Рајко Васић: Рат је близу

Срби, и Српска, не треба да имају илузије.

Република Српска 09.02.2014 | 19:17
Рајко Васић: Рат је близу
Срби, и Српска, не треба да имају илузије. Као 91. И прије и послије. Имали су илузије о Братству и Јединству, о ЈНА, о добрим комшијама, о мјешовитим браковима, о Србији, о Милошевићу. Рат је близу. Ако је икада и престајао. Бошњаци су главни деструктивни проблем у БиХ. Муслимани. Људи без икаквог политичког оквира, без политичке перспективе, без циља. Само са сјећањем на отоманску империју која их је произвела зарад своје функционалности. Њихова перспектива није била ни Декларација Алије Изетбеговића, ни Независност БиХ и крњи референдум, ни Рат, ни Дејтон. Ни Мир. Њихова перспектива није ни њихово политичко артикулативно дркаџијство које се бави свим, од Државе, до торбе, само не оним што је муслиманска нација, колективитет и политичко-територијални оквир за то. Рат је близу. Шуте П....е. Што је поуздан знак. Траже се ванредни избори као да је у хиљадугодишњој историји Босне пресудно пет мјесеци. Ванредне изборе, што се мене тиче, одржите у Федерацији. Одржавајте их сваког мјесеца. Рат је близу јер и Инцко призива стране трупе. Аустријске. А зна се на чијој ће страни оне да буду. Доведи и Фердинанда. Мамицу Му Ј...м. Све што се у посљедњих скоро хиљаду година догађа на простору који је сада празан а међународно признат, на простору БиХ, Замка је за Србе. Тога многи нису свјесни. Многи се уљуљкају, ушушкају, успавају. Живе у демократији голе гузице. На интернету, у бијелом свијету. А звијери вребају. Ни очи им не свијетле у мраку. Битно је шта је рекао Вучић. Мада је требао доћи овдје. У Бањалуку. Битно је шта је рекао Милановић. Да ли су наступали декларативно и позоришно национално. Да ли су прихватили улогу поруконоша. Да ли су изјавили подршку. Али. Најбитније је шта ће да уради Република Српска. Сва историја нас учи да је овдје Српски Народ увијек био сам. И кад је дошао онај султан који је пишао код Санског Моста. И кад је дошао Павелић. И кад су у Дракулићу Усташе и католички поп без метка побили 2.300 Срба, и кад је дошао Авној. И кад је дошло отцјепљење АлБосне. И кад је дошао Ешдаун. Нико није примијетио да је помогао Београд, Брисел, Москва и К...ц Мој. Опстанак српског народа на овом подручју, уобличен у Републику Српску, израз је велике и дугостољетне патње, да би се сада олако препустило догађајима и њиховим посљедицама, очекивањима и историјској лутрији која је увијек по приципу Ко Набије Тај Добије. Босну и Херцеговину, и све што се догаша у њој, СРби увијек ттебају да гледају као Замку. Као Гвожђда за животињњ, чиме их и сматрају и како се према њима понашају.

Коментари / 988

Оставите коментар
Name

Нака

11.02.2014 19:54

Ево ко тражи и жуди за ратом..... управо овај (рајко васиц) не могу му име и презиме написати великим словом....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

11.02.2014 19:41

Овај је тотално одлијепио!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

луди Милојко

11.02.2014 16:32

Ја луд ал ти си јос лудји, перверзан и ненацитан.Хускајте нек вам сиротиња ратује а ви опет бјезите ( јер имате довољно) па се опет вратите кад се смири.Треба вас све смјенити. Све сте нам распродали, нити имамо посла нити прихода. Скола имамо понајвисе али и том дипломом на крају моземо само обрисати неку ствар. Да вас плацамо по уцинку били би иста сиротиња као и ми и многи би побјегли од политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 16:02

Прије или касније, овдје ће опез доћи до сукоба. То је неминовност јер је рат завршио без побједника а можда и није ни завршио него је само привремено заустављен. Историја нас учи да на Балкану сваких 30 до 50 година додје до рата. Већ је прошло двадесет од прошлог...отворите очи, не будите наивни. Рат нико нормалан не жели али се он ипак деси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОМА

11.02.2014 13:32

Цовек је у праву 100% ! Рецник му је огорценог цовека! Нисам ја ни против једне нације док не поцне да руси све пред собом зарад САМО своје "користи". Ту цак нема ни користи вец само стете! Цовек треба да је луд да не види да када народ трази хлеба, политика ратних хускаца одмах ступа на сцену! Зар није довољно искуство деведесетих? Искуство користе ратни профитерии, а народ и даље овца за сисање! Ако социјална и економска политика није добра, треба је мењати али то не знаци русити град, јер це то ОПЕТ платити ГРАДЈАНИ, опет они који су русили и остали ! Ако није добро ономе сто се моли Алаху није добро ни оном сто се моли Богу ! Каква је разлика у зивотним потребама? Никаква! Зато памет у главу! Српска би требало да буде у федерацији са Србијом јер је то природни след једног народа. О томе народ српски нека мирно на референдуму одлуци. Политицари треба само да слусају свој народ, а не обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

16.04.2024 06:39

Е мој рајко не излази ти к...ц из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

билли

10.02.2014 20:53

Бјези Рајко иде пола милиона турака мудзахедини на сваком цоску вребају јесил видио како балије пале владу у техерану код басцарсије ј....м те болесна ти си цовјек болестан и твој сеф ронхил и он се тако изразава како само тепа господину Трисицу преко телефона па цијели свијет је цуо то од једног назови пресједника вама свим политицарима би одговаро рат било у Федерацији или у Републици Српској ваљда це доци нека паметна глава да вас растури и одузме сто сте отели од народа и да вас стави гдје и припадате иза каквих дебелих ресетки ако има Бога доце и тај дан близу је октобар...Поздрав свим људима добро намјерним и ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.02.2014 23:53

Молим редакцију БНа да објави број на који моземо послати новац за лијецење овог психопате.Засто овај цовјек неце ни слова да написе о пљацкама у здравству,бирцу,рафинеријама,зељезницама,сумама...?Овај јадник је главни организатор отровне пропаганде владајуце олигархије који покусава изазивањем страха скренути пазњу народа са стварних непријатеља РСа те безобразних пљацки народних добара које су изведене у резији великог водје и његових кумова.Ниста вас неце спасити од заслузене робије,дзаба бељезгас

ОДГОВОРИТЕ
Name

едо

10.02.2014 19:25

Протв кога цес ратовати? Нема нас у ФБиХ који то хоће. Одосмо у Њемачку:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 18:02

Пустимо Рајка са његовом породицом, пријатељима истомисљеницима да стане на црту отоманском империјализму па цасно показе српском роду како се зивотом брани српство и како је спреман да се зртвује за своје унуке и насе боље сутра, хм.... ал ме он подсјеца на неке друге који у рату заволисе нафту, цигарете, разну сверцовану робу и то све у име цасне им православне вијере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малена

10.02.2014 17:52

Ја не знам засто бацата мрзњу измедју Босњака и Срба и Хрвата,,народ наиван па ове политицаре слуса ста прицају,,доста је нама рата било,,најбоље би било њима да оставке поднесу доста суу крали од јадног народа..треба се власт да промјении и народ треба да узме у своје руке власт на лијеп и културан нацин а не политицарии доста сте узимали од нас..

ОДГОВОРИТЕ
Name

н

10.02.2014 17:22

Ја будале цовијека!!! Слободно Рајко пуска знас гдје ти је па озези по Федерацији ако имас храбрости. Да и то видм од СНСД-еовца. Ко це то ици ратоват за српски народ Додо ова Цвијановицка, Црногорац или хехехехе мозда Мајкицка.хехехеххехехехехехехехехеххе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

10.02.2014 16:44

Паника их ухватила, ускоро це пасти па цемо конацно да видимо како су отимали и колико, у ста су паре тросене...само ти потпируј медјуетницке сукобе јер цес на крају одговатари због оваквих идеја....није народ висе стока да их муљате стално на ове фазоне...ГЛАДНИ СМО, ХОЦЕМО ПОСО, ХОЦЕМО ДА НАМ ДЈЕЦА ЗИВЕ НОРМАЛНО, ХОЦЕМО БУДУЦНОСТ, ХОЦЕМО РАВНОПРАВНОСТ, ХОЦУ И ЈА ДИЈЕТЕ ДА ЗАПОСЛИМ У ДРЗАВНУ УПРАВУ И ДА ИМА 2000 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Православац

10.02.2014 16:29

Мени није јасно како их више није срамота да се позивају на национализам и рат, па та прича би код нормалних људи давно требала бити прочитана. Васићу и ти и сви твоји шефови и колеге политичари има да одговарате и пред Богом и пред народом за све што сте нам направили. Не позивај се на рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УКЉУЦИ МОЗАК

10.02.2014 16:14

ЦОВИЈЕК ЈЕ СВЕ У ПРАВУ СРБИ ОПРЕЗНО И СМИРЕНО ПОСМАТРАЈТЕ СИТУАЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

будала и кривих дрва...

10.02.2014 16:02

јбг Васицу тек си сад сконтао како се у рату мозе обогатити... код тебе је она "да ми је ова памет била онда "

ОДГОВОРИТЕ
Name

градацац

10.02.2014 15:25

Има таквих јос по цитавој босни какав је васиц медју свим народима само да се они одрзе у врху,узели су све дрзавно јос да узму приватно сто је народ једва стеко и оста њима оба ентитета ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

10.02.2014 11:05

Никада ми неће бити јасно како то да на рат позивају и о рату говоре они који не би ни узели пушку, а како се они којима рат ни на памет не пада лате пушке послије оваквих идиотских излива отвореног лудила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

10.02.2014 10:59

Васицу, у куци ти дабогда рат био, кад га призивас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

10.02.2014 15:15

РАЈКО ЈЕ УВИЈЕК БИО БУДАЛА - И ОСТАО

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

10.02.2014 10:49

На залост, мислим да је у праву, мада га никад нисам симпатисао.Турци се буне у Коњевиц Пољу, у Федерацији носе мајице с ликом Орица, Лагумдзија окривљује на перфидан нацин Републику Српску, а на све то долази изјава Инцка да це стране трупе интервенисати ако се стање буде погорсавало. Овим кратког памцења поруцујем да се мало врате на поцетак посљедње деценије 20.вијека па нека се сјете како је поцео рат. Цисто сумњам да онај сто се јуце дерао испред Опстине нема ста да једе. Ако толико волите турке(намјерно малим) идите у Федерацију па тамо с њима палите и русите, а Бијељину и Републику Српску оставите на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

10.02.2014 10:48

Каква будалетина! Ви би из СНСД да и рат изазовете само да не одговарате за лоповлук који сте направили. Нема ти од тога Рајкане ниста. Јасно је нама да би рат одговарао лопузама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

10.02.2014 10:27

БН је ипак Телевизија која има неки углед. Што овом неписменом човјеку дајете толики медијски простор. Његови текстови су одраз крајњег сељаклука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 10:22

Понос је једно и треба га имати, али ово је ку....е да будем прост, поготово од људи сумљивог морала и о цијој прослости би требало добро промислити и многи таквог језицког изразавања су нас у прослости костали зивота, изгнанства, патњи, љутских трагедија итд. глава слузи за мисао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

10.02.2014 09:46

Цовјек није расиста,само подсјеца Србе на крваву историју са Османлијама и Аустријом.И то Аустријом коју Инцко хоце поново да доведе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

10.02.2014 09:37

Ако је тако како написа Рајкан,онда је вријеме да поново задужи оне лопате и крампе што је раздужио по завршетку прошлог рата.Не знам шта ће му шеф урадити.Богатства много на све стране.Ни сам не зна где шта има.Како га сачувати? А народ није битан.Ја и нико мој ратовати нећу.Ви сте ми згадили сваку помисао на то,својим лоповлуком и нечовјештвом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

10.02.2014 09:56

И ОВО је било извршни секретар СНСД-а. Људи, јесу ли вам сад ствари јасније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:46

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквих права. Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса. Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега. Обицан цовјек хоце само да има гдје радити да презиви себе и породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:45

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквиправа.Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса.Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега.Обицан цовјек хоце само да има гдје радит да презиви себе И породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дик

10.02.2014 08:26

Ја сам тебе Васицу поцео цитати, медјутим ти показујес елементарну неписменост, ти цовјеце ниси писмен, а кад неко није писмен, онда он нема ста реци смислено и паметно. Залосно да таква необразована сподоба и наказа какав си ти, добије мјесто да било гдје писе. Разумијем писмене цетнике, с њима се и мозе и дебатирати, али ти си говно неписмено са којим се не мозе ни дебатирати јер је неписмен, затуцан и глуп. Стварно срамота да овакви добију простора на једној ТВ wеб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоле

10.02.2014 08:20

Овакве треба у затвор или на успављивање скупа са Додиком, Милицом и свим осталим смећем које трује ову државу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 06:45

е ако су нам ово интелектуалци,нама србима це збиља бити теско било ста направити,увазавајуци озбиљност времена али језк и нацин изразавања је несто испод сваког нивоа, мацем се ниста не ријесава и сијањем зле крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

10.02.2014 06:44

СНСД-у би одговарао рат зато сто су опљацкали Српску и рат би прикрио лоповук, а они би сви први побјегли ван граница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сакал

10.02.2014 20:10

Е, јесмо ми Срби глупи. Питајте све ове бандите који данима прицају о рату гдје су њихова дјеца, гдје се сколују , гдје су им покуповали станове, гдје љетују, каква кола возе и хоце ли доци да узму пуску да бране своју земљу. А сви ви који се дивите оваквим патриотама, исти сједите код куце и немате одакле да дате дјетету дзепарац, да га посаљете на екскурзију и сл. А сутра цете га послати у рат да изгуби главу, да сацува СРПСКУ земљу, да је и даље воде људи који це да гасе привреду и пуне своје дзепове. А МИ ЦЕМО ДА БУДЕМО СРЕТНИ, АКО НАМ БУДЕ РАДИЛА НАРОДНА КУХИЊА....!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

10.02.2014 05:12

Васицу нема будала за рат не призивај дјаволе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упомоц

10.02.2014 05:42

Хеј моји земљаци сто вас људи дрзе са нацонализмом у руци. Нема се висе ста јести а овај би да ратује мора да му је зао сто он није у прослом добио надимак ронхил

ОДГОВОРИТЕ
Name

хифо

11.02.2014 18:09

Рајко, Рајко, несташко мали, опет си прескочио терапију и видиш шта ти се дешава....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

10.02.2014 01:42

Све је у праву, погледајте само захтјеве, протестаната и све це Вам бити јасно...Сад је као стало муслиманима до нас, ма дајте, ако хоцете палите све васе тамо, нас Србе не дирајте, ако се нама буде протестовало, протестовацемо одвојено од вас и главни захтјев це бит да РЕПУБЛИКА СРПСКА буде самостална. Ово Вам говори Србин из Републике Српске који је незапослен, ал је ипак поносан на своју дрзаву Републику Српску. Људи отворите оци неце нам нико други помоц поготово не муслимани, само нас коце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хапа Хапиц

10.02.2014 23:11

Рајко изгледа заборавио да ово није 1992 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.02.2014 01:08

У нормалној дрзави овом би се судило због говора мрзње и ратно-хускацке реторике. Мозда би му једина олаксавајуца околност била јер би на суду видјели да се ради о будали. Назалост и такви добивају прилику да јавно објављују своје идиотарије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

10.02.2014 01:02

Ала си паметан најписменији човјек у Републици Српској, што не ћутиш бруко и срамото баш си посве пролупао. Ста си говорио прије пар мјесеци ти се бринеш за народ и Републици Српској зато и јесмо догурали довде. Кад год вам је густо позивате се на одбрану, све велики борци, почев од пресједника па надаље сад вам се придружио и Пантелија. Много сте јаки. Покупите се и идите то је решење и у затворе, а неки у болнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сињдјелиц

09.02.2014 22:28

Браво Васицу за ово запазање, ове бу... сто коментарису као они сви сто су остали и поверовали потурицама пунили су логоре није то било давно да се заборави будимо слозни никакве протесте не дозволити. Опрез брацо срби никакво изненадење

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

09.02.2014 22:24

Прослог рата нисам могао ратоват имао сам курје око на десној нози, у овом новом Рајковом рату.. нецу моци добио сам и на љеву ногу :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дистрикт9

09.02.2014 21:56

Не знам типа, никад нисам цуо за њега али на прву сам закљуцио да је болестан. Ако зели рат нека му у куци буде. Реално, ситуација није завидна, и сваста мозе да се роди из овог, поготово ако додик (Намјерно нецу да написем његово име са великим словом, јер то не заслузује) настави са својом политиком самосталне Републике Српске. Десавања у Федерацији, да ли имала политицку позадину или не, кренула су од мирних демонстрација, по до сукоба. Мозда неком и одговара ова ситуација да прикупи политицке поене за наредне изборе. Наравно алудирам на додика, с обзиром да му се љуља тло под ногама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

09.02.2014 21:40

завади па владај

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

09.02.2014 22:37

Неко це теби дати да заратис неце народ заратити него це се окренути сви против ратних И после-ратних богатаса И корумпираних политицара достаје висе залудјивање народа о независности И терористима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.02.2014 15:01

Неки би да послије њих буде потоп. Накрали су се толико да имају гро некретнина по Србији и другим земљама па им сад чак и рат одговара. Није народ више тако блесав. Провидан си Васићу и ти и шеф ти!! Одговараћете српском народу за све што сте учинили!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко 2

09.02.2014 21:06

Стварно неспретно одабрано од стране ртвбн. Толико увреда у једном тексту на рацун једног народа, од медија који зели бити један од водецих у дрзави,је висе него срамотно. Незнам са цим вас је задузио дотицни гос. па сте објавили његов блог,али васи гледаоци и слусаоци Босњаци сигурно су јако разоцарани. са постовањем Д. Атиц Енгвеј Копенхаген, Данмарк пс. Нисам сигуран да це те смјети објавити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

10.02.2014 07:27

Ја вечег интелектуалца у Републици Српској нисам видио, која само инТЕЛЕгенција избија из његових текстова, да би сваки коментар био глуп. Живио-ла извршна секретар-ица СНСД Васић-ка. Са таквом интелигенцијом Република Српска не треба да брине за своју будучност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

09.02.2014 22:01

БН каква је ово цензура. Објвљујете текст овог манијака а нас цензурисете. Понављам дабогда био рат сваком у куци био ко размисљао као овај мајмун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

09.02.2014 21:58

Види овако. Ја схватам да си сјебан Рајкане али ако се већ дрогираш немој гледати на цијену јер тај од кога сада узимаш роби ти нештоо опасно ваља и под хитно га мијењај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

09.02.2014 21:42

Шта глуми овај Рајко, опет безуспјешно имитира покојног Тијанића.Стварно си јадан Рајко Васићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

09.02.2014 21:42

БИСЕР НАД БИСЕРИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

09.02.2014 21:21

Рајко јесте преливода али ово је добро написао.Криза је била и бице је а Срби сада теба да буду јако модри. Овако је поцео онај рат исто радницким немирима

ОДГОВОРИТЕ
Name

хрвоје

09.02.2014 20:17

прича ти пије воде не разумије те онај који није озбиљне књиге прочито

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

09.02.2014 20:10

Не лаје куца ради села него ради себе (и својих). Мало рата и све легне. Никад нико није истраживао и судио ономе што се дешавало прије рата. Увијек је суђено само онима који су зло направили у рату и криминалу послије рата. Није искључено да политичари (зна се који) и криминалци договоре мали рат и све Документе попале. Богатство остане а нико ни зашта не одговара. Још побијегну вани ради "идеолошког неслагања". Васић само најављује ову могућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста

09.02.2014 21:01

Доста висе. Нико не прица о економији. Политицари опаметите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

09.02.2014 21:03

Додику би пасо рат само да га затвор небуде цеко..

ОДГОВОРИТЕ
Name

антирасиста

09.02.2014 20:58

Лик је расиста сто је превисе превисе је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

09.02.2014 20:51

Сацувај ме Бозе од католицке и исламске љубави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 20:44

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

схултз

09.02.2014 20:29

Истинито у потпуности...али забрињава ме та Гебелсовска реторика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.02.2014 20:16

Све си у праву Рајко,опрез за нас Србе на овом простору увијек мора бити присутан јер нас окружује мрака од људи!Даће Бог опрез,живјела Српска и народ Српски !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

09.02.2014 20:04

Док сам ја био на Зепи ти си се вртио по канцеларијама и гањао зене.Твој сеф продавао цигаре.Нека васи синови иду сад негдје под букву.Ти имас у глави рат,болесни цовјеце!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 19:56

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

09.02.2014 19:56

Људи,Народе,Другови па сви ми смо у истој сутоацији!!!Нема посла,нема хљеба,нема искрених Политицара.Ако неце народ да се цува медјусобно,ко це онда???Странци нам нису срецу доњели,ако нецемо заједно Најебали смо,и то ПОШТЕНО!!!Толико од Мене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

09.02.2014 19:54

Сутра сви у бањалуку скидамо бас ове сто зеле рат

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јупи

09.02.2014 19:42

Ја будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

09.02.2014 19:44

Е мој дејане волио би и ја да је луд,али није

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тв

09.02.2014 19:47

Колико новинар треба бити малоуман да објави овакав текст ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супља

09.02.2014 18:31

Рат је само ако народ буде слусао такве ко сто си ти који настављају са ратнохускацком реториком и мрзњом према другом или другацијем. Нормалан цовјек када процита твој текст види да твоја мрзња према другом превазилази границе љубави према свом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејан

09.02.2014 18:14

Јел овај цовјек луд или се само прави?

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

09.02.2014 18:17

Не волим те Рајко али у свему си у праву,и ја мислим да це бити рата јос,ако ниста онда сукоби сирих размјера јер та муслиманија нема гдје стати у историју а воде ју лудаци и фанатици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејад

11.02.2014 08:05

Е мој Рајко , лако је бити будалаи позивати народ у рат , коме је до тога , овај народ је гладан, контејнер не позна нацију , него гладна уста и зато мислим да таквима као што си ти није мјесто у овој држави. Иди из ње и остави народ ове државе да се носи са проблемима који их притишћу,твоја реторика и твој рјечник показују колико си одгојен и како одгајаш своју дјецу и зато пусти нас коме нација није битна него ко је добар или лош да ми сами оцјенима и учимо нашу дјецу миру и толеранцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нака

11.02.2014 19:54

Ево ко тражи и жуди за ратом..... управо овај (рајко васиц) не могу му име и презиме написати великим словом....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

11.02.2014 19:41

Овај је тотално одлијепио!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

луди Милојко

11.02.2014 16:32

Ја луд ал ти си јос лудји, перверзан и ненацитан.Хускајте нек вам сиротиња ратује а ви опет бјезите ( јер имате довољно) па се опет вратите кад се смири.Треба вас све смјенити. Све сте нам распродали, нити имамо посла нити прихода. Скола имамо понајвисе али и том дипломом на крају моземо само обрисати неку ствар. Да вас плацамо по уцинку били би иста сиротиња као и ми и многи би побјегли од политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 16:02

Прије или касније, овдје ће опез доћи до сукоба. То је неминовност јер је рат завршио без побједника а можда и није ни завршио него је само привремено заустављен. Историја нас учи да на Балкану сваких 30 до 50 година додје до рата. Већ је прошло двадесет од прошлог...отворите очи, не будите наивни. Рат нико нормалан не жели али се он ипак деси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОМА

11.02.2014 13:32

Цовек је у праву 100% ! Рецник му је огорценог цовека! Нисам ја ни против једне нације док не поцне да руси све пред собом зарад САМО своје "користи". Ту цак нема ни користи вец само стете! Цовек треба да је луд да не види да када народ трази хлеба, политика ратних хускаца одмах ступа на сцену! Зар није довољно искуство деведесетих? Искуство користе ратни профитерии, а народ и даље овца за сисање! Ако социјална и економска политика није добра, треба је мењати али то не знаци русити град, јер це то ОПЕТ платити ГРАДЈАНИ, опет они који су русили и остали ! Ако није добро ономе сто се моли Алаху није добро ни оном сто се моли Богу ! Каква је разлика у зивотним потребама? Никаква! Зато памет у главу! Српска би требало да буде у федерацији са Србијом јер је то природни след једног народа. О томе народ српски нека мирно на референдуму одлуци. Политицари треба само да слусају свој народ, а не обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

16.04.2024 06:39

Е мој рајко не излази ти к...ц из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

билли

10.02.2014 20:53

Бјези Рајко иде пола милиона турака мудзахедини на сваком цоску вребају јесил видио како балије пале владу у техерану код басцарсије ј....м те болесна ти си цовјек болестан и твој сеф ронхил и он се тако изразава како само тепа господину Трисицу преко телефона па цијели свијет је цуо то од једног назови пресједника вама свим политицарима би одговаро рат било у Федерацији или у Републици Српској ваљда це доци нека паметна глава да вас растури и одузме сто сте отели од народа и да вас стави гдје и припадате иза каквих дебелих ресетки ако има Бога доце и тај дан близу је октобар...Поздрав свим људима добро намјерним и ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.02.2014 23:53

Молим редакцију БНа да објави број на који моземо послати новац за лијецење овог психопате.Засто овај цовјек неце ни слова да написе о пљацкама у здравству,бирцу,рафинеријама,зељезницама,сумама...?Овај јадник је главни организатор отровне пропаганде владајуце олигархије који покусава изазивањем страха скренути пазњу народа са стварних непријатеља РСа те безобразних пљацки народних добара које су изведене у резији великог водје и његових кумова.Ниста вас неце спасити од заслузене робије,дзаба бељезгас

ОДГОВОРИТЕ
Name

едо

10.02.2014 19:25

Протв кога цес ратовати? Нема нас у ФБиХ који то хоће. Одосмо у Њемачку:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 18:02

Пустимо Рајка са његовом породицом, пријатељима истомисљеницима да стане на црту отоманском империјализму па цасно показе српском роду како се зивотом брани српство и како је спреман да се зртвује за своје унуке и насе боље сутра, хм.... ал ме он подсјеца на неке друге који у рату заволисе нафту, цигарете, разну сверцовану робу и то све у име цасне им православне вијере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малена

10.02.2014 17:52

Ја не знам засто бацата мрзњу измедју Босњака и Срба и Хрвата,,народ наиван па ове политицаре слуса ста прицају,,доста је нама рата било,,најбоље би било њима да оставке поднесу доста суу крали од јадног народа..треба се власт да промјении и народ треба да узме у своје руке власт на лијеп и културан нацин а не политицарии доста сте узимали од нас..

ОДГОВОРИТЕ
Name

н

10.02.2014 17:22

Ја будале цовијека!!! Слободно Рајко пуска знас гдје ти је па озези по Федерацији ако имас храбрости. Да и то видм од СНСД-еовца. Ко це то ици ратоват за српски народ Додо ова Цвијановицка, Црногорац или хехехехе мозда Мајкицка.хехехеххехехехехехехехехеххе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

10.02.2014 16:44

Паника их ухватила, ускоро це пасти па цемо конацно да видимо како су отимали и колико, у ста су паре тросене...само ти потпируј медјуетницке сукобе јер цес на крају одговатари због оваквих идеја....није народ висе стока да их муљате стално на ове фазоне...ГЛАДНИ СМО, ХОЦЕМО ПОСО, ХОЦЕМО ДА НАМ ДЈЕЦА ЗИВЕ НОРМАЛНО, ХОЦЕМО БУДУЦНОСТ, ХОЦЕМО РАВНОПРАВНОСТ, ХОЦУ И ЈА ДИЈЕТЕ ДА ЗАПОСЛИМ У ДРЗАВНУ УПРАВУ И ДА ИМА 2000 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Православац

10.02.2014 16:29

Мени није јасно како их више није срамота да се позивају на национализам и рат, па та прича би код нормалних људи давно требала бити прочитана. Васићу и ти и сви твоји шефови и колеге политичари има да одговарате и пред Богом и пред народом за све што сте нам направили. Не позивај се на рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УКЉУЦИ МОЗАК

10.02.2014 16:14

ЦОВИЈЕК ЈЕ СВЕ У ПРАВУ СРБИ ОПРЕЗНО И СМИРЕНО ПОСМАТРАЈТЕ СИТУАЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

будала и кривих дрва...

