Političar intervju davao u donjem vešu (VIDEO)

Gradonačelnik Antverpena Bart de Vever uhvaćen je da je davao novogodišnji intervju u donjem vešu.

Svijet 04.01.2021 | 11:30
Političar intervju davao u donjem vešu (VIDEO)

De Vever je tako 2021. godinu započeo na neprijatan način, kada je voditeljka Radija u intervjuu rekla Veveru da nosi lijepu košulju i pitala ga da li je moguće da umjesto pantalona nosi donji veš, prenosi briselski Politiko.

De Vever, šef separatističke stranke Nova flamanska alijansa (N-VA) i jedan od najmoćnijih političara u Belgiji, napravio je grešku radeći intervju pred ogledalom, u kome su se vidjele njegove gole noge.

"Kako znate", upitao je De Vever novinarku, a zatim dodao da je to vjerovatno zato što sjedi ispred ogledala.

"Nisam na to računao. Nova Godina mi je počela sa neprijatnim trenutkom. Dugo ću ga pamtiti", rekao je on.

(Tanjug)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Da

04.01.2021 11:50

Definitivno narod je svugdje slijep,na isti nacin bira lopove,kada mufljuz ne postuje one koji su ga birali,neka ih i za..sa!Kako li je kod nas?

ODGOVORITE
Name

Re

04.01.2021 12:19

Ajde, bitno da je čovjek imao gaće! Čemu cjepidlačenje?

ODGOVORITE
Name

Andric

04.01.2021 12:27

Ja mislim da je trebao obuci odijelo i kravatu,i staviti sal.Kakve su to gluposti,jeste htjeli rad od kuce,pa...Da nam necete odrediti kodeks oblacenja i kod kuce.Uostalom,zasto te pametne aplikacije ne snimaju samo glavu,dole mozes biti i go.

ODGOVORITE
Name

BANJALUČANIN.. CZ..

04.01.2021 17:47

AMA LJUDI MOJI ŠTA VÁM JE, U SVAKO JAJETU NAĎEMO DLAKU.. PA ŠTA AKO NEMÁ ODJELO I KRAVATU, MOŽDA ČOVIJEK NEMÁ PÁRA KAO MI GDE NÁM VLÁĎA KUPUJE ZNAČKOVÁ ODJELA I KRAVATE I UŽ TO SKUPOCJENE LIMUZINE, HELIKOPTERE, AVIONE.. NE MOGU SE ONI POREDITI SA NAMA... JEDNA OD NAJBOGATIJI DRŽAVA U EVROPI NEMOŽE SI TO DOZVOLITI NEKI LUKSUZ KAO MI.. KÓD NJIH SAMO PREDSEDNIK DRŽAVE I VLÁDĚ KORISTI DRŽAVNO AUTO A OSTALI SVI,, JAVNI PŘEVOZ I BICIKLO, BITÍ POLITIČAR JE KAO I SVAKO DRUGO ZANIMANJE TAKO SE TAMO GLEDA, DOK SI U POLITICI DUŽNOST JE SLUŽITI NÁRODŮ A KÓD NÁS JE KONTRA.. SVAKA ŠUGA SA KUPLJENOM DIPLOMOM SE VOZA SA DRŽAVNIM LIMUZINAMA I TO NAJVIŠE U PRIVATNE SVRHE... AH, NÁRODĚ MOJ NA ŠTA SMO PÁLÍ... NO KOMENT....

ODGOVORITE
Name

gore je

04.01.2021 18:44

imati titulu politicara a sprovodit kriminal . Cij smeta nekom sto je u donjem vesu, pa sta da nema i gaca , nek se bavi strukom i dobrinosu naroda a ne modnom revijom

ODGOVORITE