Objavljen snimak pada žičare, 14 poginulih (VIDEO)

Italijanski mediji objavili su snimak pada žičare u Italiji koji se dogodio 23. maja.

Svijet 16.06.2021 | 16:49
Objavljen snimak pada žičare, 14 poginulih (VIDEO)

Podsetimo, žičara je pala na severu Italije, a poginulo je 14 osoba. Preživeo je samo 5-godišnji dečak, prenosi Index.hr.

Snimak s nadzornih kamera traje 19 sekundi, a na njemu se vidi kako se kabina žičare normalno penje.

Dečak jedini preživeli, poginuli mu roditelji, brat, pradeda i prabaka

Petogodišnji dečak je jedini putnik koji je preživio pad žičare. Ostalih 14 putnika, uključujući njegove roditelje, dvogodišnjeg brata, pradedu i prabaku, poginulo je.

Protiv više funkcionera firme koja upravlja žičarom vodi se kazneni postupak zbog sumnje da su namerno deaktivirali sastav za hitno kočenje, koji je trebalo da blokira kabinu kada je puknuo kabl.

(Index)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Skijas

16.06.2021 21:55

Zicara na Ravnoj Planini opstina Pale nema upotrebnu dozvolu niti su je ikad i dobili a rade punom parom. Gondola Jahorina isto tako. Malo sipa nek proceslja sumnjive transakcije skijalista i opstine Pale

ODGOVORITE
Name

Rale

18.06.2021 01:38

E moj skijas sve ti nase ne valja. Desi se tako i da je naj novije. Koliko ima automobila nov a kocnice otkazu.Sudbina je to jadan.i avion padne pa neko prezivi. U bozijoj svesci smo svi zapisani i kada dodje vrijeme idemo tamo dali zicarom onako u snu ili na hiljadu i jedan nacin. Ako se plasis te zicare idi pjehanera i uzivaj u setnji. Vjest o italiji a ti petljas nas

ODGOVORITE