Karleuša je želela da donira pare za kravu Slavicu ali je novac već bio prikupljen!

Danas je u medijima odjeknula vest da je Jelena Karleuša donirala 150.000 dinara udruženju studenata veterine, kako bi jednu kravu poštedeli sigurne smrti.

Zabava 24.05.2022 | 20:23
Karleuša je želela da donira pare za kravu Slavicu ali je novac već bio prikupljen!

Ipak, studenti su ovo demantovali, ali kažu da je Jelena zaista želela da pomogne.

 - Moramo da demantujemo ovu informaciju, jer kada smo stupili u kontrakt sa Jelenom, koja je htela da plati otkup krave Slavice, mi smo već imali dovoljno novca od pojedinačnih donacija ljudi. Jelena i dalje želi da pomogne oko dodatnih troškova i nadamo se daljoj saradnji. Zahvalni smo na dobroj volji i interesovanju koje pokazuje - napisali su studenti medicine oglašavajući se ovim povodom.

Karleuša je poznata kao borac za životinje, ali nije donirala novac za kravu Slavicu: Studenti demantovali

Podsetimo, danas je bilo reči o akciji studenata veterine, koji su otkupili kravu Slavicu od farme koja im ju je pozajmila za praksu. Kako je ranije ispričala studentkinja koja je učestvovala u ovoj akciji za studenti su se vezali za nju i odlučili su da je otkupe, a na početku nisu imali dovoljno sredstava.

- Slavica je došla kod nas početkom februara, kada je počeo i letnji semestar, i bila je namenjena za praktičnu nastavu. Budući da ona ne može da ostane steona, nju farma nakon naše prakse šalje u klanicu i onda tako okončava svoj život. Ipak, kako smo se za nju svi vezali i dali joj ime, nismo hteli da ishod bude takav, pa smo pokrenuli akciju prikupljanja novca, kako bismo je otkupili. Farma je tražila 150.000 dinara i mi smo taj novac prikupili, ali ostaje da vidimo koliko će novca još biti potrebno za njen prevoz i hranu - rekla je studentkinja ranije.

(24sedam.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar