Bivši ministar glavni favorit za prvog čovjeka FSS

Rasim Ljajić, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije, glavni je favorit za mesto prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije.

Sport 11.05.2021 | 13:10
Bivši ministar glavni favorit za prvog čovjeka FSS

Bivši potpredsednik Vlade i ministar u nekoliko saziva potpuno neočekivano  ima najviše šansi da dobije upražnjenu predsedničku fotelju u srpskoj kući fudbala.

Nakon odlaska Slaviše Kokeze sa čela Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić je privremeno preuzeo dužnosti predsednika, a kao mogući kandidati za tu funkciju u javnosti su se spominjali brojni kandidati: Nemanja Vidić, Nebojša Leković, Zvezdan Terzić, Vladan Lukić i drugi... Sada je u prvi plan iz senke iskočio političar iz Novog Pazara.

Došlo je do velikog obrta u priči i Ljajić je trenutno favorit u odnosu na ostale kandidate.

Pre nekoliko dana FK Novi Pazar je izdao saopštenje u kom je predložio bivšeg potpredsednika Vlade za mesto predsednika FSS, a kasnije se ispostavilo da je njihov neobičan predlog imao i utemeljenje.

"Za funkciju predsednika FSS, Novi Pazar predlaže Rasima Ljajića, koji bi svojim ugledom, znanjem i energijom mogao da donese neophodne promene", poručuli su, između ostalog, iz grada sa Jošanice.

Ljajić je dobro upućen u dešavanja u srpskom fudbalu i ovo mu ne bi bila prva funkcija. Političar je počasni predsednik FK Novi Pazar, a svojevremeno je bio i član uprave beogradskog Partizana.

(Kurir)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Koto Tamo Pjeva

11.05.2021 11:42

Ovaj covek je neunistiv!

ODGOVORITE
Name

Miki

11.05.2021 15:42

Rasim je covjek prvo od postenja i povjerenja, do sad su uvijek bili neki ljudi sumljivog morala.

ODGOVORITE