Špankinja se udala za srpskog glumca pa zaigrala kolo!

Glumac Uroš Jovčić i lepa Špankinja Dženi Martin nedavno su se jedno drugome zakleli na večnu ljubav, a kako kažu, organizacija venčanja im nije teško pala jer su znali tačno kako žele da izgleda njihov veliki dan.

Zabava 30.08.2021 | 21:12
Špankinja se udala za srpskog glumca pa zaigrala kolo!

Naime, par je napravio gala slavlje na kojem su okupili porodicu i prijatelje. Lepa Špankinja nije krila sreću, a kako kaže, pre nego što je upoznala Uroša nije ni slutila da će se udati upravo u Srbiji.

- Uvek sam sanjala svoju svadbu, od 13. godine sam je planirala, samo nisam znala da će da bude u Srbiji. Imala sam u glavi sve kako hoću da izgleda, kakvu ću venčanicu nositi. Uroš me je zaprosio u novembru, a od početka ove godine sam imala sve dogovore završene, oko venčanice, imala sam ideju kako hoću sve da izgleda, tako da su pripreme bile lake. Jedva smo čekali taj dan i da uživamo, da bude prava srpska svadba - otkrila je ona.

- Srpsko kolo je prva stvar koju sam naučila. Super je bilo, uživali smo! Meni je sve izgledalo kao san.

Podsetimo, influenserka Lea Stanković bila je kuma svojoj koleginici, a među poznatima koji su slavili ljubav Dženi i Uroša su bili glumci Đorđe Stojković, Stevan Piale, Goran Jevtić i Vladimir Kovačević.

Mlada je blistala u prelepoj venčanici i igrala je toko cele večeri.Ono što je sve iznenadilo jeste prvi ples mladenaca. Naime oni su igrali uz pesmu "Forever young", a onda je odjednom krenuo hit Tee Tirović "Hajde", te su se Urošu i Dženfer na podijumu pridružili i gosti.

Podsetimo, par se verio prošle godine, a pre veze sa Urošem, Dženi je živela na Tenerifima, ali se zbog ljubavi doselila u Srbiju. Sa Urošem živi u stanu koji su im ustupili njegovi roditelji, a glumac je jednom prilikom ispričao da sa izabranicom planira gala svadbu.

Dženi Martin
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

(Kurir.rs/blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Komsinica

30.08.2021 20:15

Predivno.

ODGOVORITE