јој он запријети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

10.03.2014 19:53

Боље ти је почни рјешават проблеме у своме дворишту сам ће Путин да заврши то и без твоје помоћи, или хоћес у њему да се додоврис као и Вучићу... гладни смо и жедни у шта нас завали Милораде драгии ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

10.03.2014 20:51

Иако је од Додика, ипак је превисе, ста кога брига ста он мисли о Криму. Ста це мозда кад се врати куци мозда наредити да Република Српска призна Крим. Не мозес код куце ријесити проблеме, а рјесавао би их у Украјини. Који лицемјер. А сто се тице награде то би заиста требало бити цаст, али кад видим нека имена добитника зао ми је само да им Ноле прави друство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

10.03.2014 19:47

Овај нас води у пропаст..под хитно скидање свласти..и право затвор туњице....додо лопов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанацко

10.03.2014 20:43

Исти Срећко Сојиц!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија1986

10.03.2014 19:35

Додиков коментар је потврда да је изгубио компас,надајмо се да це сто прије нестати са политицке сцене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

10.03.2014 19:18

ко каже да Милорад не воли БиХ, ово је директно подривање интереса РС :) браво Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

медо

10.03.2014 19:11

МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ НАЈСЛИЧНИЈИ СРЕЋКУ ШОЈИЋУ ПО ЊЕМУ СЕ И СНИМАЛА СЕРИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ патриота

10.03.2014 19:12

Кад је такав водја и патриота нека расписе референдум док додје.Ево људи на Криму расписасе за 15 дана.Сто тај нас водја не уради?Има .уда има ово има оно...Ја цу у медјувремену преци онај мост сто неко спомену у Градисци ави се кољите низаста друго и нисте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

10.03.2014 20:04

Ста си радио несретнице? Критиковао Америку јбт бас ме занима на ком језику си то урадио? Да српски не знас то ми је јасно јбт ти стварно ниси тацан!:-(

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 19:07

Ваљало би да имамо јос неку резервну дрзаву, па да одемо сви који хоцемо да несто промјени на боље и оставимо ове сто воле Додика да им влада док сви не покерепају од глади и бједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

10.03.2014 20:00

Баљезга!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

10.03.2014 18:46

Видим неки призивају Амере. Још вам фале Турци. Поздрав за православни свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.03.2014 18:45

Све остављам себи и само себи......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето добро

10.03.2014 19:40

Због таквих квази патриота као сто су ова двојица ми млади моземо колективно отици из ове проклете дрзаве.Ста вас испуњава и цему се ви радујете мајко моја.Гдје ја зивим питам се сваки дан.А колико сте паметни и писмени види се по нацину писања.На залост такви воде ову дрзаву.Ја цу у ЕУ а ти подмази пуску и види да ти ров иза стале не зарасте патриото глупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

10.03.2014 18:32

Како су наивни ови сто велицају Додика и диве се његовој храбрости. Додик провоцира борце, градане, ... а само са једним разлогом. Моли Бога да га неко мало "притисне" па да има правдање за бјег у Москву. Тамо је сигуран, као и Милосевици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миленко кубурић-перућица

10.03.2014 18:30

Овоме народу Бог би тешко угодио. Зло кад подржи САД ви одма Додо издајник, кад подржи Русију и кад му Кирил (православна и људска-морална громада) уручи такву награду онда народ виче како је излудио, изгубио компас и слично

ОДГОВОРИТЕ
Name

бомбаш

10.03.2014 18:27

Па Милокраде запрети ти Америци што се мијеша у Украјини, они се тебе боје ти си за Амере велики страх ,ХА, ХА, ХА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еба Од кога

10.03.2014 18:27

Па видите ли ви ко су нам и како су нам паметне вође. Алија је добио награду за ширење ислама па зашто не би Додик тако исто добио за ширење правпславља. Па они су нам помогли и помажу да нам на оном свијету буде благостање а на овом како нам буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.03.2014 19:25

Овај Додик је прави дебил. Он це нас средити до краја. Испаде да је гори и од Милосевица због којег сваки дан народ обољева од НАТО бомби бацених на Србију. То мало ко данас види. Ал Додик је гори од Слобе. ДОДИК це нас унистити до краја. Идиот, кретен, криминац, силедзија властитог народа мора отици са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мудоња

10.03.2014 18:24

Свака част нашем Предсједнику, показао је да има м..а да критикује Америку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

10.03.2014 19:24

Додик је иси као Срецко Сојиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

11.03.2014 19:20

Браво Додик најбољи си нека су ти уруцили признање нека цркну ови из СДС они то никад неце добити. Ови прицају о криминалу све фабрике су у БЛ затворил Инцел, Цајевац, Јелсинград цак су и масине продавали по Федерацији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

10.03.2014 18:42

Који јадни и болесни коментари. Људи вратите се у реалност оболицете јос висе. Па стаје то погресно у овом цланку. Схватите да је Додо побједник бице вам лаксе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

10.03.2014 17:39

Право нам је луд Предсједник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

10.03.2014 19:07

Свака вам цаст пресједнице не подвијате реп ни пред ким. Инаце нисам био вас присталица али све вас висе разумијем као и велика вецина из мога краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србогуз

10.03.2014 17:28

Овом цовјеку стварно требају тељизи као волу да вуце коције јер је способан само за коције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УСА

11.03.2014 02:15

Зависис од Амера. Да ти само један мјесец не дају кредит све би пропало. Која Русија и који Крим! Тудју дрзаву окупирали и ти то подрзавас?! Не врацај се из Русије. Остани, спаси народ пропасти. Нека те Путин именује за пресједника Крима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

10.03.2014 18:19

Ништа чудно у СНСД-у њихов одборник у Скупштини града Бањалука, Душан Чајић је на челу скупштинске Комисије за борачка питања, а човијек је дезертирао из ВРС и побјегао у Нови Сад и тамо аутом ударио пјешака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

10.03.2014 18:18

Овај цовјек је стварно изгубио компас или се стварно спрема за бијег у Русију!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

10.03.2014 17:43

Дај те људи немојмо се лагати висе,ма лосе нам је да лосије не мозе бити.До када супљих прица. Какве висе игре ријеци и прици за малу дјецу и скретање с реалности и обицног зивота. Какве ленте и награде ! Дајте посла народу!!!! И када опозиција додје на позицију буде ли на исти нацин се понасала неце их спасити ни Свевисњи!!!!!!!!!! Зато памет у главу и исправно од сада без крадје и лоповлука!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

10.03.2014 19:10

Па засто ти не идес у европску унију када ти је тако близу а и вјерујес даце ти бити бајно.браво за додика прави водја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 17:25

а будале мајко моја....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

10.03.2014 18:26

Е мој Додик због ове изјаве, Америка би могла ункинути РС, па се ти онда жали и Русији и Богу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако мене питас

10.03.2014 19:01

Ја зивим у Градисци.Ја бих у ЕУ ако мозе ја не би у Русију. ЕУ нам је преко моста а ми као С.Кореја. Пролупао си Миле свега ми. Ако се натоваре Амери и ЕУ на нас нестаце ова наса Републике Српске као пјена... Ајмо ми мало да имамо плате ко Свабе, а коме се ратује на истоку нека пуца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој Милокраду

10.03.2014 18:00

Е мој Милокраду, јел' могуће да си тако наиван па не схваташ да ћемо сада сви ми платити цијену тих твојих "мудрих" изјава?? Американци ти неће опроститита твоја баљезгања..живи били па видели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

10.03.2014 19:15

Додик није поменуо ни ЕУ ни Америку. Браво предсједнице и цеститке за орден.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо постар

10.03.2014 18:56

Цудна је то биљка! Мислио је ако проговори против Америке (оних сто су га поставили на ову функцију) да це добити гласове бираца. Јако цудна биљка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ако мене питаш

10.03.2014 18:16

Као да си мене питао .. и ја би западњачке плате.. а не руску ладу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

10.03.2014 18:37

Људи моји овај цовјек це нас одвести право у пакао...јадна нам мајка са њим!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан ТБ

12.03.2014 10:30

Има ли ико да га Додик није критиковао? Србија, Украина, Русија, САД, ЕУ, Крим.... Ко је сљедеци? Вјероватно је нас предсједник умислио да мозе бити предсједник свих народа и народности?! А није у стању да са својом пуленком Зељком добије ни кредит од ММФ-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије са истока РС-а

12.03.2014 09:36

Овај је награисао негдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

12.03.2014 08:50

ХАХАХАХ ста да се казе , Цовјек бусинессман и Вјерник у једном, то је сасвим нормално, гласај те опет Милета па це бити све добро ...ееех људи моји када це те се опаметити ...Позз са Запада

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

12.03.2014 16:40

Муљ и жабокречина увијек мјесто нађу када величине у тишину зађу. Мисао у стиху великог српског пјесника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

удс

12.03.2014 16:59

Ја стварно нас у Републици Српској не разумијем. Додик пун пара и некретнина, путује, узива зивот. Овај кратак зивот који сви зивимо он заиста зиви. А ми....ми га обозавамо....ми га волимо......он је нас....нек нам зиви драги предсједник. А исто је цовијек ко и ја. Најгоре је то сто он ницим није створио услове да и ја овај свој зивот прозивим у неком миру и среци а не под неким стресом. Понављам, не тразим ниста да ми Додик дадне, али да створи услове да моје знање додје до изразаја или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел пјево!

12.03.2014 00:36

Народе, недај боже да је запјево у РУСИЈИ, неби нас опрала ни Дрина ни Сава. Овако, мислим... платис па идес, као у Египат преко агенције, стим сто је ово много скупље и плаца НАРОД РС. Казницемо газде, али богами и циновнике, који се ових година нису придрзавали закона. Сви постени немају разлога да брину. Али непостени, ви г.ов.а у слузби криминалаца, који сте годинама, да би сацували привилегије и ситну добит. Питајте Санадера, кад се пресабере, да ли ми је свеједно ста је радио. Јел био моћнији од ових насих шупака? Па гдје је вечарас ... у "РЕМЕТИНЦУ" (то ти је као наша Фоча или слично).

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 10:06

РЕ Озренац/ Ко се то јос смије из региона од дрзавника јавно супроставити и критиковати Америцку администрацију? Само једно име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

11.03.2014 08:58

Човјек само брине бриге других држава, као да нема проблема у својој. Милораде народ је гладан у Републици Српској, држави коју ти наводно водиш и представљаш. Надам се да ћеш од октобра бити бивши предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

11.03.2014 08:40

СУЛУДО ! Апсолутно је познато да Милокрад нема компас за време и простор. Човек је тотално изгубљен или га његове службе које су задужене да га информишу о стању у земљи и свету лажу. Бити на страни Руса у овако изузетно тешком положају када РС зависи од ММФ-а, Америке и западних инвестиција је чиста лудост. Матица Србија на челу са Вучићем и непомишља да се меша у неки тамо конфликт Богу иза ногу. РС као ентитет чије постојање је “реално гледајући” под великим упитником и која постоји захваљујући Америци (јер да се они нису умешали Дејтона не би било, а Дејтон је дао међународно признање РС као Ентитету у саставу БиХ) је Милокрад довео у питање. Сукоб две велике силе између Америке и Русије уз малу гњиду Милокрада, ће РС да кошта нестанка и потпуног утапања у БиХ. Сад ћете видети кад све велике светске силе прогласе да је Дејтон поништен и да га ваља дорадити, па почну користити механизам силе ОХР-а. Какву мазгу имамо у председничкој фотељи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неукротиви бунтовник

11.03.2014 09:31

Истину треба рећи јасно и гласно нека одјекује овим пустопољинама, не може бјелосвјетски полицајац да узме себи за право да уређује свијет по своме нахођењу, ментални склоп универзума није толико савитљив колико жели мешетар планете. Зар нисмо то осјетили на својој кожи? Треба му рећи у лице да истина, ма каква била, није увијек на његовој страни,постоје универзални људски принципи који треба да нас руководе у нашим комуникацијама са свијетом, а што се тиче наших унутарњих проблема било би врло интересантно да се представе у правом свијетлу, не мислим да на данашњој политичкој сцени има оних који задовољавају све укусе, а што се поштења тиче можемо да упалимо луч и да га тражимо ако успијемо да га нађемо. Дотле, у здрављу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагуар

11.03.2014 14:31

Само да се завуце путину у гузове буахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

11.03.2014 07:48

Браво легендо, ми Бошњаци смо на твојој страни, само тако настави и у Републици Српској владати че "опште благостање"... Дабогда те изабрали за доживотног владара РС-ке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.03.2014 11:00

