"Umjesto mi iz rata da budemo Dodiku brana da ustukne, mi smo postali paravan za neuki narod"

-Umjesto da mu mi iz rata budemo stub koji mu brani da ustukne, mi smo mu postali paravan za neuki narod, da šta god potpiše, da je to dobro i veliko, naveo je Kovač u reakciji Krajišniku i Vučureviću.  

Republika Srpska 19.08.2020 | 17:43
"Umjesto mi iz rata da budemo Dodiku brana da ustukne, mi smo postali paravan za neuki narod"

Ratni gerenal policije Tomislav Kovač odgovorio je danas na optužbe Momčila Krajišnika, ratnog predsjednika NSRS i Božidara Vučureviša, ratnog gradonačenika Trebinja i poslanika u NSRS, koji su Kovača optužili da podriva ustavne temelje Republike Srpske, ali i da se materijalno pomogao tokom ratnog perioda na području Sarajeva.

I Krajišnik i Vučurević su u udruženju "Stvaralaca Republike Srpske", što je bio i povod ranijeg obraćanja Kovača koji je žestoko usprotivio namjeri da se poslanicima prvog saziva NSRS i ministrima ratnih vlada dodijeli oko 15 miliona KM za "stvaranje" RS.

Kovač u pismu kaže da nije imao namjeru da lično polemiše sa Krajišnikom, jer bi, kako je naveo, bilo to i nepravedno, jer je "ležao i u zatvoru, zbog borbe za Republiku Srpsku".

Kaže da nakon javnog istupa Božidara Vučurevića, koga naziva Mominim čovjekom, mora biti i ličan, jer "tebe je Momo zatvor u Engleskoj resocijalizovao i borba za Republiku Srpsku kod tebe više ne postoji".

"Svoj predratni problem sa kriminalom nisi riješio, pa si zbog toga u stalnom sukobu sa policijom", poručio je Kovač Krajišniku.

"Tačno je jedinio da nisam nikakva istorijska ličnost, jer kakva bih i mogao biti iz tog krvavog građanskog rata, gdje moji Srbi sa Ilidže i Hadžića više ne postoje... Puni, gorčine, rasuti su po bijelom svijetu, a oni su u sve ovo što imamo danas, ugradili živote svoje djece i čast svojih žena,sestara i kćeri...

Odbranih Ilidžu i Hadžiće, ali ti se vrati iz Dejtona bez toga", naveo je Kovač.

On je u reagovanju naveo i ovo:

- Teške su to more Momo "stvaraoče"! Još u mojim snovima odzvanja vapaj iz Bradine, da im pomognem. Bio sam tada sa njima na vezi, kada su im ustaše upale u zgradu željezničke stanice, iz koje su me zvali. Pala je slušalica, ali je ostala veza i samrtno krkljanje...

- Znao si da da sam do tog vremena, zvanično bio najbolji policajac u bivšoj Jugoslaviji, najškolovaniji, predsjednik disciplnskog suda za policiju, najbolji komandant na Kosovu i naravno komandant u Foči, gdje sam čuvao bivši poredak pa i Bosnu i Hercegovinu.

Šta si ti napravio od Novog Grada, pod tvojim političkim vođstvom?  Upravo u toj opštini niklo je leglo zelenih beretki, sa Jukom Prazinom, koji je masaakrirao nejaki srpski narod u toj opštini", otkriva Kovač i dodaje:

- Vodio si takvu kadrovsku politiku, prema svim Srbima, da si pokosio iz MUP-a, sve što je vrijedilo. Radovan Karadžić okupi nas komunjare, na čelu sa Mićom Stanišićem, da spašavamo srpski narod...Od tog momenta, krenuli su neki novi ljudi, za koje nisi ni ni znao šta radimo i ne podmeći, varalice, Radovana Karadžića pod tvoju sramnu Asocijaciju, jer je on bio boračko krilo, Vrhovni komandant oružanih snaga, tj. vojske i policije.

Vojska i policija je, kako tvrdi Kovač, volila Radovana a Momo niko nije volio, jer si nas ti, stoji u reagovanju, zavađao a Radovan mirio...

"Šta dalje reći? Srušio si tri vlade u ratu i šest ministara MUP-a (prvi Mićo Stanišić, Ratko Hađić, Tomislav Kovač, Mićo Stanišić, Žika Rakić i na kraju rata, Tomislav Kovač). 

Zar ti je trebala, pita Kovač, ovolika osveta prema MUP-u, zbog krivičnog postupka protiv tebe za kriminal prije rata?

"S obzirom da se ne sjećaš perioda kada sam bio ministar da te podsjetim na jednu sjednicu Vlade, 1995. godine, nakon pada Krajine, kada si lično tražio da Vlada isplati Slavku Roguljiću 2.000 tona goriva, koje je podijelio narodu Krajine, kada su prolazili kroz Banjaluku.

