Mladić preminuo - Policijski sinovi ga drogirali?!

Mladić Almedin Dugalić je proslavu rođendana organizovao u svojoj kući u Tešnju, a pored njega prisustvovali su i njegovi drugovi, njih četvorica. U jednom trenutku mu je pozlilo i uprkos naporima lekara da ga reanimiraju - preminuo je.

Bosna i Hercegovina 11.05.2022 | 15:29
Mladić preminuo - Policijski sinovi ga drogirali?!

"On je bio kod kuće. Sa njim su bili njegovi prijatelji. Svi su ispitani u policiji. Bila su četvorica prijatelja, on je bio peti. Neka sada policija radi svoj posao. Ali istina je da mu je veoma brzo pozlilo, on je zvao svog oca: 'Babo, babo, nije mi dobro'. Njegovo telo je vrlo brzo poprimilio crnu boju. Njega su kola hitne pomoći odvezla, nažalost nije mu bilo spasa. Sve je trajalo sat vremena", rekao je izvor za portal "Avaz".

Ono što takođe tvrdi ovaj medij je da su među Almedinovim prijateljima bili dvojica mladića koji su sinovi policajaca.

"Oni su svi privedeni i na ispitivanju. Dvojica su pobegla iz kuće kada je Almedinu pozlilo. Policija ih je pronašla... Ko zna šta mu se desilo, videćem šta će nam policija reći odnosno čekamo nalaz obdukcije. On nikada ranije nije imao nikakvih zdravstvenih problema", kaže sagovornik.

Pojedini izvori za medije nagoveštavaju i da se slučaj "zataškava", baš zbog toga što su umešani i sinovi policajaca, a rođaka preminulog tvrdi da su mu sipali drogu u piće: "Navodno su mu prijatelji u piće stavljali neke supstance. Međutim, verovatno su preterali zbog čega mu je pozlilo. Uvek je bio povučen, pa su valjda hteli da vide kako će na to reagovati", rekla je rođaka, piše 072info.

U međuvremenu su u sredu stigli i nalazi obdukcije kojom je ustanovljeno da je uzrok smrti ovog mladića otkazivanje srca, potvrdio je za "Avaz" Elmedin Fišek, portparol MUP-a ZDK.

"Jedna osoba je ispitana u svojstvu osumnjičenog za postojanje osnova sumnje da je izvršilo krivično delo 'posedovanje, odnosno, omogućavanje uživanje opojne droge', a verovatno će biti proširena i na više lica. Obavljena je obdukcija. Utvrđeno je da je smrt nastupila usled otkazivanja srca. Uzeti su dokazi radi potrebnih veštačenja koja će se izvršiti u narednom periodu i koji će kad se sublimiraju izjave i materijalni dokazi, na kraju biti prezentirani kroz jedan izveštaj koji će biti prosleđen Tužilaštvu", rekao je Fišek.

Da li je uzrok smrti uživanje opojnih droga to će se saznati nakon analiza veštaka medicinske struke, a kako kaže portparol trenutno postoje indicije koje se ispituju.

(Mondo  Foto:Facebook/Crna hronika)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Slava

11.05.2022 14:12

Iskreno saučešće porodici. Tuga do neba. Draga omladino, uživajte u životu, manite se bilo kakvog poroka, poštujte svoje roditelje, porodicu i uživajte pametno u svojim mladim godinama.

ODGOVORITE
Name

Nedaj Boze nikom!

12.05.2022 03:42

Potpisujem svaku rijec.

Name

075

11.05.2022 14:40

Smrtna kazna je izašla iz raja! Smrtnu kaznu što prije vratiti u Bosnu i Hercegovinu i da pravda bude "ni po babu ni po stričevima, već po pravdi Boga istinoga"!

ODGOVORITE
Name

Re

11.05.2022 17:17

E to nikad necemo docekat jer kod nas najveci kriminalci vode drzavu ,vidis sta rade djeca policajaca a sta mislis sta onda tek rade djeca vladara..

Name

mislim

11.05.2022 17:25

Glavni dileri su policajci.

ODGOVORITE
Name

Obican covjek

11.05.2022 17:34

Sve trgovce drogom i dilere treba osuditi na dozivotni zatvor,bez prava zalbe,koliko su nam djece samo zatrovali i ubili

ODGOVORITE