"Бивши високи представник за БиХ Wолфганг Петритсцх и стручњак за Балкан Цхристопхе Солиоз у опсежном тексту објављеном на порталу за либералне политике "Опен Демоцрацy" наводе како је дошло вријеме да се у Босни и Херцеговини укину ентитети Република Српска и Федерација БиХ и земља организује по регијама." Само нек Миле и даље провоцира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озренац

11.03.2014 08:27

Миле, запрети Амерканцима да цес им увести санкције ако се буду мјесали у Руско Украински политику

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванземаљац

11.03.2014 07:27

ПА ОН НИЈЕ НИ КРШТЕН, А НЕ ВОДИ СЕ НИ КАО СРБИН. УВЕК СЕ ИЗЈАШЊАВАО КАО ЈУГОСЛОВЕН, АЛ' ДОШЛО ВРЕМЕ ДА ЦРКВА НАГРАЂУЈЕ И НЕКРСТЕНЕ, КУСТУРИЦЕ... ДОДО И ОВО КУПИ - ЗА СЕБЕ И КУСТУРИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

11.03.2014 11:59

Ма ја Додик је битан и за Америку и за Русију па ће ето сви играти како Додик свира... на чему ли је мајко моја па се тако понаша!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

11.03.2014 13:31

Зна се вец да се иде на укидање ентитета и кантона ал тада це миле бити у опоцизији(а убрзо и у затвору) ако не збрисе у Москву.И неце само Миле, бице ту и Цовиц и Лагумдзија и Изетбеговиц.Нове власти це добити инструкције како це радити (као Вуциц у Србији), промовисаце се економска интеграција дрзаве јер це европа сада због Украине сто прије хтјети да интегрисе оовај дио балкана.Америка је створила и одобрила ентитете надајуци се да це се луди балканци успјети договорити ал сада је јасно да су БХ елите способне само за пљацку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРТОДОX

11.03.2014 08:19

Свака њему цаст, опозиционари се не би усудили критиковати своје предсједнике партија, јер зна се како заврсе, а камоли да критикују САД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нићифор

11.03.2014 12:20

Милокрад опет спинује те одвлачи пажњу са тешке ситуације у РС. Милокраде, Милокраде...црни Милокраде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ако ме питас

11.03.2014 08:12

Имаћеш плату као свабо кад будеш радио као свабо. Заборавити морас кафу и пиво за вријеме радног времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИХ

11.03.2014 08:11

Фашиста обични.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

11.03.2014 07:45

Јој, јој, народе мој! Гледајте од цега зивите, а Миле оде на рапорт за Рафинерију "Брод"... Јос мало па је и њој катанац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

11.03.2014 05:27

Овом декомпензованом антихристу дају награду Руске православне цркве!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјоле

11.03.2014 17:23

крв своју за русију моју

ОДГОВОРИТЕ
Name

прпа

11.03.2014 02:18

Цојек је луд неморалан накро се па вели брига ме за народ,он зели да донесе целом српском народу несрецу и зло,мало нам је насе муке јос нам треба да се завадимо са Европом и Америком ко би тад да нас брани и од цега да зивимо.Та иста Русија је гледала страдања Срба кад нас је НАТО ударала ниста нису урадили и ја им никад неверујем да це кад несто за нас урадит ми треба да будемо неутрални у тим конфликтима измедју Русије и Америке,ако моземо имат каке користи онда уреду áли не да навлацимо мрзњу Америке јер ко се њима замерио он није дуго узиво у среци!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.03.2014 18:07

Јос да је неком битно ста Додик изјављује...Насикирао је ЕУ и Америку,а Русији је сад пуно лаксе сто има идиота на својој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

10.03.2014 22:45

Брука коме додјелисе тако престизну награду.Цовјек прије пар година јавно реце, да га не интересује ко се крсти и тај ко се крсти нека иде у СДС и тамо то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

10.03.2014 22:53

Кратко и јасно - он није нормалан! Ал` то вец сви знају, него ста да се ради?! Он це побјеци, зато и припрема терен у Русији, али ста са овим народом овдје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дервентски чај

10.03.2014 23:06

Тај чојвек само лети, и лети и одлети у ОКТОБРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота на 2

10.03.2014 22:25

Пописам ти се на тај зупцаник сто цес добити Миле!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ За Српску