10.02.2014 16:02

јбг Васицу тек си сад сконтао како се у рату мозе обогатити... код тебе је она "да ми је ова памет била онда "

ОДГОВОРИТЕ
Name

градацац

10.02.2014 15:25

Има таквих јос по цитавој босни какав је васиц медју свим народима само да се они одрзе у врху,узели су све дрзавно јос да узму приватно сто је народ једва стеко и оста њима оба ентитета ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

10.02.2014 11:05

Никада ми неће бити јасно како то да на рат позивају и о рату говоре они који не би ни узели пушку, а како се они којима рат ни на памет не пада лате пушке послије оваквих идиотских излива отвореног лудила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

10.02.2014 10:59

Васицу, у куци ти дабогда рат био, кад га призивас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

10.02.2014 15:15

РАЈКО ЈЕ УВИЈЕК БИО БУДАЛА - И ОСТАО

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

10.02.2014 10:49

На залост, мислим да је у праву, мада га никад нисам симпатисао.Турци се буне у Коњевиц Пољу, у Федерацији носе мајице с ликом Орица, Лагумдзија окривљује на перфидан нацин Републику Српску, а на све то долази изјава Инцка да це стране трупе интервенисати ако се стање буде погорсавало. Овим кратког памцења поруцујем да се мало врате на поцетак посљедње деценије 20.вијека па нека се сјете како је поцео рат. Цисто сумњам да онај сто се јуце дерао испред Опстине нема ста да једе. Ако толико волите турке(намјерно малим) идите у Федерацију па тамо с њима палите и русите, а Бијељину и Републику Српску оставите на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

10.02.2014 10:48

Каква будалетина! Ви би из СНСД да и рат изазовете само да не одговарате за лоповлук који сте направили. Нема ти од тога Рајкане ниста. Јасно је нама да би рат одговарао лопузама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

10.02.2014 10:27

БН је ипак Телевизија која има неки углед. Што овом неписменом човјеку дајете толики медијски простор. Његови текстови су одраз крајњег сељаклука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 10:22

Понос је једно и треба га имати, али ово је ку....е да будем прост, поготово од људи сумљивог морала и о цијој прослости би требало добро промислити и многи таквог језицког изразавања су нас у прослости костали зивота, изгнанства, патњи, љутских трагедија итд. глава слузи за мисао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

10.02.2014 09:46

Цовјек није расиста,само подсјеца Србе на крваву историју са Османлијама и Аустријом.И то Аустријом коју Инцко хоце поново да доведе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

10.02.2014 09:37

Ако је тако како написа Рајкан,онда је вријеме да поново задужи оне лопате и крампе што је раздужио по завршетку прошлог рата.Не знам шта ће му шеф урадити.Богатства много на све стране.Ни сам не зна где шта има.Како га сачувати? А народ није битан.Ја и нико мој ратовати нећу.Ви сте ми згадили сваку помисао на то,својим лоповлуком и нечовјештвом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

10.02.2014 09:56

И ОВО је било извршни секретар СНСД-а. Људи, јесу ли вам сад ствари јасније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:46

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквих права. Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса. Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега. Обицан цовјек хоце само да има гдје радити да презиви себе и породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:45

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквиправа.Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса.Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега.Обицан цовјек хоце само да има гдје радит да презиви себе И породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дик

10.02.2014 08:26

Ја сам тебе Васицу поцео цитати, медјутим ти показујес елементарну неписменост, ти цовјеце ниси писмен, а кад неко није писмен, онда он нема ста реци смислено и паметно. Залосно да таква необразована сподоба и наказа какав си ти, добије мјесто да било гдје писе. Разумијем писмене цетнике, с њима се и мозе и дебатирати, али ти си говно неписмено са којим се не мозе ни дебатирати јер је неписмен, затуцан и глуп. Стварно срамота да овакви добију простора на једној ТВ wеб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоле

10.02.2014 08:20

Овакве треба у затвор или на успављивање скупа са Додиком, Милицом и свим осталим смећем које трује ову државу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 06:45

е ако су нам ово интелектуалци,нама србима це збиља бити теско било ста направити,увазавајуци озбиљност времена али језк и нацин изразавања је несто испод сваког нивоа, мацем се ниста не ријесава и сијањем зле крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

10.02.2014 06:44

СНСД-у би одговарао рат зато сто су опљацкали Српску и рат би прикрио лоповук, а они би сви први побјегли ван граница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сакал

10.02.2014 20:10

Е, јесмо ми Срби глупи. Питајте све ове бандите који данима прицају о рату гдје су њихова дјеца, гдје се сколују , гдје су им покуповали станове, гдје љетују, каква кола возе и хоце ли доци да узму пуску да бране своју земљу. А сви ви који се дивите оваквим патриотама, исти сједите код куце и немате одакле да дате дјетету дзепарац, да га посаљете на екскурзију и сл. А сутра цете га послати у рат да изгуби главу, да сацува СРПСКУ земљу, да је и даље воде људи који це да гасе привреду и пуне своје дзепове. А МИ ЦЕМО ДА БУДЕМО СРЕТНИ, АКО НАМ БУДЕ РАДИЛА НАРОДНА КУХИЊА....!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

10.02.2014 05:12

Васицу нема будала за рат не призивај дјаволе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упомоц

10.02.2014 05:42

Хеј моји земљаци сто вас људи дрзе са нацонализмом у руци. Нема се висе ста јести а овај би да ратује мора да му је зао сто он није у прослом добио надимак ронхил

ОДГОВОРИТЕ
Name

хифо

11.02.2014 18:09

Рајко, Рајко, несташко мали, опет си прескочио терапију и видиш шта ти се дешава....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

10.02.2014 01:42

Све је у праву, погледајте само захтјеве, протестаната и све це Вам бити јасно...Сад је као стало муслиманима до нас, ма дајте, ако хоцете палите све васе тамо, нас Србе не дирајте, ако се нама буде протестовало, протестовацемо одвојено од вас и главни захтјев це бит да РЕПУБЛИКА СРПСКА буде самостална. Ово Вам говори Србин из Републике Српске који је незапослен, ал је ипак поносан на своју дрзаву Републику Српску. Људи отворите оци неце нам нико други помоц поготово не муслимани, само нас коце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хапа Хапиц

10.02.2014 23:11

Рајко изгледа заборавио да ово није 1992 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.02.2014 01:08

У нормалној дрзави овом би се судило због говора мрзње и ратно-хускацке реторике. Мозда би му једина олаксавајуца околност била јер би на суду видјели да се ради о будали. Назалост и такви добивају прилику да јавно објављују своје идиотарије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

10.02.2014 01:02

Ала си паметан најписменији човјек у Републици Српској, што не ћутиш бруко и срамото баш си посве пролупао. Ста си говорио прије пар мјесеци ти се бринеш за народ и Републици Српској зато и јесмо догурали довде. Кад год вам је густо позивате се на одбрану, све велики борци, почев од пресједника па надаље сад вам се придружио и Пантелија. Много сте јаки. Покупите се и идите то је решење и у затворе, а неки у болнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сињдјелиц

09.02.2014 22:28

Браво Васицу за ово запазање, ове бу... сто коментарису као они сви сто су остали и поверовали потурицама пунили су логоре није то било давно да се заборави будимо слозни никакве протесте не дозволити. Опрез брацо срби никакво изненадење

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

09.02.2014 22:24

Прослог рата нисам могао ратоват имао сам курје око на десној нози, у овом новом Рајковом рату.. нецу моци добио сам и на љеву ногу :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дистрикт9

09.02.2014 21:56

Не знам типа, никад нисам цуо за њега али на прву сам закљуцио да је болестан. Ако зели рат нека му у куци буде. Реално, ситуација није завидна, и сваста мозе да се роди из овог, поготово ако додик (Намјерно нецу да написем његово име са великим словом, јер то не заслузује) настави са својом политиком самосталне Републике Српске. Десавања у Федерацији, да ли имала политицку позадину или не, кренула су од мирних демонстрација, по до сукоба. Мозда неком и одговара ова ситуација да прикупи политицке поене за наредне изборе. Наравно алудирам на додика, с обзиром да му се љуља тло под ногама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

09.02.2014 21:40

завади па владај

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

09.02.2014 22:37

Неко це теби дати да заратис неце народ заратити него це се окренути сви против ратних И после-ратних богатаса И корумпираних политицара достаје висе залудјивање народа о независности И терористима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.02.2014 15:01

Неки би да послије њих буде потоп. Накрали су се толико да имају гро некретнина по Србији и другим земљама па им сад чак и рат одговара. Није народ више тако блесав. Провидан си Васићу и ти и шеф ти!! Одговараћете српском народу за све што сте учинили!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко 2

09.02.2014 21:06

Стварно неспретно одабрано од стране ртвбн. Толико увреда у једном тексту на рацун једног народа, од медија који зели бити један од водецих у дрзави,је висе него срамотно. Незнам са цим вас је задузио дотицни гос. па сте објавили његов блог,али васи гледаоци и слусаоци Босњаци сигурно су јако разоцарани. са постовањем Д. Атиц Енгвеј Копенхаген, Данмарк пс. Нисам сигуран да це те смјети објавити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

10.02.2014 07:27

Ја вечег интелектуалца у Републици Српској нисам видио, која само инТЕЛЕгенција избија из његових текстова, да би сваки коментар био глуп. Живио-ла извршна секретар-ица СНСД Васић-ка. Са таквом интелигенцијом Република Српска не треба да брине за своју будучност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

09.02.2014 22:01

БН каква је ово цензура. Објвљујете текст овог манијака а нас цензурисете. Понављам дабогда био рат сваком у куци био ко размисљао као овај мајмун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

09.02.2014 21:58

Види овако. Ја схватам да си сјебан Рајкане али ако се већ дрогираш немој гледати на цијену јер тај од кога сада узимаш роби ти нештоо опасно ваља и под хитно га мијењај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

09.02.2014 21:42

Шта глуми овај Рајко, опет безуспјешно имитира покојног Тијанића.Стварно си јадан Рајко Васићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

09.02.2014 21:42

БИСЕР НАД БИСЕРИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

09.02.2014 21:21

Рајко јесте преливода али ово је добро написао.Криза је била и бице је а Срби сада теба да буду јако модри. Овако је поцео онај рат исто радницким немирима

ОДГОВОРИТЕ
Name

хрвоје

09.02.2014 20:17

прича ти пије воде не разумије те онај који није озбиљне књиге прочито

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

09.02.2014 20:10

Не лаје куца ради села него ради себе (и својих). Мало рата и све легне. Никад нико није истраживао и судио ономе што се дешавало прије рата. Увијек је суђено само онима који су зло направили у рату и криминалу послије рата. Није искључено да политичари (зна се који) и криминалци договоре мали рат и све Документе попале. Богатство остане а нико ни зашта не одговара. Још побијегну вани ради "идеолошког неслагања". Васић само најављује ову могућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста

09.02.2014 21:01

Доста висе. Нико не прица о економији. Политицари опаметите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

09.02.2014 21:03

Додику би пасо рат само да га затвор небуде цеко..

ОДГОВОРИТЕ
Name

антирасиста

09.02.2014 20:58

Лик је расиста сто је превисе превисе је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

09.02.2014 20:51

Сацувај ме Бозе од католицке и исламске љубави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 20:44

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

схултз

09.02.2014 20:29

Истинито у потпуности...али забрињава ме та Гебелсовска реторика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.02.2014 20:16

Све си у праву Рајко,опрез за нас Србе на овом простору увијек мора бити присутан јер нас окружује мрака од људи!Даће Бог опрез,живјела Српска и народ Српски !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

09.02.2014 20:04

Док сам ја био на Зепи ти си се вртио по канцеларијама и гањао зене.Твој сеф продавао цигаре.Нека васи синови иду сад негдје под букву.Ти имас у глави рат,болесни цовјеце!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 19:56

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

09.02.2014 19:56

Људи,Народе,Другови па сви ми смо у истој сутоацији!!!Нема посла,нема хљеба,нема искрених Политицара.Ако неце народ да се цува медјусобно,ко це онда???Странци нам нису срецу доњели,ако нецемо заједно Најебали смо,и то ПОШТЕНО!!!Толико од Мене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

09.02.2014 19:54

Сутра сви у бањалуку скидамо бас ове сто зеле рат

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јупи

09.02.2014 19:42

Ја будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

09.02.2014 19:44

Е мој дејане волио би и ја да је луд,али није

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тв

09.02.2014 19:47

Колико новинар треба бити малоуман да објави овакав текст ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супља

09.02.2014 18:31

Рат је само ако народ буде слусао такве ко сто си ти који настављају са ратнохускацком реториком и мрзњом према другом или другацијем. Нормалан цовјек када процита твој текст види да твоја мрзња према другом превазилази границе љубави према свом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејан

09.02.2014 18:14

Јел овај цовјек луд или се само прави?

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

09.02.2014 18:17

Не волим те Рајко али у свему си у праву,и ја мислим да це бити рата јос,ако ниста онда сукоби сирих размјера јер та муслиманија нема гдје стати у историју а воде ју лудаци и фанатици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејад

11.02.2014 08:05

Е мој Рајко , лако је бити будалаи позивати народ у рат , коме је до тога , овај народ је гладан, контејнер не позна нацију , него гладна уста и зато мислим да таквима као што си ти није мјесто у овој држави. Иди из ње и остави народ ове државе да се носи са проблемима који их притишћу,твоја реторика и твој рјечник показују колико си одгојен и како одгајаш своју дјецу и зато пусти нас коме нација није битна него ко је добар или лош да ми сами оцјенима и учимо нашу дјецу миру и толеранцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нака

11.02.2014 19:54

Ево ко тражи и жуди за ратом..... управо овај (рајко васиц) не могу му име и презиме написати великим словом....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

11.02.2014 19:41

Овај је тотално одлијепио!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

луди Милојко

11.02.2014 16:32

Ја луд ал ти си јос лудји, перверзан и ненацитан.Хускајте нек вам сиротиња ратује а ви опет бјезите ( јер имате довољно) па се опет вратите кад се смири.Треба вас све смјенити. Све сте нам распродали, нити имамо посла нити прихода. Скола имамо понајвисе али и том дипломом на крају моземо само обрисати неку ствар. Да вас плацамо по уцинку били би иста сиротиња као и ми и многи би побјегли од политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 16:02

Прије или касније, овдје ће опез доћи до сукоба. То је неминовност јер је рат завршио без побједника а можда и није ни завршио него је само привремено заустављен. Историја нас учи да на Балкану сваких 30 до 50 година додје до рата. Већ је прошло двадесет од прошлог...отворите очи, не будите наивни. Рат нико нормалан не жели али се он ипак деси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОМА

11.02.2014 13:32

Цовек је у праву 100% ! Рецник му је огорценог цовека! Нисам ја ни против једне нације док не поцне да руси све пред собом зарад САМО своје "користи". Ту цак нема ни користи вец само стете! Цовек треба да је луд да не види да када народ трази хлеба, политика ратних хускаца одмах ступа на сцену! Зар није довољно искуство деведесетих? Искуство користе ратни профитерии, а народ и даље овца за сисање! Ако социјална и економска политика није добра, треба је мењати али то не знаци русити град, јер це то ОПЕТ платити ГРАДЈАНИ, опет они који су русили и остали ! Ако није добро ономе сто се моли Алаху није добро ни оном сто се моли Богу ! Каква је разлика у зивотним потребама? Никаква! Зато памет у главу! Српска би требало да буде у федерацији са Србијом јер је то природни след једног народа. О томе народ српски нека мирно на референдуму одлуци. Политицари треба само да слусају свој народ, а не обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

16.04.2024 06:39

Е мој рајко не излази ти к...ц из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

билли

10.02.2014 20:53

Бјези Рајко иде пола милиона турака мудзахедини на сваком цоску вребају јесил видио како балије пале владу у техерану код басцарсије ј....м те болесна ти си цовјек болестан и твој сеф ронхил и он се тако изразава како само тепа господину Трисицу преко телефона па цијели свијет је цуо то од једног назови пресједника вама свим политицарима би одговаро рат било у Федерацији или у Републици Српској ваљда це доци нека паметна глава да вас растури и одузме сто сте отели од народа и да вас стави гдје и припадате иза каквих дебелих ресетки ако има Бога доце и тај дан близу је октобар...Поздрав свим људима добро намјерним и ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.02.2014 23:53

Молим редакцију БНа да објави број на који моземо послати новац за лијецење овог психопате.Засто овај цовјек неце ни слова да написе о пљацкама у здравству,бирцу,рафинеријама,зељезницама,сумама...?Овај јадник је главни организатор отровне пропаганде владајуце олигархије који покусава изазивањем страха скренути пазњу народа са стварних непријатеља РСа те безобразних пљацки народних добара које су изведене у резији великог водје и његових кумова.Ниста вас неце спасити од заслузене робије,дзаба бељезгас

ОДГОВОРИТЕ
Name

едо

10.02.2014 19:25

Протв кога цес ратовати? Нема нас у ФБиХ који то хоће. Одосмо у Њемачку:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 18:02

Пустимо Рајка са његовом породицом, пријатељима истомисљеницима да стане на црту отоманском империјализму па цасно показе српском роду како се зивотом брани српство и како је спреман да се зртвује за своје унуке и насе боље сутра, хм.... ал ме он подсјеца на неке друге који у рату заволисе нафту, цигарете, разну сверцовану робу и то све у име цасне им православне вијере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малена

10.02.2014 17:52

Ја не знам засто бацата мрзњу измедју Босњака и Срба и Хрвата,,народ наиван па ове политицаре слуса ста прицају,,доста је нама рата било,,најбоље би било њима да оставке поднесу доста суу крали од јадног народа..треба се власт да промјении и народ треба да узме у своје руке власт на лијеп и културан нацин а не политицарии доста сте узимали од нас..

ОДГОВОРИТЕ
Name

н

10.02.2014 17:22

Ја будале цовијека!!! Слободно Рајко пуска знас гдје ти је па озези по Федерацији ако имас храбрости. Да и то видм од СНСД-еовца. Ко це то ици ратоват за српски народ Додо ова Цвијановицка, Црногорац или хехехехе мозда Мајкицка.хехехеххехехехехехехехехеххе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

10.02.2014 16:44

Паника их ухватила, ускоро це пасти па цемо конацно да видимо како су отимали и колико, у ста су паре тросене...само ти потпируј медјуетницке сукобе јер цес на крају одговатари због оваквих идеја....није народ висе стока да их муљате стално на ове фазоне...ГЛАДНИ СМО, ХОЦЕМО ПОСО, ХОЦЕМО ДА НАМ ДЈЕЦА ЗИВЕ НОРМАЛНО, ХОЦЕМО БУДУЦНОСТ, ХОЦЕМО РАВНОПРАВНОСТ, ХОЦУ И ЈА ДИЈЕТЕ ДА ЗАПОСЛИМ У ДРЗАВНУ УПРАВУ И ДА ИМА 2000 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Православац

10.02.2014 16:29

Мени није јасно како их више није срамота да се позивају на национализам и рат, па та прича би код нормалних људи давно требала бити прочитана. Васићу и ти и сви твоји шефови и колеге политичари има да одговарате и пред Богом и пред народом за све што сте нам направили. Не позивај се на рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УКЉУЦИ МОЗАК

10.02.2014 16:14

ЦОВИЈЕК ЈЕ СВЕ У ПРАВУ СРБИ ОПРЕЗНО И СМИРЕНО ПОСМАТРАЈТЕ СИТУАЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

будала и кривих дрва...

10.02.2014 16:02

јбг Васицу тек си сад сконтао како се у рату мозе обогатити... код тебе је она "да ми је ова памет била онда "

ОДГОВОРИТЕ
Name

градацац

10.02.2014 15:25

Има таквих јос по цитавој босни какав је васиц медју свим народима само да се они одрзе у врху,узели су све дрзавно јос да узму приватно сто је народ једва стеко и оста њима оба ентитета ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

10.02.2014 11:05

Никада ми неће бити јасно како то да на рат позивају и о рату говоре они који не би ни узели пушку, а како се они којима рат ни на памет не пада лате пушке послије оваквих идиотских излива отвореног лудила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

10.02.2014 10:59

Васицу, у куци ти дабогда рат био, кад га призивас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

10.02.2014 15:15

РАЈКО ЈЕ УВИЈЕК БИО БУДАЛА - И ОСТАО

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

10.02.2014 10:49

На залост, мислим да је у праву, мада га никад нисам симпатисао.Турци се буне у Коњевиц Пољу, у Федерацији носе мајице с ликом Орица, Лагумдзија окривљује на перфидан нацин Републику Српску, а на све то долази изјава Инцка да це стране трупе интервенисати ако се стање буде погорсавало. Овим кратког памцења поруцујем да се мало врате на поцетак посљедње деценије 20.вијека па нека се сјете како је поцео рат. Цисто сумњам да онај сто се јуце дерао испред Опстине нема ста да једе. Ако толико волите турке(намјерно малим) идите у Федерацију па тамо с њима палите и русите, а Бијељину и Републику Српску оставите на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

10.02.2014 10:48

Каква будалетина! Ви би из СНСД да и рат изазовете само да не одговарате за лоповлук који сте направили. Нема ти од тога Рајкане ниста. Јасно је нама да би рат одговарао лопузама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

10.02.2014 10:27

БН је ипак Телевизија која има неки углед. Што овом неписменом човјеку дајете толики медијски простор. Његови текстови су одраз крајњег сељаклука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 10:22

Понос је једно и треба га имати, али ово је ку....е да будем прост, поготово од људи сумљивог морала и о цијој прослости би требало добро промислити и многи таквог језицког изразавања су нас у прослости костали зивота, изгнанства, патњи, љутских трагедија итд. глава слузи за мисао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

10.02.2014 09:46

Цовјек није расиста,само подсјеца Србе на крваву историју са Османлијама и Аустријом.И то Аустријом коју Инцко хоце поново да доведе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

10.02.2014 09:37

Ако је тако како написа Рајкан,онда је вријеме да поново задужи оне лопате и крампе што је раздужио по завршетку прошлог рата.Не знам шта ће му шеф урадити.Богатства много на све стране.Ни сам не зна где шта има.Како га сачувати? А народ није битан.Ја и нико мој ратовати нећу.Ви сте ми згадили сваку помисао на то,својим лоповлуком и нечовјештвом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

10.02.2014 09:56

И ОВО је било извршни секретар СНСД-а. Људи, јесу ли вам сад ствари јасније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:46

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквих права. Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса. Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега. Обицан цовјек хоце само да има гдје радити да презиви себе и породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:45

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквиправа.Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса.Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега.Обицан цовјек хоце само да има гдје радит да презиви себе И породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дик

10.02.2014 08:26

Ја сам тебе Васицу поцео цитати, медјутим ти показујес елементарну неписменост, ти цовјеце ниси писмен, а кад неко није писмен, онда он нема ста реци смислено и паметно. Залосно да таква необразована сподоба и наказа какав си ти, добије мјесто да било гдје писе. Разумијем писмене цетнике, с њима се и мозе и дебатирати, али ти си говно неписмено са којим се не мозе ни дебатирати јер је неписмен, затуцан и глуп. Стварно срамота да овакви добију простора на једној ТВ wеб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоле

10.02.2014 08:20

Овакве треба у затвор или на успављивање скупа са Додиком, Милицом и свим осталим смећем које трује ову државу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 06:45

е ако су нам ово интелектуалци,нама србима це збиља бити теско било ста направити,увазавајуци озбиљност времена али језк и нацин изразавања је несто испод сваког нивоа, мацем се ниста не ријесава и сијањем зле крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

10.02.2014 06:44

СНСД-у би одговарао рат зато сто су опљацкали Српску и рат би прикрио лоповук, а они би сви први побјегли ван граница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сакал

10.02.2014 20:10

Е, јесмо ми Срби глупи. Питајте све ове бандите који данима прицају о рату гдје су њихова дјеца, гдје се сколују , гдје су им покуповали станове, гдје љетују, каква кола возе и хоце ли доци да узму пуску да бране своју земљу. А сви ви који се дивите оваквим патриотама, исти сједите код куце и немате одакле да дате дјетету дзепарац, да га посаљете на екскурзију и сл. А сутра цете га послати у рат да изгуби главу, да сацува СРПСКУ земљу, да је и даље воде људи који це да гасе привреду и пуне своје дзепове. А МИ ЦЕМО ДА БУДЕМО СРЕТНИ, АКО НАМ БУДЕ РАДИЛА НАРОДНА КУХИЊА....!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

10.02.2014 05:12

Васицу нема будала за рат не призивај дјаволе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упомоц

10.02.2014 05:42

Хеј моји земљаци сто вас људи дрзе са нацонализмом у руци. Нема се висе ста јести а овај би да ратује мора да му је зао сто он није у прослом добио надимак ронхил

ОДГОВОРИТЕ
Name

хифо

11.02.2014 18:09

Рајко, Рајко, несташко мали, опет си прескочио терапију и видиш шта ти се дешава....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

10.02.2014 01:42

Све је у праву, погледајте само захтјеве, протестаната и све це Вам бити јасно...Сад је као стало муслиманима до нас, ма дајте, ако хоцете палите све васе тамо, нас Србе не дирајте, ако се нама буде протестовало, протестовацемо одвојено од вас и главни захтјев це бит да РЕПУБЛИКА СРПСКА буде самостална. Ово Вам говори Србин из Републике Српске који је незапослен, ал је ипак поносан на своју дрзаву Републику Српску. Људи отворите оци неце нам нико други помоц поготово не муслимани, само нас коце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хапа Хапиц

10.02.2014 23:11

Рајко изгледа заборавио да ово није 1992 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.02.2014 01:08

У нормалној дрзави овом би се судило због говора мрзње и ратно-хускацке реторике. Мозда би му једина олаксавајуца околност била јер би на суду видјели да се ради о будали. Назалост и такви добивају прилику да јавно објављују своје идиотарије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

10.02.2014 01:02

Ала си паметан најписменији човјек у Републици Српској, што не ћутиш бруко и срамото баш си посве пролупао. Ста си говорио прије пар мјесеци ти се бринеш за народ и Републици Српској зато и јесмо догурали довде. Кад год вам је густо позивате се на одбрану, све велики борци, почев од пресједника па надаље сад вам се придружио и Пантелија. Много сте јаки. Покупите се и идите то је решење и у затворе, а неки у болнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сињдјелиц

09.02.2014 22:28

Браво Васицу за ово запазање, ове бу... сто коментарису као они сви сто су остали и поверовали потурицама пунили су логоре није то било давно да се заборави будимо слозни никакве протесте не дозволити. Опрез брацо срби никакво изненадење

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

09.02.2014 22:24

Прослог рата нисам могао ратоват имао сам курје око на десној нози, у овом новом Рајковом рату.. нецу моци добио сам и на љеву ногу :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дистрикт9

09.02.2014 21:56

Не знам типа, никад нисам цуо за њега али на прву сам закљуцио да је болестан. Ако зели рат нека му у куци буде. Реално, ситуација није завидна, и сваста мозе да се роди из овог, поготово ако додик (Намјерно нецу да написем његово име са великим словом, јер то не заслузује) настави са својом политиком самосталне Републике Српске. Десавања у Федерацији, да ли имала политицку позадину или не, кренула су од мирних демонстрација, по до сукоба. Мозда неком и одговара ова ситуација да прикупи политицке поене за наредне изборе. Наравно алудирам на додика, с обзиром да му се љуља тло под ногама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

09.02.2014 21:40

завади па владај

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

09.02.2014 22:37

Неко це теби дати да заратис неце народ заратити него це се окренути сви против ратних И после-ратних богатаса И корумпираних политицара достаје висе залудјивање народа о независности И терористима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.02.2014 15:01

Неки би да послије њих буде потоп. Накрали су се толико да имају гро некретнина по Србији и другим земљама па им сад чак и рат одговара. Није народ више тако блесав. Провидан си Васићу и ти и шеф ти!! Одговараћете српском народу за све што сте учинили!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко 2

09.02.2014 21:06

Стварно неспретно одабрано од стране ртвбн. Толико увреда у једном тексту на рацун једног народа, од медија који зели бити један од водецих у дрзави,је висе него срамотно. Незнам са цим вас је задузио дотицни гос. па сте објавили његов блог,али васи гледаоци и слусаоци Босњаци сигурно су јако разоцарани. са постовањем Д. Атиц Енгвеј Копенхаген, Данмарк пс. Нисам сигуран да це те смјети објавити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

10.02.2014 07:27

Ја вечег интелектуалца у Републици Српској нисам видио, која само инТЕЛЕгенција избија из његових текстова, да би сваки коментар био глуп. Живио-ла извршна секретар-ица СНСД Васић-ка. Са таквом интелигенцијом Република Српска не треба да брине за своју будучност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

09.02.2014 22:01

БН каква је ово цензура. Објвљујете текст овог манијака а нас цензурисете. Понављам дабогда био рат сваком у куци био ко размисљао као овај мајмун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

09.02.2014 21:58

Види овако. Ја схватам да си сјебан Рајкане али ако се већ дрогираш немој гледати на цијену јер тај од кога сада узимаш роби ти нештоо опасно ваља и под хитно га мијењај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

09.02.2014 21:42

Шта глуми овај Рајко, опет безуспјешно имитира покојног Тијанића.Стварно си јадан Рајко Васићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

09.02.2014 21:42

БИСЕР НАД БИСЕРИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

09.02.2014 21:21

Рајко јесте преливода али ово је добро написао.Криза је била и бице је а Срби сада теба да буду јако модри. Овако је поцео онај рат исто радницким немирима

ОДГОВОРИТЕ
Name

хрвоје

09.02.2014 20:17

прича ти пије воде не разумије те онај који није озбиљне књиге прочито

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

09.02.2014 20:10

Не лаје куца ради села него ради себе (и својих). Мало рата и све легне. Никад нико није истраживао и судио ономе што се дешавало прије рата. Увијек је суђено само онима који су зло направили у рату и криминалу послије рата. Није искључено да политичари (зна се који) и криминалци договоре мали рат и све Документе попале. Богатство остане а нико ни зашта не одговара. Још побијегну вани ради "идеолошког неслагања". Васић само најављује ову могућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста

09.02.2014 21:01

Доста висе. Нико не прица о економији. Политицари опаметите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

09.02.2014 21:03

Додику би пасо рат само да га затвор небуде цеко..

ОДГОВОРИТЕ
Name

антирасиста

09.02.2014 20:58

Лик је расиста сто је превисе превисе је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

09.02.2014 20:51

Сацувај ме Бозе од католицке и исламске љубави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 20:44

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

схултз

09.02.2014 20:29

Истинито у потпуности...али забрињава ме та Гебелсовска реторика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.02.2014 20:16

Све си у праву Рајко,опрез за нас Србе на овом простору увијек мора бити присутан јер нас окружује мрака од људи!Даће Бог опрез,живјела Српска и народ Српски !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

09.02.2014 20:04

Док сам ја био на Зепи ти си се вртио по канцеларијама и гањао зене.Твој сеф продавао цигаре.Нека васи синови иду сад негдје под букву.Ти имас у глави рат,болесни цовјеце!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 19:56

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

09.02.2014 19:56

Људи,Народе,Другови па сви ми смо у истој сутоацији!!!Нема посла,нема хљеба,нема искрених Политицара.Ако неце народ да се цува медјусобно,ко це онда???Странци нам нису срецу доњели,ако нецемо заједно Најебали смо,и то ПОШТЕНО!!!Толико од Мене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

09.02.2014 19:54

Сутра сви у бањалуку скидамо бас ове сто зеле рат

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јупи

09.02.2014 19:42

Ја будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

09.02.2014 19:44

Е мој дејане волио би и ја да је луд,али није

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тв

09.02.2014 19:47

Колико новинар треба бити малоуман да објави овакав текст ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супља

09.02.2014 18:31

Рат је само ако народ буде слусао такве ко сто си ти који настављају са ратнохускацком реториком и мрзњом према другом или другацијем. Нормалан цовјек када процита твој текст види да твоја мрзња према другом превазилази границе љубави према свом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејан

09.02.2014 18:14

Јел овај цовјек луд или се само прави?

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

09.02.2014 18:17

Не волим те Рајко али у свему си у праву,и ја мислим да це бити рата јос,ако ниста онда сукоби сирих размјера јер та муслиманија нема гдје стати у историју а воде ју лудаци и фанатици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејад

11.02.2014 08:05

Е мој Рајко , лако је бити будалаи позивати народ у рат , коме је до тога , овај народ је гладан, контејнер не позна нацију , него гладна уста и зато мислим да таквима као што си ти није мјесто у овој држави. Иди из ње и остави народ ове државе да се носи са проблемима који их притишћу,твоја реторика и твој рјечник показују колико си одгојен и како одгајаш своју дјецу и зато пусти нас коме нација није битна него ко је добар или лош да ми сами оцјенима и учимо нашу дјецу миру и толеранцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нака

11.02.2014 19:54

Ево ко тражи и жуди за ратом..... управо овај (рајко васиц) не могу му име и презиме написати великим словом....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

11.02.2014 19:41

Овај је тотално одлијепио!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

луди Милојко

11.02.2014 16:32

Ја луд ал ти си јос лудји, перверзан и ненацитан.Хускајте нек вам сиротиња ратује а ви опет бјезите ( јер имате довољно) па се опет вратите кад се смири.Треба вас све смјенити. Све сте нам распродали, нити имамо посла нити прихода. Скола имамо понајвисе али и том дипломом на крају моземо само обрисати неку ствар. Да вас плацамо по уцинку били би иста сиротиња као и ми и многи би побјегли од политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 16:02

Прије или касније, овдје ће опез доћи до сукоба. То је неминовност јер је рат завршио без побједника а можда и није ни завршио него је само привремено заустављен. Историја нас учи да на Балкану сваких 30 до 50 година додје до рата. Већ је прошло двадесет од прошлог...отворите очи, не будите наивни. Рат нико нормалан не жели али се он ипак деси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОМА

11.02.2014 13:32

Цовек је у праву 100% ! Рецник му је огорценог цовека! Нисам ја ни против једне нације док не поцне да руси све пред собом зарад САМО своје "користи". Ту цак нема ни користи вец само стете! Цовек треба да је луд да не види да када народ трази хлеба, политика ратних хускаца одмах ступа на сцену! Зар није довољно искуство деведесетих? Искуство користе ратни профитерии, а народ и даље овца за сисање! Ако социјална и економска политика није добра, треба је мењати али то не знаци русити град, јер це то ОПЕТ платити ГРАДЈАНИ, опет они који су русили и остали ! Ако није добро ономе сто се моли Алаху није добро ни оном сто се моли Богу ! Каква је разлика у зивотним потребама? Никаква! Зато памет у главу! Српска би требало да буде у федерацији са Србијом јер је то природни след једног народа. О томе народ српски нека мирно на референдуму одлуци. Политицари треба само да слусају свој народ, а не обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

16.04.2024 06:39

Е мој рајко не излази ти к...ц из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

билли

10.02.2014 20:53

Бјези Рајко иде пола милиона турака мудзахедини на сваком цоску вребају јесил видио како балије пале владу у техерану код басцарсије ј....м те болесна ти си цовјек болестан и твој сеф ронхил и он се тако изразава како само тепа господину Трисицу преко телефона па цијели свијет је цуо то од једног назови пресједника вама свим политицарима би одговаро рат било у Федерацији или у Републици Српској ваљда це доци нека паметна глава да вас растури и одузме сто сте отели од народа и да вас стави гдје и припадате иза каквих дебелих ресетки ако има Бога доце и тај дан близу је октобар...Поздрав свим људима добро намјерним и ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.02.2014 23:53

Молим редакцију БНа да објави број на који моземо послати новац за лијецење овог психопате.Засто овај цовјек неце ни слова да написе о пљацкама у здравству,бирцу,рафинеријама,зељезницама,сумама...?Овај јадник је главни организатор отровне пропаганде владајуце олигархије који покусава изазивањем страха скренути пазњу народа са стварних непријатеља РСа те безобразних пљацки народних добара које су изведене у резији великог водје и његових кумова.Ниста вас неце спасити од заслузене робије,дзаба бељезгас

ОДГОВОРИТЕ
Name

едо

10.02.2014 19:25

Протв кога цес ратовати? Нема нас у ФБиХ који то хоће. Одосмо у Њемачку:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 18:02

Пустимо Рајка са његовом породицом, пријатељима истомисљеницима да стане на црту отоманском империјализму па цасно показе српском роду како се зивотом брани српство и како је спреман да се зртвује за своје унуке и насе боље сутра, хм.... ал ме он подсјеца на неке друге који у рату заволисе нафту, цигарете, разну сверцовану робу и то све у име цасне им православне вијере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малена

10.02.2014 17:52

Ја не знам засто бацата мрзњу измедју Босњака и Срба и Хрвата,,народ наиван па ове политицаре слуса ста прицају,,доста је нама рата било,,најбоље би било њима да оставке поднесу доста суу крали од јадног народа..треба се власт да промјении и народ треба да узме у своје руке власт на лијеп и културан нацин а не политицарии доста сте узимали од нас..

