Dnevnik 2 26.02.2021.

Republika Srpska 26.02.2021 | 17:34
Dnevnik 2 26.02.2021.

- Bivši predsjednik VSTS-a Milan Tegeltija - novi Dodikov savjetnik.

- SNSD zove poljoprivrednike na sastanak: jedni idu, drugi neće. Dodikova porodica dobila nove podsticaje za poljoprivredu.

- Šta planiraju u „Poštama Srpske" nakon promjena u Nadzornom odboru?

- Još 9 preminulih usljed virusa korona, 469 novozaraženih u BiH. Prekinuta nastava u jednoj osnovnoj školi u Istočnom Sarajevu.

- Za BN televiziju govori djevojčica Biljana Čekić, glavna junakinja filma "Dara iz Jasenovca".

BN TV

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Postoje institucije

26.02.2021 16:42

I mogu se tamo organizovati.

ODGOVORITE
Name

Boki

26.02.2021 16:49

I ne treba u lopovsku sektu na sastanak nego u zvaničnu instituciju. Smrt fašizmu sloboda narodu.

ODGOVORITE
Name

Djidji

26.02.2021 18:06

Narode ustanu motku i kad dođu ovi iz vlasti dase pravdaju kako nema onda početi ponjima

Name

Sarovicu

26.02.2021 17:28

Ocemol izvesti bikove.

ODGOVORITE
Name

BL

26.02.2021 17:54

Ponizava poljoprivrjedne proizvodjace ne razumjem ko moze otici sa njima na sastanak, sta SNSD ima sa seljacima da prica, da im kaze da je Mile traktor i pare opet dobijo od ministarstva poljoprivrede, da se na njega ugledaju kako je vredan. Sve vjeca i vjeca ponizenja od njega, da li se ovo namjerno radi ili je covjek pukao sroz. Ne razumjem seljaka koji moze da trpi i slusa ove lopove,pa ljudi znate li uopste sta radi te i kako zivite. Opet posticaj dobijo i bonuse ko je kad od vas dobijo ista? Radi te i ori te zemlju, radi te na bausteli neka vam otima voce i povrce po cjenama koje oni hoce, ne uzimaj te podsticaje neka on uzima lovu i mehanizaciju i opet za njega glasajte i bice bolje ali smo njima.

ODGOVORITE
Name

BL BANJAC

26.02.2021 18:02

Ovo je isto kao kad je jedan rekao sinu, stavijo lovu u knjigu i rekao citaj bice para, tako i on vama ori, ori, brnaj, tanjiraj bice para ali samo njima. Posticaj ce te dobiti kad na vrbi rodi grozdje. Nek je Baja sebi uzeo lovu i traktor novi njemu treba, nema odaklen uzeti njima lova treba,vole poljoprivredu na njoj se uvjek najvise love moze oprati ne moze se inskontrolisati rod oni znaju kako najbolje radja sve.

ODGOVORITE
Name

BN

26.02.2021 18:54

Imaju poljoprivrednici itekako sta da pricaju sa njim. Covjece sto ste tolko glupi znam, da cinovnici i seljaci nikad nisu isli zajedno, cinovnici su uvijek muljali i prikradali i sta vise isprdavali se sto je vancivilizacijski, ali Dodik je govedo ko i svaki seljak, prema tome isti smo. Naravno ne treba sada nakiljati Dodika, a hoce se s njim razgovarati, i pored svega. Pa danas seljaka nema i vi kad odete na razgovr ste svoji i ravnopravno i otvoreno mozete razgovarati. Moja vam je preporuka da odete na taj sastanak, da kazete neku sto jest sta valja sta nevalja, ali da coveka deklarisete/upoznate sa svojim problemima, da ne moze doci do gresaka u komunikaciji, a za dalje vodite evidenciju, sto nije mozete objaviti na neki dnevnik na internetu, tako da zainteresovani za Dodikovo mjesto ljuljaju izvrsenje tih stvari. Naravno to je pogodno da na neki nacin obavijestite i samog Dodika da moze prije poceti ucestovati u dogovoru o izvrsavanju i realizaciji podrske, prema specifikovanim potrebama poljoprivrednika. Izbjegavajte nerealne zahtijeve, to vam ne treba, a u sto ste sigurni da je realno, to ne dajte. I sta god bude ostanite svoji, dakle vi u Semberiji (predpostavljam da se odnosi prvenstveno na ovaj poljoprivredni kraj) ,Posavini i drugim poljoprivrednim mjestima. Vi ste tu sugradjani, radni narod i lakse koordinisete stvari, nego sa drzavom, a ako mozete i sa drzavom, super. Ako ne. Et.

ODGOVORITE