Poginuo vozač motocikla "honda" Ranko Dubravac

- Vozač motocikla "honda" Ranko Dubravac /34/ iz Prnjavora poginuo je u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Prnjavor-Кlašnice, u mjestu Hrvaćani, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Republika Srpska 05.10.2020 | 10:27
Poginuo vozač motocikla "honda" Ranko Dubravac

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u 15.10 časova povrijeđeni su vozač motocikla "suzuki" Darko Bjegojević /20/ i suvozač u automobilu "pežo" čiji su inicijali D.B.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dalibor Vrećo zajedno sa pripadnicima Policijske stanice Prnjavor.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje radi utvrđivanja okolnosti pod kojima se dogodila saobraćajna nesreća, a naložena je i obdukcija smrtno stradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su Goran Ćerkita /60/ iz Prnjavora koji je upravljao automobilom "pežo", Ranko Dubravac iz Prnjavora koji je upravljao motociklom "honda", te Darko Bjegojević iz Laktaša koji je vozio motocikl "suzuki".

(Srna) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Dribler

05.10.2020 10:21

Saučešće porodici? Naišao sam na ovaj strašan udes, vratio se do Prnjavora i autoputem krenuo za Banjaluku! Ispred mene na autoputu ide vozilo, obilazi nas caddy vozilo i u momentu kada se caddy nalazi paralelno sa vozilom ispred mene, brzinom od oko 160-170 km/h sve nas sustiže motocikl sa dvoje putnika i obilazi caddy bukvalno između ograde i caddy -ja ( razmak manje od 1m) pri tom točkovima gazeći sljunak i travu koja je pored asfalta... To je toliko rizično bilo i u slučaju da je izgubio kontrolu nad motorom bio bi lančani udes u kojem bi ucestvovalo 3 automobila i motocikl sa najmanje 9-10 putnika... Uvijek to govorim i stalno se srećem sa tim na putu da nesavjesni vozači ( pogotovo motocikala ) previše i prečesto ugrožavaju svoje i živote drugih u saobraćaju! I ne vidim rešenje za njihovo ponašanje...Tuga je kad nečiji mlad život ode zbog adrenalina i treba nešto hitno promijeniti zakonski kako bi smanjili ovakve slučajeve...

ODGOVORITE
Name

Re:

05.10.2020 11:24

Има рјешење. Све мотоцикле преко 50 кубика прогласити луксузом и опалити толики порез на ту врсту луксуза, да морају пола године радити само за то, па нека изволе. У Јапану су прије много година увели забрану продаје преко одређене кубикаже, не знам тачно лимит. Апсурд, јер су баш они највећи произвођачи, али није било другог рјешења, гинули су као муве.

Name

u Japanu

05.10.2020 18:37

je na autoputu ogeranicenje 100 na sat

ODGOVORITE