ОДГОВОРИТЕ
Name

н

10.02.2014 17:22

Ја будале цовијека!!! Слободно Рајко пуска знас гдје ти је па озези по Федерацији ако имас храбрости. Да и то видм од СНСД-еовца. Ко це то ици ратоват за српски народ Додо ова Цвијановицка, Црногорац или хехехехе мозда Мајкицка.хехехеххехехехехехехехехеххе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

10.02.2014 16:44

Паника их ухватила, ускоро це пасти па цемо конацно да видимо како су отимали и колико, у ста су паре тросене...само ти потпируј медјуетницке сукобе јер цес на крају одговатари због оваквих идеја....није народ висе стока да их муљате стално на ове фазоне...ГЛАДНИ СМО, ХОЦЕМО ПОСО, ХОЦЕМО ДА НАМ ДЈЕЦА ЗИВЕ НОРМАЛНО, ХОЦЕМО БУДУЦНОСТ, ХОЦЕМО РАВНОПРАВНОСТ, ХОЦУ И ЈА ДИЈЕТЕ ДА ЗАПОСЛИМ У ДРЗАВНУ УПРАВУ И ДА ИМА 2000 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Православац

10.02.2014 16:29

Мени није јасно како их више није срамота да се позивају на национализам и рат, па та прича би код нормалних људи давно требала бити прочитана. Васићу и ти и сви твоји шефови и колеге политичари има да одговарате и пред Богом и пред народом за све што сте нам направили. Не позивај се на рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УКЉУЦИ МОЗАК

10.02.2014 16:14

ЦОВИЈЕК ЈЕ СВЕ У ПРАВУ СРБИ ОПРЕЗНО И СМИРЕНО ПОСМАТРАЈТЕ СИТУАЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

будала и кривих дрва...

10.02.2014 16:02

јбг Васицу тек си сад сконтао како се у рату мозе обогатити... код тебе је она "да ми је ова памет била онда "

ОДГОВОРИТЕ
Name

градацац

10.02.2014 15:25

Има таквих јос по цитавој босни какав је васиц медју свим народима само да се они одрзе у врху,узели су све дрзавно јос да узму приватно сто је народ једва стеко и оста њима оба ентитета ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

10.02.2014 11:05

Никада ми неће бити јасно како то да на рат позивају и о рату говоре они који не би ни узели пушку, а како се они којима рат ни на памет не пада лате пушке послије оваквих идиотских излива отвореног лудила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

10.02.2014 10:59

Васицу, у куци ти дабогда рат био, кад га призивас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

10.02.2014 15:15

РАЈКО ЈЕ УВИЈЕК БИО БУДАЛА - И ОСТАО

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

10.02.2014 10:49

На залост, мислим да је у праву, мада га никад нисам симпатисао.Турци се буне у Коњевиц Пољу, у Федерацији носе мајице с ликом Орица, Лагумдзија окривљује на перфидан нацин Републику Српску, а на све то долази изјава Инцка да це стране трупе интервенисати ако се стање буде погорсавало. Овим кратког памцења поруцујем да се мало врате на поцетак посљедње деценије 20.вијека па нека се сјете како је поцео рат. Цисто сумњам да онај сто се јуце дерао испред Опстине нема ста да једе. Ако толико волите турке(намјерно малим) идите у Федерацију па тамо с њима палите и русите, а Бијељину и Републику Српску оставите на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

10.02.2014 10:48

Каква будалетина! Ви би из СНСД да и рат изазовете само да не одговарате за лоповлук који сте направили. Нема ти од тога Рајкане ниста. Јасно је нама да би рат одговарао лопузама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

10.02.2014 10:27

БН је ипак Телевизија која има неки углед. Што овом неписменом човјеку дајете толики медијски простор. Његови текстови су одраз крајњег сељаклука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 10:22

Понос је једно и треба га имати, али ово је ку....е да будем прост, поготово од људи сумљивог морала и о цијој прослости би требало добро промислити и многи таквог језицког изразавања су нас у прослости костали зивота, изгнанства, патњи, љутских трагедија итд. глава слузи за мисао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

10.02.2014 09:46

Цовјек није расиста,само подсјеца Србе на крваву историју са Османлијама и Аустријом.И то Аустријом коју Инцко хоце поново да доведе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

10.02.2014 09:37

Ако је тако како написа Рајкан,онда је вријеме да поново задужи оне лопате и крампе што је раздужио по завршетку прошлог рата.Не знам шта ће му шеф урадити.Богатства много на све стране.Ни сам не зна где шта има.Како га сачувати? А народ није битан.Ја и нико мој ратовати нећу.Ви сте ми згадили сваку помисао на то,својим лоповлуком и нечовјештвом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

10.02.2014 09:56

И ОВО је било извршни секретар СНСД-а. Људи, јесу ли вам сад ствари јасније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:46

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквих права. Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса. Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега. Обицан цовјек хоце само да има гдје радити да презиви себе и породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:45

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквиправа.Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса.Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега.Обицан цовјек хоце само да има гдје радит да презиви себе И породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дик

10.02.2014 08:26

Ја сам тебе Васицу поцео цитати, медјутим ти показујес елементарну неписменост, ти цовјеце ниси писмен, а кад неко није писмен, онда он нема ста реци смислено и паметно. Залосно да таква необразована сподоба и наказа какав си ти, добије мјесто да било гдје писе. Разумијем писмене цетнике, с њима се и мозе и дебатирати, али ти си говно неписмено са којим се не мозе ни дебатирати јер је неписмен, затуцан и глуп. Стварно срамота да овакви добију простора на једној ТВ wеб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоле

10.02.2014 08:20

Овакве треба у затвор или на успављивање скупа са Додиком, Милицом и свим осталим смећем које трује ову државу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 06:45

е ако су нам ово интелектуалци,нама србима це збиља бити теско било ста направити,увазавајуци озбиљност времена али језк и нацин изразавања је несто испод сваког нивоа, мацем се ниста не ријесава и сијањем зле крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

10.02.2014 06:44

СНСД-у би одговарао рат зато сто су опљацкали Српску и рат би прикрио лоповук, а они би сви први побјегли ван граница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сакал

10.02.2014 20:10

Е, јесмо ми Срби глупи. Питајте све ове бандите који данима прицају о рату гдје су њихова дјеца, гдје се сколују , гдје су им покуповали станове, гдје љетују, каква кола возе и хоце ли доци да узму пуску да бране своју земљу. А сви ви који се дивите оваквим патриотама, исти сједите код куце и немате одакле да дате дјетету дзепарац, да га посаљете на екскурзију и сл. А сутра цете га послати у рат да изгуби главу, да сацува СРПСКУ земљу, да је и даље воде људи који це да гасе привреду и пуне своје дзепове. А МИ ЦЕМО ДА БУДЕМО СРЕТНИ, АКО НАМ БУДЕ РАДИЛА НАРОДНА КУХИЊА....!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

10.02.2014 05:12

Васицу нема будала за рат не призивај дјаволе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упомоц

10.02.2014 05:42

Хеј моји земљаци сто вас људи дрзе са нацонализмом у руци. Нема се висе ста јести а овај би да ратује мора да му је зао сто он није у прослом добио надимак ронхил

ОДГОВОРИТЕ
Name

хифо

11.02.2014 18:09

Рајко, Рајко, несташко мали, опет си прескочио терапију и видиш шта ти се дешава....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

10.02.2014 01:42

Све је у праву, погледајте само захтјеве, протестаната и све це Вам бити јасно...Сад је као стало муслиманима до нас, ма дајте, ако хоцете палите све васе тамо, нас Србе не дирајте, ако се нама буде протестовало, протестовацемо одвојено од вас и главни захтјев це бит да РЕПУБЛИКА СРПСКА буде самостална. Ово Вам говори Србин из Републике Српске који је незапослен, ал је ипак поносан на своју дрзаву Републику Српску. Људи отворите оци неце нам нико други помоц поготово не муслимани, само нас коце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хапа Хапиц

10.02.2014 23:11

Рајко изгледа заборавио да ово није 1992 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.02.2014 01:08

У нормалној дрзави овом би се судило због говора мрзње и ратно-хускацке реторике. Мозда би му једина олаксавајуца околност била јер би на суду видјели да се ради о будали. Назалост и такви добивају прилику да јавно објављују своје идиотарије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

10.02.2014 01:02

Ала си паметан најписменији човјек у Републици Српској, што не ћутиш бруко и срамото баш си посве пролупао. Ста си говорио прије пар мјесеци ти се бринеш за народ и Републици Српској зато и јесмо догурали довде. Кад год вам је густо позивате се на одбрану, све велики борци, почев од пресједника па надаље сад вам се придружио и Пантелија. Много сте јаки. Покупите се и идите то је решење и у затворе, а неки у болнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сињдјелиц

09.02.2014 22:28

Браво Васицу за ово запазање, ове бу... сто коментарису као они сви сто су остали и поверовали потурицама пунили су логоре није то било давно да се заборави будимо слозни никакве протесте не дозволити. Опрез брацо срби никакво изненадење

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

09.02.2014 22:24

Прослог рата нисам могао ратоват имао сам курје око на десној нози, у овом новом Рајковом рату.. нецу моци добио сам и на љеву ногу :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дистрикт9

09.02.2014 21:56

Не знам типа, никад нисам цуо за њега али на прву сам закљуцио да је болестан. Ако зели рат нека му у куци буде. Реално, ситуација није завидна, и сваста мозе да се роди из овог, поготово ако додик (Намјерно нецу да написем његово име са великим словом, јер то не заслузује) настави са својом политиком самосталне Републике Српске. Десавања у Федерацији, да ли имала политицку позадину или не, кренула су од мирних демонстрација, по до сукоба. Мозда неком и одговара ова ситуација да прикупи политицке поене за наредне изборе. Наравно алудирам на додика, с обзиром да му се љуља тло под ногама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

09.02.2014 21:40

завади па владај

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

09.02.2014 22:37

Неко це теби дати да заратис неце народ заратити него це се окренути сви против ратних И после-ратних богатаса И корумпираних политицара достаје висе залудјивање народа о независности И терористима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.02.2014 15:01

Неки би да послије њих буде потоп. Накрали су се толико да имају гро некретнина по Србији и другим земљама па им сад чак и рат одговара. Није народ више тако блесав. Провидан си Васићу и ти и шеф ти!! Одговараћете српском народу за све што сте учинили!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко 2

09.02.2014 21:06

Стварно неспретно одабрано од стране ртвбн. Толико увреда у једном тексту на рацун једног народа, од медија који зели бити један од водецих у дрзави,је висе него срамотно. Незнам са цим вас је задузио дотицни гос. па сте објавили његов блог,али васи гледаоци и слусаоци Босњаци сигурно су јако разоцарани. са постовањем Д. Атиц Енгвеј Копенхаген, Данмарк пс. Нисам сигуран да це те смјети објавити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

10.02.2014 07:27

Ја вечег интелектуалца у Републици Српској нисам видио, која само инТЕЛЕгенција избија из његових текстова, да би сваки коментар био глуп. Живио-ла извршна секретар-ица СНСД Васић-ка. Са таквом интелигенцијом Република Српска не треба да брине за своју будучност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

09.02.2014 22:01

БН каква је ово цензура. Објвљујете текст овог манијака а нас цензурисете. Понављам дабогда био рат сваком у куци био ко размисљао као овај мајмун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

09.02.2014 21:58

Види овако. Ја схватам да си сјебан Рајкане али ако се већ дрогираш немој гледати на цијену јер тај од кога сада узимаш роби ти нештоо опасно ваља и под хитно га мијењај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

09.02.2014 21:42

Шта глуми овај Рајко, опет безуспјешно имитира покојног Тијанића.Стварно си јадан Рајко Васићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

09.02.2014 21:42

БИСЕР НАД БИСЕРИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

09.02.2014 21:21

Рајко јесте преливода али ово је добро написао.Криза је била и бице је а Срби сада теба да буду јако модри. Овако је поцео онај рат исто радницким немирима

ОДГОВОРИТЕ
Name

хрвоје

09.02.2014 20:17

прича ти пије воде не разумије те онај који није озбиљне књиге прочито

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

09.02.2014 20:10

Не лаје куца ради села него ради себе (и својих). Мало рата и све легне. Никад нико није истраживао и судио ономе што се дешавало прије рата. Увијек је суђено само онима који су зло направили у рату и криминалу послије рата. Није искључено да политичари (зна се који) и криминалци договоре мали рат и све Документе попале. Богатство остане а нико ни зашта не одговара. Још побијегну вани ради "идеолошког неслагања". Васић само најављује ову могућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста

09.02.2014 21:01

Доста висе. Нико не прица о економији. Политицари опаметите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

09.02.2014 21:03

Додику би пасо рат само да га затвор небуде цеко..

ОДГОВОРИТЕ
Name

антирасиста

09.02.2014 20:58

Лик је расиста сто је превисе превисе је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

09.02.2014 20:51

Сацувај ме Бозе од католицке и исламске љубави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 20:44

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

схултз

09.02.2014 20:29

Истинито у потпуности...али забрињава ме та Гебелсовска реторика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.02.2014 20:16

Све си у праву Рајко,опрез за нас Србе на овом простору увијек мора бити присутан јер нас окружује мрака од људи!Даће Бог опрез,живјела Српска и народ Српски !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

09.02.2014 20:04

Док сам ја био на Зепи ти си се вртио по канцеларијама и гањао зене.Твој сеф продавао цигаре.Нека васи синови иду сад негдје под букву.Ти имас у глави рат,болесни цовјеце!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 19:56

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

09.02.2014 19:56

Људи,Народе,Другови па сви ми смо у истој сутоацији!!!Нема посла,нема хљеба,нема искрених Политицара.Ако неце народ да се цува медјусобно,ко це онда???Странци нам нису срецу доњели,ако нецемо заједно Најебали смо,и то ПОШТЕНО!!!Толико од Мене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

09.02.2014 19:54

Сутра сви у бањалуку скидамо бас ове сто зеле рат

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јупи

09.02.2014 19:42

Ја будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

09.02.2014 19:44

Е мој дејане волио би и ја да је луд,али није

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тв

09.02.2014 19:47

Колико новинар треба бити малоуман да објави овакав текст ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супља

09.02.2014 18:31

Рат је само ако народ буде слусао такве ко сто си ти који настављају са ратнохускацком реториком и мрзњом према другом или другацијем. Нормалан цовјек када процита твој текст види да твоја мрзња према другом превазилази границе љубави према свом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејан

09.02.2014 18:14

Јел овај цовјек луд или се само прави?

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

09.02.2014 18:17

Не волим те Рајко али у свему си у праву,и ја мислим да це бити рата јос,ако ниста онда сукоби сирих размјера јер та муслиманија нема гдје стати у историју а воде ју лудаци и фанатици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејад

11.02.2014 08:05

Е мој Рајко , лако је бити будалаи позивати народ у рат , коме је до тога , овај народ је гладан, контејнер не позна нацију , него гладна уста и зато мислим да таквима као што си ти није мјесто у овој држави. Иди из ње и остави народ ове државе да се носи са проблемима који их притишћу,твоја реторика и твој рјечник показују колико си одгојен и како одгајаш своју дјецу и зато пусти нас коме нација није битна него ко је добар или лош да ми сами оцјенима и учимо нашу дјецу миру и толеранцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нака

11.02.2014 19:54

Ево ко тражи и жуди за ратом..... управо овај (рајко васиц) не могу му име и презиме написати великим словом....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

11.02.2014 19:41

Овај је тотално одлијепио!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

луди Милојко

11.02.2014 16:32

Ја луд ал ти си јос лудји, перверзан и ненацитан.Хускајте нек вам сиротиња ратује а ви опет бјезите ( јер имате довољно) па се опет вратите кад се смири.Треба вас све смјенити. Све сте нам распродали, нити имамо посла нити прихода. Скола имамо понајвисе али и том дипломом на крају моземо само обрисати неку ствар. Да вас плацамо по уцинку били би иста сиротиња као и ми и многи би побјегли од политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 16:02

Прије или касније, овдје ће опез доћи до сукоба. То је неминовност јер је рат завршио без побједника а можда и није ни завршио него је само привремено заустављен. Историја нас учи да на Балкану сваких 30 до 50 година додје до рата. Већ је прошло двадесет од прошлог...отворите очи, не будите наивни. Рат нико нормалан не жели али се он ипак деси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОМА

11.02.2014 13:32

Цовек је у праву 100% ! Рецник му је огорценог цовека! Нисам ја ни против једне нације док не поцне да руси све пред собом зарад САМО своје "користи". Ту цак нема ни користи вец само стете! Цовек треба да је луд да не види да када народ трази хлеба, политика ратних хускаца одмах ступа на сцену! Зар није довољно искуство деведесетих? Искуство користе ратни профитерии, а народ и даље овца за сисање! Ако социјална и економска политика није добра, треба је мењати али то не знаци русити град, јер це то ОПЕТ платити ГРАДЈАНИ, опет они који су русили и остали ! Ако није добро ономе сто се моли Алаху није добро ни оном сто се моли Богу ! Каква је разлика у зивотним потребама? Никаква! Зато памет у главу! Српска би требало да буде у федерацији са Србијом јер је то природни след једног народа. О томе народ српски нека мирно на референдуму одлуци. Политицари треба само да слусају свој народ, а не обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

16.04.2024 06:39

Е мој рајко не излази ти к...ц из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

билли

10.02.2014 20:53

Бјези Рајко иде пола милиона турака мудзахедини на сваком цоску вребају јесил видио како балије пале владу у техерану код басцарсије ј....м те болесна ти си цовјек болестан и твој сеф ронхил и он се тако изразава како само тепа господину Трисицу преко телефона па цијели свијет је цуо то од једног назови пресједника вама свим политицарима би одговаро рат било у Федерацији или у Републици Српској ваљда це доци нека паметна глава да вас растури и одузме сто сте отели од народа и да вас стави гдје и припадате иза каквих дебелих ресетки ако има Бога доце и тај дан близу је октобар...Поздрав свим људима добро намјерним и ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.02.2014 23:53

Молим редакцију БНа да објави број на који моземо послати новац за лијецење овог психопате.Засто овај цовјек неце ни слова да написе о пљацкама у здравству,бирцу,рафинеријама,зељезницама,сумама...?Овај јадник је главни организатор отровне пропаганде владајуце олигархије који покусава изазивањем страха скренути пазњу народа са стварних непријатеља РСа те безобразних пљацки народних добара које су изведене у резији великог водје и његових кумова.Ниста вас неце спасити од заслузене робије,дзаба бељезгас

ОДГОВОРИТЕ
Name

едо

10.02.2014 19:25

Протв кога цес ратовати? Нема нас у ФБиХ који то хоће. Одосмо у Њемачку:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 18:02

Пустимо Рајка са његовом породицом, пријатељима истомисљеницима да стане на црту отоманском империјализму па цасно показе српском роду како се зивотом брани српство и како је спреман да се зртвује за своје унуке и насе боље сутра, хм.... ал ме он подсјеца на неке друге који у рату заволисе нафту, цигарете, разну сверцовану робу и то све у име цасне им православне вијере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малена

10.02.2014 17:52

Ја не знам засто бацата мрзњу измедју Босњака и Срба и Хрвата,,народ наиван па ове политицаре слуса ста прицају,,доста је нама рата било,,најбоље би било њима да оставке поднесу доста суу крали од јадног народа..треба се власт да промјении и народ треба да узме у своје руке власт на лијеп и културан нацин а не политицарии доста сте узимали од нас..

ОДГОВОРИТЕ
Name

н

10.02.2014 17:22

Ја будале цовијека!!! Слободно Рајко пуска знас гдје ти је па озези по Федерацији ако имас храбрости. Да и то видм од СНСД-еовца. Ко це то ици ратоват за српски народ Додо ова Цвијановицка, Црногорац или хехехехе мозда Мајкицка.хехехеххехехехехехехехехеххе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

10.02.2014 16:44

Паника их ухватила, ускоро це пасти па цемо конацно да видимо како су отимали и колико, у ста су паре тросене...само ти потпируј медјуетницке сукобе јер цес на крају одговатари због оваквих идеја....није народ висе стока да их муљате стално на ове фазоне...ГЛАДНИ СМО, ХОЦЕМО ПОСО, ХОЦЕМО ДА НАМ ДЈЕЦА ЗИВЕ НОРМАЛНО, ХОЦЕМО БУДУЦНОСТ, ХОЦЕМО РАВНОПРАВНОСТ, ХОЦУ И ЈА ДИЈЕТЕ ДА ЗАПОСЛИМ У ДРЗАВНУ УПРАВУ И ДА ИМА 2000 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Православац

10.02.2014 16:29

Мени није јасно како их више није срамота да се позивају на национализам и рат, па та прича би код нормалних људи давно требала бити прочитана. Васићу и ти и сви твоји шефови и колеге политичари има да одговарате и пред Богом и пред народом за све што сте нам направили. Не позивај се на рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УКЉУЦИ МОЗАК

10.02.2014 16:14

ЦОВИЈЕК ЈЕ СВЕ У ПРАВУ СРБИ ОПРЕЗНО И СМИРЕНО ПОСМАТРАЈТЕ СИТУАЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

будала и кривих дрва...

10.02.2014 16:02

јбг Васицу тек си сад сконтао како се у рату мозе обогатити... код тебе је она "да ми је ова памет била онда "

ОДГОВОРИТЕ
Name

градацац

10.02.2014 15:25

Има таквих јос по цитавој босни какав је васиц медју свим народима само да се они одрзе у врху,узели су све дрзавно јос да узму приватно сто је народ једва стеко и оста њима оба ентитета ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

10.02.2014 11:05

Никада ми неће бити јасно како то да на рат позивају и о рату говоре они који не би ни узели пушку, а како се они којима рат ни на памет не пада лате пушке послије оваквих идиотских излива отвореног лудила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

10.02.2014 10:59

Васицу, у куци ти дабогда рат био, кад га призивас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

10.02.2014 15:15

РАЈКО ЈЕ УВИЈЕК БИО БУДАЛА - И ОСТАО

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

10.02.2014 10:49

На залост, мислим да је у праву, мада га никад нисам симпатисао.Турци се буне у Коњевиц Пољу, у Федерацији носе мајице с ликом Орица, Лагумдзија окривљује на перфидан нацин Републику Српску, а на све то долази изјава Инцка да це стране трупе интервенисати ако се стање буде погорсавало. Овим кратког памцења поруцујем да се мало врате на поцетак посљедње деценије 20.вијека па нека се сјете како је поцео рат. Цисто сумњам да онај сто се јуце дерао испред Опстине нема ста да једе. Ако толико волите турке(намјерно малим) идите у Федерацију па тамо с њима палите и русите, а Бијељину и Републику Српску оставите на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

10.02.2014 10:48

Каква будалетина! Ви би из СНСД да и рат изазовете само да не одговарате за лоповлук који сте направили. Нема ти од тога Рајкане ниста. Јасно је нама да би рат одговарао лопузама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

10.02.2014 10:27

БН је ипак Телевизија која има неки углед. Што овом неписменом човјеку дајете толики медијски простор. Његови текстови су одраз крајњег сељаклука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 10:22

Понос је једно и треба га имати, али ово је ку....е да будем прост, поготово од људи сумљивог морала и о цијој прослости би требало добро промислити и многи таквог језицког изразавања су нас у прослости костали зивота, изгнанства, патњи, љутских трагедија итд. глава слузи за мисао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

10.02.2014 09:46

Цовјек није расиста,само подсјеца Србе на крваву историју са Османлијама и Аустријом.И то Аустријом коју Инцко хоце поново да доведе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

10.02.2014 09:37

Ако је тако како написа Рајкан,онда је вријеме да поново задужи оне лопате и крампе што је раздужио по завршетку прошлог рата.Не знам шта ће му шеф урадити.Богатства много на све стране.Ни сам не зна где шта има.Како га сачувати? А народ није битан.Ја и нико мој ратовати нећу.Ви сте ми згадили сваку помисао на то,својим лоповлуком и нечовјештвом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

10.02.2014 09:56

И ОВО је било извршни секретар СНСД-а. Људи, јесу ли вам сад ствари јасније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:46

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквих права. Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса. Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега. Обицан цовјек хоце само да има гдје радити да презиви себе и породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:45

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквиправа.Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса.Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега.Обицан цовјек хоце само да има гдје радит да презиви себе И породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дик

10.02.2014 08:26

Ја сам тебе Васицу поцео цитати, медјутим ти показујес елементарну неписменост, ти цовјеце ниси писмен, а кад неко није писмен, онда он нема ста реци смислено и паметно. Залосно да таква необразована сподоба и наказа какав си ти, добије мјесто да било гдје писе. Разумијем писмене цетнике, с њима се и мозе и дебатирати, али ти си говно неписмено са којим се не мозе ни дебатирати јер је неписмен, затуцан и глуп. Стварно срамота да овакви добију простора на једној ТВ wеб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоле

10.02.2014 08:20

Овакве треба у затвор или на успављивање скупа са Додиком, Милицом и свим осталим смећем које трује ову државу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 06:45

е ако су нам ово интелектуалци,нама србима це збиља бити теско било ста направити,увазавајуци озбиљност времена али језк и нацин изразавања је несто испод сваког нивоа, мацем се ниста не ријесава и сијањем зле крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

10.02.2014 06:44

СНСД-у би одговарао рат зато сто су опљацкали Српску и рат би прикрио лоповук, а они би сви први побјегли ван граница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сакал

10.02.2014 20:10

Е, јесмо ми Срби глупи. Питајте све ове бандите који данима прицају о рату гдје су њихова дјеца, гдје се сколују , гдје су им покуповали станове, гдје љетују, каква кола возе и хоце ли доци да узму пуску да бране своју земљу. А сви ви који се дивите оваквим патриотама, исти сједите код куце и немате одакле да дате дјетету дзепарац, да га посаљете на екскурзију и сл. А сутра цете га послати у рат да изгуби главу, да сацува СРПСКУ земљу, да је и даље воде људи који це да гасе привреду и пуне своје дзепове. А МИ ЦЕМО ДА БУДЕМО СРЕТНИ, АКО НАМ БУДЕ РАДИЛА НАРОДНА КУХИЊА....!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

10.02.2014 05:12

Васицу нема будала за рат не призивај дјаволе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упомоц

10.02.2014 05:42

Хеј моји земљаци сто вас људи дрзе са нацонализмом у руци. Нема се висе ста јести а овај би да ратује мора да му је зао сто он није у прослом добио надимак ронхил

ОДГОВОРИТЕ
Name

хифо

11.02.2014 18:09

Рајко, Рајко, несташко мали, опет си прескочио терапију и видиш шта ти се дешава....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

10.02.2014 01:42

Све је у праву, погледајте само захтјеве, протестаната и све це Вам бити јасно...Сад је као стало муслиманима до нас, ма дајте, ако хоцете палите све васе тамо, нас Србе не дирајте, ако се нама буде протестовало, протестовацемо одвојено од вас и главни захтјев це бит да РЕПУБЛИКА СРПСКА буде самостална. Ово Вам говори Србин из Републике Српске који је незапослен, ал је ипак поносан на своју дрзаву Републику Српску. Људи отворите оци неце нам нико други помоц поготово не муслимани, само нас коце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хапа Хапиц

10.02.2014 23:11

Рајко изгледа заборавио да ово није 1992 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.02.2014 01:08

У нормалној дрзави овом би се судило због говора мрзње и ратно-хускацке реторике. Мозда би му једина олаксавајуца околност била јер би на суду видјели да се ради о будали. Назалост и такви добивају прилику да јавно објављују своје идиотарије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

10.02.2014 01:02

Ала си паметан најписменији човјек у Републици Српској, што не ћутиш бруко и срамото баш си посве пролупао. Ста си говорио прије пар мјесеци ти се бринеш за народ и Републици Српској зато и јесмо догурали довде. Кад год вам је густо позивате се на одбрану, све велики борци, почев од пресједника па надаље сад вам се придружио и Пантелија. Много сте јаки. Покупите се и идите то је решење и у затворе, а неки у болнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сињдјелиц

09.02.2014 22:28

Браво Васицу за ово запазање, ове бу... сто коментарису као они сви сто су остали и поверовали потурицама пунили су логоре није то било давно да се заборави будимо слозни никакве протесте не дозволити. Опрез брацо срби никакво изненадење

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

09.02.2014 22:24

Прослог рата нисам могао ратоват имао сам курје око на десној нози, у овом новом Рајковом рату.. нецу моци добио сам и на љеву ногу :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дистрикт9

09.02.2014 21:56

Не знам типа, никад нисам цуо за њега али на прву сам закљуцио да је болестан. Ако зели рат нека му у куци буде. Реално, ситуација није завидна, и сваста мозе да се роди из овог, поготово ако додик (Намјерно нецу да написем његово име са великим словом, јер то не заслузује) настави са својом политиком самосталне Републике Српске. Десавања у Федерацији, да ли имала политицку позадину или не, кренула су од мирних демонстрација, по до сукоба. Мозда неком и одговара ова ситуација да прикупи политицке поене за наредне изборе. Наравно алудирам на додика, с обзиром да му се љуља тло под ногама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

09.02.2014 21:40

завади па владај

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

09.02.2014 22:37

Неко це теби дати да заратис неце народ заратити него це се окренути сви против ратних И после-ратних богатаса И корумпираних политицара достаје висе залудјивање народа о независности И терористима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.02.2014 15:01

Неки би да послије њих буде потоп. Накрали су се толико да имају гро некретнина по Србији и другим земљама па им сад чак и рат одговара. Није народ више тако блесав. Провидан си Васићу и ти и шеф ти!! Одговараћете српском народу за све што сте учинили!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко 2

09.02.2014 21:06

Стварно неспретно одабрано од стране ртвбн. Толико увреда у једном тексту на рацун једног народа, од медија који зели бити један од водецих у дрзави,је висе него срамотно. Незнам са цим вас је задузио дотицни гос. па сте објавили његов блог,али васи гледаоци и слусаоци Босњаци сигурно су јако разоцарани. са постовањем Д. Атиц Енгвеј Копенхаген, Данмарк пс. Нисам сигуран да це те смјети објавити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

10.02.2014 07:27

Ја вечег интелектуалца у Републици Српској нисам видио, која само инТЕЛЕгенција избија из његових текстова, да би сваки коментар био глуп. Живио-ла извршна секретар-ица СНСД Васић-ка. Са таквом интелигенцијом Република Српска не треба да брине за своју будучност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

09.02.2014 22:01

БН каква је ово цензура. Објвљујете текст овог манијака а нас цензурисете. Понављам дабогда био рат сваком у куци био ко размисљао као овај мајмун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

09.02.2014 21:58

Види овако. Ја схватам да си сјебан Рајкане али ако се већ дрогираш немој гледати на цијену јер тај од кога сада узимаш роби ти нештоо опасно ваља и под хитно га мијењај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

09.02.2014 21:42

Шта глуми овај Рајко, опет безуспјешно имитира покојног Тијанића.Стварно си јадан Рајко Васићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

09.02.2014 21:42

БИСЕР НАД БИСЕРИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

09.02.2014 21:21

Рајко јесте преливода али ово је добро написао.Криза је била и бице је а Срби сада теба да буду јако модри. Овако је поцео онај рат исто радницким немирима

ОДГОВОРИТЕ
Name

хрвоје

09.02.2014 20:17

прича ти пије воде не разумије те онај који није озбиљне књиге прочито

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

09.02.2014 20:10

Не лаје куца ради села него ради себе (и својих). Мало рата и све легне. Никад нико није истраживао и судио ономе што се дешавало прије рата. Увијек је суђено само онима који су зло направили у рату и криминалу послије рата. Није искључено да политичари (зна се који) и криминалци договоре мали рат и све Документе попале. Богатство остане а нико ни зашта не одговара. Још побијегну вани ради "идеолошког неслагања". Васић само најављује ову могућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста

09.02.2014 21:01

Доста висе. Нико не прица о економији. Политицари опаметите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

09.02.2014 21:03

Додику би пасо рат само да га затвор небуде цеко..

ОДГОВОРИТЕ
Name

антирасиста

09.02.2014 20:58

Лик је расиста сто је превисе превисе је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

09.02.2014 20:51

Сацувај ме Бозе од католицке и исламске љубави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 20:44

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

схултз

09.02.2014 20:29

Истинито у потпуности...али забрињава ме та Гебелсовска реторика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.02.2014 20:16

Све си у праву Рајко,опрез за нас Србе на овом простору увијек мора бити присутан јер нас окружује мрака од људи!Даће Бог опрез,живјела Српска и народ Српски !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

09.02.2014 20:04

Док сам ја био на Зепи ти си се вртио по канцеларијама и гањао зене.Твој сеф продавао цигаре.Нека васи синови иду сад негдје под букву.Ти имас у глави рат,болесни цовјеце!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 19:56

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

09.02.2014 19:56

Људи,Народе,Другови па сви ми смо у истој сутоацији!!!Нема посла,нема хљеба,нема искрених Политицара.Ако неце народ да се цува медјусобно,ко це онда???Странци нам нису срецу доњели,ако нецемо заједно Најебали смо,и то ПОШТЕНО!!!Толико од Мене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

09.02.2014 19:54

Сутра сви у бањалуку скидамо бас ове сто зеле рат

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јупи

09.02.2014 19:42

Ја будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

09.02.2014 19:44

Е мој дејане волио би и ја да је луд,али није

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тв

09.02.2014 19:47

Колико новинар треба бити малоуман да објави овакав текст ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супља

09.02.2014 18:31

Рат је само ако народ буде слусао такве ко сто си ти који настављају са ратнохускацком реториком и мрзњом према другом или другацијем. Нормалан цовјек када процита твој текст види да твоја мрзња према другом превазилази границе љубави према свом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејан

09.02.2014 18:14

Јел овај цовјек луд или се само прави?

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

09.02.2014 18:17

Не волим те Рајко али у свему си у праву,и ја мислим да це бити рата јос,ако ниста онда сукоби сирих размјера јер та муслиманија нема гдје стати у историју а воде ју лудаци и фанатици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејад

11.02.2014 08:05

Е мој Рајко , лако је бити будалаи позивати народ у рат , коме је до тога , овај народ је гладан, контејнер не позна нацију , него гладна уста и зато мислим да таквима као што си ти није мјесто у овој држави. Иди из ње и остави народ ове државе да се носи са проблемима који их притишћу,твоја реторика и твој рјечник показују колико си одгојен и како одгајаш своју дјецу и зато пусти нас коме нација није битна него ко је добар или лош да ми сами оцјенима и учимо нашу дјецу миру и толеранцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нака

11.02.2014 19:54

Ево ко тражи и жуди за ратом..... управо овај (рајко васиц) не могу му име и презиме написати великим словом....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

11.02.2014 19:41

Овај је тотално одлијепио!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

луди Милојко

11.02.2014 16:32

Ја луд ал ти си јос лудји, перверзан и ненацитан.Хускајте нек вам сиротиња ратује а ви опет бјезите ( јер имате довољно) па се опет вратите кад се смири.Треба вас све смјенити. Све сте нам распродали, нити имамо посла нити прихода. Скола имамо понајвисе али и том дипломом на крају моземо само обрисати неку ствар. Да вас плацамо по уцинку били би иста сиротиња као и ми и многи би побјегли од политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 16:02

Прије или касније, овдје ће опез доћи до сукоба. То је неминовност јер је рат завршио без побједника а можда и није ни завршио него је само привремено заустављен. Историја нас учи да на Балкану сваких 30 до 50 година додје до рата. Већ је прошло двадесет од прошлог...отворите очи, не будите наивни. Рат нико нормалан не жели али се он ипак деси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОМА

11.02.2014 13:32

Цовек је у праву 100% ! Рецник му је огорценог цовека! Нисам ја ни против једне нације док не поцне да руси све пред собом зарад САМО своје "користи". Ту цак нема ни користи вец само стете! Цовек треба да је луд да не види да када народ трази хлеба, политика ратних хускаца одмах ступа на сцену! Зар није довољно искуство деведесетих? Искуство користе ратни профитерии, а народ и даље овца за сисање! Ако социјална и економска политика није добра, треба је мењати али то не знаци русити град, јер це то ОПЕТ платити ГРАДЈАНИ, опет они који су русили и остали ! Ако није добро ономе сто се моли Алаху није добро ни оном сто се моли Богу ! Каква је разлика у зивотним потребама? Никаква! Зато памет у главу! Српска би требало да буде у федерацији са Србијом јер је то природни след једног народа. О томе народ српски нека мирно на референдуму одлуци. Политицари треба само да слусају свој народ, а не обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

16.04.2024 06:39

Е мој рајко не излази ти к...ц из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

билли

10.02.2014 20:53

Бјези Рајко иде пола милиона турака мудзахедини на сваком цоску вребају јесил видио како балије пале владу у техерану код басцарсије ј....м те болесна ти си цовјек болестан и твој сеф ронхил и он се тако изразава како само тепа господину Трисицу преко телефона па цијели свијет је цуо то од једног назови пресједника вама свим политицарима би одговаро рат било у Федерацији или у Републици Српској ваљда це доци нека паметна глава да вас растури и одузме сто сте отели од народа и да вас стави гдје и припадате иза каквих дебелих ресетки ако има Бога доце и тај дан близу је октобар...Поздрав свим људима добро намјерним и ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.02.2014 23:53

Молим редакцију БНа да објави број на који моземо послати новац за лијецење овог психопате.Засто овај цовјек неце ни слова да написе о пљацкама у здравству,бирцу,рафинеријама,зељезницама,сумама...?Овај јадник је главни организатор отровне пропаганде владајуце олигархије који покусава изазивањем страха скренути пазњу народа са стварних непријатеља РСа те безобразних пљацки народних добара које су изведене у резији великог водје и његових кумова.Ниста вас неце спасити од заслузене робије,дзаба бељезгас

ОДГОВОРИТЕ
Name

едо

10.02.2014 19:25

Протв кога цес ратовати? Нема нас у ФБиХ који то хоће. Одосмо у Њемачку:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 18:02

Пустимо Рајка са његовом породицом, пријатељима истомисљеницима да стане на црту отоманском империјализму па цасно показе српском роду како се зивотом брани српство и како је спреман да се зртвује за своје унуке и насе боље сутра, хм.... ал ме он подсјеца на неке друге који у рату заволисе нафту, цигарете, разну сверцовану робу и то све у име цасне им православне вијере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малена

10.02.2014 17:52

Ја не знам засто бацата мрзњу измедју Босњака и Срба и Хрвата,,народ наиван па ове политицаре слуса ста прицају,,доста је нама рата било,,најбоље би било њима да оставке поднесу доста суу крали од јадног народа..треба се власт да промјении и народ треба да узме у своје руке власт на лијеп и културан нацин а не политицарии доста сте узимали од нас..

ОДГОВОРИТЕ
Name

н

10.02.2014 17:22

Ја будале цовијека!!! Слободно Рајко пуска знас гдје ти је па озези по Федерацији ако имас храбрости. Да и то видм од СНСД-еовца. Ко це то ици ратоват за српски народ Додо ова Цвијановицка, Црногорац или хехехехе мозда Мајкицка.хехехеххехехехехехехехехеххе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

10.02.2014 16:44

Паника их ухватила, ускоро це пасти па цемо конацно да видимо како су отимали и колико, у ста су паре тросене...само ти потпируј медјуетницке сукобе јер цес на крају одговатари због оваквих идеја....није народ висе стока да их муљате стално на ове фазоне...ГЛАДНИ СМО, ХОЦЕМО ПОСО, ХОЦЕМО ДА НАМ ДЈЕЦА ЗИВЕ НОРМАЛНО, ХОЦЕМО БУДУЦНОСТ, ХОЦЕМО РАВНОПРАВНОСТ, ХОЦУ И ЈА ДИЈЕТЕ ДА ЗАПОСЛИМ У ДРЗАВНУ УПРАВУ И ДА ИМА 2000 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Православац

10.02.2014 16:29

Мени није јасно како их више није срамота да се позивају на национализам и рат, па та прича би код нормалних људи давно требала бити прочитана. Васићу и ти и сви твоји шефови и колеге политичари има да одговарате и пред Богом и пред народом за све што сте нам направили. Не позивај се на рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УКЉУЦИ МОЗАК

10.02.2014 16:14

ЦОВИЈЕК ЈЕ СВЕ У ПРАВУ СРБИ ОПРЕЗНО И СМИРЕНО ПОСМАТРАЈТЕ СИТУАЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

будала и кривих дрва...

10.02.2014 16:02

јбг Васицу тек си сад сконтао како се у рату мозе обогатити... код тебе је она "да ми је ова памет била онда "

ОДГОВОРИТЕ
Name

градацац

10.02.2014 15:25

Има таквих јос по цитавој босни какав је васиц медју свим народима само да се они одрзе у врху,узели су све дрзавно јос да узму приватно сто је народ једва стеко и оста њима оба ентитета ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

10.02.2014 11:05

Никада ми неће бити јасно како то да на рат позивају и о рату говоре они који не би ни узели пушку, а како се они којима рат ни на памет не пада лате пушке послије оваквих идиотских излива отвореног лудила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

10.02.2014 10:59

Васицу, у куци ти дабогда рат био, кад га призивас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

10.02.2014 15:15

РАЈКО ЈЕ УВИЈЕК БИО БУДАЛА - И ОСТАО

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

10.02.2014 10:49

На залост, мислим да је у праву, мада га никад нисам симпатисао.Турци се буне у Коњевиц Пољу, у Федерацији носе мајице с ликом Орица, Лагумдзија окривљује на перфидан нацин Републику Српску, а на све то долази изјава Инцка да це стране трупе интервенисати ако се стање буде погорсавало. Овим кратког памцења поруцујем да се мало врате на поцетак посљедње деценије 20.вијека па нека се сјете како је поцео рат. Цисто сумњам да онај сто се јуце дерао испред Опстине нема ста да једе. Ако толико волите турке(намјерно малим) идите у Федерацију па тамо с њима палите и русите, а Бијељину и Републику Српску оставите на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

10.02.2014 10:48

Каква будалетина! Ви би из СНСД да и рат изазовете само да не одговарате за лоповлук који сте направили. Нема ти од тога Рајкане ниста. Јасно је нама да би рат одговарао лопузама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

10.02.2014 10:27

БН је ипак Телевизија која има неки углед. Што овом неписменом човјеку дајете толики медијски простор. Његови текстови су одраз крајњег сељаклука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 10:22

Понос је једно и треба га имати, али ово је ку....е да будем прост, поготово од људи сумљивог морала и о цијој прослости би требало добро промислити и многи таквог језицког изразавања су нас у прослости костали зивота, изгнанства, патњи, љутских трагедија итд. глава слузи за мисао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

10.02.2014 09:46

Цовјек није расиста,само подсјеца Србе на крваву историју са Османлијама и Аустријом.И то Аустријом коју Инцко хоце поново да доведе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

10.02.2014 09:37

Ако је тако како написа Рајкан,онда је вријеме да поново задужи оне лопате и крампе што је раздужио по завршетку прошлог рата.Не знам шта ће му шеф урадити.Богатства много на све стране.Ни сам не зна где шта има.Како га сачувати? А народ није битан.Ја и нико мој ратовати нећу.Ви сте ми згадили сваку помисао на то,својим лоповлуком и нечовјештвом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

10.02.2014 09:56

И ОВО је било извршни секретар СНСД-а. Људи, јесу ли вам сад ствари јасније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:46

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквих права. Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса. Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега. Обицан цовјек хоце само да има гдје радити да презиви себе и породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:45

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквиправа.Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса.Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега.Обицан цовјек хоце само да има гдје радит да презиви себе И породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дик

10.02.2014 08:26

Ја сам тебе Васицу поцео цитати, медјутим ти показујес елементарну неписменост, ти цовјеце ниси писмен, а кад неко није писмен, онда он нема ста реци смислено и паметно. Залосно да таква необразована сподоба и наказа какав си ти, добије мјесто да било гдје писе. Разумијем писмене цетнике, с њима се и мозе и дебатирати, али ти си говно неписмено са којим се не мозе ни дебатирати јер је неписмен, затуцан и глуп. Стварно срамота да овакви добију простора на једној ТВ wеб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоле

10.02.2014 08:20

Овакве треба у затвор или на успављивање скупа са Додиком, Милицом и свим осталим смећем које трује ову државу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 06:45

е ако су нам ово интелектуалци,нама србима це збиља бити теско било ста направити,увазавајуци озбиљност времена али језк и нацин изразавања је несто испод сваког нивоа, мацем се ниста не ријесава и сијањем зле крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

10.02.2014 06:44

СНСД-у би одговарао рат зато сто су опљацкали Српску и рат би прикрио лоповук, а они би сви први побјегли ван граница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сакал

10.02.2014 20:10

Е, јесмо ми Срби глупи. Питајте све ове бандите који данима прицају о рату гдје су њихова дјеца, гдје се сколују , гдје су им покуповали станове, гдје љетују, каква кола возе и хоце ли доци да узму пуску да бране своју земљу. А сви ви који се дивите оваквим патриотама, исти сједите код куце и немате одакле да дате дјетету дзепарац, да га посаљете на екскурзију и сл. А сутра цете га послати у рат да изгуби главу, да сацува СРПСКУ земљу, да је и даље воде људи који це да гасе привреду и пуне своје дзепове. А МИ ЦЕМО ДА БУДЕМО СРЕТНИ, АКО НАМ БУДЕ РАДИЛА НАРОДНА КУХИЊА....!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

10.02.2014 05:12

Васицу нема будала за рат не призивај дјаволе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упомоц

10.02.2014 05:42

Хеј моји земљаци сто вас људи дрзе са нацонализмом у руци. Нема се висе ста јести а овај би да ратује мора да му је зао сто он није у прослом добио надимак ронхил

ОДГОВОРИТЕ
Name

хифо

11.02.2014 18:09

Рајко, Рајко, несташко мали, опет си прескочио терапију и видиш шта ти се дешава....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

10.02.2014 01:42

Све је у праву, погледајте само захтјеве, протестаната и све це Вам бити јасно...Сад је као стало муслиманима до нас, ма дајте, ако хоцете палите све васе тамо, нас Србе не дирајте, ако се нама буде протестовало, протестовацемо одвојено од вас и главни захтјев це бит да РЕПУБЛИКА СРПСКА буде самостална. Ово Вам говори Србин из Републике Српске који је незапослен, ал је ипак поносан на своју дрзаву Републику Српску. Људи отворите оци неце нам нико други помоц поготово не муслимани, само нас коце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хапа Хапиц

10.02.2014 23:11

Рајко изгледа заборавио да ово није 1992 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.02.2014 01:08

У нормалној дрзави овом би се судило због говора мрзње и ратно-хускацке реторике. Мозда би му једина олаксавајуца околност била јер би на суду видјели да се ради о будали. Назалост и такви добивају прилику да јавно објављују своје идиотарије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

10.02.2014 01:02

Ала си паметан најписменији човјек у Републици Српској, што не ћутиш бруко и срамото баш си посве пролупао. Ста си говорио прије пар мјесеци ти се бринеш за народ и Републици Српској зато и јесмо догурали довде. Кад год вам је густо позивате се на одбрану, све велики борци, почев од пресједника па надаље сад вам се придружио и Пантелија. Много сте јаки. Покупите се и идите то је решење и у затворе, а неки у болнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сињдјелиц

09.02.2014 22:28

Браво Васицу за ово запазање, ове бу... сто коментарису као они сви сто су остали и поверовали потурицама пунили су логоре није то било давно да се заборави будимо слозни никакве протесте не дозволити. Опрез брацо срби никакво изненадење

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

09.02.2014 22:24

Прослог рата нисам могао ратоват имао сам курје око на десној нози, у овом новом Рајковом рату.. нецу моци добио сам и на љеву ногу :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дистрикт9

09.02.2014 21:56

Не знам типа, никад нисам цуо за њега али на прву сам закљуцио да је болестан. Ако зели рат нека му у куци буде. Реално, ситуација није завидна, и сваста мозе да се роди из овог, поготово ако додик (Намјерно нецу да написем његово име са великим словом, јер то не заслузује) настави са својом политиком самосталне Републике Српске. Десавања у Федерацији, да ли имала политицку позадину или не, кренула су од мирних демонстрација, по до сукоба. Мозда неком и одговара ова ситуација да прикупи политицке поене за наредне изборе. Наравно алудирам на додика, с обзиром да му се љуља тло под ногама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

09.02.2014 21:40

завади па владај

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

09.02.2014 22:37

Неко це теби дати да заратис неце народ заратити него це се окренути сви против ратних И после-ратних богатаса И корумпираних политицара достаје висе залудјивање народа о независности И терористима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.02.2014 15:01

Неки би да послије њих буде потоп. Накрали су се толико да имају гро некретнина по Србији и другим земљама па им сад чак и рат одговара. Није народ више тако блесав. Провидан си Васићу и ти и шеф ти!! Одговараћете српском народу за све што сте учинили!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко 2

09.02.2014 21:06

Стварно неспретно одабрано од стране ртвбн. Толико увреда у једном тексту на рацун једног народа, од медија који зели бити један од водецих у дрзави,је висе него срамотно. Незнам са цим вас је задузио дотицни гос. па сте објавили његов блог,али васи гледаоци и слусаоци Босњаци сигурно су јако разоцарани. са постовањем Д. Атиц Енгвеј Копенхаген, Данмарк пс. Нисам сигуран да це те смјети објавити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

10.02.2014 07:27

Ја вечег интелектуалца у Републици Српској нисам видио, која само инТЕЛЕгенција избија из његових текстова, да би сваки коментар био глуп. Живио-ла извршна секретар-ица СНСД Васић-ка. Са таквом интелигенцијом Република Српска не треба да брине за своју будучност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

09.02.2014 22:01

БН каква је ово цензура. Објвљујете текст овог манијака а нас цензурисете. Понављам дабогда био рат сваком у куци био ко размисљао као овај мајмун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

09.02.2014 21:58

Види овако. Ја схватам да си сјебан Рајкане али ако се већ дрогираш немој гледати на цијену јер тај од кога сада узимаш роби ти нештоо опасно ваља и под хитно га мијењај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

09.02.2014 21:42

Шта глуми овај Рајко, опет безуспјешно имитира покојног Тијанића.Стварно си јадан Рајко Васићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

09.02.2014 21:42

БИСЕР НАД БИСЕРИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

09.02.2014 21:21

Рајко јесте преливода али ово је добро написао.Криза је била и бице је а Срби сада теба да буду јако модри. Овако је поцео онај рат исто радницким немирима

ОДГОВОРИТЕ
Name

хрвоје

09.02.2014 20:17

прича ти пије воде не разумије те онај који није озбиљне књиге прочито

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

09.02.2014 20:10

Не лаје куца ради села него ради себе (и својих). Мало рата и све легне. Никад нико није истраживао и судио ономе што се дешавало прије рата. Увијек је суђено само онима који су зло направили у рату и криминалу послије рата. Није искључено да политичари (зна се који) и криминалци договоре мали рат и све Документе попале. Богатство остане а нико ни зашта не одговара. Још побијегну вани ради "идеолошког неслагања". Васић само најављује ову могућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста

09.02.2014 21:01

Доста висе. Нико не прица о економији. Политицари опаметите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

09.02.2014 21:03

Додику би пасо рат само да га затвор небуде цеко..

ОДГОВОРИТЕ
Name

антирасиста

09.02.2014 20:58

Лик је расиста сто је превисе превисе је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

09.02.2014 20:51

Сацувај ме Бозе од католицке и исламске љубави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 20:44

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

схултз

09.02.2014 20:29

Истинито у потпуности...али забрињава ме та Гебелсовска реторика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.02.2014 20:16

Све си у праву Рајко,опрез за нас Србе на овом простору увијек мора бити присутан јер нас окружује мрака од људи!Даће Бог опрез,живјела Српска и народ Српски !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

09.02.2014 20:04

Док сам ја био на Зепи ти си се вртио по канцеларијама и гањао зене.Твој сеф продавао цигаре.Нека васи синови иду сад негдје под букву.Ти имас у глави рат,болесни цовјеце!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 19:56

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

09.02.2014 19:56

Људи,Народе,Другови па сви ми смо у истој сутоацији!!!Нема посла,нема хљеба,нема искрених Политицара.Ако неце народ да се цува медјусобно,ко це онда???Странци нам нису срецу доњели,ако нецемо заједно Најебали смо,и то ПОШТЕНО!!!Толико од Мене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

09.02.2014 19:54

Сутра сви у бањалуку скидамо бас ове сто зеле рат

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јупи

09.02.2014 19:42

Ја будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

09.02.2014 19:44

Е мој дејане волио би и ја да је луд,али није

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тв

09.02.2014 19:47

Колико новинар треба бити малоуман да објави овакав текст ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супља

09.02.2014 18:31

Рат је само ако народ буде слусао такве ко сто си ти који настављају са ратнохускацком реториком и мрзњом према другом или другацијем. Нормалан цовјек када процита твој текст види да твоја мрзња према другом превазилази границе љубави према свом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејан

09.02.2014 18:14

Јел овај цовјек луд или се само прави?

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

09.02.2014 18:17

Не волим те Рајко али у свему си у праву,и ја мислим да це бити рата јос,ако ниста онда сукоби сирих размјера јер та муслиманија нема гдје стати у историју а воде ју лудаци и фанатици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејад

11.02.2014 08:05

Е мој Рајко , лако је бити будалаи позивати народ у рат , коме је до тога , овај народ је гладан, контејнер не позна нацију , него гладна уста и зато мислим да таквима као што си ти није мјесто у овој држави. Иди из ње и остави народ ове државе да се носи са проблемима који их притишћу,твоја реторика и твој рјечник показују колико си одгојен и како одгајаш своју дјецу и зато пусти нас коме нација није битна него ко је добар или лош да ми сами оцјенима и учимо нашу дјецу миру и толеранцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нака

11.02.2014 19:54

Ево ко тражи и жуди за ратом..... управо овај (рајко васиц) не могу му име и презиме написати великим словом....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

11.02.2014 19:41

Овај је тотално одлијепио!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

луди Милојко

11.02.2014 16:32

Ја луд ал ти си јос лудји, перверзан и ненацитан.Хускајте нек вам сиротиња ратује а ви опет бјезите ( јер имате довољно) па се опет вратите кад се смири.Треба вас све смјенити. Све сте нам распродали, нити имамо посла нити прихода. Скола имамо понајвисе али и том дипломом на крају моземо само обрисати неку ствар. Да вас плацамо по уцинку били би иста сиротиња као и ми и многи би побјегли од политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 16:02

Прије или касније, овдје ће опез доћи до сукоба. То је неминовност јер је рат завршио без побједника а можда и није ни завршио него је само привремено заустављен. Историја нас учи да на Балкану сваких 30 до 50 година додје до рата. Већ је прошло двадесет од прошлог...отворите очи, не будите наивни. Рат нико нормалан не жели али се он ипак деси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОМА

11.02.2014 13:32

Цовек је у праву 100% ! Рецник му је огорценог цовека! Нисам ја ни против једне нације док не поцне да руси све пред собом зарад САМО своје "користи". Ту цак нема ни користи вец само стете! Цовек треба да је луд да не види да када народ трази хлеба, политика ратних хускаца одмах ступа на сцену! Зар није довољно искуство деведесетих? Искуство користе ратни профитерии, а народ и даље овца за сисање! Ако социјална и економска политика није добра, треба је мењати али то не знаци русити град, јер це то ОПЕТ платити ГРАДЈАНИ, опет они који су русили и остали ! Ако није добро ономе сто се моли Алаху није добро ни оном сто се моли Богу ! Каква је разлика у зивотним потребама? Никаква! Зато памет у главу! Српска би требало да буде у федерацији са Србијом јер је то природни след једног народа. О томе народ српски нека мирно на референдуму одлуци. Политицари треба само да слусају свој народ, а не обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

16.04.2024 06:39

Е мој рајко не излази ти к...ц из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

билли

10.02.2014 20:53

Бјези Рајко иде пола милиона турака мудзахедини на сваком цоску вребају јесил видио како балије пале владу у техерану код басцарсије ј....м те болесна ти си цовјек болестан и твој сеф ронхил и он се тако изразава како само тепа господину Трисицу преко телефона па цијели свијет је цуо то од једног назови пресједника вама свим политицарима би одговаро рат било у Федерацији или у Републици Српској ваљда це доци нека паметна глава да вас растури и одузме сто сте отели од народа и да вас стави гдје и припадате иза каквих дебелих ресетки ако има Бога доце и тај дан близу је октобар...Поздрав свим људима добро намјерним и ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.02.2014 23:53

Молим редакцију БНа да објави број на који моземо послати новац за лијецење овог психопате.Засто овај цовјек неце ни слова да написе о пљацкама у здравству,бирцу,рафинеријама,зељезницама,сумама...?Овај јадник је главни организатор отровне пропаганде владајуце олигархије који покусава изазивањем страха скренути пазњу народа са стварних непријатеља РСа те безобразних пљацки народних добара које су изведене у резији великог водје и његових кумова.Ниста вас неце спасити од заслузене робије,дзаба бељезгас

ОДГОВОРИТЕ
Name

едо

10.02.2014 19:25

Протв кога цес ратовати? Нема нас у ФБиХ који то хоће. Одосмо у Њемачку:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 18:02

Пустимо Рајка са његовом породицом, пријатељима истомисљеницима да стане на црту отоманском империјализму па цасно показе српском роду како се зивотом брани српство и како је спреман да се зртвује за своје унуке и насе боље сутра, хм.... ал ме он подсјеца на неке друге који у рату заволисе нафту, цигарете, разну сверцовану робу и то све у име цасне им православне вијере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малена

10.02.2014 17:52

Ја не знам засто бацата мрзњу измедју Босњака и Срба и Хрвата,,народ наиван па ове политицаре слуса ста прицају,,доста је нама рата било,,најбоље би било њима да оставке поднесу доста суу крали од јадног народа..треба се власт да промјении и народ треба да узме у своје руке власт на лијеп и културан нацин а не политицарии доста сте узимали од нас..

ОДГОВОРИТЕ
Name

н

10.02.2014 17:22

Ја будале цовијека!!! Слободно Рајко пуска знас гдје ти је па озези по Федерацији ако имас храбрости. Да и то видм од СНСД-еовца. Ко це то ици ратоват за српски народ Додо ова Цвијановицка, Црногорац или хехехехе мозда Мајкицка.хехехеххехехехехехехехехеххе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

10.02.2014 16:44

Паника их ухватила, ускоро це пасти па цемо конацно да видимо како су отимали и колико, у ста су паре тросене...само ти потпируј медјуетницке сукобе јер цес на крају одговатари због оваквих идеја....није народ висе стока да их муљате стално на ове фазоне...ГЛАДНИ СМО, ХОЦЕМО ПОСО, ХОЦЕМО ДА НАМ ДЈЕЦА ЗИВЕ НОРМАЛНО, ХОЦЕМО БУДУЦНОСТ, ХОЦЕМО РАВНОПРАВНОСТ, ХОЦУ И ЈА ДИЈЕТЕ ДА ЗАПОСЛИМ У ДРЗАВНУ УПРАВУ И ДА ИМА 2000 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Православац

10.02.2014 16:29

Мени није јасно како их више није срамота да се позивају на национализам и рат, па та прича би код нормалних људи давно требала бити прочитана. Васићу и ти и сви твоји шефови и колеге политичари има да одговарате и пред Богом и пред народом за све што сте нам направили. Не позивај се на рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УКЉУЦИ МОЗАК

10.02.2014 16:14

ЦОВИЈЕК ЈЕ СВЕ У ПРАВУ СРБИ ОПРЕЗНО И СМИРЕНО ПОСМАТРАЈТЕ СИТУАЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

будала и кривих дрва...

