Stanovnici 19 ulica ovog grada biće bez struje

Zbog planiranih radova na mreži danas će u više banjalučkih ulica i jednom naselju doći do prekida u snabdijevanju električnom energijom.

Republika Srpska 28.08.2020 | 07:38
Stanovnici 19 ulica ovog grada biće bez struje

Prema najavi iz preduzeća „Elektrokrajina“, u ovim dijelovima grada su planirani radovi:

Od devet do 12 časova dijelovi ulica: Brace Potkonjaka, Gavrila Principa, Krfska, Orlovački put, Mileševska, Pere Drljače, Starčevica i Ustanički put;

Od deset do 11 časova dijelovi ulica: Stevana Bulajića, Slobodana Dubočanina, Srpskih ustanika, Akademika Milana Vasića, Starog Vujadina, Ognjena Price i Tuzlanska;

Od devet do 14 časova dijelovi ulica: Drakulićkih žrtava, Sanička, Kralja Petra I Karađorđevića i Plitvička, te dio naselja Piskavica.

(Srpskainfo Foto: Goran Šurlan/RAS Srbija) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Radnik

28.08.2020 05:55

De ispitajte neimare gradjevince iz gradske uprave, a mozete direktno i gospodara kruznih tokova, zasto mu se nov asfalt nakon dvije tri godine zguzva na sve jednom kruznom toku, a i na drugim lokacijama mimo kruznih tokova? Nov asfalt, placen najskuplje u Evropi od najsiromasnijeg naroda, nakon dvije godine dobije nekakva rebra, idealna za izbacivanje iz kolotraga, a po snijegu i ledu, idealan za saobracajke! Na prestrijavanju imam osjecaj kao da prelazim preko neke cijevurde ispod asfalta koja samo sto ne iskoci iz betona. I onda mi dodje ministar i drobi o ZOBS-u, a njegov gospodar otima li otima, krade i sakom i kapom, a kvalitet novih saobracajnica mu dvogodisnji. Eno i na 9.Januaru na izlazu iz Doboja prema BL autoput im ulego a nema ni dve godine kako je funkciji. Al zato Budin racun u banci ne da nije ulego vec ce eksplodirati.

ODGOVORITE
Name

Re

28.08.2020 07:43

Ti si svakako odpisan I nebitan u ovome drustvu gade opozicioni

Name

Re

28.08.2020 07:49

Idi ti za kapetanom broad hahaha nece ti trebat kruzni tok