Otklonićemo infrastrukturne probleme u gradu

U prostorijama Gradske Uprave održan je sastanak sa izvođačima radova i pružaocima usluga održavanja zelenih površina, putne i komunalne infrastrukture. Tema su bili tok i dinamika trenutnih radova  i planovi za buduće djelovanje, kao i prigovori građana na dosadašnji rad.

Republika Srpska 22.06.2021 | 13:14
Otklonićemo infrastrukturne probleme u gradu

Sastanku su prisustvovali gradonačelnik LJubiša Petrović, predstavnici Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Grada Bijeljina i predstavnici kompanija A.D. „Komunalac“, D.O.O. „Patriot“, D.O.O. „Telefonija Vidaković“, D.O.O. „DIS“, D.O.O. „PGP Graditelj“ i D.O.O. „Radiša“.

- Razgovarali smo o radovima na sanaciji udarnih rupa na našim putevima, košenju putnih pojasa, pošljunčavanju lokalnih puteva, održavanju javne rasvjete, zelenih površina i dijela kanala Dašnica, od Pantelinske do ulice Petra Kočića, koji održava Grad Bijeljina.

Imali smo proceduralne probleme u provođenju postupka izbora izvođača za poslove košenja putnih pravaca u zapadnom i pošljunčavanje lokalnih puteva u južnom dijelu Semberije, zbog toga imamo zastoj u provođenju tih poslova ali očekujemo da ćemo vrlo brzo riješiti taj problem - istakao je gradonačelnik Petrović.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

4d

22.06.2021 14:22

Svaka cast on ce da gradi,dobar primer gradonacelnika,nesto mu verujem noje kao drasko slika se najavljuje rusenje,mislim dobar izbor Bijeljinaca

ODGOVORITE
Name

Tačno tako

22.06.2021 18:37

Najbolji izbor stanovnika Semberije. Velika podraska Ljubisi Petrovicu! Neko ko ima obrazovanje i kulturu, dostojanstvo i kodeks ponasanja, zato ih i nervira, sve one SNSDove pijavice sa kursevima od fakulteta, koje pokrecu kompleksi, koji bi da operu svoje diplome, grabeci za sebe narodne pare, kojima je u glavi samo lični interes, a hoce u politiku. Ne znaju oni ni razliku izmedju politicara i politikanta, a kamo li da vode narod

ODGOVORITE