Uhapšena zbog sumnje da je ubila tek rođenu bebu

Zbog sumnje da je početkom aprila u selu Bijelo Polje, u Zeti, ubila svoju tek rođenu bebu, u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici je uhapšena M. P. (36) iz Podgorice, poslije čega je privedena na saslušanje u Više državno tužilaštvo.

Region 22.04.2020 | 14:36
Uhapšena zbog sumnje da je ubila tek rođenu bebu

Protiv nje je podgorička policija šestog aprila podnijela krivičnu prijavu sumnjičeći je za ubistvo djeteta pri porođaju, ali su se uslovi za njeno hapšenje stekli tek poslije liječenja jer je bila životno ugrožena poslije porođaja van medicinske ustanove.

Naime, policija je petog aprila obaviještena iz Kliničkog centra Crne Gore da je ljekarsku pomoć zatražila žena zbog komplikacija koje su nastale poslije porođaja van bolnice, koja to nije pominjala.

Međutim, ljekari su utvrdili o čemu se radi i pozvali policiju.

"Policija je operativnim radom na terenu, u sklopu policijsko-tužilačke aktivnosti, i pretresom imanja i objekta stanovanja ženske osobe pronašla beživotno tijelo novorođenčeta, koje je po nalogu nadležnog tužioca upućeno na obdukciju", saopšteno je iz Uprave policije.

(Novosti)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

A ovo ...

22.04.2020 13:26

..niko nekomentarise, a zna se o koroni srat naveliko

ODGOVORITE
Name

Re

23.04.2020 09:15

Pa ovo je tesko komentarisat to je van svakom dostojanstvo ubit djete tek rodjen samo me cudi da postoji zakon o zastarjelosti ovog zlocina ratni zlocin nazastarijeva o ubistvo novorodjenceta zastarijeva ima njih Jo's sto su profile I pobjegle po njemackoj I kojekuda I vrate se kazu zastario slucaj to treba ubijat

Name

A ovo

23.04.2020 15:05

nemoj da saznaju ministri zdravlja.U Hr,R.S. ili Kon-j,bit će da je bilo zbog Virusa Corona.