Teško povrijeđen mladić na skijanju na Kozari

Banjalučanin A. K. (28) teško je povrijeđen u utorak uveče na skijanju na skijalištu na Kozari i životno je ugrožen, saznaje Srpskainfo.

Republika Srpska 14.01.2021 | 09:50
Teško povrijeđen mladić na skijanju na Kozari

Prema informacijama portala, mladić je sa društvom u utorak bio na noćnom skijanju, a tragedija se dogodila kada je ski-lift prestao sa radom.

– Mladić je bio skoro na dnu staze kada je žičara prestala da radi. On je krenuo da se penje prema vrhu staze, a u tom je trenutku ratrak krenuo da pravi stazu – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Mladić je zamolio vozača ratraka da ga poveze do vrha staze, te se popeo na mašinu.

– Dok su se penjali prema vrhu, pukao je dio na kojem je sjedio mladić i on je pao pod valjkove na zadnjem dijelu ratraka. Tom prilikom zadobio je veoma teške i za život opasne povrede. On se trenutno nalazi u Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske – istakao je sagovornik Srpskainfo.

Portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević je potvrdila da se desila nesreća.

(Srpskainfo) 

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

TEŠKO NAMA

14.01.2021 09:06

KAKO NISU POTVRDILI I NE OGLAŠAVAJU SE NA PRIJEDORSKOM PORTALU. GDJE JE GOSPODIN JELAČA I EKIPA DA IZAĐU PRED JAVNOST. TO SU NEDODIRLJIVI.

ODGOVORITE
Name

Aa

14.01.2021 10:05

Ovdje je prvenstveno krivica na vozaču ratraha, nije smio nikoga voziti na mašini, posebno nije smio dozvoliti da skijaš sjede na mjesto koje nije predviđeno za to. Što se tiče kvara lifta i pomoć skijašima u tom slučaju, to je neki drugi par rukava

Name

Jaffa

14.01.2021 10:14

Eto, tragedija iz gluposti. Nikako da shvate da sa mašinama nema zezanja, sekund je dovoljan.

ODGOVORITE
Name

Pero Prijedor

14.01.2021 10:27

DOBAR DAN NARODE! PRIJEDORSKOG NOVOG GRADONACELNIKA,PAVLOVIC DALIBORA I NJEGOVU EKIPU IZNENADIO JE SNIJEG.TOTALNI JE KOLAPS,VECINA ULICA ZATRPANA SNIJEGOM,A GRNA NEMA NI NA VIDIKU.EEEEE PAVLOVICU"DADO"....... BITI GRADONACELNIK NE ZNACI VRIJEDJATI LJUDE,NEGO RADITI ZA "DOBROBIT GRADJANA"-JEDNA OD VASIH POZNATIJIH PAROLA.OVO SE NIKADA RANIJE NIJE DOGADJALO!!!!!

ODGOVORITE
Name

Авангарда

14.01.2021 10:33

Исто је и у Бањој Луци. Скоро подне, а улице непроходне.

Name

Krajišnik

14.01.2021 10:37

Ista situacija i u B.Luci zimske službe još ne čiste gradske ulice,ne znam jel to bojkotuju Gradonačelnika ili ih je opet iznenadio snijeg u Januaru??!Draško podnesi krivične prijave,dobili su debele pare iz budžeta Grada!!

Name

Eh

14.01.2021 10:58

Pa Čorokalo je finansirao tog SNSD-ovca, zašto Prijedorputevi ne očiste ulice?

Name

18

14.01.2021 11:14

Mladicu zelim da dobije ovu bitku i ozdravi sto prije

ODGOVORITE
Name

Andric

14.01.2021 18:45

Vidim da niko ovde pojma nema o funkcionisanju zicare.Kao prvo,ne pise nigdje da je zicara stala zbog kvara.Vjerovatno je bio kraj za taj dan.Kao drugo,tom istom mladicu se sigurno pola sata prije gasenja zicare reklo da je to zadnja voznja,pa ne znam kud je krenuo da se spusta.Kao trece,uvijek se zicara pusti da radi jos 10-15min nakon sto prodje zadnji skijas,bas zbog toga ako se neko zadrzao na stazi.Sad je pitanje samo ko je pogrijesio,on sto se spustio a receno mu da je zadnja voznja,ili radnici na zicati koji nisu ispostovali to vrijeme od 15-ak min,jer im je sef rekao da gase zicaru,jer pobogu,trosi struju...

ODGOVORITE