Дроњак: Нека ме одмах приведу!

Поводом јутрошњег написа у  "Гласу Српске"  да је организација  "Слободна Република"  планирала немире приликом недавних протеста борачке популације у Бањалуци, за БУКУ је дао изјаву први човјек ове организације Никола Дроњак: <а хреф="хттп://www.

Република Српска 05.03.2014 | 22:18
Дроњак: Нека ме одмах приведу!
Поводом јутрошњег написа у  "Гласу Српске"  да је организација  "Слободна Република"  планирала немире приликом недавних протеста борачке популације у Бањалуци, за БУКУ је дао изјаву први човјек ове организације Никола Дроњак: -То су најгнусније лажи и обмане које владајући режим износи. Позивам Министра унутрашњих послова господина Јовичића да каже кад су припадници МУП-а спријечили чланове „Слободне Републике“ и мене лично да урадимо та кривична дјела или шта већ?! Гдје су те паре пребачене и гдје се налазе? И позивам да дођу, да ме приведу, да ме испитају и да дам изјаву, јер у вријеме протеста, ја сам био у Београду, у исто вријеме када и господин Додик и Босић. <стронг>Поред тога, у „Гласу“ се наводи неких 1,1 милион марака које су дониране са стране за "немире", као и да је „Слободној Републици“ било уплаћено 300 хиљада марака. Такође, ова новина све вријеме спомиње „неименовани извор“. Да ли се и они морају позвати на одговорност? -Режимски медиј „Глас Српске“ и овај пут креће у борбу против политичких неистомишљеника. Њихов новинар је задужен да контактира „неименоване изворе“ односно људе који лажу. Занимљиво је да се не наводи ко је тај бизнисмен из Бијељине. Ред је да се открије извор и да се каже ко шта ради. Међутим, режим не може да сакрије оно што је истина , а истина је да десет пута од тих 300 хиљада је 3 милиона марака , које је господин Милорад Додик дао свом сину, купио вилу на Дедињу, ојадио Републику Српску и послао свога кума за амбасадора, који је прије тога потопио здравство у Републици Српској.То је истина и то могу сви да потврде! <стронг>Осим тога, помиње се и да у свему овоме стоје појединци и опозиционе партије из РС-а? -То је далеко блажа лаж и не бих то коментарисао. Свакако да контактирам поједине људе из опозиције, али и то су све потпуне бесмислице. <стронг>Дакле, господине Дроњак, Ви кажете да Вас, уколико сте криви, треба привести? - Одмах, истог момента! Позивам Министра Јовичића да те све наводе, гдје сам се ја налазио, у ком мјесту, са којим то странцима...Нека провјере да ли је икада Никола Дроњак био у Бечу, Тузли или у неким другим градовима гдје се у тексту „Гласа“ наводи да су припремани немири или новчане трансакције и који су докази за то? Подсјећамо, ове дневне новине данас су објавиле да су припадници удружења грађана “Слободна Република” и “Оштра нула” планирали нереде приликом протеста, које је 28. фебруара у Бањалуци организовало удружење “Ветерани Републике Српске”, упад у просторије Борачке организације Српске /БОРС/ и њихово демолирање и паљење. Глас се позвао на извор близак безбједносним службама. Гласов извор је навео да је полиција Српске благовременим реаговањем спријечила тај инцидент. Глас Српске пише да је све организовано на линији Беч-Тузла-Бањалука, оптужује чланове УГ ”С. Репулика” и ”Оштра нула” да су гуме већ одавно припремили, а да су чак наговарали пољопривреднике из Петрова да дођу на протесте у Бањалуку. Извор:  www.бука.ба

Коментари / 325

Оставите коментар
Name

Ја...

06.03.2014 08:39

...све вјерујем што је написано у Гласу Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

06.03.2014 08:36

Не лупајте питајте дроњкове колеге са факса које он и ста је нико и ниста.. Није могао дати ни пет испита за пет година па је пресао на приватнии паметује сада нама ста и како треба.. Велика струцњак за будуцност РС.. Само да не оде у иностранство тако велики струцњак онда нас нема нигдје..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

06.03.2014 17:03

ДОМАЦИ ИЗДАЈНИЦИ СУ ОНИ КОЈИ СУ ЗА ВРЕМЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ОПЉАЦКАЛИ СРПСКУ Домаци издајници су они политицари који нису покренули истраге о пљацкаској приватизацији Домаци издајници су они који су својом политиком довели народ у овакав полозај Домаци издајници су медији који подрзавају те тајкуне и политицаре А НЕ ОВАЈ МЛАД ЦОВЈЕК КОЈИ ПОКУСАВА НЕСТО ДА ПРОМЕНИ У СРПКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

06.03.2014 16:49

Само још више и још јаче, против лоповског режима. Не посустајте ни за јоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

06.03.2014 06:49

Ми Срби смо гори од оних у Џемахирији. Кад ми полудимо то није ни један посто од онога што се догађало у Џемахирији. Зна Милокрад и свита да је Српски народ на крају тог лудила. Њему је боље да поднесе оставку, јер ако народ изађе на улицу, Милокрад и његови око њега су моментално изгубили све. Апсолутно све. Српски Народ ако изађе на улице, више ни Бог са небеса не може спасити овај режим. Ја бих поручио овој криминалној власти да се не игра са живцима овог напаћеног народа коме је све догорело !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан мг

06.03.2014 10:04

Моја подрска овом момку. Немам појма ко си. Цуо сам несто у медијима да се противис властима, а њихов непријатељ је мој пријатељ. Гледао сам конференцију јуце и први пут сам цуо како комуницирас. Има несто у теби. А онај коњ из Гласа сто млати по налогу Додика, њега после октобра позови на конференцију, а зови и мене, па цу ја да му објасним ко је тај цовјек у Бјељини, и ко су домаци издајници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рујо

06.03.2014 01:22

Дроњак, пробај да заврсис факултет, мани се политике, на крају цес постати калимеро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бане80

20.04.2024 12:20

Како би се ти слизао са Додиком да ти понуди неку козну фотељу,па да осам сати дневно зијевас у плафон.... Сви су исти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

05.03.2014 17:14

Да су ово све цисте измисљотине Гласа Српске то је сваком нормалном цовјеку јасно. Да је овај момак велики проблем лоповима из власти и то сви знамо. Да му спремају неку подвалу и то сви оцекујемо, јер наси лопови не остају никоме дузни. Овај момак је храбар и паметан али ста му то вриједи када це Додик опет из дрзавног будзета сваки глас у октобру платити 100 КМ и опет остати на власти. Нас народ нема ту свијест да казе не хвала не требају мени васих 100 КМ мени треба постена власт у Републици Српској. Нас народ казе сто марака је сто марака. Искрено волио би да није тако али назалост јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

05.03.2014 16:49

Ако има ико у Републици Српској да искрено вјерује у оно сто је написано у Гласу Српске данас онда је ово сумрак људског ума.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако:

05.03.2014 18:01

Прво треба добити власт на изборима. Друго донијети закон о поријеклу имовине од 1995 до данас и сву нелегално стецену имовину усмјерити у побољсање стандарда најугрозенијих лица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

05.03.2014 14:51

Овако, колико сам обавјештен Вукотић од Републике Српске прима само борачки додатак на годишњем нивоу, но то сада није толико битно.Битно је да се они који у будућности буду изабрани могу експресно смијенити ако не раде своје посао како треба, а не да их човјек са пушком не може истјерати из фотеље. Што се тиче нашег "драгог" Милокрада ваљда су борци и инвалиди видјели и чули како их он зове! Не знам само шта је он ако смо ми "олош"? Погледајте се, између осталих и ј, на какву смо биједу спали због ових криминалаца. Могу и желим слободно да напишем да сви овдје поменути су обичне ОВЦЕ ЗА ШИШАЊЕ ако гласају за њега поготово што их исти тај назива олошом и не да им ни хљеба да једу пљачкајући оно што смо ми крвљу створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанин

05.03.2014 17:53

Мозда и буде несто од овог Дроњка....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

05.03.2014 11:52

Није Дроњак хистерицан,хистерицан је Милокрад који је све опљацкао од народа па зна да му се близи затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.03.2014 11:34

Искрено се надам да је народу коначно постало јасно ко му је на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

05.03.2014 11:32

Острије мало без толиких извињења! А Додика су и ратни ветерани олос и плаценици мој син рањен са цетири метка има 30 КМ инвалиднину, а његов 3 милиона сто није олос, али олос му цаца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не контам

05.03.2014 17:59

Ста би било да некоме од тих људи сто су прогласени издајницима буде несто?Дали су ти идиоти свјесни ста су урадили кад су објавили те спискове или су морали по наредјењу Миле да то напису па ста буде?Слобини су правили спискове на којима су били:Цурувија,Пантиц,Стамболиц...крај сви знамо.Надам се да тим људима неце длака с главе фалити.а овим идиотима сто праве прице и пису те будалестине нека је на срамоту.И нецемо вам то заборавити да знате!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Вујициц

05.03.2014 14:51

Како се могу уцланити у твоју организацију? Хоцу да помогнем у русењу. А ови нека хапсе доци це време кад цемо ми њих приводити!!! Ми њима нецемо опростити нити имати милости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

05.03.2014 11:40

Свака цаст Дроњак. Само тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

05.03.2014 14:00

Инаце нисам љубитељ невладиних организација. Али власт је постала брутална, јос мало поцеце приводити И стрељати свакога ко изрази незадовољство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реми

05.03.2014 12:50

Дроњак засто тако хистерицна прица? Ако ниси крив тузи Глас Српске и трази правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

05.03.2014 12:16

Ко слуша младе мој Дроњак видис да смо задња рупа на свиралу... док не промјенимо из корјена ове лопове и криминалце нема нам будућности никакве НАЖАЛОСТ ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Петар

05.03.2014 13:14

Први рстни ветерани не користе тудје проблеме за своју промоцију. Примјер је Вукотиц који је од дрзаве добио висе него десетина других. Послије избора бице свима јасно за које циљеве се бори овај ветеран- зиви били па видјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако

05.03.2014 17:54

Прво цемо Скрбица и Милу ухапсити.Друго Глас Српске распустити а ове новинаре сто срамоте све нас и пису бљувотине отјерати из медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИМО.П.ОРОЗ

05.03.2014 11:47

Млади човјече,буди опрезан,систем, не опрашта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја...

06.03.2014 08:39

...све вјерујем што је написано у Гласу Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

06.03.2014 08:36

Не лупајте питајте дроњкове колеге са факса које он и ста је нико и ниста.. Није могао дати ни пет испита за пет година па је пресао на приватнии паметује сада нама ста и како треба.. Велика струцњак за будуцност РС.. Само да не оде у иностранство тако велики струцњак онда нас нема нигдје..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

06.03.2014 17:03

ДОМАЦИ ИЗДАЈНИЦИ СУ ОНИ КОЈИ СУ ЗА ВРЕМЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ОПЉАЦКАЛИ СРПСКУ Домаци издајници су они политицари који нису покренули истраге о пљацкаској приватизацији Домаци издајници су они који су својом политиком довели народ у овакав полозај Домаци издајници су медији који подрзавају те тајкуне и политицаре А НЕ ОВАЈ МЛАД ЦОВЈЕК КОЈИ ПОКУСАВА НЕСТО ДА ПРОМЕНИ У СРПКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

06.03.2014 16:49

Само још више и још јаче, против лоповског режима. Не посустајте ни за јоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

06.03.2014 06:49

Ми Срби смо гори од оних у Џемахирији. Кад ми полудимо то није ни један посто од онога што се догађало у Џемахирији. Зна Милокрад и свита да је Српски народ на крају тог лудила. Њему је боље да поднесе оставку, јер ако народ изађе на улицу, Милокрад и његови око њега су моментално изгубили све. Апсолутно све. Српски Народ ако изађе на улице, више ни Бог са небеса не може спасити овај режим. Ја бих поручио овој криминалној власти да се не игра са живцима овог напаћеног народа коме је све догорело !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан мг

06.03.2014 10:04

Моја подрска овом момку. Немам појма ко си. Цуо сам несто у медијима да се противис властима, а њихов непријатељ је мој пријатељ. Гледао сам конференцију јуце и први пут сам цуо како комуницирас. Има несто у теби. А онај коњ из Гласа сто млати по налогу Додика, њега после октобра позови на конференцију, а зови и мене, па цу ја да му објасним ко је тај цовјек у Бјељини, и ко су домаци издајници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рујо

06.03.2014 01:22

Дроњак, пробај да заврсис факултет, мани се политике, на крају цес постати калимеро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бане80

20.04.2024 12:20

Како би се ти слизао са Додиком да ти понуди неку козну фотељу,па да осам сати дневно зијевас у плафон.... Сви су исти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

05.03.2014 17:14

Да су ово све цисте измисљотине Гласа Српске то је сваком нормалном цовјеку јасно. Да је овај момак велики проблем лоповима из власти и то сви знамо. Да му спремају неку подвалу и то сви оцекујемо, јер наси лопови не остају никоме дузни. Овај момак је храбар и паметан али ста му то вриједи када це Додик опет из дрзавног будзета сваки глас у октобру платити 100 КМ и опет остати на власти. Нас народ нема ту свијест да казе не хвала не требају мени васих 100 КМ мени треба постена власт у Републици Српској. Нас народ казе сто марака је сто марака. Искрено волио би да није тако али назалост јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

05.03.2014 16:49

Ако има ико у Републици Српској да искрено вјерује у оно сто је написано у Гласу Српске данас онда је ово сумрак људског ума.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако:

05.03.2014 18:01

Прво треба добити власт на изборима. Друго донијети закон о поријеклу имовине од 1995 до данас и сву нелегално стецену имовину усмјерити у побољсање стандарда најугрозенијих лица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

05.03.2014 14:51

Овако, колико сам обавјештен Вукотић од Републике Српске прима само борачки додатак на годишњем нивоу, но то сада није толико битно.Битно је да се они који у будућности буду изабрани могу експресно смијенити ако не раде своје посао како треба, а не да их човјек са пушком не може истјерати из фотеље. Што се тиче нашег "драгог" Милокрада ваљда су борци и инвалиди видјели и чули како их он зове! Не знам само шта је он ако смо ми "олош"? Погледајте се, између осталих и ј, на какву смо биједу спали због ових криминалаца. Могу и желим слободно да напишем да сви овдје поменути су обичне ОВЦЕ ЗА ШИШАЊЕ ако гласају за њега поготово што их исти тај назива олошом и не да им ни хљеба да једу пљачкајући оно што смо ми крвљу створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанин

05.03.2014 17:53

Мозда и буде несто од овог Дроњка....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

05.03.2014 11:52

Није Дроњак хистерицан,хистерицан је Милокрад који је све опљацкао од народа па зна да му се близи затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.03.2014 11:34

Искрено се надам да је народу коначно постало јасно ко му је на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

05.03.2014 11:32

Острије мало без толиких извињења! А Додика су и ратни ветерани олос и плаценици мој син рањен са цетири метка има 30 КМ инвалиднину, а његов 3 милиона сто није олос, али олос му цаца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не контам

05.03.2014 17:59

Ста би било да некоме од тих људи сто су прогласени издајницима буде несто?Дали су ти идиоти свјесни ста су урадили кад су објавили те спискове или су морали по наредјењу Миле да то напису па ста буде?Слобини су правили спискове на којима су били:Цурувија,Пантиц,Стамболиц...крај сви знамо.Надам се да тим људима неце длака с главе фалити.а овим идиотима сто праве прице и пису те будалестине нека је на срамоту.И нецемо вам то заборавити да знате!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Вујициц

05.03.2014 14:51

Како се могу уцланити у твоју организацију? Хоцу да помогнем у русењу. А ови нека хапсе доци це време кад цемо ми њих приводити!!! Ми њима нецемо опростити нити имати милости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

05.03.2014 11:40

Свака цаст Дроњак. Само тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

05.03.2014 14:00

Инаце нисам љубитељ невладиних организација. Али власт је постала брутална, јос мало поцеце приводити И стрељати свакога ко изрази незадовољство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реми

05.03.2014 12:50

Дроњак засто тако хистерицна прица? Ако ниси крив тузи Глас Српске и трази правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

05.03.2014 12:16

Ко слуша младе мој Дроњак видис да смо задња рупа на свиралу... док не промјенимо из корјена ове лопове и криминалце нема нам будућности никакве НАЖАЛОСТ ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Петар

05.03.2014 13:14

Први рстни ветерани не користе тудје проблеме за своју промоцију. Примјер је Вукотиц који је од дрзаве добио висе него десетина других. Послије избора бице свима јасно за које циљеве се бори овај ветеран- зиви били па видјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако

05.03.2014 17:54

Прво цемо Скрбица и Милу ухапсити.Друго Глас Српске распустити а ове новинаре сто срамоте све нас и пису бљувотине отјерати из медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИМО.П.ОРОЗ

05.03.2014 11:47

Млади човјече,буди опрезан,систем, не опрашта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја...

06.03.2014 08:39

...све вјерујем што је написано у Гласу Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

06.03.2014 08:36

Не лупајте питајте дроњкове колеге са факса које он и ста је нико и ниста.. Није могао дати ни пет испита за пет година па је пресао на приватнии паметује сада нама ста и како треба.. Велика струцњак за будуцност РС.. Само да не оде у иностранство тако велики струцњак онда нас нема нигдје..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

06.03.2014 17:03

ДОМАЦИ ИЗДАЈНИЦИ СУ ОНИ КОЈИ СУ ЗА ВРЕМЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ОПЉАЦКАЛИ СРПСКУ Домаци издајници су они политицари који нису покренули истраге о пљацкаској приватизацији Домаци издајници су они који су својом политиком довели народ у овакав полозај Домаци издајници су медији који подрзавају те тајкуне и политицаре А НЕ ОВАЈ МЛАД ЦОВЈЕК КОЈИ ПОКУСАВА НЕСТО ДА ПРОМЕНИ У СРПКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

06.03.2014 16:49

Само још више и још јаче, против лоповског режима. Не посустајте ни за јоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

06.03.2014 06:49

Ми Срби смо гори од оних у Џемахирији. Кад ми полудимо то није ни један посто од онога што се догађало у Џемахирији. Зна Милокрад и свита да је Српски народ на крају тог лудила. Њему је боље да поднесе оставку, јер ако народ изађе на улицу, Милокрад и његови око њега су моментално изгубили све. Апсолутно све. Српски Народ ако изађе на улице, више ни Бог са небеса не може спасити овај режим. Ја бих поручио овој криминалној власти да се не игра са живцима овог напаћеног народа коме је све догорело !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан мг

06.03.2014 10:04

Моја подрска овом момку. Немам појма ко си. Цуо сам несто у медијима да се противис властима, а њихов непријатељ је мој пријатељ. Гледао сам конференцију јуце и први пут сам цуо како комуницирас. Има несто у теби. А онај коњ из Гласа сто млати по налогу Додика, њега после октобра позови на конференцију, а зови и мене, па цу ја да му објасним ко је тај цовјек у Бјељини, и ко су домаци издајници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рујо

06.03.2014 01:22

Дроњак, пробај да заврсис факултет, мани се политике, на крају цес постати калимеро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бане80

20.04.2024 12:20

Како би се ти слизао са Додиком да ти понуди неку козну фотељу,па да осам сати дневно зијевас у плафон.... Сви су исти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

05.03.2014 17:14

Да су ово све цисте измисљотине Гласа Српске то је сваком нормалном цовјеку јасно. Да је овај момак велики проблем лоповима из власти и то сви знамо. Да му спремају неку подвалу и то сви оцекујемо, јер наси лопови не остају никоме дузни. Овај момак је храбар и паметан али ста му то вриједи када це Додик опет из дрзавног будзета сваки глас у октобру платити 100 КМ и опет остати на власти. Нас народ нема ту свијест да казе не хвала не требају мени васих 100 КМ мени треба постена власт у Републици Српској. Нас народ казе сто марака је сто марака. Искрено волио би да није тако али назалост јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

05.03.2014 16:49

Ако има ико у Републици Српској да искрено вјерује у оно сто је написано у Гласу Српске данас онда је ово сумрак људског ума.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако:

05.03.2014 18:01

Прво треба добити власт на изборима. Друго донијети закон о поријеклу имовине од 1995 до данас и сву нелегално стецену имовину усмјерити у побољсање стандарда најугрозенијих лица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

05.03.2014 14:51

Овако, колико сам обавјештен Вукотић од Републике Српске прима само борачки додатак на годишњем нивоу, но то сада није толико битно.Битно је да се они који у будућности буду изабрани могу експресно смијенити ако не раде своје посао како треба, а не да их човјек са пушком не може истјерати из фотеље. Што се тиче нашег "драгог" Милокрада ваљда су борци и инвалиди видјели и чули како их он зове! Не знам само шта је он ако смо ми "олош"? Погледајте се, између осталих и ј, на какву смо биједу спали због ових криминалаца. Могу и желим слободно да напишем да сви овдје поменути су обичне ОВЦЕ ЗА ШИШАЊЕ ако гласају за њега поготово што их исти тај назива олошом и не да им ни хљеба да једу пљачкајући оно што смо ми крвљу створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанин

05.03.2014 17:53

Мозда и буде несто од овог Дроњка....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

05.03.2014 11:52

Није Дроњак хистерицан,хистерицан је Милокрад који је све опљацкао од народа па зна да му се близи затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.03.2014 11:34

Искрено се надам да је народу коначно постало јасно ко му је на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

05.03.2014 11:32

Острије мало без толиких извињења! А Додика су и ратни ветерани олос и плаценици мој син рањен са цетири метка има 30 КМ инвалиднину, а његов 3 милиона сто није олос, али олос му цаца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не контам

05.03.2014 17:59

Ста би било да некоме од тих људи сто су прогласени издајницима буде несто?Дали су ти идиоти свјесни ста су урадили кад су објавили те спискове или су морали по наредјењу Миле да то напису па ста буде?Слобини су правили спискове на којима су били:Цурувија,Пантиц,Стамболиц...крај сви знамо.Надам се да тим људима неце длака с главе фалити.а овим идиотима сто праве прице и пису те будалестине нека је на срамоту.И нецемо вам то заборавити да знате!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Вујициц

05.03.2014 14:51

Како се могу уцланити у твоју организацију? Хоцу да помогнем у русењу. А ови нека хапсе доци це време кад цемо ми њих приводити!!! Ми њима нецемо опростити нити имати милости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

05.03.2014 11:40

Свака цаст Дроњак. Само тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

05.03.2014 14:00

Инаце нисам љубитељ невладиних организација. Али власт је постала брутална, јос мало поцеце приводити И стрељати свакога ко изрази незадовољство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реми

05.03.2014 12:50

Дроњак засто тако хистерицна прица? Ако ниси крив тузи Глас Српске и трази правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

05.03.2014 12:16

Ко слуша младе мој Дроњак видис да смо задња рупа на свиралу... док не промјенимо из корјена ове лопове и криминалце нема нам будућности никакве НАЖАЛОСТ ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Петар

05.03.2014 13:14

Први рстни ветерани не користе тудје проблеме за своју промоцију. Примјер је Вукотиц који је од дрзаве добио висе него десетина других. Послије избора бице свима јасно за које циљеве се бори овај ветеран- зиви били па видјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако

05.03.2014 17:54

Прво цемо Скрбица и Милу ухапсити.Друго Глас Српске распустити а ове новинаре сто срамоте све нас и пису бљувотине отјерати из медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИМО.П.ОРОЗ

05.03.2014 11:47

Млади човјече,буди опрезан,систем, не опрашта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја...