11.03.2014 00:08

Босњак сам, и никада не коментарисем овдје, иако редовно процитам и васе коментаре. Апсолутно ме не занима за кога цете гласати, битно је да изаберете својом слободном вољом политицара, апсолутно ми је невазно хоце ли бити Додик, Босиц или неко треци... Само бих те замолио да не изазивас и не долијевас уље на ватру... Немој нам ти пријетити да цемо залити, јер босњацки народ није злонамјеран, али, не дај ти Бозе да нас поново неко нападне, овај пут нису голоруци, само то да знас... Зато узивај у зивоту, бирај кога хоцес и не призивај зло, да не би бас ти зазалио. Поздрав свим људима добре воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

11.03.2014 01:19

Цуј мајке ти...ОН некога критиковао...да није залосно било би смијесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики бл

10.03.2014 22:20

Мекеце јарац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

10.03.2014 21:17

Сад ће САД да га стави на црну листу:) хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

10.03.2014 22:12

Ко је следећи за награду? Кум Шкрбић, онај поп из Требиња, Миле Радишић или Слободан Станковић? Јадна је и та награда, како је девалвираше. Да сам Ноле, одмах бих је вратио, то му сигурно више и није нека част. Овај до прије пет година био против цркве,а сад га она наградјује!? Цијели свијет се "сметнуо са баглама", чини ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ТО КАЖЕ

10.03.2014 20:59

"КОНДАК" ОНИ НЕ ЗНАЈУ ДА ЧОВЕК САМО ГЛУМИ ВЕРНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИРКУСИЈАДА

10.03.2014 20:58

Неко ће ово морати платити. Бојим се да ћемо то бити ми. НИСУ КРИВИ ПРИМИТИВЦИ ШТО СУ ПОКУПИЛИ МАСТ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

10.03.2014 22:52

Ваља доцекати октобар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

10.03.2014 21:53

Предсједник 1 300 000 становника се мјеса у свјетску политику. Па нам послије даво крив сто су сви против нас. И успут признањем кримске независности признао је Косово. глупље немозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

10.03.2014 22:02

никад ми није било јасно како је овај цовек досао на власт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ЗА СРПСКУ

10.03.2014 22:28

Па како ти је мили мој боље, када ти је пензија мања, када немас право говора, када си и даље заслијепљен прицом о томе да се цувас неког непријатеља који не постоји. Једноставно ниси упуцен у свијет, гледас медије који ти преносе само ИМАГИНАРНЕ СТВАРИ. Не посматрај свијет тако уско, АНАЛИЗИРАЈ ствари и ситуацију РЕАЛНО. Све док будес пратио националистицке медије попут РТРС, бицес Сјеверни Корејанац за друштво а и сам за себе... Ако се сјећаш када је С. Кореја изгубила од Бразила 6:1, у Кореји пустили само њихов гол на националној телевизији, људи мислили да су побједили! Тако и ти имаш уско размишљање, а то ће ти се сутра одразити и на породицу кад добијеш, ти ћеш их одгајати, и бићеш одговоран за то што су ти дјеца испод просјечне интелигенције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

10.03.2014 22:42

Ма нема ти си закон у свијету.. цитав свијет цека твоју изјаву.. иди Миле уби се лопатом.. хахаха отисао да добије признање сто је опљацкао сопствени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

10.03.2014 20:48

То Миле, када тонемо нека идемо до краја, ми у земљу а ти у Русију Америћким авином Цесна и Мерцедесом С класе до аеродрома. Е мој Миле ко ће послије тебе ово више поправити, ми смо сада заиста на милости цијелом свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

10.03.2014 21:44

Знаци требамо да се бојимо од САД? Нек је критиковаоо и ИМА право. Америка упада у друге дрзаве и убија цивиле и то је у реду, а Руси не смију да бране свој народ и своје интересе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

10.03.2014 20:33

ПА КАКАВ ЛИ ЈЕ ТАЈ СТО ЊЕМУ ОВАКВОМ ДАЈЕ ТАКО РИЈЕТКО ОДЛИКОВАЊЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Српску

10.03.2014 21:29

Нећу ни да помислим колико овде има Бошњака који би били радо Срби, једном сте нас зезнули на тај фазон никад више. Како год да је код нас, још увјек је боље него у Федерацији. А сад ћемо се разићи и ама баш ништа не мозете против тога учинити. Мозда ће вас више коштати него што зелите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко...

10.03.2014 20:18

Да је ово рекао Изет Фазлиновиц мозда би и повјеровао,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:59

Сви ви који подрзавате Русе само зато сто су православци требали би знати да су и Украјинци исто тако православци. Али за вас полуписмене православци су само Руси и Срби. Јадно је то православље које бране такви као Додик и њему слицни. Он се је деведесетих година науцио прекрстити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

10.03.2014 19:57

Боље је сутати и испасти глуп него проговорити и отклонити сваку сумњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.03.2014 19:53

Додику пуне гаце од страха да не заврси као Јануковиц. А сад це Америка сигурно промијенити политику према Украјини кад јој он запријети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

10.03.2014 19:53

Боље ти је почни рјешават проблеме у своме дворишту сам ће Путин да заврши то и без твоје помоћи, или хоћес у њему да се додоврис као и Вучићу... гладни смо и жедни у шта нас завали Милораде драгии ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

10.03.2014 20:51

Иако је од Додика, ипак је превисе, ста кога брига ста он мисли о Криму. Ста це мозда кад се врати куци мозда наредити да Република Српска призна Крим. Не мозес код куце ријесити проблеме, а рјесавао би их у Украјини. Који лицемјер. А сто се тице награде то би заиста требало бити цаст, али кад видим нека имена добитника зао ми је само да им Ноле прави друство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

10.03.2014 19:47

Овај нас води у пропаст..под хитно скидање свласти..и право затвор туњице....додо лопов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанацко

10.03.2014 20:43

Исти Срећко Сојиц!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија1986

10.03.2014 19:35

Додиков коментар је потврда да је изгубио компас,надајмо се да це сто прије нестати са политицке сцене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

10.03.2014 19:18

ко каже да Милорад не воли БиХ, ово је директно подривање интереса РС :) браво Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

медо

10.03.2014 19:11

МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ НАЈСЛИЧНИЈИ СРЕЋКУ ШОЈИЋУ ПО ЊЕМУ СЕ И СНИМАЛА СЕРИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ патриота

10.03.2014 19:12

Кад је такав водја и патриота нека расписе референдум док додје.Ево људи на Криму расписасе за 15 дана.Сто тај нас водја не уради?Има .уда има ово има оно...Ја цу у медјувремену преци онај мост сто неко спомену у Градисци ави се кољите низаста друго и нисте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

10.03.2014 20:04

Ста си радио несретнице? Критиковао Америку јбт бас ме занима на ком језику си то урадио? Да српски не знас то ми је јасно јбт ти стварно ниси тацан!:-(

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 19:07

Ваљало би да имамо јос неку резервну дрзаву, па да одемо сви који хоцемо да несто промјени на боље и оставимо ове сто воле Додика да им влада док сви не покерепају од глади и бједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

10.03.2014 20:00

Баљезга!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

10.03.2014 18:46

Видим неки призивају Амере. Још вам фале Турци. Поздрав за православни свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.03.2014 18:45

Све остављам себи и само себи......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето добро

10.03.2014 19:40

Због таквих квази патриота као сто су ова двојица ми млади моземо колективно отици из ове проклете дрзаве.Ста вас испуњава и цему се ви радујете мајко моја.Гдје ја зивим питам се сваки дан.А колико сте паметни и писмени види се по нацину писања.На залост такви воде ову дрзаву.Ја цу у ЕУ а ти подмази пуску и види да ти ров иза стале не зарасте патриото глупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

10.03.2014 18:32

Како су наивни ови сто велицају Додика и диве се његовој храбрости. Додик провоцира борце, градане, ... а само са једним разлогом. Моли Бога да га неко мало "притисне" па да има правдање за бјег у Москву. Тамо је сигуран, као и Милосевици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миленко кубурић-перућица

10.03.2014 18:30

Овоме народу Бог би тешко угодио. Зло кад подржи САД ви одма Додо издајник, кад подржи Русију и кад му Кирил (православна и људска-морална громада) уручи такву награду онда народ виче како је излудио, изгубио компас и слично

ОДГОВОРИТЕ
Name

бомбаш

10.03.2014 18:27

Па Милокраде запрети ти Америци што се мијеша у Украјини, они се тебе боје ти си за Амере велики страх ,ХА, ХА, ХА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еба Од кога

10.03.2014 18:27

Па видите ли ви ко су нам и како су нам паметне вође. Алија је добио награду за ширење ислама па зашто не би Додик тако исто добио за ширење правпславља. Па они су нам помогли и помажу да нам на оном свијету буде благостање а на овом како нам буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.03.2014 19:25

