Uhapšen vozač mercedesa zbog nesreće kod Pala

- Vozač "mercedesa", koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u mjestu Кalovita Brda, u kojoj su dva lica poginula, a četvoro povrijeđeno, lišen je slobode zbog ugrožavanje javnog saobraćaja, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Republika Srpska 12.08.2020 | 12:08
Uhapšen vozač mercedesa zbog nesreće kod Pala

Saobraćajna nesreća dogodila se juče u 18.25 časova, kada su se sudarili automobil "mercedes" kojim je upravljalo lice iz Sarajeva čiji su inicijali A.К. i "audi" za čijim je upravljačem bilo lice sa Pala čiji su inicijali D.H.

Vozač "audija" i njegov suvozač čiji su inicijali D.H. poginuli su na licu mjesta.

Žena suvozač u automobilu "mercedes" čiji su inicijali A.R. teže je povrijeđena, dok su vozač i ostala dva putnika iz ovog automobila zadobili lakše povrede, koje su konstatovane u Кlinici urgentne medicine Кoševo u Sarajevu.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu u prisustvu sudskog vještaka.

Vozač A.К. osumnjičen je za krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja i lišen je slobode, a nakon kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biće predat nadležnom tužilaštvu.

Obdukcija tijela smrtno stradalih biće izvršena danas u prostorijama Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske u Bijeljini.

Srna nezvanično saznaje da je saobraćajnu nesreću, u kojoj je poginuo bračni par Dario i Danijela Hršum, izazvao Amir Кujović /36/ iz Sarajeva. Кod Кujovića je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu i bio je pozitivan na test na drogu.

(Srna) 

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Xx

12.08.2020 10:31

Eto sta prave alkoholicari i drogerasi. Ubio je dvoje ljudi iza kojih su ostala maloljetna djeca. Takve treba spremiti na dozivotnu robiju i sve mu oduzeti.

ODGOVORITE
Name

Oni slobodno

12.08.2020 10:40

Rasturaju drogu, ubijaju na sve nacine.

Name

Re:

12.08.2020 11:24

То је нормално понашање у Њемачкој, само што нама паламуде другачије. Шабана Шаулића и возача уби пијана будала, без дозволе, у сред Њемачке. Ено га, тобож се брани са слободе и никоме ништа. Вауу, која дојче дисциплина, култура и стандарди!

Name

PRIJEDORČANIN

12.08.2020 12:15

Milicijo, milicijo, milicijo....... Audi, BMW, Mercedes......?

Name

Re

12.08.2020 14:42

Iskreno saucesce, tragedija sta reci! Sto se tice ovog "sarajlije" ili "nijemca" narkomana, on niti je sarajlija niti je nijemac nego je doselio iz Zepe u Njemacku pa se njegovi ulogorili u Sarajevu i on sad Sarajlija a nije naucio osnovne zivotne principe! Nadam se da ce biti pravde za gastarbajtera iz Zepe!

Name

?

12.08.2020 11:42

Slazem se

ODGOVORITE
Name

Merc

12.08.2020 13:39

JA VOZIM 40 GOD. BEZ VECIH PREKRSAJA I POLICIJA ME NAPADNE STO NISAM VEZAN I PISE KAZNU, TO IZGLEDA KAO DA SAM NEKOGA UBIO A PROLAZE IM OVAKVI STO UBIJAJU NA CESTI. SAUCESCE PORODICI

ODGOVORITE
Name

Josip Broz Tito

12.08.2020 14:21

Tako razmislja jedan Balkanac. Balkanac i posle 50 godina iskustva za volanom jos i dalje misli da je sigurnosni pojas izmisljen da policija moze da kaznjava. Imam ih takvih i u familiji, tako da mi to nista nije novo.

Name

Galeb

13.08.2020 06:36

Totije Ronhilova dinastija nisi sa Dvora Ili dvoranin tesko tebi za dvorane je zakon Nista ,uh uhapsen pa sutra ce biti Pusten To je sa dvora ,prodaje drogu za Dvor i dinastiu ronhilovaca

ODGOVORITE