Pamela Anderson se razvodi i to po peti put!?

Pamela Anderson (54) podnela je zahtev za razvod od supruga Dena Hejhrsta nakon samo 13 meseci braka.

Zabava 21.01.2022 | 17:25
Pamela Anderson se razvodi i to po peti put!?

Bivša "Baywatch" glumica podnela je zahtev za razvod u svojoj rodnoj Kanadi gde se prošle godine preselila sa svojim novim mužem.

 
Pamela Anderson
FOTO: PROFIMEDIA

Par se zaljubio na početku pandemije kada su bili zajedno u karantinu, a venčali su se na intimnoj ceremoniji na Badnje veče u sklopu Pameline kuće na ostrvu Vankuver u Kanadi, piše Daily Mail.

Bliski izvori kažu da "Pamela voli autentično koliko i živi" i da se pandemijska romansa završila. Navodno se odselila iz zajedničke kuće i trenutno se vratila u Kaliforniju i provodi vreme sa svoja dva sina.

Bivša Plejbojeva devojka nekoliko je puta primećena u svom gradu od kraja prošle godine, a poslednje nedelje je viđena bez burme dok je šetala svog retrivera.

Vest dolazi uoči izlaska biografske serije "Pam & Tommy" bazirane na Pamelinom braku sa rokerom Tomi Lijem.

Osim sa Lijem, Anderson je bila u braku i sa Kid Rokom, Rikom Salomonom, kao i sa filmskim producentom Džonom Pitersom sa kojim se rastala nakon samo 12 dana, dakle, sve ukupno, pet puta.

Pamela Anderson
FOTO: PROFIMEDIA

(Kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

E

21.01.2022 22:01

To je prava zena.A mi obicne smrtnice,smo kao "priljepak".Trpimo sve i svasta,zato sto nemamo gdje otici.Nismo finansijki obezbijedjene.Zavisimo od muzeva.

ODGOVORITE