Овај Додик је прави дебил. Он це нас средити до краја. Испаде да је гори и од Милосевица због којег сваки дан народ обољева од НАТО бомби бацених на Србију. То мало ко данас види. Ал Додик је гори од Слобе. ДОДИК це нас унистити до краја. Идиот, кретен, криминац, силедзија властитог народа мора отици са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мудоња

10.03.2014 18:24

Свака част нашем Предсједнику, показао је да има м..а да критикује Америку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

10.03.2014 19:24

Додик је иси као Срецко Сојиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

11.03.2014 19:20

Браво Додик најбољи си нека су ти уруцили признање нека цркну ови из СДС они то никад неце добити. Ови прицају о криминалу све фабрике су у БЛ затворил Инцел, Цајевац, Јелсинград цак су и масине продавали по Федерацији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

10.03.2014 18:42

Који јадни и болесни коментари. Људи вратите се у реалност оболицете јос висе. Па стаје то погресно у овом цланку. Схватите да је Додо побједник бице вам лаксе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

10.03.2014 17:39

Право нам је луд Предсједник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

10.03.2014 19:07

Свака вам цаст пресједнице не подвијате реп ни пред ким. Инаце нисам био вас присталица али све вас висе разумијем као и велика вецина из мога краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србогуз

10.03.2014 17:28

Овом цовјеку стварно требају тељизи као волу да вуце коције јер је способан само за коције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УСА

11.03.2014 02:15

Зависис од Амера. Да ти само један мјесец не дају кредит све би пропало. Која Русија и који Крим! Тудју дрзаву окупирали и ти то подрзавас?! Не врацај се из Русије. Остани, спаси народ пропасти. Нека те Путин именује за пресједника Крима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

10.03.2014 18:19

Ништа чудно у СНСД-у њихов одборник у Скупштини града Бањалука, Душан Чајић је на челу скупштинске Комисије за борачка питања, а човијек је дезертирао из ВРС и побјегао у Нови Сад и тамо аутом ударио пјешака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

10.03.2014 18:18

Овај цовјек је стварно изгубио компас или се стварно спрема за бијег у Русију!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

10.03.2014 17:43

Дај те људи немојмо се лагати висе,ма лосе нам је да лосије не мозе бити.До када супљих прица. Какве висе игре ријеци и прици за малу дјецу и скретање с реалности и обицног зивота. Какве ленте и награде ! Дајте посла народу!!!! И када опозиција додје на позицију буде ли на исти нацин се понасала неце их спасити ни Свевисњи!!!!!!!!!! Зато памет у главу и исправно од сада без крадје и лоповлука!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

10.03.2014 19:10

Па засто ти не идес у европску унију када ти је тако близу а и вјерујес даце ти бити бајно.браво за додика прави водја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахахах

10.03.2014 17:25

а будале мајко моја....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС БЛ

10.03.2014 18:26

Е мој Додик због ове изјаве, Америка би могла ункинути РС, па се ти онда жали и Русији и Богу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако мене питас

10.03.2014 19:01

Ја зивим у Градисци.Ја бих у ЕУ ако мозе ја не би у Русију. ЕУ нам је преко моста а ми као С.Кореја. Пролупао си Миле свега ми. Ако се натоваре Амери и ЕУ на нас нестаце ова наса Републике Српске као пјена... Ајмо ми мало да имамо плате ко Свабе, а коме се ратује на истоку нека пуца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој Милокраду

10.03.2014 18:00

Е мој Милокраду, јел' могуће да си тако наиван па не схваташ да ћемо сада сви ми платити цијену тих твојих "мудрих" изјава?? Американци ти неће опроститита твоја баљезгања..живи били па видели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

10.03.2014 19:15

Додик није поменуо ни ЕУ ни Америку. Браво предсједнице и цеститке за орден.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо постар

10.03.2014 18:56

Цудна је то биљка! Мислио је ако проговори против Америке (оних сто су га поставили на ову функцију) да це добити гласове бираца. Јако цудна биљка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ако мене питаш

10.03.2014 18:16

Као да си мене питао .. и ја би западњачке плате.. а не руску ладу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

10.03.2014 18:37

Људи моји овај цовјек це нас одвести право у пакао...јадна нам мајка са њим!?

ОДГОВОРИТЕ