10.02.2014 16:02

јбг Васицу тек си сад сконтао како се у рату мозе обогатити... код тебе је она "да ми је ова памет била онда "

ОДГОВОРИТЕ
Name

градацац

10.02.2014 15:25

Има таквих јос по цитавој босни какав је васиц медју свим народима само да се они одрзе у врху,узели су све дрзавно јос да узму приватно сто је народ једва стеко и оста њима оба ентитета ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

10.02.2014 11:05

Никада ми неће бити јасно како то да на рат позивају и о рату говоре они који не би ни узели пушку, а како се они којима рат ни на памет не пада лате пушке послије оваквих идиотских излива отвореног лудила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

10.02.2014 10:59

Васицу, у куци ти дабогда рат био, кад га призивас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

10.02.2014 15:15

РАЈКО ЈЕ УВИЈЕК БИО БУДАЛА - И ОСТАО

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

10.02.2014 10:49

На залост, мислим да је у праву, мада га никад нисам симпатисао.Турци се буне у Коњевиц Пољу, у Федерацији носе мајице с ликом Орица, Лагумдзија окривљује на перфидан нацин Републику Српску, а на све то долази изјава Инцка да це стране трупе интервенисати ако се стање буде погорсавало. Овим кратког памцења поруцујем да се мало врате на поцетак посљедње деценије 20.вијека па нека се сјете како је поцео рат. Цисто сумњам да онај сто се јуце дерао испред Опстине нема ста да једе. Ако толико волите турке(намјерно малим) идите у Федерацију па тамо с њима палите и русите, а Бијељину и Републику Српску оставите на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

10.02.2014 10:48

Каква будалетина! Ви би из СНСД да и рат изазовете само да не одговарате за лоповлук који сте направили. Нема ти од тога Рајкане ниста. Јасно је нама да би рат одговарао лопузама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

10.02.2014 10:27

БН је ипак Телевизија која има неки углед. Што овом неписменом човјеку дајете толики медијски простор. Његови текстови су одраз крајњег сељаклука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 10:22

Понос је једно и треба га имати, али ово је ку....е да будем прост, поготово од људи сумљивог морала и о цијој прослости би требало добро промислити и многи таквог језицког изразавања су нас у прослости костали зивота, изгнанства, патњи, љутских трагедија итд. глава слузи за мисао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

10.02.2014 09:46

Цовјек није расиста,само подсјеца Србе на крваву историју са Османлијама и Аустријом.И то Аустријом коју Инцко хоце поново да доведе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

10.02.2014 09:37

Ако је тако како написа Рајкан,онда је вријеме да поново задужи оне лопате и крампе што је раздужио по завршетку прошлог рата.Не знам шта ће му шеф урадити.Богатства много на све стране.Ни сам не зна где шта има.Како га сачувати? А народ није битан.Ја и нико мој ратовати нећу.Ви сте ми згадили сваку помисао на то,својим лоповлуком и нечовјештвом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

10.02.2014 09:56

И ОВО је било извршни секретар СНСД-а. Људи, јесу ли вам сад ствари јасније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:46

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквих права. Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса. Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега. Обицан цовјек хоце само да има гдје радити да презиви себе и породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:45

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквиправа.Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса.Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега.Обицан цовјек хоце само да има гдје радит да презиви себе И породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дик

10.02.2014 08:26

Ја сам тебе Васицу поцео цитати, медјутим ти показујес елементарну неписменост, ти цовјеце ниси писмен, а кад неко није писмен, онда он нема ста реци смислено и паметно. Залосно да таква необразована сподоба и наказа какав си ти, добије мјесто да било гдје писе. Разумијем писмене цетнике, с њима се и мозе и дебатирати, али ти си говно неписмено са којим се не мозе ни дебатирати јер је неписмен, затуцан и глуп. Стварно срамота да овакви добију простора на једној ТВ wеб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоле

10.02.2014 08:20

Овакве треба у затвор или на успављивање скупа са Додиком, Милицом и свим осталим смећем које трује ову државу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 06:45

е ако су нам ово интелектуалци,нама србима це збиља бити теско било ста направити,увазавајуци озбиљност времена али језк и нацин изразавања је несто испод сваког нивоа, мацем се ниста не ријесава и сијањем зле крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

10.02.2014 06:44

СНСД-у би одговарао рат зато сто су опљацкали Српску и рат би прикрио лоповук, а они би сви први побјегли ван граница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сакал

10.02.2014 20:10

Е, јесмо ми Срби глупи. Питајте све ове бандите који данима прицају о рату гдје су њихова дјеца, гдје се сколују , гдје су им покуповали станове, гдје љетују, каква кола возе и хоце ли доци да узму пуску да бране своју земљу. А сви ви који се дивите оваквим патриотама, исти сједите код куце и немате одакле да дате дјетету дзепарац, да га посаљете на екскурзију и сл. А сутра цете га послати у рат да изгуби главу, да сацува СРПСКУ земљу, да је и даље воде људи који це да гасе привреду и пуне своје дзепове. А МИ ЦЕМО ДА БУДЕМО СРЕТНИ, АКО НАМ БУДЕ РАДИЛА НАРОДНА КУХИЊА....!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

10.02.2014 05:12

Васицу нема будала за рат не призивај дјаволе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упомоц

10.02.2014 05:42

Хеј моји земљаци сто вас људи дрзе са нацонализмом у руци. Нема се висе ста јести а овај би да ратује мора да му је зао сто он није у прослом добио надимак ронхил

ОДГОВОРИТЕ
Name

хифо

11.02.2014 18:09

Рајко, Рајко, несташко мали, опет си прескочио терапију и видиш шта ти се дешава....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

10.02.2014 01:42

Све је у праву, погледајте само захтјеве, протестаната и све це Вам бити јасно...Сад је као стало муслиманима до нас, ма дајте, ако хоцете палите све васе тамо, нас Србе не дирајте, ако се нама буде протестовало, протестовацемо одвојено од вас и главни захтјев це бит да РЕПУБЛИКА СРПСКА буде самостална. Ово Вам говори Србин из Републике Српске који је незапослен, ал је ипак поносан на своју дрзаву Републику Српску. Људи отворите оци неце нам нико други помоц поготово не муслимани, само нас коце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хапа Хапиц

10.02.2014 23:11

Рајко изгледа заборавио да ово није 1992 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.02.2014 01:08

У нормалној дрзави овом би се судило због говора мрзње и ратно-хускацке реторике. Мозда би му једина олаксавајуца околност била јер би на суду видјели да се ради о будали. Назалост и такви добивају прилику да јавно објављују своје идиотарије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

10.02.2014 01:02

Ала си паметан најписменији човјек у Републици Српској, што не ћутиш бруко и срамото баш си посве пролупао. Ста си говорио прије пар мјесеци ти се бринеш за народ и Републици Српској зато и јесмо догурали довде. Кад год вам је густо позивате се на одбрану, све велики борци, почев од пресједника па надаље сад вам се придружио и Пантелија. Много сте јаки. Покупите се и идите то је решење и у затворе, а неки у болнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сињдјелиц

09.02.2014 22:28

Браво Васицу за ово запазање, ове бу... сто коментарису као они сви сто су остали и поверовали потурицама пунили су логоре није то било давно да се заборави будимо слозни никакве протесте не дозволити. Опрез брацо срби никакво изненадење

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

09.02.2014 22:24

Прослог рата нисам могао ратоват имао сам курје око на десној нози, у овом новом Рајковом рату.. нецу моци добио сам и на љеву ногу :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дистрикт9

09.02.2014 21:56

Не знам типа, никад нисам цуо за њега али на прву сам закљуцио да је болестан. Ако зели рат нека му у куци буде. Реално, ситуација није завидна, и сваста мозе да се роди из овог, поготово ако додик (Намјерно нецу да написем његово име са великим словом, јер то не заслузује) настави са својом политиком самосталне Републике Српске. Десавања у Федерацији, да ли имала политицку позадину или не, кренула су од мирних демонстрација, по до сукоба. Мозда неком и одговара ова ситуација да прикупи политицке поене за наредне изборе. Наравно алудирам на додика, с обзиром да му се љуља тло под ногама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

09.02.2014 21:40

завади па владај

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

09.02.2014 22:37

Неко це теби дати да заратис неце народ заратити него це се окренути сви против ратних И после-ратних богатаса И корумпираних политицара достаје висе залудјивање народа о независности И терористима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.02.2014 15:01

Неки би да послије њих буде потоп. Накрали су се толико да имају гро некретнина по Србији и другим земљама па им сад чак и рат одговара. Није народ више тако блесав. Провидан си Васићу и ти и шеф ти!! Одговараћете српском народу за све што сте учинили!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко 2

09.02.2014 21:06

Стварно неспретно одабрано од стране ртвбн. Толико увреда у једном тексту на рацун једног народа, од медија који зели бити један од водецих у дрзави,је висе него срамотно. Незнам са цим вас је задузио дотицни гос. па сте објавили његов блог,али васи гледаоци и слусаоци Босњаци сигурно су јако разоцарани. са постовањем Д. Атиц Енгвеј Копенхаген, Данмарк пс. Нисам сигуран да це те смјети објавити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

10.02.2014 07:27

Ја вечег интелектуалца у Републици Српској нисам видио, која само инТЕЛЕгенција избија из његових текстова, да би сваки коментар био глуп. Живио-ла извршна секретар-ица СНСД Васић-ка. Са таквом интелигенцијом Република Српска не треба да брине за своју будучност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

09.02.2014 22:01

БН каква је ово цензура. Објвљујете текст овог манијака а нас цензурисете. Понављам дабогда био рат сваком у куци био ко размисљао као овај мајмун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

09.02.2014 21:58

Види овако. Ја схватам да си сјебан Рајкане али ако се већ дрогираш немој гледати на цијену јер тај од кога сада узимаш роби ти нештоо опасно ваља и под хитно га мијењај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

09.02.2014 21:42

Шта глуми овај Рајко, опет безуспјешно имитира покојног Тијанића.Стварно си јадан Рајко Васићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

09.02.2014 21:42

БИСЕР НАД БИСЕРИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

09.02.2014 21:21

Рајко јесте преливода али ово је добро написао.Криза је била и бице је а Срби сада теба да буду јако модри. Овако је поцео онај рат исто радницким немирима

ОДГОВОРИТЕ
Name

хрвоје

09.02.2014 20:17

прича ти пије воде не разумије те онај који није озбиљне књиге прочито

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

09.02.2014 20:10

Не лаје куца ради села него ради себе (и својих). Мало рата и све легне. Никад нико није истраживао и судио ономе што се дешавало прије рата. Увијек је суђено само онима који су зло направили у рату и криминалу послије рата. Није искључено да политичари (зна се који) и криминалци договоре мали рат и све Документе попале. Богатство остане а нико ни зашта не одговара. Још побијегну вани ради "идеолошког неслагања". Васић само најављује ову могућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста

09.02.2014 21:01

Доста висе. Нико не прица о економији. Политицари опаметите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

09.02.2014 21:03

Додику би пасо рат само да га затвор небуде цеко..

ОДГОВОРИТЕ
Name

антирасиста

09.02.2014 20:58

Лик је расиста сто је превисе превисе је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

09.02.2014 20:51

Сацувај ме Бозе од католицке и исламске љубави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 20:44

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

схултз

09.02.2014 20:29

Истинито у потпуности...али забрињава ме та Гебелсовска реторика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.02.2014 20:16

Све си у праву Рајко,опрез за нас Србе на овом простору увијек мора бити присутан јер нас окружује мрака од људи!Даће Бог опрез,живјела Српска и народ Српски !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

09.02.2014 20:04

Док сам ја био на Зепи ти си се вртио по канцеларијама и гањао зене.Твој сеф продавао цигаре.Нека васи синови иду сад негдје под букву.Ти имас у глави рат,болесни цовјеце!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 19:56

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

09.02.2014 19:56

Људи,Народе,Другови па сви ми смо у истој сутоацији!!!Нема посла,нема хљеба,нема искрених Политицара.Ако неце народ да се цува медјусобно,ко це онда???Странци нам нису срецу доњели,ако нецемо заједно Најебали смо,и то ПОШТЕНО!!!Толико од Мене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

09.02.2014 19:54

Сутра сви у бањалуку скидамо бас ове сто зеле рат

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јупи

09.02.2014 19:42

Ја будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

09.02.2014 19:44

Е мој дејане волио би и ја да је луд,али није

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тв

09.02.2014 19:47

Колико новинар треба бити малоуман да објави овакав текст ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супља

09.02.2014 18:31

Рат је само ако народ буде слусао такве ко сто си ти који настављају са ратнохускацком реториком и мрзњом према другом или другацијем. Нормалан цовјек када процита твој текст види да твоја мрзња према другом превазилази границе љубави према свом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејан

09.02.2014 18:14

Јел овај цовјек луд или се само прави?

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

09.02.2014 18:17

Не волим те Рајко али у свему си у праву,и ја мислим да це бити рата јос,ако ниста онда сукоби сирих размјера јер та муслиманија нема гдје стати у историју а воде ју лудаци и фанатици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејад

11.02.2014 08:05

Е мој Рајко , лако је бити будалаи позивати народ у рат , коме је до тога , овај народ је гладан, контејнер не позна нацију , него гладна уста и зато мислим да таквима као што си ти није мјесто у овој држави. Иди из ње и остави народ ове државе да се носи са проблемима који их притишћу,твоја реторика и твој рјечник показују колико си одгојен и како одгајаш своју дјецу и зато пусти нас коме нација није битна него ко је добар или лош да ми сами оцјенима и учимо нашу дјецу миру и толеранцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нака

11.02.2014 19:54

Ево ко тражи и жуди за ратом..... управо овај (рајко васиц) не могу му име и презиме написати великим словом....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

11.02.2014 19:41

Овај је тотално одлијепио!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

луди Милојко

11.02.2014 16:32

Ја луд ал ти си јос лудји, перверзан и ненацитан.Хускајте нек вам сиротиња ратује а ви опет бјезите ( јер имате довољно) па се опет вратите кад се смири.Треба вас све смјенити. Све сте нам распродали, нити имамо посла нити прихода. Скола имамо понајвисе али и том дипломом на крају моземо само обрисати неку ствар. Да вас плацамо по уцинку били би иста сиротиња као и ми и многи би побјегли од политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 16:02

Прије или касније, овдје ће опез доћи до сукоба. То је неминовност јер је рат завршио без побједника а можда и није ни завршио него је само привремено заустављен. Историја нас учи да на Балкану сваких 30 до 50 година додје до рата. Већ је прошло двадесет од прошлог...отворите очи, не будите наивни. Рат нико нормалан не жели али се он ипак деси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОМА

11.02.2014 13:32

Цовек је у праву 100% ! Рецник му је огорценог цовека! Нисам ја ни против једне нације док не поцне да руси све пред собом зарад САМО своје "користи". Ту цак нема ни користи вец само стете! Цовек треба да је луд да не види да када народ трази хлеба, политика ратних хускаца одмах ступа на сцену! Зар није довољно искуство деведесетих? Искуство користе ратни профитерии, а народ и даље овца за сисање! Ако социјална и економска политика није добра, треба је мењати али то не знаци русити град, јер це то ОПЕТ платити ГРАДЈАНИ, опет они који су русили и остали ! Ако није добро ономе сто се моли Алаху није добро ни оном сто се моли Богу ! Каква је разлика у зивотним потребама? Никаква! Зато памет у главу! Српска би требало да буде у федерацији са Србијом јер је то природни след једног народа. О томе народ српски нека мирно на референдуму одлуци. Политицари треба само да слусају свој народ, а не обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

16.04.2024 06:39

Е мој рајко не излази ти к...ц из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

билли

10.02.2014 20:53

Бјези Рајко иде пола милиона турака мудзахедини на сваком цоску вребају јесил видио како балије пале владу у техерану код басцарсије ј....м те болесна ти си цовјек болестан и твој сеф ронхил и он се тако изразава како само тепа господину Трисицу преко телефона па цијели свијет је цуо то од једног назови пресједника вама свим политицарима би одговаро рат било у Федерацији или у Републици Српској ваљда це доци нека паметна глава да вас растури и одузме сто сте отели од народа и да вас стави гдје и припадате иза каквих дебелих ресетки ако има Бога доце и тај дан близу је октобар...Поздрав свим људима добро намјерним и ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.02.2014 23:53

Молим редакцију БНа да објави број на који моземо послати новац за лијецење овог психопате.Засто овај цовјек неце ни слова да написе о пљацкама у здравству,бирцу,рафинеријама,зељезницама,сумама...?Овај јадник је главни организатор отровне пропаганде владајуце олигархије који покусава изазивањем страха скренути пазњу народа са стварних непријатеља РСа те безобразних пљацки народних добара које су изведене у резији великог водје и његових кумова.Ниста вас неце спасити од заслузене робије,дзаба бељезгас

ОДГОВОРИТЕ
Name

едо

10.02.2014 19:25

Протв кога цес ратовати? Нема нас у ФБиХ који то хоће. Одосмо у Њемачку:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 18:02

Пустимо Рајка са његовом породицом, пријатељима истомисљеницима да стане на црту отоманском империјализму па цасно показе српском роду како се зивотом брани српство и како је спреман да се зртвује за своје унуке и насе боље сутра, хм.... ал ме он подсјеца на неке друге који у рату заволисе нафту, цигарете, разну сверцовану робу и то све у име цасне им православне вијере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малена

10.02.2014 17:52

Ја не знам засто бацата мрзњу измедју Босњака и Срба и Хрвата,,народ наиван па ове политицаре слуса ста прицају,,доста је нама рата било,,најбоље би било њима да оставке поднесу доста суу крали од јадног народа..треба се власт да промјении и народ треба да узме у своје руке власт на лијеп и културан нацин а не политицарии доста сте узимали од нас..

ОДГОВОРИТЕ
Name

н

10.02.2014 17:22

Ја будале цовијека!!! Слободно Рајко пуска знас гдје ти је па озези по Федерацији ако имас храбрости. Да и то видм од СНСД-еовца. Ко це то ици ратоват за српски народ Додо ова Цвијановицка, Црногорац или хехехехе мозда Мајкицка.хехехеххехехехехехехехехеххе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

10.02.2014 16:44

Паника их ухватила, ускоро це пасти па цемо конацно да видимо како су отимали и колико, у ста су паре тросене...само ти потпируј медјуетницке сукобе јер цес на крају одговатари због оваквих идеја....није народ висе стока да их муљате стално на ове фазоне...ГЛАДНИ СМО, ХОЦЕМО ПОСО, ХОЦЕМО ДА НАМ ДЈЕЦА ЗИВЕ НОРМАЛНО, ХОЦЕМО БУДУЦНОСТ, ХОЦЕМО РАВНОПРАВНОСТ, ХОЦУ И ЈА ДИЈЕТЕ ДА ЗАПОСЛИМ У ДРЗАВНУ УПРАВУ И ДА ИМА 2000 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Православац

10.02.2014 16:29

Мени није јасно како их више није срамота да се позивају на национализам и рат, па та прича би код нормалних људи давно требала бити прочитана. Васићу и ти и сви твоји шефови и колеге политичари има да одговарате и пред Богом и пред народом за све што сте нам направили. Не позивај се на рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УКЉУЦИ МОЗАК

10.02.2014 16:14

ЦОВИЈЕК ЈЕ СВЕ У ПРАВУ СРБИ ОПРЕЗНО И СМИРЕНО ПОСМАТРАЈТЕ СИТУАЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

будала и кривих дрва...

10.02.2014 16:02

јбг Васицу тек си сад сконтао како се у рату мозе обогатити... код тебе је она "да ми је ова памет била онда "

ОДГОВОРИТЕ
Name

градацац

10.02.2014 15:25

Има таквих јос по цитавој босни какав је васиц медју свим народима само да се они одрзе у врху,узели су све дрзавно јос да узму приватно сто је народ једва стеко и оста њима оба ентитета ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

10.02.2014 11:05

Никада ми неће бити јасно како то да на рат позивају и о рату говоре они који не би ни узели пушку, а како се они којима рат ни на памет не пада лате пушке послије оваквих идиотских излива отвореног лудила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

10.02.2014 10:59

Васицу, у куци ти дабогда рат био, кад га призивас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

10.02.2014 15:15

РАЈКО ЈЕ УВИЈЕК БИО БУДАЛА - И ОСТАО

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

10.02.2014 10:49

На залост, мислим да је у праву, мада га никад нисам симпатисао.Турци се буне у Коњевиц Пољу, у Федерацији носе мајице с ликом Орица, Лагумдзија окривљује на перфидан нацин Републику Српску, а на све то долази изјава Инцка да це стране трупе интервенисати ако се стање буде погорсавало. Овим кратког памцења поруцујем да се мало врате на поцетак посљедње деценије 20.вијека па нека се сјете како је поцео рат. Цисто сумњам да онај сто се јуце дерао испред Опстине нема ста да једе. Ако толико волите турке(намјерно малим) идите у Федерацију па тамо с њима палите и русите, а Бијељину и Републику Српску оставите на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

10.02.2014 10:48

Каква будалетина! Ви би из СНСД да и рат изазовете само да не одговарате за лоповлук који сте направили. Нема ти од тога Рајкане ниста. Јасно је нама да би рат одговарао лопузама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

10.02.2014 10:27

БН је ипак Телевизија која има неки углед. Што овом неписменом човјеку дајете толики медијски простор. Његови текстови су одраз крајњег сељаклука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 10:22

Понос је једно и треба га имати, али ово је ку....е да будем прост, поготово од људи сумљивог морала и о цијој прослости би требало добро промислити и многи таквог језицког изразавања су нас у прослости костали зивота, изгнанства, патњи, љутских трагедија итд. глава слузи за мисао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

10.02.2014 09:46

Цовјек није расиста,само подсјеца Србе на крваву историју са Османлијама и Аустријом.И то Аустријом коју Инцко хоце поново да доведе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

10.02.2014 09:37

Ако је тако како написа Рајкан,онда је вријеме да поново задужи оне лопате и крампе што је раздужио по завршетку прошлог рата.Не знам шта ће му шеф урадити.Богатства много на све стране.Ни сам не зна где шта има.Како га сачувати? А народ није битан.Ја и нико мој ратовати нећу.Ви сте ми згадили сваку помисао на то,својим лоповлуком и нечовјештвом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

10.02.2014 09:56

И ОВО је било извршни секретар СНСД-а. Људи, јесу ли вам сад ствари јасније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:46

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквих права. Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса. Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега. Обицан цовјек хоце само да има гдје радити да презиви себе и породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:45

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквиправа.Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса.Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега.Обицан цовјек хоце само да има гдје радит да презиви себе И породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дик

10.02.2014 08:26

Ја сам тебе Васицу поцео цитати, медјутим ти показујес елементарну неписменост, ти цовјеце ниси писмен, а кад неко није писмен, онда он нема ста реци смислено и паметно. Залосно да таква необразована сподоба и наказа какав си ти, добије мјесто да било гдје писе. Разумијем писмене цетнике, с њима се и мозе и дебатирати, али ти си говно неписмено са којим се не мозе ни дебатирати јер је неписмен, затуцан и глуп. Стварно срамота да овакви добију простора на једној ТВ wеб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоле

10.02.2014 08:20

Овакве треба у затвор или на успављивање скупа са Додиком, Милицом и свим осталим смећем које трује ову државу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 06:45

е ако су нам ово интелектуалци,нама србима це збиља бити теско било ста направити,увазавајуци озбиљност времена али језк и нацин изразавања је несто испод сваког нивоа, мацем се ниста не ријесава и сијањем зле крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

10.02.2014 06:44

СНСД-у би одговарао рат зато сто су опљацкали Српску и рат би прикрио лоповук, а они би сви први побјегли ван граница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сакал

10.02.2014 20:10

Е, јесмо ми Срби глупи. Питајте све ове бандите који данима прицају о рату гдје су њихова дјеца, гдје се сколују , гдје су им покуповали станове, гдје љетују, каква кола возе и хоце ли доци да узму пуску да бране своју земљу. А сви ви који се дивите оваквим патриотама, исти сједите код куце и немате одакле да дате дјетету дзепарац, да га посаљете на екскурзију и сл. А сутра цете га послати у рат да изгуби главу, да сацува СРПСКУ земљу, да је и даље воде људи који це да гасе привреду и пуне своје дзепове. А МИ ЦЕМО ДА БУДЕМО СРЕТНИ, АКО НАМ БУДЕ РАДИЛА НАРОДНА КУХИЊА....!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

10.02.2014 05:12

Васицу нема будала за рат не призивај дјаволе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упомоц

10.02.2014 05:42

Хеј моји земљаци сто вас људи дрзе са нацонализмом у руци. Нема се висе ста јести а овај би да ратује мора да му је зао сто он није у прослом добио надимак ронхил

ОДГОВОРИТЕ
Name

хифо

11.02.2014 18:09

Рајко, Рајко, несташко мали, опет си прескочио терапију и видиш шта ти се дешава....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

10.02.2014 01:42

Све је у праву, погледајте само захтјеве, протестаната и све це Вам бити јасно...Сад је као стало муслиманима до нас, ма дајте, ако хоцете палите све васе тамо, нас Србе не дирајте, ако се нама буде протестовало, протестовацемо одвојено од вас и главни захтјев це бит да РЕПУБЛИКА СРПСКА буде самостална. Ово Вам говори Србин из Републике Српске који је незапослен, ал је ипак поносан на своју дрзаву Републику Српску. Људи отворите оци неце нам нико други помоц поготово не муслимани, само нас коце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хапа Хапиц

10.02.2014 23:11

Рајко изгледа заборавио да ово није 1992 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.02.2014 01:08

У нормалној дрзави овом би се судило због говора мрзње и ратно-хускацке реторике. Мозда би му једина олаксавајуца околност била јер би на суду видјели да се ради о будали. Назалост и такви добивају прилику да јавно објављују своје идиотарије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

10.02.2014 01:02

Ала си паметан најписменији човјек у Републици Српској, што не ћутиш бруко и срамото баш си посве пролупао. Ста си говорио прије пар мјесеци ти се бринеш за народ и Републици Српској зато и јесмо догурали довде. Кад год вам је густо позивате се на одбрану, све велики борци, почев од пресједника па надаље сад вам се придружио и Пантелија. Много сте јаки. Покупите се и идите то је решење и у затворе, а неки у болнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сињдјелиц

09.02.2014 22:28

Браво Васицу за ово запазање, ове бу... сто коментарису као они сви сто су остали и поверовали потурицама пунили су логоре није то било давно да се заборави будимо слозни никакве протесте не дозволити. Опрез брацо срби никакво изненадење

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

09.02.2014 22:24

Прослог рата нисам могао ратоват имао сам курје око на десној нози, у овом новом Рајковом рату.. нецу моци добио сам и на љеву ногу :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дистрикт9

09.02.2014 21:56

Не знам типа, никад нисам цуо за њега али на прву сам закљуцио да је болестан. Ако зели рат нека му у куци буде. Реално, ситуација није завидна, и сваста мозе да се роди из овог, поготово ако додик (Намјерно нецу да написем његово име са великим словом, јер то не заслузује) настави са својом политиком самосталне Републике Српске. Десавања у Федерацији, да ли имала политицку позадину или не, кренула су од мирних демонстрација, по до сукоба. Мозда неком и одговара ова ситуација да прикупи политицке поене за наредне изборе. Наравно алудирам на додика, с обзиром да му се љуља тло под ногама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

09.02.2014 21:40

завади па владај

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

09.02.2014 22:37

Неко це теби дати да заратис неце народ заратити него це се окренути сви против ратних И после-ратних богатаса И корумпираних политицара достаје висе залудјивање народа о независности И терористима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.02.2014 15:01

Неки би да послије њих буде потоп. Накрали су се толико да имају гро некретнина по Србији и другим земљама па им сад чак и рат одговара. Није народ више тако блесав. Провидан си Васићу и ти и шеф ти!! Одговараћете српском народу за све што сте учинили!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко 2

09.02.2014 21:06

Стварно неспретно одабрано од стране ртвбн. Толико увреда у једном тексту на рацун једног народа, од медија који зели бити један од водецих у дрзави,је висе него срамотно. Незнам са цим вас је задузио дотицни гос. па сте објавили његов блог,али васи гледаоци и слусаоци Босњаци сигурно су јако разоцарани. са постовањем Д. Атиц Енгвеј Копенхаген, Данмарк пс. Нисам сигуран да це те смјети објавити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

10.02.2014 07:27

Ја вечег интелектуалца у Републици Српској нисам видио, која само инТЕЛЕгенција избија из његових текстова, да би сваки коментар био глуп. Живио-ла извршна секретар-ица СНСД Васић-ка. Са таквом интелигенцијом Република Српска не треба да брине за своју будучност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

09.02.2014 22:01

БН каква је ово цензура. Објвљујете текст овог манијака а нас цензурисете. Понављам дабогда био рат сваком у куци био ко размисљао као овај мајмун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

09.02.2014 21:58

Види овако. Ја схватам да си сјебан Рајкане али ако се већ дрогираш немој гледати на цијену јер тај од кога сада узимаш роби ти нештоо опасно ваља и под хитно га мијењај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

09.02.2014 21:42

Шта глуми овај Рајко, опет безуспјешно имитира покојног Тијанића.Стварно си јадан Рајко Васићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

09.02.2014 21:42

БИСЕР НАД БИСЕРИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

09.02.2014 21:21

Рајко јесте преливода али ово је добро написао.Криза је била и бице је а Срби сада теба да буду јако модри. Овако је поцео онај рат исто радницким немирима

ОДГОВОРИТЕ
Name

хрвоје

09.02.2014 20:17

прича ти пије воде не разумије те онај који није озбиљне књиге прочито

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

09.02.2014 20:10

Не лаје куца ради села него ради себе (и својих). Мало рата и све легне. Никад нико није истраживао и судио ономе што се дешавало прије рата. Увијек је суђено само онима који су зло направили у рату и криминалу послије рата. Није искључено да политичари (зна се који) и криминалци договоре мали рат и све Документе попале. Богатство остане а нико ни зашта не одговара. Још побијегну вани ради "идеолошког неслагања". Васић само најављује ову могућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста

09.02.2014 21:01

Доста висе. Нико не прица о економији. Политицари опаметите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

09.02.2014 21:03

Додику би пасо рат само да га затвор небуде цеко..

ОДГОВОРИТЕ
Name

антирасиста

09.02.2014 20:58

Лик је расиста сто је превисе превисе је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

09.02.2014 20:51

Сацувај ме Бозе од католицке и исламске љубави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 20:44

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

схултз

09.02.2014 20:29

Истинито у потпуности...али забрињава ме та Гебелсовска реторика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.02.2014 20:16

Све си у праву Рајко,опрез за нас Србе на овом простору увијек мора бити присутан јер нас окружује мрака од људи!Даће Бог опрез,живјела Српска и народ Српски !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

09.02.2014 20:04

Док сам ја био на Зепи ти си се вртио по канцеларијама и гањао зене.Твој сеф продавао цигаре.Нека васи синови иду сад негдје под букву.Ти имас у глави рат,болесни цовјеце!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 19:56

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

09.02.2014 19:56

Људи,Народе,Другови па сви ми смо у истој сутоацији!!!Нема посла,нема хљеба,нема искрених Политицара.Ако неце народ да се цува медјусобно,ко це онда???Странци нам нису срецу доњели,ако нецемо заједно Најебали смо,и то ПОШТЕНО!!!Толико од Мене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

09.02.2014 19:54

Сутра сви у бањалуку скидамо бас ове сто зеле рат

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јупи

09.02.2014 19:42

Ја будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

09.02.2014 19:44

Е мој дејане волио би и ја да је луд,али није

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тв

09.02.2014 19:47

Колико новинар треба бити малоуман да објави овакав текст ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супља

09.02.2014 18:31

Рат је само ако народ буде слусао такве ко сто си ти који настављају са ратнохускацком реториком и мрзњом према другом или другацијем. Нормалан цовјек када процита твој текст види да твоја мрзња према другом превазилази границе љубави према свом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејан

09.02.2014 18:14

Јел овај цовјек луд или се само прави?

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

09.02.2014 18:17

Не волим те Рајко али у свему си у праву,и ја мислим да це бити рата јос,ако ниста онда сукоби сирих размјера јер та муслиманија нема гдје стати у историју а воде ју лудаци и фанатици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејад

11.02.2014 08:05

Е мој Рајко , лако је бити будалаи позивати народ у рат , коме је до тога , овај народ је гладан, контејнер не позна нацију , него гладна уста и зато мислим да таквима као што си ти није мјесто у овој држави. Иди из ње и остави народ ове државе да се носи са проблемима који их притишћу,твоја реторика и твој рјечник показују колико си одгојен и како одгајаш своју дјецу и зато пусти нас коме нација није битна него ко је добар или лош да ми сами оцјенима и учимо нашу дјецу миру и толеранцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нака

11.02.2014 19:54

Ево ко тражи и жуди за ратом..... управо овај (рајко васиц) не могу му име и презиме написати великим словом....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

11.02.2014 19:41

Овај је тотално одлијепио!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

луди Милојко

11.02.2014 16:32

Ја луд ал ти си јос лудји, перверзан и ненацитан.Хускајте нек вам сиротиња ратује а ви опет бјезите ( јер имате довољно) па се опет вратите кад се смири.Треба вас све смјенити. Све сте нам распродали, нити имамо посла нити прихода. Скола имамо понајвисе али и том дипломом на крају моземо само обрисати неку ствар. Да вас плацамо по уцинку били би иста сиротиња као и ми и многи би побјегли од политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 16:02

Прије или касније, овдје ће опез доћи до сукоба. То је неминовност јер је рат завршио без побједника а можда и није ни завршио него је само привремено заустављен. Историја нас учи да на Балкану сваких 30 до 50 година додје до рата. Већ је прошло двадесет од прошлог...отворите очи, не будите наивни. Рат нико нормалан не жели али се он ипак деси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОМА

11.02.2014 13:32

Цовек је у праву 100% ! Рецник му је огорценог цовека! Нисам ја ни против једне нације док не поцне да руси све пред собом зарад САМО своје "користи". Ту цак нема ни користи вец само стете! Цовек треба да је луд да не види да када народ трази хлеба, политика ратних хускаца одмах ступа на сцену! Зар није довољно искуство деведесетих? Искуство користе ратни профитерии, а народ и даље овца за сисање! Ако социјална и економска политика није добра, треба је мењати али то не знаци русити град, јер це то ОПЕТ платити ГРАДЈАНИ, опет они који су русили и остали ! Ако није добро ономе сто се моли Алаху није добро ни оном сто се моли Богу ! Каква је разлика у зивотним потребама? Никаква! Зато памет у главу! Српска би требало да буде у федерацији са Србијом јер је то природни след једног народа. О томе народ српски нека мирно на референдуму одлуци. Политицари треба само да слусају свој народ, а не обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

16.04.2024 06:39

Е мој рајко не излази ти к...ц из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

билли

10.02.2014 20:53

Бјези Рајко иде пола милиона турака мудзахедини на сваком цоску вребају јесил видио како балије пале владу у техерану код басцарсије ј....м те болесна ти си цовјек болестан и твој сеф ронхил и он се тако изразава како само тепа господину Трисицу преко телефона па цијели свијет је цуо то од једног назови пресједника вама свим политицарима би одговаро рат било у Федерацији или у Републици Српској ваљда це доци нека паметна глава да вас растури и одузме сто сте отели од народа и да вас стави гдје и припадате иза каквих дебелих ресетки ако има Бога доце и тај дан близу је октобар...Поздрав свим људима добро намјерним и ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.02.2014 23:53

Молим редакцију БНа да објави број на који моземо послати новац за лијецење овог психопате.Засто овај цовјек неце ни слова да написе о пљацкама у здравству,бирцу,рафинеријама,зељезницама,сумама...?Овај јадник је главни организатор отровне пропаганде владајуце олигархије који покусава изазивањем страха скренути пазњу народа са стварних непријатеља РСа те безобразних пљацки народних добара које су изведене у резији великог водје и његових кумова.Ниста вас неце спасити од заслузене робије,дзаба бељезгас

ОДГОВОРИТЕ
Name

едо

10.02.2014 19:25

Протв кога цес ратовати? Нема нас у ФБиХ који то хоће. Одосмо у Њемачку:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 18:02

Пустимо Рајка са његовом породицом, пријатељима истомисљеницима да стане на црту отоманском империјализму па цасно показе српском роду како се зивотом брани српство и како је спреман да се зртвује за своје унуке и насе боље сутра, хм.... ал ме он подсјеца на неке друге који у рату заволисе нафту, цигарете, разну сверцовану робу и то све у име цасне им православне вијере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малена

10.02.2014 17:52

Ја не знам засто бацата мрзњу измедју Босњака и Срба и Хрвата,,народ наиван па ове политицаре слуса ста прицају,,доста је нама рата било,,најбоље би било њима да оставке поднесу доста суу крали од јадног народа..треба се власт да промјении и народ треба да узме у своје руке власт на лијеп и културан нацин а не политицарии доста сте узимали од нас..

