Izjave Viškovića nemaju smisla, a to je naučio od šefa

“U najmanju ruku, u normalnim sistemima, koji nisu kao naš autokratski i dikatatorski, sa ovakvom izjavom premijer bi trebao podnijeti ostavku”, izjavio je Miladin Stanić poslanik u NSRS, reagujući na poslednje izjave premijera Radovana Viškovića kojima se svojataju javne institucije kao stranačke.

Republika Srpska 21.10.2020 | 17:09
Izjave Viškovića nemaju smisla, a to je naučio od šefa

“Inače, on plijeni pažnju javnosti nekonzistentnim izjavama, a sa ovom izjavom je najsličniji Dodikovom klovnu. Izjava podsjeća na Dodikovu iz Istočnog Sarajeva, kada je mladima poručio-džaba vam diploma i fakultet ako nemate knjižicu SNSD-a, nema vam budućnosti u Republici Srpskoj”, dodaje Stanić.

Stanić naglašava da Viškovićeva izjava podsjeća na autokratske sisteme, te da je njome priznao narodu da su institucije Dodikovo privatno vlasništvo, i vlasništvo njegovih trabanata.

“Izjava je i poruka vida klasične političke korupcije-ako se ne ponašate kao što vam gazda kaže, bićete kažnjeni bez obzira šta ste po zvanju, koliko znate, doprinosite javnom sektoru...Korupcijsko priznanje od strane vlastodržaca koje treba biti kažnjeno”, kategoričan je Stanić.

Dodaje da je narod taj koji jedini kažnjava, a da je narod tih činjenica, koje oni sada i ne prikrivaju, svjestan.

“Potvrđuju da rade šta hoće, da ne provode zakone, procedure, drže na stotine rukovodilaca u javnom sektoru sa funkcijom vršioca dužnosti, da bi bili poslušni i radili ono šta režim koji je na vlasti u Republici Srpskoj hoće. Odavno su institucije Srpske pokradene i izgubile su smisao i snagu”, navodi Miladin Stanić.

On kaže da gubljenjem institucija i dovođenjem u ovaj nivo upravljanja, gubi smisao, nažalost, i Republika Srpka.

BN TV

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Antifašista

21.10.2020 15:34

Bravo Stanicu !!nije žvaka za seljaka!!Moozzdaa i jeste ako je “gospodin”Dodik poklanja ko Zna!!Ima “papaka “koji to znaju trebalo bi ih pitati!

ODGOVORITE
Name

Borac

21.10.2020 16:44

Dispecer zive veze nema. On je jedan obicni klimoglavac koji je na teretu ovog naroda.

Name

Gojko

21.10.2020 18:07

Dispecer uvijek kad drzi neki govor iza njega stoji Dodik cim dispecer pocne da valja bezveze Doda ga vuce za rukav da suti ,,blage veze on nema on samo prica ono stomu je neko rekao i to mora napamet da nauci..

Name

Pero

21.10.2020 15:38

KAKAV NAROD, TAKVA VLAST. DA JE NAROD MALO PAMETNIJI, SHVATIO BI DA TO NISU NIKAKVI POLITIČARI VEĆ OBIČNI HOŠTAPLERI I LOPOVI KOJI ZNAJU DA MOGU SA OVAKVIM NARODOM RADITI ŠTA HOĆE....

ODGOVORITE
Name

Бојан

21.10.2020 17:43

Није, болан, то научио од шефа, Миле лаже а Рашо је природно глуп.

ODGOVORITE
Name

re Bojan

21.10.2020 20:41

A Mile je prirodno pametan!? A ima papir da je lud!

Name

sasa

22.10.2020 06:51

Dragi Miladine sta ovdije uopste vise ima smisla.