Bukti unutrašnji rat SNSD-a- Radojičić unaprijed otpisan!?

Unutar Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka bukti pravi rat između dvije frakcije koje su oštro suprotstavljene i gotovo otvoreno rade jedna protiv druge.

Republika Srpska 05.11.2020 | 16:04
Bukti unutrašnji rat SNSD-a- Radojičić unaprijed otpisan!?

Rat je kulminirao lošim rejtingom Igora Radojičića u trci za gradonačelnika Banjaluke, jer, prema istraživanjima eminentnih agencija, kandidat SNSD-a za Stanivukovićem zaostaje gotovo nedostižnih 12 procenata.

Samo izborna krađa može spriječiti debakl Radojičića, a treba imati u vidu da su izborni inženjeri SNSD-a maheri u tom prljavom poslu, što su pokazala protekla tri izborna ciklusa.

Oštri, nemilosrdni sikob unutar GO SNSD Banjaluka nije počeo u ovogodišnjoj izbornoj kampanji, već je nastavak podjela do kojih je došlo u trci za predsjednika RS, na izborima održanim 2018. godine.

Tada su se u Gradskom odboru SNSD-a iskristalisale dvije frakcije: Na čelu prve frakcije najistureniji igrač je Željka Cvijanović i bitno je naglasiti da je ova linija finansijski i kadrovski snažnija.

Uz Cvijanovićevu su Dragan Lukač, Milenko Letić. Momčilo Antonić…, a sve konce, iz sjene, vuče Zoran Tegeltija, koji je već godinama u sukobu sa Radojičićem.

Drugu frakciju predvodi Radojičić, a njeni najvažniji članovi su Srđan Amidžić, dr Nevena Todorović i Zoran Popović…

Sukob između ove dvije frakcije tinja duži niz godina, a prešao je u otvoreni rat nakon opštih izbora 2018. godine: Od tada Cvijanovićeva krivi Radojičića za svoj poraz u Banjaluci, kada je dobila cca 10.000 glasova manje u odnosu na protivkandidata Vukotu Govedaricu. 

Brutalnim izbornim inženjeringom, SNSD je doslovno “izgurao” Cvijanovićevu za predsjednika RS, ali to nije smanjilo njen animozitet prema Radojičiću; Štaviše!

Cvijanovićeva je odmah po okončanju opštih izbora tražila od Milorada Dodika da raspusti Gradski odbor SNSD-a Banja Luka; Pri tom se pozivala na izjave aktivista stranke sa terena, koji su potvrdili da su po Radojičićevom nalogu radili samo za listu za Narodnu skupštinu Republike Srpske i listu za Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine, za člana Predsjedništva BiH, ali ne i za Cvijanovićevu.

Dodik je odbio taj zahtjev Cvijanovićeve, pravdajući svoj postupak procjenom da bi Radojičić, u slučaju raspuštanja GO SNSD, povukao tada najmanje polovinu članstva SNSD-a u Banjaluci i osnovao svoju stranku.

To bi, po Dodiku, kako je tada tvrdio, moglo ugroziti rezultat SNSD-a na lokalnim izborima 2020. godine. 

Upućen u dešavanja unutar stranke, Radojičić se spremao i za opciju da ne bude kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke na lokalnim izborima 2020. godine; Napravio je rezervni položaj tako što je naložio Zoranu Taliću, aktuelnom predsjedniku gradske skupštine, da formira stranku “POLIGRAF”; Ta Radojičićeva sateltiska partija bi ga kandidovala za gradonačelnika u slučaju da to ne učini SNSD. 

Važno je znati da je Frakcija okupljena oko Željke Cvijanović predlagala da kandidat za gradonačelnika Banjaluke bude Srđan Rajčević, a iza tog prijedloga je stao i jedan dio osoba vrlo vrlo bliskih Dodiku.

Pritisnut brojnim zahtjevima Cvijanovićeve, kao i iz neposrednog, najbližeg, okruženja, Dodik je dugo vremena odugovlačio sa objavljivanjem  kadidata za gradonačelnika Banjaluke; Na kraju je Dodik prelomio da Radojičić bude kandidat SNSD-a; Dodik je bio svjestan da bi, u slučaju da SNSD predloži Rajčevića, Radojičić bio kandidat POLIGRAF-a. 

U takvom raspletu, glasovi SNSD-a bi se podijelili, a Draško Stanivuković bi glatko odnio pobjedu.

U periodu od 03.10. do 10.10.2020. godine eminenta agencija vršila je istraživanje javnog mnjenja na području Grada, a rezultati su pokazali da Stanivuković ima prednost u odnosu na Radojičića u procentu od 10,70 % (Draško Stanivuković 48,40 %, Igor Radojičić 37,70 %).

Rezultati navedenog istraživanja su dostavljeni SNSD-u 13.10.2020. i izazvali su pravu pometnju u izbornom štabu SNSD-a Banjaluka, što je dodatno produbilo sukob koji duži niz godina postoji između dvije frakcije. 

Sa jedne strane, Radojičić je opravdanje za loš rejting našao u tome da ga režimski mediji nedovoljno afirmišu. Sa druge strane, frakcija koju predvodi Cvijanovićeva je insistirala na tezi da istraživanje samo potvrđuje njihov stav da Radojičić nije ni trebao biti kandidat za poziciju gradonačelnika, nego Rajčević. 

Na sastanku na kojem su razmatrani rezultati istraživanja donesena je odluka da se smijene urednici Režimskih medija, koji su “glavama” platili ceh frakcijskih sukoba; Razrješenje je uslijedilo 15.10. o.g., kada je, između ostalih smijenjen i v. d. direktora programa RTRS-a Aleksandar Ševa.

Po narudžbi SNSD-a, jedna od agencija iz Srbije za istraživanje javnog mnjenja, vršila je krajem oktobra 2020. godine novo istraživanje za poziciju gradonačelnika Banjaluke. 

