Bijeljina: Određen pritvor sinu koji je usmrtio majku

Osumnjičenom za ubistvo majke koje se dogodilo u Bijeljini određen je jednomjesečni pritvor, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva.

Republika Srpska 05.12.2023 | 11:58
Bijeljina: Određen pritvor sinu koji je usmrtio majku

Protiv osumnjičenog čiji su inicijali M.V. pritvor je bio predložen zbog činjenice da bi boravkom na slobodi mogao napustiti teritoriju BiH, uticati na svjedoke, te zbog opravdane bojazni da bi mogao počiniti isto ili slično krivično djelo.

U saopštenju se navodi da je počinjeno krivično djelo posebno teško s obzirom na način na koji je počinjeno i koje je prouzrokovalo uznemirenje građana, te se podsjeća da se za ubistvo može izreći kazna zatvora od 10 godina i stroža.

Rješenje o pritvoru Okružnog suda u Bijeljini doneseno je juče, nakon što je Okružno javno tužilaštvo to zatražilo u nedjelju, 3. decembra.

Osumnjičeni M.V. tereti se da je u subotu, 2. decembra, u Bijeljini počinio krivično djelo ubistvo, u sticaju sa krivičnim djelom izazivanje opšte opasnosti.

Pedesetogodišnja žena čiji su inicijali S.V. iz Velike Obarske kod Bijeljine ubijena je sjekirom, a za smrt se sumnjiči njen osamnaestogodišnji sin M.V. koji je uhapšen, saopšteno je ranije iz bijeljinskog Okružnog javnog tužilaštva.

Žena je imala teške povrede glave i mozga koje su nanesene sjekirom, a nakon što je nastupila smrt osumnjičeni je zapalio njeno tijelo.

Ugljenisano tijelo zatekli su vatrogasci prilikom gašenja požara na porodičnoj kući.

(Srna) Foto:BN

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Pa dobro je

05.12.2023 13:28

Droga vjerovatno čini čuda na Balkanu. Sve se agencije moraju udružiti protiv ovoga zla. Omladinu uništava droga i kocka a vlasti ništa ne rade protiv toga. Kockarnice niču i blizu skola i svaki dan sve više. Strasno.

ODGOVORITE
Name

yyy

05.12.2023 14:10

samga bog kleo dokleje vremena n to netreba sudit to treba odmah obesit na trgu

ODGOVORITE
Name

Obican covjek

05.12.2023 14:28

Zar na majku,pogani zlotvore,majka je svetinja,u Titovo vrijeme za ovakve monstrume je lijek bio kugla u čelo,a i to je malo

ODGOVORITE
Name

Sandra

06.12.2023 12:01

Doživotna robija i to u samici za ovog majmuna!

ODGOVORITE