Dvije osobe na UKC-u nakon nesreće kod Delte

Dvije osobe povrijeđene su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 18.25 časova dogodila u Bulevaru Srpske vojske, u blizini tržnog centra Delta u Banjaluci, potvrđeno je za Srpskainfo.

Republika Srpska 08.04.2020 | 11:47
Dvije osobe na UKC-u nakon nesreće kod Delte

Do nesreće je došlo kada su se sudarili motocikl BMW kojim je upravljao Saša Kandić (51) i bicikl koji je vozila Darija Pajić (40) iz Banjaluke. 

– Tom prilikom oboje su zadobili teške povrede i oni su smješteni u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci. Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Dragana Lipovčić zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka – rekli su u banjalučkom tužilaštvu.

Oni su dodali da je tužilac naložio da se preduzmu sve potrebne radnje kako bi se utvrdio uzrok ove nesreće.

(Srpskainfo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

O_o

08.04.2020 11:41

Ови бициклисти, ма то манијаци! То јури ко муве без главе, педале млате ко вентилатор, потраше мотористе, тракторе, аута, камионе. Ја сам за забрану бицикла као превозног средства!

ODGOVORITE
Name

Jana

08.04.2020 13:45

Odakle potreba za generalizovanjem? Ja vozim bicikl i bezbroj puta su motoristi i automobili bili ti manijaci koji su mi mogli oduzeti zivot da nisam pazila prilikom skretanja ili prelaska ulice na mjestima gde ja imam prednos. Kada idem dijelom gdje nije naznaceno za bicikliste pokazem da skrecem i opet bolesnici krenu da me preticu ne znam sta misle time dobiti, nego neciji zivot oduzeti ukoliko nije neko ko pazi kao ja.

Name

Maleena

08.04.2020 11:45

Eto vidis za ovo ne moze se ni reci , mladost ludost. Zelim im brz oporavak

ODGOVORITE
Name

Rašid

08.04.2020 19:38

Jesuli i oni zaraženi????

ODGOVORITE