ОДГОВОРИТЕ
Name

н

10.02.2014 17:22

Ја будале цовијека!!! Слободно Рајко пуска знас гдје ти је па озези по Федерацији ако имас храбрости. Да и то видм од СНСД-еовца. Ко це то ици ратоват за српски народ Додо ова Цвијановицка, Црногорац или хехехехе мозда Мајкицка.хехехеххехехехехехехехехеххе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

10.02.2014 16:44

Паника их ухватила, ускоро це пасти па цемо конацно да видимо како су отимали и колико, у ста су паре тросене...само ти потпируј медјуетницке сукобе јер цес на крају одговатари због оваквих идеја....није народ висе стока да их муљате стално на ове фазоне...ГЛАДНИ СМО, ХОЦЕМО ПОСО, ХОЦЕМО ДА НАМ ДЈЕЦА ЗИВЕ НОРМАЛНО, ХОЦЕМО БУДУЦНОСТ, ХОЦЕМО РАВНОПРАВНОСТ, ХОЦУ И ЈА ДИЈЕТЕ ДА ЗАПОСЛИМ У ДРЗАВНУ УПРАВУ И ДА ИМА 2000 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Православац

10.02.2014 16:29

Мени није јасно како их више није срамота да се позивају на национализам и рат, па та прича би код нормалних људи давно требала бити прочитана. Васићу и ти и сви твоји шефови и колеге политичари има да одговарате и пред Богом и пред народом за све што сте нам направили. Не позивај се на рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УКЉУЦИ МОЗАК

10.02.2014 16:14

ЦОВИЈЕК ЈЕ СВЕ У ПРАВУ СРБИ ОПРЕЗНО И СМИРЕНО ПОСМАТРАЈТЕ СИТУАЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

будала и кривих дрва...

10.02.2014 16:02

јбг Васицу тек си сад сконтао како се у рату мозе обогатити... код тебе је она "да ми је ова памет била онда "

ОДГОВОРИТЕ
Name

градацац

10.02.2014 15:25

Има таквих јос по цитавој босни какав је васиц медју свим народима само да се они одрзе у врху,узели су све дрзавно јос да узму приватно сто је народ једва стеко и оста њима оба ентитета ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

10.02.2014 11:05

Никада ми неће бити јасно како то да на рат позивају и о рату говоре они који не би ни узели пушку, а како се они којима рат ни на памет не пада лате пушке послије оваквих идиотских излива отвореног лудила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

10.02.2014 10:59

Васицу, у куци ти дабогда рат био, кад га призивас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

10.02.2014 15:15

РАЈКО ЈЕ УВИЈЕК БИО БУДАЛА - И ОСТАО

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

10.02.2014 10:49

На залост, мислим да је у праву, мада га никад нисам симпатисао.Турци се буне у Коњевиц Пољу, у Федерацији носе мајице с ликом Орица, Лагумдзија окривљује на перфидан нацин Републику Српску, а на све то долази изјава Инцка да це стране трупе интервенисати ако се стање буде погорсавало. Овим кратког памцења поруцујем да се мало врате на поцетак посљедње деценије 20.вијека па нека се сјете како је поцео рат. Цисто сумњам да онај сто се јуце дерао испред Опстине нема ста да једе. Ако толико волите турке(намјерно малим) идите у Федерацију па тамо с њима палите и русите, а Бијељину и Републику Српску оставите на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

10.02.2014 10:48

Каква будалетина! Ви би из СНСД да и рат изазовете само да не одговарате за лоповлук који сте направили. Нема ти од тога Рајкане ниста. Јасно је нама да би рат одговарао лопузама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

10.02.2014 10:27

БН је ипак Телевизија која има неки углед. Што овом неписменом човјеку дајете толики медијски простор. Његови текстови су одраз крајњег сељаклука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 10:22

Понос је једно и треба га имати, али ово је ку....е да будем прост, поготово од људи сумљивог морала и о цијој прослости би требало добро промислити и многи таквог језицког изразавања су нас у прослости костали зивота, изгнанства, патњи, љутских трагедија итд. глава слузи за мисао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

10.02.2014 09:46

Цовјек није расиста,само подсјеца Србе на крваву историју са Османлијама и Аустријом.И то Аустријом коју Инцко хоце поново да доведе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

10.02.2014 09:37

Ако је тако како написа Рајкан,онда је вријеме да поново задужи оне лопате и крампе што је раздужио по завршетку прошлог рата.Не знам шта ће му шеф урадити.Богатства много на све стране.Ни сам не зна где шта има.Како га сачувати? А народ није битан.Ја и нико мој ратовати нећу.Ви сте ми згадили сваку помисао на то,својим лоповлуком и нечовјештвом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

10.02.2014 09:56

И ОВО је било извршни секретар СНСД-а. Људи, јесу ли вам сад ствари јасније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:46

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквих права. Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса. Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега. Обицан цовјек хоце само да има гдје радити да презиви себе и породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:45

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквиправа.Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса.Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега.Обицан цовјек хоце само да има гдје радит да презиви себе И породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дик

10.02.2014 08:26

Ја сам тебе Васицу поцео цитати, медјутим ти показујес елементарну неписменост, ти цовјеце ниси писмен, а кад неко није писмен, онда он нема ста реци смислено и паметно. Залосно да таква необразована сподоба и наказа какав си ти, добије мјесто да било гдје писе. Разумијем писмене цетнике, с њима се и мозе и дебатирати, али ти си говно неписмено са којим се не мозе ни дебатирати јер је неписмен, затуцан и глуп. Стварно срамота да овакви добију простора на једној ТВ wеб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоле

10.02.2014 08:20

Овакве треба у затвор или на успављивање скупа са Додиком, Милицом и свим осталим смећем које трује ову државу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 06:45

е ако су нам ово интелектуалци,нама србима це збиља бити теско било ста направити,увазавајуци озбиљност времена али језк и нацин изразавања је несто испод сваког нивоа, мацем се ниста не ријесава и сијањем зле крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

10.02.2014 06:44

СНСД-у би одговарао рат зато сто су опљацкали Српску и рат би прикрио лоповук, а они би сви први побјегли ван граница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сакал

10.02.2014 20:10

Е, јесмо ми Срби глупи. Питајте све ове бандите који данима прицају о рату гдје су њихова дјеца, гдје се сколују , гдје су им покуповали станове, гдје љетују, каква кола возе и хоце ли доци да узму пуску да бране своју земљу. А сви ви који се дивите оваквим патриотама, исти сједите код куце и немате одакле да дате дјетету дзепарац, да га посаљете на екскурзију и сл. А сутра цете га послати у рат да изгуби главу, да сацува СРПСКУ земљу, да је и даље воде људи који це да гасе привреду и пуне своје дзепове. А МИ ЦЕМО ДА БУДЕМО СРЕТНИ, АКО НАМ БУДЕ РАДИЛА НАРОДНА КУХИЊА....!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

10.02.2014 05:12

Васицу нема будала за рат не призивај дјаволе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упомоц

10.02.2014 05:42

Хеј моји земљаци сто вас људи дрзе са нацонализмом у руци. Нема се висе ста јести а овај би да ратује мора да му је зао сто он није у прослом добио надимак ронхил

ОДГОВОРИТЕ
Name

хифо

11.02.2014 18:09

Рајко, Рајко, несташко мали, опет си прескочио терапију и видиш шта ти се дешава....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

10.02.2014 01:42

Све је у праву, погледајте само захтјеве, протестаната и све це Вам бити јасно...Сад је као стало муслиманима до нас, ма дајте, ако хоцете палите све васе тамо, нас Србе не дирајте, ако се нама буде протестовало, протестовацемо одвојено од вас и главни захтјев це бит да РЕПУБЛИКА СРПСКА буде самостална. Ово Вам говори Србин из Републике Српске који је незапослен, ал је ипак поносан на своју дрзаву Републику Српску. Људи отворите оци неце нам нико други помоц поготово не муслимани, само нас коце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хапа Хапиц

10.02.2014 23:11

Рајко изгледа заборавио да ово није 1992 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.02.2014 01:08

У нормалној дрзави овом би се судило због говора мрзње и ратно-хускацке реторике. Мозда би му једина олаксавајуца околност била јер би на суду видјели да се ради о будали. Назалост и такви добивају прилику да јавно објављују своје идиотарије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

10.02.2014 01:02

Ала си паметан најписменији човјек у Републици Српској, што не ћутиш бруко и срамото баш си посве пролупао. Ста си говорио прије пар мјесеци ти се бринеш за народ и Републици Српској зато и јесмо догурали довде. Кад год вам је густо позивате се на одбрану, све велики борци, почев од пресједника па надаље сад вам се придружио и Пантелија. Много сте јаки. Покупите се и идите то је решење и у затворе, а неки у болнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сињдјелиц

09.02.2014 22:28

Браво Васицу за ово запазање, ове бу... сто коментарису као они сви сто су остали и поверовали потурицама пунили су логоре није то било давно да се заборави будимо слозни никакве протесте не дозволити. Опрез брацо срби никакво изненадење

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

09.02.2014 22:24

Прослог рата нисам могао ратоват имао сам курје око на десној нози, у овом новом Рајковом рату.. нецу моци добио сам и на љеву ногу :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дистрикт9

09.02.2014 21:56

Не знам типа, никад нисам цуо за њега али на прву сам закљуцио да је болестан. Ако зели рат нека му у куци буде. Реално, ситуација није завидна, и сваста мозе да се роди из овог, поготово ако додик (Намјерно нецу да написем његово име са великим словом, јер то не заслузује) настави са својом политиком самосталне Републике Српске. Десавања у Федерацији, да ли имала политицку позадину или не, кренула су од мирних демонстрација, по до сукоба. Мозда неком и одговара ова ситуација да прикупи политицке поене за наредне изборе. Наравно алудирам на додика, с обзиром да му се љуља тло под ногама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

09.02.2014 21:40

завади па владај

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

09.02.2014 22:37

Неко це теби дати да заратис неце народ заратити него це се окренути сви против ратних И после-ратних богатаса И корумпираних политицара достаје висе залудјивање народа о независности И терористима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.02.2014 15:01

Неки би да послије њих буде потоп. Накрали су се толико да имају гро некретнина по Србији и другим земљама па им сад чак и рат одговара. Није народ више тако блесав. Провидан си Васићу и ти и шеф ти!! Одговараћете српском народу за све што сте учинили!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко 2

09.02.2014 21:06

Стварно неспретно одабрано од стране ртвбн. Толико увреда у једном тексту на рацун једног народа, од медија који зели бити један од водецих у дрзави,је висе него срамотно. Незнам са цим вас је задузио дотицни гос. па сте објавили његов блог,али васи гледаоци и слусаоци Босњаци сигурно су јако разоцарани. са постовањем Д. Атиц Енгвеј Копенхаген, Данмарк пс. Нисам сигуран да це те смјети објавити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

10.02.2014 07:27

Ја вечег интелектуалца у Републици Српској нисам видио, која само инТЕЛЕгенција избија из његових текстова, да би сваки коментар био глуп. Живио-ла извршна секретар-ица СНСД Васић-ка. Са таквом интелигенцијом Република Српска не треба да брине за своју будучност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

09.02.2014 22:01

БН каква је ово цензура. Објвљујете текст овог манијака а нас цензурисете. Понављам дабогда био рат сваком у куци био ко размисљао као овај мајмун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

09.02.2014 21:58

Види овако. Ја схватам да си сјебан Рајкане али ако се већ дрогираш немој гледати на цијену јер тај од кога сада узимаш роби ти нештоо опасно ваља и под хитно га мијењај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

09.02.2014 21:42

Шта глуми овај Рајко, опет безуспјешно имитира покојног Тијанића.Стварно си јадан Рајко Васићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

09.02.2014 21:42

БИСЕР НАД БИСЕРИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

09.02.2014 21:21

Рајко јесте преливода али ово је добро написао.Криза је била и бице је а Срби сада теба да буду јако модри. Овако је поцео онај рат исто радницким немирима

ОДГОВОРИТЕ
Name

хрвоје

09.02.2014 20:17

прича ти пије воде не разумије те онај који није озбиљне књиге прочито

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

09.02.2014 20:10

Не лаје куца ради села него ради себе (и својих). Мало рата и све легне. Никад нико није истраживао и судио ономе што се дешавало прије рата. Увијек је суђено само онима који су зло направили у рату и криминалу послије рата. Није искључено да политичари (зна се који) и криминалци договоре мали рат и све Документе попале. Богатство остане а нико ни зашта не одговара. Још побијегну вани ради "идеолошког неслагања". Васић само најављује ову могућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста

09.02.2014 21:01

Доста висе. Нико не прица о економији. Политицари опаметите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

09.02.2014 21:03

Додику би пасо рат само да га затвор небуде цеко..

ОДГОВОРИТЕ
Name

антирасиста

09.02.2014 20:58

Лик је расиста сто је превисе превисе је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

09.02.2014 20:51

Сацувај ме Бозе од католицке и исламске љубави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 20:44

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

схултз

09.02.2014 20:29

Истинито у потпуности...али забрињава ме та Гебелсовска реторика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.02.2014 20:16

Све си у праву Рајко,опрез за нас Србе на овом простору увијек мора бити присутан јер нас окружује мрака од људи!Даће Бог опрез,живјела Српска и народ Српски !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

09.02.2014 20:04

Док сам ја био на Зепи ти си се вртио по канцеларијама и гањао зене.Твој сеф продавао цигаре.Нека васи синови иду сад негдје под букву.Ти имас у глави рат,болесни цовјеце!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 19:56

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

09.02.2014 19:56

Људи,Народе,Другови па сви ми смо у истој сутоацији!!!Нема посла,нема хљеба,нема искрених Политицара.Ако неце народ да се цува медјусобно,ко це онда???Странци нам нису срецу доњели,ако нецемо заједно Најебали смо,и то ПОШТЕНО!!!Толико од Мене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

09.02.2014 19:54

Сутра сви у бањалуку скидамо бас ове сто зеле рат

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јупи

09.02.2014 19:42

Ја будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

09.02.2014 19:44

Е мој дејане волио би и ја да је луд,али није

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тв

09.02.2014 19:47

Колико новинар треба бити малоуман да објави овакав текст ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супља

09.02.2014 18:31

Рат је само ако народ буде слусао такве ко сто си ти који настављају са ратнохускацком реториком и мрзњом према другом или другацијем. Нормалан цовјек када процита твој текст види да твоја мрзња према другом превазилази границе љубави према свом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејан

09.02.2014 18:14

Јел овај цовјек луд или се само прави?

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

09.02.2014 18:17

Не волим те Рајко али у свему си у праву,и ја мислим да це бити рата јос,ако ниста онда сукоби сирих размјера јер та муслиманија нема гдје стати у историју а воде ју лудаци и фанатици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејад

11.02.2014 08:05

Е мој Рајко , лако је бити будалаи позивати народ у рат , коме је до тога , овај народ је гладан, контејнер не позна нацију , него гладна уста и зато мислим да таквима као што си ти није мјесто у овој држави. Иди из ње и остави народ ове државе да се носи са проблемима који их притишћу,твоја реторика и твој рјечник показују колико си одгојен и како одгајаш своју дјецу и зато пусти нас коме нација није битна него ко је добар или лош да ми сами оцјенима и учимо нашу дјецу миру и толеранцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нака

11.02.2014 19:54

Ево ко тражи и жуди за ратом..... управо овај (рајко васиц) не могу му име и презиме написати великим словом....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

11.02.2014 19:41

Овај је тотално одлијепио!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

луди Милојко

11.02.2014 16:32

Ја луд ал ти си јос лудји, перверзан и ненацитан.Хускајте нек вам сиротиња ратује а ви опет бјезите ( јер имате довољно) па се опет вратите кад се смири.Треба вас све смјенити. Све сте нам распродали, нити имамо посла нити прихода. Скола имамо понајвисе али и том дипломом на крају моземо само обрисати неку ствар. Да вас плацамо по уцинку били би иста сиротиња као и ми и многи би побјегли од политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 16:02

Прије или касније, овдје ће опез доћи до сукоба. То је неминовност јер је рат завршио без побједника а можда и није ни завршио него је само привремено заустављен. Историја нас учи да на Балкану сваких 30 до 50 година додје до рата. Већ је прошло двадесет од прошлог...отворите очи, не будите наивни. Рат нико нормалан не жели али се он ипак деси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОМА

11.02.2014 13:32

Цовек је у праву 100% ! Рецник му је огорценог цовека! Нисам ја ни против једне нације док не поцне да руси све пред собом зарад САМО своје "користи". Ту цак нема ни користи вец само стете! Цовек треба да је луд да не види да када народ трази хлеба, политика ратних хускаца одмах ступа на сцену! Зар није довољно искуство деведесетих? Искуство користе ратни профитерии, а народ и даље овца за сисање! Ако социјална и економска политика није добра, треба је мењати али то не знаци русити град, јер це то ОПЕТ платити ГРАДЈАНИ, опет они који су русили и остали ! Ако није добро ономе сто се моли Алаху није добро ни оном сто се моли Богу ! Каква је разлика у зивотним потребама? Никаква! Зато памет у главу! Српска би требало да буде у федерацији са Србијом јер је то природни след једног народа. О томе народ српски нека мирно на референдуму одлуци. Политицари треба само да слусају свој народ, а не обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

16.04.2024 06:39

Е мој рајко не излази ти к...ц из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

билли

10.02.2014 20:53

Бјези Рајко иде пола милиона турака мудзахедини на сваком цоску вребају јесил видио како балије пале владу у техерану код басцарсије ј....м те болесна ти си цовјек болестан и твој сеф ронхил и он се тако изразава како само тепа господину Трисицу преко телефона па цијели свијет је цуо то од једног назови пресједника вама свим политицарима би одговаро рат било у Федерацији или у Републици Српској ваљда це доци нека паметна глава да вас растури и одузме сто сте отели од народа и да вас стави гдје и припадате иза каквих дебелих ресетки ако има Бога доце и тај дан близу је октобар...Поздрав свим људима добро намјерним и ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.02.2014 23:53

Молим редакцију БНа да објави број на који моземо послати новац за лијецење овог психопате.Засто овај цовјек неце ни слова да написе о пљацкама у здравству,бирцу,рафинеријама,зељезницама,сумама...?Овај јадник је главни организатор отровне пропаганде владајуце олигархије који покусава изазивањем страха скренути пазњу народа са стварних непријатеља РСа те безобразних пљацки народних добара које су изведене у резији великог водје и његових кумова.Ниста вас неце спасити од заслузене робије,дзаба бељезгас

ОДГОВОРИТЕ
Name

едо

10.02.2014 19:25

Протв кога цес ратовати? Нема нас у ФБиХ који то хоће. Одосмо у Њемачку:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 18:02

Пустимо Рајка са његовом породицом, пријатељима истомисљеницима да стане на црту отоманском империјализму па цасно показе српском роду како се зивотом брани српство и како је спреман да се зртвује за своје унуке и насе боље сутра, хм.... ал ме он подсјеца на неке друге који у рату заволисе нафту, цигарете, разну сверцовану робу и то све у име цасне им православне вијере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малена

10.02.2014 17:52

Ја не знам засто бацата мрзњу измедју Босњака и Срба и Хрвата,,народ наиван па ове политицаре слуса ста прицају,,доста је нама рата било,,најбоље би било њима да оставке поднесу доста суу крали од јадног народа..треба се власт да промјении и народ треба да узме у своје руке власт на лијеп и културан нацин а не политицарии доста сте узимали од нас..

ОДГОВОРИТЕ
Name

н

10.02.2014 17:22

Ја будале цовијека!!! Слободно Рајко пуска знас гдје ти је па озези по Федерацији ако имас храбрости. Да и то видм од СНСД-еовца. Ко це то ици ратоват за српски народ Додо ова Цвијановицка, Црногорац или хехехехе мозда Мајкицка.хехехеххехехехехехехехехеххе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

10.02.2014 16:44

Паника их ухватила, ускоро це пасти па цемо конацно да видимо како су отимали и колико, у ста су паре тросене...само ти потпируј медјуетницке сукобе јер цес на крају одговатари због оваквих идеја....није народ висе стока да их муљате стално на ове фазоне...ГЛАДНИ СМО, ХОЦЕМО ПОСО, ХОЦЕМО ДА НАМ ДЈЕЦА ЗИВЕ НОРМАЛНО, ХОЦЕМО БУДУЦНОСТ, ХОЦЕМО РАВНОПРАВНОСТ, ХОЦУ И ЈА ДИЈЕТЕ ДА ЗАПОСЛИМ У ДРЗАВНУ УПРАВУ И ДА ИМА 2000 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Православац

10.02.2014 16:29

Мени није јасно како их више није срамота да се позивају на национализам и рат, па та прича би код нормалних људи давно требала бити прочитана. Васићу и ти и сви твоји шефови и колеге политичари има да одговарате и пред Богом и пред народом за све што сте нам направили. Не позивај се на рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УКЉУЦИ МОЗАК

10.02.2014 16:14

ЦОВИЈЕК ЈЕ СВЕ У ПРАВУ СРБИ ОПРЕЗНО И СМИРЕНО ПОСМАТРАЈТЕ СИТУАЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

будала и кривих дрва...

10.02.2014 16:02

јбг Васицу тек си сад сконтао како се у рату мозе обогатити... код тебе је она "да ми је ова памет била онда "

ОДГОВОРИТЕ
Name

градацац

10.02.2014 15:25

Има таквих јос по цитавој босни какав је васиц медју свим народима само да се они одрзе у врху,узели су све дрзавно јос да узму приватно сто је народ једва стеко и оста њима оба ентитета ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

10.02.2014 11:05

Никада ми неће бити јасно како то да на рат позивају и о рату говоре они који не би ни узели пушку, а како се они којима рат ни на памет не пада лате пушке послије оваквих идиотских излива отвореног лудила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

10.02.2014 10:59

Васицу, у куци ти дабогда рат био, кад га призивас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

10.02.2014 15:15

РАЈКО ЈЕ УВИЈЕК БИО БУДАЛА - И ОСТАО

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

10.02.2014 10:49

На залост, мислим да је у праву, мада га никад нисам симпатисао.Турци се буне у Коњевиц Пољу, у Федерацији носе мајице с ликом Орица, Лагумдзија окривљује на перфидан нацин Републику Српску, а на све то долази изјава Инцка да це стране трупе интервенисати ако се стање буде погорсавало. Овим кратког памцења поруцујем да се мало врате на поцетак посљедње деценије 20.вијека па нека се сјете како је поцео рат. Цисто сумњам да онај сто се јуце дерао испред Опстине нема ста да једе. Ако толико волите турке(намјерно малим) идите у Федерацију па тамо с њима палите и русите, а Бијељину и Републику Српску оставите на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

10.02.2014 10:48

Каква будалетина! Ви би из СНСД да и рат изазовете само да не одговарате за лоповлук који сте направили. Нема ти од тога Рајкане ниста. Јасно је нама да би рат одговарао лопузама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

10.02.2014 10:27

БН је ипак Телевизија која има неки углед. Што овом неписменом човјеку дајете толики медијски простор. Његови текстови су одраз крајњег сељаклука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 10:22

Понос је једно и треба га имати, али ово је ку....е да будем прост, поготово од људи сумљивог морала и о цијој прослости би требало добро промислити и многи таквог језицког изразавања су нас у прослости костали зивота, изгнанства, патњи, љутских трагедија итд. глава слузи за мисао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

10.02.2014 09:46

Цовјек није расиста,само подсјеца Србе на крваву историју са Османлијама и Аустријом.И то Аустријом коју Инцко хоце поново да доведе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

10.02.2014 09:37

Ако је тако како написа Рајкан,онда је вријеме да поново задужи оне лопате и крампе што је раздужио по завршетку прошлог рата.Не знам шта ће му шеф урадити.Богатства много на све стране.Ни сам не зна где шта има.Како га сачувати? А народ није битан.Ја и нико мој ратовати нећу.Ви сте ми згадили сваку помисао на то,својим лоповлуком и нечовјештвом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

10.02.2014 09:56

И ОВО је било извршни секретар СНСД-а. Људи, јесу ли вам сад ствари јасније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:46

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквих права. Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса. Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега. Обицан цовјек хоце само да има гдје радити да презиви себе и породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:45

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквиправа.Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса.Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега.Обицан цовјек хоце само да има гдје радит да презиви себе И породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дик

10.02.2014 08:26

Ја сам тебе Васицу поцео цитати, медјутим ти показујес елементарну неписменост, ти цовјеце ниси писмен, а кад неко није писмен, онда он нема ста реци смислено и паметно. Залосно да таква необразована сподоба и наказа какав си ти, добије мјесто да било гдје писе. Разумијем писмене цетнике, с њима се и мозе и дебатирати, али ти си говно неписмено са којим се не мозе ни дебатирати јер је неписмен, затуцан и глуп. Стварно срамота да овакви добију простора на једној ТВ wеб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоле

10.02.2014 08:20

Овакве треба у затвор или на успављивање скупа са Додиком, Милицом и свим осталим смећем које трује ову државу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 06:45

е ако су нам ово интелектуалци,нама србима це збиља бити теско било ста направити,увазавајуци озбиљност времена али језк и нацин изразавања је несто испод сваког нивоа, мацем се ниста не ријесава и сијањем зле крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

10.02.2014 06:44

СНСД-у би одговарао рат зато сто су опљацкали Српску и рат би прикрио лоповук, а они би сви први побјегли ван граница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сакал

10.02.2014 20:10

Е, јесмо ми Срби глупи. Питајте све ове бандите који данима прицају о рату гдје су њихова дјеца, гдје се сколују , гдје су им покуповали станове, гдје љетују, каква кола возе и хоце ли доци да узму пуску да бране своју земљу. А сви ви који се дивите оваквим патриотама, исти сједите код куце и немате одакле да дате дјетету дзепарац, да га посаљете на екскурзију и сл. А сутра цете га послати у рат да изгуби главу, да сацува СРПСКУ земљу, да је и даље воде људи који це да гасе привреду и пуне своје дзепове. А МИ ЦЕМО ДА БУДЕМО СРЕТНИ, АКО НАМ БУДЕ РАДИЛА НАРОДНА КУХИЊА....!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

10.02.2014 05:12

Васицу нема будала за рат не призивај дјаволе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упомоц

10.02.2014 05:42

Хеј моји земљаци сто вас људи дрзе са нацонализмом у руци. Нема се висе ста јести а овај би да ратује мора да му је зао сто он није у прослом добио надимак ронхил

ОДГОВОРИТЕ
Name

хифо

11.02.2014 18:09

Рајко, Рајко, несташко мали, опет си прескочио терапију и видиш шта ти се дешава....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

10.02.2014 01:42

Све је у праву, погледајте само захтјеве, протестаната и све це Вам бити јасно...Сад је као стало муслиманима до нас, ма дајте, ако хоцете палите све васе тамо, нас Србе не дирајте, ако се нама буде протестовало, протестовацемо одвојено од вас и главни захтјев це бит да РЕПУБЛИКА СРПСКА буде самостална. Ово Вам говори Србин из Републике Српске који је незапослен, ал је ипак поносан на своју дрзаву Републику Српску. Људи отворите оци неце нам нико други помоц поготово не муслимани, само нас коце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хапа Хапиц

10.02.2014 23:11

Рајко изгледа заборавио да ово није 1992 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.02.2014 01:08

У нормалној дрзави овом би се судило због говора мрзње и ратно-хускацке реторике. Мозда би му једина олаксавајуца околност била јер би на суду видјели да се ради о будали. Назалост и такви добивају прилику да јавно објављују своје идиотарије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

10.02.2014 01:02

Ала си паметан најписменији човјек у Републици Српској, што не ћутиш бруко и срамото баш си посве пролупао. Ста си говорио прије пар мјесеци ти се бринеш за народ и Републици Српској зато и јесмо догурали довде. Кад год вам је густо позивате се на одбрану, све велики борци, почев од пресједника па надаље сад вам се придружио и Пантелија. Много сте јаки. Покупите се и идите то је решење и у затворе, а неки у болнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сињдјелиц

09.02.2014 22:28

Браво Васицу за ово запазање, ове бу... сто коментарису као они сви сто су остали и поверовали потурицама пунили су логоре није то било давно да се заборави будимо слозни никакве протесте не дозволити. Опрез брацо срби никакво изненадење

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

09.02.2014 22:24

Прослог рата нисам могао ратоват имао сам курје око на десној нози, у овом новом Рајковом рату.. нецу моци добио сам и на љеву ногу :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дистрикт9

09.02.2014 21:56

Не знам типа, никад нисам цуо за њега али на прву сам закљуцио да је болестан. Ако зели рат нека му у куци буде. Реално, ситуација није завидна, и сваста мозе да се роди из овог, поготово ако додик (Намјерно нецу да написем његово име са великим словом, јер то не заслузује) настави са својом политиком самосталне Републике Српске. Десавања у Федерацији, да ли имала политицку позадину или не, кренула су од мирних демонстрација, по до сукоба. Мозда неком и одговара ова ситуација да прикупи политицке поене за наредне изборе. Наравно алудирам на додика, с обзиром да му се љуља тло под ногама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

09.02.2014 21:40

завади па владај

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

09.02.2014 22:37

Неко це теби дати да заратис неце народ заратити него це се окренути сви против ратних И после-ратних богатаса И корумпираних политицара достаје висе залудјивање народа о независности И терористима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.02.2014 15:01

Неки би да послије њих буде потоп. Накрали су се толико да имају гро некретнина по Србији и другим земљама па им сад чак и рат одговара. Није народ више тако блесав. Провидан си Васићу и ти и шеф ти!! Одговараћете српском народу за све што сте учинили!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко 2

09.02.2014 21:06

Стварно неспретно одабрано од стране ртвбн. Толико увреда у једном тексту на рацун једног народа, од медија који зели бити један од водецих у дрзави,је висе него срамотно. Незнам са цим вас је задузио дотицни гос. па сте објавили његов блог,али васи гледаоци и слусаоци Босњаци сигурно су јако разоцарани. са постовањем Д. Атиц Енгвеј Копенхаген, Данмарк пс. Нисам сигуран да це те смјети објавити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

10.02.2014 07:27

Ја вечег интелектуалца у Републици Српској нисам видио, која само инТЕЛЕгенција избија из његових текстова, да би сваки коментар био глуп. Живио-ла извршна секретар-ица СНСД Васић-ка. Са таквом интелигенцијом Република Српска не треба да брине за своју будучност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

09.02.2014 22:01

БН каква је ово цензура. Објвљујете текст овог манијака а нас цензурисете. Понављам дабогда био рат сваком у куци био ко размисљао као овај мајмун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

09.02.2014 21:58

Види овако. Ја схватам да си сјебан Рајкане али ако се већ дрогираш немој гледати на цијену јер тај од кога сада узимаш роби ти нештоо опасно ваља и под хитно га мијењај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

09.02.2014 21:42

Шта глуми овај Рајко, опет безуспјешно имитира покојног Тијанића.Стварно си јадан Рајко Васићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

09.02.2014 21:42

БИСЕР НАД БИСЕРИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

09.02.2014 21:21

Рајко јесте преливода али ово је добро написао.Криза је била и бице је а Срби сада теба да буду јако модри. Овако је поцео онај рат исто радницким немирима

ОДГОВОРИТЕ
Name

хрвоје

09.02.2014 20:17

прича ти пије воде не разумије те онај који није озбиљне књиге прочито

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

09.02.2014 20:10

Не лаје куца ради села него ради себе (и својих). Мало рата и све легне. Никад нико није истраживао и судио ономе што се дешавало прије рата. Увијек је суђено само онима који су зло направили у рату и криминалу послије рата. Није искључено да политичари (зна се који) и криминалци договоре мали рат и све Документе попале. Богатство остане а нико ни зашта не одговара. Још побијегну вани ради "идеолошког неслагања". Васић само најављује ову могућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста

09.02.2014 21:01

Доста висе. Нико не прица о економији. Политицари опаметите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

09.02.2014 21:03

Додику би пасо рат само да га затвор небуде цеко..

