Nestabilno uz kišu, temperatura do 24 stepena

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti nestabilno vrijeme uz razvoj oblačnosti i kišu, te najvišu dnevnu temperaturu do 24 stepena Celzijusova.

Republika Srpska 15.06.2020 | 08:45
Nestabilno uz kišu, temperatura do 24 stepena

Ujutru i prije podne u sjevernim predjelima biće pretežno sunčano, a u južnim i istočnim promjenljivo oblačno, mjestimično sa kišom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana i posllije podne biće nestabilno sa kišom i pljuskovima u većini predjela. Mogući su i kraći sunčani intervali.

Duvaće slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni vejtar, a u Hercegovini jugozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha od 17 do 22, na sjeveru i jugu oko 24 stepena Celzijusova.

Temperatura vazduha jutros u osam časova: Bjelašnica šest stepeni Celzijusovih, Kalinovik i Čemerno 10, Gacko i Nevesinje 12, Mrakovica, Šipovo i Foča 14, Mrkonjić Grad, Drvar, Srebrenica, Han Pijesak i Rudo 15, Prijedor, Novi Grad, Ribnik, Drinić i Bileća 16, Banjaluka, Sarajevo, Doboj, Tuzla, Sokolac, Mostar i Trebinje 17, Mlječanica, Srbac, Zvornik i Zenica 18, Bijeljina i Neum 19, a Višegrad 20 stepeni Celzijusovih.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar