Pucao i prijetio policiji u vrijeme policijskog časa

U centru Mostara u ulici fra. Franje Milićevića muškarac inicijala I. M. pucao je sinoć u zrak sa balkona svog stana i vrijeđao policijske službenike.

Bosna i Hercegovina 17.04.2020 | 16:33
Pucao i prijetio policiji u vrijeme policijskog časa

Prema pričama stanara ove ulice, muškarac je ispalio više hitaca u zrak dok nije stigla policija.

Međutim, iako su komšije pozvale policajce to ga nije omelo da nastavi s galamom, te je čak vrijeđao i policajce i prijetio im.

– U PS Mostar Centar sinoć u 23:05 sati prijavljeno je da se na adresi fra. F. Miličevića čuje galama, kao i pucnjava s jednog od balkona. Patrola policije je mjestu događaja, na balkonu zgrade na navedenoj adresi, uočila I. M. (58), a koji je vrijeđao pripadnike policije po dolasku. Protiv I. M. je podnesena prekršajna prijava, a Policijska Uprava Mostar preduzima daljnje mjere i radnje iz svoje nadležnosti – navode iz MUP HNK.

(Klix)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

XL

17.04.2020 15:21

JADNA NAŠA POLICIJA, KUD GOD KRENU NEKO IH NAPADA, TE GAZE IH I ŠUTAJ, TE NAPADAJU SVAČIM, KLEČE STOKILAŠI NA NJIMA E PA BAŠ SU JADNI, MORAĆETE PROMIJENITI NAROD NIGDJE GOREG NARODA NEMA

ODGOVORITE
Name

komsija

17.04.2020 15:43

Imam potpuno razumijevanje za prestupnika!

Name

Evo ja cu ti odgovoriti

17.04.2020 15:50

Proces promjene naroda prijatelju traje vec godinama zadnjih godinu je dobio na zamahu bas. A sada malo stopirane promjene ali svakako se brzo nastavljaju. ;)