Tifina ćerka krenula očevim stopama: Nasledila talenant, osnovala bend!

Sara Vojičić, ćerka Mladena Vojičića Tife, koja je zaplovila muzičkim vodama i to, ni manje ni više, nego kao pevačica gotik metal benda.

Zabava 05.03.2021 | 15:32
Tifina ćerka krenula očevim stopama: Nasledila talenant, osnovala bend!

Sara je još u detinjstvu krenula u muzičku školu. Imala je, kaže, visoke ambicije kad je reč o violini, ali je "pevanje ipak presudilo".

Otac joj je dao najvažniji savet u karijeri i najveća joj je podrška.

"Nikad nisam htela da oca preterano uplićem u svoju muzičku karijeru, da se eksponiram preko njegovog imena. Rekao mi je da je uvek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u poslednje vreme često sednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što uradim", rekla je jednom prilikom i dodala:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ??????? ♫︎ (@saravojicic)

"Da sve radim srcem. Ako se bavite muzikom, radite to iz srca ili nemojte raditi nikako. Uvek mi to govori. Drugi savet je da se od ovakve muzike teško može živeti u našoj zemlji i uvek me savetuje da pokušavam da se bavim sa što više stvari koje bih mogla iskoristiti, jer nikad ne znam šta će me u životu čekati. Slažem se s tim. Dosta sam slična ocu, jer sam veliki emotivac, razumemo se, na istim smo talasnim dužinama."

Izvor: Kurir.rs foto: Damir Dervišagić

Komentari / 0

Ostavite komentar