Sa (Dušan) Kozićem, nisam dao da to Vlada odobri i ti sa svojim poslanicima, sruši Vladu, kada je Banjaluka bila pred padom".

Kovač u reagovanju podsjeća i na 1997 godinu, kada su, kako je naveo, Krajišnik, Biljana Plavšić i Dodik, ušli u građanski rat.

"Ja tada dođoh iz Banjaluke, kod tebe na Pale i rekoh da sam bio u Banjaluci po molbi predsjednika Vlade Kličkovića i da sam dogovorio sa Lukačem, Pećancem i Čeranićem da se MUP objedini. Ti reče da nema ništa od toga i predloži mi da se i ja uključim da ih prevarimo.

Eto, ja se ne uključih a ti si prošao, kako si prošao...", navodi Kovač i dodaje:

"S obzirom da danas imaš "Stvaraoce"i Dodika sa sobom, idite zajedno na (Dragana) Lukača, kao što ste već i krenuli, a nemojte meni podmetati da rušim državu, zbog poziva borcima da promijene sistem. Nemoj zaboraviti da je za mene i Lukač borac i to veliki borac ali doživjeće sudbinu da se tuče za Dodika, kao i ja za vas i prvom prilikom će ga otresti".

Kada se već "brines" za Republiku Srpsku,pita Kovač, što nisi ukazao Dodiku da nije dobro mjesec dana skrivati od naroda MAP, da nije dobro derogirati Skupštinu RS iz procesa odlučivanja oko ulaska u NATO.

"Ja sam Dodika prozvao za to, a ti nećes, jer ide istim putem kao i ti sa Alijom pred rat", navodi Kovač i nastavlja u reagovanju: 

"Zašto ga nećete nikada ni pokušati korigovati? Umjesto da mu mi iz rata budemo stub koji mu brani da ustukne, mi smo mu postali paravan za neuki narod, da šta god potpiše, da je to dobro i veliko. Ne daj Bože,ko god to kritukuje, makar i pameću djeteta iz osnovne škole, koje kaže da nedostaju stranice u Veseloj svesci, odmah postane državni neprijatelj i to sa mentorima, kako meni Momo kaže".

Kojim mentorima, odgovara Kovač, varalice nepismena, ko ti je to, sve napisao?

"Meni sa optužnicom, koji je i danas pod mjerama, meni kojem je Ešdaun uništio firme, jer nisam htjeo protiv Radovana? Ti izvrsno improvizuješ ali ne razumiješ procese u drušvu, kao što ih nisi shvatao ni 1995. godine, kada si me smijenio i lično na čelo MUP-a, postavio Dragana Kijca, dobrog udbaša. Tu su bili borci koje nije mogao kontrolisati, pa se raspade i MUP i država,1997. godine.

To isto radiš i sada i tu si uvukao sve političke stranke, zajedno sa Dodikom. Odgovara i tebi i njemu, jer se previše zanio, ,opila ga ta titula
STVARAOCA, gode mu pognute sijede glave, nekadašnjih tribuna, koje su ga pobijedile na izborima 1992. godine. Čudi me od njega, obrazovan je, pa sa Alijom su pobijedili, kao i on sa Bakirom.

Bolje da mi generali predočavamo borcima da se bude, normalno, trezveno, da apeluju da se se sistem mijenja, resetuje, jer ako ga budu
mijenjala ona djeca u Banjaluci, e tada ćemo imati mentore i to ozbiljne mentore, koji će učiniti da se pobijemo i podijelimo na regije.

Nemojte se bojati boraca iz Hercegovine, koji idu u Banjaluku da kliču pred svojom Vladom, već se plašite onih drugih koji kažu da je Hercegovina njihova. To su oni kojima je Dodik mnogo dao i koje sada više ne može kontrolisati, kao ni mnoge druge iz svog složenog političkog preduzeća.

Kada je riječ o ovom tvom Božidaru Vučureviću, na čelo Upravnog odbora Asocijacije, doveo si vozača, predratnog pitomca KP Foča, ratnog
kriminalca i podrivača vojske. Može arčiti po Hercegovini, jer nema Duke, nema Krste...

To je tvoj sistem vrijednosti Momčilo Krajišniku", napisao je u reagovanju ratni general policije Republike Srpske Tomislav Kovač.

(BN)

Komentari / 74

Ostavite komentar
Name

MIRO!

19.08.2020 18:12

DOSTA OVDE SMRDI I NIŠTA NE VALJA! BIO TEŠKI LOPOVLUK KOJI SE I SAD NA STAVLJA U PUNOM KAPACITETU.

ODGOVORITE
Name

Poligraf

19.08.2020 21:14

Ovo što sad govori tmomo kovač je istina a onomad kad je držao stranu dodigu bio je neuvjerljiv jer istinu nije govorio.Koji su mu motivi bili tada je jasno kao što je jasno da je danas razočaran i ljut.Savjest proradi kad tad!