Rezultati su pokazali da je Stanivuković povećao prednost na 13,30 % (moguće odstupanje +/- 3,00 %). 

Uz to, navedena agencija je procijenila da bez nekih značajnih događaja ne postoji mogućnost da se prednost koju ima Stanivuković smanji. 

Potkrijepili su ovu činjenicu time što je ispitanicima koji su se izjasnili da neće izlaziti na izbore postavljeno dodatno pitanje „Ako bi ste ipak morali izaći na izbore, kojeg od dva kandidata bi ste podržali?“ Na to pitanje oko dvije trećine ispitanika su se izjasnili da bi, u tom slučaju, glasali za Stanivukovića.

(Imena eminentih agencija koja su radila istraživanja ne navodim, kako ih Režim ne bi prisiljavao na demanti ili, pak, manipulisao na način da objavljeno istraživanje demantuje agencija iz Beograda koja ga nije ni radila, kao što se desilo nakon objave istraživanja provedenog između 3-10.10., već ga je sprovela njena ekspozitura iz BiH).

Po dobijanju rezultata novog istraživanja, Dodik se počeo miriti sa činjenicom da bi Radojičić mogao biti poražen od strane Stanivukovića, iako i dalje čini sve da se to ne desi.

Surov i ultrapragmatičan, Dodik je aktivirao “Plan B”, koji sam već djelimično objavio. 

“Plan B” podrazumijeva da se svi resuri i aktivnosti na terenu iskoriste sa ciljem osvajanja što većeg broja odborničkih mandata. Dodik računa da će sa odbornicima SNSD-a i odbornicima manjih stranaka uspjeti da formira stabilnu većinu u Skupštini grada Banjaluka. 

Na taj način bi se, prema njegovoj projekciji, postigla dva cilja ukoliko Radojičić bude i definitivno poražen: 

1) SNSD bi preko Skupštine grada blokirao rad gradonačelnika Stanivukovića, koji ne bi mogao ispuniti niti jedno predizborno obećanje do opštih izbora 2022. godine. 

Time bi do opštih izbora bila smanjenja popularnost PDP-a. 

2) Izborom za gradonačelnika Banjaluke, i navedenim opstrukcijama, Stanivuković bio bi uklonjen kao potencijalni kandidat za predsjednika Republike Srpske ili člana Predsjedništva BiH; Umjesto njega kandidati ispred PDP-a bili Jelena Trivić ili Branislav Borenović. 

Dodikova procjena je da ta dva potencijalna kandidata ne bi mogli biti prijetnja kandidatima SNSD-a na opštim izborima 2022. godine.

“Plan B” snažno su  podržali Željka Cvijanović i Zoran Tegeltija, a za njegovu realizaciju preduslov je da odborničke mandate na listi SNSD-a u Banjaluci isključivo osvoje kandidati koji nisu pod kontrolom Radojičića.

Na taj način se nastoji izbjeći mogućnost da Radojičić formira novu stranku ili preuzme “Poligtraf” i sa sobom povuče odbornike koji su mu lojalni. 

Ostaje otvoreno pitanje na koji način će se ponašati Igor Radojičić nakon eventualnog gubitka izbora, jer “Plan B” podrazumijeva raspuštanje Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, nakon čega će za povjerenika biti postavljen Srđan Rajčević, koji bi, prema “Planu B”, preuzeo poziciju predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka. 

Kandidati za odbornike koji su potpuno lojalni Miloradu Dodiku, a koje podržava i Željka Cvijanovi, su: Marinko Umićević, Draško Kremenović, Dragomir Batar, Duško Brkić Gera, Miroslav Popržen, Mladen Ilić i Dragoslav Topić. 

Navedeni su već, po Dodikovom nalogu, postigli međusobni dogovor da njihovi birači na terenu, na dan izbora, “iksaju” samo njihova imena na listi. 

Takođe, dogovoreno je da se preko predsjednika mjesnih odbora dan prije lokalnih izbora članovima SNSD-a podijele ceduljice sa imenima navedenih kandidata, sa obavezom da ih “iziksaju” na listi.

Što se tiče frakcije na čijem čelu je Radojičić, izgrađeno ime i određenu bazu na terenu imaju samo Srđan Amidžić, dr Nevena Todorović i Nenad Grbić. 

Međutim, Dodikova je procjena da ovo troje kandidata, sve i da osvoje odborničke mandate, neće napustiti stranku i poći za Radojičićem, ukoliko se odluči na formiranje nove stranke. 

Dodik zna da je Grbiću isključivi cilj bavljenja politikom očuvanje privatnog biznisa kojim se bavi, zbog čega će teško biti spreman da prati Radojičića u mogućoj avanturi osnivanja nove stranke; Dr Nevena Todorović će biti ucijenjena ostankom na funkciji direktora Doma zdravlja Banjaluka, što je standard djelovanja SNSD-a. 

Srđan Amidžić je već ucijenjen kompromitujućim materijalima koje je prikupio protiv njega Dragan Lukač.

Ti materijali nisu nimalo bezazleni, svjedoče o nelegalnom uzimamnju ogromnih količina novca; Amidžić je vrlo transparentan po pitanju nelegalnih poslova, pa i nije problem doći do dokaza. Narednih dana objaviću dokaze o njegovim nelegalnim radnjama. 

http://slobodanvaskovic.blogspot.com/

Komentari / 158

Ostavite komentar
Name

Realno

05.11.2020 16:13

Snila baba, što bi bila rada.

ODGOVORITE
Name

Borac

05.11.2020 17:08

Ova zuja sa 12 000 000 km budeta,samo sedi i smislja zavjere. Popot kupivine papaka..... Drasko ce vas pomesti.

Name

Ma

05.11.2020 17:17

Odavno je poznato da Radojocic ima plan da formira svoju stranku oko koje bi bili okupljeni Bogdanic, Cudic, Talic i jos jedan visokopozicionirani iz sadasnje opozicije. A ovo sto Vaskovic kaze da profesor univerziteta (koji inace treba da jednog dana bude premijerka, a nikako predsednica) losije stoji od studenta - to znaci da smo mi kao drustvo debeeelo zastranili.

Name

DAMU DARU

05.11.2020 18:33

TO STO JE * JAVNA TAJNA * NIJE INTERESANTNO ...STA SE VALJA IZA BRDA ? A IZA BRDA , VRBA MRDA 😁👌

Name

Reforme

05.11.2020 19:41

U ovom slucaju je sve jasno Drasko je mlad covjek jedno ,drugo covjek sa srcem i dusom za svoj narod trece i naj vaznije nije iskvaren i nije kriminalac sto mnogo znaci za sav narod Republike Srpske i sa tim svim karakteristikama sto za razliku od njega radojcic ima negativu.Drasko mora da pobijedi,narod to zna..

Name

Dado

05.11.2020 20:14

Ama ljudi ovdje glavnu ulogu igra Stevandic. Sve zavisi koliko će on imati odbornika. Lemi svake izbore dobija manje po jednog odbornika u BL.

Name

СВИ!!!

05.11.2020 21:00

који не гласају дали су глас криминално-политичкој мафији на власти. Наша будућност је у нашим гласовима. Искористимо једину демократску могућност којом утичемо на будућност наше деце.

Name

glasnaroda

06.11.2020 05:07

Sta balavci pardon pocetnici u politici,tatini naslednici...fuj

Name

Banja Luka-Laus

06.11.2020 05:21

Realno, Ako bude budala da glasaju za Umicevica, Draska Kremenovica i ove što Vaskovic spominje onda SNSD ide u propast. Dodik uopšte ne podržava nabrojane! Npr Kremenovic je sitni kriminalac samo zato što je ograničen umno, inače bi bio krupni kriminalac. Članovi SNSD a su razočarani u činjenicu da takvi uopšte mogu biti na listi.

Name

Cudno

06.11.2020 07:24

Puna bara krokodila a ovaj prvi na udaru za odstrel. Zuja pomrsi konce svima samo da i mile ne dodje na red..

Name

Milan

05.11.2020 16:15

Al su se pojedini kvazi analitičari izvratili od muke samo da umanje podršku koju Radojičić ima od 55% u Banja Luci dok njihov pulen Stanivuković ima tek 35%, pa pokušavaju da zavađaju ljude u SNSD-u🤣🤣🤣.

ODGOVORITE
Name

Neka ti reče

05.11.2020 17:21

Zaboravio si praseći i jagnjeći fond pa da bude isto kao DIVLJANJE za govornicom NS RS! 55%ili 55000 glasova. Ima, ali u snovima. Samo ako ukradete!

Name

Tvrda linija

05.11.2020 17:41

Samo ti sanjaj,gotovi ste

Name

Marijan

05.11.2020 19:04

Re Milan cuti kerino pa vidis li licis na magarca a magarci samo ricu kao i ti

Name

Zaga

05.11.2020 19:10

Samo se nadajte da Stanivukovic zaostaje,osim u vašim oružnim željama koje su neostvarive.Drasko je daleko ispred svih!!!

Name

Gojko

05.11.2020 19:43

Moj Milane jabuko sa grane i ti se probudi jutros tvoj bot Igor da skupi glasove pola drzave nemoze imati toliko sta lupas stokane glupi.

Name

Re Milan

05.11.2020 19:45

NAROD JE PREPOZNO LOPOVE GOTOVISTE NEMA DALJEEEEE

Name

Re Milan

05.11.2020 20:04

Jel ti zaista tako mislis? Ovo je razmisljanje ozbiljno bolesne osobe.

Name

Re

05.11.2020 22:36

Milane, ocito ne zivis u Bl. Cijeli grad je uz Draska. Ljigora ne mogu smisliti. Taj Crnogorac je bez empatije. Prezire ljude i njihovu patnju dok je Drasko melem za dusu svakog covjeka.

Name

Direkt

06.11.2020 11:52

Ako je sudeći po režimskim anketama. :)))

Name

Starčevica

05.11.2020 16:16

Srdjan Amidzić je pohlepan i bahat, voli pare i moć pošto je čitav život bio ponižavan u životu jado jadni zaboravio je kako je živio i odrastao

ODGOVORITE
Name

Re Starčevica

05.11.2020 17:34

Upravo tako,nmi sa Starčevice to znamo. Amidžić se dobro ,,udao'' a punca svi znaju po lošem, on samo nastavio.

Name

svaja

05.11.2020 17:42

nikog druga ni na fakultetu nije imao samo se slihtao profesorim

Name

Boris skolski

05.11.2020 19:54

Sjecam ga se s prve godine , sramota za ljudski rod transformacija u Goluma a sef mu je gispodar prstenova , sve je logicno.

Name

Pikacu

05.11.2020 22:30

Znam lika dok je bio komercijalista u Ataku. Smor nevidjeni. Covjek nula. Ne dao Big da on negdje zasjedne Pohlepa mu viri iz ociju

Name

Centar

05.11.2020 16:17

To se odavno zna zato se Lukača i boje, on ima dokaze za sve ima odane ljude u mupu, i onda je lako da im slomi kičmu

ODGOVORITE
Name

Dana

05.11.2020 16:19

E moj brada, nisi ti za ovaj posao uhvati se katedre i fakulteta, da ode ova bahata vlast prvo trebaš odgovarati za eko toplanu

ODGOVORITE
Name

Mirkan

05.11.2020 16:20

Na šta je spao jedan analitičar da se ponaša kao seoska snaša koja se bavi prenošenjem tračeva i zavadjanjem žena u komšiluku🤣🤣🤣 a opet Radojičić pobjeđuje.

ODGOVORITE
Name

Re

05.11.2020 17:12

Jesi ti Mirkan ili Milan??? Al ste providni vi burlini mamlazi 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂

Name

Dir Kan

05.11.2020 17:40

Lijeci se dirlikane

Name

Direkt

05.11.2020 19:11

Očigledno nešto se dešava. Nije džaba ovaj Poligraf osnovan.

Name

Peter

05.11.2020 16:22

Biserka je izgubila u BL iz prostog razloga što nije omiljena među našim sugrađanima. Zato što je iritantna, samoljublva, ogranicena i naravno, puna bisera. Prije bi se reklo da Radojičić gubi jer je u SNSD.

ODGOVORITE
Name

Zx

05.11.2020 18:33

Slagem se Pero

Name

11903

05.11.2020 19:28

Sve sto si nabrojao Petre stoji. Jos kad se tome doda da je ona na sve to i Pejina unuka sasvim je normalno da u B.Luci izgubi izbore. Bilo bi dobro po Radoicica da izbjegne debakl da se ova u to nicim ne mijesa, jer moze se lako desiti da joj krenu pitanja za putesestvija djeda Peje, jer su na tim putevima veoma teski zlocini ostajali.

Name

Blic

06.11.2020 09:46

Postavlja se pitanje ko uopšte može da izabere svoje pretke! Odgovor je niko! Da li je argument da neko ne obavlja dobro svoj posao to što mu je neko od predaka nešto pogrešno uradio, apsolutno nije. Molio bi administratore portala da uopšte ne puštaju komentare koji pozivaju na mržnju, nacionalnu netrpeljivost i sve druge oblike nasilja.

Name

Re Blic

06.11.2020 11:07

U pravu ste. Ona ne obavlja dobro svoj posao, ne zbog đeda, vec zato sto je takva kakva jest: umisljena, pohlepna, sujetna i nesposobna osoba koja praznoslovi bez početka i kraja.

Name

11903

08.11.2020 13:25

Za Blic. Ne vidim u kojoj to rijeci vezano za spominjanje djeda Peje pozivam na mrznju? Niti da nisam svjestan cinjenice da pretke ne mozemo birati, zaboravili ste kazati ni potomke, jer je i jedno i drugo za vjerujuci narod bozija volj. Moze se takodje na tumacenju vaseg komentara postaviti pitanje kako bi se recimo osjecao djed Pejo kad su ga kitili ordenjem i casnickim cinovima da mu je neko prorekao da ce neki njegov potomak za manje od 100 godina biti doveden na celo RS? Mozda je za vas normalno to sto je prosli CIK Vukotu drakonski kaznio za ''govor mrznje'' i time poslao poruku da se o ustasama i tom pokretu mora govoriti opreznije, sa vise pijeteta? Ili ste vi mozda uvjerenja da istina o tome i tim desavanjima treba da bude zabetonirana, anatemisana kao i mucenicka smrt Gavrila Vukmirovica ucinjena od ustasa iz Zeravca 1942? Poziv na istinu je u suprotnosti sa pozivom na mrznju, a mozda Srbske zrtve po nekima ne zasluzuju da se sazna istina o nacinu kao i pociniocima njihovog stradanja?

Name

Dosta

05.11.2020 16:24

Nedeljko Ćorić u zatvor. Tačka.

ODGOVORITE
Name

Puki

05.11.2020 17:41

I Jovan Glamocak

Name

Jovan

05.11.2020 17:45

A zašto ja?

Name

Igor smrad

05.11.2020 19:52

Jer si klempav

Name

Bronzani Majdan

05.11.2020 16:24

Kao član SNSDa moram priznati da je ovaj tekst istinit. Naši ljudi na terenu su zbunjeni.

ODGOVORITE
Name

Simo

05.11.2020 16:27

Hahahha samo se vi nadajte...

ODGOVORITE
Name

Re

05.11.2020 17:51

Odavno je on izgubio grad. Jedino ga mogu spasiti okolna sela i krađa glasova.

Name

momo

05.11.2020 18:31

jes jes nama po selima istovarili brasno i makarone dali po upaljac i oloku neko je dobijo napolitanke kazali bice janje po kuci ako ovi igor ostane na vlasti narod odma dao licne podatke i obeco glasove

Name

Re momo

05.11.2020 20:58

Dovoljno je da organizuje šator sa muzikom i pecenjem, malo se doiti mikrofona i rikne još da ne da Republiku Srpsku koju napadaju iz Sarajeva. I našem čovjeku dosta. Ne mora biti napolitanki i makarona. Ne vole nas komšije, to je tačno, samo što Lemija baš zaboli za to, to je priča koju koristi za Peru Preko Brda od kojeg odmah dobije glas.

Name

1

05.11.2020 16:28

Sukobi postoje to je neminovno, Draško ima prednost, ali ako PDP tj opozicija dozvoli ponovnu kakvo kažu "krađu" sami su krivi. Prodaja ili krađa, pitanje je sad.

ODGOVORITE
Name

Gas

05.11.2020 16:29

Evo tako ce biti isto ovde u Bijeljini,, moramo se vratiti izvornim vrijednostima SNSD-a a otkačiti se za sva vremena corkana ,daja ,mastila bosnjakoviceve, tete sa bozen estrade ,gicka micka prasica ,kokana lazarevica i drugih smradova

ODGOVORITE
Name

Manjača

05.11.2020 16:29

Otac od ovog Antonića i Maćo njegov pajtaš napravili su kuću Tegeltiji u njihovom selu poznatijem kao Tatar Mala (Lusići)

ODGOVORITE
Name

Pa sta

05.11.2020 17:42

Bil tebi da naprave ?

Name

Bil tebi

05.11.2020 20:05

Pa iz koje si ti zabiti. Ja već imam tu blizu kuću samo niko u joj ne ivi kao i u njihovim. A i ti si sekta pa ti je sve normalno.

Name

Nikola

05.11.2020 22:38

Sto ne zivis ? Sta glumis ? Finocu? Ma smece jedno ispilio iz opanka pa glumis gospodu taj isti Savo i Maco su uradili vise za Manjacu neg Tito.Debilcino.

Name

SLJAM JE TO

05.11.2020 16:30

ZATVOR ZA SVE. KAKVA BANDA.

ODGOVORITE
Name

NOVA GODINA

05.11.2020 16:32

DZABA VAM PLAN A,B,C D,DA JS DIDIK KANDIDAT DRASKO BI GA POBJEDIO.FO JS GOTOVO.O ZELJKI DA NE GOVORIMO NARODU SE SMUCI KAD SE POJAVI NA TV.POKUSAVAO JE DIDIK PAR PUTS DA UKLONI RADOJCICA IZ KOG RAZLOGA NIJE SMIO TO ONI ZNAJU.SVI U RS PRICAJU DA JE CKANSTVO U SNSD PODJELJENO ,AKI NE SMIJU DA SE OGLASE,JER TO NIJE DEMOKRATSKA STRANKA,SKEDI ODMAZDA.DOK SU DIJELILI DRUGE STRANKE NISU MISLILI DA CE TAJ VJETAR I KOD NJIH ZAHUKTETI.SVE SE VRACA,SVE SE PLACA.

ODGOVORITE
Name

Mirko

05.11.2020 16:32

Nek se trve, Draško će biti novi gradonačelnik Banjaluke oni nek vide šta je bilo u Crnoj Gori i šta će raditi poslije.Samo treba da drže na umu da kriminal ne zastarjeva.

ODGOVORITE
Name

sasa

05.11.2020 16:36

Ah dragi boze sta ljudi imaju posla, samo mi se ovaj put cini da meso peku, a zec je jos u sumi! A i profili su im prekrasni. Poseban utisak ostavlja predsjednica.

ODGOVORITE
Name

Banja luka

05.11.2020 16:36

Sta kazete, eminentne agencije, bas me nasmija ste.

ODGOVORITE
Name

Bubuleja

05.11.2020 16:38

Sta ce biti sa Krampasom?

ODGOVORITE
Name

Samarac Johny

05.11.2020 22:14

To je stvar ministra za specijalno vaspitanje!

Name

Igoru

05.11.2020 16:39

nije mjesto u SNSD jer nije toliko pokvaren, pod hitno neka mijenja sredinu!

ODGOVORITE
Name

Re

05.11.2020 16:51

Možda si i u pravu. Da je to uradio prije par godina danas ne bi bilo ovako. Mislim da mu je jasno da sa partijom u kojoj glave vagaju i rade jedno a pričaju drugo, nema šta da traži.

Name

Re

05.11.2020 16:52

Svako zna u sta se upusta.Cisto da napomenem.Dzaba poslije plakati i govoriti nisam znao da su takvi.Svako neka odgovara za svoja djela.Bila dobra ili losa.

Name

Ni drugima nije

05.11.2020 16:55

Ni drugim poštenim ljudima nije, ali igrajući u tom kolu Igor je postao dio njih, a čak i gori od mnogih. Moglo bi se reći prostim narodnim jezikom, "sa kim si takav si".

Name

Laz

05.11.2020 16:58

Super. I nije za gradonačelnika. Sramota.

Name

Sbe je to

05.11.2020 17:04

Isto pljackasko zlo.

Name

Re

05.11.2020 19:16

Nije on od juče tu. Vrlo dobro zna gdje je i do sada je plivao. A dokle, vidjeće se.

Name

Banjalučanin

05.11.2020 16:41

Veoma rijetko se slažem sa Vaskovićevim stavovima i analizama, ali je ovoga puta iznio briljantno analizu stanja u GO SNSD Banjaluka pred izbore. Ne znam samo što je kao bitne ljude u klanovima stavljao Milenka Letića, u prvom, i Nenada Grbića, u drugom klanu, jer su potpuno nebitni. Na čijoj strani su Srebrenka Golić, Jasminka Krivokuća, Nebojša Radmanović...? I kod smjena na RTRS "zaboravio" je reći da je prije Ševe smije jen vd generalnog direktora Milan Trbojeviću i za novog vd postavljen Mladen Branković, apsolutni anonimus, ali je bitno da ga je svojevremeno Igor Radojičić, kada je bio predsjednik NSRS, najurio iz svog kabineta. Dakle, sve je jasno šta Mile i Željka rade. Uzgred, šteta je samo što u kandidovanju nisu odmah oterali Igora Radojičića i kandidovati Srđana Rajčevića, jer bi tek tada pocijepali SNSD, a Draško Stanivuković bi ovog beskrajnog naduvenka, sa veoma malo znanja, prosto oduvao na izborima.

ODGOVORITE
Name

Antifašista

05.11.2020 16:42

Cirkus samo sto nije počeo Predstava se organizira 16.11.po završetku lokalnih izbora glavni akter baja sa svitom izSNSD !Karte ne morate kupovati ali bilo bi poželjno glasati! Biće pravi spektaklu baje -Ronhil “na djelu”! Pozdrav do tad!Cuvaj te se!!

ODGOVORITE
Name

slobodane

05.11.2020 16:43

Ko te nebi znao,od sarajeva pa nadalje!

ODGOVORITE
Name

I .Sarajevo

05.11.2020 16:49

Kada izgubite onda recite da ste pokradeni ovako je ofirno.

ODGOVORITE
Name

Mitar

05.11.2020 16:51

Radojičić možda nije toliko loš, ali društvo Milorad, Cvijanović, Majkić, Špirić, Radmanović je više nego sramota,,, glasajmo za promjene ili ćemo nestati,, ima li pomenuta ekipa gram obraza dostojanstva,,

ODGOVORITE
Name

Direkt

05.11.2020 19:16

I on je takav, čim je sa njima. S kim si, takav si.

Name

Re

05.11.2020 19:19

Šta će onda s njima?

Name

Tadija

05.11.2020 16:51

Ovaj dere li dere...

ODGOVORITE
Name

Pravda

05.11.2020 16:54

Prljave hijene će se poklati. To zaslužuju. Srećno.

ODGOVORITE
Name

Realno

05.11.2020 16:54

Svaki put kada du izbori čujemo istu priču od istih laprdala. Snila baba što bi bila rada!

ODGOVORITE
Name

NOVA GODINA

06.11.2020 09:36

ZABORAVIO DODIK DA JEDNA BAKTERIJA KAD UDJE U SISTEM ONA SE SIRI I OSVAJA SISTEM U CJELINI.E SAD SE DESILO DA SU NJEGIVI OAPCI ZSTROVALI STRANKU,FORSIRAO JE NJIH NA USTRB SVOJIH CLANOVA,KOJI SU SE TAJNO POBUNILI I SADA CE IH VISE OD POLA GLASATI ZA DRUGE STRANKE A POSLE IZBORA FIRMIRATI SVOJE KRILO.PRIVJERENO NA TERENU.

Name

Isti

05.11.2020 16:58

Ako moze biti sa ovakvim dusmanima onda je isti.

ODGOVORITE
Name

Oho

05.11.2020 17:13

Radojcicu gnjidoKako si se prodo za jevtine pare, nek te Dodo sredio

ODGOVORITE
Name

Драшко

05.11.2020 17:17

Е кад ми Енглези на власт дођемо има да фракција нема.

ODGOVORITE
Name

Ilic

05.11.2020 17:35

I selo cemo unistiti

Name

Olbrajt

05.11.2020 17:54

Pa i vrijeme je za novi " dašak na Balkanu".

Name

Direkt

05.11.2020 19:18

Vi ste došli na tenkovima SFOR-a. Vrijeme je da odete sa vlasti. Novembar je najbolji mjesec za to.

Name

Nazalost

05.11.2020 17:18

Vidim po nekim komentarima I'ma I onih koji ce opet glasati za njih.

ODGOVORITE
Name

Re Nažalost

05.11.2020 17:56

Ima nas mnooooogo , a vidjećeš 15.10. da je vas mnooooogo manje !

Name

momo

05.11.2020 18:37

jes jes bolje i seset marki za glas nego suplja

Name

Re re

05.11.2020 19:20

15.10? U kom vremenu si se izgubio?

Name

Re Re Nažalost

05.11.2020 21:03

Već smo mi vidjeli koliko vas ima kad je Mile drobio pred RT RS u oktobru 2018. A oči mu boje Glamočkih jagoda.

Name

Stole Glamoc

05.11.2020 22:40

Retardu ne vrijedaj , nataknem te na krompir.

Name

SNSD-javna kuca

05.11.2020 17:18

SNSD je ime javne (kuce)ustanove gde je glavni kupac Dodik. I sve ulizice, papci, kriminalci nazvani jednim imenom ljudski jad idu tamo da ih Dodik nategne i oni tako uzmu novac i ublaze bol i savest sto su pogán!!

ODGOVORITE
Name

Ljudski jad

05.11.2020 17:42

Upravo tako , sve šljam sami.

Name

Ko

05.11.2020 17:25

DRASKO JE SIGURNO POBJEDNIK JASNO SE VIDI RASPOLOZENJE NARODA SA KIM GOD STANEM SVI SU ZA PROMJENE I DRASKA 100 ODSTO POBJEDZUJE DRASO JE NADA I SPAS ZA OVAJ NAPACENI PREVARENI NAROD OVI SVI SAMI TREBA DA SE POVUKU I ODGOVARAJU ZA SVE STO SU UNISTILI

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

06.11.2020 09:51

Vjerovatno se krećete i susrećete sa malo ljudi!

Name

Direkt

06.11.2020 11:58

Ne krećeš se u Igorovom društvu, pošto tu su svi za Igora. :)))

Name

Cik

05.11.2020 17:27

Postovani glasaci ove izbore mozete glasati za koga god hocete a da pritom niko nezna za koga ste glasali.

ODGOVORITE
Name

Radovan

05.11.2020 17:27

Milane maloumniče vrati se u Drvar.l

ODGOVORITE
Name

Znači sad imamo

05.11.2020 17:27

Miline džukele i Radojičićeve pudlice.

ODGOVORITE
Name

Tr

05.11.2020 17:27

Joj lazi dali ste vi normalni olosi jedni ti iz srbije znas sta je u BL

ODGOVORITE
Name

Radovan

05.11.2020 17:31

Zašto sektaši Dodikovi plaćate glas 100 maraka pa će te se hvaliti ponovo kako ste pobijedili.Jeste kupujući papke i šupke+izbjeglice.Samo da znate govna da to nije volja naroda kad tad će te platiti za tu pronevjeru.Zato se gadite narodu i morat će te platiti ceh.

ODGOVORITE
Name

Izbjeglica iz Banjaluke

05.11.2020 20:43

Radovane, izbjeglice ne treba kupovati, imaju više od vas. Crknite...

Name

Izbjeglica iz Banjaluke

05.11.2020 20:51

I Radovane, ćemo, ćete piše se zajedno. Umjesto jala koji siješ prema ljudima koje je muka svojevremeno natjerala iz njihovih domova, uzmeš malo gramatiku, pa nešto i naučiš. Manje zla za tvoju okolinu. Pozdravlja te izbjeglica, a pismena. Koja se eto nastanila u Banjaluci i udiše vaš zrak. I koja će glasati za Igora Radojičića jer je pismena i zna da procijeni ..

Name

Re Izbjeglica

05.11.2020 21:58

Šta znaš da procijenis? Onog od koga ćeš samo ti imati neku korist?! A što ti reče drug po nevolji, ostali mogu da dočekaju. Nije kroz tebe prošlo "ćemo, ćete, će"

Name

Re

06.11.2020 00:52

Hahahahahaa. I budu glavni na slavlju kao tri prsta, raspojasani, najjači....

