U Tesliću Dan žalosti zbog smrti majke i ćerke

 - Na području opštine Teslić sutra će biti Dan žalosti povodom tragične smrti majke i ćerke, Svjetlane i Dragane Livnjak, koje su stradale u saobraćajnoj nesreći.

Republika Srpska 17.08.2020 | 12:09
U Tesliću Dan žalosti zbog smrti majke i ćerke

Dan žalosti je proglašen na dan kada će Svjetlana i Dragana biti sahranjene, a odluku o tome donio je načelnik opštine Teslić Milan Miličević.

"Dan žalosti obilježiće se spuštanjem zastava na pola koplja na svim javnim ustanovama i preduzećima čiji je osnivač opština Teslić i drugim javnim mjestima. Sva fizička i pravna lica dužna su da svoje ponašanje odnosno aktivnosti usaglase sa ovom odlukom", saopšteno je iz Opštinske uprave.

Majka i kćerka poginule su u subotu, 15. avgusta, u sudaru dva automobila u teslićkom naselju Buletić, dok su otac i druga maloljetna kćerka prevezeni u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci i u teškom su zdravstvenom stanju. 

(Srna) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Tu

17.08.2020 19:47

Nedaj boze nikome tako nesto da se desi.Nek im je laka crna zemlja.Bez uvrede.Zasto dan zalosti?Mnogi umru,poginu.Dali je to postala,nekakva tradicija ili šta?Nije mi namjera ,nedaj boze,nekoga uvrijediti.

ODGOVORITE