ОДГОВОРИТЕ
Name

антирасиста

09.02.2014 20:58

Лик је расиста сто је превисе превисе је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

09.02.2014 20:51

Сацувај ме Бозе од католицке и исламске љубави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 20:44

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

схултз

09.02.2014 20:29

Истинито у потпуности...али забрињава ме та Гебелсовска реторика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.02.2014 20:16

Све си у праву Рајко,опрез за нас Србе на овом простору увијек мора бити присутан јер нас окружује мрака од људи!Даће Бог опрез,живјела Српска и народ Српски !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

09.02.2014 20:04

Док сам ја био на Зепи ти си се вртио по канцеларијама и гањао зене.Твој сеф продавао цигаре.Нека васи синови иду сад негдје под букву.Ти имас у глави рат,болесни цовјеце!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 19:56

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

09.02.2014 19:56

Људи,Народе,Другови па сви ми смо у истој сутоацији!!!Нема посла,нема хљеба,нема искрених Политицара.Ако неце народ да се цува медјусобно,ко це онда???Странци нам нису срецу доњели,ако нецемо заједно Најебали смо,и то ПОШТЕНО!!!Толико од Мене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

09.02.2014 19:54

Сутра сви у бањалуку скидамо бас ове сто зеле рат

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јупи

09.02.2014 19:42

Ја будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

09.02.2014 19:44

Е мој дејане волио би и ја да је луд,али није

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тв

09.02.2014 19:47

Колико новинар треба бити малоуман да објави овакав текст ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супља

09.02.2014 18:31

Рат је само ако народ буде слусао такве ко сто си ти који настављају са ратнохускацком реториком и мрзњом према другом или другацијем. Нормалан цовјек када процита твој текст види да твоја мрзња према другом превазилази границе љубави према свом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејан

09.02.2014 18:14

Јел овај цовјек луд или се само прави?

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

09.02.2014 18:17

Не волим те Рајко али у свему си у праву,и ја мислим да це бити рата јос,ако ниста онда сукоби сирих размјера јер та муслиманија нема гдје стати у историју а воде ју лудаци и фанатици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејад

11.02.2014 08:05

Е мој Рајко , лако је бити будалаи позивати народ у рат , коме је до тога , овај народ је гладан, контејнер не позна нацију , него гладна уста и зато мислим да таквима као што си ти није мјесто у овој држави. Иди из ње и остави народ ове државе да се носи са проблемима који их притишћу,твоја реторика и твој рјечник показују колико си одгојен и како одгајаш своју дјецу и зато пусти нас коме нација није битна него ко је добар или лош да ми сами оцјенима и учимо нашу дјецу миру и толеранцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нака

11.02.2014 19:54

Ево ко тражи и жуди за ратом..... управо овај (рајко васиц) не могу му име и презиме написати великим словом....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

11.02.2014 19:41

Овај је тотално одлијепио!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

луди Милојко

11.02.2014 16:32

Ја луд ал ти си јос лудји, перверзан и ненацитан.Хускајте нек вам сиротиња ратује а ви опет бјезите ( јер имате довољно) па се опет вратите кад се смири.Треба вас све смјенити. Све сте нам распродали, нити имамо посла нити прихода. Скола имамо понајвисе али и том дипломом на крају моземо само обрисати неку ствар. Да вас плацамо по уцинку били би иста сиротиња као и ми и многи би побјегли од политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 16:02

Прије или касније, овдје ће опез доћи до сукоба. То је неминовност јер је рат завршио без побједника а можда и није ни завршио него је само привремено заустављен. Историја нас учи да на Балкану сваких 30 до 50 година додје до рата. Већ је прошло двадесет од прошлог...отворите очи, не будите наивни. Рат нико нормалан не жели али се он ипак деси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОМА

11.02.2014 13:32

Цовек је у праву 100% ! Рецник му је огорценог цовека! Нисам ја ни против једне нације док не поцне да руси све пред собом зарад САМО своје "користи". Ту цак нема ни користи вец само стете! Цовек треба да је луд да не види да када народ трази хлеба, политика ратних хускаца одмах ступа на сцену! Зар није довољно искуство деведесетих? Искуство користе ратни профитерии, а народ и даље овца за сисање! Ако социјална и економска политика није добра, треба је мењати али то не знаци русити град, јер це то ОПЕТ платити ГРАДЈАНИ, опет они који су русили и остали ! Ако није добро ономе сто се моли Алаху није добро ни оном сто се моли Богу ! Каква је разлика у зивотним потребама? Никаква! Зато памет у главу! Српска би требало да буде у федерацији са Србијом јер је то природни след једног народа. О томе народ српски нека мирно на референдуму одлуци. Политицари треба само да слусају свој народ, а не обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

16.04.2024 06:39

Е мој рајко не излази ти к...ц из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

билли

10.02.2014 20:53

Бјези Рајко иде пола милиона турака мудзахедини на сваком цоску вребају јесил видио како балије пале владу у техерану код басцарсије ј....м те болесна ти си цовјек болестан и твој сеф ронхил и он се тако изразава како само тепа господину Трисицу преко телефона па цијели свијет је цуо то од једног назови пресједника вама свим политицарима би одговаро рат било у Федерацији или у Републици Српској ваљда це доци нека паметна глава да вас растури и одузме сто сте отели од народа и да вас стави гдје и припадате иза каквих дебелих ресетки ако има Бога доце и тај дан близу је октобар...Поздрав свим људима добро намјерним и ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.02.2014 23:53

Молим редакцију БНа да објави број на који моземо послати новац за лијецење овог психопате.Засто овај цовјек неце ни слова да написе о пљацкама у здравству,бирцу,рафинеријама,зељезницама,сумама...?Овај јадник је главни организатор отровне пропаганде владајуце олигархије који покусава изазивањем страха скренути пазњу народа са стварних непријатеља РСа те безобразних пљацки народних добара које су изведене у резији великог водје и његових кумова.Ниста вас неце спасити од заслузене робије,дзаба бељезгас

ОДГОВОРИТЕ
Name

едо

10.02.2014 19:25

Протв кога цес ратовати? Нема нас у ФБиХ који то хоће. Одосмо у Њемачку:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 18:02

Пустимо Рајка са његовом породицом, пријатељима истомисљеницима да стане на црту отоманском империјализму па цасно показе српском роду како се зивотом брани српство и како је спреман да се зртвује за своје унуке и насе боље сутра, хм.... ал ме он подсјеца на неке друге који у рату заволисе нафту, цигарете, разну сверцовану робу и то све у име цасне им православне вијере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малена

10.02.2014 17:52

Ја не знам засто бацата мрзњу измедју Босњака и Срба и Хрвата,,народ наиван па ове политицаре слуса ста прицају,,доста је нама рата било,,најбоље би било њима да оставке поднесу доста суу крали од јадног народа..треба се власт да промјении и народ треба да узме у своје руке власт на лијеп и културан нацин а не политицарии доста сте узимали од нас..

ОДГОВОРИТЕ
Name

н

10.02.2014 17:22

Ја будале цовијека!!! Слободно Рајко пуска знас гдје ти је па озези по Федерацији ако имас храбрости. Да и то видм од СНСД-еовца. Ко це то ици ратоват за српски народ Додо ова Цвијановицка, Црногорац или хехехехе мозда Мајкицка.хехехеххехехехехехехехехеххе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

10.02.2014 16:44

Паника их ухватила, ускоро це пасти па цемо конацно да видимо како су отимали и колико, у ста су паре тросене...само ти потпируј медјуетницке сукобе јер цес на крају одговатари због оваквих идеја....није народ висе стока да их муљате стално на ове фазоне...ГЛАДНИ СМО, ХОЦЕМО ПОСО, ХОЦЕМО ДА НАМ ДЈЕЦА ЗИВЕ НОРМАЛНО, ХОЦЕМО БУДУЦНОСТ, ХОЦЕМО РАВНОПРАВНОСТ, ХОЦУ И ЈА ДИЈЕТЕ ДА ЗАПОСЛИМ У ДРЗАВНУ УПРАВУ И ДА ИМА 2000 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Православац

10.02.2014 16:29

Мени није јасно како их више није срамота да се позивају на национализам и рат, па та прича би код нормалних људи давно требала бити прочитана. Васићу и ти и сви твоји шефови и колеге политичари има да одговарате и пред Богом и пред народом за све што сте нам направили. Не позивај се на рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УКЉУЦИ МОЗАК

10.02.2014 16:14

ЦОВИЈЕК ЈЕ СВЕ У ПРАВУ СРБИ ОПРЕЗНО И СМИРЕНО ПОСМАТРАЈТЕ СИТУАЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

будала и кривих дрва...

10.02.2014 16:02

јбг Васицу тек си сад сконтао како се у рату мозе обогатити... код тебе је она "да ми је ова памет била онда "

ОДГОВОРИТЕ
Name

градацац

10.02.2014 15:25

Има таквих јос по цитавој босни какав је васиц медју свим народима само да се они одрзе у врху,узели су све дрзавно јос да узму приватно сто је народ једва стеко и оста њима оба ентитета ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

10.02.2014 11:05

Никада ми неће бити јасно како то да на рат позивају и о рату говоре они који не би ни узели пушку, а како се они којима рат ни на памет не пада лате пушке послије оваквих идиотских излива отвореног лудила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

10.02.2014 10:59

Васицу, у куци ти дабогда рат био, кад га призивас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

10.02.2014 15:15

РАЈКО ЈЕ УВИЈЕК БИО БУДАЛА - И ОСТАО

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

10.02.2014 10:49

На залост, мислим да је у праву, мада га никад нисам симпатисао.Турци се буне у Коњевиц Пољу, у Федерацији носе мајице с ликом Орица, Лагумдзија окривљује на перфидан нацин Републику Српску, а на све то долази изјава Инцка да це стране трупе интервенисати ако се стање буде погорсавало. Овим кратког памцења поруцујем да се мало врате на поцетак посљедње деценије 20.вијека па нека се сјете како је поцео рат. Цисто сумњам да онај сто се јуце дерао испред Опстине нема ста да једе. Ако толико волите турке(намјерно малим) идите у Федерацију па тамо с њима палите и русите, а Бијељину и Републику Српску оставите на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

10.02.2014 10:48

Каква будалетина! Ви би из СНСД да и рат изазовете само да не одговарате за лоповлук који сте направили. Нема ти од тога Рајкане ниста. Јасно је нама да би рат одговарао лопузама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

10.02.2014 10:27

БН је ипак Телевизија која има неки углед. Што овом неписменом човјеку дајете толики медијски простор. Његови текстови су одраз крајњег сељаклука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 10:22

Понос је једно и треба га имати, али ово је ку....е да будем прост, поготово од људи сумљивог морала и о цијој прослости би требало добро промислити и многи таквог језицког изразавања су нас у прослости костали зивота, изгнанства, патњи, љутских трагедија итд. глава слузи за мисао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

10.02.2014 09:46

Цовјек није расиста,само подсјеца Србе на крваву историју са Османлијама и Аустријом.И то Аустријом коју Инцко хоце поново да доведе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

10.02.2014 09:37

Ако је тако како написа Рајкан,онда је вријеме да поново задужи оне лопате и крампе што је раздужио по завршетку прошлог рата.Не знам шта ће му шеф урадити.Богатства много на све стране.Ни сам не зна где шта има.Како га сачувати? А народ није битан.Ја и нико мој ратовати нећу.Ви сте ми згадили сваку помисао на то,својим лоповлуком и нечовјештвом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

10.02.2014 09:56

И ОВО је било извршни секретар СНСД-а. Људи, јесу ли вам сад ствари јасније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:46

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквих права. Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса. Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега. Обицан цовјек хоце само да има гдје радити да презиви себе и породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:45

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквиправа.Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса.Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега.Обицан цовјек хоце само да има гдје радит да презиви себе И породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дик

10.02.2014 08:26

Ја сам тебе Васицу поцео цитати, медјутим ти показујес елементарну неписменост, ти цовјеце ниси писмен, а кад неко није писмен, онда он нема ста реци смислено и паметно. Залосно да таква необразована сподоба и наказа какав си ти, добије мјесто да било гдје писе. Разумијем писмене цетнике, с њима се и мозе и дебатирати, али ти си говно неписмено са којим се не мозе ни дебатирати јер је неписмен, затуцан и глуп. Стварно срамота да овакви добију простора на једној ТВ wеб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоле

10.02.2014 08:20

Овакве треба у затвор или на успављивање скупа са Додиком, Милицом и свим осталим смећем које трује ову државу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 06:45

е ако су нам ово интелектуалци,нама србима це збиља бити теско било ста направити,увазавајуци озбиљност времена али језк и нацин изразавања је несто испод сваког нивоа, мацем се ниста не ријесава и сијањем зле крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

10.02.2014 06:44

СНСД-у би одговарао рат зато сто су опљацкали Српску и рат би прикрио лоповук, а они би сви први побјегли ван граница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сакал

10.02.2014 20:10

Е, јесмо ми Срби глупи. Питајте све ове бандите који данима прицају о рату гдје су њихова дјеца, гдје се сколују , гдје су им покуповали станове, гдје љетују, каква кола возе и хоце ли доци да узму пуску да бране своју земљу. А сви ви који се дивите оваквим патриотама, исти сједите код куце и немате одакле да дате дјетету дзепарац, да га посаљете на екскурзију и сл. А сутра цете га послати у рат да изгуби главу, да сацува СРПСКУ земљу, да је и даље воде људи који це да гасе привреду и пуне своје дзепове. А МИ ЦЕМО ДА БУДЕМО СРЕТНИ, АКО НАМ БУДЕ РАДИЛА НАРОДНА КУХИЊА....!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

10.02.2014 05:12

Васицу нема будала за рат не призивај дјаволе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упомоц

10.02.2014 05:42

Хеј моји земљаци сто вас људи дрзе са нацонализмом у руци. Нема се висе ста јести а овај би да ратује мора да му је зао сто он није у прослом добио надимак ронхил

ОДГОВОРИТЕ
Name

хифо

11.02.2014 18:09

Рајко, Рајко, несташко мали, опет си прескочио терапију и видиш шта ти се дешава....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

10.02.2014 01:42

Све је у праву, погледајте само захтјеве, протестаната и све це Вам бити јасно...Сад је као стало муслиманима до нас, ма дајте, ако хоцете палите све васе тамо, нас Србе не дирајте, ако се нама буде протестовало, протестовацемо одвојено од вас и главни захтјев це бит да РЕПУБЛИКА СРПСКА буде самостална. Ово Вам говори Србин из Републике Српске који је незапослен, ал је ипак поносан на своју дрзаву Републику Српску. Људи отворите оци неце нам нико други помоц поготово не муслимани, само нас коце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хапа Хапиц

10.02.2014 23:11

Рајко изгледа заборавио да ово није 1992 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.02.2014 01:08

У нормалној дрзави овом би се судило због говора мрзње и ратно-хускацке реторике. Мозда би му једина олаксавајуца околност била јер би на суду видјели да се ради о будали. Назалост и такви добивају прилику да јавно објављују своје идиотарије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

10.02.2014 01:02

Ала си паметан најписменији човјек у Републици Српској, што не ћутиш бруко и срамото баш си посве пролупао. Ста си говорио прије пар мјесеци ти се бринеш за народ и Републици Српској зато и јесмо догурали довде. Кад год вам је густо позивате се на одбрану, све велики борци, почев од пресједника па надаље сад вам се придружио и Пантелија. Много сте јаки. Покупите се и идите то је решење и у затворе, а неки у болнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сињдјелиц

09.02.2014 22:28

Браво Васицу за ово запазање, ове бу... сто коментарису као они сви сто су остали и поверовали потурицама пунили су логоре није то било давно да се заборави будимо слозни никакве протесте не дозволити. Опрез брацо срби никакво изненадење

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

09.02.2014 22:24

Прослог рата нисам могао ратоват имао сам курје око на десној нози, у овом новом Рајковом рату.. нецу моци добио сам и на љеву ногу :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дистрикт9

09.02.2014 21:56

Не знам типа, никад нисам цуо за њега али на прву сам закљуцио да је болестан. Ако зели рат нека му у куци буде. Реално, ситуација није завидна, и сваста мозе да се роди из овог, поготово ако додик (Намјерно нецу да написем његово име са великим словом, јер то не заслузује) настави са својом политиком самосталне Републике Српске. Десавања у Федерацији, да ли имала политицку позадину или не, кренула су од мирних демонстрација, по до сукоба. Мозда неком и одговара ова ситуација да прикупи политицке поене за наредне изборе. Наравно алудирам на додика, с обзиром да му се љуља тло под ногама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

09.02.2014 21:40

завади па владај

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

09.02.2014 22:37

Неко це теби дати да заратис неце народ заратити него це се окренути сви против ратних И после-ратних богатаса И корумпираних политицара достаје висе залудјивање народа о независности И терористима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.02.2014 15:01

Неки би да послије њих буде потоп. Накрали су се толико да имају гро некретнина по Србији и другим земљама па им сад чак и рат одговара. Није народ више тако блесав. Провидан си Васићу и ти и шеф ти!! Одговараћете српском народу за све што сте учинили!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко 2

09.02.2014 21:06

Стварно неспретно одабрано од стране ртвбн. Толико увреда у једном тексту на рацун једног народа, од медија који зели бити један од водецих у дрзави,је висе него срамотно. Незнам са цим вас је задузио дотицни гос. па сте објавили његов блог,али васи гледаоци и слусаоци Босњаци сигурно су јако разоцарани. са постовањем Д. Атиц Енгвеј Копенхаген, Данмарк пс. Нисам сигуран да це те смјети објавити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

10.02.2014 07:27

Ја вечег интелектуалца у Републици Српској нисам видио, која само инТЕЛЕгенција избија из његових текстова, да би сваки коментар био глуп. Живио-ла извршна секретар-ица СНСД Васић-ка. Са таквом интелигенцијом Република Српска не треба да брине за своју будучност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

09.02.2014 22:01

БН каква је ово цензура. Објвљујете текст овог манијака а нас цензурисете. Понављам дабогда био рат сваком у куци био ко размисљао као овај мајмун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

09.02.2014 21:58

Види овако. Ја схватам да си сјебан Рајкане али ако се већ дрогираш немој гледати на цијену јер тај од кога сада узимаш роби ти нештоо опасно ваља и под хитно га мијењај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

09.02.2014 21:42

Шта глуми овај Рајко, опет безуспјешно имитира покојног Тијанића.Стварно си јадан Рајко Васићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

09.02.2014 21:42

БИСЕР НАД БИСЕРИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

09.02.2014 21:21

Рајко јесте преливода али ово је добро написао.Криза је била и бице је а Срби сада теба да буду јако модри. Овако је поцео онај рат исто радницким немирима

ОДГОВОРИТЕ
Name

хрвоје

09.02.2014 20:17

прича ти пије воде не разумије те онај који није озбиљне књиге прочито

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

09.02.2014 20:10

Не лаје куца ради села него ради себе (и својих). Мало рата и све легне. Никад нико није истраживао и судио ономе што се дешавало прије рата. Увијек је суђено само онима који су зло направили у рату и криминалу послије рата. Није искључено да политичари (зна се који) и криминалци договоре мали рат и све Документе попале. Богатство остане а нико ни зашта не одговара. Још побијегну вани ради "идеолошког неслагања". Васић само најављује ову могућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста

09.02.2014 21:01

Доста висе. Нико не прица о економији. Политицари опаметите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

09.02.2014 21:03

Додику би пасо рат само да га затвор небуде цеко..

ОДГОВОРИТЕ
Name

антирасиста

09.02.2014 20:58

Лик је расиста сто је превисе превисе је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

09.02.2014 20:51

Сацувај ме Бозе од католицке и исламске љубави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 20:44

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

схултз

09.02.2014 20:29

Истинито у потпуности...али забрињава ме та Гебелсовска реторика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.02.2014 20:16

Све си у праву Рајко,опрез за нас Србе на овом простору увијек мора бити присутан јер нас окружује мрака од људи!Даће Бог опрез,живјела Српска и народ Српски !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

09.02.2014 20:04

Док сам ја био на Зепи ти си се вртио по канцеларијама и гањао зене.Твој сеф продавао цигаре.Нека васи синови иду сад негдје под букву.Ти имас у глави рат,болесни цовјеце!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 19:56

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

09.02.2014 19:56

Људи,Народе,Другови па сви ми смо у истој сутоацији!!!Нема посла,нема хљеба,нема искрених Политицара.Ако неце народ да се цува медјусобно,ко це онда???Странци нам нису срецу доњели,ако нецемо заједно Најебали смо,и то ПОШТЕНО!!!Толико од Мене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

09.02.2014 19:54

Сутра сви у бањалуку скидамо бас ове сто зеле рат

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јупи

09.02.2014 19:42

Ја будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

09.02.2014 19:44

Е мој дејане волио би и ја да је луд,али није

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тв

09.02.2014 19:47

Колико новинар треба бити малоуман да објави овакав текст ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супља

09.02.2014 18:31

Рат је само ако народ буде слусао такве ко сто си ти који настављају са ратнохускацком реториком и мрзњом према другом или другацијем. Нормалан цовјек када процита твој текст види да твоја мрзња према другом превазилази границе љубави према свом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејан

09.02.2014 18:14

Јел овај цовјек луд или се само прави?

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

09.02.2014 18:17

Не волим те Рајко али у свему си у праву,и ја мислим да це бити рата јос,ако ниста онда сукоби сирих размјера јер та муслиманија нема гдје стати у историју а воде ју лудаци и фанатици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејад

11.02.2014 08:05

Е мој Рајко , лако је бити будалаи позивати народ у рат , коме је до тога , овај народ је гладан, контејнер не позна нацију , него гладна уста и зато мислим да таквима као што си ти није мјесто у овој држави. Иди из ње и остави народ ове државе да се носи са проблемима који их притишћу,твоја реторика и твој рјечник показују колико си одгојен и како одгајаш своју дјецу и зато пусти нас коме нација није битна него ко је добар или лош да ми сами оцјенима и учимо нашу дјецу миру и толеранцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нака

11.02.2014 19:54

Ево ко тражи и жуди за ратом..... управо овај (рајко васиц) не могу му име и презиме написати великим словом....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

11.02.2014 19:41

Овај је тотално одлијепио!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

луди Милојко

11.02.2014 16:32

Ја луд ал ти си јос лудји, перверзан и ненацитан.Хускајте нек вам сиротиња ратује а ви опет бјезите ( јер имате довољно) па се опет вратите кад се смири.Треба вас све смјенити. Све сте нам распродали, нити имамо посла нити прихода. Скола имамо понајвисе али и том дипломом на крају моземо само обрисати неку ствар. Да вас плацамо по уцинку били би иста сиротиња као и ми и многи би побјегли од политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 16:02

Прије или касније, овдје ће опез доћи до сукоба. То је неминовност јер је рат завршио без побједника а можда и није ни завршио него је само привремено заустављен. Историја нас учи да на Балкану сваких 30 до 50 година додје до рата. Већ је прошло двадесет од прошлог...отворите очи, не будите наивни. Рат нико нормалан не жели али се он ипак деси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОМА

11.02.2014 13:32

Цовек је у праву 100% ! Рецник му је огорценог цовека! Нисам ја ни против једне нације док не поцне да руси све пред собом зарад САМО своје "користи". Ту цак нема ни користи вец само стете! Цовек треба да је луд да не види да када народ трази хлеба, политика ратних хускаца одмах ступа на сцену! Зар није довољно искуство деведесетих? Искуство користе ратни профитерии, а народ и даље овца за сисање! Ако социјална и економска политика није добра, треба је мењати али то не знаци русити град, јер це то ОПЕТ платити ГРАДЈАНИ, опет они који су русили и остали ! Ако није добро ономе сто се моли Алаху није добро ни оном сто се моли Богу ! Каква је разлика у зивотним потребама? Никаква! Зато памет у главу! Српска би требало да буде у федерацији са Србијом јер је то природни след једног народа. О томе народ српски нека мирно на референдуму одлуци. Политицари треба само да слусају свој народ, а не обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

16.04.2024 06:39

Е мој рајко не излази ти к...ц из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

билли

10.02.2014 20:53

Бјези Рајко иде пола милиона турака мудзахедини на сваком цоску вребају јесил видио како балије пале владу у техерану код басцарсије ј....м те болесна ти си цовјек болестан и твој сеф ронхил и он се тако изразава како само тепа господину Трисицу преко телефона па цијели свијет је цуо то од једног назови пресједника вама свим политицарима би одговаро рат било у Федерацији или у Републици Српској ваљда це доци нека паметна глава да вас растури и одузме сто сте отели од народа и да вас стави гдје и припадате иза каквих дебелих ресетки ако има Бога доце и тај дан близу је октобар...Поздрав свим људима добро намјерним и ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.02.2014 23:53

Молим редакцију БНа да објави број на који моземо послати новац за лијецење овог психопате.Засто овај цовјек неце ни слова да написе о пљацкама у здравству,бирцу,рафинеријама,зељезницама,сумама...?Овај јадник је главни организатор отровне пропаганде владајуце олигархије који покусава изазивањем страха скренути пазњу народа са стварних непријатеља РСа те безобразних пљацки народних добара које су изведене у резији великог водје и његових кумова.Ниста вас неце спасити од заслузене робије,дзаба бељезгас

ОДГОВОРИТЕ
Name

едо

10.02.2014 19:25

Протв кога цес ратовати? Нема нас у ФБиХ који то хоће. Одосмо у Њемачку:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 18:02

Пустимо Рајка са његовом породицом, пријатељима истомисљеницима да стане на црту отоманском империјализму па цасно показе српском роду како се зивотом брани српство и како је спреман да се зртвује за своје унуке и насе боље сутра, хм.... ал ме он подсјеца на неке друге који у рату заволисе нафту, цигарете, разну сверцовану робу и то све у име цасне им православне вијере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малена

10.02.2014 17:52

Ја не знам засто бацата мрзњу измедју Босњака и Срба и Хрвата,,народ наиван па ове политицаре слуса ста прицају,,доста је нама рата било,,најбоље би било њима да оставке поднесу доста суу крали од јадног народа..треба се власт да промјении и народ треба да узме у своје руке власт на лијеп и културан нацин а не политицарии доста сте узимали од нас..

ОДГОВОРИТЕ
Name

н

10.02.2014 17:22

Ја будале цовијека!!! Слободно Рајко пуска знас гдје ти је па озези по Федерацији ако имас храбрости. Да и то видм од СНСД-еовца. Ко це то ици ратоват за српски народ Додо ова Цвијановицка, Црногорац или хехехехе мозда Мајкицка.хехехеххехехехехехехехехеххе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

10.02.2014 16:44

Паника их ухватила, ускоро це пасти па цемо конацно да видимо како су отимали и колико, у ста су паре тросене...само ти потпируј медјуетницке сукобе јер цес на крају одговатари због оваквих идеја....није народ висе стока да их муљате стално на ове фазоне...ГЛАДНИ СМО, ХОЦЕМО ПОСО, ХОЦЕМО ДА НАМ ДЈЕЦА ЗИВЕ НОРМАЛНО, ХОЦЕМО БУДУЦНОСТ, ХОЦЕМО РАВНОПРАВНОСТ, ХОЦУ И ЈА ДИЈЕТЕ ДА ЗАПОСЛИМ У ДРЗАВНУ УПРАВУ И ДА ИМА 2000 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Православац

10.02.2014 16:29

Мени није јасно како их више није срамота да се позивају на национализам и рат, па та прича би код нормалних људи давно требала бити прочитана. Васићу и ти и сви твоји шефови и колеге политичари има да одговарате и пред Богом и пред народом за све што сте нам направили. Не позивај се на рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УКЉУЦИ МОЗАК

10.02.2014 16:14

ЦОВИЈЕК ЈЕ СВЕ У ПРАВУ СРБИ ОПРЕЗНО И СМИРЕНО ПОСМАТРАЈТЕ СИТУАЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

будала и кривих дрва...

