Uvažićemo potrebe i mišljenje mjesnih zajednica

- Važan zadatak pred nama je poboljšanje kvaliteta života u svim našim mjesnim zajednicama, naročito u pogledu infrastrukture, kako bi izbjegli da bilo koja bude zapostavljena. Razvojni prioriteti Gradske uprave će svakako biti određivani na osnovu mišljenja i potreba mjesnih zajednica – dodao je gradonačelnik Petrović.

Republika Srpska 13.01.2021 | 11:11
Uvažićemo potrebe i mišljenje mjesnih zajednica

Predsjednici savjeta gradskih i seoskih mjesnih zajednica su na novogodišnjim prijemima kod gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića imali priliku da se detaljnije upoznaju sa planovima Gradske uprave za buduću saradnju i razvoj mjesnih zajednica.

- Imajući u vidu da je aktuelni Zakon o lokalnoj samoupravi Republike Srpske značajno umanjio nadležnosti mjesnih zajednica, trudićemo se da uvažavanjem i dobrom komunikacijom sa njihovim savjetima nadomjestimo eventualne nedostatke koji proizlaze iz takvog stanja. Mjesne zajednice su za nas dobra i neophodna spona između našeg naroda i narodne Gradske uprave, zato se nadam da ćemo se što češće viđati, u Gradskoj upravi, ali i na terenu u svim mjesnim zajednicama – istakao je Petrović.

Gradonačelnik Petrović najavljuje veću podršku svim dobrim aktivnostima mjesnih zajednica, kao i analizu dosadašnje saradnje na osnovu koje bi bili otklonjeni dosadašnji eventualni nedostaci u odnosima.

- Vrijedno ćemo raditi da pomognemo svakoj gradskoj i seoskoj mjesnoj zajednici. Važan zadatak pred nama je poboljšanje kvaliteta života u svim našim mjesnim zajednicama, naročito u pogledu infrastrukture, kako bi izbjegli da bilo koja bude zapostavljena. Razvojni prioriteti Gradske uprave će svakako biti određivani na osnovu mišljenja i potreba mjesnih zajednica – dodao je gradonačelnik Petrović.

Predstavnici mjesnih zajednica izrazili su nadu da će imati dobru i uspješnu saradnju sa novim gradonačelnikom i gradskom upravom.

(BN) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Borac

13.01.2021 11:07

Samo smjeniti sve micine papke.

ODGOVORITE
Name

Respekt

13.01.2021 11:35

Za sve vas,tako treba da se radi.

ODGOVORITE
Name

Pametni

13.01.2021 12:06

Dal znas Ljubisa da je mandat predajednicima MZ istekao prije nekoliko godina?

ODGOVORITE