Name

Istina

19.08.2020 21:58

Dragi Tomo, Krajišnik se nikada nije borio za Republiku Srpsku. On je samo lagao i blefirao i koristio rat za veliko lično bogaćenje. Od njega je tamnovanje u Hagu, samo napravilo otrovnog , u kriminalu ogrezlog starog pauka, DO KRAJA NJEGOVIH POKOLJENJA PRETEŠKO OPTEREĆENOG SMRTNIM GRIJEHOM PREMA SARAJEVSKIM SRBIMA ❗ U suštini, on je ISTINSKI NESREĆNIK , krajnje negativna osoba, seljački manipulator i varalica , neizliječivi kriminalac i psihopata . Na sastanku poslije Dejtona , u hotelu "Park" u Vogošći, krajem novembra 1995. na kojem se rješavalo šta da rade Sarajevski Srbi poslije izuzetno loših rješenja za Srpsko Sarajevo , sjedio si za glavnim stolom, sa kojeg je Karadžić vodio sastanak , pored njega i Krajišnika. Kada si shvatio da su se njih dvojica dogovorili da uđu u zločinački projekat iseljavanja Sarajevskih Srba , uzeo si riječ i pozvao ih da ne lažu narod , da ga ne drže u neizvjesnosti do februara , nego da odmah saopšte ljudima napaćenog Srpskog Sarajeva , šta ih čeka. Sutradan na sjednici Vlade na Palama, na Krajišnikovu inicijativu, ti si ekspresno smijenjen . KASNIJE ĆE KRAJIŠNIK TRI MJESECA OBILAZITI SRPSKO SARAJEVO PRIPREMATI LJUDE ZA ISELJAVANJE, MANIPULATIVNO PSIHOLOŠKI, KAKO BI ISELJAVANJE BILO ŠTO MASOVNIJE. MOMČILO KRAJIŠNIK JE KRVNIK SARAJEVSKIH SRBA. ON JE RUKOVODIO CIJELIM PROCESOM. IMAO JE FALANGE ZA PALJEVINU ENERGOINVESTA, DIJELOVA ILIDŽE, GRBAVICE, DC RAJLOVAC, VOGOŠĆE... I POSEBNU EKIPU ZA NEZAPAMĆENU PLJAČKU NAJJAČE INDUSTRIJE BIVŠE JUGOSLAVIJE. A ONDA JE KRENUO BIBLIJSKI EGZODUS ☝️☝️☝️❗

Name

Istina

19.08.2020 23:10

MOMČILO KRAJIŠNIK JE NAJCRNJA I NAJNEGATIVNIJA FIGURA, U TOKU OTADŽBINSKOG RATA I STVARANJA REPUBLIKE SRPSKE ☝️☝️☝️❗❗❗ Iskoristio je Radovanov istinski patriotizam, njegovu epsku dušu i uvukao mu se pod kaput. Prema Radovanu je bio poslušna pudlica, a onda koristeći njegovu naklonost, perfidno, korak po korak, preuzimao glavne poluge rukovođenja u svoje ruke, STROGO PAZEĆI DA NE POVRIJEDI RADOVANOVU PJESNIČKU SUJETU, BEZ PRESTANKA U RADOVANOVOM PRISUSTVU GLUMEĆI PONIZNOG VJERNOG BROJA 2, A ČIM SE RADOVAN OKRENE, IZA NJEGOVIH LEĐA SE PRETVARAO U SPLETKAROŠA I ONOGA KOJI PREKO POSLANIKA PRVOG SAZIVA, VEDRI I OBLAČI SRPSKOM . Da li ste se ikada upitali, kako to da Radovan u Hagu zaradi doživotnu robiju, a Krajišnik koji je odlučivao o SVEMU , koji je de facto bio i moćniji od Radovana, prođe sa 13,5 godina ⁉️ 1. SVJEDOČENJEM U HAGU, RADOVAN JE KRAJIŠNIKU PRVOBITNU PRESUDU OD 27 GODINA ZATVORA , SPUSTIO NA 20 GODINA ( 13,5 AKO SE BUDE "DOBRO" VLADAO) 2. ZAŠTO KRAJIŠNIK NIJE DOBIO DOŽIVOTNU ROBIJU, A KARADŽIĆ I MLADIĆ JESU ? 3. DA LI JE KRAJIŠNIK SA TUŽILAŠTVOM SKLOPIO "TAJNE" DOGOVORE I POD KOJIM USLOVIMA ⁉️⁉️⁉️

Name

DILER ENTITET

20.08.2020 03:39

JEDINO KORISNO ZANIMANJE U PLJACKA DRZAVI MOME I MILE JE NARKO DILER. DJECO NE UCITE NISTA DZABA VAM DIPLOMA.

