Veliki odron na putu Goražde - Rogatica

Na putu Goražde - Rogatica nedaleko od naselja Kukavica došlo je velikog odrona kamenja koji je onemogućio normalno odvijanje saobraćaja.

Bosna i Hercegovina 21.02.2021 | 18:48
Veliki odron na putu Goražde - Rogatica

Kako javljaju putnici na ovoj relaciji, na svu sreću, odron nije pao ni na jedan automobil.

"Naišli smo na ogroman odron kamenja, cijela cesta je zatrpana, tako da je veoma teško proći ovim dijelom. Prije nas je bilo nekoliko šlepera koji nisu mogli proći. Policija je stigla na mjesto događaja, cijela cesta je doslovno zatrpana", rečeno je za Klix.ba.

(Klix.ba)

(Foto: Klix.ba)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Putevi nase jadno p.

21.02.2021 18:51

Dobro je to ..kad skontas ko ih vodi...Zeljkin mali Dragce...Nije cudo !

ODGOVORITE
Name

Miki

21.02.2021 20:25

Ma na svim dionicama koje odrzavaju ROMANIJA PUTEVI je svakodnevni odron tokom citave zime.oni bukvalno zasipaju magistralne puteve ostrom frakcijom koja bukvalno unisti auto za jednu sezonu.Stvarno je nevjerovatno da tu firmu niko ne kontrolise.Taj problem stvarno treba dobro ispitati.A da ne spominjemo za kakvu mizeriju od plate rade radnici u tom robovlasnistvu dok se gazda sepuri u svoja tri mercedesa nove generacije

ODGOVORITE
Name

Dusko

21.02.2021 21:07

Jadna je Rogatica s Jagodicem i privatnicima sto se bogate uz njega.Omladina odlazi najblizi saradnici ga napustaju.Ima 80 godina a malo mu sto je pokrao

ODGOVORITE
Name

Ana Re Duško

22.02.2021 09:58

To regionalni put , nije u nadležnosti opštine Rogatica, a ti malo obuzdaj mržnju koju osjećaš , nije ti dobro za zdravlje , raspitaj se za nečije godine ,ako ti je to toliko važno, nema potrebe da lažeš , glupo je .

Name

Tajson

22.02.2021 13:06

Ana zašto čitaš ne režimske medije ? Sigurno da posle možež Jagodicu podnijeti raport kao u slučaju portira koji je izgubio posao zahvaljujuci tebi .Posao je izgubio samo što je lajkovao sliku Jagodicevog protivkandidata. Na žalost takva nam je Rogatica . ,crvena,, da crvenija ne može biti od stida . Zbog takvih poltrona kao ti mladi i odlaze svaki dan .