06.03.2014 08:39

...све вјерујем што је написано у Гласу Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

06.03.2014 08:36

Не лупајте питајте дроњкове колеге са факса које он и ста је нико и ниста.. Није могао дати ни пет испита за пет година па је пресао на приватнии паметује сада нама ста и како треба.. Велика струцњак за будуцност РС.. Само да не оде у иностранство тако велики струцњак онда нас нема нигдје..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

06.03.2014 17:03

ДОМАЦИ ИЗДАЈНИЦИ СУ ОНИ КОЈИ СУ ЗА ВРЕМЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ОПЉАЦКАЛИ СРПСКУ Домаци издајници су они политицари који нису покренули истраге о пљацкаској приватизацији Домаци издајници су они који су својом политиком довели народ у овакав полозај Домаци издајници су медији који подрзавају те тајкуне и политицаре А НЕ ОВАЈ МЛАД ЦОВЈЕК КОЈИ ПОКУСАВА НЕСТО ДА ПРОМЕНИ У СРПКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

06.03.2014 16:49

Само још више и још јаче, против лоповског режима. Не посустајте ни за јоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

06.03.2014 06:49

Ми Срби смо гори од оних у Џемахирији. Кад ми полудимо то није ни један посто од онога што се догађало у Џемахирији. Зна Милокрад и свита да је Српски народ на крају тог лудила. Њему је боље да поднесе оставку, јер ако народ изађе на улицу, Милокрад и његови око њега су моментално изгубили све. Апсолутно све. Српски Народ ако изађе на улице, више ни Бог са небеса не може спасити овај режим. Ја бих поручио овој криминалној власти да се не игра са живцима овог напаћеног народа коме је све догорело !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан мг

06.03.2014 10:04

Моја подрска овом момку. Немам појма ко си. Цуо сам несто у медијима да се противис властима, а њихов непријатељ је мој пријатељ. Гледао сам конференцију јуце и први пут сам цуо како комуницирас. Има несто у теби. А онај коњ из Гласа сто млати по налогу Додика, њега после октобра позови на конференцију, а зови и мене, па цу ја да му објасним ко је тај цовјек у Бјељини, и ко су домаци издајници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рујо

06.03.2014 01:22

Дроњак, пробај да заврсис факултет, мани се политике, на крају цес постати калимеро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бане80

20.04.2024 12:20

Како би се ти слизао са Додиком да ти понуди неку козну фотељу,па да осам сати дневно зијевас у плафон.... Сви су исти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

05.03.2014 17:14

Да су ово све цисте измисљотине Гласа Српске то је сваком нормалном цовјеку јасно. Да је овај момак велики проблем лоповима из власти и то сви знамо. Да му спремају неку подвалу и то сви оцекујемо, јер наси лопови не остају никоме дузни. Овај момак је храбар и паметан али ста му то вриједи када це Додик опет из дрзавног будзета сваки глас у октобру платити 100 КМ и опет остати на власти. Нас народ нема ту свијест да казе не хвала не требају мени васих 100 КМ мени треба постена власт у Републици Српској. Нас народ казе сто марака је сто марака. Искрено волио би да није тако али назалост јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

05.03.2014 16:49

Ако има ико у Републици Српској да искрено вјерује у оно сто је написано у Гласу Српске данас онда је ово сумрак људског ума.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако:

05.03.2014 18:01

Прво треба добити власт на изборима. Друго донијети закон о поријеклу имовине од 1995 до данас и сву нелегално стецену имовину усмјерити у побољсање стандарда најугрозенијих лица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

05.03.2014 14:51

Овако, колико сам обавјештен Вукотић од Републике Српске прима само борачки додатак на годишњем нивоу, но то сада није толико битно.Битно је да се они који у будућности буду изабрани могу експресно смијенити ако не раде своје посао како треба, а не да их човјек са пушком не може истјерати из фотеље. Што се тиче нашег "драгог" Милокрада ваљда су борци и инвалиди видјели и чули како их он зове! Не знам само шта је он ако смо ми "олош"? Погледајте се, између осталих и ј, на какву смо биједу спали због ових криминалаца. Могу и желим слободно да напишем да сви овдје поменути су обичне ОВЦЕ ЗА ШИШАЊЕ ако гласају за њега поготово што их исти тај назива олошом и не да им ни хљеба да једу пљачкајући оно што смо ми крвљу створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанин

05.03.2014 17:53

Мозда и буде несто од овог Дроњка....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

05.03.2014 11:52

Није Дроњак хистерицан,хистерицан је Милокрад који је све опљацкао од народа па зна да му се близи затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.03.2014 11:34

Искрено се надам да је народу коначно постало јасно ко му је на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

05.03.2014 11:32

Острије мало без толиких извињења! А Додика су и ратни ветерани олос и плаценици мој син рањен са цетири метка има 30 КМ инвалиднину, а његов 3 милиона сто није олос, али олос му цаца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не контам

05.03.2014 17:59

Ста би било да некоме од тих људи сто су прогласени издајницима буде несто?Дали су ти идиоти свјесни ста су урадили кад су објавили те спискове или су морали по наредјењу Миле да то напису па ста буде?Слобини су правили спискове на којима су били:Цурувија,Пантиц,Стамболиц...крај сви знамо.Надам се да тим људима неце длака с главе фалити.а овим идиотима сто праве прице и пису те будалестине нека је на срамоту.И нецемо вам то заборавити да знате!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Вујициц

05.03.2014 14:51

Како се могу уцланити у твоју организацију? Хоцу да помогнем у русењу. А ови нека хапсе доци це време кад цемо ми њих приводити!!! Ми њима нецемо опростити нити имати милости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

05.03.2014 11:40

Свака цаст Дроњак. Само тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

05.03.2014 14:00

Инаце нисам љубитељ невладиних организација. Али власт је постала брутална, јос мало поцеце приводити И стрељати свакога ко изрази незадовољство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реми

05.03.2014 12:50

Дроњак засто тако хистерицна прица? Ако ниси крив тузи Глас Српске и трази правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

05.03.2014 12:16

Ко слуша младе мој Дроњак видис да смо задња рупа на свиралу... док не промјенимо из корјена ове лопове и криминалце нема нам будућности никакве НАЖАЛОСТ ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Петар

05.03.2014 13:14

Први рстни ветерани не користе тудје проблеме за своју промоцију. Примјер је Вукотиц који је од дрзаве добио висе него десетина других. Послије избора бице свима јасно за које циљеве се бори овај ветеран- зиви били па видјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако

05.03.2014 17:54

Прво цемо Скрбица и Милу ухапсити.Друго Глас Српске распустити а ове новинаре сто срамоте све нас и пису бљувотине отјерати из медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИМО.П.ОРОЗ

05.03.2014 11:47

Млади човјече,буди опрезан,систем, не опрашта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја...

06.03.2014 08:39

...све вјерујем што је написано у Гласу Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

06.03.2014 08:36

Не лупајте питајте дроњкове колеге са факса које он и ста је нико и ниста.. Није могао дати ни пет испита за пет година па је пресао на приватнии паметује сада нама ста и како треба.. Велика струцњак за будуцност РС.. Само да не оде у иностранство тако велики струцњак онда нас нема нигдје..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

06.03.2014 17:03

ДОМАЦИ ИЗДАЈНИЦИ СУ ОНИ КОЈИ СУ ЗА ВРЕМЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ОПЉАЦКАЛИ СРПСКУ Домаци издајници су они политицари који нису покренули истраге о пљацкаској приватизацији Домаци издајници су они који су својом политиком довели народ у овакав полозај Домаци издајници су медији који подрзавају те тајкуне и политицаре А НЕ ОВАЈ МЛАД ЦОВЈЕК КОЈИ ПОКУСАВА НЕСТО ДА ПРОМЕНИ У СРПКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

06.03.2014 16:49

Само још више и још јаче, против лоповског режима. Не посустајте ни за јоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

06.03.2014 06:49

Ми Срби смо гори од оних у Џемахирији. Кад ми полудимо то није ни један посто од онога што се догађало у Џемахирији. Зна Милокрад и свита да је Српски народ на крају тог лудила. Њему је боље да поднесе оставку, јер ако народ изађе на улицу, Милокрад и његови око њега су моментално изгубили све. Апсолутно све. Српски Народ ако изађе на улице, више ни Бог са небеса не може спасити овај режим. Ја бих поручио овој криминалној власти да се не игра са живцима овог напаћеног народа коме је све догорело !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан мг

06.03.2014 10:04

Моја подрска овом момку. Немам појма ко си. Цуо сам несто у медијима да се противис властима, а њихов непријатељ је мој пријатељ. Гледао сам конференцију јуце и први пут сам цуо како комуницирас. Има несто у теби. А онај коњ из Гласа сто млати по налогу Додика, њега после октобра позови на конференцију, а зови и мене, па цу ја да му објасним ко је тај цовјек у Бјељини, и ко су домаци издајници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рујо

06.03.2014 01:22

Дроњак, пробај да заврсис факултет, мани се политике, на крају цес постати калимеро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бане80

20.04.2024 12:20

Како би се ти слизао са Додиком да ти понуди неку козну фотељу,па да осам сати дневно зијевас у плафон.... Сви су исти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

05.03.2014 17:14

Да су ово све цисте измисљотине Гласа Српске то је сваком нормалном цовјеку јасно. Да је овај момак велики проблем лоповима из власти и то сви знамо. Да му спремају неку подвалу и то сви оцекујемо, јер наси лопови не остају никоме дузни. Овај момак је храбар и паметан али ста му то вриједи када це Додик опет из дрзавног будзета сваки глас у октобру платити 100 КМ и опет остати на власти. Нас народ нема ту свијест да казе не хвала не требају мени васих 100 КМ мени треба постена власт у Републици Српској. Нас народ казе сто марака је сто марака. Искрено волио би да није тако али назалост јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

05.03.2014 16:49

Ако има ико у Републици Српској да искрено вјерује у оно сто је написано у Гласу Српске данас онда је ово сумрак људског ума.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако:

05.03.2014 18:01

Прво треба добити власт на изборима. Друго донијети закон о поријеклу имовине од 1995 до данас и сву нелегално стецену имовину усмјерити у побољсање стандарда најугрозенијих лица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