Name

Banjaluka

06.11.2020 09:52

Radovane prijatelju moj- Ću,ćeš,će,ćemo, ćete, će

Name

Mirkan

05.11.2020 17:33

Ne bih se složio sa ovim komentarom g.Vaskovića i sa navodnim frakcijama u SNSDu. Nikakvih tu frakcija,na žalost,nema. Oni funkcionišu po principu mafije gdje je sve složno dok je živ i zdrav glavni boss. Svi ga se boje i svi ga slušaju i za tu poslušnost su neki više a neki manje plaćeni njegovim,odnosno našim parama. Sve drugo su gluposti i šuplja priča.

ODGOVORITE
Name

Profesor

05.11.2020 17:42

Cuj, Rajcevic?! Hahahaha, kad ga se sjetim iz nocnih klubova iz BL,sam covjek izlazio i mlatarao glavom ko sumanut. Najveca mu pizicija je Ministar i to mu je previse. Sa njim ce SNSD izgubiti i ono sigurno na terenu.

ODGOVORITE
Name

Geometar

05.11.2020 22:43

Sta ministar , ma kondukter , nit skole nit znanja debil.

Name

Anja

05.11.2020 17:43

Kremenovica poznajem, znaci bas onaj teski ljudski talog. Nikakvo cudo sto je Dodi lojalan. Izbora nemamo, glasati za opoziciju i moliti boga da se previse ne razocaramo.

ODGOVORITE
Name

Mrgud

05.11.2020 17:44

Providno,al ajd da se nešto piše da se slučajno nebi pokvarila tradicija svakodnevnog napadanja na SNSD,al uzalud vam trud svirači...

ODGOVORITE
Name

Direkt

05.11.2020 19:21

Neko će odsvirati svoje, to je sigurno. Draško do pobjede!

Name

Re

05.11.2020 19:23

Uzalud? Kako prođe Željka u BL prije 2 godine?

Name

Re za Re

05.11.2020 21:06

Pa vidjeli smo. I kad su proglasili pobjedu skupila se ko kvočka i drhturi, samo što nije zaplakala. Zna ona odlično koliko je omiljena u BL.

Name

Zoki

05.11.2020 17:49

Eto narode,to Vam je kriminalni milje RSe kojim treba Vlast samo za svoje licne interese,a to rade od kad su na vlasti,briga ovu bagru za Narod i RSu,oni misle samo na svoj dzep.Tesko onom narodu sa ovakvom vlascu.Sad ocijenite pa glasajte!!!

ODGOVORITE
Name

Upravo

05.11.2020 17:55

sam saznao da je 30 engleskih agenata uslo u b i h!!!

ODGOVORITE
Name

Direkt

05.11.2020 19:21

I tako uvijek pred izbore. :)))

Name

Tuto

05.11.2020 19:49

I 45 bugarskih.

Name

Bn

05.11.2020 17:55

Pravda za Davida ce pobediti

ODGOVORITE
Name

pajo

05.11.2020 18:32

hmmmm...interesantna analiza koja nikog ne ostavlja ravnodušnim!!!!

Name

Za banja luku

05.11.2020 18:10

Kakva laz i izmisljotina. Svi znamo da je gospodja Cvijanovic prosli put sprecila smjenu Radojicica sa mjesta predsjednika GO. Svi su se slozili da SNSD nikad nije bio bolje organizovan u Banjaluci.

ODGOVORITE
Name

Re

05.11.2020 19:24

Koji svi?

Name

Banja luka

05.11.2020 18:12

Složena braća kuću grade, a topla eko toplanu

ODGOVORITE
Name

Steva primac

05.11.2020 22:44

Samo nek zulja

Name

Živadin

05.11.2020 18:31

Nenad Grbić vodi samo računa o sebi U politici je da nebi izdavao fiksne račune u svome poslovanju Njegov fond riječi je 21 ipo Zato nije dosada progovorio ni jednu riječ na skupštini grada Zbog njega i Draška ilića će izgubiti izbore u njihovim krajevima a oi će dobiti sve lokacije oko jezera na manjači

ODGOVORITE
Name

Kele

05.11.2020 18:39

Dodik će izazvati hao u Banja Luci kao Tramp u Americi ako Draško pobijedi

ODGOVORITE
Name

Direkt

05.11.2020 19:23

Ili će malo dramiti, pa podviti rep, kao Milo u CG.

Name

Re

06.11.2020 00:48

Da li iko vjeruje da bi moglo biti nemira na ulicama? Nije to zajebancija. Onako pitam.

Name

Direkt

06.11.2020 12:03

Nisu svi protesti nemiri. 90 odsto njih nije. Barem je tako u slučaju RS.

Name

Nekoliko dobrih ljudi

05.11.2020 18:58

Samo uporno treba ponavljati kako će SNSD pokrasti izbore pa se možda na taj način i opravda ubjedljiv poraz koji čeka kandidata opozicije za gradonačelnika.

ODGOVORITE
Name

E cuj

05.11.2020 20:02

A kada to nisu pokrali, da li neko zna?!

Name

Re

05.11.2020 20:24

Odlično, dobra ideja. Hvala bote.

Name

Re

05.11.2020 21:08

Nismo mi zaboravili Teslic i zamjene vreća, sve u pratnji policije. I kažeš nema krađe cccc

Name

Direkt

06.11.2020 12:05

S obzirom da je bilo izborne krađe, vrlo je moguće da opet biće.

Name

Mia

05.11.2020 19:01

Tacno se po obliku lobanje razlikuju homosapiensi od neandertalaca.

