Banjaluka: Beba povrijeđena u udesu na aparatima

Jednogodišnja djevojčica, koja je u utorak povrijeđena u udesu u banjalučkom naselju Nova Varoš, zadobila je povredu glave i kontuziju grudnog koša te je odmah po prijemu operativno zbrinuta, priključena na aparat za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne, potvrđeno je za Nezavisne iz UKC RS.

Republika Srpska 30.12.2020 | 12:32
Banjaluka: Beba povrijeđena u udesu na aparatima

Iz UKC RS su dodali da je juče u poslijepodnevnim časovima sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka u Univerzitetski klinički centar RS nakon saobraćajne nezgode dovezena M.R.(29) zajedno sa svojim djetetom (1).

“Pacijentica M.R.je zbrinuta i zadržana u Klinici za dječiju hirurgiju kao pratnja djetetu”, naveli su u UKC RS.

Udes se dogodio juče kada su se dva auta sudarila, te je jedno odbačeno na ženu koja je gurala kolica s bebom.

(Nezavisne) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Marija

30.12.2020 12:10

Koliko moras biti budala i nesposoban vozas da u toj ulici napravis tako tezak udes. To je uska ulica lezeci pilicajci, dozvoljena brzina 40,pjesaci u blizini, djeca stalno cirkulisu tu skola, vrtic. Uzas. Toliko je budala za volanom uzas. Telefoni u rukama stalno. Bebi zelim brz oporavak i majci.

ODGOVORITE
Name

Mrki

30.12.2020 12:11

Tužno a trotoari su da Bog sačuva. Ili je na njemu telefonski ormarić ili drvo ili lampader ili saobraćajni znak, teško je voziti kolica a ne sići na kolovoz. Da ne pričamo o autima parkiranim na trotoaru.. to smo mi. Naša odgovornost i naša kultura !

ODGOVORITE
Name

Krajišnik

30.12.2020 13:46

I pored ovoliko kamera i "Big Brothera" po ulicama B.Luke neko vozi kao da je pod dejstvom droge tolikom brzinom da može odbacit drugo auto na pješaka!!

ODGOVORITE
Name

Molimo

30.12.2020 15:29

Boga za pomoć dragoj bebi da se oporovi,mala dušica da dobije snagu i pobjedi zlo.Bori se i Boga molimo za Tebe.

ODGOVORITE