Name

nominalno

20.08.2020 04:28

gde je 3000 golfova iz vogosce,isparilo.sluzis se poznatom taktikom ucjene.ocigledno ponestalo kesa

Name

Poslije mome..mile

20.08.2020 04:50

Dobar predhodni komentar dok je kovac..pokrivao..dodika kao razni ceranici koji i danas govoreci o dodiku u superlativu djeluju kao dijete koje laze pred uciteljicom ipak se okrenuo stvarnosti da nas vodi car koji je u stvari go tj.ogolio u blefiranju vlastitog naroda kao i ratni mu predhodnik s kojim sada kombinuje nacine kako izvuci od naroda i ovo malo preostalo za ..velike..ratne zasluge zato kovacu sada skidam kapu samo naprijed jer iskusan covjek moze organizovati otpor rezimu.

Name

Borac

20.08.2020 05:50

Svi mi znamo sta je Momcilo,njegov brat Mirko i Tintor radili u ratu. Dok su borci gladovali.

Name

Ре Миро

20.08.2020 06:08

Шта је сад ово, јели што је Мурат говорио, ако хоћеш да владаш са Србима , само нахушкај једне на друге , или је посљедња и једина игранка Додика.

Name

PREVARA

20.08.2020 16:08

NISTA TOMO NIJE PROMJENIO, SAMO TAKTIKU. PODRZAVA ON ISTU STRANU KAO I PRIJE PAR GODINA ALI SADA NA PERFIDNIJI NAČIN. TO STO SADA ''PROZIVA'' DODIKA ZBOG SARADNJE SA KRAJISNIKOM NE MOŽE DODIKU NANIJETI IZBORNU ŠTETU JER ON IMA SVOJU ARMIJU GLASAČA. ON SADA PERFIDNO NAPADA MLADE LJUDE- ''DJECU U BANJA LUCI'' (DRAŠKA, JELENU, VUKOTU) DA SU NEISKUSNI I DA ĆE TOBOŽE IMATI LOŠE MENTORE. ZNA ON DOBRO DA SU JEDINA OPOZICIJA NJIH TROJE I DA NAROD SAMO OD NJIH MOŽE OČEKIVATI PROMJENE . ZBOG TOGA ĆE, ZARAD SVOJE LIČNE KORISTI, U NAREDNIM OBRAĆANJIMA NASTAVITI PERFIDNO-UDBAŠKI DA ''UDARA'' PO NJIMA RADI ODVRAĆANJA NEOPREDJELJENIH BIRAČA I DODATNOG SLUĐIVANJA NARODA. JEDNOM SLUGA UVJEK SLUGA.

Name

Istina

20.08.2020 18:35

NAJVEĆI PRIMJER LAŽNOG PATRIOTE , KOJI JE NARODNU ENERGIJU I PODVIGE ISTINSKIH PATRIOTA I ŽIVOTE HILJADA POGINULIH NAŠIH BORACA , PERFIDNO I ZLOČINAČKI KORISTIO ZA LIČNU PROMOCIJU I VELIKO BOGAĆENJE , PRIMJER VELEIZDAJNIKA , KRIMINALCA I ZLOČINCA, ZAODJENUTOG U LAŽNO RUHO RODOLJUBA , JE MOMČILO KRAJIŠNIK . U SLOBODNOJ REPUBLICI SRPSKOJ I BiH, KRAJIŠNIK ĆE MORATI ODGOVARATI ZA "UDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT" - ISELJAVANJE SARAJEVSKIH SRBA , NA ČIJEM ČELU JE STAJAO ON, SOTONA MOMČILO ❗❗❗Moraće odgovarati ; 1. ZATO ŠTO JE LAGAO NAROD SRPKOG SARAJEVA, ŠTO IM JE DAVAO LAŽNA OBEĆANJA, ŠTO IH JE PODSTICAO DA NAPUŠTAJU VIŠEVJEKOVNA OGNJIŠTA, I TAKO IM SA PREDUMIŠLJAJEM I PREVARNO NANIO OGROMNE DUŠEVNE I FIZIČKE PATNJE I BOLI, PA TAKO UTICAO NA NJIHOVO MENTALNO I FIZIČKO ZDRAVLJE , I ZBOG TOGA, PRIJEVREMENO UMIRANJE HILJADA NJIH, USLJED ZNATNOG SKRAĆIVANJA BIOLOŠKIH ŽIVOTA ☝️❗ 2. ZATO ŠTO JE NA ČELU UDRUŽENE BANDE, ZVANE "ŠTAB RS ZA IMPLEMENTACIJU DEJTONSKOG SPORAZUMA U SARAJEVU" , ZNAO I PODSTICAO ORGANIZOVANE GRUPE , KOJE SU PALILE MARKIRANE OBJEKTE PO SRPSKIM OPŠTINAMA U SARAJEVU, POPUT GIGANATA - ENERGOINVESTA NA ILIDŽI ( TU JE RADIO PRIJE RATA ) , DC UPI U RAJLOVCU , ČITAVE KVARTOVE GRBAVICE , NEĐARIĆA VOGOŠĆE... 3. ZATO ŠTO JE ORGANIZOVAO IZMJEŠTANJE I BEZOČNU PLJAČKU I TOTALNO PROPADANJE GIGANATA KAO ŠTO JE PRETIS I, TAS , UTL, IZ VOGOŠĆE , "ORAO", SPRIND, UPI, KISIKANA IZ RAJLOVCA, ENERGOINVEST, BICIKLARA, ĆILIMARA I DRUGE SA ILIDŽE, KOKA - KOLA IZ HADŽIĆA, MNOŠTVO FIRMI IZ ILIJAŠA I SA GRBAVICE... I TAKO ZAJEDNO SA "ŠTABOM" PROUZROKOVAO MATERIJALU ŠTETU KOJA JE NEPROCJENLJIVA , APROKSIMATIVNO, ZNATNO VIŠE OD MILIJARDE EURA, 4. ZATO ŠTO JE ZAJEDNO SA "ŠTABOM" , NA MILOST I NEMILOST OSTAVIO NEPROCJENLJIVO KULTURNO I NARODNO BLAGO, SRPSKOG NARODA SARAJEVA I SARAJEVSKOG POLJA, TEMELJNI DIO KULTURNE BAŠTINE VASCIJELOG SRPSTVA, I DIO SVJETSKE KULTURNE BAŠTINE ☝️❗

