Šok preokret u slučaju Rikija Martina: Nećak povukao optužnicu!

Odbačene su optužbe za incest protiv Rikija Martina nakon što je pevačev nećak povukao tvrdnje o zlostavljanju i zatražio od sudije da odbaci slučaj.

Zabava 21.07.2022 | 20:27
Šok preokret u slučaju Rikija Martina: Nećak povukao optužnicu!

Nećak Rikija Martina Denis Sančez (21) podneo je nedavno tužbu protiv 50-godišnjeg ujaka, tvrdeći da su njih dvojica bili u sek*ualnoj vezi sedam meseci. Rečeno je ranije danas da mladić koji je inače sin pevačeve polusestre Vanese Martin, ima mentalnih problema, piše britanski Daily mail.

Sudija je prethodno odbacio privremenu zabranu prilaska koja je naložena Rikiju Martinu.

„Baš kao što smo i očekivali, sud nije produžio nalog za privremenu zaštitu.Tužilac je potvrdio sudu da je odluku o odbacivanju predmeta doneo sam, bez ikakvog spoljnog uticaja ili pritiska", naveo je Martinov pravni tim u saopštenju dok se pevač u suđenje uključio preko Zuma.

Slučaj je zaprepastio svetsku javnost, a iako je proces odbačen na sudu, kako eksluzivno piše "TMZ", čini nam se da epilog tek predstoji.

Riki Martin, Džvan Josef
FOTO: PROFIMEDIA

Podsećamo, Sančez je tvrdio da su on i Martin raskinuli pre dva meseca nakon sedam meseci zabavljanja. Prema njegovim rečima i nalogu u koji su imale uvid portorikanske novin "El Vocero", pevač nije prihvatio razdvajanje pa je viđen kako luta u blizini njegove kuće u najmanje tri navrata. Takođe je naveo da je Martin "konzumirao velike količine alkohola i droge".

Advokati pevača su demantovali optužbe ističući da je Senčeza nedavno optužila jedna žena nakon što ju je on navodno maltretirao i „pretio da će joj uništiti život“.

Riki Martin
FOTO: PROFIMEDIA

Martinov pravni tim rekao je za "Dejli mejl" da se mladić „bori sa dubokim problemima mentalnog zdravlja“ i potpuno je odbacio „odvratne“ optužbe. Brat pevača Erik Martin izjavio je u snimku na Fejsbuku da njegov nećak „ima mentalni problem“.

Stariji brat latino zvezde poručio je da je 21-godišnjak, koji je sada otuđen od porodice, povredio i druge rođake. Dodao je da se porodica mučila da se izbori sa Sančezovim sve lošijim mentalnim stanjem, ali da je "umoran da ćuti" o njima, iako je napomenuo da i on i njegova porodica i dalje vole svog problematičnog nećaka, prenosi Blic Žena.

Riki Martin
FOTO: MICKAEL CHAVET / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar