Otkazan i OK Fest: Vidimo se na Tjentištu 2021.

I pored najbolje volje, maksimalo uloženih napora, pregovora i konsultacija sa nadležnim epidemiološkim službama, te podrške naše najvjernije OK publike, primorani smo da ovogodišnje izdanje Nektar OK Festa 2020 prolongiramo za narednu godinu, kažu organizatori.

Republika Srpska 04.08.2020 | 08:32
Otkazan i OK Fest: Vidimo se na Tjentištu 2021.

"S obzirom, na epidemiološku sliku u našoj zemlji, ali i u cijeloj regiji, konstantan rast broja zaraženih na dnevnom nivou, i ograničeno kretanje, tj. prelazak državnih granica, nisu stvoreni epidemiološki uslovi da festival bude održan u ranije najavljenom terminu ove godine.

Odlukom Republičkog štaba za vanredne situacije, kao i Opštinskog štaba za vanredne situacije Opštine Foča, na snazi je ostala ranija mjera maksimalnog okupljanja 50 osoba na javnim mjestima, i ova odluka ostaje na snazi narednih 14 dana.

Obzirom na kapacitete našeg festivala, te broj posjetilaca iz ranijih godina koji se mjeri u hiljadama, mi nismo u mogućnosti da u najavljenom terminu, održimo događaj u kapacitetu i programu za koji je isti predviđen", saopštili su organizatori OK Festa.

U dogovoru sa izvođačima i ostalim učesnicima programa, potvrđeni su datumi festivala za narednu godinu, i to 16., 17. i 18. juli 2021. godine, kao i lineup na tri festivalska stejdža: Apocalyptica, Asian Dub Foundation, Van Gogh, Bajaga i Instruktori, Goran Bare & Majke, Hladno pivo, TBF, M.O.R.T., Zoster, Buč Kesidi, Repetitor; Kanda, Kodža i Nebojša, Love Hunters, Who see, Marčelo i napeti Quintet, Ritam nereda, Atheist Rap, Mortal Kombat, Marko Nastić; Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic; Petar Dundov; Kristijan Molnar; Toni Juranović; Nebs Jack; Alexander G, kao i još imena koja će naknadno biti objavljena.

Osim sjajnog muzičkog programa i u narednog godini Nektar OK Fest vam donosi još mnogo dobre zabave i sadržaja u nesvakidašnjem ambijentu nacionalnog parka Sutjeska.

Svi OK paketi kupljeni u ovoj godini važiće i za narednu godinu i nove termine Nektar OK Festa 2021. Takođe, svi vlasnici paketa imaće priliku da ukoliko žele izvrše povrat novca za kupljene pakete ili da iste ustupe drugoj osobi. Informacije u vezi povrata novca biće objavljene na zvaničnoj festivalskoj stranici...

 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Skeptik

04.08.2020 08:46

Bojim se da ćemo se vidjeti 2031. a možda i nikada. Šta se sviralo, sviralo se.

ODGOVORITE
Name

Mister x

04.08.2020 08:54

Suvara na aparatima. Propade jos jedan stan u Banja luci

ODGOVORITE
Name

Andric

04.08.2020 11:00

Kamo srece da to zauvijek zabrane.Leglo narkomanije,alkohola,naduvanih,izbodenih,istetoviranih...ebo vas zapad,fuj.

ODGOVORITE
Name

crni

04.08.2020 11:44

ti idi na Gucu i Manjacu, tamo niko ne pije, nema tetovazu...ili na Cecu, Acu Lukasa i Darka Lazica, fina ekipa :)))))

Name

Viktorino

04.08.2020 11:46

ne dipr, rock je muzika a i život a legla narkomanije su lokali sa narodnom novom muzikom s toga ne laprdaj nego poslušaj nešto od domaćeg rocka

Name

Andric

04.08.2020 12:22

Ajde ajde,nemojte se buniti,kad znate i sami da je tako.Svako ima pravo da slusa sta zeli,ja samo govorim cinjenice.Takve manifestacije treba zabraniti ili nek puste malo inspektore u civilu da se prosetaju u po koncerta...