Ne pričajte sa mladom, može poklon od 75 dolara

Mlada napravila spisak PRAVILA za VENČANJE: Odredila koliko bi poklon trebalo da košta, a onda saopštila: "Ne pričajte sa mnom..."

Zanimljivosti 19.07.2021 | 15:08
Ne pričajte sa mladom, može poklon od 75 dolara

U pravilima stoji i da gosti nikako ne smiju da provjeravaju Fejsbuk dok im se to ne kaže, dok je najbizarnije pravilo definitivno: "Uopšte ne razgovarajte s mladom!"

Ova mlada zgranula je svoje goste nakon što je sa njima podelila spisak bizarnih uputstava za svoj veliki dan. Naime, gosti su od koordinatora venčanja dobili imejl u kojem su detaljno navedeni svi zahtjevi mlade.

Među 15 navedenih pravila i propisa, gosti su naišli i na prilično razumne zahtjeve, poput pravila da ne smiju da obuku bijelu odjeću i da moraju da dođu 15 minuta ranije. Ali, kako popis ide dalje, tako zahtjevi postaju sve ekstremniji, pa je mlada u jednom od pravila napisala da želi da gosti od frizura "ne nose ništa drugo osim osnovnog boba ili repa".

Ženske gošće ne smiju "jako da se našminkaju' i nikako ne smiju da provjeravaju društvene mreže (tačnije Fejsbuk) dok im se to ne kaže. Najbizarnija je svakako tačka osam na popisu u kojoj stoji: "Uopšte ne razgovarajte s mladom" i na kraju svi gosti moraju da ponesu poklon u vrijednosti od 75 američkih dolara ili više, inače će ih mlada odbiti.

Ovaj mejl je podijeljen na Redditu, a među komentarima je bio i ovaj: "Ne mogu da odlučim da li gosti treba da ostanu kod kuće ili da donesu kokice i dokumentuju ovo vjenčanje", dok je drugi dodao: "Apsolutno bih se pojavio sa 75 dolara u centima i to u buretu!", piše "The Sun".

(Prva.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar