Trgovac i poslovođa osumnjičeni za tešku pronevjeru

- Trgovac i poslovođa čiji su inicijali N.B. i S.M. osumnjičeni su da su u jednom trgovačkom objektu u Trebinju počinili krivično djelo pronevjere i da su protivpravno prisvojili novac i robu u vrijednosti od 230.344 КM, saopšteno je danas iz trebinjske Policijske uprave.

Republika Srpska 18.06.2021 | 13:19
Trgovac i poslovođa osumnjičeni za tešku pronevjeru

Oni se sumnjiče da su pronevjeru vršili od 1. januara do 7. juna ove godine, radeći na mjestima trgovca i poslovođe u jednom trgovačkom objektu privrednog lica, navedeno je u saopštenju.

Policijska uprava je zbog toga Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje podnijela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da su te osobe počinile krivično djelo pronevjere, naveli su iz trebinjske policije.

Policijska uprava je za pet mjeseci ove godine evidentirala 11 krivičnih djela iz oblasti privrednog kriminaliteta - devet nedozvoljene trgovine i po jedno zloupotrebe službenog položaja ili ovlašćenja i nesavjesnog rada u službi.

(Srna) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Lovav

18.06.2021 11:31

Provjeri koliko je zakupnina vaso Savić LU SEMBERIJA BIJELJINA otpisao restoranu Lovac Bijeljina. Donijeta odluka na Upravnom, niko nezna koliko je samo sekretar.....

ODGOVORITE