Ljubiša Petrović ubijeđen u pobjedu na izborima

Кandidat SDS-a i PDP-a za gradonačelnika Bijeljine Ljubiša Petrović ubijeđen je, kako je rekao, u pobjedu na ovim lokalnim izborima, jer je sa svojim narodom bio i ostao.

Republika Srpska 15.11.2020 | 19:11
Ljubiša Petrović ubijeđen u pobjedu na izborima

"Bio uz narod, ostao uz narod i biću uz svoj narod, da gradimo ono što se zove bolji odnos, bolja komunikacija i da svaki naš sugrađanin, od onih naših najmlađih mališana do najstarijih penzionera se osjete i uvaženim i dostojanstvenim.

I zaista u tom duhu ću zauvijek i nastupati, još jednom sa konkretnim planovima, rješavanjem problema koji su nagomilani, tekući i uvijek ću se tako ponašati odgovorno", kazao je Ljubiša Petrović.

Petrović  je dodao da će u tom duhu uvijek nastupati, sa konkretnim planovima, te da će se rješavanjem problema ponašati odgovorno.

"Što se tiče političkih protivnika, neću se baviti, to je politikanstvo, to je prepucavanje, ovaj zdravi dio politike zove se bolji život za građane i ono što se zove dostojanstvo i ono što se zove napredak da osjeti svaki pojedinac, i naš đak, i naš student, i naš roditelj, zaposleni, nezaposleni, boračko invalidska populacija, članovi porodica poginulih boraca, penzioneri, poljoprivrednici", istakao je on i dodao:

"I vjerujte kad u tom duhu nastupate, kada idete sa ispruženom rukom prema svakom građaninu, širokog otvorenog srca, onda i taj puls koji dobijate od naroda daje dodatni vjetar u leđa."

Кandidat Stranke Demokratske Srpske Semberija za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić izjavio je da očekuje veoma dobro izborni rezultat.

"Neka pobijede oni kojima građani daju povjerenje, a mi ćemo u skladu sa tim rezultatima nastaviti dalje da živimo i radimo u našem gradu", rekao je Mićo Mićić.

Član Komisije za raćenje epidemiološke sitacije Dr Biljana Mijović, rekla je da su sve epidemiološke mjere ispoštovane.

"Kao član epidemiološkog tima mogu da kažem da sam zadovoljna kako su na većini biračkih mjesta ispoštovane sve mjere na zaštiti glasača", kazala je Biljana Mijović.

U Bijeljini je za glasanje otvoreno 147 biračkih mjesta, a pravo glasa ima 109.360 glasača.

Građani biraju gradonačelnika između tri kandidata i novi gradski parlament od 31 odbornika između 85 političkih subjekata. 

BN TV

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Te

15.11.2020 19:38

Te

ODGOVORITE
Name

Radivoje

16.11.2020 10:06

Cestitke i podrska Petrovicu Neka je sa srecom

Name

Dragan

15.11.2020 19:41

Stari papak izgubio. Treba te stare fukare kazniti a njemu je gubitak fotelje najveca kazna

ODGOVORITE
Name

Dragan iz Milica

16.11.2020 09:34

SVE cestitke novom gradonacelniku, pozdrav za sav narod Bijeljine koi je kaznio onog izdajnika micu micica.

ODGOVORITE