Name

Boki

22.08.2020 12:07

Odgovor ovome sto je stavio nalov istina. Svaka ti cast svaka ti je rijec na pravom mjestu, taj Kraisnik je naj vece zlo i sramota naseg naroda.

Name

Oliver

19.08.2020 18:14

Ljudi o čemu mi pričamo nama omladina ode a neki kvazi političari kao što je ŠPIRIĆ RADMANOVIĆ MAJKIĆ RADE RAKULJ IMAJU PO 5 plata po 5 hiljada maraka svi smo davno trebali biti na ulici kao u Bjelorusiji

ODGOVORITE
Name

Re

19.08.2020 18:57

Vezo si s njima zastave tomo. Pa pukla tikva. Kasno si se sjetio naroda

Name

Tomo tomo....

19.08.2020 20:03

Znamo i tebe dobro .... pa sto ne udari odmah u ratu ili na kraju rata (bio si ministar policije)na te kriminalce kako ih vec zoves ... Nisi Tomo , nisi obzirom da si imao preca posla stvarao si svoju imperiju Alexandrija.... Znam Tomo , noje te Dodik dovoljno castio za proteklo veijeme dok si ga podrzavao pogotovo na proslim parlamentarnim pa si se sad okrenuo protiv njega . I jos jednom te pitam : sto ne pohapsi Momu Božu pa i Kijca kad si bio u to doba jako jaako mocan .... nisi Tomo , trebali su ti . Dovoljno je ovom narodu da zna da je Tomo Kovac od policajca stigao do vlasnika prave Imperije i to u tri Drzave ..... nemoj Tomo , nema smisla

Name

Golf 2

19.08.2020 20:24

A golfovi Tomooooo.... gdje su golfovi ???

Name

Re Oliver

20.08.2020 07:28

Najbolji komentar na ovom portalu u zadnjih mjesec dana.

Name

prevara

19.08.2020 18:22

Momo prevara, samo daj marke. njemu je svanulo u ratu, samo lova nista njega drugo ne interesuje. sve je u stanju da proda za svoje imanje. tako je mislio i krajinu i hercegovinu da proda za svoje zabrdje.

ODGOVORITE
Name

Re prevara

19.08.2020 19:00

Baš tako,kao većina Srba,za lične inerese sve bi prodali,imamo dosta primjera iz prošlosti,zato se ne čudi.

Name

Ranko Stevanović

19.08.2020 18:23

Borci su stvorili Republiku Srpsku,a Dodik nas je sada sve stavio pod noge! Sramota!

ODGOVORITE
Name

Nevesinje

19.08.2020 19:37

Bravo rodjak ovoj sekto I ovim manipulacijama treba stati u kraj.

Name

Ja

19.08.2020 20:04

Tako je kapetane. Podrška Milovanu Cvjetiću

Name

Re Ja

20.08.2020 12:10

Jes podrška Cvijeticu da nije onih lopova iz SDSa prije njega Miković i svita ostala...krađa šume..srednja ulica ..razne malverzacije u kuhinji SDSa

Name

Eto odgovora

19.08.2020 18:30

Uvijek mi je miliji onaj ko je bio operativac u ratu nego foteljaši i u ratu i u miru. Zato sa uživanjem čitam ovakve izjave ljudi koji su nosili glavu u torbi za teška vremena i dobro bi bilo da nam još toga podastre, da bolje razumijemo stvari. Jer ovu malu Republiku Srpsku ogolise kojekakvi strvinari, lopovi i lazovi. Narod još nema pravu predstavu o proslom ratu i šta je ko sve radio tada. Pogotovo omladina zaludjena partijasenjem kao jedinim načinom življenja na ovim prostorima.

