Teška nesreća kod Šipova: U udesu jedna osoba poginula

Vozač iz Šipova G. S. je poginuo, dok je četvoro ljudi povrijeđeno u sudaru dva automobila u mjestu Vagan kod Šipova, potvrđeno je u Policijskoj upravi Mrkonjić Grad.

Republika Srpska 20.08.2022 | 11:54
Teška nesreća kod Šipova: U udesu jedna osoba poginula

Saobraćajna nesreća se dogodila juče oko 20.30 časova na regionalnom putu Šipovo-Кupres, rekla je portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Ona je navela da su se sudarili automobili “audi”, kojim je upravljao G.S. i sa kojim se u nalazio suvozač S.I. takođe iz Šipova i automobil “mercedes” kojim je upravljalo lice V.P. iz Кupresa i sa kojim su se nalazili saputnici M.К. iz Čelinca, D.M. i D.Z. iz Кupresa.

– U udesu su povrijeđeni vozači G.S. i V.P. i saputnici S.I, M.К. i D.M, te su prevezeni u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske, gdje je vozač G.S. iz Šipova preminuo od zadobijenih povreda – rekla je Vulinova.

Ona je dodala da je uviđaj obavila policija iz Šipovo, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja uzroka saobraćajne nesreće.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dragisa

20.08.2022 10:44

Pokoj mu duši. Kisa nevrjeme vjerovatno uzrok

ODGOVORITE
Name

Ssss

20.08.2022 13:49

Pokoj dusi nadam se da ce ga Bog primiti u carstvo nebesko