ODGOVORITE
Name

Ogorcena

05.11.2020 19:15

IGOR I GUBI ZBOG ZELJKE DODITA I OSTALIH ZUN8CA MAZALICE NAROD IH NEMOZE GLEDAT NI SLUSAT NAROD TE LIKOVE VISE NE ZELI VLADA VISKOVICA OLA POENA ZORA TOTALNI PROMASAJ GDJE GOD UDARIS UZAS TREBAJU SVI DA DAJU OSTAVKE NAROD IH NEZELI DZABA ANKEZE DRASKO JE NARODNI POBJEDNIK NAROD GA ZELI PODRZAVA I VIDI KAO GRADONACELN8KA BL JE ZA DRASKA

ODGOVORITE
Name

Milan

05.11.2020 19:18

Ovakvim tekstovima samo se priznaje da opozicija nema šanse u duelu čelo u čelo sa pozicijom pa onda pokušavaju zavadjati ljude koji su u poziciji nebi li tako nešto pokušali ušićariti ali nema od toga ništa jer će se opozicija na izborima polupati kao sijalica.

ODGOVORITE
Name

Re ogorčena

05.11.2020 20:34

Da li si išla u školu.?Bukvar u ruke i uči i samo uči.

Name

Direkt

05.11.2020 21:49

Da nema šanse, nebi režim bio u nervozi, što i ti pokazuješ svojim pisanjem. :)))

Name

Milan za Direkt

07.11.2020 20:16

Pisanje ste vi ovim tekstom započeli, pa skontaj ko je u strahu. Nema vas posle izbora kao u Srbiji.

Name

Milan

05.11.2020 19:22

Hahahahaha, pa na ovoj slici gdje sjede Radojičić, Dodik i Cvijanovićka ljudi se smiju i normalno pričaju, što bar niste našli neku sliku gdje su njih troje namršteni jedni na druge pa da povjerujemo u priču o buktanju rata u SNSD-u.

ODGOVORITE
Name

Re

05.11.2020 20:23

Milana gdje su ti drugari. Sam ti ovde jadan nešto piskaraš a oni odmaraju, čekaju zvezdu.....

Name

RE MILANE

05.11.2020 20:24

Znaš onu pjesmu "plače mi se a ja se smejem" Tako i ova propala trojka, sve je to izvještačeno ili fotografija iz srećnih dana.

Name

Re za RE MILAN

05.11.2020 21:34

Ne znaš ni kako ide pjesma, pjesma ide "smejem se a plakao bih" od Olivera Mandića. Ali ti si se malo zbunio jer te prepao što će se tvoji polupati kao sijalica na izborima.

Name

Navigator Re Milan

05.11.2020 21:55

PLAČE MI SE JA SMEJEM,POBEĐUJEM SAMOG SEBE,A U DUŠI GORI TUGA,KOJA OSTA POSLE TEBE.. KO GUBI,KO GUBI,KO GUBIIII MORA TUGU KRITI.. KO GUBI,KO GUBI,KO GUBIII JEDNOM ĆE SRETAN BITI..😌

Name

Cccc

05.11.2020 20:27

Sumnjam da neko moze toliko ukrasti ako je razlika 12%, ali treba se u svakom slučaju pominjati kradja jer ako se izgubi onda se ima alibi. Znaci sa pominjanjem kradje tu nisu tačne ankete i to je samo hrabre je samog sebe. Meni ovo sve izgleda i mirise na sve prošle izbore gde je opozicija preko svojih medija prognozira sigurnu pobedu a na kraju budu poturceni do nogu. Pogotovu sada neznam šta je to opozicija ponudila narodu da bi pobedila.

ODGOVORITE
Name

Direkt

06.11.2020 12:16

S obzirom na to da je razlika između Vukote Govedarice i Željke Cvijanović na izborima 2018 u 5 odsto razlike u korist Željke Cvijanović, a broj nevažećih listića je pola miliona glasova, šta dalje reći nego izborna krađa i to brutalna izborna krađa.

Name

Rajka

05.11.2020 21:53

Ma bagra opasna dodikovi udbasi stvoreni su samo za kradu oni nisu pobjedili ni prosle izbore pikrali su ih sa cik petric uzeo debele pare od dodikovih da im prizna pobjedu i davao im da stampaju listice za mrtve

ODGOVORITE
Name

Gradjevinska

05.11.2020 21:59

Tegeltija ljut jer nije Radojičić dao dozvole Tegeltijinom taldziji Kaji da gradi i radi sta hoce u Banja Luci

ODGOVORITE
Name

Svi su oni

05.11.2020 22:47

Davno otpisani u kompletu, samo NOVI IZBORNI ZAKON.

ODGOVORITE
Name

XXL

05.11.2020 23:21

Kakav Popovići ' to je čovjek bez...ljudstva , čojstva i karaktera...Ako na Starčevici dobine 50 glasova biće na konju...Kunem se !!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

06.11.2020 09:57

Dobine sigurno neće, vjerovatno će dobiti nekih 3000 glasova!

Name

Osmatrač

06.11.2020 00:19

Veoma precizna, konkretna i detaljna analiza...

ODGOVORITE
Name

Boro

06.11.2020 07:20

O Predsjednik RS! O Clan Predsjednistva BIH 😂😂😂😂😂😂

ODGOVORITE
Name

Branko

06.11.2020 07:31

Ničija nije do zore pa neće ni njihova! Ovo im je IPAK KRAJ, RASKRINKANI SU I NAROD PROGLEDAVA!

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

06.11.2020 09:58

Narod je progledao odavno! Uzalud pokušavate da podignete tenzije, SNSD spremno dočekuje opštinske izbore.

Name

Direkt

06.11.2020 14:31

Spremno i nervozno. :)))

Name

Romanija

06.11.2020 11:41

Ja sta ce nego krasti. Kradu u Americi, a da nw u kradu u nekoj Banja Lukici

ODGOVORITE
Name

Re

06.11.2020 15:44

Ima li šumske krađe na Romanijici ?

Name

Василије

07.11.2020 12:04

Sve je to lijepo smišljeno dok se ne javi Soroš pa ne naredi Drašku i debelo naplati svoj dio na račun građana Banja Luke. Znači SNSD odlazi a Soroš dolazi.

ODGOVORITE