Spektakularni doček Nove godine u Beogradu

Do sada neviđeni vatromet, laser šou i koncert najpopularnijih domaćih muzičara, ulaz slobodan

Magazin 26.11.2021 | 12:08
Spektakularni doček Nove godine u Beogradu

Najspektakularniji doček u Beogradu i Srbiji dogodiće se u Belgrade Waterfront-u, gde će u noći 31. decembra biti priređen svetlosno-muzički performans kakav do sada nije viđen u regionu! Naša prestonica će se ovim događajem upisati na mapu metropola širom sveta prepoznatljivih po senzacionalnim dočecima koji okupljaju hiljade posetilaca, saopštili su organizatori.

Iz Beograda će u svijet biti poslata veličanstvena slika sa Kule Beograd, novog simbola grada i Srbije, odakle će nas osmominutni vatromet isprepleten sa laserskih zracima i svetlosnim efektima na Kuli Beograd uvesti u novu 2022. godinu u velikom stilu. Jedinstveni šou biće propraćen muzikom posebno komponovanom za ovu priliku i inspirisanom domaćim nasleđem i tradicijom.   

Osim sa Kule Beograd, vatromet će se u ponoć vinuti i sa rijeke, a refleksije svetala u Savi dopuniće magiju koja će se dešavati nad Baogradom.

Da će doček u Belgrade Waterfront-u biti zaista nezaboravan, obećava i veliki koncert u novogodišnjoj noći.

Na bini na Sava Promenadi, pored Starog savskog mosta, od 20 sati smenjivaće se DJ, Angellina, Coby, Saša Kovačević i zvezda večeri – Goran Bregović, sa kojim će nastupiti i nekadašnji pevač Bijelog dugmeta Mladen Vojičić Tifa.

Publika će u Novu godinu zakoračiti pod svjetlima Kule, u ritmu dobre atmosfere, a ulaz na koncert je besplatan.

„Spektakl kakav smo do sada mogli da vidimo samo u velikim svjetskim prestonicama naši sugrađani će prvi put moći da dožive i kod nas. Pored ulaska u Novu godinu, proslavljamo i završetak radova na fasadi Kule Beograd, arhitektonskog remek-dela na obali Save. 2022. je ujedno i godina kada će Kula biti završena, a veličanstveni vatromet, laserski šou i koncert popularnih muzičara je naš poklon Beograđanima i gostima glavnog grada“, kaže Zorana Burlić, direktorka Belgrade Waterfront-a.

Dočekajte Novu godinu na najljepšem mjestu u prestonici, uz prijatelje i one koje volite. Zamislite svoju novogodišnju želju uz impresivni vatromet i laserski spektakl i uživajte uz zvuke svojih omiljenih izvođača!

Doček Nove godine u Belgrade Waterfront-u odvijaće se uz poštovanje svih protivepidemijskih mera, dok će kovid redari voditi računa da se svi prisutni pridržavaju propisa kojima se sprečava širenje kovida.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Србо

26.11.2021 12:34

Дочек нове године , скијање и све остало, а Кон само кука и онда каже да се људи непридржавају дистанце и епидемиолошких мјера, и онда се чуде што постоје анти ваксери.

ODGOVORITE
Name

Tatar

26.11.2021 12:58

Impozantno nema sta.

ODGOVORITE
Name

Nole

26.11.2021 13:03

A kojim se to propisima sprecava sirenje kovida.Mislite na ove mere za koje vec dve godine vidimo da nemaju nikakvog efekta..

ODGOVORITE
Name

Posavski gonič

26.11.2021 13:16

Corona party

ODGOVORITE