05.03.2014 14:51

Овако, колико сам обавјештен Вукотић од Републике Српске прима само борачки додатак на годишњем нивоу, но то сада није толико битно.Битно је да се они који у будућности буду изабрани могу експресно смијенити ако не раде своје посао како треба, а не да их човјек са пушком не може истјерати из фотеље. Што се тиче нашег "драгог" Милокрада ваљда су борци и инвалиди видјели и чули како их он зове! Не знам само шта је он ако смо ми "олош"? Погледајте се, између осталих и ј, на какву смо биједу спали због ових криминалаца. Могу и желим слободно да напишем да сви овдје поменути су обичне ОВЦЕ ЗА ШИШАЊЕ ако гласају за њега поготово што их исти тај назива олошом и не да им ни хљеба да једу пљачкајући оно што смо ми крвљу створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанин

05.03.2014 17:53

Мозда и буде несто од овог Дроњка....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

05.03.2014 11:52

Није Дроњак хистерицан,хистерицан је Милокрад који је све опљацкао од народа па зна да му се близи затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.03.2014 11:34

Искрено се надам да је народу коначно постало јасно ко му је на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

05.03.2014 11:32

Острије мало без толиких извињења! А Додика су и ратни ветерани олос и плаценици мој син рањен са цетири метка има 30 КМ инвалиднину, а његов 3 милиона сто није олос, али олос му цаца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не контам

05.03.2014 17:59

Ста би било да некоме од тих људи сто су прогласени издајницима буде несто?Дали су ти идиоти свјесни ста су урадили кад су објавили те спискове или су морали по наредјењу Миле да то напису па ста буде?Слобини су правили спискове на којима су били:Цурувија,Пантиц,Стамболиц...крај сви знамо.Надам се да тим људима неце длака с главе фалити.а овим идиотима сто праве прице и пису те будалестине нека је на срамоту.И нецемо вам то заборавити да знате!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Вујициц

05.03.2014 14:51

Како се могу уцланити у твоју организацију? Хоцу да помогнем у русењу. А ови нека хапсе доци це време кад цемо ми њих приводити!!! Ми њима нецемо опростити нити имати милости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

05.03.2014 11:40

Свака цаст Дроњак. Само тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

05.03.2014 14:00

Инаце нисам љубитељ невладиних организација. Али власт је постала брутална, јос мало поцеце приводити И стрељати свакога ко изрази незадовољство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реми

05.03.2014 12:50

Дроњак засто тако хистерицна прица? Ако ниси крив тузи Глас Српске и трази правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

05.03.2014 12:16

Ко слуша младе мој Дроњак видис да смо задња рупа на свиралу... док не промјенимо из корјена ове лопове и криминалце нема нам будућности никакве НАЖАЛОСТ ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Петар

05.03.2014 13:14

Први рстни ветерани не користе тудје проблеме за своју промоцију. Примјер је Вукотиц који је од дрзаве добио висе него десетина других. Послије избора бице свима јасно за које циљеве се бори овај ветеран- зиви били па видјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако

05.03.2014 17:54

Прво цемо Скрбица и Милу ухапсити.Друго Глас Српске распустити а ове новинаре сто срамоте све нас и пису бљувотине отјерати из медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИМО.П.ОРОЗ

05.03.2014 11:47

Млади човјече,буди опрезан,систем, не опрашта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја...

06.03.2014 08:39

...све вјерујем што је написано у Гласу Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

06.03.2014 08:36

Не лупајте питајте дроњкове колеге са факса које он и ста је нико и ниста.. Није могао дати ни пет испита за пет година па је пресао на приватнии паметује сада нама ста и како треба.. Велика струцњак за будуцност РС.. Само да не оде у иностранство тако велики струцњак онда нас нема нигдје..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

06.03.2014 17:03

ДОМАЦИ ИЗДАЈНИЦИ СУ ОНИ КОЈИ СУ ЗА ВРЕМЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ОПЉАЦКАЛИ СРПСКУ Домаци издајници су они политицари који нису покренули истраге о пљацкаској приватизацији Домаци издајници су они који су својом политиком довели народ у овакав полозај Домаци издајници су медији који подрзавају те тајкуне и политицаре А НЕ ОВАЈ МЛАД ЦОВЈЕК КОЈИ ПОКУСАВА НЕСТО ДА ПРОМЕНИ У СРПКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

06.03.2014 16:49

Само још више и још јаче, против лоповског режима. Не посустајте ни за јоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

06.03.2014 06:49

Ми Срби смо гори од оних у Џемахирији. Кад ми полудимо то није ни један посто од онога што се догађало у Џемахирији. Зна Милокрад и свита да је Српски народ на крају тог лудила. Њему је боље да поднесе оставку, јер ако народ изађе на улицу, Милокрад и његови око њега су моментално изгубили све. Апсолутно све. Српски Народ ако изађе на улице, више ни Бог са небеса не може спасити овај режим. Ја бих поручио овој криминалној власти да се не игра са живцима овог напаћеног народа коме је све догорело !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан мг

06.03.2014 10:04

Моја подрска овом момку. Немам појма ко си. Цуо сам несто у медијима да се противис властима, а њихов непријатељ је мој пријатељ. Гледао сам конференцију јуце и први пут сам цуо како комуницирас. Има несто у теби. А онај коњ из Гласа сто млати по налогу Додика, њега после октобра позови на конференцију, а зови и мене, па цу ја да му објасним ко је тај цовјек у Бјељини, и ко су домаци издајници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рујо

06.03.2014 01:22

Дроњак, пробај да заврсис факултет, мани се политике, на крају цес постати калимеро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бане80

20.04.2024 12:20

Како би се ти слизао са Додиком да ти понуди неку козну фотељу,па да осам сати дневно зијевас у плафон.... Сви су исти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

05.03.2014 17:14

Да су ово све цисте измисљотине Гласа Српске то је сваком нормалном цовјеку јасно. Да је овај момак велики проблем лоповима из власти и то сви знамо. Да му спремају неку подвалу и то сви оцекујемо, јер наси лопови не остају никоме дузни. Овај момак је храбар и паметан али ста му то вриједи када це Додик опет из дрзавног будзета сваки глас у октобру платити 100 КМ и опет остати на власти. Нас народ нема ту свијест да казе не хвала не требају мени васих 100 КМ мени треба постена власт у Републици Српској. Нас народ казе сто марака је сто марака. Искрено волио би да није тако али назалост јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

05.03.2014 16:49

Ако има ико у Републици Српској да искрено вјерује у оно сто је написано у Гласу Српске данас онда је ово сумрак људског ума.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако:

05.03.2014 18:01

Прво треба добити власт на изборима. Друго донијети закон о поријеклу имовине од 1995 до данас и сву нелегално стецену имовину усмјерити у побољсање стандарда најугрозенијих лица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

05.03.2014 14:51

Овако, колико сам обавјештен Вукотић од Републике Српске прима само борачки додатак на годишњем нивоу, но то сада није толико битно.Битно је да се они који у будућности буду изабрани могу експресно смијенити ако не раде своје посао како треба, а не да их човјек са пушком не може истјерати из фотеље. Што се тиче нашег "драгог" Милокрада ваљда су борци и инвалиди видјели и чули како их он зове! Не знам само шта је он ако смо ми "олош"? Погледајте се, између осталих и ј, на какву смо биједу спали због ових криминалаца. Могу и желим слободно да напишем да сви овдје поменути су обичне ОВЦЕ ЗА ШИШАЊЕ ако гласају за њега поготово што их исти тај назива олошом и не да им ни хљеба да једу пљачкајући оно што смо ми крвљу створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанин

05.03.2014 17:53

Мозда и буде несто од овог Дроњка....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

05.03.2014 11:52

Није Дроњак хистерицан,хистерицан је Милокрад који је све опљацкао од народа па зна да му се близи затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.03.2014 11:34

Искрено се надам да је народу коначно постало јасно ко му је на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

05.03.2014 11:32

Острије мало без толиких извињења! А Додика су и ратни ветерани олос и плаценици мој син рањен са цетири метка има 30 КМ инвалиднину, а његов 3 милиона сто није олос, али олос му цаца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не контам

05.03.2014 17:59

Ста би било да некоме од тих људи сто су прогласени издајницима буде несто?Дали су ти идиоти свјесни ста су урадили кад су објавили те спискове или су морали по наредјењу Миле да то напису па ста буде?Слобини су правили спискове на којима су били:Цурувија,Пантиц,Стамболиц...крај сви знамо.Надам се да тим људима неце длака с главе фалити.а овим идиотима сто праве прице и пису те будалестине нека је на срамоту.И нецемо вам то заборавити да знате!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Вујициц

05.03.2014 14:51

Како се могу уцланити у твоју организацију? Хоцу да помогнем у русењу. А ови нека хапсе доци це време кад цемо ми њих приводити!!! Ми њима нецемо опростити нити имати милости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

05.03.2014 11:40

Свака цаст Дроњак. Само тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

05.03.2014 14:00

Инаце нисам љубитељ невладиних организација. Али власт је постала брутална, јос мало поцеце приводити И стрељати свакога ко изрази незадовољство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реми

05.03.2014 12:50

Дроњак засто тако хистерицна прица? Ако ниси крив тузи Глас Српске и трази правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

05.03.2014 12:16

Ко слуша младе мој Дроњак видис да смо задња рупа на свиралу... док не промјенимо из корјена ове лопове и криминалце нема нам будућности никакве НАЖАЛОСТ ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Петар

05.03.2014 13:14

Први рстни ветерани не користе тудје проблеме за своју промоцију. Примјер је Вукотиц који је од дрзаве добио висе него десетина других. Послије избора бице свима јасно за које циљеве се бори овај ветеран- зиви били па видјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако

05.03.2014 17:54

Прво цемо Скрбица и Милу ухапсити.Друго Глас Српске распустити а ове новинаре сто срамоте све нас и пису бљувотине отјерати из медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИМО.П.ОРОЗ

05.03.2014 11:47

Млади човјече,буди опрезан,систем, не опрашта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја...

06.03.2014 08:39

...све вјерујем што је написано у Гласу Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

06.03.2014 08:36

Не лупајте питајте дроњкове колеге са факса које он и ста је нико и ниста.. Није могао дати ни пет испита за пет година па је пресао на приватнии паметује сада нама ста и како треба.. Велика струцњак за будуцност РС.. Само да не оде у иностранство тако велики струцњак онда нас нема нигдје..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

06.03.2014 17:03

ДОМАЦИ ИЗДАЈНИЦИ СУ ОНИ КОЈИ СУ ЗА ВРЕМЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ОПЉАЦКАЛИ СРПСКУ Домаци издајници су они политицари који нису покренули истраге о пљацкаској приватизацији Домаци издајници су они који су својом политиком довели народ у овакав полозај Домаци издајници су медији који подрзавају те тајкуне и политицаре А НЕ ОВАЈ МЛАД ЦОВЈЕК КОЈИ ПОКУСАВА НЕСТО ДА ПРОМЕНИ У СРПКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

06.03.2014 16:49

Само још више и још јаче, против лоповског режима. Не посустајте ни за јоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

06.03.2014 06:49

Ми Срби смо гори од оних у Џемахирији. Кад ми полудимо то није ни један посто од онога што се догађало у Џемахирији. Зна Милокрад и свита да је Српски народ на крају тог лудила. Њему је боље да поднесе оставку, јер ако народ изађе на улицу, Милокрад и његови око њега су моментално изгубили све. Апсолутно све. Српски Народ ако изађе на улице, више ни Бог са небеса не може спасити овај режим. Ја бих поручио овој криминалној власти да се не игра са живцима овог напаћеног народа коме је све догорело !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан мг

06.03.2014 10:04

Моја подрска овом момку. Немам појма ко си. Цуо сам несто у медијима да се противис властима, а њихов непријатељ је мој пријатељ. Гледао сам конференцију јуце и први пут сам цуо како комуницирас. Има несто у теби. А онај коњ из Гласа сто млати по налогу Додика, њега после октобра позови на конференцију, а зови и мене, па цу ја да му објасним ко је тај цовјек у Бјељини, и ко су домаци издајници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рујо

06.03.2014 01:22

Дроњак, пробај да заврсис факултет, мани се политике, на крају цес постати калимеро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бане80

20.04.2024 12:20

Како би се ти слизао са Додиком да ти понуди неку козну фотељу,па да осам сати дневно зијевас у плафон.... Сви су исти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

05.03.2014 17:14

Да су ово све цисте измисљотине Гласа Српске то је сваком нормалном цовјеку јасно. Да је овај момак велики проблем лоповима из власти и то сви знамо. Да му спремају неку подвалу и то сви оцекујемо, јер наси лопови не остају никоме дузни. Овај момак је храбар и паметан али ста му то вриједи када це Додик опет из дрзавног будзета сваки глас у октобру платити 100 КМ и опет остати на власти. Нас народ нема ту свијест да казе не хвала не требају мени васих 100 КМ мени треба постена власт у Републици Српској. Нас народ казе сто марака је сто марака. Искрено волио би да није тако али назалост јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

05.03.2014 16:49

Ако има ико у Републици Српској да искрено вјерује у оно сто је написано у Гласу Српске данас онда је ово сумрак људског ума.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако:

05.03.2014 18:01

Прво треба добити власт на изборима. Друго донијети закон о поријеклу имовине од 1995 до данас и сву нелегално стецену имовину усмјерити у побољсање стандарда најугрозенијих лица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

05.03.2014 14:51

Овако, колико сам обавјештен Вукотић од Републике Српске прима само борачки додатак на годишњем нивоу, но то сада није толико битно.Битно је да се они који у будућности буду изабрани могу експресно смијенити ако не раде своје посао како треба, а не да их човјек са пушком не може истјерати из фотеље. Што се тиче нашег "драгог" Милокрада ваљда су борци и инвалиди видјели и чули како их он зове! Не знам само шта је он ако смо ми "олош"? Погледајте се, између осталих и ј, на какву смо биједу спали због ових криминалаца. Могу и желим слободно да напишем да сви овдје поменути су обичне ОВЦЕ ЗА ШИШАЊЕ ако гласају за њега поготово што их исти тај назива олошом и не да им ни хљеба да једу пљачкајући оно што смо ми крвљу створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанин

05.03.2014 17:53

Мозда и буде несто од овог Дроњка....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

05.03.2014 11:52

Није Дроњак хистерицан,хистерицан је Милокрад који је све опљацкао од народа па зна да му се близи затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.03.2014 11:34

Искрено се надам да је народу коначно постало јасно ко му је на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

05.03.2014 11:32

Острије мало без толиких извињења! А Додика су и ратни ветерани олос и плаценици мој син рањен са цетири метка има 30 КМ инвалиднину, а његов 3 милиона сто није олос, али олос му цаца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не контам

05.03.2014 17:59

Ста би било да некоме од тих људи сто су прогласени издајницима буде несто?Дали су ти идиоти свјесни ста су урадили кад су објавили те спискове или су морали по наредјењу Миле да то напису па ста буде?Слобини су правили спискове на којима су били:Цурувија,Пантиц,Стамболиц...крај сви знамо.Надам се да тим људима неце длака с главе фалити.а овим идиотима сто праве прице и пису те будалестине нека је на срамоту.И нецемо вам то заборавити да знате!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Вујициц

05.03.2014 14:51

Како се могу уцланити у твоју организацију? Хоцу да помогнем у русењу. А ови нека хапсе доци це време кад цемо ми њих приводити!!! Ми њима нецемо опростити нити имати милости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

05.03.2014 11:40

Свака цаст Дроњак. Само тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

05.03.2014 14:00

Инаце нисам љубитељ невладиних организација. Али власт је постала брутална, јос мало поцеце приводити И стрељати свакога ко изрази незадовољство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реми

05.03.2014 12:50

Дроњак засто тако хистерицна прица? Ако ниси крив тузи Глас Српске и трази правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

05.03.2014 12:16

Ко слуша младе мој Дроњак видис да смо задња рупа на свиралу... док не промјенимо из корјена ове лопове и криминалце нема нам будућности никакве НАЖАЛОСТ ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Петар

05.03.2014 13:14

Први рстни ветерани не користе тудје проблеме за своју промоцију. Примјер је Вукотиц који је од дрзаве добио висе него десетина других. Послије избора бице свима јасно за које циљеве се бори овај ветеран- зиви били па видјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако

05.03.2014 17:54

Прво цемо Скрбица и Милу ухапсити.Друго Глас Српске распустити а ове новинаре сто срамоте све нас и пису бљувотине отјерати из медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИМО.П.ОРОЗ

05.03.2014 11:47

Млади човјече,буди опрезан,систем, не опрашта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја...

06.03.2014 08:39

...све вјерујем што је написано у Гласу Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

06.03.2014 08:36

Не лупајте питајте дроњкове колеге са факса које он и ста је нико и ниста.. Није могао дати ни пет испита за пет година па је пресао на приватнии паметује сада нама ста и како треба.. Велика струцњак за будуцност РС.. Само да не оде у иностранство тако велики струцњак онда нас нема нигдје..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

06.03.2014 17:03

ДОМАЦИ ИЗДАЈНИЦИ СУ ОНИ КОЈИ СУ ЗА ВРЕМЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ОПЉАЦКАЛИ СРПСКУ Домаци издајници су они политицари који нису покренули истраге о пљацкаској приватизацији Домаци издајници су они који су својом политиком довели народ у овакав полозај Домаци издајници су медији који подрзавају те тајкуне и политицаре А НЕ ОВАЈ МЛАД ЦОВЈЕК КОЈИ ПОКУСАВА НЕСТО ДА ПРОМЕНИ У СРПКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

06.03.2014 16:49

Само још више и још јаче, против лоповског режима. Не посустајте ни за јоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

06.03.2014 06:49

Ми Срби смо гори од оних у Џемахирији. Кад ми полудимо то није ни један посто од онога што се догађало у Џемахирији. Зна Милокрад и свита да је Српски народ на крају тог лудила. Њему је боље да поднесе оставку, јер ако народ изађе на улицу, Милокрад и његови око њега су моментално изгубили све. Апсолутно све. Српски Народ ако изађе на улице, више ни Бог са небеса не може спасити овај режим. Ја бих поручио овој криминалној власти да се не игра са живцима овог напаћеног народа коме је све догорело !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан мг

06.03.2014 10:04

Моја подрска овом момку. Немам појма ко си. Цуо сам несто у медијима да се противис властима, а њихов непријатељ је мој пријатељ. Гледао сам конференцију јуце и први пут сам цуо како комуницирас. Има несто у теби. А онај коњ из Гласа сто млати по налогу Додика, њега после октобра позови на конференцију, а зови и мене, па цу ја да му објасним ко је тај цовјек у Бјељини, и ко су домаци издајници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рујо

06.03.2014 01:22

Дроњак, пробај да заврсис факултет, мани се политике, на крају цес постати калимеро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бане80

20.04.2024 12:20

Како би се ти слизао са Додиком да ти понуди неку козну фотељу,па да осам сати дневно зијевас у плафон.... Сви су исти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

05.03.2014 17:14

Да су ово све цисте измисљотине Гласа Српске то је сваком нормалном цовјеку јасно. Да је овај момак велики проблем лоповима из власти и то сви знамо. Да му спремају неку подвалу и то сви оцекујемо, јер наси лопови не остају никоме дузни. Овај момак је храбар и паметан али ста му то вриједи када це Додик опет из дрзавног будзета сваки глас у октобру платити 100 КМ и опет остати на власти. Нас народ нема ту свијест да казе не хвала не требају мени васих 100 КМ мени треба постена власт у Републици Српској. Нас народ казе сто марака је сто марака. Искрено волио би да није тако али назалост јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

05.03.2014 16:49

Ако има ико у Републици Српској да искрено вјерује у оно сто је написано у Гласу Српске данас онда је ово сумрак људског ума.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако:

05.03.2014 18:01

Прво треба добити власт на изборима. Друго донијети закон о поријеклу имовине од 1995 до данас и сву нелегално стецену имовину усмјерити у побољсање стандарда најугрозенијих лица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

05.03.2014 14:51

Овако, колико сам обавјештен Вукотић од Републике Српске прима само борачки додатак на годишњем нивоу, но то сада није толико битно.Битно је да се они који у будућности буду изабрани могу експресно смијенити ако не раде своје посао како треба, а не да их човјек са пушком не може истјерати из фотеље. Што се тиче нашег "драгог" Милокрада ваљда су борци и инвалиди видјели и чули како их он зове! Не знам само шта је он ако смо ми "олош"? Погледајте се, између осталих и ј, на какву смо биједу спали због ових криминалаца. Могу и желим слободно да напишем да сви овдје поменути су обичне ОВЦЕ ЗА ШИШАЊЕ ако гласају за њега поготово што их исти тај назива олошом и не да им ни хљеба да једу пљачкајући оно што смо ми крвљу створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанин

05.03.2014 17:53

Мозда и буде несто од овог Дроњка....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

05.03.2014 11:52

Није Дроњак хистерицан,хистерицан је Милокрад који је све опљацкао од народа па зна да му се близи затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.03.2014 11:34

Искрено се надам да је народу коначно постало јасно ко му је на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

05.03.2014 11:32

Острије мало без толиких извињења! А Додика су и ратни ветерани олос и плаценици мој син рањен са цетири метка има 30 КМ инвалиднину, а његов 3 милиона сто није олос, али олос му цаца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не контам

05.03.2014 17:59

Ста би било да некоме од тих људи сто су прогласени издајницима буде несто?Дали су ти идиоти свјесни ста су урадили кад су објавили те спискове или су морали по наредјењу Миле да то напису па ста буде?Слобини су правили спискове на којима су били:Цурувија,Пантиц,Стамболиц...крај сви знамо.Надам се да тим људима неце длака с главе фалити.а овим идиотима сто праве прице и пису те будалестине нека је на срамоту.И нецемо вам то заборавити да знате!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Вујициц

05.03.2014 14:51

Како се могу уцланити у твоју организацију? Хоцу да помогнем у русењу. А ови нека хапсе доци це време кад цемо ми њих приводити!!! Ми њима нецемо опростити нити имати милости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

05.03.2014 11:40

Свака цаст Дроњак. Само тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

05.03.2014 14:00

Инаце нисам љубитељ невладиних организација. Али власт је постала брутална, јос мало поцеце приводити И стрељати свакога ко изрази незадовољство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реми

05.03.2014 12:50

Дроњак засто тако хистерицна прица? Ако ниси крив тузи Глас Српске и трази правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

05.03.2014 12:16

Ко слуша младе мој Дроњак видис да смо задња рупа на свиралу... док не промјенимо из корјена ове лопове и криминалце нема нам будућности никакве НАЖАЛОСТ ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Петар

05.03.2014 13:14

Први рстни ветерани не користе тудје проблеме за своју промоцију. Примјер је Вукотиц који је од дрзаве добио висе него десетина других. Послије избора бице свима јасно за које циљеве се бори овај ветеран- зиви били па видјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако

05.03.2014 17:54

Прво цемо Скрбица и Милу ухапсити.Друго Глас Српске распустити а ове новинаре сто срамоте све нас и пису бљувотине отјерати из медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИМО.П.ОРОЗ

05.03.2014 11:47

Млади човјече,буди опрезан,систем, не опрашта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја...

