U Italiji na krov kuće "sletelo" 8.5 kilograma droge!

Vlasnici kuće u Italiji poprilično su se uplašil kada im je tačno 8,5 kg čistog kokaina "sletelo" odnosno palo na krov kuće.

Zanimljivosti 15.07.2021 | 15:25
U Italiji na krov kuće "sletelo" 8.5 kilograma droge!

Jer primoredaja nije ispala kako treba pa je droga klase A probila krov kuće nakon što je pogrešno izbačena iz aviona !

Francesco Rizzo - 28-godišnji instruktor letenja iz Rima - optužen je da je u martu ove godine "bacio" na kuću u Oristano na Sardiniji gotovo 9 kilograma droge.

Droga klase A je trebala da bude iporučena dilerima ali je ona umesto toga kako smo rekli, probila kroz krov kuće u selu Baratići San Pietro, ​​pri čemu je slomila solarni panel, navodi Daily Mail.


Nakon što su čuli prasak, vlasnici kuće su pozvali policiju. Pollicajci su u početku bili zbunjeni kako je droga mogla da padane na kuću to jest na krov.

Tokom uviđaja policija Oristano je rekla da bi droga na ulici mogla da vredi oko 6,8 miliona funti (4,91 miliona usa dolara).

Istrage su naknadno otkrile da je avion poletio sa aerodroma Roma Urbe, ali je nestao sa radara oko 20 minuta dok je bio iznad Sardinije.

GPS i CCTV slike potvrdile su da je letelica preletela Oristano.

Nakon višemesečne potrage za Rizzom, policajci su uspeli da ga uhapse u utorak, 13. jula tokom zaustavljanja na aerodromu Cagliari-Elmas na Sardiniji tokom leta iz Nemačke.

Policija je rekla da prvi put čuje da je iko pokušao tako gotovo drsku primopredaju droge.

(Zanimljivostidana.com)

 

 
 
 
 
 
 

Komentari / 0

Ostavite komentar