ODGOVORITE
Name

kiki

20.08.2020 05:59

Tomo trazi te sud BiH...odazovi se. Bolje da sam dodjes nego da te Dodik i Vucic isporuce na tacni ..ko neko zadnje magare.

Name

normalan

19.08.2020 18:31

Čudi me da je ovo BN objavio.Kovaču se ne može pero odbiti.Korektno odratovao a to što je stekao pa pametan čovjek, nija gledao šta pop priča nego šta pop radi.Krajišnik i Vučurević su isti sklop,Krajišnik je mariso i prije rata a naroćito kad se spremala olimpijada u Sarajevu.A kako je iz zatvora došao sa velikim parama.Drukao srbe.

ODGOVORITE
Name

Momo

19.08.2020 18:32

Trebao bih objasniti odkada datiraju tvoje firme sto je uništio Esdaun. Najbolja je prilika kod Marica da se izlazete ti i Mile i stvaraoc RS - a.

ODGOVORITE
Name

Oooo

19.08.2020 18:32

Nesme narod na ulice od UDBŠA

ODGOVORITE
Name

Boki

19.08.2020 18:33

Dole Duduk lopov, lažov i manipulator. On je ciganski vašarski medvjed na uzdi korumpiranih i moćnih evropskih političara i velikih kolonijalista.

ODGOVORITE
Name

TORRO

19.08.2020 18:35

DUGO SE ZNAMO GOSPODINE KOVAČ, ALI TREBA BITI KOREKTAN I PRIZNATI KADA SE POGRIJEŠI, A SVAKO IMA PRAVO DA U NAJBOLJOJ NAMJERI POGRIJEŠI I TO PRIZNA, POGOTOVO LJUDI KOJI SU BILI RUKOVODIOCI U TEŠKIM RATNIM VREMENIMA... JA NEMAM PROBLEM SA VAŠIM GREŠKAMA U RATU I POSLIJE, ALI PODRŽAVAM PUNA SRCA REČENICU IZ VAŠEG TEKSTA: "Bolje da mi generali predočavamo borcima da se bude, normalno, trezveno, da apeluju da se se sistem mijenja, resetuje, jer ako ga budu mijenjala ona djeca u Banjaluci, e tada ćemo imati mentore i to ozbiljne mentore, koji će učiniti da se pobijemo i podijelimo na regije" !!! BRAVO GENERALE POLICIJE, TO JE ISTINA !!!!

ODGOVORITE
Name

Borac R SRPSKE

19.08.2020 18:36

SVE SI TI U PRAVU TOMO SAMO. SI ZABORAVIO KADA SI GOVORIO DA KO PROTESTUJE PROTIV DODIKOVOG REZIMA DA JE IZDAJNIK PA I MI BORCI KOJI SMO TADA PROTESTOVALI.SADA JE I TEBI. JASNO KO JE DODIK.

ODGOVORITE
Name

Re

19.08.2020 19:14

Negdje Dodik zavrnuo česmu. Tako to uvijek ide.

Name

lola

19.08.2020 18:37

Postovani generale kasno ste se probudili. Od Republike Srpske ostala je samo ljustura; jad,bijeda,kriminal,ubistva,teror,mafija,eto to je ono sto imamo.Pametni su vec napustili ovaj prostor i sada na njihova mjesta dolaze Arapi.I vi ste pomagali [pasivnoscu] propasti ovog napacenog a sada i gladnoga naroda.Neka vam je svima na cast ,vama koji ste se borili da ovako propadnemo!

ODGOVORITE
Name

Tomo Kovač je

19.08.2020 18:42

Potpuno u pravu! Iznio sve činjenice! Samo jedno zaboravi da naglasim REZIM SE PLASI BORACA! REZIM DA BORCI KADA USTANU NJIH VISE NEMA! I NARAVNO IDA JE I DRAGAN LUKAC BORAC!

ODGOVORITE
Name

Mirjana

19.08.2020 20:43

Poštovani generale, zašto ste tako dugo ćutali i vi i stvaraoci RS. Zadnji je minut da preuzmete nešto i pomognete ovom napaćenom narodu i našoj djeci.

Name

Ostoja Marković

19.08.2020 18:42

Nazalost, imaju nekoliko boraca kojim dadose da stvore i udruzenja, da li su to borci ili nesto slicno, kako jedna osoba nesto prica o kupovini nekih papaka!?

ODGOVORITE
Name

Ra

19.08.2020 19:04

Prošli sam puta pisao tomo pa crni sa ilidže je dodikov potrčko i ostali šljam što sebe naziva borcima kad je se posljednji put savčić oglasijo neće uopšte da komentariše njemu je bitnije guzicu sada spasiti već dodika optuživati da ima savčić imalo morala davno bi podnio ostavku samo hrabri borci smiju na ulicu a ove p....... svi su oni uz dodika kupio ih je za pedeset crijepova zato će ovi kriminalci vladati još trideset godina netreba ovdje uopšte pozivati takozvane borce treba narod entiteta rs odlučiti u kojem pravcu rs ide prošle izbore najviše su romanijci ovog lopova podržali i hercegovci tako će i za ove izbore živi bili

Name

Metamorfoza

19.08.2020 19:00

Pa ti si Momo krao zajedno sa Krajisnikom...nismo te odmah prepoznali. Prevarant i nista vise

ODGOVORITE
Name

Kriminal i politika

20.08.2020 12:08

Hoćeš reći Tomo...ili bolje krao Momo krao Tomo..

Name

Sale

19.08.2020 19:04

Kovac se probudio iz "zimskog sna"

ODGOVORITE
Name

Glup narod

19.08.2020 19:05

Kad ledja potone svi su kapetani..: Sto se nisi oglasio prije 10 godina? Karadzic je saradjivao sa Tudzmanom kad je Slobo uveo sankcije RS. Ima tu dosta stvari koje se kriju !! Ko naplati prolazak Hrvata iz Varesa preko Pala ? Ko je prodavao oružje ? Teritorije ? Ljude ? Živote?

ODGOVORITE
Name

Sale

19.08.2020 19:06

Ovo je kao za vrijeme komunizma ... "Druze Tito, ljubicice bijela, Tebe voli omladina cijela" hahhah

ODGOVORITE
Name

Nada

19.08.2020 19:18

Sve je istina osim onog da djeca iz banjaluka imaju mentora oni samo imaju hrabrost u odnosu na druge. I sigurniji su mi od većine starijih i treba ih podržati.

ODGOVORITE
Name

А

19.08.2020 19:21

Хахаха. Што се лопине дозивају, прозивају, добацују, пребацују, ликују а сви су у 1 грам. Добро ја вас све знам и тадашње и садашње

ODGOVORITE
Name

Me

19.08.2020 19:21

Zalosno sta je ovaj narod docekao,.. samo jad, bijeda,zalost, glad, tuga I ubijanja od strane vladajucih... nekad Sam dolazio redovno u bosnu, da posjetim svoj rodni kraj, da vidim staru Majku.. I ono malo jarana sto je ostalo tamp.. Ali nakon zadnje posjete, prosle godine, reko Sam sebi- nikad vise u tu prokletu Bosnu .. ... ... koji me neznaju, pitali su me “ kako se ti zoves?”, i ciji Sam??? — Dokle god takvi postoje, koji ce gledati ime-prezime, u bosni nema zivota,. Ovdje na zapadu, ja Sam vrlo postovan, I vrijadan,. Cak Sam I penziju zaradio.

ODGOVORITE
Name

А

19.08.2020 20:35

Благо теби. Остани ту гдје си.

Name

Arm

19.08.2020 20:41

Nikad nije kasno da se neko pokaje.

Name

DUŠKO

19.08.2020 19:33

Nikada nisam bio istomišljenik sa Tomom Kovačem. Nikada!!! Ali, ovoga puta mnoge stvari je pogodio. Ako se ne probudimo, gotovo je sa nama. Star je ozbiljna do bola. Milorad Dodik je davno prešao crvenu liniju. To dnas vide i slijepci.

ODGOVORITE
Name

re dusko

20.08.2020 06:08

jest pogodio, pitanje je zasto bas sad pogadja..i zasto samo jednog hvali, njegovog policajca? ajd malo razmisli

Name

Zoki

19.08.2020 20:42

Sve isto kao danas,nista se promjenilo nije,kriminal,krimibal i kriminal,zar na tome pociva RSa,a Narod gurno gkavu u sjeno m,a dupe ostavio vani da ga ko stigne od ovih lopova,trpi i suti;valjda tako treba,za tosmo se i borili;samo udri!!

ODGOVORITE
Name

Soe

19.08.2020 20:45

Tomo sifra TAS, i krenuse firme...

ODGOVORITE
Name

Željko

19.08.2020 20:50

Томо Ковач много тога зна!Легендарни ратни министар и школован човјек!Данас чобан купи диплому и постане министар.

ODGOVORITE
Name

Cccc

19.08.2020 21:09

Koje pa sad ovaj. Sigurno izgubio neku privilegije pa se javlja.

ODGOVORITE
Name

Zvornik

20.08.2020 12:15

A sta ti,Luna,tek znas?

Name

Miki

19.08.2020 21:29

Dabogda se Vi svi raspadali u najvećim mukama. Svi ste se bogatili na račun sirotinje i zato vam je sve prokleto.

ODGOVORITE
Name

Danas

19.08.2020 23:13

Tomo Kovac , zna mnogo .

Name

Borislav

19.08.2020 21:40

Dodik ce zbog cackanja Lukaca izgubiti izbore u Banjaluci.Pogresan mu je potez petljanje u rad Mup i imenovanje nekompetentnih kadrova.Lukaca voli Banjaluka!!!

ODGOVORITE
Name

Pero

19.08.2020 23:16

Ha ha hah - bunika je cudo

Name

Re

20.08.2020 05:31

Zadnju rečenicu briši. I toga specijalca 'ladno možeš svrstati u 'nekompetentne'. Ne brukaj .

Name

Pero

19.08.2020 23:34

Sreca da ti nisi mentor djeci DJECA IZ BL SU SPAS ZA RS

ODGOVORITE
Name

Semberac

20.08.2020 03:50

Otvorena pandorina kutija.Tomo legenda bio i ostao.

Name

izbjeglica

20.08.2020 00:37

Kraisnik je prije rata pronevjerio tone cementa.......

ODGOVORITE
Name

Mupovac

20.08.2020 01:26

Tomo je ovo napisao vjerovatno ponukan Dodikovim petljanjem u rad Mupa, samo to kontrolisao nije veliki baja. Imenovanjem novog direktora koji veze nema, degradirao je i ponizio je sve časne i poštene ljude u policiji, instituciju Mupa,uključujući i Lukaca koji je prosipao krv za Republiku Srpsku. Podrška Tomi Kovacu za sve sto je uradio za Republiku Srpsku. Borac od prvog dana

ODGOVORITE
Name

Ronin

20.08.2020 02:34

Opet te spucalo Preobrazenje!!!Primjer čovjeka nezadovoljnog drustvenim vrednovanjem svoje uloge u istoriji a jos vise pristupom IRB-u i budžetu RSa..Bolan da je živ pokojni prof.Unkovic sa Ilidze dao bi ti keca iz vladanja a bogami i iz srpskog jezika.Tebe pravi borci nikada nece podrzati niti smatraju svojim,dvadeset pet godina ministar sad odjednom general smješno.

ODGOVORITE
Name

Šta reći

20.08.2020 05:04

Čitam i nevjerujem. Znam obojicu.Lopov jedan,lopov drugi. Jel oni misle da mi imamo amneziju ko je u ratu šta stekao i kako se okoristio. Sad drže predavanja iz patriotizma.

ODGOVORITE
Name

J... li te Lukač

20.08.2020 05:12

Dobro je još prošle godine napisao najbolji p.rijedorski inspektor Borislav Radovanović da je Lukač bio najbolji Tomin učenik još u Sarajevu zato ga Tomo sad toliko hvali.

ODGOVORITE
Name

Zlatni Srpski ljiljan

20.08.2020 05:49

Pocinjes mi se dopadati Tomo. Medjutim,duboka igranka se sprema!!!

ODGOVORITE
Name

Sta

20.08.2020 05:51

Zna li ko sta ovaj lik hoce. Koga briga sta on misli. Nek dodje ovde da zivi pa nek mudruje.

ODGOVORITE
Name

VRS

20.08.2020 06:01

nije borac koji god je TUŽIO DRŽAVU ZA RANE i tačka "generale" , i gdje si do sad bio generale? jel to gledaš muku boračku već decenijama pa ti kao sad baš prekipjelo? ili vidiš brisan prostor za dejstvovanje? ko vas sve ne zna- skupo bi vas platio..e ja vas odavno ne plaćam

ODGOVORITE
Name

Ре ВРС

20.08.2020 10:42

Лукач узео велику лови и за рањавање и овако , а човјек патриота и заслужан за стварање РС, а да непричамо о Кијцу, Мајкићки , Шпирићу и осталим подгузним мувама.

Name

Mirkan

20.08.2020 07:04

Šta je Tomo Kovaču,pa zar je i tebe Dodik otresao od ledinu pa tako zboriš?Vjerojatno si sve u pravu ali ko više da vjeruje starom udbaškom ološu?

ODGOVORITE
Name

Igipop

20.08.2020 07:49

Da je bilo vlasti ti bi davno robijao.. Sramota je i da imas naziv general

ODGOVORITE
Name

Bilećanka

20.08.2020 09:11

Bravo ministre svaka ti čast.Vidi se da si pošten čojek čim su ti i danas na pameti Duka i Krsto.Gospodine ministre, pošto si malo ostario da ti napomenem, pomenuta dvojica su više srpskih rebara u Hercegovini polomili nego što im je na glavi dlaka.Prebijali su srpsku sirotinju i borce samo ako bi ih krivo pogledali a osudiše ih radi premlaćivanja muslimana a za Srbe ništa.Dabogda te Tomo stigla svaka kletva majki iz Hercegovine koje su klele Duku i Krsta zbog svoje prave-zdrave isprebijane i često i osakaćene djece, koja i danas nose i na tjelu i na duši ožiljke vašeg nečojstva i asiluka.Ja lično savjetujem svoga sina mladog policajca " udri sirotinju ko im jebe mater a liži se sa glavešinama, pa ćeš postati sine jednog dana možda gazda ko Tomo.

ODGOVORITE
Name

Milan

20.08.2020 14:46

Da li je ovaj Tomo ovo danas saznao pa nama odmah prenosi ili je znao svo vrijeme ali su bili u talu pa je ćutao.

ODGOVORITE