06.03.2014 08:39

...све вјерујем што је написано у Гласу Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

06.03.2014 08:36

Не лупајте питајте дроњкове колеге са факса које он и ста је нико и ниста.. Није могао дати ни пет испита за пет година па је пресао на приватнии паметује сада нама ста и како треба.. Велика струцњак за будуцност РС.. Само да не оде у иностранство тако велики струцњак онда нас нема нигдје..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

06.03.2014 17:03

ДОМАЦИ ИЗДАЈНИЦИ СУ ОНИ КОЈИ СУ ЗА ВРЕМЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ОПЉАЦКАЛИ СРПСКУ Домаци издајници су они политицари који нису покренули истраге о пљацкаској приватизацији Домаци издајници су они који су својом политиком довели народ у овакав полозај Домаци издајници су медији који подрзавају те тајкуне и политицаре А НЕ ОВАЈ МЛАД ЦОВЈЕК КОЈИ ПОКУСАВА НЕСТО ДА ПРОМЕНИ У СРПКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

06.03.2014 16:49

Само још више и још јаче, против лоповског режима. Не посустајте ни за јоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

06.03.2014 06:49

Ми Срби смо гори од оних у Џемахирији. Кад ми полудимо то није ни један посто од онога што се догађало у Џемахирији. Зна Милокрад и свита да је Српски народ на крају тог лудила. Њему је боље да поднесе оставку, јер ако народ изађе на улицу, Милокрад и његови око њега су моментално изгубили све. Апсолутно све. Српски Народ ако изађе на улице, више ни Бог са небеса не може спасити овај режим. Ја бих поручио овој криминалној власти да се не игра са живцима овог напаћеног народа коме је све догорело !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан мг

06.03.2014 10:04

Моја подрска овом момку. Немам појма ко си. Цуо сам несто у медијима да се противис властима, а њихов непријатељ је мој пријатељ. Гледао сам конференцију јуце и први пут сам цуо како комуницирас. Има несто у теби. А онај коњ из Гласа сто млати по налогу Додика, њега после октобра позови на конференцију, а зови и мене, па цу ја да му објасним ко је тај цовјек у Бјељини, и ко су домаци издајници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рујо

06.03.2014 01:22

Дроњак, пробај да заврсис факултет, мани се политике, на крају цес постати калимеро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бане80

20.04.2024 12:20

Како би се ти слизао са Додиком да ти понуди неку козну фотељу,па да осам сати дневно зијевас у плафон.... Сви су исти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

05.03.2014 17:14

Да су ово све цисте измисљотине Гласа Српске то је сваком нормалном цовјеку јасно. Да је овај момак велики проблем лоповима из власти и то сви знамо. Да му спремају неку подвалу и то сви оцекујемо, јер наси лопови не остају никоме дузни. Овај момак је храбар и паметан али ста му то вриједи када це Додик опет из дрзавног будзета сваки глас у октобру платити 100 КМ и опет остати на власти. Нас народ нема ту свијест да казе не хвала не требају мени васих 100 КМ мени треба постена власт у Републици Српској. Нас народ казе сто марака је сто марака. Искрено волио би да није тако али назалост јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

05.03.2014 16:49

Ако има ико у Републици Српској да искрено вјерује у оно сто је написано у Гласу Српске данас онда је ово сумрак људског ума.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако:

05.03.2014 18:01

Прво треба добити власт на изборима. Друго донијети закон о поријеклу имовине од 1995 до данас и сву нелегално стецену имовину усмјерити у побољсање стандарда најугрозенијих лица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

05.03.2014 14:51

Овако, колико сам обавјештен Вукотић од Републике Српске прима само борачки додатак на годишњем нивоу, но то сада није толико битно.Битно је да се они који у будућности буду изабрани могу експресно смијенити ако не раде своје посао како треба, а не да их човјек са пушком не може истјерати из фотеље. Што се тиче нашег "драгог" Милокрада ваљда су борци и инвалиди видјели и чули како их он зове! Не знам само шта је он ако смо ми "олош"? Погледајте се, између осталих и ј, на какву смо биједу спали због ових криминалаца. Могу и желим слободно да напишем да сви овдје поменути су обичне ОВЦЕ ЗА ШИШАЊЕ ако гласају за њега поготово што их исти тај назива олошом и не да им ни хљеба да једу пљачкајући оно што смо ми крвљу створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанин

05.03.2014 17:53

Мозда и буде несто од овог Дроњка....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

05.03.2014 11:52

Није Дроњак хистерицан,хистерицан је Милокрад који је све опљацкао од народа па зна да му се близи затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.03.2014 11:34

Искрено се надам да је народу коначно постало јасно ко му је на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

05.03.2014 11:32

Острије мало без толиких извињења! А Додика су и ратни ветерани олос и плаценици мој син рањен са цетири метка има 30 КМ инвалиднину, а његов 3 милиона сто није олос, али олос му цаца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не контам

05.03.2014 17:59

Ста би било да некоме од тих људи сто су прогласени издајницима буде несто?Дали су ти идиоти свјесни ста су урадили кад су објавили те спискове или су морали по наредјењу Миле да то напису па ста буде?Слобини су правили спискове на којима су били:Цурувија,Пантиц,Стамболиц...крај сви знамо.Надам се да тим људима неце длака с главе фалити.а овим идиотима сто праве прице и пису те будалестине нека је на срамоту.И нецемо вам то заборавити да знате!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Вујициц

05.03.2014 14:51

Како се могу уцланити у твоју организацију? Хоцу да помогнем у русењу. А ови нека хапсе доци це време кад цемо ми њих приводити!!! Ми њима нецемо опростити нити имати милости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

05.03.2014 11:40

Свака цаст Дроњак. Само тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

05.03.2014 14:00

Инаце нисам љубитељ невладиних организација. Али власт је постала брутална, јос мало поцеце приводити И стрељати свакога ко изрази незадовољство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реми

05.03.2014 12:50

Дроњак засто тако хистерицна прица? Ако ниси крив тузи Глас Српске и трази правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

05.03.2014 12:16

Ко слуша младе мој Дроњак видис да смо задња рупа на свиралу... док не промјенимо из корјена ове лопове и криминалце нема нам будућности никакве НАЖАЛОСТ ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Петар

05.03.2014 13:14

Први рстни ветерани не користе тудје проблеме за своју промоцију. Примјер је Вукотиц који је од дрзаве добио висе него десетина других. Послије избора бице свима јасно за које циљеве се бори овај ветеран- зиви били па видјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако

05.03.2014 17:54

Прво цемо Скрбица и Милу ухапсити.Друго Глас Српске распустити а ове новинаре сто срамоте све нас и пису бљувотине отјерати из медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИМО.П.ОРОЗ

05.03.2014 11:47

Млади човјече,буди опрезан,систем, не опрашта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја...

06.03.2014 08:39

...све вјерујем што је написано у Гласу Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

06.03.2014 08:36

Не лупајте питајте дроњкове колеге са факса које он и ста је нико и ниста.. Није могао дати ни пет испита за пет година па је пресао на приватнии паметује сада нама ста и како треба.. Велика струцњак за будуцност РС.. Само да не оде у иностранство тако велики струцњак онда нас нема нигдје..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

06.03.2014 17:03

ДОМАЦИ ИЗДАЈНИЦИ СУ ОНИ КОЈИ СУ ЗА ВРЕМЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ОПЉАЦКАЛИ СРПСКУ Домаци издајници су они политицари који нису покренули истраге о пљацкаској приватизацији Домаци издајници су они који су својом политиком довели народ у овакав полозај Домаци издајници су медији који подрзавају те тајкуне и политицаре А НЕ ОВАЈ МЛАД ЦОВЈЕК КОЈИ ПОКУСАВА НЕСТО ДА ПРОМЕНИ У СРПКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

06.03.2014 16:49

Само још више и још јаче, против лоповског режима. Не посустајте ни за јоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

06.03.2014 06:49

Ми Срби смо гори од оних у Џемахирији. Кад ми полудимо то није ни један посто од онога што се догађало у Џемахирији. Зна Милокрад и свита да је Српски народ на крају тог лудила. Њему је боље да поднесе оставку, јер ако народ изађе на улицу, Милокрад и његови око њега су моментално изгубили све. Апсолутно све. Српски Народ ако изађе на улице, више ни Бог са небеса не може спасити овај режим. Ја бих поручио овој криминалној власти да се не игра са живцима овог напаћеног народа коме је све догорело !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан мг

06.03.2014 10:04

Моја подрска овом момку. Немам појма ко си. Цуо сам несто у медијима да се противис властима, а њихов непријатељ је мој пријатељ. Гледао сам конференцију јуце и први пут сам цуо како комуницирас. Има несто у теби. А онај коњ из Гласа сто млати по налогу Додика, њега после октобра позови на конференцију, а зови и мене, па цу ја да му објасним ко је тај цовјек у Бјељини, и ко су домаци издајници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рујо

06.03.2014 01:22

Дроњак, пробај да заврсис факултет, мани се политике, на крају цес постати калимеро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бане80

20.04.2024 12:20

Како би се ти слизао са Додиком да ти понуди неку козну фотељу,па да осам сати дневно зијевас у плафон.... Сви су исти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

05.03.2014 17:14

Да су ово све цисте измисљотине Гласа Српске то је сваком нормалном цовјеку јасно. Да је овај момак велики проблем лоповима из власти и то сви знамо. Да му спремају неку подвалу и то сви оцекујемо, јер наси лопови не остају никоме дузни. Овај момак је храбар и паметан али ста му то вриједи када це Додик опет из дрзавног будзета сваки глас у октобру платити 100 КМ и опет остати на власти. Нас народ нема ту свијест да казе не хвала не требају мени васих 100 КМ мени треба постена власт у Републици Српској. Нас народ казе сто марака је сто марака. Искрено волио би да није тако али назалост јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

05.03.2014 16:49

Ако има ико у Републици Српској да искрено вјерује у оно сто је написано у Гласу Српске данас онда је ово сумрак људског ума.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако:

05.03.2014 18:01

Прво треба добити власт на изборима. Друго донијети закон о поријеклу имовине од 1995 до данас и сву нелегално стецену имовину усмјерити у побољсање стандарда најугрозенијих лица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

05.03.2014 14:51

Овако, колико сам обавјештен Вукотић од Републике Српске прима само борачки додатак на годишњем нивоу, но то сада није толико битно.Битно је да се они који у будућности буду изабрани могу експресно смијенити ако не раде своје посао како треба, а не да их човјек са пушком не може истјерати из фотеље. Што се тиче нашег "драгог" Милокрада ваљда су борци и инвалиди видјели и чули како их он зове! Не знам само шта је он ако смо ми "олош"? Погледајте се, између осталих и ј, на какву смо биједу спали због ових криминалаца. Могу и желим слободно да напишем да сви овдје поменути су обичне ОВЦЕ ЗА ШИШАЊЕ ако гласају за њега поготово што их исти тај назива олошом и не да им ни хљеба да једу пљачкајући оно што смо ми крвљу створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанин

05.03.2014 17:53

Мозда и буде несто од овог Дроњка....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

05.03.2014 11:52

Није Дроњак хистерицан,хистерицан је Милокрад који је све опљацкао од народа па зна да му се близи затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.03.2014 11:34

Искрено се надам да је народу коначно постало јасно ко му је на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

05.03.2014 11:32

Острије мало без толиких извињења! А Додика су и ратни ветерани олос и плаценици мој син рањен са цетири метка има 30 КМ инвалиднину, а његов 3 милиона сто није олос, али олос му цаца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не контам

05.03.2014 17:59

Ста би било да некоме од тих људи сто су прогласени издајницима буде несто?Дали су ти идиоти свјесни ста су урадили кад су објавили те спискове или су морали по наредјењу Миле да то напису па ста буде?Слобини су правили спискове на којима су били:Цурувија,Пантиц,Стамболиц...крај сви знамо.Надам се да тим људима неце длака с главе фалити.а овим идиотима сто праве прице и пису те будалестине нека је на срамоту.И нецемо вам то заборавити да знате!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Вујициц

05.03.2014 14:51

Како се могу уцланити у твоју организацију? Хоцу да помогнем у русењу. А ови нека хапсе доци це време кад цемо ми њих приводити!!! Ми њима нецемо опростити нити имати милости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

05.03.2014 11:40

Свака цаст Дроњак. Само тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

05.03.2014 14:00

Инаце нисам љубитељ невладиних организација. Али власт је постала брутална, јос мало поцеце приводити И стрељати свакога ко изрази незадовољство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реми

05.03.2014 12:50

Дроњак засто тако хистерицна прица? Ако ниси крив тузи Глас Српске и трази правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

05.03.2014 12:16

Ко слуша младе мој Дроњак видис да смо задња рупа на свиралу... док не промјенимо из корјена ове лопове и криминалце нема нам будућности никакве НАЖАЛОСТ ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Петар

05.03.2014 13:14

Први рстни ветерани не користе тудје проблеме за своју промоцију. Примјер је Вукотиц који је од дрзаве добио висе него десетина других. Послије избора бице свима јасно за које циљеве се бори овај ветеран- зиви били па видјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако

05.03.2014 17:54

Прво цемо Скрбица и Милу ухапсити.Друго Глас Српске распустити а ове новинаре сто срамоте све нас и пису бљувотине отјерати из медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИМО.П.ОРОЗ

05.03.2014 11:47

Млади човјече,буди опрезан,систем, не опрашта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја...

06.03.2014 08:39

...све вјерујем што је написано у Гласу Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

06.03.2014 08:36

Не лупајте питајте дроњкове колеге са факса које он и ста је нико и ниста.. Није могао дати ни пет испита за пет година па је пресао на приватнии паметује сада нама ста и како треба.. Велика струцњак за будуцност РС.. Само да не оде у иностранство тако велики струцњак онда нас нема нигдје..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

06.03.2014 17:03

ДОМАЦИ ИЗДАЈНИЦИ СУ ОНИ КОЈИ СУ ЗА ВРЕМЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ОПЉАЦКАЛИ СРПСКУ Домаци издајници су они политицари који нису покренули истраге о пљацкаској приватизацији Домаци издајници су они који су својом политиком довели народ у овакав полозај Домаци издајници су медији који подрзавају те тајкуне и политицаре А НЕ ОВАЈ МЛАД ЦОВЈЕК КОЈИ ПОКУСАВА НЕСТО ДА ПРОМЕНИ У СРПКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

06.03.2014 16:49

Само још више и још јаче, против лоповског режима. Не посустајте ни за јоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

06.03.2014 06:49

Ми Срби смо гори од оних у Џемахирији. Кад ми полудимо то није ни један посто од онога што се догађало у Џемахирији. Зна Милокрад и свита да је Српски народ на крају тог лудила. Њему је боље да поднесе оставку, јер ако народ изађе на улицу, Милокрад и његови око њега су моментално изгубили све. Апсолутно све. Српски Народ ако изађе на улице, више ни Бог са небеса не може спасити овај режим. Ја бих поручио овој криминалној власти да се не игра са живцима овог напаћеног народа коме је све догорело !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан мг

06.03.2014 10:04

Моја подрска овом момку. Немам појма ко си. Цуо сам несто у медијима да се противис властима, а њихов непријатељ је мој пријатељ. Гледао сам конференцију јуце и први пут сам цуо како комуницирас. Има несто у теби. А онај коњ из Гласа сто млати по налогу Додика, њега после октобра позови на конференцију, а зови и мене, па цу ја да му објасним ко је тај цовјек у Бјељини, и ко су домаци издајници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рујо

06.03.2014 01:22

Дроњак, пробај да заврсис факултет, мани се политике, на крају цес постати калимеро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бане80

20.04.2024 12:20

Како би се ти слизао са Додиком да ти понуди неку козну фотељу,па да осам сати дневно зијевас у плафон.... Сви су исти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

05.03.2014 17:14

Да су ово све цисте измисљотине Гласа Српске то је сваком нормалном цовјеку јасно. Да је овај момак велики проблем лоповима из власти и то сви знамо. Да му спремају неку подвалу и то сви оцекујемо, јер наси лопови не остају никоме дузни. Овај момак је храбар и паметан али ста му то вриједи када це Додик опет из дрзавног будзета сваки глас у октобру платити 100 КМ и опет остати на власти. Нас народ нема ту свијест да казе не хвала не требају мени васих 100 КМ мени треба постена власт у Републици Српској. Нас народ казе сто марака је сто марака. Искрено волио би да није тако али назалост јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

05.03.2014 16:49

Ако има ико у Републици Српској да искрено вјерује у оно сто је написано у Гласу Српске данас онда је ово сумрак људског ума.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако:

05.03.2014 18:01

Прво треба добити власт на изборима. Друго донијети закон о поријеклу имовине од 1995 до данас и сву нелегално стецену имовину усмјерити у побољсање стандарда најугрозенијих лица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

05.03.2014 14:51

Овако, колико сам обавјештен Вукотић од Републике Српске прима само борачки додатак на годишњем нивоу, но то сада није толико битно.Битно је да се они који у будућности буду изабрани могу експресно смијенити ако не раде своје посао како треба, а не да их човјек са пушком не може истјерати из фотеље. Што се тиче нашег "драгог" Милокрада ваљда су борци и инвалиди видјели и чули како их он зове! Не знам само шта је он ако смо ми "олош"? Погледајте се, између осталих и ј, на какву смо биједу спали због ових криминалаца. Могу и желим слободно да напишем да сви овдје поменути су обичне ОВЦЕ ЗА ШИШАЊЕ ако гласају за њега поготово што их исти тај назива олошом и не да им ни хљеба да једу пљачкајући оно што смо ми крвљу створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанин

05.03.2014 17:53

Мозда и буде несто од овог Дроњка....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

05.03.2014 11:52

Није Дроњак хистерицан,хистерицан је Милокрад који је све опљацкао од народа па зна да му се близи затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.03.2014 11:34

Искрено се надам да је народу коначно постало јасно ко му је на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

05.03.2014 11:32

Острије мало без толиких извињења! А Додика су и ратни ветерани олос и плаценици мој син рањен са цетири метка има 30 КМ инвалиднину, а његов 3 милиона сто није олос, али олос му цаца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не контам

05.03.2014 17:59

Ста би било да некоме од тих људи сто су прогласени издајницима буде несто?Дали су ти идиоти свјесни ста су урадили кад су објавили те спискове или су морали по наредјењу Миле да то напису па ста буде?Слобини су правили спискове на којима су били:Цурувија,Пантиц,Стамболиц...крај сви знамо.Надам се да тим људима неце длака с главе фалити.а овим идиотима сто праве прице и пису те будалестине нека је на срамоту.И нецемо вам то заборавити да знате!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Вујициц

05.03.2014 14:51

Како се могу уцланити у твоју организацију? Хоцу да помогнем у русењу. А ови нека хапсе доци це време кад цемо ми њих приводити!!! Ми њима нецемо опростити нити имати милости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

05.03.2014 11:40

Свака цаст Дроњак. Само тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

05.03.2014 14:00

Инаце нисам љубитељ невладиних организација. Али власт је постала брутална, јос мало поцеце приводити И стрељати свакога ко изрази незадовољство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реми

05.03.2014 12:50

Дроњак засто тако хистерицна прица? Ако ниси крив тузи Глас Српске и трази правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

05.03.2014 12:16

Ко слуша младе мој Дроњак видис да смо задња рупа на свиралу... док не промјенимо из корјена ове лопове и криминалце нема нам будућности никакве НАЖАЛОСТ ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Петар

05.03.2014 13:14

Први рстни ветерани не користе тудје проблеме за своју промоцију. Примјер је Вукотиц који је од дрзаве добио висе него десетина других. Послије избора бице свима јасно за које циљеве се бори овај ветеран- зиви били па видјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако

05.03.2014 17:54

Прво цемо Скрбица и Милу ухапсити.Друго Глас Српске распустити а ове новинаре сто срамоте све нас и пису бљувотине отјерати из медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИМО.П.ОРОЗ

05.03.2014 11:47

Млади човјече,буди опрезан,систем, не опрашта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја...

06.03.2014 08:39

...све вјерујем што је написано у Гласу Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

06.03.2014 08:36

Не лупајте питајте дроњкове колеге са факса које он и ста је нико и ниста.. Није могао дати ни пет испита за пет година па је пресао на приватнии паметује сада нама ста и како треба.. Велика струцњак за будуцност РС.. Само да не оде у иностранство тако велики струцњак онда нас нема нигдје..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

06.03.2014 17:03

ДОМАЦИ ИЗДАЈНИЦИ СУ ОНИ КОЈИ СУ ЗА ВРЕМЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ОПЉАЦКАЛИ СРПСКУ Домаци издајници су они политицари који нису покренули истраге о пљацкаској приватизацији Домаци издајници су они који су својом политиком довели народ у овакав полозај Домаци издајници су медији који подрзавају те тајкуне и политицаре А НЕ ОВАЈ МЛАД ЦОВЈЕК КОЈИ ПОКУСАВА НЕСТО ДА ПРОМЕНИ У СРПКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

06.03.2014 16:49

Само још више и још јаче, против лоповског режима. Не посустајте ни за јоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

06.03.2014 06:49

Ми Срби смо гори од оних у Џемахирији. Кад ми полудимо то није ни један посто од онога што се догађало у Џемахирији. Зна Милокрад и свита да је Српски народ на крају тог лудила. Њему је боље да поднесе оставку, јер ако народ изађе на улицу, Милокрад и његови око њега су моментално изгубили све. Апсолутно све. Српски Народ ако изађе на улице, више ни Бог са небеса не може спасити овај режим. Ја бих поручио овој криминалној власти да се не игра са живцима овог напаћеног народа коме је све догорело !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан мг

06.03.2014 10:04

Моја подрска овом момку. Немам појма ко си. Цуо сам несто у медијима да се противис властима, а њихов непријатељ је мој пријатељ. Гледао сам конференцију јуце и први пут сам цуо како комуницирас. Има несто у теби. А онај коњ из Гласа сто млати по налогу Додика, њега после октобра позови на конференцију, а зови и мене, па цу ја да му објасним ко је тај цовјек у Бјељини, и ко су домаци издајници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рујо