10.02.2014 16:02

јбг Васицу тек си сад сконтао како се у рату мозе обогатити... код тебе је она "да ми је ова памет била онда "

ОДГОВОРИТЕ
Name

градацац

10.02.2014 15:25

Има таквих јос по цитавој босни какав је васиц медју свим народима само да се они одрзе у врху,узели су све дрзавно јос да узму приватно сто је народ једва стеко и оста њима оба ентитета ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

10.02.2014 11:05

Никада ми неће бити јасно како то да на рат позивају и о рату говоре они који не би ни узели пушку, а како се они којима рат ни на памет не пада лате пушке послије оваквих идиотских излива отвореног лудила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

10.02.2014 10:59

Васицу, у куци ти дабогда рат био, кад га призивас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

10.02.2014 15:15

РАЈКО ЈЕ УВИЈЕК БИО БУДАЛА - И ОСТАО

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

10.02.2014 10:49

На залост, мислим да је у праву, мада га никад нисам симпатисао.Турци се буне у Коњевиц Пољу, у Федерацији носе мајице с ликом Орица, Лагумдзија окривљује на перфидан нацин Републику Српску, а на све то долази изјава Инцка да це стране трупе интервенисати ако се стање буде погорсавало. Овим кратког памцења поруцујем да се мало врате на поцетак посљедње деценије 20.вијека па нека се сјете како је поцео рат. Цисто сумњам да онај сто се јуце дерао испред Опстине нема ста да једе. Ако толико волите турке(намјерно малим) идите у Федерацију па тамо с њима палите и русите, а Бијељину и Републику Српску оставите на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

10.02.2014 10:48

Каква будалетина! Ви би из СНСД да и рат изазовете само да не одговарате за лоповлук који сте направили. Нема ти од тога Рајкане ниста. Јасно је нама да би рат одговарао лопузама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

10.02.2014 10:27

БН је ипак Телевизија која има неки углед. Што овом неписменом човјеку дајете толики медијски простор. Његови текстови су одраз крајњег сељаклука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 10:22

Понос је једно и треба га имати, али ово је ку....е да будем прост, поготово од људи сумљивог морала и о цијој прослости би требало добро промислити и многи таквог језицког изразавања су нас у прослости костали зивота, изгнанства, патњи, љутских трагедија итд. глава слузи за мисао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

10.02.2014 09:46

Цовјек није расиста,само подсјеца Србе на крваву историју са Османлијама и Аустријом.И то Аустријом коју Инцко хоце поново да доведе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

10.02.2014 09:37

Ако је тако како написа Рајкан,онда је вријеме да поново задужи оне лопате и крампе што је раздужио по завршетку прошлог рата.Не знам шта ће му шеф урадити.Богатства много на све стране.Ни сам не зна где шта има.Како га сачувати? А народ није битан.Ја и нико мој ратовати нећу.Ви сте ми згадили сваку помисао на то,својим лоповлуком и нечовјештвом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

10.02.2014 09:56

И ОВО је било извршни секретар СНСД-а. Људи, јесу ли вам сад ствари јасније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:46

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквих права. Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса. Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега. Обицан цовјек хоце само да има гдје радити да презиви себе и породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:45

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквиправа.Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса.Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега.Обицан цовјек хоце само да има гдје радит да презиви себе И породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дик

10.02.2014 08:26

Ја сам тебе Васицу поцео цитати, медјутим ти показујес елементарну неписменост, ти цовјеце ниси писмен, а кад неко није писмен, онда он нема ста реци смислено и паметно. Залосно да таква необразована сподоба и наказа какав си ти, добије мјесто да било гдје писе. Разумијем писмене цетнике, с њима се и мозе и дебатирати, али ти си говно неписмено са којим се не мозе ни дебатирати јер је неписмен, затуцан и глуп. Стварно срамота да овакви добију простора на једној ТВ wеб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоле

10.02.2014 08:20

Овакве треба у затвор или на успављивање скупа са Додиком, Милицом и свим осталим смећем које трује ову државу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 06:45

е ако су нам ово интелектуалци,нама србима це збиља бити теско било ста направити,увазавајуци озбиљност времена али језк и нацин изразавања је несто испод сваког нивоа, мацем се ниста не ријесава и сијањем зле крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

10.02.2014 06:44

СНСД-у би одговарао рат зато сто су опљацкали Српску и рат би прикрио лоповук, а они би сви први побјегли ван граница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сакал

10.02.2014 20:10

Е, јесмо ми Срби глупи. Питајте све ове бандите који данима прицају о рату гдје су њихова дјеца, гдје се сколују , гдје су им покуповали станове, гдје љетују, каква кола возе и хоце ли доци да узму пуску да бране своју земљу. А сви ви који се дивите оваквим патриотама, исти сједите код куце и немате одакле да дате дјетету дзепарац, да га посаљете на екскурзију и сл. А сутра цете га послати у рат да изгуби главу, да сацува СРПСКУ земљу, да је и даље воде људи који це да гасе привреду и пуне своје дзепове. А МИ ЦЕМО ДА БУДЕМО СРЕТНИ, АКО НАМ БУДЕ РАДИЛА НАРОДНА КУХИЊА....!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

10.02.2014 05:12

Васицу нема будала за рат не призивај дјаволе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упомоц

10.02.2014 05:42

Хеј моји земљаци сто вас људи дрзе са нацонализмом у руци. Нема се висе ста јести а овај би да ратује мора да му је зао сто он није у прослом добио надимак ронхил

ОДГОВОРИТЕ
Name

хифо

11.02.2014 18:09

Рајко, Рајко, несташко мали, опет си прескочио терапију и видиш шта ти се дешава....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

10.02.2014 01:42

Све је у праву, погледајте само захтјеве, протестаната и све це Вам бити јасно...Сад је као стало муслиманима до нас, ма дајте, ако хоцете палите све васе тамо, нас Србе не дирајте, ако се нама буде протестовало, протестовацемо одвојено од вас и главни захтјев це бит да РЕПУБЛИКА СРПСКА буде самостална. Ово Вам говори Србин из Републике Српске који је незапослен, ал је ипак поносан на своју дрзаву Републику Српску. Људи отворите оци неце нам нико други помоц поготово не муслимани, само нас коце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хапа Хапиц

10.02.2014 23:11

Рајко изгледа заборавио да ово није 1992 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.02.2014 01:08

У нормалној дрзави овом би се судило због говора мрзње и ратно-хускацке реторике. Мозда би му једина олаксавајуца околност била јер би на суду видјели да се ради о будали. Назалост и такви добивају прилику да јавно објављују своје идиотарије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

10.02.2014 01:02

Ала си паметан најписменији човјек у Републици Српској, што не ћутиш бруко и срамото баш си посве пролупао. Ста си говорио прије пар мјесеци ти се бринеш за народ и Републици Српској зато и јесмо догурали довде. Кад год вам је густо позивате се на одбрану, све велики борци, почев од пресједника па надаље сад вам се придружио и Пантелија. Много сте јаки. Покупите се и идите то је решење и у затворе, а неки у болнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сињдјелиц

09.02.2014 22:28

Браво Васицу за ово запазање, ове бу... сто коментарису као они сви сто су остали и поверовали потурицама пунили су логоре није то било давно да се заборави будимо слозни никакве протесте не дозволити. Опрез брацо срби никакво изненадење

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

09.02.2014 22:24

Прослог рата нисам могао ратоват имао сам курје око на десној нози, у овом новом Рајковом рату.. нецу моци добио сам и на љеву ногу :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дистрикт9

09.02.2014 21:56

Не знам типа, никад нисам цуо за њега али на прву сам закљуцио да је болестан. Ако зели рат нека му у куци буде. Реално, ситуација није завидна, и сваста мозе да се роди из овог, поготово ако додик (Намјерно нецу да написем његово име са великим словом, јер то не заслузује) настави са својом политиком самосталне Републике Српске. Десавања у Федерацији, да ли имала политицку позадину или не, кренула су од мирних демонстрација, по до сукоба. Мозда неком и одговара ова ситуација да прикупи политицке поене за наредне изборе. Наравно алудирам на додика, с обзиром да му се љуља тло под ногама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

09.02.2014 21:40

завади па владај

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

09.02.2014 22:37

Неко це теби дати да заратис неце народ заратити него це се окренути сви против ратних И после-ратних богатаса И корумпираних политицара достаје висе залудјивање народа о независности И терористима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.02.2014 15:01

Неки би да послије њих буде потоп. Накрали су се толико да имају гро некретнина по Србији и другим земљама па им сад чак и рат одговара. Није народ више тако блесав. Провидан си Васићу и ти и шеф ти!! Одговараћете српском народу за све што сте учинили!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко 2

09.02.2014 21:06

Стварно неспретно одабрано од стране ртвбн. Толико увреда у једном тексту на рацун једног народа, од медија који зели бити један од водецих у дрзави,је висе него срамотно. Незнам са цим вас је задузио дотицни гос. па сте објавили његов блог,али васи гледаоци и слусаоци Босњаци сигурно су јако разоцарани. са постовањем Д. Атиц Енгвеј Копенхаген, Данмарк пс. Нисам сигуран да це те смјети објавити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

10.02.2014 07:27

Ја вечег интелектуалца у Републици Српској нисам видио, која само инТЕЛЕгенција избија из његових текстова, да би сваки коментар био глуп. Живио-ла извршна секретар-ица СНСД Васић-ка. Са таквом интелигенцијом Република Српска не треба да брине за своју будучност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

09.02.2014 22:01

БН каква је ово цензура. Објвљујете текст овог манијака а нас цензурисете. Понављам дабогда био рат сваком у куци био ко размисљао као овај мајмун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

09.02.2014 21:58

Види овако. Ја схватам да си сјебан Рајкане али ако се већ дрогираш немој гледати на цијену јер тај од кога сада узимаш роби ти нештоо опасно ваља и под хитно га мијењај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

09.02.2014 21:42

Шта глуми овај Рајко, опет безуспјешно имитира покојног Тијанића.Стварно си јадан Рајко Васићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

09.02.2014 21:42

БИСЕР НАД БИСЕРИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

09.02.2014 21:21

Рајко јесте преливода али ово је добро написао.Криза је била и бице је а Срби сада теба да буду јако модри. Овако је поцео онај рат исто радницким немирима

ОДГОВОРИТЕ
Name

хрвоје

09.02.2014 20:17

прича ти пије воде не разумије те онај који није озбиљне књиге прочито

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

09.02.2014 20:10

Не лаје куца ради села него ради себе (и својих). Мало рата и све легне. Никад нико није истраживао и судио ономе што се дешавало прије рата. Увијек је суђено само онима који су зло направили у рату и криминалу послије рата. Није искључено да политичари (зна се који) и криминалци договоре мали рат и све Документе попале. Богатство остане а нико ни зашта не одговара. Још побијегну вани ради "идеолошког неслагања". Васић само најављује ову могућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста

09.02.2014 21:01

Доста висе. Нико не прица о економији. Политицари опаметите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

09.02.2014 21:03

Додику би пасо рат само да га затвор небуде цеко..

ОДГОВОРИТЕ
Name

антирасиста

09.02.2014 20:58

Лик је расиста сто је превисе превисе је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

09.02.2014 20:51

Сацувај ме Бозе од католицке и исламске љубави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 20:44

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

схултз

09.02.2014 20:29

Истинито у потпуности...али забрињава ме та Гебелсовска реторика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.02.2014 20:16

Све си у праву Рајко,опрез за нас Србе на овом простору увијек мора бити присутан јер нас окружује мрака од људи!Даће Бог опрез,живјела Српска и народ Српски !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

09.02.2014 20:04

Док сам ја био на Зепи ти си се вртио по канцеларијама и гањао зене.Твој сеф продавао цигаре.Нека васи синови иду сад негдје под букву.Ти имас у глави рат,болесни цовјеце!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 19:56

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

09.02.2014 19:56

Људи,Народе,Другови па сви ми смо у истој сутоацији!!!Нема посла,нема хљеба,нема искрених Политицара.Ако неце народ да се цува медјусобно,ко це онда???Странци нам нису срецу доњели,ако нецемо заједно Најебали смо,и то ПОШТЕНО!!!Толико од Мене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

09.02.2014 19:54

Сутра сви у бањалуку скидамо бас ове сто зеле рат

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јупи

09.02.2014 19:42

Ја будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

09.02.2014 19:44

Е мој дејане волио би и ја да је луд,али није

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тв

09.02.2014 19:47

Колико новинар треба бити малоуман да објави овакав текст ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супља

09.02.2014 18:31

Рат је само ако народ буде слусао такве ко сто си ти који настављају са ратнохускацком реториком и мрзњом према другом или другацијем. Нормалан цовјек када процита твој текст види да твоја мрзња према другом превазилази границе љубави према свом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејан

09.02.2014 18:14

Јел овај цовјек луд или се само прави?

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

09.02.2014 18:17

Не волим те Рајко али у свему си у праву,и ја мислим да це бити рата јос,ако ниста онда сукоби сирих размјера јер та муслиманија нема гдје стати у историју а воде ју лудаци и фанатици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејад

11.02.2014 08:05

Е мој Рајко , лако је бити будалаи позивати народ у рат , коме је до тога , овај народ је гладан, контејнер не позна нацију , него гладна уста и зато мислим да таквима као што си ти није мјесто у овој држави. Иди из ње и остави народ ове државе да се носи са проблемима који их притишћу,твоја реторика и твој рјечник показују колико си одгојен и како одгајаш своју дјецу и зато пусти нас коме нација није битна него ко је добар или лош да ми сами оцјенима и учимо нашу дјецу миру и толеранцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нака

11.02.2014 19:54

Ево ко тражи и жуди за ратом..... управо овај (рајко васиц) не могу му име и презиме написати великим словом....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

11.02.2014 19:41

Овај је тотално одлијепио!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

луди Милојко

11.02.2014 16:32

Ја луд ал ти си јос лудји, перверзан и ненацитан.Хускајте нек вам сиротиња ратује а ви опет бјезите ( јер имате довољно) па се опет вратите кад се смири.Треба вас све смјенити. Све сте нам распродали, нити имамо посла нити прихода. Скола имамо понајвисе али и том дипломом на крају моземо само обрисати неку ствар. Да вас плацамо по уцинку били би иста сиротиња као и ми и многи би побјегли од политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 16:02

Прије или касније, овдје ће опез доћи до сукоба. То је неминовност јер је рат завршио без побједника а можда и није ни завршио него је само привремено заустављен. Историја нас учи да на Балкану сваких 30 до 50 година додје до рата. Већ је прошло двадесет од прошлог...отворите очи, не будите наивни. Рат нико нормалан не жели али се он ипак деси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОМА

11.02.2014 13:32

Цовек је у праву 100% ! Рецник му је огорценог цовека! Нисам ја ни против једне нације док не поцне да руси све пред собом зарад САМО своје "користи". Ту цак нема ни користи вец само стете! Цовек треба да је луд да не види да када народ трази хлеба, политика ратних хускаца одмах ступа на сцену! Зар није довољно искуство деведесетих? Искуство користе ратни профитерии, а народ и даље овца за сисање! Ако социјална и економска политика није добра, треба је мењати али то не знаци русити град, јер це то ОПЕТ платити ГРАДЈАНИ, опет они који су русили и остали ! Ако није добро ономе сто се моли Алаху није добро ни оном сто се моли Богу ! Каква је разлика у зивотним потребама? Никаква! Зато памет у главу! Српска би требало да буде у федерацији са Србијом јер је то природни след једног народа. О томе народ српски нека мирно на референдуму одлуци. Политицари треба само да слусају свој народ, а не обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

16.04.2024 06:39

Е мој рајко не излази ти к...ц из уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

билли

10.02.2014 20:53

Бјези Рајко иде пола милиона турака мудзахедини на сваком цоску вребају јесил видио како балије пале владу у техерану код басцарсије ј....м те болесна ти си цовјек болестан и твој сеф ронхил и он се тако изразава како само тепа господину Трисицу преко телефона па цијели свијет је цуо то од једног назови пресједника вама свим политицарима би одговаро рат било у Федерацији или у Републици Српској ваљда це доци нека паметна глава да вас растури и одузме сто сте отели од народа и да вас стави гдје и припадате иза каквих дебелих ресетки ако има Бога доце и тај дан близу је октобар...Поздрав свим људима добро намјерним и ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

10.02.2014 23:53

Молим редакцију БНа да објави број на који моземо послати новац за лијецење овог психопате.Засто овај цовјек неце ни слова да написе о пљацкама у здравству,бирцу,рафинеријама,зељезницама,сумама...?Овај јадник је главни организатор отровне пропаганде владајуце олигархије који покусава изазивањем страха скренути пазњу народа са стварних непријатеља РСа те безобразних пљацки народних добара које су изведене у резији великог водје и његових кумова.Ниста вас неце спасити од заслузене робије,дзаба бељезгас

ОДГОВОРИТЕ
Name

едо

10.02.2014 19:25

Протв кога цес ратовати? Нема нас у ФБиХ који то хоће. Одосмо у Њемачку:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 18:02

Пустимо Рајка са његовом породицом, пријатељима истомисљеницима да стане на црту отоманском империјализму па цасно показе српском роду како се зивотом брани српство и како је спреман да се зртвује за своје унуке и насе боље сутра, хм.... ал ме он подсјеца на неке друге који у рату заволисе нафту, цигарете, разну сверцовану робу и то све у име цасне им православне вијере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малена

10.02.2014 17:52

Ја не знам засто бацата мрзњу измедју Босњака и Срба и Хрвата,,народ наиван па ове политицаре слуса ста прицају,,доста је нама рата било,,најбоље би било њима да оставке поднесу доста суу крали од јадног народа..треба се власт да промјении и народ треба да узме у своје руке власт на лијеп и културан нацин а не политицарии доста сте узимали од нас..

ОДГОВОРИТЕ
Name

н

10.02.2014 17:22

Ја будале цовијека!!! Слободно Рајко пуска знас гдје ти је па озези по Федерацији ако имас храбрости. Да и то видм од СНСД-еовца. Ко це то ици ратоват за српски народ Додо ова Цвијановицка, Црногорац или хехехехе мозда Мајкицка.хехехеххехехехехехехехехеххе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

10.02.2014 16:44

Паника их ухватила, ускоро це пасти па цемо конацно да видимо како су отимали и колико, у ста су паре тросене...само ти потпируј медјуетницке сукобе јер цес на крају одговатари због оваквих идеја....није народ висе стока да их муљате стално на ове фазоне...ГЛАДНИ СМО, ХОЦЕМО ПОСО, ХОЦЕМО ДА НАМ ДЈЕЦА ЗИВЕ НОРМАЛНО, ХОЦЕМО БУДУЦНОСТ, ХОЦЕМО РАВНОПРАВНОСТ, ХОЦУ И ЈА ДИЈЕТЕ ДА ЗАПОСЛИМ У ДРЗАВНУ УПРАВУ И ДА ИМА 2000 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Православац

10.02.2014 16:29

Мени није јасно како их више није срамота да се позивају на национализам и рат, па та прича би код нормалних људи давно требала бити прочитана. Васићу и ти и сви твоји шефови и колеге политичари има да одговарате и пред Богом и пред народом за све што сте нам направили. Не позивај се на рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УКЉУЦИ МОЗАК

10.02.2014 16:14

ЦОВИЈЕК ЈЕ СВЕ У ПРАВУ СРБИ ОПРЕЗНО И СМИРЕНО ПОСМАТРАЈТЕ СИТУАЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

будала и кривих дрва...

10.02.2014 16:02

јбг Васицу тек си сад сконтао како се у рату мозе обогатити... код тебе је она "да ми је ова памет била онда "

ОДГОВОРИТЕ
Name

градацац

10.02.2014 15:25

Има таквих јос по цитавој босни какав је васиц медју свим народима само да се они одрзе у врху,узели су све дрзавно јос да узму приватно сто је народ једва стеко и оста њима оба ентитета ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

10.02.2014 11:05

Никада ми неће бити јасно како то да на рат позивају и о рату говоре они који не би ни узели пушку, а како се они којима рат ни на памет не пада лате пушке послије оваквих идиотских излива отвореног лудила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

10.02.2014 10:59

Васицу, у куци ти дабогда рат био, кад га призивас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

10.02.2014 15:15

РАЈКО ЈЕ УВИЈЕК БИО БУДАЛА - И ОСТАО

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

10.02.2014 10:49

На залост, мислим да је у праву, мада га никад нисам симпатисао.Турци се буне у Коњевиц Пољу, у Федерацији носе мајице с ликом Орица, Лагумдзија окривљује на перфидан нацин Републику Српску, а на све то долази изјава Инцка да це стране трупе интервенисати ако се стање буде погорсавало. Овим кратког памцења поруцујем да се мало врате на поцетак посљедње деценије 20.вијека па нека се сјете како је поцео рат. Цисто сумњам да онај сто се јуце дерао испред Опстине нема ста да једе. Ако толико волите турке(намјерно малим) идите у Федерацију па тамо с њима палите и русите, а Бијељину и Републику Српску оставите на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

10.02.2014 10:48

Каква будалетина! Ви би из СНСД да и рат изазовете само да не одговарате за лоповлук који сте направили. Нема ти од тога Рајкане ниста. Јасно је нама да би рат одговарао лопузама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

10.02.2014 10:27

БН је ипак Телевизија која има неки углед. Што овом неписменом човјеку дајете толики медијски простор. Његови текстови су одраз крајњег сељаклука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 10:22

Понос је једно и треба га имати, али ово је ку....е да будем прост, поготово од људи сумљивог морала и о цијој прослости би требало добро промислити и многи таквог језицког изразавања су нас у прослости костали зивота, изгнанства, патњи, љутских трагедија итд. глава слузи за мисао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

10.02.2014 09:46

Цовјек није расиста,само подсјеца Србе на крваву историју са Османлијама и Аустријом.И то Аустријом коју Инцко хоце поново да доведе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

10.02.2014 09:37

Ако је тако како написа Рајкан,онда је вријеме да поново задужи оне лопате и крампе што је раздужио по завршетку прошлог рата.Не знам шта ће му шеф урадити.Богатства много на све стране.Ни сам не зна где шта има.Како га сачувати? А народ није битан.Ја и нико мој ратовати нећу.Ви сте ми згадили сваку помисао на то,својим лоповлуком и нечовјештвом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

10.02.2014 09:56

И ОВО је било извршни секретар СНСД-а. Људи, јесу ли вам сад ствари јасније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:46

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквих права. Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса. Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега. Обицан цовјек хоце само да има гдје радити да презиви себе и породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладинко

10.02.2014 09:45

Све ми се цини да је И овом Васицу рат добро донио,вјероватно се добро окористио од рата,па га опет призива! Боље да писес о јадном народу како зиви у бједи, ојадјен опљацкан од политицара И тајкуна, незапослености без икаквиправа.Кад је људима догорело онда се сви позивају на угрозеност националних интереса.Та прица висе не пролази код народа, народу је доста свега.Обицан цовјек хоце само да има гдје радит да презиви себе И породицу за ста данас морас бит мадјионицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дик

10.02.2014 08:26

Ја сам тебе Васицу поцео цитати, медјутим ти показујес елементарну неписменост, ти цовјеце ниси писмен, а кад неко није писмен, онда он нема ста реци смислено и паметно. Залосно да таква необразована сподоба и наказа какав си ти, добије мјесто да било гдје писе. Разумијем писмене цетнике, с њима се и мозе и дебатирати, али ти си говно неписмено са којим се не мозе ни дебатирати јер је неписмен, затуцан и глуп. Стварно срамота да овакви добију простора на једној ТВ wеб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоле

10.02.2014 08:20

Овакве треба у затвор или на успављивање скупа са Додиком, Милицом и свим осталим смећем које трује ову државу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

10.02.2014 06:45

е ако су нам ово интелектуалци,нама србима це збиља бити теско било ста направити,увазавајуци озбиљност времена али језк и нацин изразавања је несто испод сваког нивоа, мацем се ниста не ријесава и сијањем зле крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

10.02.2014 06:44

СНСД-у би одговарао рат зато сто су опљацкали Српску и рат би прикрио лоповук, а они би сви први побјегли ван граница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сакал

10.02.2014 20:10

Е, јесмо ми Срби глупи. Питајте све ове бандите који данима прицају о рату гдје су њихова дјеца, гдје се сколују , гдје су им покуповали станове, гдје љетују, каква кола возе и хоце ли доци да узму пуску да бране своју земљу. А сви ви који се дивите оваквим патриотама, исти сједите код куце и немате одакле да дате дјетету дзепарац, да га посаљете на екскурзију и сл. А сутра цете га послати у рат да изгуби главу, да сацува СРПСКУ земљу, да је и даље воде људи који це да гасе привреду и пуне своје дзепове. А МИ ЦЕМО ДА БУДЕМО СРЕТНИ, АКО НАМ БУДЕ РАДИЛА НАРОДНА КУХИЊА....!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

10.02.2014 05:12

Васицу нема будала за рат не призивај дјаволе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упомоц

10.02.2014 05:42

Хеј моји земљаци сто вас људи дрзе са нацонализмом у руци. Нема се висе ста јести а овај би да ратује мора да му је зао сто он није у прослом добио надимак ронхил

ОДГОВОРИТЕ
Name

хифо

11.02.2014 18:09

Рајко, Рајко, несташко мали, опет си прескочио терапију и видиш шта ти се дешава....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

10.02.2014 01:42

Све је у праву, погледајте само захтјеве, протестаната и све це Вам бити јасно...Сад је као стало муслиманима до нас, ма дајте, ако хоцете палите све васе тамо, нас Србе не дирајте, ако се нама буде протестовало, протестовацемо одвојено од вас и главни захтјев це бит да РЕПУБЛИКА СРПСКА буде самостална. Ово Вам говори Србин из Републике Српске који је незапослен, ал је ипак поносан на своју дрзаву Републику Српску. Људи отворите оци неце нам нико други помоц поготово не муслимани, само нас коце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хапа Хапиц

10.02.2014 23:11

Рајко изгледа заборавио да ово није 1992 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста

10.02.2014 01:08

У нормалној дрзави овом би се судило због говора мрзње и ратно-хускацке реторике. Мозда би му једина олаксавајуца околност била јер би на суду видјели да се ради о будали. Назалост и такви добивају прилику да јавно објављују своје идиотарије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

10.02.2014 01:02

Ала си паметан најписменији човјек у Републици Српској, што не ћутиш бруко и срамото баш си посве пролупао. Ста си говорио прије пар мјесеци ти се бринеш за народ и Републици Српској зато и јесмо догурали довде. Кад год вам је густо позивате се на одбрану, све велики борци, почев од пресједника па надаље сад вам се придружио и Пантелија. Много сте јаки. Покупите се и идите то је решење и у затворе, а неки у болнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сињдјелиц

09.02.2014 22:28

Браво Васицу за ово запазање, ове бу... сто коментарису као они сви сто су остали и поверовали потурицама пунили су логоре није то било давно да се заборави будимо слозни никакве протесте не дозволити. Опрез брацо срби никакво изненадење

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

09.02.2014 22:24

Прослог рата нисам могао ратоват имао сам курје око на десној нози, у овом новом Рајковом рату.. нецу моци добио сам и на љеву ногу :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дистрикт9

09.02.2014 21:56

Не знам типа, никад нисам цуо за њега али на прву сам закљуцио да је болестан. Ако зели рат нека му у куци буде. Реално, ситуација није завидна, и сваста мозе да се роди из овог, поготово ако додик (Намјерно нецу да написем његово име са великим словом, јер то не заслузује) настави са својом политиком самосталне Републике Српске. Десавања у Федерацији, да ли имала политицку позадину или не, кренула су од мирних демонстрација, по до сукоба. Мозда неком и одговара ова ситуација да прикупи политицке поене за наредне изборе. Наравно алудирам на додика, с обзиром да му се љуља тло под ногама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

09.02.2014 21:40

завади па владај

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

09.02.2014 22:37

Неко це теби дати да заратис неце народ заратити него це се окренути сви против ратних И после-ратних богатаса И корумпираних политицара достаје висе залудјивање народа о независности И терористима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

10.02.2014 15:01

Неки би да послије њих буде потоп. Накрали су се толико да имају гро некретнина по Србији и другим земљама па им сад чак и рат одговара. Није народ више тако блесав. Провидан си Васићу и ти и шеф ти!! Одговараћете српском народу за све што сте учинили!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко 2

09.02.2014 21:06

Стварно неспретно одабрано од стране ртвбн. Толико увреда у једном тексту на рацун једног народа, од медија који зели бити један од водецих у дрзави,је висе него срамотно. Незнам са цим вас је задузио дотицни гос. па сте објавили његов блог,али васи гледаоци и слусаоци Босњаци сигурно су јако разоцарани. са постовањем Д. Атиц Енгвеј Копенхаген, Данмарк пс. Нисам сигуран да це те смјети објавити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маршал

10.02.2014 07:27

Ја вечег интелектуалца у Републици Српској нисам видио, која само инТЕЛЕгенција избија из његових текстова, да би сваки коментар био глуп. Живио-ла извршна секретар-ица СНСД Васић-ка. Са таквом интелигенцијом Република Српска не треба да брине за своју будучност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

09.02.2014 22:01

БН каква је ово цензура. Објвљујете текст овог манијака а нас цензурисете. Понављам дабогда био рат сваком у куци био ко размисљао као овај мајмун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

09.02.2014 21:58

Види овако. Ја схватам да си сјебан Рајкане али ако се већ дрогираш немој гледати на цијену јер тај од кога сада узимаш роби ти нештоо опасно ваља и под хитно га мијењај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

09.02.2014 21:42

Шта глуми овај Рајко, опет безуспјешно имитира покојног Тијанића.Стварно си јадан Рајко Васићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

09.02.2014 21:42

БИСЕР НАД БИСЕРИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

09.02.2014 21:21

Рајко јесте преливода али ово је добро написао.Криза је била и бице је а Срби сада теба да буду јако модри. Овако је поцео онај рат исто радницким немирима

ОДГОВОРИТЕ
Name

хрвоје

09.02.2014 20:17

прича ти пије воде не разумије те онај који није озбиљне књиге прочито

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ

09.02.2014 20:10

Не лаје куца ради села него ради себе (и својих). Мало рата и све легне. Никад нико није истраживао и судио ономе што се дешавало прије рата. Увијек је суђено само онима који су зло направили у рату и криминалу послије рата. Није искључено да политичари (зна се који) и криминалци договоре мали рат и све Документе попале. Богатство остане а нико ни зашта не одговара. Још побијегну вани ради "идеолошког неслагања". Васић само најављује ову могућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста

09.02.2014 21:01

Доста висе. Нико не прица о економији. Политицари опаметите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

09.02.2014 21:03

Додику би пасо рат само да га затвор небуде цеко..

ОДГОВОРИТЕ
Name

антирасиста

09.02.2014 20:58

Лик је расиста сто је превисе превисе је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

09.02.2014 20:51

Сацувај ме Бозе од католицке и исламске љубави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 20:44

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

схултз

09.02.2014 20:29

Истинито у потпуности...али забрињава ме та Гебелсовска реторика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

09.02.2014 20:16

Све си у праву Рајко,опрез за нас Србе на овом простору увијек мора бити присутан јер нас окружује мрака од људи!Даће Бог опрез,живјела Српска и народ Српски !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

09.02.2014 20:04

Док сам ја био на Зепи ти си се вртио по канцеларијама и гањао зене.Твој сеф продавао цигаре.Нека васи синови иду сад негдје под букву.Ти имас у глави рат,болесни цовјеце!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцо

09.02.2014 19:56

Хахаха свака ти цаст Рајко за ово. Добро си им оцито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

09.02.2014 19:56

Људи,Народе,Другови па сви ми смо у истој сутоацији!!!Нема посла,нема хљеба,нема искрених Политицара.Ако неце народ да се цува медјусобно,ко це онда???Странци нам нису срецу доњели,ако нецемо заједно Најебали смо,и то ПОШТЕНО!!!Толико од Мене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

09.02.2014 19:54

Сутра сви у бањалуку скидамо бас ове сто зеле рат

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

масни

09.02.2014 19:53

Хвала богу да неко има м..а да каже јавно, то сто сви знамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јупи

09.02.2014 19:42

Ја будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

09.02.2014 19:44

Е мој дејане волио би и ја да је луд,али није

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тв

09.02.2014 19:47

Колико новинар треба бити малоуман да објави овакав текст ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супља

09.02.2014 18:31

Рат је само ако народ буде слусао такве ко сто си ти који настављају са ратнохускацком реториком и мрзњом према другом или другацијем. Нормалан цовјек када процита твој текст види да твоја мрзња према другом превазилази границе љубави према свом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејан

09.02.2014 18:14

Јел овај цовјек луд или се само прави?

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

09.02.2014 18:17

Не волим те Рајко али у свему си у праву,и ја мислим да це бити рата јос,ако ниста онда сукоби сирих размјера јер та муслиманија нема гдје стати у историју а воде ју лудаци и фанатици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејад

11.02.2014 08:05

Е мој Рајко , лако је бити будалаи позивати народ у рат , коме је до тога , овај народ је гладан, контејнер не позна нацију , него гладна уста и зато мислим да таквима као што си ти није мјесто у овој држави. Иди из ње и остави народ ове државе да се носи са проблемима који их притишћу,твоја реторика и твој рјечник показују колико си одгојен и како одгајаш своју дјецу и зато пусти нас коме нација није битна него ко је добар или лош да ми сами оцјенима и учимо нашу дјецу миру и толеранцији.

ОДГОВОРИТЕ