Iznajmljeni stan: Hapšenje zbog droge u Bijeljini

Bijeljinska policija uhapsila je lice čiji su inicijali F.P. kod koga je u iznajmljenom stanu pronađena droga.

Republika Srpska 05.08.2020 | 10:24
Iznajmljeni stan: Hapšenje zbog droge u Bijeljini

Iz Policijske uprave Bijeljina saopšteno je da je policija, na osnovu naredbe bijeljinskog Osnovnog suda, izvršila pretres iznajmljenog stana koji koristi F.P. iz ovog grada i pronašla i privremeno oduzela 72 sjemenke koje asociraju na sjemenke indijske konoplje, 516 grama zelene biljne materije koja asocira na marihuanu u mokrom stanju, 22 tablete i jedna smrvljena tableta koja asocira na opojnu drogu "ekstazi", kao i četiri ostatka od improvizovane cigarete "flop".

U saopštenju se navodi da je F.P, kada je vodio policijske službenike, navedenu materiju pokušao da uništi tako što ju je ubacivao u odvodnu cijev koja vodi u kanalizaciju.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

U saopštenju se dodaje da su rezultati do kojih je policija došla slijed kontinuiranih mjera i radnji koje policijski službenici preduzimaju s ciljem sprečavanja i suzbijanja zloupotrebe opojnih droga.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

KO ŠIPAK

05.08.2020 08:53

PUNA JE REPUBLIKA SRPSKA DROGE. NEMA TU KO NE DILA. UŽAS.

ODGOVORITE
Name

Aktivista bravo

05.08.2020 08:58

napokon neka veća akcija, nad poletarcima. Marš a velike ne dirate, ne smijete. Sramota.

ODGOVORITE
Name

Sve jasno

05.08.2020 11:09

Pa veliki i hapse i dilaju i proizvode i konzumiraju i sude i ubijaju... Ove akcije su za spinovanje javnosti. Stvaraju privid normaliteta...

Name

Decko

05.08.2020 09:16

Kako budala ne shvata da to ne moze potonuti u wc solji? Ne razumijem samo ove komentare tipa "a velike ne hvatate"! Sta s time hocete reci? Pa veliki prvo namame sitne ribe u dugove i uvale im posao, i je li zato sto su glupi treba oprostiti onim koji nisu veliki? Gram ili sto grama ili sto kila, samo nulta stopa toleracnije prema svima moze to da rijesi! Ako zele da hvataju prvo male -neka bude!

ODGOVORITE
Name

Rale

05.08.2020 10:15

Sa dodim dolaze i zacini, e semberci hocete se usreciti.

ODGOVORITE