Isključena dva člana SPS, smijenjen i Petar Škundrić!

- Statutarna komisija Socijalističke partije Srbije isključila je iz stranke dvojicu članova iz Inđije koji su učestvovali na protestima ispred Narodne skupšitne, a Petar Škundrić je razrešen dužnosti savetnika u Vladi Srbije, saopštio je danas predsenik SPS i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

Srbija 13.07.2020 | 17:26
Isključena dva člana SPS, smijenjen i Petar Škundrić!

"Statutarna komisija Socijalističke partije Srbije isključila je iz stranke danas dvojicu članova iz Inđije koji su učestvovali na rušilačkim demonstracijama ispred Narodne skupštine, zbog postupanja suprotnog od politike partije i narušavanja ugleda SPS-a", naveo je Dačić.

On je ponovio da će svako ko podržava ili učestvuje u nasilju, a povezan je na bilo koji način sa SPS-om, biti smenjen i isključen iz SPS-a.

Dodao je da će se o odgovornosti Gorana Trivana zbog napada njegovog savetnika na predsednika Vučića, raspravljati se na sednici Predsedništva.

Dačić je najoštrije osudio izjavu potpredsednika Novice Tončeva, o blokadi puta na jugu Srbije, ističući da je takva izjava direktno suprotna politici SPS-a.

"SPS najoštrije osuđuje svaku nasilje, napad na institucije i blokadu saobraćajnica, a posebno napad na predsednika Vučića. Svako ko se ponaša suprotno politici SPS-a biće sankcionisan", naveo je Dačić.

(Kurir) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Nusic

13.07.2020 15:50

Ovaj Dacic bas sumnjivo lice.

ODGOVORITE
Name

Sinisa

13.07.2020 16:00

Slusaj sukerino i kid tebe je poslednji pokusaj brice da od guzice nspravi lice,kad sam vidio da mu pratilac nosi tel. poslo bih ga u picku materinu srbijanska dzukela

ODGOVORITE
Name

Jadar

13.07.2020 17:23

Ivica se izmakao od socijalisticke ideje ka ideji liberalizma i interesa. Nesumnjivo je da ima talenat i znanje za politiku ali je dosta "skrenuo s puta"iako on smatra"da stoje postojano".Ipak mislim da je ovo manevar zbog potrebe ulaska u Vladu R.Srbije,i da ocekuje"prelaznu vladu" u kojoj ce on biti alfa i omega.A to slijedi uskoro.I ima jos jedno skretanje koje se ogleda u podrsci Petru Đokicu,koncesionaru u svakom pogledu,i diplomcu bez znanja,zvanja i diplome.O Đokicu ima pogresne informacije ili je nesto drugo u pitanju.Ali i Selak nije nista bolji,tako da je,podrska i jednom ili drugom greška s namjerom bez efekta.

ODGOVORITE