06.03.2014 01:22

Дроњак, пробај да заврсис факултет, мани се политике, на крају цес постати калимеро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бане80

20.04.2024 12:20

Како би се ти слизао са Додиком да ти понуди неку козну фотељу,па да осам сати дневно зијевас у плафон.... Сви су исти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

05.03.2014 17:14

Да су ово све цисте измисљотине Гласа Српске то је сваком нормалном цовјеку јасно. Да је овај момак велики проблем лоповима из власти и то сви знамо. Да му спремају неку подвалу и то сви оцекујемо, јер наси лопови не остају никоме дузни. Овај момак је храбар и паметан али ста му то вриједи када це Додик опет из дрзавног будзета сваки глас у октобру платити 100 КМ и опет остати на власти. Нас народ нема ту свијест да казе не хвала не требају мени васих 100 КМ мени треба постена власт у Републици Српској. Нас народ казе сто марака је сто марака. Искрено волио би да није тако али назалост јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

05.03.2014 16:49

Ако има ико у Републици Српској да искрено вјерује у оно сто је написано у Гласу Српске данас онда је ово сумрак људског ума.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако:

05.03.2014 18:01

Прво треба добити власт на изборима. Друго донијети закон о поријеклу имовине од 1995 до данас и сву нелегално стецену имовину усмјерити у побољсање стандарда најугрозенијих лица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

05.03.2014 14:51

Овако, колико сам обавјештен Вукотић од Републике Српске прима само борачки додатак на годишњем нивоу, но то сада није толико битно.Битно је да се они који у будућности буду изабрани могу експресно смијенити ако не раде своје посао како треба, а не да их човјек са пушком не може истјерати из фотеље. Што се тиче нашег "драгог" Милокрада ваљда су борци и инвалиди видјели и чули како их он зове! Не знам само шта је он ако смо ми "олош"? Погледајте се, између осталих и ј, на какву смо биједу спали због ових криминалаца. Могу и желим слободно да напишем да сви овдје поменути су обичне ОВЦЕ ЗА ШИШАЊЕ ако гласају за њега поготово што их исти тај назива олошом и не да им ни хљеба да једу пљачкајући оно што смо ми крвљу створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанин

05.03.2014 17:53

Мозда и буде несто од овог Дроњка....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

05.03.2014 11:52

Није Дроњак хистерицан,хистерицан је Милокрад који је све опљацкао од народа па зна да му се близи затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.03.2014 11:34

Искрено се надам да је народу коначно постало јасно ко му је на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

05.03.2014 11:32

Острије мало без толиких извињења! А Додика су и ратни ветерани олос и плаценици мој син рањен са цетири метка има 30 КМ инвалиднину, а његов 3 милиона сто није олос, али олос му цаца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не контам

05.03.2014 17:59

Ста би било да некоме од тих људи сто су прогласени издајницима буде несто?Дали су ти идиоти свјесни ста су урадили кад су објавили те спискове или су морали по наредјењу Миле да то напису па ста буде?Слобини су правили спискове на којима су били:Цурувија,Пантиц,Стамболиц...крај сви знамо.Надам се да тим људима неце длака с главе фалити.а овим идиотима сто праве прице и пису те будалестине нека је на срамоту.И нецемо вам то заборавити да знате!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Вујициц

05.03.2014 14:51

Како се могу уцланити у твоју организацију? Хоцу да помогнем у русењу. А ови нека хапсе доци це време кад цемо ми њих приводити!!! Ми њима нецемо опростити нити имати милости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

05.03.2014 11:40

Свака цаст Дроњак. Само тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

05.03.2014 14:00

Инаце нисам љубитељ невладиних организација. Али власт је постала брутална, јос мало поцеце приводити И стрељати свакога ко изрази незадовољство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реми

05.03.2014 12:50

Дроњак засто тако хистерицна прица? Ако ниси крив тузи Глас Српске и трази правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

05.03.2014 12:16

Ко слуша младе мој Дроњак видис да смо задња рупа на свиралу... док не промјенимо из корјена ове лопове и криминалце нема нам будућности никакве НАЖАЛОСТ ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Петар

05.03.2014 13:14

Први рстни ветерани не користе тудје проблеме за своју промоцију. Примјер је Вукотиц који је од дрзаве добио висе него десетина других. Послије избора бице свима јасно за које циљеве се бори овај ветеран- зиви били па видјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако

05.03.2014 17:54

Прво цемо Скрбица и Милу ухапсити.Друго Глас Српске распустити а ове новинаре сто срамоте све нас и пису бљувотине отјерати из медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИМО.П.ОРОЗ

05.03.2014 11:47

Млади човјече,буди опрезан,систем, не опрашта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја...

06.03.2014 08:39

...све вјерујем што је написано у Гласу Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

06.03.2014 08:36

Не лупајте питајте дроњкове колеге са факса које он и ста је нико и ниста.. Није могао дати ни пет испита за пет година па је пресао на приватнии паметује сада нама ста и како треба.. Велика струцњак за будуцност РС.. Само да не оде у иностранство тако велики струцњак онда нас нема нигдје..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

06.03.2014 17:03

ДОМАЦИ ИЗДАЈНИЦИ СУ ОНИ КОЈИ СУ ЗА ВРЕМЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ОПЉАЦКАЛИ СРПСКУ Домаци издајници су они политицари који нису покренули истраге о пљацкаској приватизацији Домаци издајници су они који су својом политиком довели народ у овакав полозај Домаци издајници су медији који подрзавају те тајкуне и политицаре А НЕ ОВАЈ МЛАД ЦОВЈЕК КОЈИ ПОКУСАВА НЕСТО ДА ПРОМЕНИ У СРПКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

06.03.2014 16:49

Само још више и још јаче, против лоповског режима. Не посустајте ни за јоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

06.03.2014 06:49

Ми Срби смо гори од оних у Џемахирији. Кад ми полудимо то није ни један посто од онога што се догађало у Џемахирији. Зна Милокрад и свита да је Српски народ на крају тог лудила. Њему је боље да поднесе оставку, јер ако народ изађе на улицу, Милокрад и његови око њега су моментално изгубили све. Апсолутно све. Српски Народ ако изађе на улице, више ни Бог са небеса не може спасити овај режим. Ја бих поручио овој криминалној власти да се не игра са живцима овог напаћеног народа коме је све догорело !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан мг

06.03.2014 10:04

Моја подрска овом момку. Немам појма ко си. Цуо сам несто у медијима да се противис властима, а њихов непријатељ је мој пријатељ. Гледао сам конференцију јуце и први пут сам цуо како комуницирас. Има несто у теби. А онај коњ из Гласа сто млати по налогу Додика, њега после октобра позови на конференцију, а зови и мене, па цу ја да му објасним ко је тај цовјек у Бјељини, и ко су домаци издајници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рујо

06.03.2014 01:22

Дроњак, пробај да заврсис факултет, мани се политике, на крају цес постати калимеро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бане80

20.04.2024 12:20

Како би се ти слизао са Додиком да ти понуди неку козну фотељу,па да осам сати дневно зијевас у плафон.... Сви су исти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

05.03.2014 17:14

Да су ово све цисте измисљотине Гласа Српске то је сваком нормалном цовјеку јасно. Да је овај момак велики проблем лоповима из власти и то сви знамо. Да му спремају неку подвалу и то сви оцекујемо, јер наси лопови не остају никоме дузни. Овај момак је храбар и паметан али ста му то вриједи када це Додик опет из дрзавног будзета сваки глас у октобру платити 100 КМ и опет остати на власти. Нас народ нема ту свијест да казе не хвала не требају мени васих 100 КМ мени треба постена власт у Републици Српској. Нас народ казе сто марака је сто марака. Искрено волио би да није тако али назалост јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

05.03.2014 16:49

Ако има ико у Републици Српској да искрено вјерује у оно сто је написано у Гласу Српске данас онда је ово сумрак људског ума.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако:

05.03.2014 18:01

Прво треба добити власт на изборима. Друго донијети закон о поријеклу имовине од 1995 до данас и сву нелегално стецену имовину усмјерити у побољсање стандарда најугрозенијих лица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

05.03.2014 14:51

Овако, колико сам обавјештен Вукотић од Републике Српске прима само борачки додатак на годишњем нивоу, но то сада није толико битно.Битно је да се они који у будућности буду изабрани могу експресно смијенити ако не раде своје посао како треба, а не да их човјек са пушком не може истјерати из фотеље. Што се тиче нашег "драгог" Милокрада ваљда су борци и инвалиди видјели и чули како их он зове! Не знам само шта је он ако смо ми "олош"? Погледајте се, између осталих и ј, на какву смо биједу спали због ових криминалаца. Могу и желим слободно да напишем да сви овдје поменути су обичне ОВЦЕ ЗА ШИШАЊЕ ако гласају за њега поготово што их исти тај назива олошом и не да им ни хљеба да једу пљачкајући оно што смо ми крвљу створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанин

05.03.2014 17:53

Мозда и буде несто од овог Дроњка....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

05.03.2014 11:52

Није Дроњак хистерицан,хистерицан је Милокрад који је све опљацкао од народа па зна да му се близи затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.03.2014 11:34

Искрено се надам да је народу коначно постало јасно ко му је на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

05.03.2014 11:32

Острије мало без толиких извињења! А Додика су и ратни ветерани олос и плаценици мој син рањен са цетири метка има 30 КМ инвалиднину, а његов 3 милиона сто није олос, али олос му цаца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не контам

05.03.2014 17:59

Ста би било да некоме од тих људи сто су прогласени издајницима буде несто?Дали су ти идиоти свјесни ста су урадили кад су објавили те спискове или су морали по наредјењу Миле да то напису па ста буде?Слобини су правили спискове на којима су били:Цурувија,Пантиц,Стамболиц...крај сви знамо.Надам се да тим људима неце длака с главе фалити.а овим идиотима сто праве прице и пису те будалестине нека је на срамоту.И нецемо вам то заборавити да знате!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Вујициц

05.03.2014 14:51

Како се могу уцланити у твоју организацију? Хоцу да помогнем у русењу. А ови нека хапсе доци це време кад цемо ми њих приводити!!! Ми њима нецемо опростити нити имати милости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

05.03.2014 11:40

Свака цаст Дроњак. Само тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

05.03.2014 14:00

Инаце нисам љубитељ невладиних организација. Али власт је постала брутална, јос мало поцеце приводити И стрељати свакога ко изрази незадовољство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реми

05.03.2014 12:50

Дроњак засто тако хистерицна прица? Ако ниси крив тузи Глас Српске и трази правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

05.03.2014 12:16

Ко слуша младе мој Дроњак видис да смо задња рупа на свиралу... док не промјенимо из корјена ове лопове и криминалце нема нам будућности никакве НАЖАЛОСТ ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Петар

05.03.2014 13:14

Први рстни ветерани не користе тудје проблеме за своју промоцију. Примјер је Вукотиц који је од дрзаве добио висе него десетина других. Послије избора бице свима јасно за које циљеве се бори овај ветеран- зиви били па видјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево овако

05.03.2014 17:54

Прво цемо Скрбица и Милу ухапсити.Друго Глас Српске распустити а ове новинаре сто срамоте све нас и пису бљувотине отјерати из медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИМО.П.ОРОЗ

05.03.2014 11:47

Млади човјече,буди опрезан,систем, не опрашта

ОДГОВОРИТЕ