Obavljena vanredna dezinfekcija bolnice u Bijeljini

U Bijeljini je danas zbog pogoršane epidemiološke situacije obavljena vanredna dezinfekcija bolničkog kruga, sanitetskih vozila i prostorija Bolnice "Sveti Vračevi".

Republika Srpska 25.07.2020 | 15:08
Obavljena vanredna dezinfekcija bolnice u Bijeljini

Taj posao obavila je Specijalizovana jedinica zaštite i spasavanja za dezinfekciju Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske, u skladu sa prethodnim dogovorom sa menadžmentom Bolnice "Sveti Vračevi".

Vršilac dužnosti direktora Bolnice Zlatko Maksimović rekao je da preventivne mjere imaju važno mjesto u zdravstvu, posebno u uslovima pandemije.

"U novoj organizaciji rada Bolnice u uslovima epidemije virusa korona, osim kompletne reorganizacije sistema, proširenja dodatnih kapaciteta, primarno mjesto zauzima preventivna zaštita građana, kao i zasposlenih u zdravstvenoj ustanovi", izjavio je Maksimović.

Uz zahvalnost rukovodstvu Republičke uprave civilne zaštite, posebno njenom direktoru Milanu Novitoviću, Maksimović je najavio je da će ovakve i slične aktivnosti biti kontinuirano sprovođene u ovoj zdravstvenoj ustanovi, objavljeno je na sajtu Bolnice.

Maksimović je pozvao i druge javne ustanove da sprovedu slične aktivnosti s ciljem zaštite svih građana.

(BN/Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Made in Canada

25.07.2020 13:42

A ja mislio da su to RUSI trajno dezinfikovali. HAHAHAHAHAHA.

ODGOVORITE
Name

pa

25.07.2020 14:14

dosli "braća Rusi" da izvrše dezinfekciju.Kako nema dode da se uslika.Zasto u posti u B Luci ne daju radnicima koji nisu u vladajućim partijana,da idu na godišnji.Mobinguju ih.Bagro.

Name

Re

25.07.2020 21:24

Pa i u muzeju savremene umjetnosti rs, ona dir. Je otela radnicima stari godisnji, koji ona inace u godini trosi po nekoliko puta!!!!