Emotivna ispovest Verice Šerifović o svom životu

Jedna od najboljih narodnih pevačica na ovim prostorima Verica Šerifović nakon duže medijske pauze otvorila je dušu u emisiji Glamur specijal i pričala o svom životu.

Zabava 30.09.2020 | 18:50
Emotivna ispovest Verice Šerifović o svom životu

Kako je i sama istakla njeni roditelji nikada nisu bili za to da ona postane pevačica:

– Ma kakva pevačica da budem. Oni su želeli da ja budem domaćica i kuvarica jer sam već sa 10 godina pravila najbolje vanilice u kraju – kako je i sama istakla njeni roditelji nikada nisu bili za to da ona postane pevačica.

Ovom prilikom se prisetila braka i sa Rajkom Nikolićem sa kojim je i dobila ćerku Mariju – To je bila prva i velika ljubav i mnogo smo se voleli. A u braku je svega bilo pa i dosta svadja – otkriva Verica.

O kralju narodne muzike Šabanu Šauliću jedva je smogla snage da priča i to sa suzama u očima kao i o njenom drugom suprugu Mići Nikoliću koji takodje nije više medju nama:

– Mnogo su to teške teme. To su bila najlepša vremena ali mi je sada mnogo teško da pričam o njima jer ih više nema – rekla je Verica i pustila suze.

Najteži period u njenom životu svakako je borba sa karcinomom dojke koji joj je ustanovljen 2018.godine:

– Ja sam kao i svaka druga žena mislila da to neće meni da se desi ali desilo se. Borila sam se i izašla iz te borbe kao pobenik. Nije bilo lako ali sam uspela… – istakla je Verica. 

(Alo.rs  Foto: Promo) 

Komentari / 0

Ostavite komentar