Zbog lokdauna morala ostati s dečkom posle sastanka naslepo!

Jednu devojku iz Kine lokdaun zbog Korone primorao da ostane par dana kod dečka kod kog je otišla na sastanak naslepo. Ona je ostala je zatvorena u kući muškarca kod kog je došla na prvi sastanak, nakon što su lokalne vlasti u tom mestu uvele karantin…

Zanimljivosti 13.01.2022 | 15:27
Zbog lokdauna morala ostati s dečkom posle sastanka naslepo!

Žena koja se predstavila samo kao gospođa Veng, objavila je na kineskoj društvenoj mreži nesvakidašnju situaciju u kojoj se našla. Ona je uoči lunarne Nove godine odlučila da poseti roditelje i rodni grad.

U postu je rekla da se nedavno vratila u grad Džengdžou iz Guangdžoua uoči Lunarne Nove godine.

“Već starim, pa su mi roditelji organizovali više od deset sastanaka na slepo. Muškarac sa kojim sam trebala da imam peti sastanak mi je napisao da je dobar kuvar i pozvao me kod sebe na večeru ” rekla je ona.

Međutim, tokom večere, muškarac čiji identitet nije otkrila i njegova porodica stavljeni su u karantin, pa je na kraju i ona bila primorana da nekoliko dana ostane sa njima u karantinu.

Ona je medijima rekla da je četiri dana bila u kući muškarca sa kojim je bila na sastanku i da situacija nije idealna, ali da joj je njen prijatelj kuvao svakog dana dok su bili zajedno, prenosi BBC.

Još uvek nije poznato da li je ona i dalje u njegovom domu, međutim, to je vrlo verovatno budući da u tom gradu još uvek ima slučaja korona virusa.

Ona nije jedina osoba koja se poslednjih nedelja našla u neprijatnoj situaciji zbog iznenadnog karantina. Prošlog meseca, jedan muškarac našao se u karantinu usred selidbe u gradu Sianu na severu Kine.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar