Luka Bojović stiže u Srbiju, policija ga uvela u avion

Luka Bojović koji je 10 godina proveo u zatvoru u Španiji nešto posle 17 sati krenuo je letom iz Madrida za Beograd.

Srbija 30.11.2022 | 19:31
Luka Bojović stiže u Srbiju, policija ga uvela u avion

Kako Kurir saznaje sa lica mesta, Bojović je u pratnji policije ukrcan na komercijalni redovni let koji bi u 19.45 sati trebalo da sleti na Aerodrom "Nikola Tesla".

- U pratnji Luke Bojovića su u avion ušla dva španska policajca, ali na letu je i naša policija. Bojović se nije čekirao već je jedan od policajaca na šalteru Er Srbije priložio papir, najverovatnije putni list za Bojovića - otkriva naš sagovornik i dodaje da je Bojović sve vreme nasmejan.

Kako dodaje, avion je pun putnika i poleteo je sa petnaestak minuta zakašnjenja.

- Mere obezbeđenja su bile ogromne na aerodromu u Madridu. Bojović je u pratnji policije direktno iz zatvora u kom je služio kaznu sproveden na aerodrom. I u samoj zgradi bilo je vidno prisustvo policije pre poletanja aviona, ali je on direktno s piste sporveden iz policijskog kombija u avion - dodaje naš sagovornik.

Prema nezvaničnim informacijama, maršruta kojom je Bojović prebačen do španskog aerodroma čuvana je u najstrožoj tajnosti, a u celu akciju bilo je uključeno tek nekoliko ljudi.

Očekuje se da i po sletanju u Srbiju prođe "poseban tretman", odnosno da ne čeka red na pasoškoj kontroli sa ostalim putnicima.

(Kurir   Foto:Kurir)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Koga briga!

30.11.2022 23:36

Koga boli patka gdje stize neki kriminalac?

ODGOVORITE
Name

Koga briga

01.12.2022 00:32

Opet, koga boli patka za kriminalcem?

ODGOVORITE