Izmislio da ima koronu, pobjegao sa ljubavnicom!

Maniš Mišra (28) nazvao je svoju suprugu i plačući joj rekao da je zaražen korona virusom. Govorio je i da će se ubiti, te je porodica izbezumljena sve prijavila policiji.

Zanimljivosti 28.09.2020 | 20:06
Izmislio da ima koronu, pobjegao sa ljubavnicom!

Tada se klupko počelo odmotavati, kao u sapunicama.

Policija je započela traganje za Indijcem nakon što je njegov šogor prije mjesec i po dana prijavio da je nestao.

Stanovnik Taloje, Mišra je radio u logističkoj kompaniji u JNPT, Uran. Ujutro je krenuo na posao kao i obično. Ali naveče je nazvao suprugu, rekavši da je iz laboratorije dobio rezultate da je pozitivan na Kovid-19, da više ne želi živjeti i prekinuo je poziv. Tada je telefon isključen.

"Locirali smo njegov mobilni telefon na dva mjesta - Vašiju i Airoliju.

Pratili smo njegov motocikl u Sektoru 17, Vaši. Nijedna laboratorija nije nikoga testirala s njegovim imenom",rekao je policajac. Svim policijskim stanicama i ribarima rečeno je da "paze na mrtva tijela".

"Na osnovu posljednje lokacije mobilnog telefona u Airoliju, skenirali smo sve snimke CCTV kamera iz tog područja i zatekli ga kako ulazi u automobil. U međuvremenu smo takođe neprestano ispitivali njegove prijatelje i porodicu.

Došli smo do saznanja da ima ljubavnicu.

Uz pomoć informacija koje su pružili prijatelji, pratili smo ga u Bavarkui, Indoreu u Madja Pradešu",rekao je Sanđiv Dumal, viši inspektor policije Vaši.

Mišra je pronađen u Indoreu gdje je živio s ljubavnicom. Vraćen je u Navi Mumbai i predat svojoj porodici.

Utvrđeno je i da je Mišra otpušten s posla jer se nedavno upustio u finansijsku prevaru. Imao je aferu nekoliko godina i želio se riješiti supruge i kćerke.

-Zbog toga je planirao "svoju bolest i samoubistvo",rekao je Dumal.

Izvor: Agencije 

Komentari / 0

Ostavite komentar